Clit likken gangbang september

clit likken gangbang september

Ik opperde het idee om een feestje te geven in de jeugdsoos. Ze was tenslotte net 16 geworden. We spraken af dat we het pas aan jasmijn zouden vertellen op de wekelijkse disco avond. Het was vrijdag avond en weer feest in de jeugdsoos.

Jasmijn was er ook en ik stond vanavond achter de bar. Jasmijnwas er voor het eerst en ik vroeg haar hoe ze het vond. Fantastisch zei dat ik haar nog iets te vertellen had en wel dat er volgende week donderdag een feest ter ere van haar zestiende verjaardag was. Ze was door het dolle heen en gaf me een dikke kus toen ik vertelde dat er geen ouders bij zouden zijn. Ik zei haar dat ze wel zelf, of anders een vriendin, achter de tap moest als ik ging draaien.

Dit vond ze best en ik stelde voor dat ze vanavond wat langer bleef, dan kon ik haar het tapgebeuren uitleggen. Ik legde haar uit wat ze moest doen. Het is een computertap dus moeilijk is het niet. Ik ging achter haar staan en zei dat ze een glas onder de tapkraan moest houden en dan de hendel naar voren moest doen.

En dan weer naar achteren. Dit deed ze iets te langzaam zodat er nog een glas bier uit de tap kwam. Hier schrok ze van en kreeg wat bier over haar truitje en ging van schrik naar achter. Ze raakte hierbij met haar kontje mijn inmiddels half harde lul. Het schaamrood kwam op haar kaken en ik zei vlug dat we haar truitje straks wel schoon zouden maken. Jasmijn zei dat ze weer wat geleerd had en nam blij een slok bier.

Wat mij deed herinneren dat haar truitje nog schoongemaakt moest worden. Ik pakte een natte doek en vroeg aan haar, doe jij het of zal ik het doen en keek haar met een glimlach aan.

Ach wat maakt mij het ook uit, doe jij het maar. Ik veegde haar truitje tergend langzaam schoon en zag wat beroering in haar borsten. Ze begon wat zwaarder te ademen en keek mij geil aan. Ik deed net of ik niets door had en beroerde per ongeluk met opzet haar borst. Haar tepels werden groter en staken duidelijk af in de stof. Voorzichtig gaf ik haar een zoen in haar nek en zei dat ze haar truitje beter even te drogen kon leggen.

Aarzelend deed ze haar truitje uit en legde het op de verwarming. Ik zei dat ze mooie borsten had en liep op haar af. Het was duidelijk te zien dat ze geil was aan haar dikke knoppen in haar bh. Ik gaf haar een zoen en ging met mijn tong naar binnen ze beantwoorde door met haar tong rondjes te draaien om de mijne. We zoenden geil en ik begon haar nek te masseren, ze drukte zich tegen me aan zodat ik haar heerlijke borsten goed kon voelen. Ik maakte haar bh los en deed die af, ze had schitterende ronde borsten.

Na ze even in mijn handen te hebben genomen ging ik met mijn mond naar haar tepel, ik zoog hem naar binnen en ze begon geil te kreunen dat ik haar gek maakte. Ik begon te zuigen aan haar tepels de een en toen de andere. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en begon te hijgen, het was voor haar duidelijk de eerste keer dat iemand aan haar borsten zoog, dat ze van me hield en al jaren verliefd op me was. Wie had dat nu kunnen dromen.

Ik begon haar weer te kussen en over haar heupen en kontje te strelen. Zachtjes streelde ik haar dijen en ging heel langzaam naar de binnenkant waarna ze haar venusheuvel tegen me aan drukte. Ik maakte haar rits open en ging met mijn hand in haar broek. Eerst over haar heuveltje, wat zo door de stof heen te voelen, kort geknipt was.

Toen naar beneden naar haar lipjes waar ik voelde dat haar slipje al aardig vochtig was, ik trok haar slipje in haar gleuf en ze kwam luid kreunend klaar.

O wat is dit lekker zei ze. Ik ging met mijn hand in haar slipje en opende voorzichtig haar lipjes, met een vinger ging ik naar binnen en ze begon weer zwaar te hijgen. Ik duwde mijn vinger langzaam verder, dit ging vrij soepel tot ik enige weerstand voelde. Dit moest haar vliesje zijn en ik ging iets terug. Toe ga door ontmaagd me zei ze.

Ik ging een paar keer heen en weer met mijn vinger en doorboorde de vernauwing. Met mijn andere vinger ging ik op zoek naar haar clitje en bewoog zachtjes de voorhuid over haar clitje. Ze kwam voor de tweede keer klaar en omhelsde me stevig. Je moet me alles leren hoor zei ze in mijn oor. Ik zei dat doen we dan een andere keer want je moet nu naar huis.

