Clitoris likken moeder leert dochter neuken

clitoris likken moeder leert dochter neuken

..

Marokkaanse hoeren dikke tieten films

Ze vond het allemaal zo opwindend en spreidde haar benen toen ze na een tijdje de andere tepel tussen haar lippen nam. Je houdt ervan he? Lekker aan mama's tieten zuigen. Je vader vindt het heerlijk als hij gezogen wordt. Je zal zijn pik moeten zuigen, aan zijn eikel, zijn ballen, zijn tepels. Ze had dat soort dingen immers al regelmatig gezien terwijl ze in de deuropening bij haar ouders stond te gluren. Ja, dat wilde ze graag en ze wilde ook haar vaders zaad proeven en drinken. Hup, we moeten aan het werk.

Met haar vrije hand manipuleerde ze de wat gekartelde schaamlipjes van Claudia zo dat ze veilig waren voor het apparaat en scheerde het bosje tot kleine stoppeltjes. Daarna zeepte ze de schaamheuvel goed in en liet het even inwerken. Ik deed het toen met kaars. Maar je vaders pik is veel dikker dan de steel van een haarborstel hoor; ook langer en veeeeeeeeeeel lekkerder.

Ze pakte toen het scheermesje, zei tegen Claudia dat ze zich stil moest houden en scheerde zorgvuldig de kleine stoppeltjes van de meidenschaamheuvel. Daarna veegde ze met een punt van het laken het onderlijf droog en keek keurend haar werk. Moet je het zien? Ze ging weer tussen de benen van Claudia zitten en hield de spiegel op zo'n manier dat Claudia het resultaat goed kon zien.

Toen, in een opwelling, bukte ze zich voorover en drukte een kus net boven haar spleet, daar waar het kleine kittelaartje zat. Ze likte zacht over het knopje en schoof alweer een vinger in de meidenspleet. De tong van Olga flitste nu snel over het klitje en ze stopte er nog een vinger bij. Haar dochter was toch al erg opgewonden over de scheerpartij en het duurde niet lang eer haar onderlijf woest begon te schudden. En oohhhh, die twee wild heen en weer gaande vingers!!

Olga zag weer die harde meidentieten schudden en dook er op af. Met haar vingers nog in de kale kut zoog ze woest aan de tepels van Claudia, daarna beklom ze haar dochter zover dat haar druipende kut boven de tieten van Claudia zat. Ze zakte wat lager en pakte de rechtertiet van Claudia die ze wild door haar moederlijke spleet haalde, ook zij stond weer op het punt van een hoogtepunt.

Claudia probeerde met haar mond de clitoris van Olga te bereiken maar dat lukte niet. Ze liet haar kut net boven de mond van Claudia zakken die haar tong al had uitgestoken. Even later proefde ze van de schaamlippen van haar moeder die zich nog verder liet zakken zodat haar kut precies op de geopende mond van Claudia belande en haar neus tegen de anus kreeg aangedrukt. Claudia moest de billen van haar mama wat uit elkaar trekken anders kreeg ze bijna geen adem meer. Olga had een wijsvinger laten zakken en vond haar eigen klitje waar ze ruw over heen wreef.

Ze had niet veel tijd nodig, een paar minuten maar. Olga's sappen dropen langs de wangen van haar dochter die zich apetrots voelde dat ze haar moeder klaar had weten te krijgen; later zou ze papa wel zover krijgen!!!

Hij had wat teveel bier op en stommelde de kamer binnen. Daar zaten zijn vrouw en dochter in nachtkleding naast elkaar op de bank. Op de een of andere manier merkte hij de zeer ontspanning houding tussen hun twee, net alsof het vriendinnen waren in plaats van moeder en dochter.

Alex knikte "Ja hoor, en Feyenoord heeft gewonnen. Ik drink nog even een borreltje en ga dan naar bed. Na drie slokjes was het kelkje leeg en ging Alex naar boven waar hij zich uitkleedde en gapend tussen de lakens schoof. Net voordat hij in slaap viel gleed Olga onder het dekbed en kuste haar man even op zijn mond. Alex werd rond 9 uur wakker door een volle blaas. Hij sprong zijn bed uit en liep op een drafje naar de badkamer om te plassen.

