Buurvrouw beffen lekkende kutten

buurvrouw beffen lekkende kutten

Want anders konden we onverrichte zaken terug rijden. Natuurlijk vond ik het totaal niet erg!! Wie weet wat er kon gaan gebeuren. Ik kon haast niet wachten om haar naakt te zien. Na tien minuten lopen bereikten we het strandje. Er waren maar een paar mensen en we zochten een plekje ver van die paar mensen.

Zonder enige schaamte lag ze na een paar minuten naakt met haar rug op haar handdoek. Ze had haar benen lichtjes gespreid. Ze had haar ogen dicht toen ik mijn laatste kledingstuk uittrok. Op mijn buik en leunend op mijn ellebogen bekeek ik haar. Ze had echt kleine borsten met relatief grote tepelhoven en haar kale venusheuvel was flink ontwikkeld. Toen ik begon te praten, deed ze haar ogen open en ging ze op haar zij liggen. We klepten gezellig tot dat ik het wel erg warm had en wilde gaan zwemmen.

We stonden op en mijn pik hing iet wat groter dan anders langs mijn zak. Vluchtig keek ze er naar. Zonder verder naar me te kijken liep ze naast me naar het water. Of het nu kwam door het windje of door wat anders, maar haar tepels waren in ieder geval harder dan zo net. Ik liep schijnbaar ongeïnteresseerd naast haar. Het water was verkoelend en na een kwartiertje liepen we terug naar de handdoeken.

In kleermakerszit opende ze de koeltas en haalde een fles drinken te voorschijn. Ik volgde haar voorbeeld en ging tegen over haar ook in kleermakerszit zitten. Ze haalde de plastic bekertjes uit de rugzak en vulde de beide bekertjes. Omdat ik recht tegen haar kutje aankeek groeide mijn leuter. Zoals ieder kutje, zag deze er ook prettig uit.

Haar kleine schaamlippen waren groter dan dat ik ooit had gezien. Ze puilden dan ook tussen de grote schaamlippen uit. Ik werd hier duidelijk opgewonden van en mijn pik groeide tot halverwege de volle oorlogssterkte.

Tijdens het praten en drinken keek ze geregeld naar mijn lul. Ik wist niet of ze jeuk had of opgewonden was, maar ze wreef geregeld langs de zijkant van haar borstjes. Op een moment raakte ze ook haar tepels aan. Deze werden daardoor steeds harder. Toen ik tijdens het gesprek maar weer eens naar haar gleufje keek, zag ik dat deze verder openstond en dat haar schaamlippen donker roze door een betere doorbloeding waren geworden. Ook zag ik een paar druppeltjes uit haar grotje lekken.

Mijn leuter groeide verder en toen deze loei hard overeind stond legde ik een wijsvinger op haar mond. Ze sloot haar ogen toen ik twee vingers in haar gleufje duwde.

Ze was al verbazingwekkend nat en nauw. Ik ben altijd snel nat en mijn kut is van nature erg nauw. Ik liet mijn vingers langzaam in en uit haar neukgrotje glijden. Ze was mijn vingers al snel zat, trok mijn hand tussen haar benen vandaan en kwam bij mij op schoot zitten. Ze had haar knieën naast mijn heupen geplaatst. Ze ging met haar hand naar mijn lul, duwde hem richting en in haar kutje. Kreunend zei ze dat ze beregeil was.

Even bleef ze zitten om te wennen aan mijn leuter. Mijn lul zat er volledig en ik voelde mijn eikel ergens diep in haar kloppen. Rustig begon ze me te berijden. Ze drukte haar tietjes tegen mijn romp, waardoor haar tepels langs mijn torso schuurden. Ik keek om me heen en zag dat het wel wat drukker werd, maar dat nog niemand op ons lette. Ik strekte mijn benen en liet me achterover vallen. Direct begon ze wilder op en neer te wippen.

Kreunend liet ze mijn pik diep in haar glijden en trok ze aan haar tepels. Ze drukte een vinger op haar gezwollen klitje en met loensende ogen en haar haren in de war kwam ze na een paar minuten klaar. Haar kutje werd nog nauwer dan die al was. Haar sappen vloeiden rijkelijk langs mijn pik en zak richting de handdoek. Ze leunde naar voren en steunde met haar handen naast mijn hoofd. Ik nam het van haar over en pompte mijn stijve lul snel in en uit haar lekkende kut.

Mijn kloten schudden flink heen en weer door het rappe neuktempo. Op een gegeven moment vroeg ik haar waar ze mijn zaad wilde hebben. Mmmmm, jaaaaa, doe maar, spuit me vol, oooooh, wat een lekkere pik heb je toch.

Ik wil je zaad in mijn kut voelen spuiten! Na nog twee keer pompen duwde ik mijn leuter diep in haar. Toen de eerste stralen tegen haar baarmoeder uit één spatte kreunde ze dat ze dat voelde. Nadat ik er geen druppel zaad uit kon persen, merkte ze dat ik ontspande en schoof ze met haar kutje naar mijn mond.

Haar kutje hing vlak boven mijn mond toen ik zag hoe mijn zaad er uit stroomde. Ik drukte mijn mond op haar openstaande neukgleuf en zoog deze leeg. De smaak van haar zoete geil en mijn zilte sperma drong via mijn tong door tot mijn hersenen. Mijn tong gleed tussen haar schaamlipjes door. Nadat ik haar kutje had leeg gelebberd, kwam ze naast me liggen.

Aan de ene kant voelde ik me bezwaard dat ik mijn schoonzus had geneukt, maar aan de andere kant had ik geen spijt. Volgens mij was dat het enige en juiste reactie, want ze drukte direct haar tong in mijn mondje. Even later liepen we weer naar het water. Het was dus onder tussen wat drukker geworden. Toen we langs een groepje van 4 meisjes liepen, hoorde ik zachtjes: Ik keek richting het groepje en een van de meisjes stak haar duim op en gaf me een knipoog.

Als reactie kneep ik in mijn zak zo van, er zit nog genoeg in en knipoogde ook naar haar. Lisa zag wat ik deed en pakte mijn pik vast.

Of dit zou gebeuren, wist ik niet. Maar het was wel een lekker idee, want dat meisje was ook erg prettig om naar te kijken. Het zwemmen had een tweeledig doel. We koelden lekker af en we konden ons even schoon spoelen. In het water konden en wilden we niet van elkaar afblijven.

Het strelen en kussen was niet van de lucht. Enigszins opgewonden liep ik na een poosje het water uit, wat een reactie bij de groep van de meisjes op leverde. Mijn pik hing zwaar langs mijn zak toen ik dat ene meisje in het vizier kreeg. Verlekkerd keek ze naar mijn leuter. Lisa zei tegen me dat ik wel de nodige aandacht kreeg van dat ene meisje.

Ik keek het ene meisje diep in de ogen toen ik bij Lisa haar roompotje peilde. Ze was inderdaad super nat. Het meisje keek met grote ogen hoe mijn vinger bij Lisa naar binnen gleed. Als antwoord doopte ze haar vinger in haar eigen kutje. En wel zodanig dat ik het duidelijk kon zien. Lisa zag de reacties ook en drukte haar mond op de mijne. We moedigden op deze manier het jonge meisje aan om zo bij ons te komen liggen. Toen wij naar onze handdoeken liepen keken Lisa en ik geregeld achterom, om te kijken wat dat geile ding ging doen.

We zagen haar praten met dat meisje die naast haar lag. De plastic bekertjes hadden we nog maar net gevuld of ik zag haar alleen aan komen lopen. Ik zei tegen Lisa dat ze een bekertje extra moest pakken, omdat zij er aan kwam. Zij bleef twijfelend staan en toen ik zei dat ze kon gaan zitten, deed ze dat. Wij stelden ons voor en zij stelde zich voor als Petra. Petra ging net als wij in kleermakerszit zitten, zodat we direct haar kutje konden inspecteren.

Deze stond wagenwijd open en glom ons tegemoet. Snel dronk ik mijn bekertje leeg en antwoordde dat het ook de bedoeling was. En om dat te onderstrepen duwde ik zonder enige waarschuwing een wijsvinger in haar kutje. Lisa gaf Petra een tongzoen en trok aan de tepels die aan de c-cup van Petra vast zaten. Het kutje van deze 20 jarige was ruimer dan die van de 28 jarige Lisa. Met gemak duwde ik nu 4 vingers in haar.

Tijdens de nog steeds durende tongzoen, kwam Petra kreunend op mijn vingers klaar. Met vier vingers in haar soppende verkrampende neukgrot rekte ik haar climax. Toen ik keek naar het groepje van Petra zag ik ze allemaal naar ons kijken. Lisa duwde me op mijn rug en liet Petra met haar rug naar me toe over mijn harde pik zakken.

Kreunend ontving ze mijn erecte leuter. Lisa zorgde ervoor dat Petra haar handen op mijn schouders zette, waardoor Petra naar achteren hing.

Lisa nestelde zich tussen mijn benen en een paar seconde later voelde ik haar tong langs mijn zak gaan. Als ik haar tong niet meer voelde, kreunde Petra des te harder. Lisa likte mijn zak en pik en het kutje van Petra. Petra wipte steeds sneller op en neer, waardoor Lisa meer moeite had met het likken. Petra had het in de gaten en verlaagde haar wip-tempo.

Lisa kreunde tussen het likken door, dat ze het wel erg lekker en geil vond. Het duurde niet lang of ik voelde het kutje van Petra wederom verkrampen. Slurpend, likkend en kreunend zorgde Lisa er voor dat ze al het geil van Petra kon verwerken. Petra begreep wat haar te doen stond en even later voelde ik de tong van Petra langs mijn harde neuklat glijden toen deze in het kutje van Lisa heen en weer gleed.

De super nauwe kut van Lisa omklemde mijn leuter. Ik voelde ieder ribbeltje in het gevoelige kutje. Petra zoog mijn kloten om en om in haar mondje om vervolgens langs de schaamlippen van Lisa te likken.

Lisa wipte wild op en neer en hield geen rekening met Petra. Petra hield er dan ook mee op en kwam op mijn mondje zitten. Voordat ze haar kutje op mijn mond drukte, trok ze met haar vingers haar schaamlippen van elkaar. Nadat ik mijn tong diep in haar duwde zakte ze verder. Terwijl ik door Lisa geneukt werd, neukte ik met mijn tong het gleufje van Petra. Met twee kreunende dames op me, vermaakte ik me opper best. Alsof ze het afgesproken hadden kwamen ze samen luidruchtig klaar.

Tegelijkertijd voelde ik het sap van Lisa langs mijn pik en zak en het geil van Petra in en over mijn mond stromen. Kermend en trillend van genot kwam de dames klaar. Nadat de dames een beetje waren bijgekomen, gingen ze naast me op hun knieën zitten. Lisa kneep in mijn zak en Petra trok me af. Straal voor straal perste ik mijn room voor iedereen zichtbaar uit mijn eikel.

