Kale kutjes nl natte buurvrouw

kale kutjes nl natte buurvrouw

Keihard zocht hij een weg naar de vrijheid maar mijn spijkerbroek was sterker. Ze zag me natuurlijk kijken tussen haar benen maar deed net of ze het niet door had en vroeg of ik nog een toetje wou. Dit leek mij het moment om tot actie over te gaan en zei dat ik het toetje zelf wel even zou pakken. Ze keek me eerst wat verbazend aan maar toen ik niet naar de keuken liep maar naar haar toe kwam veranderde deze in een meer opwonden blik en beet ze even op haar onderlip.

Ik zei niks maar keek haar alleen maar aan en kusten haar rechter knie. Terwijl ik de binnen kant van haar dijen streelde. Langzaam streelde ik verder tussen haar binnen en met het verder opschuiven van haar rok kuste ik teder haar wulpse dijbenen. Ik streelde langs de rand van haar slip tot tussen haar benen en ze begon wat zwaarder te ademen.

Met haar kont op de rand van de zitting en volledig tussen haar benen gekropen zag ik de natte plek in haar kruis en drukte er met de palm van mijn hand op met mijn vingers op het door haar schaamhaar bol staande bovendeel.

Ze drukte zich iets tegen me op en kreunde bronzig. Ze was werkelijk goed nat en ik trok het kruis wat opzij om haar kut te kunnen zien. Tussen het heerlijk vrouwelijke donker blonde schaamhaar zag ik een paar licht rode wulpse schaamlippen glinsteren van het vocht en moest me inhouden niet in me broek te spuiten.

Ze kreunde zachtjes en hijgde en siste aan een stuk door. Met wijd open mond hapte ik naar haar schaamlippen terwijl haar benen zich nog wat verder spreidde. Met me tong likte ik haar naad van boven tot onder en proberen ermee haar lippen van elkaar te wurmen. Ze kronkelde en stootte geil tegen me tong op en haar vocht vloeide rijkelijk.

Wanneer me vingers de plaats overnamen ging me tong haar klit plagen tot op het randje van orgasme en nog nooit had ik een vrouw gezien die zo geil en wellustig hierop reageerde. Me pik stond op knappen en na de derde bijna orgasme van Jacquelinne ging ik staan om me broek los te maken. Even ontsnapte een teleurgestelde kreun aan haar lippen waarna ze snel rechtop ging zitten om de taak over te nemen. Riemlos, knoop los, rits naar beneden en ondertussen strelend over de bult in me broek trok ze langzaam me spijkerbroek naar beneden.

Deze viel op me enkels en mij sportshort deed zijn best om de keiharde paal er niet door heen te laten scheuren. Ook ik had er een natte plek in ontwikkeld en Jacq. Deze was echter zo hard dat hij geen millimeter mee gaf anders dan het iets naar voren buigen.

Het voelde fantastisch en alleen al het feit dat ik me mooie geile buurvrouw met een wellustig blik bezig zag om pik uit me short te krijgen was me bijna te veel. Met open mond staarde ze ernaar en pakte hem zachtjes beet.

Ik was zo hard dat dit niet eens zo gemakkelijk ging maar het genot dat hierdoor uit mij eikel opsteeg deed me de ogen sluiten en me hoofd naar achteren draaien. Ze streelde haar licht behaarde kutje en terwijl ze met de andere hand met voorhuid zover mogelijk naar achteren hield kwam ze met open mond naar voren hapte licht kreunend me dikke eikel naar binnen.

Ik had het niet meer, dit was de eerste keer dat ik uitgebreid gepijpt werd door een geile, wulpse en mooie oudere vrouw en deed me best om niet te spuiten. Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en met haar tong kronkelde zo onder langs de stam. Als in tranche begon ik met beide handen haar korte donkerblonde kopie te strelen terwijl ze slurpend en kreunend zich uitleefde op mijn keiharde joekel.

Blijkbaar voelde zij ook dat ik bijna klaar kwam en stopte smakkend met zuigen en keek me glimlachend aan terwijl ze me natte harde pik vast hield. Niet dat ik me daar druk om maakte want de duinen buiten haar raam waren niet toegankelijk voor mensen zonder survival cursus en het enigste wat ze zouden zien is een jongeman die sex heeft met een mooie vrouw.

Ik stapte uit me broek en short en met ontbloot onderlichaam liep ik met een stijve achter haar aan naar de slaapkamer. Ik kon het niet laten even haar draaiende billen voor me neus door haar teruggevallen rok heen te pakken en een opgewonden giechel was haar antwoord.

