Beffen klaarkomen lekker pypen

beffen klaarkomen lekker pypen

..

Escort service twente gangbang zaterdag

Sperma is dan misschien niet vies, ik vind geknuffel zonder geklieder toch fijner. Dus bij pijpen doorslikken graag, anders hoeft het niet per se.. Natte poes tijdens het beffen, so what: Ik kan me goed voorstellen, dat een man het geil vindt om zijn sperma over je lippen te spuiten. Q-Q woensdag 21 november Als de dame in kwestie er geen problemen mee heeft en het lekker vindt, dan doe ik het graag. Jezelf zien klaarkomen blijft toch een geil gezicht en als de dame in kwestie dat ook vindt, dan is het prima Madame woensdag 21 november Ik heb het er wel eens met mijn vriend over dit onderwerp gehad.

Ik wil niet dat hij in mijn gezicht spuit, omdat ik mijzelf dan te onderdanig, vies hoerig vies zou vinden. Rary woensdag 21 november Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better.

Leuk deze gevarieerde reacties. Ik hoorde gisteren volgens mij op de televisie iets moois. Dat sex juist iets is waarop je je met je partner volledig lichamelijk en geestelijk kunt laten gaan. Dat dat het mooiste is dat je kunt bereiken. Geven en nemen van genot. En partner waar je van houdt en ook echt op geilt is niet vies. Daar doe je alles mee en voor?. Vrouwen houden wel van gebeft worden maar niet van pijpen? Het gaat om respect wordt genoemd.

Je weet heus wel of je wederzijds respect voor elkaar hebt in je sexuele relatie. Als dat zo is, is er niets vrouwonvriendelijks aan klaarkomen midddels pijpen, of klaarkomen in je gezicht. Hoe mannen in het algemeen met vrouwen omgaan hoeft niets met je eigen seksuele relatie te maken te hebben. Beter een verre vriendin dan een goeie buurman ;-.

Zamirah schreef op 10 november Waarom is spuiten in je gezicht viezer dan spuiten in je kut? Van je gezicht was je het zo af, maar in je kut blijft het zitten, en dan loopt het er in de loop van de dag half om half uit, in je kleding, en dat gaat pas lekker ruiken Weet je wel wat voor enge ziektes je kan krijgen van het doorslikken van sperma? Als ie wil dat ik m pijp doe ik dat met alle plezier, maar dan mag ie mooi even tijdig aangeven dat ie gaat komen.

Dan maak ik het wel anders af. Want dat komen gebeurt níet in mijn mond. Daar is mijn gezondheid me net iets te lief voor. Wipkipje, dat zou kunnen, maar daar kan je dan weliswaar geen HIV van krijgen, maar wel o. Ok, tegen hepatitis ben ik dan ingeënd, blijft over, chlamydia, en dat wil ik dus ook mooi niet krijgen!

Antonio vrijdag 23 november Tangerine, zou jij en je partner niet eens een testje moeten laten doen bij de huisarts dan jezelf lastig te vallen welke vreselijke ziektes jij allemaal wel niet kan oplopen? Zo wordt sex niet leuk natuurlijk. Melkchocolade vrijdag 23 november Als je vriend een handoek pakt of iets dergelijks om het wat op te ruimen, zorg je ervoor dat er wat sperma op je hand zit.

Melkchocolade schreef op 23 november Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Toon, dat zou ik in een vaste relatie absoluut doen, maar die vaste relatie, die mist er nog aan! Toch bedankt voor de tip. Als een vrouw opgewonden is, dan proef je dit en zal je haar sap meer dan lekker vinden.

Maar dit kan ook wel eens variëren. De vagina is een gevoelige zone en vrij vatbaar voor bacteriën. Dus het kan wel eens gebeuren dat er een vrij of mindere sterke geur wordt afgescheiden.

Het kan zijn dat dit je niet afschrikt, bij anderen wekt het dan weer een aversie op. Het is altijd belangrijk dat de vrouw hygiënisch is, maar dat geldt ook voor jou en om zeker te zijn, kunnen jullie bijvoorbeeld eerst samen onder de douche. Nu smaken verschillen en dat is bij beffen net zo. De ene man vindt het vocht de vagina geweldig, de andere niet. Ben je iets gevoeliger aan een vreemde geur, vermijdt het beffen dan als net na haar maandstonden.

Maar normaal gezien zal de vrouw dit zelf wel aangeven wanneer het juiste moment er is, dan voelt ze zich immers zelf beter op haar gemak. Misschien val ik hier en daar nog eens in de herhaling maar graag zet ik nog even de verschillende technieken en posities op een rijtje zetten. Beffen heeft ook een technisch aantrekkelijke kant want er valt best wel wat te ontdekken.

Niet voor niets wordt een vagina wel eens vergeleken als ´de goddelijke grot´. De focus ligt echt niet alleen op de clitoris stimuleren. Bij veel vrouwen zorgt dit zelfs voor een anticlimax.

Wat moet je dan wel juist doen? Beffen gaat gepaard met je handen en vingers te gebruiken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, je moet er alletwee van kunnen genieten.

Een vagina is bij elke vrouw anders. Je hoeft haar vagina nu niet meteen helemaal te bestuderen maar neem toch wel eens een kijkje hoe het bij haar juist vorm heeft genomen. Je kunt dit doen door de vagina zachtjes te openen met je vingers. Merk je dat de vrouw een extreem gevoelige clitoris heeft, dan hou je je befkunsten daar voor op het laatste. Begin eerst rond haar haar clitoris en schaamlippen te likken.