De eerste straal kwam op mijn borstkas en de volgende stralen kwamen steeds minder ver op mijn romp. Toen er nog een beetje zaad uit mijn pik droop vielen de dames aan. Ze zogen mijn pik leeg en schoon en het zaad werd daarna vakkundig van mijn romp verwijderd. Petra bedankte ons en liep snel terug naar haar groepje. Zij en haar vriendin raakten direct in gesprek. Toen we even later keken lag Petra met haar hoofd tussen de benen van haar vriendin. Wij besloten om ons eerst nog even schoon te spoelen en daarna naar het huis van Lisa te gaan.

Hij was nog steeds niet thuis. Lisa zette direct een kan sterke koffie. Tijdens de koffie bespraken we wat beleefd hadden. Lisa keek daarbij weer heerlijk geil uit haar ogen.

Ze voegde er nog aan toe dat ik minstens zo onverzadigbaar ben als mijn broertje. Wat eten we dan? Ze zei dat ze nog wat nasi van de dag van gisteren in koelkast had staan. Om een uur of 6 hadden we de maaltijd op. Nadat we de vaat in de vaatwasser hadden gezet, gingen we op de bank zitten. Ik wilde net mijn tong in haar mondje en mijn vinger tussen haar schaamlipjes duwen, toen ik vanuit mijn ooghoeken de auto van broertje zag voorrijden. Als een stel pubers schrokken we ons een hoedje en gingen braaf recht op zitten.

Of heeft mijn broer alles opgegeten? We omhelsden elkaar hij vroeg hoe het met mij ging. Het ging goed met hem en de wedstrijd die hij gelopen had, had niet de gewenste PR opgeleverd.

Hij gaf Lisa ongegeneerd een korte tongzoen. Lisa zei dat we nog wat eten voor hem hadden bewaard en hij liep de keuken in. Met een dampend bord liep hij even later de woonkamer in en vroeg of ik hier al lang was. Ik antwoordde dat ik hier al om tien uur was en dat we vandaag waren gaan zwemmen. Hij dacht al dat we gezwommen hadden, want we hadden een lekker kleurtje.

Toen hij vroeg waar we gezwommen hadden en hoorde dat we op het naaktstrand gelegen hadden, keek hij even op. Totaal onverwacht vroeg hij wat ik van het figuurtje van Lisa vond. Licht stamelend zei ik dat ze een fijn figuurtje had. Ik leerde mijn broertje ineens anders kennen. Geschrokken en stamelend reageerde ze op de onverwachte vraag. Nadat hij zijn bord leeg had kwam er nog een onverwachte vraag.

Lisa wist even niet hoe ze moest reageren, maar omdat ze toch al enorm geil was, stemde ze er mee in. Ik vond alles prima, als ik mijn pik nog maar eens in haar kon duwen. Zo stonden we dan even later naakt voor Lisa. We rukten onze pikken stijf en Lisa likte langs haar lippen toen ze begon te meten. De lul van mijn broer was 16 cm lang en 6 cm dik. Toen ik de koele meetlat langs en de hand van Lisa om mijn pik voelde werd mijn pik nog harder. Ik had blijkbaar altijd verkeerd gemeten, want zij kwam aan een lengte van 20 cm en een dikte van 5,5 cm i.

Lisa kon haar ogen niet van deze twee pikken af houden en pakte na een paar seconde staren beide pikken vast. Rustig begon ze er aan te trekken. Mijn broer keek verbaasd en zei tegen haar: Ze ging op haar knieën en hapte de leuter van mijn broer in haar mondje.

Mijn broer zei niets meer en genoot van de pijpbeurt. Terwijl ze haar ventje pijpte liet ze mijn kloten door haar handen rollen.

Ik duwde mijn broertje in een stoel en Lisa kroop snel op haar knieën tussen de benen van haar man. Direct maakte ik gebruik van haar naar achteren stekende kontje. De pik van mijn broertje zat diep in de keel van Lisa toen ik mijn pik hard in haar ramde. Kokhalzend liet ze, als reactie, de lul uit haar mondje glippen. Maar de lach om zijn mond verraadde dat hij het blijkbaar niet erg vond.

Hij sloot zijn ogen weer en genoot van de tong die langs zijn pik gleed. Mijn kloten schommelden flink heen en weer door mijn rappe neuktempo. Lisa vroeg me tussen het pijpen door om haar hard te neuken. Als mijn onderbuik tegen de kleine ronde stevige billen kwam hoorde je een luide klets. Dat geluid herhaalde zich snel achter elkaar. Bezweet ramde ik keer op keer mijn harde leuter in haar.

Ik zocht haar kleine tietjes en trok vervolgens aan haar harde tepeltjes. Haar gleufje werd steeds nauwer en uiteindelijk liet ze de pik van mijn broer uit haar mond schieten om een luide kreet te slaken. Ik trok mijn leuter uit haar nauwe neukopening en drukte snel mijn mond op haar kutje.

De eerste golf geil miste ik, maar de volgende golven van haar sappen zoog ik in mijn mond. Ze smaakte heerlijk zoet. Als laatste likte ik nog de binnenkant van haar dijen schoon. De rollen van mijn broer en ik werden omgedraaid. Nu zat ik in de stoel en de mond van Lisa omklemde mijn leuter.

Door de harde penetraties van mijn broertje schoof mijn leuter stukje bij stukje dieper in haar mondje. Lisa kon er niks aan doen, maar toen mijn broertje zijn neuklat voor de zoveelste keer in haar ramde, schoot mijn eikel achter haar huig en raakte haar lippen mijn getrimde schaamhaar.

Van schrik trok ze haar hoofd naar achteren en schoot mijn geaderde pik uit haar mond. Een dikke sliert speeksel bleef mijn eikel aan haar mond verbinden. Ze keek me geschrokken maar toch geil aan, terwijl haar hoofd steeds weer bewoog door het neuktempo dat mijn broertje voerde.

Met betraande ogen zoog ze uiteindelijk mijn leuter weer in 1 keer achter haar huig. Ze hield hem even diep in haar keel en liet hem er weer uit glijden. Zo herhaalde ze dat verscheidene keren. Daarna vroeg ze haar vent om haar nog harder te nemen. Mijn broertje had goed naar Lisa geluisterd en pakte haar nog harder. Lisa zoog om en om mijn kloten in haar mond. Wat deed ze dat lekker, zeg!! Mijn zak en pik waren drijfnat van haar speeksel geworden.

Toen ze mijn kloten niet meer in haar mondje had vroeg ik aan haar of ze op mijn schoot wilde zitten. Gewillig stond ze op, waardoor de natte glimmende pik van mijn broertje uit haar kutje gleed. Ik zorgde ervoor dat ze met haar rug naar me toe ging staan en leidde haar onderlichaam naar mijn kloppende paarse eikel.

Omdat mijn eikel en pik drijfnat en glibberig waren waagde ik het er op. Ik richtte mijn eikel op haar sterretje en voordat ze iets kon zeggen schoot mijn dikke paarse genotsknop achter haar sluitspier. Ik liet haar even rustig zitten en hield haar stevig vast, zodat ze er niet van af kon. Lisa begon met haar kontje te draaien en te kreunen. Alsof Verona gedachten kon lezen , nodigde zij ons uit om mee naar boven te gaan.

Het was werkelijk een luxe hotel met schitterend uitzicht op de bergen. Aan de andere kant kon je ons appartement zien en nadat wij turend hadden gekeken konden wij ons appartement zo aanwijzen. Nu dat is leuk zij Anne wanneer wij dadelijk thuiskomen zullen wij nog eventjes naar je zwaaien , wat Verona wel een grappig idee vond. De kleine jongen werd naar bed gebracht , nadat Verona die ons nog wat te drinken aanbood wat ik vriendelijk weigerde.

Ik stond gewoonweg op springen , ik wilde sex , neuken , beffen en als het dan nog niet genoeg was zou ik Anne heerlijk haar kontje een flinke beurt geven. Verona liet ons uit maar niet voordat zij ons bedankte met een innige kus zowel Anne als mij zoende ze met haar rode lippen vol op de mond , waarop ik de neiging had mijn tong in haar mond te stoppen , ik kon mij nog net in houden , bang als ik was , dat Anne het zou merken.

Nogmaals gedag gezegd en wij op weg naar ons appartement. Zo Jim , dat vond jij wel wat , gekust worden door zo,n mooie vrouw en wat voor een kus , zelf vond ik het wel prettig zoals zij mij zoende , sprak Anne toen wij ons appartement betraden. Waarop ik reageerde , dat had ik nu nooit van jou verwacht Anne , gekust worden door een andere vrouw en het nog prettig vinden ook. Nu Jim , ik moet jou eerlijk bekennen , het deed mij wel wat , zij heeft iets , ik weet niet wat maar op de een of andere manier voel ik mij prettig bij haar , zij geeft mij een warm gevoel , wat ik buiten jou niet veel heeft gekent , ging Anne verder.

We praten nog wat door over Verona en Anne zei nog , dat zij Verona had gevraagd om morgen ook naar het strand te komen , om 11 uur hebben we afgesproken dat Bas en Verona beneden op het terrasje op ons zou wachten. Stiekum had ik een bijzonger goed gevoel daarover. Genoeg gepraat over Verona , wordt het niet tijd dat jij eens flink onderhanden moet worden genomen , begon Anne.

Hoe bedoel je , reageerde ik. Nu jim ik heb nog wat speeltjes en ik ben supergeil , zou wel weer eens wat aan Sm willen doen , ik voel mij super geil maar tevens wil ik wel de Meesteres voor jou zijn.

Kijk eens hoe ik er uitziet bij alles wat ik aan heb , wordt jij geil en dan mijn stilettohakken , het wordt tijd om deze eens te beminnen. En gelijk had ze , bij iedere stap die zij zette op de plavuizen deed mij aan haar denken als Meesteres. Iedere tik met haar stalen hakken bezorde mij een opwindend gevoel.

Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om mee te gaan in het voorstel van Anne ,vannacht was zij mijn Meesteres , Bij de gedachten werd ik al verschrikkelijk geil. Nu Jim begon , Anne op strenge toon , ik zie er al uit als een Meesteres maar doe jij , maar eens alles uit zodat jij poedelnaakt bent.

Mij bewust wat er ging afspelen klonk het tikken van de stalen hakken mij als muziek in mijn oren , tik Toen Anne terug kwam had zij wat spulletjes meegenomen , waaronder , een rijzweepje met het handvat in de vorm van een penis , een lederen bodyharnas en een leren riem voor om mijn middel met daaraan een peniskorf.

Zo slaaf we gaan jou maar eens aan kleden , zei Anne en stond met haar benen lichtjes gespreit voor mij , waardoor haar split open viel in ik een prachtig uitzicht had en moest ik op handen en knieen voor haar zitten en begon ik meteen haar schoenen te likken en pijpte 1 van haar stalen hakken.