Eenmaal op de slaapkamer overviel ons de lust en als bezetenen ontdeden we elkaar van kleding. Hierbij stonden we dicht tegen elkaar en ieder ontbloot stukje huid werd gestreeld of gekust. Eenmaal volledig naakt omarmden we elkaar en terwijl ik stevig haar blote wulpse billen kneedde zakte we tongzoenend op het bed. We hijgde, siste en kreunde als in een pornofilm en me hand zocht zich weer een weg tussen haar benen. Nog voordat ik bij haar natte behaarde kut was lag ze al volledig gespreid op bed en was ongecontroleerd aan mijn keiharde pik aan het trekken.

Haar tong kronkelde er om heen en weer voelde ik een ongekend genot door me pik heen me lichaam in trekken. Ik wenste voor haar minstens net zoveel genot en begon haar natte naad van onder tot boven te likken hierbij likte ik van onderaan haar anus tot bovenaan haar harde iets uitstekende klitje. Me vingers bewogen zich draaiend en kronkelend in en uit haar natte kut en het vocht vloeide langs haar bilnaad op het bed. Ze masseerde zachtjes me ballen en zoog zachtjes op me pik bij het terug trekken van haar natte warme mond totdat alleen me eikel nog in haar zat.

Deze werd dan door haar geplaagd tot het overgeven van mijn zaad maar dit wist ik nog aardig te weerstaan. De slaapkamer werd gevuld met soppende smakkende slurpende geluiden en het leek wel of we kreunden om het hardst. Dit is dus sex zoals het hoort dacht ik even en genoot volop van het wulpse geile lichaam van mijn oudere buurvrouw.

Ze begon wat meer te schudden van mijn lik en streel werk en kleine schokjes volgden al snel. Ik merkte dat haar orgasme dichtbij was en concentreerde me met me vingers in haar kut op de meest gevoelige plek en begon plagend en met me tong kronkelend haar klit te bewerken.

Ze stopte slurpend met pijpen en begon hard te kreunen en te piepen en haar lichaam begon te trillen en te schokken. Met een laatste kreunende zucht liet ze zich ten slotte slap op het bed terug vallen en bleef zo voldaan na hijgen. Dit was voor het eerst dat ik een vrouw zo intens heb voelen en horen klaarkomen en kon me werkelijk niets mooiers in de wereld voor stellen.

Ik ging van haar af en op mijn zij naast haar liggen. Me pik stond wel eens waar op barsten mar ik genoot net zoveel van haar orgasme als zij zelf dat ik even niet de drang had om zelf ook te komen. Met me rechterarm onder mij hoofd streelde ik zachtjes haar wulpse lichaam. Haar knappe karaktervolle gezicht, haar kleine ietwat slappe borsten met de keiharde tepels, haar heerlijk vrouwelijk gewelfde buikje en behaarde schaamheuvel werden zachtjes gestreeld terwijl ik haar vertelde dat ze een mooie sexy vrouw is.

Ze opende haar ogen en keek me aan, streelde mijn zij en lachte bevredigend naar me. We ruilde van positie. Ik lag nu met gesloten ogen op mijn rug op bed en Jacquelinne zat in de kleermakers zit naast me heup. Ze hield met haar rechter hand me pik omhoog en was me stevig aan het aftrekken. Met haar andere hand streelde ze mijn onderlichaam en vooral me ballen. Haar borsten deinden lichtjes op en neer van het wilde trekken en met een geile blik keek ze af en toe aan of al klaarkwam.

En of ik klaar kwam. Me pik werd nog wat harder en ik voelde het hete zaad naar boven komen. Van de laatste 4 rukken van de voorhuid over mijn dikke paarse glimmende eikel was de een nog weer genotvoller dan de ander en bij de laatste trok ze voorhuid helemaal naar beneden en wreef met de vingertoppen van haar vrije hand langs de onderzijde van mijn pik.

Ik kreunde als een bronzig hert, kromde mijn rug en spoot de eerste straal dik zaad wel een meter de lucht in. Er volgde nog enkele minder explosieve golven en ik voelde het warme zaad langs me pik over haar handen op mijn ballen lopen. Met open mond en diepe kreun trok het beste orgasme ooit uit me lichaam en viel ik slap terug op bed.

Me nu wat slappere pik viel kletsend op mijn buik en Jacq. Doordat we elkaar aldoor beleven strelen en vooral het feit dat ik haar heerlijke blote billen in me handen had was me pik binnen een paar minuten al weer op oorlog sterkte en zat heerlijk geklemd tussen haar en mijn onderbuik. Met een geile blik achterom kijkend duwde ze haar billen naar achteren en leunde op haar ellebogen. Ik kroop achter haar en pakte haar wulpse heupen vast.

