Donkere meesteres geile pruim

donkere meesteres geile pruim

Ameteur escort body to body massage eindhovendonkere meesteres geile pruim
Nu sex limburg dokter sex


Ik zie haar van achter en haar spiegelbeeld van voren. Door de verwarmde spiegel beslaat deze niet en ik heb heerlijk zicht op haar ranke figuurtje, haar hoge hakken, de sexy leren enkelbandjes van haar glanzende open pumps, de Cuban heel met de kaarsrechte naad van haar kousen, de plooitjes van haar korte rokje en het sexy vintage bloesje.

Van voren ziet ze er heerlijk uit met haar puntige borsten die door de ¼ C cup beha worden ondersteund en haar stijve tepels die tegen de glanzende dunne stof van haar blouse wrijven en daardoor stijf naar voren staan. Haar lippen worden aangezet met zacht rode lippenstift en haar mascara is met veel zorg opgebracht. Haar haar wordt opgestoken waardoor haar sexy hals goed zichtbaar is en deels bedekt wordt met een paar blonde haartjes.

Als ze ziet dat ik haar bekijk knipoogt Brenda ondeugend naar me en maakt een kusje met haar heerlijke lippen en knijpt speels in haar borsten. Mijn lul staat alweer keihard bij de gedachte aan wat ik ga voorstellen vanavond aan deze prachtige geile vrouw en bij de gedachte aan hoe Brenda mij vanavond heerlijk zal gaan verwennen.

Ze verlaat echter alweer de badkamer voor ik haar kan voorstellen even lekker mijn lul te komen poetsen. Als zij dat doet dan kan ze het nooit laten mij tot het uiterste te pijpen en dan net voor ik klaarkom plagerig te stoppen zodat ik de rest van de avond met pijnlijke ballen aan het eten ben.

Als we na een autorit van ruim een kwartier in het restaurant zitten, een aperitief voor ons hebben staan en onze bestelling hebben gedaan, kijkt Brenda mij ondeugend aan met haar strenge donkere ogen.

Zoals ze daar zit in haar opwindende lekker gevulde blousje, haar mooie gezichtje met grote ondeugende ogen, een fijne parelketting rond haar hals waarvan de parels deels verdwijnen tussen de zachte welvingen van haar boezem, en dan haar heerlijke opwindende lingerie die subtiel verborgen is en haar prachtige lichaam omsluit. Mijn lul staat keihard in mijn broek door de gedachte dat ik vanavond deze hete slet lang en diep over mijn paal heen en weer ga halen.

Ik kom bijna spontaan klaar bij de gedachte aan haar heerlijke natte kut. Maar eerst vertel ik haar uitgebreid over de belevenissen met Cherly vanmiddag, haar problemen en de deal die ik haar voorgesteld heb om de komende 5 jaar de rente en aflossing met haar lichaam af te betalen. Brenda krijgt rode vlekken in haar hals van opwinding als ik haar dit allemaal vertel. Jeroen heeft zojuist verteld van jullie geile avontuurtje vanmiddag en jouw voorstel tot afbetaling van je schulden.

Dit betekent dat we je kunnen oproepen waarna je tot onze beschikking staat. Bij een oproep geven wij door wat het kledingvoorschrift is voor die dag.

Ga je hiermee akkoord? Hete kusjes Brenda en Jeroen….. Na verzending kunnen we bijna niet wachten op een reactie en die komt na ongeveer 10 minuten; Ik ga akkoord met jullie voorstel. Wacht eerste oproep af!

Sta volledig tot jullie beschikking! Roept Brenda en ik zie aan haar ogen en vlekjes in haar hals dat ze vreselijk opgewonden begint te raken bij de gedachte dat zij deze heerlijke donkere hoer opdrachten mag geven. Geef je telefoon maar weer even, dan beginnen we vanavond nog. En Brenda tikt; Cherly, Je eerste opdracht. Kom vanavond om Doorkijk blouse, geen beha, geen slipje. Brenda kan bijna niet wachten om naar huis te gaan maar ik besluit Brenda nog even op de proef te stellen bestel een heerlijk nagerecht en koffie.