We tongden nog wat en ik bracht haar thuis, waar haar moeder ons opwachten. Jasmijn ging naar bed en ik praatte nog wat met haar moeder. Jij bent natuurlijk wel vijf jaar ouder, begon haar moeder, maar Jasmijn is al een paar jaar verliefd op jou en wij hebben er ook geen bezwaar tegen. Beter een bekende die wat ouder is dan een of andere snoeshaan van haar eigen leeftijd.

Ik zei dat ik er over na zou denken en ging naar huis. De volgende ochtend belde Jasmijn mij uit bed en bedankte mij voor een heerlijke avond. Ook vroeg ze of we nu verkering hadden. Ik zei dat we het maar rustig opbouwen moesten omdat er anders misschien praatjes kwamen.

Hier kon ze zich wel in vinden. Vroeger deden we ook wel dingen samen dus het zou niet te veel opvallen als we vaak samen waren. Ik wist wel dat ze aan de meisjes uit haar klas wou vertellen over ons maar dat zag ik niet zo zitten.

Ik stelde haar voor om met mij mee te gaan naar Amsterdam om platen uit te zoeken in een speciale techno zaak. Tegen de middag haalde ik Jasmijn op en we reden in een uurtje naar Amsterdam. Onderweg praatte ze honderd uit over hoe leuk ze het vond wat er tussen ons gebeurd was.

Ik zei dat ze rustig moest wachten en dat er nog veel meer ging komen. Ze sloot haar ogen en deed ze pas weer open toen ik in een parkeer garage stopte.

We liepen over het Damrak richting Dam en gingen vervolgens de Damstraat in op zoek naar een coffeeshop. Ik vroeg haar of ze wel eens geblowd had en legde uit dat ik na een blowtje beter opging in de muziek die ik uit ging zoeken. Ze had wel eens wiet gerookt en zei dat ze daar ontzettend opgewonden van werd. Geile donder dacht ik. Ik kocht een gram northern light en we liepen weer naar de dam, daar draaide ik een joint en rookten we hem op.

Ik zocht een aantal platen uit en ging naar een draai tafel om ze te luisteren. Jasmijn ging naast me staan en pakte mij opeens bij mijn kruis en begon te masseren. De wiet had dus echt een geile uitwerking op haar. Na een aantal platen afgerekend te hebben verlieten we lachend de zaak om nog even door de stad te slenteren. In de auto aan gekomen begon Jasmijn weer aan mijn kruis te voelen wat zijn uitwerking niet miste.

Ik zat met een dikke paal in mijn broek. Jasmijn voelde dit en deed mijn knoop los en mijn gulp naar beneden. Mijn inmiddels superharde lul sprong naar buiten en Jasmijn keek er aandachtig naar. Wat moet ik nu doen vroeg ze plotseling, waarna we allebei in de lach schoten.

Ik zei, neem hem maar in je hand en doe zachtjes de voorhuid helemaal naar achteren, ga dan met je hand op en neer. Dit deed ze, en niet slecht. Ondertussen ging ik met mijn hand onder haar rokje en in haar slipje waar het al weer lekker nar was, ik stak mijn vinger naar binnen en toen die nat genoeg was en ging naar haar clitje.

Jasmijn ging dapper door met trekken en mijn lul werd steeds dikker. Ik vingerde heel voorzichtig op haar clitje, ze gilde het uit van genot en een aantal mensen keek naar mijn bus. Dit wond mij nog meer op en ik spoot tegen het raam en over Jasmijns arm. Ik vingerde haar nog even tot ook zij heerlijk klaar kwam. Toen zag ze pas dat er een man naast het raam stond. Ik zette de auto in zijn versnelling en reed weg. In de spiegel konden we zien dat de man zich aftrok.

Hier moesten we beide om lachen. Buiten de stad gekomen zette ik de auto stil en fatsoeneerden we ons en de voorruit. We hebben nog heel wat gelachen om deze gebeurtenis. Het was inmiddels donderdag middag en ik toog naar de jeugdsoos.

De bestelling van de brouwerij was binnengekomen en ik moest de vaten en kratten nog in het magazijn brengen. Het was die dag vreselijk warm en ik stond al snel in mijn blote bast.