Als ik mij niet vergist parelde er al een druppel vocht uit haar kut zo geil werd Anne van mijn slaafs gedrag. Haar mooi gevormde benen met nijlons en dan die stiletto hakken , mijn pik werd zo hard als een stam , wat was ik geil.

Zo slaaf doe je harnas maar eens aan en daarna je riem met peniskorf. Het harnas werd strak om mijn borst gegespt , de riem ook , maar de korf kon ik door mijn erectie niet om. Het slaafje is nu al ontdeugend , bitste mijn Meeteres mij toe en terwijl zij dat zegt slaat ze me hard op mijn kont met het rijzweepje , trekt hard aan mijn tepels met haar knalrode nagels wat zo ontzettende pijn deed , en sloeg mij nog meerdere malen hard op mijn kont.

Laat mij jou maar helpen van die erectie af te komen , wanneer jij mij belooft later vannacht , mij verschrikkelijk hard zal nemen , afgesproken slaaf. Zo gebeurde het dat Anne mij wild , hard begon af te trekken.

Het koste nog geen 2 minuten dat ik met een luide kreet begon te spuiten , ik was zo verschrikkelijk geil. Goh wat was dat lekker. Anne likte mijn pik schoon , maar voordat ik opnieuw een stijve lul kreeg , deed Anne de peniskorf om mijn pik en klikte het aan mijn riem vast.

Jesus wat zat dat ding strak , en pijn dat het deed , ik had geen ruimte meer om mijn pik te laten groeien. Zo slaaf vanaf nu ben jij mijn paard jij bent nu mooi opgetuigd , alleen ik mis nog iets , heee komt dit goed uit , zei Anne met stemverheffing en plante in een stoot de zweep met als handvat een penis diep in mijn aars zodat ik een staart had.

Een scheut van pijn en kreet gaf aan dat het werkelijk pijn deed. Nu was ik echt haar paard , was het antwoord van Anne. En zo gebeurde het dat zij met haar lekkende kut plaats nam op mijn rug , plante haar hakken in mijn lichaam , waarna ik een rondje door de kamer moest lopen.

Ik was zo geil , maar omdat mijn pik gevangen zat had ik ook erg veel pijn. Anne genoot van het ritje en als beloning mocht ik haar kut likken , stopte er een suikerklontje in , die ik als een volleerd paard er dan weer met mijn tong moest uitlikken.

Anne genoot van het likken aan haar kut , maar ik was gekorft. Ze pakte een mondknevel met aan de voorkant een rubberen penis , deed die mij om en even later moest ik haar neuken met de knevel met pik , op handen en knieen.

Anne die zo geil was geworden , alleen al omdat zij de Meesteres was en werd geneukt door haar slaaf met de mondknevel , spoot golf na golf haar kutsap , het stroomde werkelijk uit haar kut. Wild stote zij haar kut tegen de rubberen penis die diep in haar zat , opeens gilde zij het uit , nu moet jij mij echt neuken Jim , neuk mij hard riep zij uit , en maakte snel mijn peniskorf los, waardoor mijn pik naar grote hoogte kon groeien , bevrijd van het klemmende gevoel.

Die nacht hebben wij elkaar op de stenen vloer hard geneukt. Ik befte , neukte Anke in alle hoeken van de kamer in haar kut , mond en kontje. Zij trok mij af , pijpte mij en neukte mij met haar dildo , wij waren allebij zo verschrikkelijk geil geworden van het SMspel , dat wij maar aan een ding dachten , klaarkomen zo vaak als we maar konden. We kropen op handen en knieen besmeurd van zoveel geil vermengd met het goddelijke kutvocht van Anne vermoeid naar de slaapkamer en vielen in slaap.

Die morgen werden we verschrikt laat wakker , het was al 10 uur , maar dat kon natuurlijk ook niet anders , de nacht had in het teken gestaan van het SMspel gevolgd door ongeneerde sex en waren pas om half 5 uitgeput in slaap gevallen. Teleurgesteld kon ik nu ook niet gaan lopen om mijn conditie op peil te houden , met Anne had je dat wel nodig. Anne gaf mij een dikke zoen , waardoor ik dacht nu dan blijven we in bed en maken we er een luie geile ochtend van.

Anne reageerde hierop , nee Jim we moeten echt opstaan , want ik heb toch met Verona en Bas afgesproken. Zo gebeurde het dat ik met tegenzin een douche nam terwijl Anne de spullen van de nacht opruimde , het staat een beetje slordig wanneer je appartement wordt schoongemaakt , de werkster alle attributen zou vinden , ik denk dat het aardige vrouwtje een beroerte zou krijgen.

Anne nam haar douch , bond haar haar samen tot een staart deed vervolgens aan wat je op het strand zou verwachten en zei mij dat we het beste maar een ontbijtje moesten nemen beneden op het terras , waar we Verona zouden aantreffen en zo geschiede. Eigenlijk was het wel een uitkomst om lekker een ontbijt te nemen op het terras van het barretje , was wel perfect zo.

We namen een kop sterke zwarte koffie om nog wat meer wakker te worden , wat broodjes. En toen stonden ze daar Bas samen met Verona , Anne verwelkomde ze en bood wat te drinken aan en richte zich tot de kleine Bas , ik kon mijn ogen niet afhouden van Verona wat zag zij er lekker uit in haar nijlon doorschijnend gewaad met en dat was wel erg duidelijk te zien een miniscul broekje tanga daaronder aan.

Het was maar goed dat ik mijn zonnenbril op had , zo kon ik zonder dat ook maar iemand het door had Verona helemaal in mij opnemen. Ik kon duidelijk haar goedgevormde borsten door de dunne stof zien , ook haar tepels waren goed te zien en priemde door het nijlon. Verona had niet veel make-upp op net zo als Anne , ze waren hier tenslotte wel om een kleurtje op te doen.

Bas liet Anne al zijn spulletjes zien , waarop Anne aan Bas liet weten dat Jim wel met hem zou spelen in het zand. Anne verontschuldigde zich nog aan Verona , dat wij laat wakker waren geworden en daarom nu hier op het terras ons ontbijt hadden genuttigd. Met een veelbetekende glimlach , zo dus het is vannacht laat geworden , merkte Verona op , wat Anne beaamde. Alles werd opgepakt en liepen de boulevard over om plaats te nemen op het strand dicht bij de zee. Daar aangekomen namen we 3 bedden , de strandman die als een speer op ons af was gelopen en die overdreven behulpzaam de bedjes zo draaide , richting de zon.

Wat hij allemaal uitkraamde verstond ik niet , maar het was wel duidelijk dat hij het had over de twee schoonheden die naast mij op het bed plaatsnamen. De meiden lagen al op het bed , Bas zat wat in het zand , ik deed mijn shirt uit en daarna mijn short , waarop Bas het uitgilde mamma , mamma , kijk nou toch eens naar Jim en Verona en Anne keken dan ook direct naar mij. Ik stond daar poedelnaakt met mijn grote snikkel met mijn short op mijn hielen , ik was gewoonweg door de haast van die ochtend vergeten mijn zwembroek onder mijn short aan te trekken.

Beide ladys,s keken geamuseerd toe , waarop Anne , Bas geruststelde door laconiek op te merken , dat was zij wel gewend. Toch kon ik mij niet aan de indruk ontrekken , dat Verona mij een bewonderende blik toewierp , zij was naar mijn idee echt wel onder indruk van zo,n forse dikke pik en dat in slappe toestand. Het was achteraf toch nog een geluk bij een ongeluk , Anne had vanochtend nog voorgesteld mij de peniskorf om te doen , dan kan jij je niet opgeilen aan Verona had zij gezegd Het was dus maar goed dat ik dat pertiment had geweigerd.

Ik ging richting appartement om toch maar eventjes mijn zwembroek aan te doen. Toen ik terug kwam was het al een stuk drukker en zeker in de buurt van de lady,s lagen er behoorlijk veel van het mannelijk geslacht. Ik moet eerlijk bekennen wanneer ik twee van die mooie meiden zou zien , ging ik ook op een korte afstand liggen om het moois te bewonderen.

De meiden lagen te bakken in de warme zon , kleine Bas zat te spelen in het zand. Ik gooide hem omhoog en dan weer in het water , ik speelde voor draaimolen , hij vond het prachtig en had dikke pret. Opeens stond Verona naast ons geamuseerd te kijken , mijn aandacht was even niet op Bas gericht , maar op zijn heerlijke moeder.

Verona stond daar een partij lekker te wezen , haar borsten stonden fier overeind en het verschikkelijk kleine bhtje verborg niets , je kon de harde grote tepels zo aanschouwen , ik kreeg zelfs de indruk dat zij geil was zulke opgezette harde tepels zij had. Ik reageerde verbaast ook al omdat zij nu een super klein lapje stof voor haar mooie borsten had zitten , en vroeg haar op de man af , waarom bedek jij die mooie borsten nu , als je ligt te zonnen lig jij toch ook topless , en laten we eerlijk zijn dat kleine lapje verbergt toch ook niets van jou weelderige borsten.

Jij heb toch ook een zo,n kleine zwembroek aan terwijl het jou grote pik bijna niet bedekt , ik weet zeker wanneer jij de golven in duikt je zwembroek zo van je kont afglijd , zei Verona adrem.

Ik bloosde er zelfs een beetje van , dat had ik niet van haar verwacht. We namen Bas aan de hand en liepen iets verder het water in , het ventje vond dat natuurlijk geweldig , maar had niet in de gaten dat moederlief mij zachtjes toefluisterde , dat ik niet alleen een aardige vent was maar ook wel een lekkere vent.

Alsof ik het niet hoorde speelden we verder , om vervolgens na 10 minuten weer terug naar de bedden te gaan. Anne had alles van afstand gade geslagen en ontfermde zich over Bas om hem te drogen. Anne wil jij dadelijk ook met mij in het water spelen , vroeg kleine Bas.

Ik weet dat Anne zeker niet zo,n waterrat is en normaal gesproken niet graag de zee in gaat , maar voor Bas zou ze een uitzondering maken. Bas nog eventjes wachten en dan gaan we over een half uurtje , antwoorde Anne , ga eerst nog maar op Jim z,n rug paardje rijden zei Anne lachend. Wat mij opviel was dat Verona spottend meelachte. Het zal toch niet waar zijn dat Anne had verteld van onze nachtelijke sessie , ik kon nog net zien dat Anne en Verona elkaar wat langer aankeken en dan gelijk daarna naar mij en in het bijzonder naar mijn pik.

Nu wist ik zeker dat de lady,s hebben gepraat over vannacht. Ik ging maar op mij buik liggen om zo mijn opwnding te verbergen , als vent denk je dan al gauw zou Verona daar ook oren naar hebben , bij de gedachten alleen al werd ik bloedgeil en was ik verplicht op mijn buik te blijven liggen , waar Bas onmiddelijk van profiteerde en op mijn rug paardje ging rijden.