Tijdens het toetje is Brenda een beetje stil. Ik vraag haar wat er aan de hand is en ze verteld dat ze aan het nadenken is over vanavond en dat ze toch ook wel een beetje zenuwachtig is over wat we aan het doen zijn. En of dit niet te ver gaat. Ik vertel haar dat Cherly dit zelf ook wil en een volwassen vrouw is die haar eigen keuzes maakt in het leven. Wij verkopen haar niet aan derden, dus!! Na te hebben afgerekend rijden we opgewonden naar huis.

In de auto schuift Brenda haar soepele rokje omhoog, haar kousen zitten prachtig rond haar bovenbenen en de jarretelsluitingen met satijnen lintjes glanzen in het weinige licht in de auto. Buiten is het al bijna donker en de in de verte zien we een schitterende lucht van de zojuist ondergegane zon. De vingers van Brenda strelen over haar dunne, glanzende slipje dat haar glad geschoren poesje omsluit.

Ze spreid haar benen en haar broekje is al kletsnat van het geil dat tussen haar schaamlipjes naar buiten stroomt.

Haar hand glijdt vervolgens naar binnen. Ik hoor een zacht soppend geluidje van haar vingers die in haar natte opgewonden kut op en neer beginnen te bewegen. Met haar ogen dicht kreunt deze hete slet zachtjes voor zich uit terwijl het soppen steeds verder gaat en ik haar andere vingers snel over haar klit zie bewegen.

Haar heerlijke boezem beweegt sensueel. Mijn hand gaat langs haar knie omhoog, langs de rimpeling in haar kous en ik streel de nylon binnenkant van haar heerlijke zachte dijen. Plotseling begint ze heftig te ademen en harder te kreunen en komt vervolgens met zachte schokjes klaar.

Haar knieën komen van de schokken bij elkaar en langzaam ontspant haar lichaam op het moment dat ik onze straat in rijd. Wat een heerlijke sloerie heb ik toch getroffen met deze geweldige geile vrouw. Haar borsten deinen door haar versnelde ademhaling zachtjes in haar sexy blouse met zwarte stipjes als ze mij aankijkt en zegt dat ze de hele nacht alleen nog maar seks wil. Als ze haar vingers weer uit haar kutje haalt, brengt ze deze naar mijn mond en ik begin het geil ervan af te likken.

Ik proef en ruik nu haar warme sap en kan niet wachten tot we thuis zijn. Door het vingeren is Brenda weer volkomen tot rust gekomen en heeft ze haar zenuwen weer volledig in bedwang. Thuis aangekomen is het half 11 en stil in huis. We doen de lichten gedimd aan en Brenda steekt een aantal kaarsen aan. Ondertussen zorg ik dat er een zacht ritmisch muziekje wordt opgezet via Spotify.

De sfeer is in 5 minuten helemaal gezellig en ik besluit dan ook maar meteen de haard aan te steken. Met een druk op de knop is dat bij ons geregeld en mooi vuur begint te branden. Brenda heeft intussen een stel glazen gepakt en de flessen sterke drank op tafel gezet. Ik kom achter haar staan en ze laat mijn handen heerlijk over haar borsten strelen.

Ik kneed zachtjes haar heerlijke warme prammen die zo vreselijk lekker aan voelen door de zachte stof van haar retro bloesje en haar behaatje, dat mijn lul direct keihard wordt. Brenda beweegt haar billen tegen mijn harde bobbel in mijn broek en door de beweging hoor ik ook haar gladde kousen langs elkaar schuren.

Dat geluid van die klassieke kousen, dat heerlijke dunne nylon, maakt mij weer botergeil. Terwijl haar armen omhoog gaan en achter mijn hoofd mijn haar strelen, gaan mijn handen zachtjes doch stevig over het warme zachte vlees en ik voel de stijve knoppen van haar harde tepels.

