2 lullen in kut geile afspraak

2 lullen in kut geile afspraak

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar.

Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen.

Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten.

Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar! Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten.

Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel.

Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken. Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen. Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien.

De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn. Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen. Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding.

Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan. Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen.

Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren. Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje.

Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit.

Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond. Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten.

Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen.

Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens. Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen. Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut.

Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden.

Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt. Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt. Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten.

Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij. Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen.

Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan.

Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag. Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed.

Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek. Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken. Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme.

Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad. Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten.

Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder.

Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door. Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden? Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd.

Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland.

Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder. Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze. Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed. Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen.

Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij. Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze.

Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde. Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben. De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik. Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens.

Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik. Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk. Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen.

Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte. Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat. Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat.

Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje. Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm. Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel.

Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde. Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar.

De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen. Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen. Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil. Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft.

Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden. Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden. Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste. Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont.

Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf. Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan.

Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut.

Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken. Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in. Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien. Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan.

De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen. Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had. Met drie lullen in haar lichaam en twee in haar handen bleef ze kreunen, zuchten, kermen en schokken. Er leek geen einde te komen aan haar orgasme en dat zorgde er voor dat ook de jongens begonnen te komen.

De eerste was Leroy die nog harder in haar kont begon te bewegen. Aan zijn kreunen wist ze dat ze daar ook met zaad gevuld zou worden. Ze voelde de spuitende eikel in haar lichaam langs de lul van Brian in haar kut glijden die zo extra gestimuleerd werd en ook begon te komen. Gelijkertijd kreeg ze zo een lading in haar kont en kut van de zwarte jongens. De volgende was Frank.

Die ging voor de tweede keer komen en deed dat nu in haar keel. Met de volle lengte in haar mond zoog ze het zaad tot de laatste druppel uit hem. Met alle drie de lullen nog in haar maakte ze met haar handjes de klus af en liet Theo en Martin in haar gezicht en over haar tieten spuiten.

Toen de jongens de badkamer op zochten pakte Marleen haar telefoon van het nachtkastje en stuurde mij een SMS: Het was geweldig maar ik kan nu wel een schoonmaakbeurt gebruiken! Wel liet ik haar, voor ik begon met mijn tong en gulzige mond beloven dat ik er de volgende keer bij mocht zijn zodat ik alles met eigen ogen zou kunnen bekijken want er is natuurlijk niets mooiers dan je vrouw te zien genieten!

Als de kat van huis is. Wil jij een geile sexdate op het strand? Marokkaanse moslima zoekt een sexdate! Maak vandaag nog een afspraak met een moslima met hoofddoek. Tientallen bloedmooie Marokkaanse vrouwen zoeken anoniem een sexdate of afspraakje met blanke niet-moslim mannen van Nederlandse afkomst!

Ik werd voorgesteld en er werd hun verteld dat ze net op tijd waren. De huiskamer was vol met 8 mensen, maar ik was alleen maar bezig met de indrukken die ik kreeg. Wat ga ik doen, wat staat mij te wachten, etc. Nou vrijwel direct stonden ze op mij heen en werd ik betast en gekust. Daar stond ik dan temidden van 7 negers, mijn vriend aan het werk.

Hij moest eens weten, zeker dat het negers waren maakt het voor em nog erger. Want om een of andere vage reden heeft hij een beetje een hekel aan buitenlanders. Misschien hierom of omdat hij jarloers is op hun betere fysieke gestel. Maar die gedachte was er maar kort, overal waren handen, tongen en vingers. Ik werd voorgesteld aan hun penis, allemaal ontdeden ze zich van hun kleren. Grote gespierde lijfen met enorme slappe pikken, wat mij opviel was dat de kleinste gast de grootste lul had!!

Ik zat op een stoel en een voor een gingen ze vor mij staan. Ik mocht elke pik even rustig bekijken, ruiken, betasten en stijf maken. Ik ben best pikgericht en dit was voor mij wel een paradijs.

De kleinste lul was misschien 18cm en de langste van die kleine vent zeker een dikke 25 cm. Sommige hadden zwarte eikel, ander weer rose, de een had een kleine eikel en een dikke stam en andere weer een mega dikke eikel. Er waren dikke slappe bij maar ook dikke harde, de bloedlullen. Heerlijk om ze zo even rustig te mogen bekijken en betasten. Ik moest laten zien wat ik kon en werd uitgenodigd om een gast af te zuigen, de rest zou lekker gaan kijken.