Haar anus was mooi roze en rond en haar donkerblonde behaarde schaamlippen staken naar me toe met de rode binnenlippen er tussen vandaan komend. Met me rechterhand richtte ik me dikke eikel op haar natte schaamlippen en na even wrijven en friemelen schoof ie wat naar binnen.

Jacq draaide opgewonden zachtjes met haar kont en nadat ik me zaadlozing had weten te controleren drukte ik pik langzaam maar krachtig tot aan me ballen bij haar naar binnen. Met me pelvis volledig naar voren tegen haar kont gedrukt en samen met gekromde rug kreunde we bronzig alsof het voor ons beiden een onverwachte omsluiting respectievelijk opvulling was van onze gezwollen en natte geslachtdelen.

Ik pakte haar nu bij haar nog redelijk slanke middel beet in begon langzaam te pompen. Opeens voelde ik het kutje van Charlotte samentrekken en ze kwam heerlijk klaar. Haar geil en al dat natte spul wat uit haar kutje spoot, likte ik allemaal op. De buurvrouw zei mij dat ik haar dochter nu eens van achteren langs moest neuken en rukte een beetje mijn pik weer stijf en bracht mijn pik tegen de schaamlipjes van Joyce.

Met 1 stoot zat ik al heerlijk diep in haar en neukte haar hard en stevig, ik hoorde haar zeggen nog even en ik kom klaar, dus die kleine naai stoot was al vaker klaar gekomen. Ze gaf een kreet en kwam samen met mij klaar.

Het geil liep uit haar kutje langs haar benen, ze maakte dit schoon met een doekje en we deden onze badkleding aan. Na het zoeken van een geschikte ligplaats doken we alle drie het water in.

Ik zag dat Joyce haar broekje een beetje opzij deed en haar kutje de vrijheid gaf om even schoon te spoelen, haar kut haartjes waren nu duidelijk zichtbaar.

Ik zwom naar haar toe en zei moet ik even voelen of alles schoon was geworden. Ze vond dat wel een goed idee en mijn hand voelde onder water aan haar nu toch weer geile kutje. Mijn pik was al weer stijf geworden, maar Charlotte zei hou je nu maar even in met die stijve van je, straks mag je mij neuken. Ik ging het water uit en ging liggen op de lig stoel, met mijn stijve pik nog zichtbaar in mijn zwembroek. Charlotte en Joyce zagen dit en zeiden dat ze straks nog geneukt wilden worden.

Na het einde van de middag gingen wij weer richting kleedhokjes en namen wat grotere kleedruimte. We ontdeden ons van onze kleren en gingen de dames gebukt naast elkaar staan zo dat ik ze alle twee kon verwennen. Eerst deed ik mijn pik in Charlotte en vingerde ik het kontje en kutje van Joyce en wisselde dat elke keer om.

Heerlijk was dat om twee kutjes voor je te zien en deze op een heerlijke manier te neuken. Charlotte vond het ook fijn als ik haar even anaal zou nemen, ik had dit nog nooit gedaan.

Maar zo strak als hij dat kontje in ging vond ik toch wel heerlijk aanvoelen. Zou ik dat ook eens bij jou mogen doen zei ik tegen Joyce. Ze had het nog nooit gedaan dus moest het wel rustig aan worden gedaan. Ik deed mijn pik tegen haar sterretje en duwde hem een beetje naar binnen, ze gaf een klein gilletje maar wilde toch doorgaan, steeds dieper ging hij er in tot dat hij niet verder meer kon en mijn ballen haar kutje raakte.

Sneller zei ze geef mij je pik, stoot harder en mijn paal inmiddels graat en stijver werd wipte in en uit haar kleine strakke kontje. Opeens voelde ik mijn pik geiler worden en spoot alles haar kontje in, haar moeder kreeg alle geile sapjes naar binnen van haar dochter en likte alles op.

We kleden ons aan en gingen weer op weg naar huis. Thuis aangekomen namen we afscheid van elkaar en spraken af vaker bij elkaar te komen.

.

Eindhoven prive ontvangst tieten negerin
kale kutjes nl natte buurvrouw

Keihard zocht hij een weg naar de vrijheid maar mijn spijkerbroek was sterker. Ze zag me natuurlijk kijken tussen haar benen maar deed net of ze het niet door had en vroeg of ik nog een toetje wou. Dit leek mij het moment om tot actie over te gaan en zei dat ik het toetje zelf wel even zou pakken. Ze keek me eerst wat verbazend aan maar toen ik niet naar de keuken liep maar naar haar toe kwam veranderde deze in een meer opwonden blik en beet ze even op haar onderlip.