Ze kreunt als ik deze heerlijke harde knopjes door de stof van haar zijden bloesje tussen mijn vingers neem en wat steviger begin te knijpen en trekken. Ze draait zich om en gaat op haar hurken zitten. Haar meesteres wilde gestreeld en opgewonden worden totdat de totale bevrediging kwam. Daar moesten zij en Doron voor zorgen. Manau liep de kamer binnen. Padora zag hoe de stola tussen haar slanke benen plooide en de V-vorm van haar kruis accentueerde. Ze zag de grote borsten deinen in de ronde hals!

Wat zag haar meesteres er weer schitterend uit! Manau stond nu vlak bij de massagetafel. Met een gracieus gebaar maakte ze de vetersluiting van haar stola los en liet het kleed ruisend op de grond vallen. De naakte vrouw klom onder de bewonderende blik van Padora op de tafel. Ze ging op haar buik liggen. Ze vlijdde haar hoofd neer op het kussen aan het hoofdeinde. Haar aantaking was zacht en gevoelig. Het ontlokte aan Manau een diepe zucht. Padora legde haar hand tussen haar schouderbladen, met niet meer dan een lichte druk van haar vingertoppen.

Ze voelde tien sensuele vingers over haar rug tintelen. Het fijne parfum van de olie was een weldaad voor haar neus. Het wekte een zwoele opwinding bij haar op. Ze voelde een wazig gevoel in zich opstijgen. Haar dienares wreef langzaam en bedachtzaam van boven naar beneden over haar rug. Met vaardige vingers masseerde ze de gespannen huid. Geleidelijk ontspande Manau zich onder de wonderbare werking van Padora's vingers.

De druk die Padora met haar handen uitoefende, werd groter. Ze masseerde de olie steeds dieper in Manau's huid. Op die manier bracht ze haar gespannen spieren tot rust en kalmeerde ze haar zenuwen. Tegelijk echter wekte ze door haar geraffineerde massage een voortdurend sterker wordende begeerte in Manau op. Het spel dat haar vingertoppen op Manau's huid speelde, werd steeds vuriger en langzamerhand zwierven ze uit over heel haar rug. Af en toe glipten ze in haar oksels, krioelden wat met het haar en streelden vluchtig langs de binnenkant van Manau's borsten.

Maar ook naar de andere kant waaierde haar vingers uit. Omlaag, naar de aanzet van Manau's verrukkelijke dijen en blote billen. Padora's vingers veroverden steeds meer van het golvende terrein. Manau lag genietend met haar hoofd op het zachte kussen. Genoeglijk onderging ze de verrukkelijke sensaties.

Intens was het genot dat de provocerende vingers van haar dienstmaagd opwekten. Ze volgden de lijn van haar ruggegraat naar omlaag.

Gingen over de globes van haar billen tot aan haar bovenbeen, keerden terug en knepen zich zachtjes vast in de halve bollen.

Voorzichtig drukte Padora de bilhelften van elkaar. Manau voelde een rilling door zich heen gaan. Ze smoorde haar zucht van genot in het kussen. Het idee dat Padora nu haar aarsgaatje kon zien en ongetwijfeld met gloeiende ogen keek, en wie weet welke wellustige gedachten ze bij dat zien had, wond Manau vreselijk op.

Het liefst had ze uitgeroepen dat het meisje niet moest schromen om haar billen te kussen. Maar ze beheerste zich en wachtte af op wat zeker nog zou komen. Padora rolde en wreef het elastische vlees van haar billen. Ze trok ze vaneen en duwde ze weer samen. Weldadig was de olie die een weg vond tussen twee heuvels en het diepe dal ertussen vulde. Steviger nu grepen Padora's handen zich nu vast aan Manau's achterste.

Haar vingers zetten de zinnen van haar meesteres in vuur en vlam. Er wakkerde een zinnelijke lust in haar lichaam aan. Manau voelde dat haar bollen vaneen werden getrokken. Een wijsvinger speurde ongegeneerd door haar bilnaad.