Ik ging op mijn kniee zitten en een lange lul verscheen voor mijn gezicht. Zijn eikel werd tegen mijn lippen geplaatst. Na het pesten ben ik zijn eikel gaan zuigen, korte stevige zuigstoten. Steeds dieer maar die lul was echt te dik en te lang. Met mijn hand ben ik hem gaan aftrekken en met mijn mond bleef ik zijn eikel pijpen. Steeds harder en ritmischer. Als snel hoorde ik hem kreunen en voelde ik zijn lul naar zijn maximale hardheid gaan.

Ik bleef doorgaan, niet stoppen, tempo houden en al snel spoot hij zijn hele zak leeg in mijn mond. Om de rest nog geiler te maken heb ik zijn hele lul schoon gelikt en alles geslikt. Ze brahten me naar boven en werd zacht op een bed gelegd. Vanaf dat moment ging het los, als een exlosie had ik ineensoveral grote stijve lullen om me heen.

Een man ging achter mij zitten en twee hielden mijn benen zo wijd als mogelijk en derde likte mijn kletsnatte kut en er werden twee lullen aangeboden om vast te houden. Het likken duurde kort, al snel had iemand zijn megalul voor mijn kut en duwde deze in een rustig tempo naar binnen. Ik voelde deze erg goed en het gevoel was enorm lekker.

Het neuken voelde nog beter dan al mijn mijn neukpartijen hiervoor. Geen pijn maar een zeer vullend gevoel. Mijn kutje was zo nat dat zijn zwarte pik een hoogglans had, ook het geluid van het soppen deed dit bevestigen.

Daar lag ik, op mijn rug, met drei man die mij in postie hielden. Omdat de kerel achter mij zat kon ik voorover ebogen goed op mijn kutje kijken. Fuck wat was dit eil en lekker, zo was ik nog nooit geneukt. Na drie diepe lange stoten voelde ik harde stralen zaad in mij verdwijnen.

De volgende stond al klaar, weer een andere pik. Het soppen werd ergers door het zaad en ook hij spoot zich heelijk leeg in mijn strakke kutje. Naast me ging die kleine neger liggen, hij hield zijn enorme zwarte lul recht omhoog.

Het leek wel een amsterdams paaltje. Deze wilde ik graag voelen. Ik ging op mijn hurken zitten en hing met mijn kut boven zijn lul. Mt mijn kut raakte ik zijn eikel aan en zag dat er een sliert zaad aan hing. Hij wreef deze nog even uit over zijn eikel om hem lekker glad te maken. Ik zachte over zijn eikel heen en ging weer omhoog.

Natuurlijk duurde het niet lang voordat ik er helemaal overheen gleed. Zijn buik kon ik niet bereiken, daar was zijn lul net iets te lang voor, maar ik heb het gedaan met wat centimeters minder. Een paar gasten tilde mij mee op met de neukbewegingen, wat het neuken op mijn hurken makkelijker maakte.

Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad. Ik gilde het uit. Na een tijdje kon ik niet meer en ben gezakt op mijn knieen. Wat ik ook al aan voelde komen was dat ze mij anaa wilde. Omdat ik zo geil was bleek dit totaal geen probleem.

Ik weet niet wat ze erop smeerde maar ik voelde even een koud goedje op mijn anus. Vrijwel direct voelde ik een lul naar binnen gaan. Het plopte erin alsof ik elke dag zo werd geneukt, totaal gen pijn of rotgevoel. Daar zat ik met een enorme penis in mijn kutje en een negerlul in mijn kont. Ik kwam direct nadat de tweede pik mij binnendrong klaar en begon te schokken.

Het gevoel van klaarkomen stopte niet. Ook mijn kontje werd twee keer gevuld met zaad en derde spoot weer zijn zaad in mijn mond. Ik werd hier even flink gebruikt als slet en mijn bijnaam werd behoorlijk eer aangedaan. Die kleine neger legde mij op mijn rug en begon zich met lange halen klaar te neuken.