Ik zei niks maar keek haar alleen maar aan en kusten haar rechter knie. Terwijl ik de binnen kant van haar dijen streelde. Langzaam streelde ik verder tussen haar binnen en met het verder opschuiven van haar rok kuste ik teder haar wulpse dijbenen.

Ik streelde langs de rand van haar slip tot tussen haar benen en ze begon wat zwaarder te ademen. Met haar kont op de rand van de zitting en volledig tussen haar benen gekropen zag ik de natte plek in haar kruis en drukte er met de palm van mijn hand op met mijn vingers op het door haar schaamhaar bol staande bovendeel. Ze drukte zich iets tegen me op en kreunde bronzig. Ze was werkelijk goed nat en ik trok het kruis wat opzij om haar kut te kunnen zien. Tussen het heerlijk vrouwelijke donker blonde schaamhaar zag ik een paar licht rode wulpse schaamlippen glinsteren van het vocht en moest me inhouden niet in me broek te spuiten.

Ze kreunde zachtjes en hijgde en siste aan een stuk door. Met wijd open mond hapte ik naar haar schaamlippen terwijl haar benen zich nog wat verder spreidde. Met me tong likte ik haar naad van boven tot onder en proberen ermee haar lippen van elkaar te wurmen.

Ze kronkelde en stootte geil tegen me tong op en haar vocht vloeide rijkelijk. Wanneer me vingers de plaats overnamen ging me tong haar klit plagen tot op het randje van orgasme en nog nooit had ik een vrouw gezien die zo geil en wellustig hierop reageerde.

Me pik stond op knappen en na de derde bijna orgasme van Jacquelinne ging ik staan om me broek los te maken. Even ontsnapte een teleurgestelde kreun aan haar lippen waarna ze snel rechtop ging zitten om de taak over te nemen. Riemlos, knoop los, rits naar beneden en ondertussen strelend over de bult in me broek trok ze langzaam me spijkerbroek naar beneden. Deze viel op me enkels en mij sportshort deed zijn best om de keiharde paal er niet door heen te laten scheuren.

Ook ik had er een natte plek in ontwikkeld en Jacq. Deze was echter zo hard dat hij geen millimeter mee gaf anders dan het iets naar voren buigen. Het voelde fantastisch en alleen al het feit dat ik me mooie geile buurvrouw met een wellustig blik bezig zag om pik uit me short te krijgen was me bijna te veel. Met open mond staarde ze ernaar en pakte hem zachtjes beet.

Ik was zo hard dat dit niet eens zo gemakkelijk ging maar het genot dat hierdoor uit mij eikel opsteeg deed me de ogen sluiten en me hoofd naar achteren draaien. Ze streelde haar licht behaarde kutje en terwijl ze met de andere hand met voorhuid zover mogelijk naar achteren hield kwam ze met open mond naar voren hapte licht kreunend me dikke eikel naar binnen.

Ik had het niet meer, dit was de eerste keer dat ik uitgebreid gepijpt werd door een geile, wulpse en mooie oudere vrouw en deed me best om niet te spuiten. Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en met haar tong kronkelde zo onder langs de stam. Als in tranche begon ik met beide handen haar korte donkerblonde kopie te strelen terwijl ze slurpend en kreunend zich uitleefde op mijn keiharde joekel. Blijkbaar voelde zij ook dat ik bijna klaar kwam en stopte smakkend met zuigen en keek me glimlachend aan terwijl ze me natte harde pik vast hield.

Niet dat ik me daar druk om maakte want de duinen buiten haar raam waren niet toegankelijk voor mensen zonder survival cursus en het enigste wat ze zouden zien is een jongeman die sex heeft met een mooie vrouw.

Ik stapte uit me broek en short en met ontbloot onderlichaam liep ik met een stijve achter haar aan naar de slaapkamer. Ik kon het niet laten even haar draaiende billen voor me neus door haar teruggevallen rok heen te pakken en een opgewonden giechel was haar antwoord. Eenmaal op de slaapkamer overviel ons de lust en als bezetenen ontdeden we elkaar van kleding.

Hierbij stonden we dicht tegen elkaar en ieder ontbloot stukje huid werd gestreeld of gekust. Eenmaal volledig naakt omarmden we elkaar en terwijl ik stevig haar blote wulpse billen kneedde zakte we tongzoenend op het bed.