Daarna deed hij een ochtendjas aan en liep naar beneden. Olga en Claudia waren al op en er was koffie. Met zijn nog wat slaperige ogen zag hij dat de ochtendjas van zijn vrouw half open stond zodat hij, als ze wat bukte, vrijelijk tegen haar mooie grote borsten aankeek en ook zijn dochter zag er sexy uit. Die had alleen een nachthemdje aan die net onder haar billen viel en hij kon zien dat ze er niets onder aan had. Hij voelde dat er iets in de lucht hing. Na twee kopjes koffie en evenveel sigaretten stuurde Olga hem weer naar boven.

Dan komt de verassing waar ik het gisteravond over had. Alex voelde meteen een kriebelend gevoel in zijn onderbuik en een lichte verharding in zijn pik.

Hij liep de trap op, nam een douche en ging weer onder het dekbed liggen, naakt zoals altijd. Nog geen minuut later liep Olga de slaapkamer binnen met Claudia vlak achter haar. Claudia wil graag met je naar bed en jij wilt graag met Claudia. Het is hoog tijd dat jullie wensen worden vervuld. Toen dirigeerde ze Claudia naar de zijkant van het bed. Laat je vader zien hoe mooi je bent. Bijna zonder schroom trok ze het hemdje over haar hoofd en liet het ook op de grond vallen.

Alex was er even stil van toen hij zijn mooie dochter zo vlak voor hem zag staan. Begerig en diep onder de indruk keek hij naar de prachtige harde borsten, de vlakke buik en kale schaamheuvel.

Die keek haar ogen uit naar de grote stengel, ze kreeg er een droge keel van. Ze leken wat besluiteloos, vader en dochter, iets wat Olga wel had verwacht; ze kende haar pappenheimers, daarom nam zij maar weer het initiatief. Ja goed zo, en laat je vader je borsten zien. Alex hoefde geen verder uitleg. Hij bracht zijn handen naar dat heerlijke meidenvlees en kneedde zacht in de jonge veerkrachtige borsten van zijn dochter. Even later hief hij zijn hoofd wat op en zoog de harde dieprode puntige tepels een voor een in zijn mond.

Hij werd er zo geil van dat hij met zijn onderlijf omhoog, in het luchtledige begon te stoten. Olga zag het; ze kroop via het voeteneind op het bed en pakte zijn steigerende pik onder bij de stam vast; ondertussen bleef ze Claudia instrueren. Hij drukte haar geopende mond op de zijne en drukte zijn tong tegen de hare.

Hmm, hier werd hij nog geiler van vooral omdat hij nu merkte dat Olga zijn pik zachtjes aftrok en zijn ballen kietelde. Dat deed Claudia met verve.

Ze kuste en likte zich via zijn keel naar zijn kleine tepeltjes en likte daar een tijdje aan. Zou een man even gevoelige tepels hebben als een vrouw? Ze likte het slijmerige voorzaad uit zijn pisspleetje en keek opgewonden hoe Claudia haar tong in zijn navel wroette.

Ze was nu vlak bij zijn pik, ze voelde hem al aan de zijkant van haar nek maar dat kwam door haar moeder die zijn staaf daar tegen aan drukte. Claudia had tot nu toe een gemengd gevoel over zich waar nieuwsgierigheid, verlegenheid, de liefde voor haar ouders en vooral opwinding met elkaar mengden maar de opwinding won nu van alles. Ze hoorde de natte zuiggeluiden vlakbij zich en hief haar hoofd wat op. Er schoot een lichte genotsgolf door haar heen toen ze pal naast haar zag hoe moeder zijn eikel in haar mond had en er aan zoog alsof het een lollie was.

Olga zag haar kijken en haalde haar mond van zijn pik, een lange sliert van haar speeksel vermengd met zijn voorzaad bleef met een dunne draad tussen de twee lichaamsdelen hangen. Nu mag jij aan de pik van je vader zuigen. Kijk, dit is de pik die in mijn kut hamerde toen hij zijn zaad in mijn baarmoeder spoot waaruit jij geboren bent.

