Geile gleuf zwangere negerin

geile gleuf zwangere negerin

Dit zorgde natuurlijk voor de nodige opmerkingen van zowat iedereen maar vooral mijn schoonvader had het hoogste woord. Het tweede cadeau was een heerlijk ruikend geurtje. Voordat ik mijn derde cadeau kreeg kondigde Rob aan dat deze eigenlijk een beetje privé waren maar gezien het bezoek van deze avond moest het eigenlijk wel kunnen.

Het derde pakketje lag op mijn schoot. Voorzichtig maakte ik het papier los en tevoorschijn kwam een nieuw lingerie setje. Ik hield het voor mij en bekeek het goedkeurend. De bh en string waren gemaakt van zwart kant, afgezet met een vuurrode kanten bies. Mijn moeder en schoonmoeder zeiden beide dat ze het erg mooi vonden met een knipoog richting hun beide mannen. Het vierde cadeautje lag inmiddels op mijn schoot en ik kon haast niet meer wachten om het open te maken.

Papier lag al snel op de grond en in mijn handen had ik de bijpassende jarretels, een mooie transparante zwarte torselet en ravenzwarte kousen met ook een vuurrode rand. Opnieuw keken mijn moeder en schoonmoeder naar hun beide mannen met de opmerking dat zij dit een super mooi setje vonden en dat het hoog tijd werd dat zij het ook voor hen moesten gaan kopen. Maar voordat zij ook maar enig antwoordt konden geven kondigde Rob aan dat het tijd was voor zijn laatste cadeau.

Rob overhandigde mij het ingepakte doosje en gezien de vorige presentjes was iedereen wat dichterbij komen staan om te zien wat hier in zou zitten. Het cadeau werd van commentaar voorzien van Rob want dit had hij namelijk niet zelf uitgekozen, dit hadden Nathalie en Martine voor voor hem gedaan.

Deze twee meiden heb ik ontmoet tijdens een heet avontuurtje vlak voor kerst een paar jaar geleden. Voorzichtig scheurde ik het papier open en van wat ik te zien kreeg begonnen mijn ogen nog meer te glinsteren. In mijn handen had ik een paarse remote control beaver, een strap-on vibrator met afstandsbediening.

Als dank kuste ik Rob vol op zijn mond en ik kon niet wachten om hem alles te laten zien wanneer ik het aan had. Nadat ik alles weer netjes in een tas had gedaan werden de glazen nog maar eens vol geschonken en waren de volgende flessen wijn aan de beurt.

Een klein uurtje later waren de gesprekken helemaal op gang gekomen. Mijn schoonmoeder Karin was naast mij komen zitten en had een paar hele dringende vragen. Haar hand lag rustig op mijn been toen ze vroeg of Rob het eigenlijk al te weten was gekomen van ons avontuurtje van een paar maanden geleden. Ik keek haar vragend aan en kon niet helemaal plaatsen waar ze het nu precies over had. Nou, ging mijn schoonmoeder verder, die ene keer dat Bas samen met jouw vader zich heerlijk lagen te vermaken met jou op bed terwijl ik samen met Peggy bezig was.

Nu wist ik ineens weer waar het over ging en zei, nee dat ik heb ik hem nog nooit verteld maar dat komt nog wel hoor Karin, lieve schat van me. Ik kuste haar op haar wangen en gaf haar een knipoog. Op dat zelfde moment hoorde ik mijn moeder tegen mijn schoonvader zeggen dat hij voor Karin ook maar eens een mooi lingerie setje moest kopen en dat hij dan gelijk maar haar man mee moest nemen.

Mijn vader hoorde dit ook en had gelijk zijn mening klaar tegenover mijn moeder. Peggy, lieve schat van me, ik wil maar al te graag een zelfde setje kopen als dat onze schoonzoon onze dochter straks gegeven heeft maar ik wil het eigenlijk in levende lijve zien. Hij kreeg al heel snel steun van mijn schoonvader Bas want die wilde dat eigenlijk ook wel zien. Op dat moment waren drie paar ogen op mij gericht want ook Rob keek mij inmiddels met een vragende blik aan.