En Bas is Jim een goed paard vroeg Verona spottend , beide meiden schoten in de lag. Nu wist ik het zeker , Anne had doodleuk verteld van vannacht tegen Verona. En om het spel maar mee te spelen vroeg ik aan de niets vermoedende Bas en We hadden er met zijn vieren lol om , Bas omdat hij zijn gang kon gaan en wij met zijn drieen omdat wij wisten hoe de vork in de steel zat.

Toen Bas klaar was en ik mij weer van de andere kant kon laten zien ben ik ijsjes gaan halen voor ons allen. Nadat wij dat hadden opgegeten was het de beurt aan Anne om met Bas het water in te gaan , wat voor mij het teken was om Verona aan de tand te voelen over wat ik vermoede. Verona deed daar niet moeilijk over en vertelde dat , wanneer zij een relatie zou hebben dat alleen maar zou toe juichen om harde sex SM vol overgave te beleven.

Maar daar was zij voorlopig niet aan toe, gezien alle ellende die zij had meegemaakt de afgelopen jaren. Zij hate mannen zij wilde niets meer met mannen van doen hebben. Wel had het haar enorm vertederd hoe ik , Jim , met Bas om ging , speelde op het strand en in zee , maar in principe geen mannen voorlopig voor haar , waarop ik gekscherend zei , mischien wel een vrouw , neem bijvoorbeeld Anne , zou jij daar omgang mee kunnen hebben?

Waarop zij bevestigend knikte en mij zei , dat Anne een warmte uitstraalde en daarnaast een vreselijk mooie vrouw , dat zij best wel een hele goede vriendin kon en wilde zijn van Anne.

Waarop ik antwoorde dat , dat wederzijds was , maar dat zij mij er dan wel bij had. Haar zonnenbril ging af en keek mij recht in de ogen en kon ik haar glinsterogen zien twinkelen toen zij antwoorde , dat het voor haar geen enkel probleem zou zijn. Anne kwam met Bas het water uit , Verona en ik staakte ons gesprek.

De dag bestond verder uit het bakken in de zon , gezellig een terrasje pikken om wat te eten en ik veel met de kleine Bas speelde , mede ook dat ik wist dat het Verona vertederde bij het zien hiervan. Later die dag gaf ik aan om toch nog eventjes een uurtje te gaan hard lopen , wat ik in de morgen niet had gedaan. Eenmaal terug nam ik een duik in de zee , nam Bas mee het water in die daar gretig gebruik van maakte , tenslotte was ik in korte tijd zijn grote vriend geworden en al wilde ik dat niet toegeven het ventje vond ikzelf eigenlijk ook wel erg leuk , want alleen maar zonnen en niets doen is niets voor mij en zo had ik mijzelf de taak opgelegd om Bas een geweldige dag te bezorgen.

Om 5 uur vertelde Anne ons dat het tijd werd om naar het appartement te gaan , kon zij haar schoonheidslaapje doen , om daarna het gewone ritueel , bad nemen enz. We spraken af dat ik om zo,n 7 uur richting appartement zou komen en Anne zei tegen Verona ik zie je vanavond wel , de meiden hadden schijnbaar afgesproken met elkaar , eerst mij nog een dikke kus gevend , waarop Bas aangaf ook wel een kus te willen krijgen van zijn nieuwe tante , die hij dan ook prompt kreeg en weg was Anne , nagestaard door Bas die haar uitzwaaide.

Zo , Verona , waar zullen wij het nu eens over hebben begon ik , wat gaan we doen vannavond hebben jullie met elkaar afgesproken voor vanavond , was mijn vraag. Ja wij hebben afgesproken om te gaan dansen met elkaar , omdat jij vanavond op Bas zou passen , was het antwoord. Ik reageerde daarop alsof ik water zag branden , ik was hoogst verbaasd wat Verona dan ook in de gaten had en snel zei dat het maar een geintje was.

Waarop ik stoer reageerde dat wanneer zij dat echt zouden willen ik daar geen moeite mee zou hebben , loog ik dat ik barste. Ik moest er niet aan denken , nee veel liever zou ik wel een avond willen stappen met Verona en Anne , dacht ik. Alsof zij gedachten kon lezen vroeg zij aan mij , waar ik aan dacht. Jim zou jij dat echt leuk vinden samen met z,n drieen op stap , lekker wat gaan drinken , daarna gaan dansen en dan een trio , vulde ik lachend aan. Zou jij dat echt willen , zou Anne dat goed vinden , zou jij daar open voor staan , vroeg Verona mijn opmerking negerend.

Ik merkte dat zij wat gespannen was bij de vraag en wat zenuwachtig op mijn antwoord wachte. Ja blufte ik , als eerste vind ik jou bijzonder mooi , beter gezegd ik vind jou bijzonder mooi en verschrikkelijk lekker en ik weet dat Anne warme gevoelens heeft voor jou , wat wil ik nog meer als vent zijnde , alleen weet ik niet of jij daarvoor in bent , ging ik verder.

Ik merkte dat Verona zich niet op haar gemak voelde en gaf ik het gesprek een wat luchtiger karakter om vrolijk over Bas en de vakantie te praten. Oh nee he , het is al 7 uur en stond Verona op , waarop ik haar gerusstelde , rustig aan we hebben nog de hele avond , maar kon niet verhinderen dat Verona alles inpakte en wij van het strand afliepen. Onder bij het appartement gaf ik Bas een dikke pakkert en kuste ik Verona die heel verward reageerde en haastig met Bas aan de hand maakte dat zij weg kwam.

Niet wetende dat die avond een lange hete spannende nacht zou worden. Anne, Verona en ik , hadden elkaar gevonden! Boven gekomen kwam Anne net uit de slaapkamer , waarschijnlijk had zij wat langer geslapen door de vermoeienissen van de afgelopen nacht. Ik vroeg haar mee te komen naar de slaapkamer , waar wij lekker in elkaars armen lagen te genieten.

De zwoele kus van Anne luide een heftig uurtje in. Haar borsten heb ik heerlijk afgezogen , haar tepels hadden het zwaar te verduren , tussen mijn tanden geklemd beet en trok ik bijzonder hard aan haar borsten.

Ik wist dat de borsten van Anne zeer gevoelig waren , er ging dan ook een rilling door haar lichaam heen. Duwde mijn hoofd omlaag naar haar platte buik wat ik op een likbeurt trakteerde , mijn hoofd werd nog verder naar beneden geduwd , waardoor ik gulzig aan haar kut begon te zuigen , ik trok haar opgezette vochtige lippen in een vacuum waardoor ze nog groter werden , knabbelde aan haar clitores , plante 2 vingers in haar inmiddels natte kut en ging rustig heen en weer.

Anne hijgde van genot toen haar kut zo nat was stopte ik mijn andere 2 vingers er nog eens bij. Ik zat niet zo heel diep maar haar kut zat wel echt vol toen ik nog wat voorzichtig een gedeelte van mijn hand verder er in duwde.

Met stralen liep het vocht uit haar kut over mijn hand. Anne vroeg mij toch wat ruwer mijn hand heen en weer te halen. Zij werd overspoelt van genot en vroeg mij haar kontje te willen doorboren met 2a3 vingers. Ze smeekte er gewoon om , toen ik plagerig mijn vingers terug trok , maar stote ze nog harder weer terug in de natte kut en het opgerekte kontje. Het duurde dan ook niet lang en Anne kwam klaar , zij likte het vocht van mijn vingers en nam plaats tussen mijn benen waar zij mijn eikel lichtjes begon te bijten , spande haar lippen verder rond mijn pik en begon er hard aan te zuigen , pakte met een hand en masseerde daarmee mijn ballen.

Het zuigen van mijn lul werd zo heftig gedaan , alsof het leek of zij , mij snel wilde laten klaarkomen. Op het moment dat ik ontplofte drukte ik mijn onderlichaam omhoog , waardoor Anne mijn ballen los liet , maar razendsnel 2 vingers hard in mijn kont stopte. Zo kwam ik snel maar wel heerlijk klaar , spoot mijn pik helemaal leeg wat Anne inslikte en lachend zei , dat zij nu gelijk gegeten had.

We bleven nog een half uurtje elkaar opgeilen waardoor we beide nog een orgasme hadden en gingen ons opmaken voor de avond die komen zou. Anne vertelde mij dat wij die avond in het hotel van Verona gingen eten. Verona zou daarvoor zorgen mede ook , dat Bas een beetje bijtijds naar zijn bed kon gaan. Volgens Anne die geinformeert was door Verona was daar een gezellige bar en als wij het later wilde maken gebruik konden maken van de discotheek. Nadat wij hadden gedoucht , bad hadden genomen kleden wij ons aan , gelukkig wisten wij dat het hotel wel een chique hotel was en wij er een beetje gekleed uit moesten zien.

Anne maakte nog een grapje om haar meest korte rokje aan te trekken zonder string met nijlons om er lekker ordinair uit te zien , dan zou het hotel wel in rep en roer zijn , alhoewel de jetset lust er ook wel pap van als het gaat om lekkere geile meiden. Anne was het type wat alles staat , wanneer je haar de meest sexy jurk ook aandoed dan had zij nog stijl en klasse het was nooit ordinair wat zij ook aan deed.

Zij trok dan ook inderdaad een sexy jurk een aan zwarte ondergrond en rood afgewerkt wat niets te wensen overliet , haar borsten puilden uit haar diep uitgesneden decolete met dit keer het meest kleine lapje stof wat haar kut moest verbergen.

Het werd afgemaakt door haar open schoenen met zoals gewoonlijk zeer hoge hakken en zoals zij het noemde een zwarte slavenband als blijk dat zij al bezet was met hele grote ronde oorringen. Ikzelf had een spierwit overhemd met een donker blauwe broek aan gedaan en nadat ik mijn haar had gedaan , Anne haar lippen en nagels in mijn favoriete kleur had gestift alsmede gelakt , gingen wij naar hotel Don Pancho.

Bij de receptie stond Bas al reikhalsend uit te kijken waar zijn nieuwe vrienden bleven , toe hij ons zag liep hij hard op ons af en vloog Anne om haar nek. Ik nam hem over en liepen richting de bar van het hotel , Anne die zich nog even fatsoeneerde na de innige kussen van Bas liep schuin achter mij en zag Verona als eerste staan. Toen ik haar opmerkte stond ik even perplex, hoe zij er uit zag , het was echt geweldig , een knalrode jurk hoog gesloten met open rug , ook zij superhoge hakken.

Ik kon Verona nog niet zo goed maar ik zou mij sterk vergissen wanneer zij geen jarretelles aan had , mijn geoefend oog bevestigde wat ik dacht. Op haar dijen kon je de afdrukken zien waar de nijlons aan bevestigd zitten , ik probeerde ook nog te ontdekken of zij een string of iets anders onder haar jurk droeg.

Alles gebeurde in een flits en met een stralende lach kuste zij Anne en mij op de mond.

...