Heb je al eens sperma gezien? Ja, van veraf maar niet zo van heel dichtbij. Dan mag jij hem net zolang verwennen tot zijn sperma eruit komt. Pak hem maar vast. Olga liet de pik nu helemaal los, hij was helemaal voor haar dochter. En beweeg nu dat vel heen en weer. Die glijdt zo heen en weer dat harde vlees. Ze had haar hand halverwege zijn pik en haalde het velletje heen en weer. Eerst heel voorzichtig maar op haar moeders aandringen pakte ze hem steviger vast.

Ze keek naar die mooi pik, die glimmende eikel met dat spleetje aan de top. Ze keek omlaag naar de harige ballen, zijn geopende dijen en het donker sterretje wat zijn anus was. Kijk hem eens met zijn heupen werken.

Ze begon het zalig te vinden. Ze vond het een heel aparte smaak, anders dan haar eigen kut of de kut van haar moeder. Het leuk in de verte wel wat op champignons. Ja, ze vond het lekker! Trek het velletje maar helemaal terug. Zie je dat kleine puntje daar onder die knop? Lik daar maar lekker aan. Ze keek hem even in de ogen en zoog toen de hele kop naar binnen.

Hij plaatste zijn beide handen op haar achterhoofd en begon haar in haar mond te neuken. Olga vond het allemaal te gek en was ook super geil. Met haar ene hand begon ze de billen van haar dochter te kneden, met de ander haar eigen clitoris. Hij begon steeds harder te schokken en stootte op deze manier steeds verder in haar mond. Even moest Claudia kokhalzen maar ze gaf niet op. Ze trok en zoog aan haar vaders pik dat het een lieve lust was.

Nog geen twee seconden later spoot er een flinke straal melkkleurige sperma uit zijn pik. Het vloog zeker een halve meter de lucht in en kwakte toen op zijn buik uiteen. Daarna kwamen er nog twee stralen die steeds lager kwamen. Claudia keek verbijsterd toe en voelde niet eens de vingers van haar moeder die over haar schaamlippen wreven.

Voor haar stomverbaasde ogen kwamen er nog wat druppels uit dat kleine spleetje en viel Alex met een bevrijdende zucht terug op bed. Dat heb je schitterend gedaan," complimenteerde Olga haar met zachte stem. Daarna bukte Olga zich over zijn buik heen en begon het nog lauwe zaad er van af te likken. Wil jij het ook proeven? Toen bukte ze ook over haar vader heen en likte een flinke sliert sperma van zijn buik.

Dat smaakte nog sterker dan zijn eikel en ook erg lekker. Ze wilde het nog niet doorslikken en liet het wat in haar mond rondgaan om de smaak nog beter te proeven terwijl Olga de buik van haar man helemaal schoonlikte. Daarna likte ze zijn eikel schoon en bracht haar hoofd naar die van haar dochter. Moeder en dochter waren elk aan een kant van hem neergevallen en Olga vertelde wat er zich de vorige avond tussen hun had afgespeeld.

Ze keek stiekem naar beneden en zag tot haar vreugde dat zijn pik weer begon te verstijven. Hij was maar een bofkont met twee van die hete meiden om hem heen. Je dochter houdt wel heel veel van je.

Vader en dochter tongzoenden elkaar heftig en daarna begon hij zijn verkenningstocht over haar jonge lijf. Hij legde zijn handen op haar borsten en kneedde ze vol bewondering. Ooooo wat was dat allemaal heerlijk strak. Haar tieten waren groot maar veerkrachtig en hij zoog weer gretig aan haar harde tepels. Hij ging kussend lager en belande bij haar kale venusheuvel.

Hij likte haar klit en stak zijn wijsvinger in haar strakke kut. Claudia spreidde haar benen automatisch en ontving een tweede vinger in haar soppende spleet. Olga kreeg door dit tafereel ook weer een natte kut. Ze opende een lade van het nachtkastje en pakte daar een dildo uit. Hij was wat kleiner dat de pik van haar man, ze gebruikten hem wel eens als ze dubbel gepenetreerd wilde worden.