Ik keek de heren bloedserieus aan en zei: Jullie kunnen dat wel willen maar.. Ik kon mijn zin niet afmaken want Karin was mij al voor door te zeggen dat zij het ook wel graag zou willen zien. Mijn moeder zei verder niks maar knikte alleen maar. Ondertussen was ik al opgestaan. Dus als ik het goed begrijp moet ik mij nu maar om gaan kleden dan? En moet ik dan alleen het lingerie setje aan doen af moet ik alles aantrekken?

Als je het dan toch doet Vanessa, zei mijn moeder, trek dan alles lekker aan zodat wij een goed beeld kunnen vormen. De tas naast mijn stoel pakkend liep ik door de woonkamer naar boven toe. Een half jaar geleden zou ik dit nooit van mijn leven gedaan hebben maar gezien de rijke seksuele achtergrond die ik ondertussen met mijn familie heb maakt het mij niet veel meer uit. In tegendeel, toen ik eenmaal boven was en al mijn kleren had uitgetrokken kon ik het niet laten om mijn vingers door mijn inmiddels natte kutje te laten gaan.

Door het slaapkamer raam keek ik even naar buiten en zag hoe Rob op mijn plaats was gaan zitten terwijl mijn vader en moeder naast elkaar hadden plaats genomen en zo ook mijn schoonouders die zo te zien de grootste lol met elkaar hadden. Ik trok mijn nieuwe lingerie setje aan gevolgd door de bijpassende jarretels en kousen.

Voor onze spiegel staand bekeek ik alles eens goed en mmmmm ik vond mij zelf er uitzien als een supergeil sletje. Eventjes gleden mijn handen over mijn borsten en vanuit mijn ooghoek zag ik de plastic tas weer liggen.

Zal ik het doen???? Met mijn transparante torselet ook aangetrokken begaf ik mij meer naar beneden toe waar ik Rob in de woonkamer tegenkwam.

Zo snel als ik kon drukte ik hem iets in zijn handen en hij wist meteen wat mijn bedoeling was. Rob liep even voor mij uit en kondigde aan dat ik inmiddels beneden was. Met alle ogen op mij gericht liep ik onze tuin weer in. Het zachte zomerse briesje zorgde ervoor dat mijn torselet alle kanten opging.

De schaars verlichte tuin zorgde ook nog voor de nodige erotische spanning dus dat maakte het plaatje voor iedereen compleet.

Als eerste ging ik zo uitdagend mogelijk voor Rob staan en met een zwoele stem vroeg ik hem: Mmmm, kreunde hij terwijl zijn handen over mijn billen gleden, je ziet er uit om op te vreten. Zijn handen maakte mij weer een stukje geiler en gaven mij weer iets meer moed.

Ik draaide mij om en ging voor mijn ouders staan, draaide een paar rond zodat ook zij alles goed konden zien. Een snelle blik op de bobbel in mijn vader zijn broek zei al meer dan genoeg. Mijn moeder knipoogde naar mij en zei, je ziet er heerlijk uit schatje. Toen waren mijn schoonouders Karin en Bas aan de beurt om te zien was hun schoondochter aan had getrokken voor hen. Uitdagender als bij mijn ouders en bij Rob draaide ik mij recht voor beide om en toonde hen mijn kontje. Mijn schoonvader, zoals verwacht, kon zijn handen niet thuishouden en sloeg mij met vlakke hand zo op mijn billen.

Pets… Mijn ouders en schoonouders schoven ieders een stukje op en lieten mij tussen hen in zitten. Rob had de glazen ondertussen weer gevuld en juist op het moment dat ik wilde gaan zitten voelde ik een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam trekken.

Rob had middels de afstandsbediening de beaver aangezet. De trillingen tussen mijn benen hielden maar niet op.

Mama tikte mijn vader aan en wees naar mij. Zachtjes hoorde ik haar tegen hem fluisteren dat moest zien hoe ik genoot van die strap-on vibrator. Ook Bas en Karin kregen in de gaten wat er aan de hand was zodat nu zowel mijn ouders als mijn schoonouders mij met een geile blik zaten aan te kijken.

Rob zette de vibrator nog maar eens een standje hoger. Ik kon het niet helpen, mijn lichaam kronkelde over de bank en ook mijn handen had ik niet helemaal meer onder controle. Aan de ene kant mijn vader en aan de andere kant mijn schoonvader. Beide mannen merkte nu het gevolg van hetgeen zich afspeelde tussen mijn dampende benen. Zowel met mijn linker- als met mijn rechterhand masseerde ik hun afgetekende bobbels.