Sexfeesten in nederland nl gangbang


buurvrouw beffen lekkende kutten

Want anders konden we onverrichte zaken terug rijden. Natuurlijk vond ik het totaal niet erg!! Wie weet wat er kon gaan gebeuren. Ik kon haast niet wachten om haar naakt te zien. Na tien minuten lopen bereikten we het strandje.

Er waren maar een paar mensen en we zochten een plekje ver van die paar mensen. Zonder enige schaamte lag ze na een paar minuten naakt met haar rug op haar handdoek. Ze had haar benen lichtjes gespreid. Ze had haar ogen dicht toen ik mijn laatste kledingstuk uittrok. Op mijn buik en leunend op mijn ellebogen bekeek ik haar. Ze had echt kleine borsten met relatief grote tepelhoven en haar kale venusheuvel was flink ontwikkeld.

Toen ik begon te praten, deed ze haar ogen open en ging ze op haar zij liggen. We klepten gezellig tot dat ik het wel erg warm had en wilde gaan zwemmen. We stonden op en mijn pik hing iet wat groter dan anders langs mijn zak. Vluchtig keek ze er naar. Zonder verder naar me te kijken liep ze naast me naar het water. Of het nu kwam door het windje of door wat anders, maar haar tepels waren in ieder geval harder dan zo net.

Ik liep schijnbaar ongeïnteresseerd naast haar. Het water was verkoelend en na een kwartiertje liepen we terug naar de handdoeken. In kleermakerszit opende ze de koeltas en haalde een fles drinken te voorschijn. Ik volgde haar voorbeeld en ging tegen over haar ook in kleermakerszit zitten. Ze haalde de plastic bekertjes uit de rugzak en vulde de beide bekertjes. Omdat ik recht tegen haar kutje aankeek groeide mijn leuter.

Zoals ieder kutje, zag deze er ook prettig uit. Haar kleine schaamlippen waren groter dan dat ik ooit had gezien. Ze puilden dan ook tussen de grote schaamlippen uit. Ik werd hier duidelijk opgewonden van en mijn pik groeide tot halverwege de volle oorlogssterkte. Tijdens het praten en drinken keek ze geregeld naar mijn lul.

Ik wist niet of ze jeuk had of opgewonden was, maar ze wreef geregeld langs de zijkant van haar borstjes. Op een moment raakte ze ook haar tepels aan. Deze werden daardoor steeds harder. Toen ik tijdens het gesprek maar weer eens naar haar gleufje keek, zag ik dat deze verder openstond en dat haar schaamlippen donker roze door een betere doorbloeding waren geworden. Ook zag ik een paar druppeltjes uit haar grotje lekken. Mijn leuter groeide verder en toen deze loei hard overeind stond legde ik een wijsvinger op haar mond.

Ze sloot haar ogen toen ik twee vingers in haar gleufje duwde. Ze was al verbazingwekkend nat en nauw. Ik ben altijd snel nat en mijn kut is van nature erg nauw.

Ik liet mijn vingers langzaam in en uit haar neukgrotje glijden. Ze was mijn vingers al snel zat, trok mijn hand tussen haar benen vandaan en kwam bij mij op schoot zitten. Ze had haar knieën naast mijn heupen geplaatst. Ze ging met haar hand naar mijn lul, duwde hem richting en in haar kutje. Kreunend zei ze dat ze beregeil was. Even bleef ze zitten om te wennen aan mijn leuter. Mijn lul zat er volledig en ik voelde mijn eikel ergens diep in haar kloppen.

Rustig begon ze me te berijden. Ze drukte haar tietjes tegen mijn romp, waardoor haar tepels langs mijn torso schuurden. Ik keek om me heen en zag dat het wel wat drukker werd, maar dat nog niemand op ons lette. Ik strekte mijn benen en liet me achterover vallen.

Direct begon ze wilder op en neer te wippen. Kreunend liet ze mijn pik diep in haar glijden en trok ze aan haar tepels. Ze drukte een vinger op haar gezwollen klitje en met loensende ogen en haar haren in de war kwam ze na een paar minuten klaar.

Haar kutje werd nog nauwer dan die al was. Haar sappen vloeiden rijkelijk langs mijn pik en zak richting de handdoek. Ze leunde naar voren en steunde met haar handen naast mijn hoofd. Ik nam het van haar over en pompte mijn stijve lul snel in en uit haar lekkende kut. Mijn kloten schudden flink heen en weer door het rappe neuktempo. Op een gegeven moment vroeg ik haar waar ze mijn zaad wilde hebben. Mmmmm, jaaaaa, doe maar, spuit me vol, oooooh, wat een lekkere pik heb je toch.

Ik wil je zaad in mijn kut voelen spuiten! Na nog twee keer pompen duwde ik mijn leuter diep in haar. Toen de eerste stralen tegen haar baarmoeder uit één spatte kreunde ze dat ze dat voelde. Nadat ik er geen druppel zaad uit kon persen, merkte ze dat ik ontspande en schoof ze met haar kutje naar mijn mond. Haar kutje hing vlak boven mijn mond toen ik zag hoe mijn zaad er uit stroomde.

Ik drukte mijn mond op haar openstaande neukgleuf en zoog deze leeg. De smaak van haar zoete geil en mijn zilte sperma drong via mijn tong door tot mijn hersenen. Mijn tong gleed tussen haar schaamlipjes door. Nadat ik haar kutje had leeg gelebberd, kwam ze naast me liggen. Aan de ene kant voelde ik me bezwaard dat ik mijn schoonzus had geneukt, maar aan de andere kant had ik geen spijt. Volgens mij was dat het enige en juiste reactie, want ze drukte direct haar tong in mijn mondje.

Even later liepen we weer naar het water. Het was dus onder tussen wat drukker geworden. Toen we langs een groepje van 4 meisjes liepen, hoorde ik zachtjes: Ik keek richting het groepje en een van de meisjes stak haar duim op en gaf me een knipoog. Als reactie kneep ik in mijn zak zo van, er zit nog genoeg in en knipoogde ook naar haar. Lisa zag wat ik deed en pakte mijn pik vast.

Of dit zou gebeuren, wist ik niet. Maar het was wel een lekker idee, want dat meisje was ook erg prettig om naar te kijken. Het zwemmen had een tweeledig doel. We koelden lekker af en we konden ons even schoon spoelen. In het water konden en wilden we niet van elkaar afblijven.

Het strelen en kussen was niet van de lucht. Enigszins opgewonden liep ik na een poosje het water uit, wat een reactie bij de groep van de meisjes op leverde.

Mijn pik hing zwaar langs mijn zak toen ik dat ene meisje in het vizier kreeg. Verlekkerd keek ze naar mijn leuter. Lisa zei tegen me dat ik wel de nodige aandacht kreeg van dat ene meisje. Ik keek het ene meisje diep in de ogen toen ik bij Lisa haar roompotje peilde. Ze was inderdaad super nat. Het meisje keek met grote ogen hoe mijn vinger bij Lisa naar binnen gleed. Als antwoord doopte ze haar vinger in haar eigen kutje. En wel zodanig dat ik het duidelijk kon zien.

Lisa zag de reacties ook en drukte haar mond op de mijne. We moedigden op deze manier het jonge meisje aan om zo bij ons te komen liggen. Toen wij naar onze handdoeken liepen keken Lisa en ik geregeld achterom, om te kijken wat dat geile ding ging doen. We zagen haar praten met dat meisje die naast haar lag. De plastic bekertjes hadden we nog maar net gevuld of ik zag haar alleen aan komen lopen. Ik zei tegen Lisa dat ze een bekertje extra moest pakken, omdat zij er aan kwam.

Zij bleef twijfelend staan en toen ik zei dat ze kon gaan zitten, deed ze dat. Wij stelden ons voor en zij stelde zich voor als Petra. Petra ging net als wij in kleermakerszit zitten, zodat we direct haar kutje konden inspecteren. Deze stond wagenwijd open en glom ons tegemoet. Snel dronk ik mijn bekertje leeg en antwoordde dat het ook de bedoeling was.

En om dat te onderstrepen duwde ik zonder enige waarschuwing een wijsvinger in haar kutje. Lisa gaf Petra een tongzoen en trok aan de tepels die aan de c-cup van Petra vast zaten. Het kutje van deze 20 jarige was ruimer dan die van de 28 jarige Lisa.

Met gemak duwde ik nu 4 vingers in haar. Tijdens de nog steeds durende tongzoen, kwam Petra kreunend op mijn vingers klaar. Met vier vingers in haar soppende verkrampende neukgrot rekte ik haar climax.

Toen ik keek naar het groepje van Petra zag ik ze allemaal naar ons kijken. Lisa duwde me op mijn rug en liet Petra met haar rug naar me toe over mijn harde pik zakken. Kreunend ontving ze mijn erecte leuter. Lisa zorgde ervoor dat Petra haar handen op mijn schouders zette, waardoor Petra naar achteren hing.

Lisa nestelde zich tussen mijn benen en een paar seconde later voelde ik haar tong langs mijn zak gaan. Als ik haar tong niet meer voelde, kreunde Petra des te harder. Lisa likte mijn zak en pik en het kutje van Petra. Petra wipte steeds sneller op en neer, waardoor Lisa meer moeite had met het likken. Petra had het in de gaten en verlaagde haar wip-tempo. Lisa kreunde tussen het likken door, dat ze het wel erg lekker en geil vond.

Het duurde niet lang of ik voelde het kutje van Petra wederom verkrampen. Slurpend, likkend en kreunend zorgde Lisa er voor dat ze al het geil van Petra kon verwerken. Petra begreep wat haar te doen stond en even later voelde ik de tong van Petra langs mijn harde neuklat glijden toen deze in het kutje van Lisa heen en weer gleed. De super nauwe kut van Lisa omklemde mijn leuter. Ik voelde ieder ribbeltje in het gevoelige kutje.

Petra zoog mijn kloten om en om in haar mondje om vervolgens langs de schaamlippen van Lisa te likken. Lisa wipte wild op en neer en hield geen rekening met Petra. Petra hield er dan ook mee op en kwam op mijn mondje zitten.

Voordat ze haar kutje op mijn mond drukte, trok ze met haar vingers haar schaamlippen van elkaar. Nadat ik mijn tong diep in haar duwde zakte ze verder. Terwijl ik door Lisa geneukt werd, neukte ik met mijn tong het gleufje van Petra. Met twee kreunende dames op me, vermaakte ik me opper best. Alsof ze het afgesproken hadden kwamen ze samen luidruchtig klaar. Tegelijkertijd voelde ik het sap van Lisa langs mijn pik en zak en het geil van Petra in en over mijn mond stromen.

Kermend en trillend van genot kwam de dames klaar. Nadat de dames een beetje waren bijgekomen, gingen ze naast me op hun knieën zitten. Lisa kneep in mijn zak en Petra trok me af. Straal voor straal perste ik mijn room voor iedereen zichtbaar uit mijn eikel. De eerste straal kwam op mijn borstkas en de volgende stralen kwamen steeds minder ver op mijn romp.