De pik van haar man in haar kut en de dildo in haar aars, of andersom. Nu was hij voor haar kut bedoeld en ze haalde hem zacht heen en weer toen Alex zijn twee vingers voor zijn duim omruilde en de wijsvinger tegen de anus van zijn dochter aanduwde. Claudia schokte opeens op toen een kootje van zijn vinger haar darmkanaal binnendrong en kwam voor de eerste keer klaar.

Steek je lul in haar kut!!!!!!!! Alex aarzelde geen moment; hij zette zich tussen de geopende benen van zijn dochter en plaatste zijn spijkerharde pik tegen de wijdopen staande schaamlippen van Claudia. Langzaam stak hij zijn incestieuse lul in de strakke smekende kut van zijn dochter. Het duurde even voordat hij zijn weg in haar binnenste drong, ze had nog nooit zo'n dikke knuppel in haar gehad, alleen maar die haarborstel.

Maar hij drukte net zolang door tot hij er helemaal inzat. Claudia voelde dat hij niet verder kon en was intens gelukkig. Rondborstige dochter eerst squirt.

Oma masturbeert met sex toy's en word geneukt. DEEL 4 - Ze liet haar dochter gebruiksklaar achter bij haar man, en zijn drie vrienden. Petra kon zien dat Elsje langzaam tegen spartelend het ging verliezen, wat kon ze ook doen tegen twee grote kerels, Petra kon ook niets voor haar doen want ze werd stevig gebruikt door twee andere kerels. Moeder, dochter en vader trio. Official Site © Family Strokes Join for full video. Duitse oma en opa in Real Casting.

Haar eigen dochter moet moeders een handje helpen klaar te komen. Onder de douche met zijn docht Ze moet vinden voordat vader thuis komt of anders is ze in deep shit.

Zwangere dochter betast zichze Petra rook de geur van zijn mannelijkheid, langzaam kwam haar hoofd dichter bij de harde lul, ze opende automatisch haar mond, haar tong raakte zijn eikel aan, ze proefde nu voor het eerst mannelijk geil, zijn tweede hand pakte nu ook achter haar hoofd en ze werd over zijn pik heen gedrukt, ‘’zuigen sletje!

Zijn lul ging lekker strak haar keel in en uit, ze bleef hem aankijken met haar bruine ogen. Een echte mannen vakantie, de vrouwen en kinderen konden ze daar niet bij gebruiken, met een goede smoes was het een werk vakantie geworden, dat kon ook wel van de fabriek waar ze werkten leverden ook aan dergelijke landen.

Er renden jonge knapen om hen heen, ‘’girls, girls you looking for girls! Nun hentai dildoing kut en kontneuken door arts.

Het is alweer een lange tijd geleden dat hij in staat geweest om terug te schoppen in zijn eigen kamer en gewoon chill. NIET mijn dochter handjob. Amateur vader en niet zijn dochter Webcam Show! Dan laat moeder zichzelf en haar dochter beffen en neuken door het vriendje van haar dochter en pijpt zijn stijve penis. Zwarte rondborstige teven neuken Afrikaanse.

Petra bleef beneden en viel pas veel later in slaap, ze dacht aan Elsje, wat voor een verschrikkingen moest dat voor haar zijn geweest. Hentai Porn , Cartoons , Kut , Nonnen. Peter zette zijn dikke lul tegen haar spleetje, hij ging haar nemen zonder condoom, hij perste zijn eikel naar binnen, ‘’aagh ai au pfffff oooeefffffff!

In het toestel praten ze nog wat na over hun avontuur, Peter zei al,’’een jaar is erg lang, konden we thuis maar zoiets voor elkaar krijgen?? Hij ging heen, en deed het in haar kamer en toen.

Klaas vond dat wel veel, maar zijn pik wilde wel, die schokte toen hij begreep dat hij haar mocht neuken, ‘’easy, she is Virgin! Leert dochter hoe te masturber Ik houdt het niet meer, ik wil neuken, riep hij op eens.clitoris likken moeder leert dochter neuken

..Negerin prive ontvangst latina prive


Ik deed het toen met kaars. Maar je vaders pik is veel dikker dan de steel van een haarborstel hoor; ook langer en veeeeeeeeeeel lekkerder. Ze pakte toen het scheermesje, zei tegen Claudia dat ze zich stil moest houden en scheerde zorgvuldig de kleine stoppeltjes van de meidenschaamheuvel.