Uit het niets spoot iemand zaad over mijn borsten. Die kleine neger kon neuken zeg en vooral lang. Weer kwam ik scokkend klaar terwijl hij mij maar bleef neuken. Ik was nog aan het klaarkomen toen hij met een harde kreun en een laatste diepe stoot zijn hele lul leeg spoot. Ik heb daarna nog 1 gast afgezogen zoals ik de eerste ook had gedaan en de laatste zaadlozing was een feit.

Ik heb mij beneden aangekleed en ben direct vertrokken naar huis. Onder het zaad zat ik in de auto. Ik was zo geil nog en kon niet geloven wat ik had gedaan.

.

Prive ontvangst hardenberg sexe prive2 lullen in kut geile afspraak

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten.

Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar. Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen.

Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar!

Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten.

Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel. Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken.

Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen.

Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien. De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn.

Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen. Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding.

Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan. Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen.

Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren. Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje.

Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit. Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond.

Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten. Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens.

Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen. Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut.

Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden. Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt.

Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt. Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten.

Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij. Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan.

Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag.

Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek. Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken.

Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad. Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten.

Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder. Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door.

Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden? Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd.

Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar.

Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland. Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder.

Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze. Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed.

Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen. Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij.

Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze.

Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde. Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben.

De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik. Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens.

Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik. Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk. Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen. Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte.

Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat. Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat. Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje. Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm.

Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel. Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde.

Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar. De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen.

Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen. Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil. Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft. Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden.

Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden. Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste. Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont. Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf.

Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan. Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut. Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken. Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in.

Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien. Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan. De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen.

Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had. Met drie lullen in haar lichaam en twee in haar handen bleef ze kreunen, zuchten, kermen en schokken.

Er leek geen einde te komen aan haar orgasme en dat zorgde er voor dat ook de jongens begonnen te komen. De eerste was Leroy die nog harder in haar kont begon te bewegen. Aan zijn kreunen wist ze dat ze daar ook met zaad gevuld zou worden. Ze voelde de spuitende eikel in haar lichaam langs de lul van Brian in haar kut glijden die zo extra gestimuleerd werd en ook begon te komen. Gelijkertijd kreeg ze zo een lading in haar kont en kut van de zwarte jongens.

De volgende was Frank. Die ging voor de tweede keer komen en deed dat nu in haar keel. Met de volle lengte in haar mond zoog ze het zaad tot de laatste druppel uit hem. Met alle drie de lullen nog in haar maakte ze met haar handjes de klus af en liet Theo en Martin in haar gezicht en over haar tieten spuiten. Toen de jongens de badkamer op zochten pakte Marleen haar telefoon van het nachtkastje en stuurde mij een SMS: Het was geweldig maar ik kan nu wel een schoonmaakbeurt gebruiken!

Wel liet ik haar, voor ik begon met mijn tong en gulzige mond beloven dat ik er de volgende keer bij mocht zijn zodat ik alles met eigen ogen zou kunnen bekijken want er is natuurlijk niets mooiers dan je vrouw te zien genieten! Als de kat van huis is. Wil jij een geile sexdate op het strand? Marokkaanse moslima zoekt een sexdate! Maak vandaag nog een afspraak met een moslima met hoofddoek. Tientallen bloedmooie Marokkaanse vrouwen zoeken anoniem een sexdate of afspraakje met blanke niet-moslim mannen van Nederlandse afkomst!

Ik werd voorgesteld en er werd hun verteld dat ze net op tijd waren. De huiskamer was vol met 8 mensen, maar ik was alleen maar bezig met de indrukken die ik kreeg. Wat ga ik doen, wat staat mij te wachten, etc. Nou vrijwel direct stonden ze op mij heen en werd ik betast en gekust. Daar stond ik dan temidden van 7 negers, mijn vriend aan het werk.

Hij moest eens weten, zeker dat het negers waren maakt het voor em nog erger. Want om een of andere vage reden heeft hij een beetje een hekel aan buitenlanders. Misschien hierom of omdat hij jarloers is op hun betere fysieke gestel. Maar die gedachte was er maar kort, overal waren handen, tongen en vingers. Ik werd voorgesteld aan hun penis, allemaal ontdeden ze zich van hun kleren.

Grote gespierde lijfen met enorme slappe pikken, wat mij opviel was dat de kleinste gast de grootste lul had!! Ik zat op een stoel en een voor een gingen ze vor mij staan.