Toen er nog een beetje zaad uit mijn pik droop vielen de dames aan. Ze zogen mijn pik leeg en schoon en het zaad werd daarna vakkundig van mijn romp verwijderd. Petra bedankte ons en liep snel terug naar haar groepje.

Zij en haar vriendin raakten direct in gesprek. Toen we even later keken lag Petra met haar hoofd tussen de benen van haar vriendin. Wij besloten om ons eerst nog even schoon te spoelen en daarna naar het huis van Lisa te gaan. Hij was nog steeds niet thuis. Lisa zette direct een kan sterke koffie. Tijdens de koffie bespraken we wat beleefd hadden. Lisa keek daarbij weer heerlijk geil uit haar ogen. Ze voegde er nog aan toe dat ik minstens zo onverzadigbaar ben als mijn broertje.

Wat eten we dan? Ze zei dat ze nog wat nasi van de dag van gisteren in koelkast had staan. Om een uur of 6 hadden we de maaltijd op. Nadat we de vaat in de vaatwasser hadden gezet, gingen we op de bank zitten. Ik wilde net mijn tong in haar mondje en mijn vinger tussen haar schaamlipjes duwen, toen ik vanuit mijn ooghoeken de auto van broertje zag voorrijden.

Als een stel pubers schrokken we ons een hoedje en gingen braaf recht op zitten. Of heeft mijn broer alles opgegeten? We omhelsden elkaar hij vroeg hoe het met mij ging. Het ging goed met hem en de wedstrijd die hij gelopen had, had niet de gewenste PR opgeleverd. Hij gaf Lisa ongegeneerd een korte tongzoen. Lisa zei dat we nog wat eten voor hem hadden bewaard en hij liep de keuken in. Met een dampend bord liep hij even later de woonkamer in en vroeg of ik hier al lang was.

Ik antwoordde dat ik hier al om tien uur was en dat we vandaag waren gaan zwemmen. Hij dacht al dat we gezwommen hadden, want we hadden een lekker kleurtje. Toen hij vroeg waar we gezwommen hadden en hoorde dat we op het naaktstrand gelegen hadden, keek hij even op. Totaal onverwacht vroeg hij wat ik van het figuurtje van Lisa vond. Licht stamelend zei ik dat ze een fijn figuurtje had. Ik leerde mijn broertje ineens anders kennen.

Geschrokken en stamelend reageerde ze op de onverwachte vraag. Nadat hij zijn bord leeg had kwam er nog een onverwachte vraag. Lisa wist even niet hoe ze moest reageren, maar omdat ze toch al enorm geil was, stemde ze er mee in.

Ik vond alles prima, als ik mijn pik nog maar eens in haar kon duwen. Zo stonden we dan even later naakt voor Lisa. We rukten onze pikken stijf en Lisa likte langs haar lippen toen ze begon te meten. De lul van mijn broer was 16 cm lang en 6 cm dik. Toen ik de koele meetlat langs en de hand van Lisa om mijn pik voelde werd mijn pik nog harder. Ik had blijkbaar altijd verkeerd gemeten, want zij kwam aan een lengte van 20 cm en een dikte van 5,5 cm i.

Lisa kon haar ogen niet van deze twee pikken af houden en pakte na een paar seconde staren beide pikken vast. Rustig begon ze er aan te trekken. Mijn broer keek verbaasd en zei tegen haar: Ze ging op haar knieën en hapte de leuter van mijn broer in haar mondje. Mijn broer zei niets meer en genoot van de pijpbeurt. Terwijl ze haar ventje pijpte liet ze mijn kloten door haar handen rollen. Ik duwde mijn broertje in een stoel en Lisa kroop snel op haar knieën tussen de benen van haar man.

Direct maakte ik gebruik van haar naar achteren stekende kontje. De pik van mijn broertje zat diep in de keel van Lisa toen ik mijn pik hard in haar ramde. Kokhalzend liet ze, als reactie, de lul uit haar mondje glippen. Maar de lach om zijn mond verraadde dat hij het blijkbaar niet erg vond. Hij sloot zijn ogen weer en genoot van de tong die langs zijn pik gleed. Mijn kloten schommelden flink heen en weer door mijn rappe neuktempo. Lisa vroeg me tussen het pijpen door om haar hard te neuken.

Als mijn onderbuik tegen de kleine ronde stevige billen kwam hoorde je een luide klets. Dat geluid herhaalde zich snel achter elkaar. Bezweet ramde ik keer op keer mijn harde leuter in haar.

Ik zocht haar kleine tietjes en trok vervolgens aan haar harde tepeltjes. Haar gleufje werd steeds nauwer en uiteindelijk liet ze de pik van mijn broer uit haar mond schieten om een luide kreet te slaken. Ik trok mijn leuter uit haar nauwe neukopening en drukte snel mijn mond op haar kutje. De eerste golf geil miste ik, maar de volgende golven van haar sappen zoog ik in mijn mond. Ze smaakte heerlijk zoet. Als laatste likte ik nog de binnenkant van haar dijen schoon.

De rollen van mijn broer en ik werden omgedraaid. Nu zat ik in de stoel en de mond van Lisa omklemde mijn leuter. Door de harde penetraties van mijn broertje schoof mijn leuter stukje bij stukje dieper in haar mondje.

Lisa kon er niks aan doen, maar toen mijn broertje zijn neuklat voor de zoveelste keer in haar ramde, schoot mijn eikel achter haar huig en raakte haar lippen mijn getrimde schaamhaar. Van schrik trok ze haar hoofd naar achteren en schoot mijn geaderde pik uit haar mond. Een dikke sliert speeksel bleef mijn eikel aan haar mond verbinden. Ze keek me geschrokken maar toch geil aan, terwijl haar hoofd steeds weer bewoog door het neuktempo dat mijn broertje voerde. Met betraande ogen zoog ze uiteindelijk mijn leuter weer in 1 keer achter haar huig.

Ze hield hem even diep in haar keel en liet hem er weer uit glijden. Zo herhaalde ze dat verscheidene keren. Daarna vroeg ze haar vent om haar nog harder te nemen. Mijn broertje had goed naar Lisa geluisterd en pakte haar nog harder. Lisa zoog om en om mijn kloten in haar mond. Wat deed ze dat lekker, zeg!! Mijn zak en pik waren drijfnat van haar speeksel geworden. Toen ze mijn kloten niet meer in haar mondje had vroeg ik aan haar of ze op mijn schoot wilde zitten. Gewillig stond ze op, waardoor de natte glimmende pik van mijn broertje uit haar kutje gleed.

Ik zorgde ervoor dat ze met haar rug naar me toe ging staan en leidde haar onderlichaam naar mijn kloppende paarse eikel.

Omdat mijn eikel en pik drijfnat en glibberig waren waagde ik het er op. Ik richtte mijn eikel op haar sterretje en voordat ze iets kon zeggen schoot mijn dikke paarse genotsknop achter haar sluitspier.

Ik liet haar even rustig zitten en hield haar stevig vast, zodat ze er niet van af kon. Lisa begon met haar kontje te draaien en te kreunen. Alsof Verona gedachten kon lezen , nodigde zij ons uit om mee naar boven te gaan. Het was werkelijk een luxe hotel met schitterend uitzicht op de bergen. Aan de andere kant kon je ons appartement zien en nadat wij turend hadden gekeken konden wij ons appartement zo aanwijzen. Nu dat is leuk zij Anne wanneer wij dadelijk thuiskomen zullen wij nog eventjes naar je zwaaien , wat Verona wel een grappig idee vond.

De kleine jongen werd naar bed gebracht , nadat Verona die ons nog wat te drinken aanbood wat ik vriendelijk weigerde. Ik stond gewoonweg op springen , ik wilde sex , neuken , beffen en als het dan nog niet genoeg was zou ik Anne heerlijk haar kontje een flinke beurt geven.

Verona liet ons uit maar niet voordat zij ons bedankte met een innige kus zowel Anne als mij zoende ze met haar rode lippen vol op de mond , waarop ik de neiging had mijn tong in haar mond te stoppen , ik kon mij nog net in houden , bang als ik was , dat Anne het zou merken. Nogmaals gedag gezegd en wij op weg naar ons appartement.

Zo Jim , dat vond jij wel wat , gekust worden door zo,n mooie vrouw en wat voor een kus , zelf vond ik het wel prettig zoals zij mij zoende , sprak Anne toen wij ons appartement betraden.

Waarop ik reageerde , dat had ik nu nooit van jou verwacht Anne , gekust worden door een andere vrouw en het nog prettig vinden ook. Nu Jim , ik moet jou eerlijk bekennen , het deed mij wel wat , zij heeft iets , ik weet niet wat maar op de een of andere manier voel ik mij prettig bij haar , zij geeft mij een warm gevoel , wat ik buiten jou niet veel heeft gekent , ging Anne verder. We praten nog wat door over Verona en Anne zei nog , dat zij Verona had gevraagd om morgen ook naar het strand te komen , om 11 uur hebben we afgesproken dat Bas en Verona beneden op het terrasje op ons zou wachten.

Stiekum had ik een bijzonger goed gevoel daarover. Genoeg gepraat over Verona , wordt het niet tijd dat jij eens flink onderhanden moet worden genomen , begon Anne. Hoe bedoel je , reageerde ik. Nu jim ik heb nog wat speeltjes en ik ben supergeil , zou wel weer eens wat aan Sm willen doen , ik voel mij super geil maar tevens wil ik wel de Meesteres voor jou zijn.

Kijk eens hoe ik er uitziet bij alles wat ik aan heb , wordt jij geil en dan mijn stilettohakken , het wordt tijd om deze eens te beminnen. En gelijk had ze , bij iedere stap die zij zette op de plavuizen deed mij aan haar denken als Meesteres. Iedere tik met haar stalen hakken bezorde mij een opwindend gevoel.

Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om mee te gaan in het voorstel van Anne ,vannacht was zij mijn Meesteres , Bij de gedachten werd ik al verschrikkelijk geil. Nu Jim begon , Anne op strenge toon , ik zie er al uit als een Meesteres maar doe jij , maar eens alles uit zodat jij poedelnaakt bent.

Mij bewust wat er ging afspelen klonk het tikken van de stalen hakken mij als muziek in mijn oren , tik Toen Anne terug kwam had zij wat spulletjes meegenomen , waaronder , een rijzweepje met het handvat in de vorm van een penis , een lederen bodyharnas en een leren riem voor om mijn middel met daaraan een peniskorf.

Zo slaaf we gaan jou maar eens aan kleden , zei Anne en stond met haar benen lichtjes gespreit voor mij , waardoor haar split open viel in ik een prachtig uitzicht had en moest ik op handen en knieen voor haar zitten en begon ik meteen haar schoenen te likken en pijpte 1 van haar stalen hakken.