De heren lieten het zich wel bevallen maar Rob keek enigszins verrast door deze actie van mij maar al snel genoot hij ook van het uitzicht. Een paar tellen ging de snelheid even terug om vervolgens weer twee standjes omhoog te gaan. Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen.

Mama zag mijn handjes op en neer gaan en besloot om de stoute schoenen maar verder aan te trekken. Met een paar flitsende bewegingen had ze papa zijn broek losgemaakt zodat ik er gemakkelijker bij kon.

Schoonmoeder Karin zag het gebeuren en volgde haar voorbeeld. Ze knoopte de broek van Bas los en vroeg hem om deze uit te trekken. Mijn schoonvader was de eerste waarbij ik de warme kloppende paal in mijn handen voelde.

Ik opende mijn ogen en zag hoe hij genoot van mijn zachte handje rondom zijn dikke lul waarna ik mijn gezicht richting mijn ouders draaide en met mijn tong mijn lippen nat maakte.

Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten. Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul.

Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop.

Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was. Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt. Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op. Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar.

Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het. Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen. Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was.

Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh. Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken.

Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven.

Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon. Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok. Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat. Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders. Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden.

Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen. Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag.

Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe. Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden.

Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren. Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker. Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide.

Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob. Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen.

Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren.

Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water. Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren. Karin stopte met het likken van mijn kutje en keek mij met een glazige blik in haar ogen aan. Karin kwam ook helemaal omhoog en zat nu op haar knieën met haar rug tegen de borst van Rob.

Op deze manier had hij haar tieten helemaal voor het grijpen. Mijn schoonmoeder haar bh verdween op de grond zodat haar zoon nu alle ruimte had die hij maar wilde. Wild zag ik hoe hij haar nek begon te kussen terwijl hij nog steeds lekker die tieten aan het kneden was. Ik liet mij ook op mijn knieën zakken, recht voor mijn schoonmoeder.

Mijn mond plaatste ik op een van haar keiharde tepels en zoog er lekker hard op terwijl mijn hand via haar buik haar string in gleed. Ik voelde de warmte er van afkomen en merkte dat haar kaal geschoren gleufje haast overliep van geiligheid.

Omdat zij mijn string had uitgetrokken vond ik het mijn taak om dat bij haar te doen. Met beide handjes pakte ik het vast en trok over haar benen.

Karin werkte maar al te graag mee en zodoende verdween het vochtige stukje stof bij de rest van haar kleren. Wederom gleed ik met mijn hand over haar kale kutje en ik kon het niet laten om er twee vingers in te stoppen.

Jezus was is mijn schoonmoeder geil. Ik trok mijn vingers uit haar druipende kut en zei tegen Rob dat hij maar eens moest proeven hoe geil zijn eigen moeder was.

Rob opende zijn mond en likte mijn beide vingers gretig af. Mijn schoonmoeder Karin bleef mij maar met een supergeile blik aankijken en voor ik iets kon zeggen tegen haar begonnen wij heerlijk met elkaar te vrijen.

Rob was vanachter zijn moeder vandaan gekomen om zodoende ook zijn kleren uit te kunnen trekken. Zijn kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel stond hij met een kloppende paal naast ons en keek geil toe hoe zijn moeder en ik nu heftig aan het tongen waren geslagen.

Achter ons zag hij hoe zijn vader lekker bezig was met zijn schoonmoeder Peggy. Zijn vader werd natuurlijk bijgestaan door mijn vader. Mama had de pik van mijn schoonvader Bas helemaal in haar mondje genomen terwijl mijn vader haar kutje aan het verwennen was.

Wederom keek Rob weer naar ons en zag tot zijn grote genoegen dat zowel zijn moeder als ik naast het tongen elkaar heerlijk aan het vingeren waren. Rob kwam een stapje dichterbij en hield zijn harde, kwijlende pik tot vlak bij het gezicht van zijn moeder. Ik zag het heerlijke harde gevaarte dichterbij komen.