We hijgde, siste en kreunde als in een pornofilm en me hand zocht zich weer een weg tussen haar benen. Nog voordat ik bij haar natte behaarde kut was lag ze al volledig gespreid op bed en was ongecontroleerd aan mijn keiharde pik aan het trekken. Haar tong kronkelde er om heen en weer voelde ik een ongekend genot door me pik heen me lichaam in trekken. Ik wenste voor haar minstens net zoveel genot en begon haar natte naad van onder tot boven te likken hierbij likte ik van onderaan haar anus tot bovenaan haar harde iets uitstekende klitje.

Me vingers bewogen zich draaiend en kronkelend in en uit haar natte kut en het vocht vloeide langs haar bilnaad op het bed. Ze masseerde zachtjes me ballen en zoog zachtjes op me pik bij het terug trekken van haar natte warme mond totdat alleen me eikel nog in haar zat. Deze werd dan door haar geplaagd tot het overgeven van mijn zaad maar dit wist ik nog aardig te weerstaan.

De slaapkamer werd gevuld met soppende smakkende slurpende geluiden en het leek wel of we kreunden om het hardst. Dit is dus sex zoals het hoort dacht ik even en genoot volop van het wulpse geile lichaam van mijn oudere buurvrouw. Ze begon wat meer te schudden van mijn lik en streel werk en kleine schokjes volgden al snel. Ik merkte dat haar orgasme dichtbij was en concentreerde me met me vingers in haar kut op de meest gevoelige plek en begon plagend en met me tong kronkelend haar klit te bewerken.

Ze stopte slurpend met pijpen en begon hard te kreunen en te piepen en haar lichaam begon te trillen en te schokken. Met een laatste kreunende zucht liet ze zich ten slotte slap op het bed terug vallen en bleef zo voldaan na hijgen.

Dit was voor het eerst dat ik een vrouw zo intens heb voelen en horen klaarkomen en kon me werkelijk niets mooiers in de wereld voor stellen. Ik ging van haar af en op mijn zij naast haar liggen. Me pik stond wel eens waar op barsten mar ik genoot net zoveel van haar orgasme als zij zelf dat ik even niet de drang had om zelf ook te komen. Met me rechterarm onder mij hoofd streelde ik zachtjes haar wulpse lichaam.

Haar knappe karaktervolle gezicht, haar kleine ietwat slappe borsten met de keiharde tepels, haar heerlijk vrouwelijk gewelfde buikje en behaarde schaamheuvel werden zachtjes gestreeld terwijl ik haar vertelde dat ze een mooie sexy vrouw is. Ze opende haar ogen en keek me aan, streelde mijn zij en lachte bevredigend naar me. We ruilde van positie.

Ik lag nu met gesloten ogen op mijn rug op bed en Jacquelinne zat in de kleermakers zit naast me heup. Ze hield met haar rechter hand me pik omhoog en was me stevig aan het aftrekken. Met haar andere hand streelde ze mijn onderlichaam en vooral me ballen.

Haar borsten deinden lichtjes op en neer van het wilde trekken en met een geile blik keek ze af en toe aan of al klaarkwam. En of ik klaar kwam. Me pik werd nog wat harder en ik voelde het hete zaad naar boven komen. Van de laatste 4 rukken van de voorhuid over mijn dikke paarse glimmende eikel was de een nog weer genotvoller dan de ander en bij de laatste trok ze voorhuid helemaal naar beneden en wreef met de vingertoppen van haar vrije hand langs de onderzijde van mijn pik.

Ik kreunde als een bronzig hert, kromde mijn rug en spoot de eerste straal dik zaad wel een meter de lucht in. Er volgde nog enkele minder explosieve golven en ik voelde het warme zaad langs me pik over haar handen op mijn ballen lopen. Met open mond en diepe kreun trok het beste orgasme ooit uit me lichaam en viel ik slap terug op bed.

Me nu wat slappere pik viel kletsend op mijn buik en Jacq. Doordat we elkaar aldoor beleven strelen en vooral het feit dat ik haar heerlijke blote billen in me handen had was me pik binnen een paar minuten al weer op oorlog sterkte en zat heerlijk geklemd tussen haar en mijn onderbuik. Met een geile blik achterom kijkend duwde ze haar billen naar achteren en leunde op haar ellebogen. Ik kroop achter haar en pakte haar wulpse heupen vast. Haar anus was mooi roze en rond en haar donkerblonde behaarde schaamlippen staken naar me toe met de rode binnenlippen er tussen vandaan komend.

Met me rechterhand richtte ik me dikke eikel op haar natte schaamlippen en na even wrijven en friemelen schoof ie wat naar binnen.

Jacq draaide opgewonden zachtjes met haar kont en nadat ik me zaadlozing had weten te controleren drukte ik pik langzaam maar krachtig tot aan me ballen bij haar naar binnen.