Kletsnat van het zweet door het harde werken liep ik naar de bar om wat te drinken toen ik in de gaten kreeg dar er twee paar ogen naar mij keken. Het waren de ogen van Jasmijn en haar vriendin Iris. Ze moesten lachen om mijn onnozele blik. Ik vroeg hen hoe lang ze al naar me stonden te kijken, waarop Iris antwoordde dat ze er al even stonden en dat het geen onplezierig uitzicht was. Wel heb je ooit dacht ik. Die Iris is me vast een geil loeder dacht ik.

Ze was een jaar ouder dan Jasmijn en had al een vriendje gehad. Jasmijn zei dat ik Iris ook maar even moest leren tappen allen niet op de speciale manier, waarop de meiden moesten lachen. Ik deed het voor en Iris had het snel door waarna we alledrie een pilsje voor de dorst namen. Ik vulde hierna de koeling bij en de dames gingen de zaal versieren. Toen Iris even naar de wc was pakte ik Jasmijn stevig bij haar borsten en we gaven elkaar een heerlijke tongzoen.

Jasmijn vroeg me hoe laat we die avond klaar zouden zijn met schoonmaken. Ik zei dat het wel een uur of drie kon worden. En dan nog even nazitten. Jasmijn besloot haar moeder te vragen of ze bij mij mocht slapen omdat ze anders toch weer op Jasmijn zou wachten en ze moest de volgende dag weer vroeg op. Haar moeder vond dit een goed idee en wou mij nog even spreken. En zei me wel voorzichtig te doen met haar lieve dochter en begon te lachen. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. What Day is it?

G-Queen - Dokter Haruka Gouden week special 1. Young lesbian sucking big clit to mature woman K views. Echt orgasme en vaginale sluiptrekkingen sluiten met clitorislikken 6. Beffen op het clitje - totdat ze klaarkomt 9.

Grote clitoris compilatie 4. Sucking her Clit K views. Ze komt hard klaar door haar klitje te strelen en te plagen 2. Edging my clit after a week on no touch Wrijven op haar clit naar een orgasme toe 4. Proef mijn poesje bitch en lik mijn clit schoon K views. Huge Clit Masterbation K views. Geile studente wrijft haar clitje tot een intens trillend orgasme 4.

Oogrollend clitorisorgasme - Blonde meid geneukt na school Doctor sex with Horney nurse K views. Huge Clit be Devoured K views. A sissy caption story 3. Live Cam Modellen - Nu Online.

...

Koppel zoekt man sex in flevolandclit likken gangbang september

Ik opperde het idee om een feestje te geven in de jeugdsoos. Ze was tenslotte net 16 geworden. We spraken af dat we het pas aan jasmijn zouden vertellen op de wekelijkse disco avond. Het was vrijdag avond en weer feest in de jeugdsoos. Jasmijn was er ook en ik stond vanavond achter de bar.

Jasmijnwas er voor het eerst en ik vroeg haar hoe ze het vond. Fantastisch zei dat ik haar nog iets te vertellen had en wel dat er volgende week donderdag een feest ter ere van haar zestiende verjaardag was.

Ze was door het dolle heen en gaf me een dikke kus toen ik vertelde dat er geen ouders bij zouden zijn. Ik zei haar dat ze wel zelf, of anders een vriendin, achter de tap moest als ik ging draaien. Dit vond ze best en ik stelde voor dat ze vanavond wat langer bleef, dan kon ik haar het tapgebeuren uitleggen. Ik legde haar uit wat ze moest doen. Het is een computertap dus moeilijk is het niet. Ik ging achter haar staan en zei dat ze een glas onder de tapkraan moest houden en dan de hendel naar voren moest doen.

En dan weer naar achteren. Dit deed ze iets te langzaam zodat er nog een glas bier uit de tap kwam. Hier schrok ze van en kreeg wat bier over haar truitje en ging van schrik naar achter. Ze raakte hierbij met haar kontje mijn inmiddels half harde lul. Het schaamrood kwam op haar kaken en ik zei vlug dat we haar truitje straks wel schoon zouden maken. Jasmijn zei dat ze weer wat geleerd had en nam blij een slok bier. Wat mij deed herinneren dat haar truitje nog schoongemaakt moest worden.

Ik pakte een natte doek en vroeg aan haar, doe jij het of zal ik het doen en keek haar met een glimlach aan. Ach wat maakt mij het ook uit, doe jij het maar. Ik veegde haar truitje tergend langzaam schoon en zag wat beroering in haar borsten. Ze begon wat zwaarder te ademen en keek mij geil aan. Ik deed net of ik niets door had en beroerde per ongeluk met opzet haar borst. Haar tepels werden groter en staken duidelijk af in de stof. Voorzichtig gaf ik haar een zoen in haar nek en zei dat ze haar truitje beter even te drogen kon leggen.