Zachtjes nam ik zijn pik in mijn handen en leidde deze naar de mond van mijn schoonmoeder. Heel even zag ik haar twijfelen of ze het zou doen ja of nee maar de keuze was eigenlijk al gemaakt. Karin opende haar mond en nam de heerlijke dikke lul van haar zoon zo in haar mondje. Zwangere negerin met dikke melktieten wordt geneukt op de bank. Echte video on demand! Hoog zwanger en Stem: Dikke snol met Stem: Zwangere tiener laat Stem: Bloedgeil zwanger mokkel geniet van meerdere pikken in haar zeiknatte kutje.

Hitsige zwangere griet laat zich volpompen. Lekker blondje is 8 maanden in verwachting. Zwangere negerin pijpt lul stijf en laat zich neuken. Blonde tiener laat haar bolle buik zien.

Bloedmooi zwanger blondje heeft een geile sexorgie in de buitenlucht. Zwangere tienerhoer laat zich bij het zwembad door 2 geile mannen afpalen.

Sexclub brasschaat thuisontvangst maastricht
geile gleuf zwangere negerin

Dit zorgde natuurlijk voor de nodige opmerkingen van zowat iedereen maar vooral mijn schoonvader had het hoogste woord. Het tweede cadeau was een heerlijk ruikend geurtje. Voordat ik mijn derde cadeau kreeg kondigde Rob aan dat deze eigenlijk een beetje privé waren maar gezien het bezoek van deze avond moest het eigenlijk wel kunnen. Het derde pakketje lag op mijn schoot. Voorzichtig maakte ik het papier los en tevoorschijn kwam een nieuw lingerie setje.

Ik hield het voor mij en bekeek het goedkeurend. De bh en string waren gemaakt van zwart kant, afgezet met een vuurrode kanten bies. Mijn moeder en schoonmoeder zeiden beide dat ze het erg mooi vonden met een knipoog richting hun beide mannen.

Het vierde cadeautje lag inmiddels op mijn schoot en ik kon haast niet meer wachten om het open te maken. Papier lag al snel op de grond en in mijn handen had ik de bijpassende jarretels, een mooie transparante zwarte torselet en ravenzwarte kousen met ook een vuurrode rand. Opnieuw keken mijn moeder en schoonmoeder naar hun beide mannen met de opmerking dat zij dit een super mooi setje vonden en dat het hoog tijd werd dat zij het ook voor hen moesten gaan kopen.

Maar voordat zij ook maar enig antwoordt konden geven kondigde Rob aan dat het tijd was voor zijn laatste cadeau. Rob overhandigde mij het ingepakte doosje en gezien de vorige presentjes was iedereen wat dichterbij komen staan om te zien wat hier in zou zitten. Het cadeau werd van commentaar voorzien van Rob want dit had hij namelijk niet zelf uitgekozen, dit hadden Nathalie en Martine voor voor hem gedaan.

Deze twee meiden heb ik ontmoet tijdens een heet avontuurtje vlak voor kerst een paar jaar geleden. Voorzichtig scheurde ik het papier open en van wat ik te zien kreeg begonnen mijn ogen nog meer te glinsteren. In mijn handen had ik een paarse remote control beaver, een strap-on vibrator met afstandsbediening. Als dank kuste ik Rob vol op zijn mond en ik kon niet wachten om hem alles te laten zien wanneer ik het aan had. Nadat ik alles weer netjes in een tas had gedaan werden de glazen nog maar eens vol geschonken en waren de volgende flessen wijn aan de beurt.

Een klein uurtje later waren de gesprekken helemaal op gang gekomen. Mijn schoonmoeder Karin was naast mij komen zitten en had een paar hele dringende vragen. Haar hand lag rustig op mijn been toen ze vroeg of Rob het eigenlijk al te weten was gekomen van ons avontuurtje van een paar maanden geleden.

Ik keek haar vragend aan en kon niet helemaal plaatsen waar ze het nu precies over had. Nou, ging mijn schoonmoeder verder, die ene keer dat Bas samen met jouw vader zich heerlijk lagen te vermaken met jou op bed terwijl ik samen met Peggy bezig was. Nu wist ik ineens weer waar het over ging en zei, nee dat ik heb ik hem nog nooit verteld maar dat komt nog wel hoor Karin, lieve schat van me.