Met me pelvis volledig naar voren tegen haar kont gedrukt en samen met gekromde rug kreunde we bronzig alsof het voor ons beiden een onverwachte omsluiting respectievelijk opvulling was van onze gezwollen en natte geslachtdelen. Ik pakte haar nu bij haar nog redelijk slanke middel beet in begon langzaam te pompen. Opeens voelde ik het kutje van Charlotte samentrekken en ze kwam heerlijk klaar.

Haar geil en al dat natte spul wat uit haar kutje spoot, likte ik allemaal op. De buurvrouw zei mij dat ik haar dochter nu eens van achteren langs moest neuken en rukte een beetje mijn pik weer stijf en bracht mijn pik tegen de schaamlipjes van Joyce.

Met 1 stoot zat ik al heerlijk diep in haar en neukte haar hard en stevig, ik hoorde haar zeggen nog even en ik kom klaar, dus die kleine naai stoot was al vaker klaar gekomen. Ze gaf een kreet en kwam samen met mij klaar. Het geil liep uit haar kutje langs haar benen, ze maakte dit schoon met een doekje en we deden onze badkleding aan.

Na het zoeken van een geschikte ligplaats doken we alle drie het water in. Ik zag dat Joyce haar broekje een beetje opzij deed en haar kutje de vrijheid gaf om even schoon te spoelen, haar kut haartjes waren nu duidelijk zichtbaar.

Ik zwom naar haar toe en zei moet ik even voelen of alles schoon was geworden. Ze vond dat wel een goed idee en mijn hand voelde onder water aan haar nu toch weer geile kutje. Mijn pik was al weer stijf geworden, maar Charlotte zei hou je nu maar even in met die stijve van je, straks mag je mij neuken.

Ik ging het water uit en ging liggen op de lig stoel, met mijn stijve pik nog zichtbaar in mijn zwembroek. Charlotte en Joyce zagen dit en zeiden dat ze straks nog geneukt wilden worden. Na het einde van de middag gingen wij weer richting kleedhokjes en namen wat grotere kleedruimte. We ontdeden ons van onze kleren en gingen de dames gebukt naast elkaar staan zo dat ik ze alle twee kon verwennen. Eerst deed ik mijn pik in Charlotte en vingerde ik het kontje en kutje van Joyce en wisselde dat elke keer om.

Heerlijk was dat om twee kutjes voor je te zien en deze op een heerlijke manier te neuken. Charlotte vond het ook fijn als ik haar even anaal zou nemen, ik had dit nog nooit gedaan. Maar zo strak als hij dat kontje in ging vond ik toch wel heerlijk aanvoelen.

Zou ik dat ook eens bij jou mogen doen zei ik tegen Joyce. Ze had het nog nooit gedaan dus moest het wel rustig aan worden gedaan. Ik deed mijn pik tegen haar sterretje en duwde hem een beetje naar binnen, ze gaf een klein gilletje maar wilde toch doorgaan, steeds dieper ging hij er in tot dat hij niet verder meer kon en mijn ballen haar kutje raakte.

Sneller zei ze geef mij je pik, stoot harder en mijn paal inmiddels graat en stijver werd wipte in en uit haar kleine strakke kontje. Opeens voelde ik mijn pik geiler worden en spoot alles haar kontje in, haar moeder kreeg alle geile sapjes naar binnen van haar dochter en likte alles op.

We kleden ons aan en gingen weer op weg naar huis. Thuis aangekomen namen we afscheid van elkaar en spraken af vaker bij elkaar te komen.

.


In mijn vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe ik het kutje van mijn buurvrouw kaal geschoren heb en dat we daarna heerlijke sex gehad hebben.

Ze werd geil van het zien van een trio en een lesbische scene en wilde dat ook eens meemaken. Nu heeft haar beste vriendin haar kale kutje gezien en weet ze inmiddels ook hoe ze er aan komt en wat er gebeurd is, alleen zei ze nog niet direct ja op de vraag van mijn buurvrouw om ook haar kutje door mij te laten scheren, dus hebben we een plannetje opgezet dat ik zou langskomen als ze bij mijn buurvrouw op bezoek is.

Nu is dat moment aangekomen, ik hoorde net haar vriendin aanbellen en naar binnen gaan. Ik wacht ongeveer een kwartier en sta dan op om bij mijn buurvrouw aan te bellen. Ze doet open en glimlacht bij het zien van mij. Ze laat me binnen en doet achter me de deur dicht.