Aarzelend deed ze haar truitje uit en legde het op de verwarming. Ik zei dat ze mooie borsten had en liep op haar af. Het was duidelijk te zien dat ze geil was aan haar dikke knoppen in haar bh.

Ik gaf haar een zoen en ging met mijn tong naar binnen ze beantwoorde door met haar tong rondjes te draaien om de mijne.

We zoenden geil en ik begon haar nek te masseren, ze drukte zich tegen me aan zodat ik haar heerlijke borsten goed kon voelen. Ik maakte haar bh los en deed die af, ze had schitterende ronde borsten. Na ze even in mijn handen te hebben genomen ging ik met mijn mond naar haar tepel, ik zoog hem naar binnen en ze begon geil te kreunen dat ik haar gek maakte.

Ik begon te zuigen aan haar tepels de een en toen de andere. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en begon te hijgen, het was voor haar duidelijk de eerste keer dat iemand aan haar borsten zoog, dat ze van me hield en al jaren verliefd op me was.

Wie had dat nu kunnen dromen. Ik begon haar weer te kussen en over haar heupen en kontje te strelen. Zachtjes streelde ik haar dijen en ging heel langzaam naar de binnenkant waarna ze haar venusheuvel tegen me aan drukte.

Ik maakte haar rits open en ging met mijn hand in haar broek. Eerst over haar heuveltje, wat zo door de stof heen te voelen, kort geknipt was. Toen naar beneden naar haar lipjes waar ik voelde dat haar slipje al aardig vochtig was, ik trok haar slipje in haar gleuf en ze kwam luid kreunend klaar.

O wat is dit lekker zei ze. Ik ging met mijn hand in haar slipje en opende voorzichtig haar lipjes, met een vinger ging ik naar binnen en ze begon weer zwaar te hijgen. Ik duwde mijn vinger langzaam verder, dit ging vrij soepel tot ik enige weerstand voelde.

Dit moest haar vliesje zijn en ik ging iets terug. Toe ga door ontmaagd me zei ze. Ik ging een paar keer heen en weer met mijn vinger en doorboorde de vernauwing.

Met mijn andere vinger ging ik op zoek naar haar clitje en bewoog zachtjes de voorhuid over haar clitje. Ze kwam voor de tweede keer klaar en omhelsde me stevig. Je moet me alles leren hoor zei ze in mijn oor. Ik zei dat doen we dan een andere keer want je moet nu naar huis. We tongden nog wat en ik bracht haar thuis, waar haar moeder ons opwachten. Jasmijn ging naar bed en ik praatte nog wat met haar moeder.

Jij bent natuurlijk wel vijf jaar ouder, begon haar moeder, maar Jasmijn is al een paar jaar verliefd op jou en wij hebben er ook geen bezwaar tegen. Beter een bekende die wat ouder is dan een of andere snoeshaan van haar eigen leeftijd. Ik zei dat ik er over na zou denken en ging naar huis.

De volgende ochtend belde Jasmijn mij uit bed en bedankte mij voor een heerlijke avond. Ook vroeg ze of we nu verkering hadden. Ik zei dat we het maar rustig opbouwen moesten omdat er anders misschien praatjes kwamen. Hier kon ze zich wel in vinden. Vroeger deden we ook wel dingen samen dus het zou niet te veel opvallen als we vaak samen waren. Ik wist wel dat ze aan de meisjes uit haar klas wou vertellen over ons maar dat zag ik niet zo zitten.

Ik stelde haar voor om met mij mee te gaan naar Amsterdam om platen uit te zoeken in een speciale techno zaak. Tegen de middag haalde ik Jasmijn op en we reden in een uurtje naar Amsterdam. Onderweg praatte ze honderd uit over hoe leuk ze het vond wat er tussen ons gebeurd was. Ik zei dat ze rustig moest wachten en dat er nog veel meer ging komen.

Ze sloot haar ogen en deed ze pas weer open toen ik in een parkeer garage stopte. We liepen over het Damrak richting Dam en gingen vervolgens de Damstraat in op zoek naar een coffeeshop. Ik vroeg haar of ze wel eens geblowd had en legde uit dat ik na een blowtje beter opging in de muziek die ik uit ging zoeken. Ze had wel eens wiet gerookt en zei dat ze daar ontzettend opgewonden van werd. Geile donder dacht ik. Ik kocht een gram northern light en we liepen weer naar de dam, daar draaide ik een joint en rookten we hem op.