Diezelfde wijsvinger verschafte zich plotseling toegang tot het geheime plekje van haar toegeknepen zwarte anus. Het tipje van die vinger drong tot nageldiepte in het aarsgaatje binnen.

Manau kreunde luid en schokte ongecontroleerd met haar billen. Ze wrong zich als een slang op de tafel heen en weer.

Padora duwde haar vinger verder de rektale opening binnen. De toegang werd haar vergemakkelijkt door de vette olie die als glijmiddel fungeerde.

Zo kon ze moeiteloos de diepte van het nauwe darmkanaal opvullen. Plots was daar Padora's andere hand, die tussen de licht gespreide benen door gleed naar de vagina van Manau. De vrouw krampte samen op het moment dat Padora's middelvinger in ‚‚n keer tussen de gezwollen schaamlippen drong. Meteen daarop zonk de lange vinger weg in de sappige snee van Manau's vulva. Woelend speurde de dienstmaagd in de kut van haar meesteres rond. Met het gevolg dat de vrouw lag te kreunen en te wippen.

De dienares bracht nieuwe olie op Manau's rug aan en wreef die met sensuele vingers in haar huid. Manau ontspande zich en liet haar hoofd weer op het kussen rusten.

Toen hoorde ze echter het ruisen van een vallend kleed. Ze besefte dat Padora zich van haar kleed ontdeed. Het volgende moment kroop ook Padora op de massagetafel. Ze ging languit op haar meesteres liggen.

Die verbaasde zich daar geenszins over. Het was een vast ritueel dat onderdeel uitmaakte van de behandeling.

Ben je zo opgewonden? Ah, ik voel je schaamhaartjes op mijn billen kriebelen! Het leek wel of er gaatjes in haar huid werden gebrand. Ze voelde de brutale venusheuvel van het meisje tussen haar geplette billen. Padora schoof haar handen onder haar meesteres om wederom haar vagina in bezit te nemen. Vaardig begon ze opnieuw de natte schede te exploreren.

Drie vingers drongen tegelijk tussen de dikke kutlippen naar binnen. Een vierde vinger tastte naar het harde knopje van Manau's klitoris.

Direkt begon de vrouw met haar billen omhoog te wippen, alsof er elektrische schokken door haar onderlijf schoten. Er kwamen diepe zuchten van genot over haar droge lippen. Manau genoot met volle teugen van Padora's golvende lichaam op zich.

Vooral toen ‚‚n hand met haar vagina bleef spelen en de andere haar geplette borsten opzocht. Padora's vingers knepen fel in de stijf geworden tepels, die ver uit de bruine omrandingen opsprongen. Op verzoek van haar dienares richtte Manau haar bovenlichaam half op en keerde het enigermate opzij. Padora duwde Manau's rechterborst naar buiten. Op die manier kon ze, door ver naar voren te leunen, haar lippen om de harde speen van haar meesteres sluiten. Het meisje zoog met gulzige mond de zwarte tepel ver uit de bolle tiet.

Met haar tanden beet ze zich in de harde nippel vast. Ze trok de borst nog meer uit zjin vorm. Ze kantelde haar bovenlijf en bood haar andere borst aan. Padora voldeed maar maar al te graag aan die opdracht. Ze zoog de linkertepel tot uiterste stijfheid en kneedde de volle borst naar hartelust.

Als die tijd golfde Padora's kruis nadrukkelijk over Manau's billen. Haar prominente venusheuvel masseerde het veerkrachtige vlees en drong zich keer op keer brutaal tussen de beide bilhelften. Ze prangden hun voorzijde tegen elkaar en hun spitse tepels priemden op elkaar. Hun zwoegende borsten pletten tegen elkaar en ze speelden een schurend spel met hun onderlijf.

Padora bracht haar gezicht naar Manau's wondermooie borsten. Even genoot ze van de aanblik die de twee immense tieten haar boden.