Ik mocht elke pik even rustig bekijken, ruiken, betasten en stijf maken. Ik ben best pikgericht en dit was voor mij wel een paradijs. De kleinste lul was misschien 18cm en de langste van die kleine vent zeker een dikke 25 cm. Sommige hadden zwarte eikel, ander weer rose, de een had een kleine eikel en een dikke stam en andere weer een mega dikke eikel.

Er waren dikke slappe bij maar ook dikke harde, de bloedlullen. Heerlijk om ze zo even rustig te mogen bekijken en betasten. Ik moest laten zien wat ik kon en werd uitgenodigd om een gast af te zuigen, de rest zou lekker gaan kijken.

Ik ging op mijn kniee zitten en een lange lul verscheen voor mijn gezicht. Zijn eikel werd tegen mijn lippen geplaatst. Na het pesten ben ik zijn eikel gaan zuigen, korte stevige zuigstoten. Steeds dieer maar die lul was echt te dik en te lang. Met mijn hand ben ik hem gaan aftrekken en met mijn mond bleef ik zijn eikel pijpen. Steeds harder en ritmischer. Als snel hoorde ik hem kreunen en voelde ik zijn lul naar zijn maximale hardheid gaan. Ik bleef doorgaan, niet stoppen, tempo houden en al snel spoot hij zijn hele zak leeg in mijn mond.

Om de rest nog geiler te maken heb ik zijn hele lul schoon gelikt en alles geslikt. Ze brahten me naar boven en werd zacht op een bed gelegd. Vanaf dat moment ging het los, als een exlosie had ik ineensoveral grote stijve lullen om me heen. Een man ging achter mij zitten en twee hielden mijn benen zo wijd als mogelijk en derde likte mijn kletsnatte kut en er werden twee lullen aangeboden om vast te houden.

Het likken duurde kort, al snel had iemand zijn megalul voor mijn kut en duwde deze in een rustig tempo naar binnen. Ik voelde deze erg goed en het gevoel was enorm lekker. Het neuken voelde nog beter dan al mijn mijn neukpartijen hiervoor. Geen pijn maar een zeer vullend gevoel.

Mijn kutje was zo nat dat zijn zwarte pik een hoogglans had, ook het geluid van het soppen deed dit bevestigen. Daar lag ik, op mijn rug, met drei man die mij in postie hielden. Omdat de kerel achter mij zat kon ik voorover ebogen goed op mijn kutje kijken. Fuck wat was dit eil en lekker, zo was ik nog nooit geneukt.

Na drie diepe lange stoten voelde ik harde stralen zaad in mij verdwijnen. De volgende stond al klaar, weer een andere pik. Het soppen werd ergers door het zaad en ook hij spoot zich heelijk leeg in mijn strakke kutje. Naast me ging die kleine neger liggen, hij hield zijn enorme zwarte lul recht omhoog. Het leek wel een amsterdams paaltje. Deze wilde ik graag voelen. Ik ging op mijn hurken zitten en hing met mijn kut boven zijn lul. Mt mijn kut raakte ik zijn eikel aan en zag dat er een sliert zaad aan hing.

Hij wreef deze nog even uit over zijn eikel om hem lekker glad te maken. Ik zachte over zijn eikel heen en ging weer omhoog. Natuurlijk duurde het niet lang voordat ik er helemaal overheen gleed. Zijn buik kon ik niet bereiken, daar was zijn lul net iets te lang voor, maar ik heb het gedaan met wat centimeters minder. Een paar gasten tilde mij mee op met de neukbewegingen, wat het neuken op mijn hurken makkelijker maakte.

Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad. Ik gilde het uit. Na een tijdje kon ik niet meer en ben gezakt op mijn knieen. Wat ik ook al aan voelde komen was dat ze mij anaa wilde. Omdat ik zo geil was bleek dit totaal geen probleem. Ik weet niet wat ze erop smeerde maar ik voelde even een koud goedje op mijn anus. Vrijwel direct voelde ik een lul naar binnen gaan. Het plopte erin alsof ik elke dag zo werd geneukt, totaal gen pijn of rotgevoel.

Daar zat ik met een enorme penis in mijn kutje en een negerlul in mijn kont. Ik kwam direct nadat de tweede pik mij binnendrong klaar en begon te schokken.

Het gevoel van klaarkomen stopte niet. Ook mijn kontje werd twee keer gevuld met zaad en derde spoot weer zijn zaad in mijn mond. Ik werd hier even flink gebruikt als slet en mijn bijnaam werd behoorlijk eer aangedaan.