Als ik mij niet vergist parelde er al een druppel vocht uit haar kut zo geil werd Anne van mijn slaafs gedrag. Haar mooi gevormde benen met nijlons en dan die stiletto hakken , mijn pik werd zo hard als een stam , wat was ik geil.

Zo slaaf doe je harnas maar eens aan en daarna je riem met peniskorf. Het harnas werd strak om mijn borst gegespt , de riem ook , maar de korf kon ik door mijn erectie niet om. Het slaafje is nu al ontdeugend , bitste mijn Meeteres mij toe en terwijl zij dat zegt slaat ze me hard op mijn kont met het rijzweepje , trekt hard aan mijn tepels met haar knalrode nagels wat zo ontzettende pijn deed , en sloeg mij nog meerdere malen hard op mijn kont.

Laat mij jou maar helpen van die erectie af te komen , wanneer jij mij belooft later vannacht , mij verschrikkelijk hard zal nemen , afgesproken slaaf. Zo gebeurde het dat Anne mij wild , hard begon af te trekken. Het koste nog geen 2 minuten dat ik met een luide kreet begon te spuiten , ik was zo verschrikkelijk geil. Goh wat was dat lekker. Anne likte mijn pik schoon , maar voordat ik opnieuw een stijve lul kreeg , deed Anne de peniskorf om mijn pik en klikte het aan mijn riem vast.

Jesus wat zat dat ding strak , en pijn dat het deed , ik had geen ruimte meer om mijn pik te laten groeien. Zo slaaf vanaf nu ben jij mijn paard jij bent nu mooi opgetuigd , alleen ik mis nog iets , heee komt dit goed uit , zei Anne met stemverheffing en plante in een stoot de zweep met als handvat een penis diep in mijn aars zodat ik een staart had. Een scheut van pijn en kreet gaf aan dat het werkelijk pijn deed. Nu was ik echt haar paard , was het antwoord van Anne.

En zo gebeurde het dat zij met haar lekkende kut plaats nam op mijn rug , plante haar hakken in mijn lichaam , waarna ik een rondje door de kamer moest lopen. Ik was zo geil , maar omdat mijn pik gevangen zat had ik ook erg veel pijn. Anne genoot van het ritje en als beloning mocht ik haar kut likken , stopte er een suikerklontje in , die ik als een volleerd paard er dan weer met mijn tong moest uitlikken. Anne genoot van het likken aan haar kut , maar ik was gekorft. Ze pakte een mondknevel met aan de voorkant een rubberen penis , deed die mij om en even later moest ik haar neuken met de knevel met pik , op handen en knieen.

Anne die zo geil was geworden , alleen al omdat zij de Meesteres was en werd geneukt door haar slaaf met de mondknevel , spoot golf na golf haar kutsap , het stroomde werkelijk uit haar kut. Wild stote zij haar kut tegen de rubberen penis die diep in haar zat , opeens gilde zij het uit , nu moet jij mij echt neuken Jim , neuk mij hard riep zij uit , en maakte snel mijn peniskorf los, waardoor mijn pik naar grote hoogte kon groeien , bevrijd van het klemmende gevoel.

Die nacht hebben wij elkaar op de stenen vloer hard geneukt. Ik befte , neukte Anke in alle hoeken van de kamer in haar kut , mond en kontje. Zij trok mij af , pijpte mij en neukte mij met haar dildo , wij waren allebij zo verschrikkelijk geil geworden van het SMspel , dat wij maar aan een ding dachten , klaarkomen zo vaak als we maar konden. We kropen op handen en knieen besmeurd van zoveel geil vermengd met het goddelijke kutvocht van Anne vermoeid naar de slaapkamer en vielen in slaap.

Die morgen werden we verschrikt laat wakker , het was al 10 uur , maar dat kon natuurlijk ook niet anders , de nacht had in het teken gestaan van het SMspel gevolgd door ongeneerde sex en waren pas om half 5 uitgeput in slaap gevallen. Teleurgesteld kon ik nu ook niet gaan lopen om mijn conditie op peil te houden , met Anne had je dat wel nodig.

Anne gaf mij een dikke zoen , waardoor ik dacht nu dan blijven we in bed en maken we er een luie geile ochtend van. Anne reageerde hierop , nee Jim we moeten echt opstaan , want ik heb toch met Verona en Bas afgesproken. Zo gebeurde het dat ik met tegenzin een douche nam terwijl Anne de spullen van de nacht opruimde , het staat een beetje slordig wanneer je appartement wordt schoongemaakt , de werkster alle attributen zou vinden , ik denk dat het aardige vrouwtje een beroerte zou krijgen.

Anne nam haar douch , bond haar haar samen tot een staart deed vervolgens aan wat je op het strand zou verwachten en zei mij dat we het beste maar een ontbijtje moesten nemen beneden op het terras , waar we Verona zouden aantreffen en zo geschiede. Eigenlijk was het wel een uitkomst om lekker een ontbijt te nemen op het terras van het barretje , was wel perfect zo. We namen een kop sterke zwarte koffie om nog wat meer wakker te worden , wat broodjes.

En toen stonden ze daar Bas samen met Verona , Anne verwelkomde ze en bood wat te drinken aan en richte zich tot de kleine Bas , ik kon mijn ogen niet afhouden van Verona wat zag zij er lekker uit in haar nijlon doorschijnend gewaad met en dat was wel erg duidelijk te zien een miniscul broekje tanga daaronder aan. Het was maar goed dat ik mijn zonnenbril op had , zo kon ik zonder dat ook maar iemand het door had Verona helemaal in mij opnemen.

Ik kon duidelijk haar goedgevormde borsten door de dunne stof zien , ook haar tepels waren goed te zien en priemde door het nijlon. Verona had niet veel make-upp op net zo als Anne , ze waren hier tenslotte wel om een kleurtje op te doen. Bas liet Anne al zijn spulletjes zien , waarop Anne aan Bas liet weten dat Jim wel met hem zou spelen in het zand.

Anne verontschuldigde zich nog aan Verona , dat wij laat wakker waren geworden en daarom nu hier op het terras ons ontbijt hadden genuttigd.

Met een veelbetekende glimlach , zo dus het is vannacht laat geworden , merkte Verona op , wat Anne beaamde. Alles werd opgepakt en liepen de boulevard over om plaats te nemen op het strand dicht bij de zee. Daar aangekomen namen we 3 bedden , de strandman die als een speer op ons af was gelopen en die overdreven behulpzaam de bedjes zo draaide , richting de zon.

Wat hij allemaal uitkraamde verstond ik niet , maar het was wel duidelijk dat hij het had over de twee schoonheden die naast mij op het bed plaatsnamen. De meiden lagen al op het bed , Bas zat wat in het zand , ik deed mijn shirt uit en daarna mijn short , waarop Bas het uitgilde mamma , mamma , kijk nou toch eens naar Jim en Verona en Anne keken dan ook direct naar mij.

Ik stond daar poedelnaakt met mijn grote snikkel met mijn short op mijn hielen , ik was gewoonweg door de haast van die ochtend vergeten mijn zwembroek onder mijn short aan te trekken. Beide ladys,s keken geamuseerd toe , waarop Anne , Bas geruststelde door laconiek op te merken , dat was zij wel gewend. Toch kon ik mij niet aan de indruk ontrekken , dat Verona mij een bewonderende blik toewierp , zij was naar mijn idee echt wel onder indruk van zo,n forse dikke pik en dat in slappe toestand.

Het was achteraf toch nog een geluk bij een ongeluk , Anne had vanochtend nog voorgesteld mij de peniskorf om te doen , dan kan jij je niet opgeilen aan Verona had zij gezegd Het was dus maar goed dat ik dat pertiment had geweigerd. Ik ging richting appartement om toch maar eventjes mijn zwembroek aan te doen.

Toen ik terug kwam was het al een stuk drukker en zeker in de buurt van de lady,s lagen er behoorlijk veel van het mannelijk geslacht. Ik moet eerlijk bekennen wanneer ik twee van die mooie meiden zou zien , ging ik ook op een korte afstand liggen om het moois te bewonderen. De meiden lagen te bakken in de warme zon , kleine Bas zat te spelen in het zand. Ik gooide hem omhoog en dan weer in het water , ik speelde voor draaimolen , hij vond het prachtig en had dikke pret.

Opeens stond Verona naast ons geamuseerd te kijken , mijn aandacht was even niet op Bas gericht , maar op zijn heerlijke moeder. Verona stond daar een partij lekker te wezen , haar borsten stonden fier overeind en het verschikkelijk kleine bhtje verborg niets , je kon de harde grote tepels zo aanschouwen , ik kreeg zelfs de indruk dat zij geil was zulke opgezette harde tepels zij had.

Ik reageerde verbaast ook al omdat zij nu een super klein lapje stof voor haar mooie borsten had zitten , en vroeg haar op de man af , waarom bedek jij die mooie borsten nu , als je ligt te zonnen lig jij toch ook topless , en laten we eerlijk zijn dat kleine lapje verbergt toch ook niets van jou weelderige borsten. Jij heb toch ook een zo,n kleine zwembroek aan terwijl het jou grote pik bijna niet bedekt , ik weet zeker wanneer jij de golven in duikt je zwembroek zo van je kont afglijd , zei Verona adrem.

Ik bloosde er zelfs een beetje van , dat had ik niet van haar verwacht. We namen Bas aan de hand en liepen iets verder het water in , het ventje vond dat natuurlijk geweldig , maar had niet in de gaten dat moederlief mij zachtjes toefluisterde , dat ik niet alleen een aardige vent was maar ook wel een lekkere vent. Alsof ik het niet hoorde speelden we verder , om vervolgens na 10 minuten weer terug naar de bedden te gaan.

Anne had alles van afstand gade geslagen en ontfermde zich over Bas om hem te drogen. Anne wil jij dadelijk ook met mij in het water spelen , vroeg kleine Bas. Ik weet dat Anne zeker niet zo,n waterrat is en normaal gesproken niet graag de zee in gaat , maar voor Bas zou ze een uitzondering maken.

Bas nog eventjes wachten en dan gaan we over een half uurtje , antwoorde Anne , ga eerst nog maar op Jim z,n rug paardje rijden zei Anne lachend.

Wat mij opviel was dat Verona spottend meelachte. Het zal toch niet waar zijn dat Anne had verteld van onze nachtelijke sessie , ik kon nog net zien dat Anne en Verona elkaar wat langer aankeken en dan gelijk daarna naar mij en in het bijzonder naar mijn pik.

Nu wist ik zeker dat de lady,s hebben gepraat over vannacht. Ik ging maar op mij buik liggen om zo mijn opwnding te verbergen , als vent denk je dan al gauw zou Verona daar ook oren naar hebben , bij de gedachten alleen al werd ik bloedgeil en was ik verplicht op mijn buik te blijven liggen , waar Bas onmiddelijk van profiteerde en op mijn rug paardje ging rijden. En Bas is Jim een goed paard vroeg Verona spottend , beide meiden schoten in de lag.