Daarna veegde ze met een punt van het laken het onderlijf droog en keek keurend haar werk. Moet je het zien? Ze ging weer tussen de benen van Claudia zitten en hield de spiegel op zo'n manier dat Claudia het resultaat goed kon zien.

Toen, in een opwelling, bukte ze zich voorover en drukte een kus net boven haar spleet, daar waar het kleine kittelaartje zat. Ze likte zacht over het knopje en schoof alweer een vinger in de meidenspleet. De tong van Olga flitste nu snel over het klitje en ze stopte er nog een vinger bij. Haar dochter was toch al erg opgewonden over de scheerpartij en het duurde niet lang eer haar onderlijf woest begon te schudden.

En oohhhh, die twee wild heen en weer gaande vingers!! Olga zag weer die harde meidentieten schudden en dook er op af. Met haar vingers nog in de kale kut zoog ze woest aan de tepels van Claudia, daarna beklom ze haar dochter zover dat haar druipende kut boven de tieten van Claudia zat.

Ze zakte wat lager en pakte de rechtertiet van Claudia die ze wild door haar moederlijke spleet haalde, ook zij stond weer op het punt van een hoogtepunt. Claudia probeerde met haar mond de clitoris van Olga te bereiken maar dat lukte niet.

Ze liet haar kut net boven de mond van Claudia zakken die haar tong al had uitgestoken. Even later proefde ze van de schaamlippen van haar moeder die zich nog verder liet zakken zodat haar kut precies op de geopende mond van Claudia belande en haar neus tegen de anus kreeg aangedrukt.

Claudia moest de billen van haar mama wat uit elkaar trekken anders kreeg ze bijna geen adem meer. Olga had een wijsvinger laten zakken en vond haar eigen klitje waar ze ruw over heen wreef. Ze had niet veel tijd nodig, een paar minuten maar. Olga's sappen dropen langs de wangen van haar dochter die zich apetrots voelde dat ze haar moeder klaar had weten te krijgen; later zou ze papa wel zover krijgen!!! Hij had wat teveel bier op en stommelde de kamer binnen.

Daar zaten zijn vrouw en dochter in nachtkleding naast elkaar op de bank. Op de een of andere manier merkte hij de zeer ontspanning houding tussen hun twee, net alsof het vriendinnen waren in plaats van moeder en dochter. Alex knikte "Ja hoor, en Feyenoord heeft gewonnen. Ik drink nog even een borreltje en ga dan naar bed.

Na drie slokjes was het kelkje leeg en ging Alex naar boven waar hij zich uitkleedde en gapend tussen de lakens schoof. Net voordat hij in slaap viel gleed Olga onder het dekbed en kuste haar man even op zijn mond. Alex werd rond 9 uur wakker door een volle blaas. Hij sprong zijn bed uit en liep op een drafje naar de badkamer om te plassen. Daarna deed hij een ochtendjas aan en liep naar beneden. Olga en Claudia waren al op en er was koffie. Met zijn nog wat slaperige ogen zag hij dat de ochtendjas van zijn vrouw half open stond zodat hij, als ze wat bukte, vrijelijk tegen haar mooie grote borsten aankeek en ook zijn dochter zag er sexy uit.

Die had alleen een nachthemdje aan die net onder haar billen viel en hij kon zien dat ze er niets onder aan had. Hij voelde dat er iets in de lucht hing. Na twee kopjes koffie en evenveel sigaretten stuurde Olga hem weer naar boven. Dan komt de verassing waar ik het gisteravond over had.

Alex voelde meteen een kriebelend gevoel in zijn onderbuik en een lichte verharding in zijn pik. Hij liep de trap op, nam een douche en ging weer onder het dekbed liggen, naakt zoals altijd. Nog geen minuut later liep Olga de slaapkamer binnen met Claudia vlak achter haar. Claudia wil graag met je naar bed en jij wilt graag met Claudia.