Die kleine neger legde mij op mijn rug en begon zich met lange halen klaar te neuken. Uit het niets spoot iemand zaad over mijn borsten. Die kleine neger kon neuken zeg en vooral lang. Weer kwam ik scokkend klaar terwijl hij mij maar bleef neuken. Ik was nog aan het klaarkomen toen hij met een harde kreun en een laatste diepe stoot zijn hele lul leeg spoot.

Ik heb daarna nog 1 gast afgezogen zoals ik de eerste ook had gedaan en de laatste zaadlozing was een feit. Ik heb mij beneden aangekleed en ben direct vertrokken naar huis. Onder het zaad zat ik in de auto.

Ik was zo geil nog en kon niet geloven wat ik had gedaan.

.


Erotische massage waddinxveen my shemale date


2 lullen in kut geile afspraak

Meiden vingeren homo afspreken


Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje. Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit. Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan.

Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond.

Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten. Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens.

Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen. Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut. Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden.

Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt. Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt. Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten. Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij.

Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan.

Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag. Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek.

Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken.

Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad. Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten.

Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder.

Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door.

Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden? Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd.

Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian.

Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland.

Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder. Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze. Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed. Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen.

Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij. Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze.

Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde. Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben.

De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik. Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens. Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik.

Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk. Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen.

Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte. Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat. Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat. Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje.

Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm. Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel.

Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde.

Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar. De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen. Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen. Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil.

Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft. Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden. Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden. Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste.

Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont. Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf. Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan. Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut.

Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken. Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in. Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien.

Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan. De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen. Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had. Ik vraag of het goed met ze gaat en zie dan dat er een sex film aan staat.

Max en Marc zeggen alle twee dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken, ik zie dat de andere mannen de kamer uit gaan en ik ga tussen de jongens op de bank zitten ze vragen of ik een leuke verjaardag heb gehad en ik antwoordt van wel. Onder tussen gaan ze gewoon door met aan hun pik te trekken en dat wind mij wel op en ik pak de pikken alle twee vast en begin te trekken. Dan stop ik die van Marc in mijn mond en berin te pijpen. Max begint mijn bloesje open te maken en haalt mijn borsten te voor schijn en begint er aan te sabbelen.

Even later komen ook de andere weer terug in de kamer en zien dat ik helemaal naakt den en door Marc en Max tegelijk geneukt wordt. Snel kleden zij zich ook uit en komen ze de andere helpen.

Dylon steekt als eerste zijn grote lul in mijn mond. Marc en Max worden gewisseld door John en Michael en die gaan er gelijk stevig tegen aan dan kom ik voor de eerste keer klaar en geniet van het moment dat ze lekker door neuken. Ik wordt zo een tijdje omstebeurt geneukt en dan voel ik dat Dylon zijn pik nog dikken wordt in mijn kut en hij spuit zo hardt tegen mijn baarmoeder aan dat het gewoon zeer doet.

Marc en Max spuiten hun zaad diep in mijn keel zodat ik wel moet slikken. Even later spuiten ook John en Michael hun zaad in mijn keel en als ik dat ook doorgeslikt heb zeg ik dat het lekker was. Dan kijk ik op de klok en zie dat het al zeven uur is. Snel zoek ik mijn telefoon op en zie dat ik toch een oproep heb gemist en bel Kees gelijk op.

En vertel dat ik was later thuis kom omdat ik John en Michael tegen kwam en zij wouden mij wel thuis brengen maar dat het nog wel even ging duren omdat ze nog wat op moesten halen. Kees zij dat het goed was omdat hij toch al wat gegeten had. John vroeg of ik met hun mee uit eten mag en Kees vind het allemaal goed hij zegt dat hij wel ziet wanneer ik thuis komt. Kees zei nog wel dat hij vroeg naar bed zou gaan want hij had erg last van hoofd pijn.

Ik wens hen welterusten en hang op. Dylon zegt dat zei ook iets voor mijn verjaardag hebben gekocht. Als ik het uit pak zie ik dat het gekocht is bij Christine le Duc.

Ik pak het snel uit en zie dat het een dienstmeisjes outfit is. Met een hoop doorzichtig en witte stof bij de borsten en de heupen. Ze geven me nog een tweede pakje en daar zit een open cup setje.