Toen sloot ze haar lippen om beurten om een stijve tepel. Met haar tanden kauwde ze op de stramme spenen. Over van alles en nog wat. En ook over mijn groeistuipen naar de volwassenheid, dat viel niet mee.

En erover praten ook niet. Maar met Erna ging dat wonderwel goed. Ondertussen bleef Erna zachtjes tegen mijn stijve pik oprijden. Toen stond ze plotseling op. De hele dag had ik een beetje een stijve piemel. Als ik aan Erna in haar nachthemd dacht, werd die nog stijver. Ik hoopte maar dat niemand het in de gaten had. Omdat we niet veel van thuis hadden meegenomen, moesten we die dag veel inkopen doen.

Tante Loes en Erna gingen badpakken kopen. Oom Freek en ik al het andere. Wij waren eerder klaar. Zoals zoveel Franse stadjes was het gezellig en had het een gemoedelijke sfeer. Ik besefte dat ik behoorlijk verliefd op mijn nichtje werd. En soms pakte ik haar hand, dan liepen we hand in hand als een verliefd paartje.

Speelde ze met mij, of was ze ook verliefd? Haar hand was warm en ze trok die niet terug. Integendeel, soms zocht haar hand de mijne. En in een stil straatje kuste ze me zomaar op mijn wang en glimlachte daarbij heel lief. Die avond aten we met zijn vieren in een plaatselijk restaurant. De wijn vloeide rijkelijk vooral omdat tante en oom flink dronken.

Erna en ik dronken bijna geen wijn, maar spraken des te meer met elkaar. Oom en tante keken de meeste tijd elkaar dromerig in de ogen. Nog steeds verliefd op elkaar. Toen we 's avonds bij de camping kwamen gingen tante en oom, flink aangeschoten, onmiddellijk naar bed. Erna en ik bleven nog op en praatten wat. Daarna ging ik naar onze tent. Ik kleedde me uit en trok een T-shirt aan. Een pyjama was me toch te warm. Ik lag al even in mijn slaapzak toen Erna ook naar bed ging. Ik deed alsof ik al sliep, maar keek stiekem naar Erna die zich uitkleedde bij het licht van de lamp.

Ik kon goed haar borsten zien, evenals haar slipje, dat al haar schaamhaar niet kon bedekken. Mijn pik groeide en het liefst had ik mezelf afgetrokken bij het zien van mijn halfnaakte nicht. Erna deed het licht uit en kroop in haar slaapzak. Toen mijn ogen aan het donker gewend waren kon ik nog de contouren van Erna zien.

Veel licht was er niet, maar vlakbij de tent stond een buitenlamp en er viel een beetje licht naar binnen. Genoeg om een beetje te zien. Erna lag op haar rug en had haar slaapzak teruggeslagen. Ik dommelde in, maar werd wakker van een zacht ritmisch geluid.

Even wist ik niet wat het was, maar toen besefte ik dat Erna hetzelfde deed als ik zo vaak; spelen met jezelf. Het geluid klonk nu duidelijker en Erna begon dieper te ademen. Ik kreeg een stijve en begon mezelf heel zachtjes te strelen. Dit wond me verschrikkelijk op. Mijn volwassen nicht die haar kut bevingerde terwijl ze niet in de gaten had dat haar verliefde neefje zich naast haar lag af te trekken.

Heel vaag kon ik ook de geur van haar kut en haar geil ruiken, wat me nog heter maakte. Erna begon nu zachte geluidjes te maken en ik kon horen dat ze haar hand sneller bewoog. Toen kreunde ze zachtjes en in het weinige licht kon ik zien dat ze schokkende bewegingen maakte. Ze was klaargekomen en stopte met strelen.

Hoewel ik heel geil was en graag mijn jongenszaad wilde spuiten, durfde ik toch niet verder te gaan, bang dat Erna mij zou horen.