Het is hoog tijd dat jullie wensen worden vervuld. Toen dirigeerde ze Claudia naar de zijkant van het bed. Laat je vader zien hoe mooi je bent. Bijna zonder schroom trok ze het hemdje over haar hoofd en liet het ook op de grond vallen. Alex was er even stil van toen hij zijn mooie dochter zo vlak voor hem zag staan. Begerig en diep onder de indruk keek hij naar de prachtige harde borsten, de vlakke buik en kale schaamheuvel. Die keek haar ogen uit naar de grote stengel, ze kreeg er een droge keel van.

Ze leken wat besluiteloos, vader en dochter, iets wat Olga wel had verwacht; ze kende haar pappenheimers, daarom nam zij maar weer het initiatief. Ja goed zo, en laat je vader je borsten zien.

Alex hoefde geen verder uitleg. Hij bracht zijn handen naar dat heerlijke meidenvlees en kneedde zacht in de jonge veerkrachtige borsten van zijn dochter. Even later hief hij zijn hoofd wat op en zoog de harde dieprode puntige tepels een voor een in zijn mond. Hij werd er zo geil van dat hij met zijn onderlijf omhoog, in het luchtledige begon te stoten. Olga zag het; ze kroop via het voeteneind op het bed en pakte zijn steigerende pik onder bij de stam vast; ondertussen bleef ze Claudia instrueren.

Hij drukte haar geopende mond op de zijne en drukte zijn tong tegen de hare. Hmm, hier werd hij nog geiler van vooral omdat hij nu merkte dat Olga zijn pik zachtjes aftrok en zijn ballen kietelde. Dat deed Claudia met verve. Ze kuste en likte zich via zijn keel naar zijn kleine tepeltjes en likte daar een tijdje aan.

Zou een man even gevoelige tepels hebben als een vrouw? Ze likte het slijmerige voorzaad uit zijn pisspleetje en keek opgewonden hoe Claudia haar tong in zijn navel wroette. Ze was nu vlak bij zijn pik, ze voelde hem al aan de zijkant van haar nek maar dat kwam door haar moeder die zijn staaf daar tegen aan drukte. Claudia had tot nu toe een gemengd gevoel over zich waar nieuwsgierigheid, verlegenheid, de liefde voor haar ouders en vooral opwinding met elkaar mengden maar de opwinding won nu van alles.

Ze hoorde de natte zuiggeluiden vlakbij zich en hief haar hoofd wat op. Er schoot een lichte genotsgolf door haar heen toen ze pal naast haar zag hoe moeder zijn eikel in haar mond had en er aan zoog alsof het een lollie was.

Olga zag haar kijken en haalde haar mond van zijn pik, een lange sliert van haar speeksel vermengd met zijn voorzaad bleef met een dunne draad tussen de twee lichaamsdelen hangen.

Nu mag jij aan de pik van je vader zuigen. Kijk, dit is de pik die in mijn kut hamerde toen hij zijn zaad in mijn baarmoeder spoot waaruit jij geboren bent.

Heb je al eens sperma gezien? Ja, van veraf maar niet zo van heel dichtbij. Dan mag jij hem net zolang verwennen tot zijn sperma eruit komt. Pak hem maar vast. Olga liet de pik nu helemaal los, hij was helemaal voor haar dochter. En beweeg nu dat vel heen en weer. Die glijdt zo heen en weer dat harde vlees. Ze had haar hand halverwege zijn pik en haalde het velletje heen en weer. Eerst heel voorzichtig maar op haar moeders aandringen pakte ze hem steviger vast.

Ze keek naar die mooi pik, die glimmende eikel met dat spleetje aan de top. Ze keek omlaag naar de harige ballen, zijn geopende dijen en het donker sterretje wat zijn anus was. Kijk hem eens met zijn heupen werken. Ze begon het zalig te vinden. Ze vond het een heel aparte smaak, anders dan haar eigen kut of de kut van haar moeder. Het leuk in de verte wel wat op champignons.