Het is een hele mooie zwarte open BH met strikjes op de tepel en een doorschijnend zwart stringetje met een strik boven het kruis. Er zit nog meer in zoals zelfophoudende zwarte kousen met een mooie kante rand. Ik moet het van de mannen aan trekken anders mag ik niet mee.

We kleden ons snel aan en gaan richting de stad. John weet nog een goed restaurant en daar gaan we heen. Ik zie dat het een Surinaams restaurant is en als we naar binnen gaan zie ik dat het best druk is er zitten een paar stelletjes en ook een grote groep jonge Surinaamse mannen. Later blijkt dit een vrijgezelle party te zijn. Als ik mijn jas uit doe kijkt het halve restaurant mijn kant op. We gaan achter in bij een tafel met hoekbank zitten, ik moet ik de hoek.

John en Dylon komen naast mij zitten. Als de ober komt bestellen we wat te drinken en ik krijg een glas witte wijn. De ober kijkt heel constant naar mijn outfit en vraagt of ik hem niet kan komen helpen met de bediening. Voor dat ik wat kan zeggen zegt John dat we eerst even willen bestellen maar als het eten klaar is dat hij dan maar moet roepen want dan kan ik hem wel helpen om ons te bedienen. Na vijftien minuten komt de ober me halen en lopen we door het restaurant naar de keuken.

Daar staan vijf heerlijke mannen te koken en ze kijken me allemaal verlekkerend aan. Als we bij de borden komen laat de ober zijn handdoek vallen en mijn reactie is om hem op te rapen. In hoor aan het gefluit dat de mannen naar mijn kont staan te kijken en ik buk nog extra voorover. Dan kom ik overeind en gaan we met onze borden naar onze tafel. Als ik door het restaurant terug naar de tafel loop hoor ik een aantal vreemde mannen zeggen dat zij ook door mij bediend willen worden, dan bedienen zij mij er na wel.

Dit heeft John ook gehoord en roept dat we eerst gaan eten en dat het daarna goed is. Als ik mijn eten op heb moet ik helpen in de bediening en dat doe ik zo goed als het gaat. Alleen op een gegeven moment laat ik een toetje van iemand vallen en moet ik het op ruimen. Er is ook wat op een broek te recht gekomen dus loopt de man mee naar achteren dan doet hij zijn broek uit en valt er gelijk een pik van 22cm te voorschijn, want hij heeft geen ondergoed aan. De man gaat achter mij staal en slaat zijn lul tegen mijn billen aan.

Ik vraag of hij dat niet wil doen en dan zegt de man dat ik hem moet pijpen omdat ik op zijn broek geknoeid heb. Ik geef de man zijn broek terug en ga veder nergens op in. Ik loop terug het restaurant in om de rest op te ruimen. Op een gegeven moment zie ik de man met John en Michael praten en dan loopt hij weg.

Als we rond half twaalf weggaan zitten er nog ongeveer vijfentwintig mensen binnen. Als we bij de auto komen zegt John dat hij wat is vergeten en hij loopt snel terug. Wij wachten in de auto op hem en als hij er is gaan we weg richting het bungalowpark.

Als we bij het huisje zijn gaan we snel naar binnen Dylon schenkt nog een glaasje wijn voor mij in en Max zet de tv weer aan daar is nog steeds een sex film bezig. Ik ga op de bank zitten Max en Dylon komen naast mijn zitten en legen hun hand op mijn boven been. Dylon vroeg of ik een leuke avond had gehad, ik zegt van wel.

Ik voel dat Max steeds meer met zijn hand richting mijn kruis gaat en dan wrijft hij over mijn kutje heen. Ik laat hem zijn gang gaan ik ben in middels al redelijk aangeschoten van de wijn die ik al op heb.

Op een gegeven moment schuift Max mijn string opzij en steekt zijn vinger in mijn kut ik kreun even en dat hoort Dylon. Die begint mijn borsten te masseren. Dan omen Michael en Marc ook naar mij toe en halen hun pik uit hun broek.

Ik begin Marc te pijpen en trek aan de pik van Michael. Op een gegeven moment lig ik tussen Dylon en Michael in Dylon zijn pik in mijn kut en Michael in mijn kont en de pik van Max in mijn mond als de kamerdeur open gaat en er een groep mannen binnen komt.