Haar reactie zal je vertellen wat ze lekker vindt. Er zijn verschillende manieren om je tong te laten zegevieren bij de vrouw. Draai rondjes om haar klit of maak krachtig ingespannen bewegingen van korte duur met het puntje van je tong.

Of hou je tong lang en uitgestrekt terwijl je haar beft. Deze techniek kun je het best vergelijken met pijpen. Plaats je lippen teder rond haar clitoris en maak zuigbewegingen.

Wissel af met kort en krachtig te zuigen of in een lang uitgerekt. Meteen zal je aanvoelen wat zij juist heerlijk vindt. Denk er wel aan dat een clitoris veel gevoeliger is dan een eikel. Vingeren en beffen gaan lekker samen.

Wanneer je bijvoorbeeld haar klitje aan het beffen bent, kun je een of meerdere vingers in haar vagina laten glijden. Of als zij dat lekker vindt, ook anaal. Deze gelijktijdige bevrediging zal ze zeker en vast apprecieren.

Niets is leuker dan afwisseling en ook bij het beffen kan je meerdere kanten op. Ga samen op ontdekking en probeer zeker wat nieuwe dingen uit. Door verschillende posities te gebruiken creëer je ook nieuwe mogelijkheden. Dit is de meest ontspannen houding als je tijd wilt nemen om een vrouw lekker te verwennen. De vrouw ligt relaxed op bed terwijl jij vrij spel hebt om haar met je mond en handen te bevredigen. Niet meteen de meest genotsvolle houding omdat het enige inspanning vergt.

Met haar benen lichtjes gespreid staat ze voor je. Jij knielt voor haar waarbij je je vooral kan toeleggen op haar clitoris. De vrouw kan zien hoe jij geniet als je haar beft terwijl ze masserend over je hoofd wrijft. Deze positie kan bijvoorbeeld leuk zijn in een dominantiespel. Een lichte variatie op de vorige. Hier zit de vrouw op de rand van een tafel, bureau of toog. Jij terug geknield of op een stoel als zij wat hoger kan zitten.

Ook hier is het niet altijd even makkelijk om haar op alle mogelijke manieren te verwennen. De vrouw neemt de houding van een driehoek aan. Ze schuift haar armen voor zich uit en heft haar poep omhoog. Een ideale positie als jullie het beide lekker vinden om ook haar anus te prikkelen.

Bij dit standje is er geen ontkomen aan, hierbij geef jij je over aan haar. Als je graag hebt dat een vrouw een dominerende positie inneemt, moet je dit zeker eens proberen. Hier gaat de vrouw letterlijk op je gezicht zitten terwijl ze zich laat bedienen door je zachte tong. Het getal 69 heeft sinds mensenheugenis een dubbele conotatie. Al vergt het toch enige inspanning om er intens van te genieten.

Terwijl jij haar beft, kan zij je lekker pijpen. Een houding waarbij de penis iets dieper moet kunnen en zeker niet alle vrouwen zijn hier voor te vinden. Voor sommigen is het ook moeilijk om echt te genieten omdat ze zelf aan het ´werk´worden gezet. Langs de andere kant kunnen jullie er ook op oefenen om samen een hoogtepunt te bereiken. En tot slot wil jullie nog wat extra tips meegeven om het beffen spannender te maken.

Het zijn ze lang niet allemaal en misschien kom je zelf of samen met creatieve ideeen op de proppen. Haal wat extra fresh mint in huis, je kent ze wel van die sterke muntjes waarvan je tong begint te zinderen.

Het geeft een extra heerlijk gevoel bij de vrouw. Als je graag eens een kijkje neemt in de seksshop, kom je gegarandeerd een vrouwelijke gel tegen. Die kan jij of de vrouw zelf aanbrengen aan haar vagina. Onmiddellijk na het aansmeren volgen koude en warme sensaties elkaar op, dat voor extra prikkels of stimulatie kan zorgen. Bovendien heeft een frisse geur en smaak dat bij het dat het beffen voor jou misschien wel aangenamer maakt. In dit artikel hoop ik jullie een aantal inzichten gegeven te hebben die je vriendin of vrouw je niet heel snel zal vertellen!

Dit artikel bevat meer mijn persoonlijke kijk op de zaken. In de Ultieme Bef Methode hebben we de materie zo opgebouwd dat het een stapsgewijze handleiding van beginner tot gevorderde vormt die op alle vrouwen van toepassing is en ook nog leuk om te lezen! Het is mijn stille hoop dat vele vrouwen op termijn geholpen zijn met deze informatie omdat ze een partner hebben die de moeite heeft genomen zich er in te verdiepen.

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!

Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten! Uitleg van een vrouw over de beste orale seks! Inhoud van dit artikel 1 De beleveniswereld van vrouwen 2 Een vrouw beffen is geen voorspel 3 Spanning opbouwen voor je begint te beffen 4 Begin het beffen rustig aan en werk naar een orgasme toe 5 Clitoris stimuleren voor orgasme tijdens het beffen van een vrouw 6 Het hoogtepunt, het orgasme 7 Het nectar van de vrouw, lekker?

Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt. Mark Meijers Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.beffen klaarkomen lekker pypen

..