Even later draaide Erna zich om. Na een tijdje hoorde ik aan haar rustige diepe ademhaling dat ze sliep. Ik was te onrustig om te slapen. Ik bleef heel zachtjes spelen met mijn pik. Hij was nog nooit zo groot geweest. Toch durfde ik nog niet echt door te gaan. Maar ik werd wel steeds nieuwsgieriger naar de kut van mijn nichtje. Ik pakte mijn zaklantaarn en deed die aan.

Ik schermde het licht zoveel mogelijk af. Erna sliep rustig verder. Ze lag met haar rug naar me toe. De slaapzak ver open. Ik kon nu goed haar ronde billen zien in haar slipje. Voordat ik het licht uitdeed pakte ik mijn zakdoek. Ik draaide me naar Erna. Die sliep nog steeds rustig door. Langzaam en heel zachtjes raakte ik haar billen aan. Door de stof kon ik de warmte ervan voelen.

Met twee vingers voelde ik voorzichtig tussen haar billen. Onder de stof voelde ik de haren bewegen. Erna bleef gewoon doorslapen. Met mijn andere hand deed ik mijn onderbroek een stuk naar beneden en daarna trok ik me zo stil mogelijk af. Erna begon wat te mompelen en draaide zich op haar rug. Net op tijd had ik mijn hand terug getrokken. Doodstil bleef ik liggen. Maar de ademhaling van Erna was weer rustig en diep. Nu liet ik mijn ene hand over de kut van Erna glijden, zo licht ik kon.

Moediger geworden tilde ik met één hand haar slipje een beetje op en met de ander hand voelde ik aan haar schaamhaar. Nog dieper schoof ik mijn hand in haar slipje. Ik voelde het volle schaamhaar in mijn hand. Mijn stijve pik jeukte en mijn ballen knapten bijna zo opgewonden was ik. Heel voorzichtig bewoog ik mijn hand nog wat verder tussen de benen van mijn nichtje.

Erna bewoog licht en spreidde haar benen een beetje. Ik durfde niet meer te bewegen en hield mijn adem in, terwijl mijn pik ondertussen bleef kloppen. Gelukkig ademde Erna regelmatig en diep door. Ik liet mijn adem langzaam ontsnappen. Omdat Erna haar benen een beetje gespreid had, kon ik met mijn hand nog verder naar haar kut. Tussen het vele haar, wat knisperde tegen mijn hand, voelde ik de kut van mijn nichtje. Ik durfde bijna niet te bewegen, maar duwde zo zacht ik kon mijn vingers tegen de spleet.

Ik voelde de schaamlippen, vol en zacht. Boven aan de kut voelde ik duidelijk de nu harde klit van Erna. Ik besefte dat ze weer of nog steeds opgewonden was.

Omdat Erna bleef slapen werd ik wat brutaler. Langzaam duwde ik een vinger in de spleet van Erna. Het was er vochtig en warm. Weer rook ik de vage geur van haar kut en haar geil. Erna bewoog weer, maar ik trok mijn handen niet terug. Erna's kut werd nog gladder en vochtiger en de geur van haar geil sterker. Mijn buik en kloten waren nu zo gespannen dat ik bijna hijgde.

Mijn pik klopte als een gek. Ik voelde de druk van mijn zaad toenemen. En terwijl ik mijn vinger tussen de schaamlippen van Erna's kut hield voelde ik door bijna spastische trekken in mijn buik en kloten mijn zaad naar mijn eikel worden gestuwd. Nog nooit had ik zo maar gespoten.

Maar nu, nadat mijn nichtje zichzelf had bevredigd en ik haar natte geile pruim bevoelde, stond ik op het punt zomaar klaar te komen. Ik voelde mijn zaad in mijn lul naar buiten komen. Mijn eikel jeukte en opeens spoot ik dikke klodders geil, die in grote stromen bleven komen.

Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet.

Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten. Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil. Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil. Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af. Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk.

Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap. Die nacht had ik hevige seksuele dromen. Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan. De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht.

donkere meesteres geile pruim

Gratis shemale spuit oma


donkere meesteres geile pruim