Ja, ze vond het lekker! Trek het velletje maar helemaal terug. Zie je dat kleine puntje daar onder die knop? Lik daar maar lekker aan. Ze keek hem even in de ogen en zoog toen de hele kop naar binnen. Hij plaatste zijn beide handen op haar achterhoofd en begon haar in haar mond te neuken. Olga vond het allemaal te gek en was ook super geil.

Met haar ene hand begon ze de billen van haar dochter te kneden, met de ander haar eigen clitoris. Hij begon steeds harder te schokken en stootte op deze manier steeds verder in haar mond. Even moest Claudia kokhalzen maar ze gaf niet op. Ze trok en zoog aan haar vaders pik dat het een lieve lust was.

Nog geen twee seconden later spoot er een flinke straal melkkleurige sperma uit zijn pik. Het vloog zeker een halve meter de lucht in en kwakte toen op zijn buik uiteen. Daarna kwamen er nog twee stralen die steeds lager kwamen. Claudia keek verbijsterd toe en voelde niet eens de vingers van haar moeder die over haar schaamlippen wreven.

Voor haar stomverbaasde ogen kwamen er nog wat druppels uit dat kleine spleetje en viel Alex met een bevrijdende zucht terug op bed. Dat heb je schitterend gedaan," complimenteerde Olga haar met zachte stem. Daarna bukte Olga zich over zijn buik heen en begon het nog lauwe zaad er van af te likken. Wil jij het ook proeven? Toen bukte ze ook over haar vader heen en likte een flinke sliert sperma van zijn buik. Dat smaakte nog sterker dan zijn eikel en ook erg lekker. Ze wilde het nog niet doorslikken en liet het wat in haar mond rondgaan om de smaak nog beter te proeven terwijl Olga de buik van haar man helemaal schoonlikte.

Daarna likte ze zijn eikel schoon en bracht haar hoofd naar die van haar dochter. Moeder en dochter waren elk aan een kant van hem neergevallen en Olga vertelde wat er zich de vorige avond tussen hun had afgespeeld. Ze keek stiekem naar beneden en zag tot haar vreugde dat zijn pik weer begon te verstijven. Hij was maar een bofkont met twee van die hete meiden om hem heen. Je dochter houdt wel heel veel van je. Vader en dochter tongzoenden elkaar heftig en daarna begon hij zijn verkenningstocht over haar jonge lijf.

Hij legde zijn handen op haar borsten en kneedde ze vol bewondering. Ooooo wat was dat allemaal heerlijk strak. Haar tieten waren groot maar veerkrachtig en hij zoog weer gretig aan haar harde tepels.

Hij ging kussend lager en belande bij haar kale venusheuvel. Hij likte haar klit en stak zijn wijsvinger in haar strakke kut. Claudia spreidde haar benen automatisch en ontving een tweede vinger in haar soppende spleet. Olga kreeg door dit tafereel ook weer een natte kut. Ze opende een lade van het nachtkastje en pakte daar een dildo uit. Hij was wat kleiner dat de pik van haar man, ze gebruikten hem wel eens als ze dubbel gepenetreerd wilde worden.

De pik van haar man in haar kut en de dildo in haar aars, of andersom. Nu was hij voor haar kut bedoeld en ze haalde hem zacht heen en weer toen Alex zijn twee vingers voor zijn duim omruilde en de wijsvinger tegen de anus van zijn dochter aanduwde. Claudia schokte opeens op toen een kootje van zijn vinger haar darmkanaal binnendrong en kwam voor de eerste keer klaar. Steek je lul in haar kut!!!!!!!! Alex aarzelde geen moment; hij zette zich tussen de geopende benen van zijn dochter en plaatste zijn spijkerharde pik tegen de wijdopen staande schaamlippen van Claudia.

Langzaam stak hij zijn incestieuse lul in de strakke smekende kut van zijn dochter. Het duurde even voordat hij zijn weg in haar binnenste drong, ze had nog nooit zo'n dikke knuppel in haar gehad, alleen maar die haarborstel.