Ik zocht een aantal platen uit en ging naar een draai tafel om ze te luisteren. Jasmijn ging naast me staan en pakte mij opeens bij mijn kruis en begon te masseren. De wiet had dus echt een geile uitwerking op haar. Na een aantal platen afgerekend te hebben verlieten we lachend de zaak om nog even door de stad te slenteren. In de auto aan gekomen begon Jasmijn weer aan mijn kruis te voelen wat zijn uitwerking niet miste.

Ik zat met een dikke paal in mijn broek. Jasmijn voelde dit en deed mijn knoop los en mijn gulp naar beneden. Mijn inmiddels superharde lul sprong naar buiten en Jasmijn keek er aandachtig naar.

Wat moet ik nu doen vroeg ze plotseling, waarna we allebei in de lach schoten. Ik zei, neem hem maar in je hand en doe zachtjes de voorhuid helemaal naar achteren, ga dan met je hand op en neer.

Dit deed ze, en niet slecht. Ondertussen ging ik met mijn hand onder haar rokje en in haar slipje waar het al weer lekker nar was, ik stak mijn vinger naar binnen en toen die nat genoeg was en ging naar haar clitje.

Jasmijn ging dapper door met trekken en mijn lul werd steeds dikker. Ik vingerde heel voorzichtig op haar clitje, ze gilde het uit van genot en een aantal mensen keek naar mijn bus. Dit wond mij nog meer op en ik spoot tegen het raam en over Jasmijns arm. Ik vingerde haar nog even tot ook zij heerlijk klaar kwam. Toen zag ze pas dat er een man naast het raam stond. Ik zette de auto in zijn versnelling en reed weg.

In de spiegel konden we zien dat de man zich aftrok. Hier moesten we beide om lachen. Buiten de stad gekomen zette ik de auto stil en fatsoeneerden we ons en de voorruit. We hebben nog heel wat gelachen om deze gebeurtenis. Het was inmiddels donderdag middag en ik toog naar de jeugdsoos. De bestelling van de brouwerij was binnengekomen en ik moest de vaten en kratten nog in het magazijn brengen.

Het was die dag vreselijk warm en ik stond al snel in mijn blote bast. Kletsnat van het zweet door het harde werken liep ik naar de bar om wat te drinken toen ik in de gaten kreeg dar er twee paar ogen naar mij keken. Het waren de ogen van Jasmijn en haar vriendin Iris. Ze moesten lachen om mijn onnozele blik. Ik vroeg hen hoe lang ze al naar me stonden te kijken, waarop Iris antwoordde dat ze er al even stonden en dat het geen onplezierig uitzicht was.

Wel heb je ooit dacht ik. Die Iris is me vast een geil loeder dacht ik. Ze was een jaar ouder dan Jasmijn en had al een vriendje gehad. Jasmijn zei dat ik Iris ook maar even moest leren tappen allen niet op de speciale manier, waarop de meiden moesten lachen.

Ik deed het voor en Iris had het snel door waarna we alledrie een pilsje voor de dorst namen. Ik vulde hierna de koeling bij en de dames gingen de zaal versieren. Toen Iris even naar de wc was pakte ik Jasmijn stevig bij haar borsten en we gaven elkaar een heerlijke tongzoen. Jasmijn vroeg me hoe laat we die avond klaar zouden zijn met schoonmaken.

Ik zei dat het wel een uur of drie kon worden. En dan nog even nazitten. Jasmijn besloot haar moeder te vragen of ze bij mij mocht slapen omdat ze anders toch weer op Jasmijn zou wachten en ze moest de volgende dag weer vroeg op. Haar moeder vond dit een goed idee en wou mij nog even spreken.

En zei me wel voorzichtig te doen met haar lieve dochter en begon te lachen. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. What Day is it? G-Queen - Dokter Haruka Gouden week special 1. Young lesbian sucking big clit to mature woman K views. Echt orgasme en vaginale sluiptrekkingen sluiten met clitorislikken 6. Beffen op het clitje - totdat ze klaarkomt 9. Grote clitoris compilatie 4. Sucking her Clit K views. Ze komt hard klaar door haar klitje te strelen en te plagen 2.

Edging my clit after a week on no touch Wrijven op haar clit naar een orgasme toe 4. Proef mijn poesje bitch en lik mijn clit schoon K views. Huge Clit Masterbation K views. Geile studente wrijft haar clitje tot een intens trillend orgasme 4.

Oogrollend clitorisorgasme - Blonde meid geneukt na school Doctor sex with Horney nurse K views. Huge Clit be Devoured K views. A sissy caption story 3. Live Cam Modellen - Nu Online.

...Sex adressen nl vingeren in kut

  • Wat mij betrof kon het feest beginnen.
  • 57
  • Dikke tieten likken neuken in mond

Neukmachine daten met een shemale


clit likken gangbang september