We verbreken de tongzoen en met rode blosjes op onze wangen lopen we de woonkamer in. Mijn buurvrouw stelt ons half voor, aangezien we elkaar nog wel kennen van haar verjaardag, en ik neem plaats op de bank. Ze begint te blozen en kijkt ineens heel verlegen, maar zegt niets terug.

Mijn buurvrouw komt inmiddels terug in de woonkamer, zet voor ons de koffie neer en gaat naast me zitten. Haar vriendin verslikt zich in de koffie, begint flink te hoesten en loopt rood aan. Zachtjes zegt ze dat ze het eigenlijk best eng vindt, maar ook wel weer spannend.

Mijn buurvrouw zegt nog voordat ze zelf kan reageren dat ik het bij haar ook voorzichtig heb gedaan en dat ze nog genoten heeft van de behandeling ook, dus dat zij het gewoon maar eens moet doen.

Ik heb het en mijn buurmand heeft het zelf ook, wil je het zien? Blozend knikt haar vriendin en mijn buurvrouw begint mijn broek open te knopen. Door de situatie en de handen die mijn broek openen, is mijn pik al halfstijf. Mijn buurvrouw haalt mijn pik tevoorschijn en haar vriendin kijkt er met grote ogen naar. Mijn buurvrouw doet zelf ook snel haar broek en slipje uit, zodat haar kale kutje ook zichtbaar is.

Inmiddels staat mijn pik natuurlijk helemaal stijf en ze legt haar hand om mijn pik en neemt het aftrekken over van mijn buurvrouw.. Mijn buurvrouw kleedt zich nu helemaal uit en helpt mij ook met mijn laatste kleding stukken. Terwijl haar vriendin zich uitkleedt, ben ik verwikkeld in een lekkere tongzoen met mijn buurvrouw. Ze komt met haar hoofd dichterbij en begint me te zoenen tot we uiteindelijk heerlijk aan het tongzoenen zijn. Haar vriendin aarzelt even, maar als ze mijn hand op haar billen voelt, geeft ze toch toe en zitten de dames verwikkeld in een heftige tongzoen, waarbij ze allebei af en toe een kreun laten gaan.

De handdoek leg ik op de bank, terwijl mijn buurvrouw een bak warm water haalt. Mijn buurvrouw zet de bak water voor me neer en gaat zelf op de bank zitten naast de handdoek, haar vriendin vraagt ze om erop te gaan liggen. Ze doet het en haar hoofd ligt op de schoot van mijn buurvrouw. Ik heb de scheerschuim gepakt en smeer alles goed in en begin met het wegscheren van de haartjes. Terwijl ze kreunend geniet, is mijn buurvrouw weer haar borsten en stijve tepels aan het verwennen.

Inmiddels heb ik ook 2 vingers in haar kutje gestoken en ben haar lekker aan het vingeren terwijl ik haar klitje lik, het duurt ook niet lang voordat ze zwaar kreunend en hijgend klaarkomt. Ze zet haar knieën aan weerskanten van haar hoofd, zodat haar kutje boven het gezicht van haar vriendin hangt, die kijkt er aandachtig naar.

Ik neem plaats achter het kontje van mijn buurvrouw en druk mijn stijve pik in het kutje van mijn buurvrouw, haar vriendin heeft nu het uitzicht van een pik die het kutje ingaat, enkele centimeters van haar gezicht af. Na een aantal diepe harde stoten in het kutje van mijn buurvrouw haal ik mijn pik uit haar kutje en hou m voor de mond van haar vriendin, die m meteen diep in haar mond zuigt en me lekker begint te pijpen.

Dan steek ik mijn pik weer in het kutje van mijn buurvrouw voor flink wat stoten en dan pijpt haar vriendin met weer. Dan trek ik mij terug uit het kutje van mijn buurvrouw en zeg tegen haar vriendin dat ze voor de eettafel moet gaan staan en voorover moet bukken over de eettafel, als ze dat gedaan heeft, ga ik achter haar staan en steek mijn lul in haar kutje en stoot m diep naar binnen.

Mijn buurvrouw gaat op de tafel liggen zodat haar vriendin haar kutje weer kan likken. Daar haalde ik een scheermesje, scheerschuim, tondeuse en een bak met warm water, ook pakte ik een handdoek en liep weer terug. De handdoek legde ik op de bank en ze ging erop liggen met haar benen wijd.

Met de tondeuse maakte ik eerst alle haartjes wat korter en toen ik de haartjes direct op en naast haar schaamlippen met de tondeuse bewerkte begon ze te kreunen omdat de trillingen van de tondeuse natuurlijk lekker in door haar kutje heen ging. Toen ik daar klaar mee was, zette ik de tondeuse uit. Toen begon ik met het insmeren van de scheerschuim en begon met het wegscheren van haar haartjes.