Maar hij drukte net zolang door tot hij er helemaal inzat. Claudia voelde dat hij niet verder kon en was intens gelukkig. Ze had hem helemaal in haar lijf en legde haar hielen op zijn billen om hem op die plaats te houden. Maar Alex wilde neuken, weer klaarkomen, nu in haar kut en hij begon heen weer te rammen; hij dacht nergens meer aan, hij voelde alleen de behoeft om zijn dochter vol te spuiten. Gelukkig was Olga snel weer hersteld van haar orgasme maar hield de dildo ver in haar kut door haar vaginale spieren er strak om heen te spannen.

Met haar vrije handen begon ze de zwetende lijven van haar man en dochter te bewerken. Ze streelde zijn billen en met haar andere hand wrong ze zich tussen de neukende lijven en vond een erecte tepel van Claudia waar ze hard in begon te knijpen. Haar hoofd bracht ze bij het gezicht van Claudia en begon haar, afwisselend met Alex, te tongzoenen.

Minuten lang duurde deze zaligmakende familiare ineenstrengeling tot Alex harder begon te stoten; hij stond weer op het punt van klaarkomen. Eerst kwam Claudia gierend klaar, daarna was hij aan de beurt maar op dat moment trad Olga weer op.

Vlug slokte ze hem naar binnen waarna Alex onmiddellijk begon te spuiten. Voor zijn gevoel spoot hij liters zaad in haar mond; hij kwam klaar zoals hij nog nooit had meegemaakt. Zwart meisje met grote clit krijgt het bericht. Ze laat zich lekker neuken en likken door vader en zoon. Oma met grote tieten.

Cali en haar stap papa hebben een zeer interessante relatie - ze altijd een puinhoop samen, terwijl haar moeder niet rond. De lul van Arnold stond recht omhoog, voorvocht parelde al rijkelijk op zijn glimmende eikel. Elsje ging naar boven, ze trok haar onder de sperma zittende kleding uit, gooide dat in de wasmachine en zette het apparaat aan, snel ging ze daarna de douche in, bleef een half uur onder de warme water stralen staan en schrobben en poetsen om de viezigheid van zich af te krijgen. Rondborstige dochter eerst squirt.

Oma masturbeert met sex toy's en word geneukt. DEEL 4 - Ze liet haar dochter gebruiksklaar achter bij haar man, en zijn drie vrienden. Petra kon zien dat Elsje langzaam tegen spartelend het ging verliezen, wat kon ze ook doen tegen twee grote kerels, Petra kon ook niets voor haar doen want ze werd stevig gebruikt door twee andere kerels.

Moeder, dochter en vader trio. Official Site © Family Strokes Join for full video. Duitse oma en opa in Real Casting.

Haar eigen dochter moet moeders een handje helpen klaar te komen. Onder de douche met zijn docht Ze moet vinden voordat vader thuis komt of anders is ze in deep shit. Zwangere dochter betast zichze Petra rook de geur van zijn mannelijkheid, langzaam kwam haar hoofd dichter bij de harde lul, ze opende automatisch haar mond, haar tong raakte zijn eikel aan, ze proefde nu voor het eerst mannelijk geil, zijn tweede hand pakte nu ook achter haar hoofd en ze werd over zijn pik heen gedrukt, ‘’zuigen sletje!

Zijn lul ging lekker strak haar keel in en uit, ze bleef hem aankijken met haar bruine ogen. Een echte mannen vakantie, de vrouwen en kinderen konden ze daar niet bij gebruiken, met een goede smoes was het een werk vakantie geworden, dat kon ook wel van de fabriek waar ze werkten leverden ook aan dergelijke landen. Er renden jonge knapen om hen heen, ‘’girls, girls you looking for girls!

Nun hentai dildoing kut en kontneuken door arts. Het is alweer een lange tijd geleden dat hij in staat geweest om terug te schoppen in zijn eigen kamer en gewoon chill. NIET mijn dochter handjob.

Amateur vader en niet zijn dochter Webcam Show! Dan laat moeder zichzelf en haar dochter beffen en neuken door het vriendje van haar dochter en pijpt zijn stijve penis. Zwarte rondborstige teven neuken Afrikaanse. Petra bleef beneden en viel pas veel later in slaap, ze dacht aan Elsje, wat voor een verschrikkingen moest dat voor haar zijn geweest.