Met mijn hand ben ik hem gaan aftrekken en met mijn mond bleef ik zijn eikel pijpen. Steeds harder en ritmischer. Als snel hoorde ik hem kreunen en voelde ik zijn lul naar zijn maximale hardheid gaan. Ik bleef doorgaan, niet stoppen, tempo houden en al snel spoot hij zijn hele zak leeg in mijn mond.

Om de rest nog geiler te maken heb ik zijn hele lul schoon gelikt en alles geslikt. Ze brahten me naar boven en werd zacht op een bed gelegd. Vanaf dat moment ging het los, als een exlosie had ik ineensoveral grote stijve lullen om me heen. Een man ging achter mij zitten en twee hielden mijn benen zo wijd als mogelijk en derde likte mijn kletsnatte kut en er werden twee lullen aangeboden om vast te houden. Het likken duurde kort, al snel had iemand zijn megalul voor mijn kut en duwde deze in een rustig tempo naar binnen.

Ik voelde deze erg goed en het gevoel was enorm lekker. Het neuken voelde nog beter dan al mijn mijn neukpartijen hiervoor. Geen pijn maar een zeer vullend gevoel. Mijn kutje was zo nat dat zijn zwarte pik een hoogglans had, ook het geluid van het soppen deed dit bevestigen. Daar lag ik, op mijn rug, met drei man die mij in postie hielden. Omdat de kerel achter mij zat kon ik voorover ebogen goed op mijn kutje kijken.

Fuck wat was dit eil en lekker, zo was ik nog nooit geneukt. Na drie diepe lange stoten voelde ik harde stralen zaad in mij verdwijnen. De volgende stond al klaar, weer een andere pik. Het soppen werd ergers door het zaad en ook hij spoot zich heelijk leeg in mijn strakke kutje. Naast me ging die kleine neger liggen, hij hield zijn enorme zwarte lul recht omhoog. Het leek wel een amsterdams paaltje. Deze wilde ik graag voelen. Ik ging op mijn hurken zitten en hing met mijn kut boven zijn lul.

Mt mijn kut raakte ik zijn eikel aan en zag dat er een sliert zaad aan hing. Hij wreef deze nog even uit over zijn eikel om hem lekker glad te maken. Ik zachte over zijn eikel heen en ging weer omhoog. Natuurlijk duurde het niet lang voordat ik er helemaal overheen gleed.

Zijn buik kon ik niet bereiken, daar was zijn lul net iets te lang voor, maar ik heb het gedaan met wat centimeters minder. Een paar gasten tilde mij mee op met de neukbewegingen, wat het neuken op mijn hurken makkelijker maakte. Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad. Ik gilde het uit. Na een tijdje kon ik niet meer en ben gezakt op mijn knieen. Wat ik ook al aan voelde komen was dat ze mij anaa wilde. Omdat ik zo geil was bleek dit totaal geen probleem. Ik weet niet wat ze erop smeerde maar ik voelde even een koud goedje op mijn anus.

Vrijwel direct voelde ik een lul naar binnen gaan. Het plopte erin alsof ik elke dag zo werd geneukt, totaal gen pijn of rotgevoel. Daar zat ik met een enorme penis in mijn kutje en een negerlul in mijn kont. Ik kwam direct nadat de tweede pik mij binnendrong klaar en begon te schokken. Het gevoel van klaarkomen stopte niet. Ook mijn kontje werd twee keer gevuld met zaad en derde spoot weer zijn zaad in mijn mond. Ik werd hier even flink gebruikt als slet en mijn bijnaam werd behoorlijk eer aangedaan.

Die kleine neger legde mij op mijn rug en begon zich met lange halen klaar te neuken. Uit het niets spoot iemand zaad over mijn borsten. Die kleine neger kon neuken zeg en vooral lang.

Weer kwam ik scokkend klaar terwijl hij mij maar bleef neuken. Ik was nog aan het klaarkomen toen hij met een harde kreun en een laatste diepe stoot zijn hele lul leeg spoot. Ik heb daarna nog 1 gast afgezogen zoals ik de eerste ook had gedaan en de laatste zaadlozing was een feit. Ik heb mij beneden aangekleed en ben direct vertrokken naar huis.

2 lullen in kut geile afspraak