Nu wist ik het zeker , Anne had doodleuk verteld van vannacht tegen Verona. En om het spel maar mee te spelen vroeg ik aan de niets vermoedende Bas en We hadden er met zijn vieren lol om , Bas omdat hij zijn gang kon gaan en wij met zijn drieen omdat wij wisten hoe de vork in de steel zat. Toen Bas klaar was en ik mij weer van de andere kant kon laten zien ben ik ijsjes gaan halen voor ons allen.

Nadat wij dat hadden opgegeten was het de beurt aan Anne om met Bas het water in te gaan , wat voor mij het teken was om Verona aan de tand te voelen over wat ik vermoede. Verona deed daar niet moeilijk over en vertelde dat , wanneer zij een relatie zou hebben dat alleen maar zou toe juichen om harde sex SM vol overgave te beleven. Maar daar was zij voorlopig niet aan toe, gezien alle ellende die zij had meegemaakt de afgelopen jaren.

Zij hate mannen zij wilde niets meer met mannen van doen hebben. Wel had het haar enorm vertederd hoe ik , Jim , met Bas om ging , speelde op het strand en in zee , maar in principe geen mannen voorlopig voor haar , waarop ik gekscherend zei , mischien wel een vrouw , neem bijvoorbeeld Anne , zou jij daar omgang mee kunnen hebben? Waarop zij bevestigend knikte en mij zei , dat Anne een warmte uitstraalde en daarnaast een vreselijk mooie vrouw , dat zij best wel een hele goede vriendin kon en wilde zijn van Anne.

Waarop ik antwoorde dat , dat wederzijds was , maar dat zij mij er dan wel bij had. Haar zonnenbril ging af en keek mij recht in de ogen en kon ik haar glinsterogen zien twinkelen toen zij antwoorde , dat het voor haar geen enkel probleem zou zijn. Anne kwam met Bas het water uit , Verona en ik staakte ons gesprek. De dag bestond verder uit het bakken in de zon , gezellig een terrasje pikken om wat te eten en ik veel met de kleine Bas speelde , mede ook dat ik wist dat het Verona vertederde bij het zien hiervan.

Later die dag gaf ik aan om toch nog eventjes een uurtje te gaan hard lopen , wat ik in de morgen niet had gedaan. Eenmaal terug nam ik een duik in de zee , nam Bas mee het water in die daar gretig gebruik van maakte , tenslotte was ik in korte tijd zijn grote vriend geworden en al wilde ik dat niet toegeven het ventje vond ikzelf eigenlijk ook wel erg leuk , want alleen maar zonnen en niets doen is niets voor mij en zo had ik mijzelf de taak opgelegd om Bas een geweldige dag te bezorgen.

Om 5 uur vertelde Anne ons dat het tijd werd om naar het appartement te gaan , kon zij haar schoonheidslaapje doen , om daarna het gewone ritueel , bad nemen enz. We spraken af dat ik om zo,n 7 uur richting appartement zou komen en Anne zei tegen Verona ik zie je vanavond wel , de meiden hadden schijnbaar afgesproken met elkaar , eerst mij nog een dikke kus gevend , waarop Bas aangaf ook wel een kus te willen krijgen van zijn nieuwe tante , die hij dan ook prompt kreeg en weg was Anne , nagestaard door Bas die haar uitzwaaide.

Zo , Verona , waar zullen wij het nu eens over hebben begon ik , wat gaan we doen vannavond hebben jullie met elkaar afgesproken voor vanavond , was mijn vraag. Ja wij hebben afgesproken om te gaan dansen met elkaar , omdat jij vanavond op Bas zou passen , was het antwoord.

Ik reageerde daarop alsof ik water zag branden , ik was hoogst verbaasd wat Verona dan ook in de gaten had en snel zei dat het maar een geintje was. Waarop ik stoer reageerde dat wanneer zij dat echt zouden willen ik daar geen moeite mee zou hebben , loog ik dat ik barste. Ik moest er niet aan denken , nee veel liever zou ik wel een avond willen stappen met Verona en Anne , dacht ik.

Alsof zij gedachten kon lezen vroeg zij aan mij , waar ik aan dacht. Jim zou jij dat echt leuk vinden samen met z,n drieen op stap , lekker wat gaan drinken , daarna gaan dansen en dan een trio , vulde ik lachend aan. Zou jij dat echt willen , zou Anne dat goed vinden , zou jij daar open voor staan , vroeg Verona mijn opmerking negerend. Ik merkte dat zij wat gespannen was bij de vraag en wat zenuwachtig op mijn antwoord wachte.

Ja blufte ik , als eerste vind ik jou bijzonder mooi , beter gezegd ik vind jou bijzonder mooi en verschrikkelijk lekker en ik weet dat Anne warme gevoelens heeft voor jou , wat wil ik nog meer als vent zijnde , alleen weet ik niet of jij daarvoor in bent , ging ik verder.

Ik merkte dat Verona zich niet op haar gemak voelde en gaf ik het gesprek een wat luchtiger karakter om vrolijk over Bas en de vakantie te praten.

Oh nee he , het is al 7 uur en stond Verona op , waarop ik haar gerusstelde , rustig aan we hebben nog de hele avond , maar kon niet verhinderen dat Verona alles inpakte en wij van het strand afliepen. Onder bij het appartement gaf ik Bas een dikke pakkert en kuste ik Verona die heel verward reageerde en haastig met Bas aan de hand maakte dat zij weg kwam. Niet wetende dat die avond een lange hete spannende nacht zou worden. Anne, Verona en ik , hadden elkaar gevonden! Boven gekomen kwam Anne net uit de slaapkamer , waarschijnlijk had zij wat langer geslapen door de vermoeienissen van de afgelopen nacht.

Ik vroeg haar mee te komen naar de slaapkamer , waar wij lekker in elkaars armen lagen te genieten. De zwoele kus van Anne luide een heftig uurtje in. Haar borsten heb ik heerlijk afgezogen , haar tepels hadden het zwaar te verduren , tussen mijn tanden geklemd beet en trok ik bijzonder hard aan haar borsten. Ik wist dat de borsten van Anne zeer gevoelig waren , er ging dan ook een rilling door haar lichaam heen. Duwde mijn hoofd omlaag naar haar platte buik wat ik op een likbeurt trakteerde , mijn hoofd werd nog verder naar beneden geduwd , waardoor ik gulzig aan haar kut begon te zuigen , ik trok haar opgezette vochtige lippen in een vacuum waardoor ze nog groter werden , knabbelde aan haar clitores , plante 2 vingers in haar inmiddels natte kut en ging rustig heen en weer.

Anne hijgde van genot toen haar kut zo nat was stopte ik mijn andere 2 vingers er nog eens bij. Ik zat niet zo heel diep maar haar kut zat wel echt vol toen ik nog wat voorzichtig een gedeelte van mijn hand verder er in duwde.

Met stralen liep het vocht uit haar kut over mijn hand. Anne vroeg mij toch wat ruwer mijn hand heen en weer te halen. Zij werd overspoelt van genot en vroeg mij haar kontje te willen doorboren met 2a3 vingers. Ze smeekte er gewoon om , toen ik plagerig mijn vingers terug trok , maar stote ze nog harder weer terug in de natte kut en het opgerekte kontje.

Het duurde dan ook niet lang en Anne kwam klaar , zij likte het vocht van mijn vingers en nam plaats tussen mijn benen waar zij mijn eikel lichtjes begon te bijten , spande haar lippen verder rond mijn pik en begon er hard aan te zuigen , pakte met een hand en masseerde daarmee mijn ballen.

Het zuigen van mijn lul werd zo heftig gedaan , alsof het leek of zij , mij snel wilde laten klaarkomen. Op het moment dat ik ontplofte drukte ik mijn onderlichaam omhoog , waardoor Anne mijn ballen los liet , maar razendsnel 2 vingers hard in mijn kont stopte. Zo kwam ik snel maar wel heerlijk klaar , spoot mijn pik helemaal leeg wat Anne inslikte en lachend zei , dat zij nu gelijk gegeten had.

We bleven nog een half uurtje elkaar opgeilen waardoor we beide nog een orgasme hadden en gingen ons opmaken voor de avond die komen zou. Anne vertelde mij dat wij die avond in het hotel van Verona gingen eten.

Verona zou daarvoor zorgen mede ook , dat Bas een beetje bijtijds naar zijn bed kon gaan. Volgens Anne die geinformeert was door Verona was daar een gezellige bar en als wij het later wilde maken gebruik konden maken van de discotheek.

Nadat wij hadden gedoucht , bad hadden genomen kleden wij ons aan , gelukkig wisten wij dat het hotel wel een chique hotel was en wij er een beetje gekleed uit moesten zien. Anne maakte nog een grapje om haar meest korte rokje aan te trekken zonder string met nijlons om er lekker ordinair uit te zien , dan zou het hotel wel in rep en roer zijn , alhoewel de jetset lust er ook wel pap van als het gaat om lekkere geile meiden.

Anne was het type wat alles staat , wanneer je haar de meest sexy jurk ook aandoed dan had zij nog stijl en klasse het was nooit ordinair wat zij ook aan deed. Zij trok dan ook inderdaad een sexy jurk een aan zwarte ondergrond en rood afgewerkt wat niets te wensen overliet , haar borsten puilden uit haar diep uitgesneden decolete met dit keer het meest kleine lapje stof wat haar kut moest verbergen.

Het werd afgemaakt door haar open schoenen met zoals gewoonlijk zeer hoge hakken en zoals zij het noemde een zwarte slavenband als blijk dat zij al bezet was met hele grote ronde oorringen.

Ikzelf had een spierwit overhemd met een donker blauwe broek aan gedaan en nadat ik mijn haar had gedaan , Anne haar lippen en nagels in mijn favoriete kleur had gestift alsmede gelakt , gingen wij naar hotel Don Pancho.

Bij de receptie stond Bas al reikhalsend uit te kijken waar zijn nieuwe vrienden bleven , toe hij ons zag liep hij hard op ons af en vloog Anne om haar nek. Ik nam hem over en liepen richting de bar van het hotel , Anne die zich nog even fatsoeneerde na de innige kussen van Bas liep schuin achter mij en zag Verona als eerste staan. Toen ik haar opmerkte stond ik even perplex, hoe zij er uit zag , het was echt geweldig , een knalrode jurk hoog gesloten met open rug , ook zij superhoge hakken.

Ik kon Verona nog niet zo goed maar ik zou mij sterk vergissen wanneer zij geen jarretelles aan had , mijn geoefend oog bevestigde wat ik dacht. Op haar dijen kon je de afdrukken zien waar de nijlons aan bevestigd zitten , ik probeerde ook nog te ontdekken of zij een string of iets anders onder haar jurk droeg.

Alles gebeurde in een flits en met een stralende lach kuste zij Anne en mij op de mond.

...