Ik kuste haar op haar wangen en gaf haar een knipoog. Op dat zelfde moment hoorde ik mijn moeder tegen mijn schoonvader zeggen dat hij voor Karin ook maar eens een mooi lingerie setje moest kopen en dat hij dan gelijk maar haar man mee moest nemen.

Mijn vader hoorde dit ook en had gelijk zijn mening klaar tegenover mijn moeder. Peggy, lieve schat van me, ik wil maar al te graag een zelfde setje kopen als dat onze schoonzoon onze dochter straks gegeven heeft maar ik wil het eigenlijk in levende lijve zien.

Hij kreeg al heel snel steun van mijn schoonvader Bas want die wilde dat eigenlijk ook wel zien. Op dat moment waren drie paar ogen op mij gericht want ook Rob keek mij inmiddels met een vragende blik aan.

Ik keek de heren bloedserieus aan en zei: Jullie kunnen dat wel willen maar.. Ik kon mijn zin niet afmaken want Karin was mij al voor door te zeggen dat zij het ook wel graag zou willen zien. Mijn moeder zei verder niks maar knikte alleen maar. Ondertussen was ik al opgestaan. Dus als ik het goed begrijp moet ik mij nu maar om gaan kleden dan? En moet ik dan alleen het lingerie setje aan doen af moet ik alles aantrekken?

Als je het dan toch doet Vanessa, zei mijn moeder, trek dan alles lekker aan zodat wij een goed beeld kunnen vormen. De tas naast mijn stoel pakkend liep ik door de woonkamer naar boven toe. Een half jaar geleden zou ik dit nooit van mijn leven gedaan hebben maar gezien de rijke seksuele achtergrond die ik ondertussen met mijn familie heb maakt het mij niet veel meer uit. In tegendeel, toen ik eenmaal boven was en al mijn kleren had uitgetrokken kon ik het niet laten om mijn vingers door mijn inmiddels natte kutje te laten gaan.

Door het slaapkamer raam keek ik even naar buiten en zag hoe Rob op mijn plaats was gaan zitten terwijl mijn vader en moeder naast elkaar hadden plaats genomen en zo ook mijn schoonouders die zo te zien de grootste lol met elkaar hadden. Ik trok mijn nieuwe lingerie setje aan gevolgd door de bijpassende jarretels en kousen.

Voor onze spiegel staand bekeek ik alles eens goed en mmmmm ik vond mij zelf er uitzien als een supergeil sletje. Eventjes gleden mijn handen over mijn borsten en vanuit mijn ooghoek zag ik de plastic tas weer liggen. Zal ik het doen???? Met mijn transparante torselet ook aangetrokken begaf ik mij meer naar beneden toe waar ik Rob in de woonkamer tegenkwam. Zo snel als ik kon drukte ik hem iets in zijn handen en hij wist meteen wat mijn bedoeling was.

Rob liep even voor mij uit en kondigde aan dat ik inmiddels beneden was. Met alle ogen op mij gericht liep ik onze tuin weer in. Het zachte zomerse briesje zorgde ervoor dat mijn torselet alle kanten opging. De schaars verlichte tuin zorgde ook nog voor de nodige erotische spanning dus dat maakte het plaatje voor iedereen compleet.

Als eerste ging ik zo uitdagend mogelijk voor Rob staan en met een zwoele stem vroeg ik hem: Mmmm, kreunde hij terwijl zijn handen over mijn billen gleden, je ziet er uit om op te vreten. Zijn handen maakte mij weer een stukje geiler en gaven mij weer iets meer moed. Ik draaide mij om en ging voor mijn ouders staan, draaide een paar rond zodat ook zij alles goed konden zien.

Een snelle blik op de bobbel in mijn vader zijn broek zei al meer dan genoeg. Mijn moeder knipoogde naar mij en zei, je ziet er heerlijk uit schatje. Toen waren mijn schoonouders Karin en Bas aan de beurt om te zien was hun schoondochter aan had getrokken voor hen. Uitdagender als bij mijn ouders en bij Rob draaide ik mij recht voor beide om en toonde hen mijn kontje. Mijn schoonvader, zoals verwacht, kon zijn handen niet thuishouden en sloeg mij met vlakke hand zo op mijn billen.

Pets… Mijn ouders en schoonouders schoven ieders een stukje op en lieten mij tussen hen in zitten. Rob had de glazen ondertussen weer gevuld en juist op het moment dat ik wilde gaan zitten voelde ik een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam trekken. Rob had middels de afstandsbediening de beaver aangezet. De trillingen tussen mijn benen hielden maar niet op. Mama tikte mijn vader aan en wees naar mij. Zachtjes hoorde ik haar tegen hem fluisteren dat moest zien hoe ik genoot van die strap-on vibrator.

Ook Bas en Karin kregen in de gaten wat er aan de hand was zodat nu zowel mijn ouders als mijn schoonouders mij met een geile blik zaten aan te kijken. Rob zette de vibrator nog maar eens een standje hoger. Ik kon het niet helpen, mijn lichaam kronkelde over de bank en ook mijn handen had ik niet helemaal meer onder controle. Aan de ene kant mijn vader en aan de andere kant mijn schoonvader. Beide mannen merkte nu het gevolg van hetgeen zich afspeelde tussen mijn dampende benen. Zowel met mijn linker- als met mijn rechterhand masseerde ik hun afgetekende bobbels.

De heren lieten het zich wel bevallen maar Rob keek enigszins verrast door deze actie van mij maar al snel genoot hij ook van het uitzicht. Een paar tellen ging de snelheid even terug om vervolgens weer twee standjes omhoog te gaan. Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen. Mama zag mijn handjes op en neer gaan en besloot om de stoute schoenen maar verder aan te trekken. Met een paar flitsende bewegingen had ze papa zijn broek losgemaakt zodat ik er gemakkelijker bij kon.

Schoonmoeder Karin zag het gebeuren en volgde haar voorbeeld. Ze knoopte de broek van Bas los en vroeg hem om deze uit te trekken. Mijn schoonvader was de eerste waarbij ik de warme kloppende paal in mijn handen voelde.

Ik opende mijn ogen en zag hoe hij genoot van mijn zachte handje rondom zijn dikke lul waarna ik mijn gezicht richting mijn ouders draaide en met mijn tong mijn lippen nat maakte. Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten.

Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul. Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop. Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was.

Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt. Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op. Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het.

Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen. Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was. Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh.

Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder.

Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven. Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon.

Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok. Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat.

Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders. Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden.

Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen. Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag. Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe.

Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden. Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren. Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker. Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide.

Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob. Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen. Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren.

Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water. Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren. Karin stopte met het likken van mijn kutje en keek mij met een glazige blik in haar ogen aan. Karin kwam ook helemaal omhoog en zat nu op haar knieën met haar rug tegen de borst van Rob.

Op deze manier had hij haar tieten helemaal voor het grijpen. Mijn schoonmoeder haar bh verdween op de grond zodat haar zoon nu alle ruimte had die hij maar wilde.

Wild zag ik hoe hij haar nek begon te kussen terwijl hij nog steeds lekker die tieten aan het kneden was. Ik liet mij ook op mijn knieën zakken, recht voor mijn schoonmoeder.

Mijn mond plaatste ik op een van haar keiharde tepels en zoog er lekker hard op terwijl mijn hand via haar buik haar string in gleed. Ik voelde de warmte er van afkomen en merkte dat haar kaal geschoren gleufje haast overliep van geiligheid. Omdat zij mijn string had uitgetrokken vond ik het mijn taak om dat bij haar te doen.

Met beide handjes pakte ik het vast en trok over haar benen. Karin werkte maar al te graag mee en zodoende verdween het vochtige stukje stof bij de rest van haar kleren.

Wederom gleed ik met mijn hand over haar kale kutje en ik kon het niet laten om er twee vingers in te stoppen. Jezus was is mijn schoonmoeder geil. Ik trok mijn vingers uit haar druipende kut en zei tegen Rob dat hij maar eens moest proeven hoe geil zijn eigen moeder was. Rob opende zijn mond en likte mijn beide vingers gretig af. Mijn schoonmoeder Karin bleef mij maar met een supergeile blik aankijken en voor ik iets kon zeggen tegen haar begonnen wij heerlijk met elkaar te vrijen.

Rob was vanachter zijn moeder vandaan gekomen om zodoende ook zijn kleren uit te kunnen trekken. Zijn kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel stond hij met een kloppende paal naast ons en keek geil toe hoe zijn moeder en ik nu heftig aan het tongen waren geslagen.

Achter ons zag hij hoe zijn vader lekker bezig was met zijn schoonmoeder Peggy. Zijn vader werd natuurlijk bijgestaan door mijn vader. Mama had de pik van mijn schoonvader Bas helemaal in haar mondje genomen terwijl mijn vader haar kutje aan het verwennen was.

Wederom keek Rob weer naar ons en zag tot zijn grote genoegen dat zowel zijn moeder als ik naast het tongen elkaar heerlijk aan het vingeren waren. Rob kwam een stapje dichterbij en hield zijn harde, kwijlende pik tot vlak bij het gezicht van zijn moeder. Ik zag het heerlijke harde gevaarte dichterbij komen. Zachtjes nam ik zijn pik in mijn handen en leidde deze naar de mond van mijn schoonmoeder.

Heel even zag ik haar twijfelen of ze het zou doen ja of nee maar de keuze was eigenlijk al gemaakt. Karin opende haar mond en nam de heerlijke dikke lul van haar zoon zo in haar mondje.

Zwangere negerin met dikke melktieten wordt geneukt op de bank. Echte video on demand! Hoog zwanger en Stem: Dikke snol met Stem: Zwangere tiener laat Stem: Bloedgeil zwanger mokkel geniet van meerdere pikken in haar zeiknatte kutje. Hitsige zwangere griet laat zich volpompen. Lekker blondje is 8 maanden in verwachting.

Zwangere negerin pijpt lul stijf en laat zich neuken. Blonde tiener laat haar bolle buik zien. Bloedmooi zwanger blondje heeft een geile sexorgie in de buitenlucht. Zwangere tienerhoer laat zich bij het zwembad door 2 geile mannen afpalen.Super mooie kutjes glibberig kutje


Ik zoek een geile vrouw neuken in den bosch


Alles wat u maar wilt Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de eikel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant. Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel. Bonita spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog.

Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar. Simone stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar schoenen uit.

Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel. Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien. Bonita deed hem soms aan haar moeder denken. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder.

Romana was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen, Bonita 6. Binnen het jaar na aankomst in Europa was Romana haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij AEG terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed.

Laurens was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit. Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan. Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen. De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw maar kon hebben.

De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen seks meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed. Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Laurens en Romana trouwden toen Bonita pas 7 was. Het huwelijk verliet fantastisch.

De seks was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen. Romana stopte met werkend, deed het huishouden en voedde Bonita op. Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe "papa" wennen. Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen.

Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder. De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Bonita iets deed wat ze niet mocht liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing.

Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag. Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont. Romana vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Bonita kon respect opbrengen voor de manier waarop Laurens haar behandelde. Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk. Bonita was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust.

Dat Laurens dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht. Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet.

Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij. Bovendien vond Laurens dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn. Simone knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe. Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Bonita's dunne middel om meer steun te krijgen.

Bonita trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel. Zo bood het negerinnetje Simone de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in.

Bonita stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Laurens, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melk chocolade. Romana was en diep bruine negerin geweest.

Waar de moeder een rijpe vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch.

Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen.

Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Simone het wapen tussen haar lippen vandaan glijden. Samen likten de meisje zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik.

Laurens voelde zich als een koning in zijn harem. Bonita hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Simone likte en kuste iets lager de kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Simone verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Bonita. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar.

Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man. Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt.

Daar was het heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken. Zijn lul kon wat rust wel gebruiken, en neuken deed hij het liefst in een bed. Haar tong likte door de speekselsporen die zij en Bonita op de gespannen huid achter hadden gelaten. Het zwarte meisje liet de lul los en stond op. Ze liep heupwiegend voor de twee anderen uit naar de slaapkamer.

Achter zich hoorde nog steeds natte zuigende geluiden. Simone was een hete dondersteen, dacht ze. De negerin ging op en bed liggen en deed haar benen ver uit elkaar. Even kneep ze in haar tieten. De bruine tepels waren nog harder dan normaal. Zelf was ze ook heet.

Het was saai geweest op school, en ze had de hele tijd gedroomd over wat ze met Laurens en Simone zou gaan doen. Ze bracht een hand tussen haar dijen en bevoelde haar behaarde kutje. Het dikke kroezende haar kriebelde haar vingers. Geroutineerd duwde haar vingers de bruine delta open en vonden haar clitoris en speelhoekje.

De middelvinger zakte diep het soppende holletje in. Een genotzuchtige glimlach kleurde haar aantrekkelijke gezicht. De duim lag plat op haar clitoris. Het kleine vleesbobbeltje sidderde, sidderingen diep zich in haar lichaam verspreiden.

Alsof het een zendmast was die brandende onrustsignalen uit straalde. Vocht smeerde haar snee. Zwangere tiener laat Stem: Bloedgeil zwanger mokkel geniet van meerdere pikken in haar zeiknatte kutje.

Hitsige zwangere griet laat zich volpompen. Lekker blondje is 8 maanden in verwachting. Zwangere negerin pijpt lul stijf en laat zich neuken. Blonde tiener laat haar bolle buik zien. Bloedmooi zwanger blondje heeft een geile sexorgie in de buitenlucht. Zwangere tienerhoer laat zich bij het zwembad door 2 geile mannen afpalen.

Mijn moeder zei niets meer. Ze bleef stil staan ze zuchtte alleen maar. Ik bleef tegen haar aanrijden en masseerde haar borsten. Langzaam ontdooide ze en ontspande ze zich. Hhhhmmmmm ja dit is wel lekkerder dan lezen. Ik stak mijn hand aan de voorkant onder haar rok en liet hem in haar slip je glijden. Hm ma je bent geschoren voel ik. Heb je het harige verleden achter je gelaten?

Ja dat zie ik bij alle vrouwen op de sites die ik bezoek. Ik voelde haar klitje. Ze reageerde als door een bij gestoken en duwde haar kont hard achteruit. Jaahhhh dat is lekker masseer mehhhhh. Ik begon stevig over haar klitje te wrijven en ik voelde hoe haar kut warm en vochtig werd. Is het lekker Ma? Je jongen heerlijk, ga door ik kom zo oohh wat is dat lekker. Mijn moeder hing ontspannen voorover terwijl ik haar klitje masseerde en toen plotseling voelde ik hoe haar kutje verkrampte en samen trok.

Oooohhh jaaahhhh ik kommm ik kommmmm. Ze duwde haar kont wild naar achter, ze kreunde en steunde jaah heerlijk dat was lekker oohhh ja dat was lekker. Ik voelde de warme sappen uit haar kut lopen. Ma wat ben je nat ongelooflijk, volgens mij ben je hartstikke geil en moet je een stevige beurt hebben.

Ik was verbaasd over het snelle orgasme van mijn moeder, maar ik genoot er wel van. Oohh jongen wat is het lang geleden dat ik klaar gekomen ben. En ik ben af en toe zo geil. Ik vinger me dan suf, maar als jij het doet is het vele malen lekkerder. Ga je me neuken. Maar wel van achteren. Ik moet er nog aan wennen dat ik door jou, mijn zoon, geneukt word, ik wil je gezicht nog niet zien, maar je heerlijke pik wel voelen. Ja heerlijk ma ik heb een geweldige stijve en ik ben ook ontzettende geil, want de sexafspraken waar in vanavond op had gerekend gingen niet door.

Ik bleef achter mijn moeder staan terwijl ik mij uitkleedde en haar hielp met het ontdoen van haar kleding. Even later stond ze in volle glorie voor me. Vooral haar geweldige borsten maakten mij erg geil. Ik zoog aan haar tepels die gelijk recht op gingen staan. Oh jongen dat is lekker zacht zuigen dat doet me denken aan vroeger toen je klein was. Als je zoog kreeg ik altijd kriebels in mijn onderbuik en dat gevoel heb ik nu weer, maar heftiger.

Ze nam mijn stijve lul in haar handen. Oohh jongen wat een heerlijk pik. Groot stijf en hard en wat een heerlijke paarse eikel. Ik heb er wel eens van gedroomd. Mijn laatste herinnering aan jou jongeheer was in je tienertijd en toen vond ik hem al geweldig maar hij alleen nog maar groter en dikker geworden. Mijn moeder nam de eikel in haar mond en masseerde mijn ballen. Ik bukte mij en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde haar natte kut.

Ma, wat ben je lekker nat. Ja jongen dat functioneert nog prima.