Toen ik klaar was haalde ik alles weg met de handdoek en keek eens goed naar haar kutje, het zag er heerlijk uit en ik zag dat haar schaamlipjes al iets open stonden en dat haar kutje heel erg nat was.

Ze keek en voelde zelf aan haar kutje en zei dat het erg mooi glad was geworden. Met haar vingers bleef ze zachtjes over haar klitje wrijven, terwijl ik er enkele centimeters vanaf zat met mijn gezicht. Ik kon me niet inhouden en boog naar voren en begon haar klitje te likken, hierdoor begon ze te hijgen dat ik door moest gaan. Toen ik 2 vingers in haar kutje stak begon ze steeds heftiger te kreunen, het duurde dan ook niet lang voordat ze kreunend en schokkend klaarkwam.

Toen ze weer bijgekomen was keek ze me dankbaar aan en zei dat ze nog nooit was klaargekomen door iemand anders. Haar vorige vriendjes wilden alleen maar direct erop en klaarkomen en dat duurde meestal niet eens lang genoeg om er zelf van te genieten. Ze kroop half over me heen, pakte mijn pik vast en begon er lekker aan te likken. Ze likte aan mijn ballen en nam ze 1 voor 1 in haar mond en zoog er zachtjes aan, hierdoor groeide mijn pik weer tot een keiharde erectie.

Ze likte langs de stam omhoog en toen ze bij mijn eikel kwam, liet ze haar mond over mijn pik heen zakken terwijl ze er heerlijk aan zoog. Ze ging op en neer met haar hoofd en tijdens het pijpen trok ze me ook nog af, heerlijk. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en vroeg of ze het goed deed, ik zei dat ze een natuurtalent was.

Elke keer als ze haar mond over mijn pik liet zakken probeerde ze m dieper in haar mond te krijgen, wat ook lukte. Uiteindelijk zat ze zo diep, dat ze me ook niet meer kon aftrekken, dus kneedde ze zachtjes mijn ballen.

Na een tijdje vroeg ik haar te stoppen, omdat ik anders klaar zou komen. Ze keek me aan en zei dat ze er zo van genoot om mij te pijpen, dat ze ook wel wilde dat ik in haar mond klaarkwam, dat had ze net ook op tv gezien. Ik zei dat ik dat graag wilde, maar eerst nog meer van plan was.

Ze vroeg wat dat was en ik zei dat ze moest liggen zoals ze net lag toen ik haar likte. Ik zei, ga dan maar op handen en knieën, net als op de tv. Toen zag ze op de tv dat het meisje in haar kont geneukt werd en zei dat tegen mij. Ze vroeg of ik dat weleens gedaan had en ik zei dat mijn vriendin en ik dat regelmatig doen en dat we het beiden erg lekker vinden.

Ze vond het er erg geil uitzien op de tv, zei ze en ze wilde het wel proberen. Ik maakte mijn vinger nat en begon daarmee haar kontgaatje te strelen, het verbaasde mij dat mijn vinger redelijk snel en soepel haar kontje in gleed. Aan haar gekreun kon ik merken dat ze er erg van genoot en ik stopte al snel een 2e vinger in haar kontje wat al wat stroever ging, ma na wat gevinger ging dit ook steeds soepeler. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en wreef ermee over haar kontgaatje, zodat deze nat werd van haar eigen geil.

Ik stootte nog 1x mijn pik diep in haar kutje, zodat deze ook weer goed nat was en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje aan en duwde deze iets naar binnen.

Toen mijn eikel helemaal in haar kontje zat stopte ik met duwen en liet haar wennen. Zachtjes duwde ik verder en centimeter voor centimeter gleed ik in haar kontje. Ze kreunde steeds harder en stamelde steeds dat dit enorm geil was. Toen ik helemaal in haar kontje zat en mijn ballen tegen haar kutje kwamen, hield ik weer stil en zei dat ik er helemaal in zat. Toen haalde ik mijn pik voor de helft uit haar kontje en schoof m weer voorzichtig helemaal naar binnen, dit bleef ik herhalen terwijl ze het uitkreunde van genot.

Uiteindelijk gleed ik vrij soepel in en uit haar kontje en neukte haar met lange halen. Ik merkte dat ik het niet lang meer zou volhouden en ze merkte dat ook. Ze viel meteen aan en zoog mijn pik diep in haar mond, ging een paar keer op en neer met haar hoofd tot ik zei dat ik ging komen. Ze opende haar mond, liet mijn pik er een klein stukje in en ging me aftrekken tot ik mijn zaad in haar mond spoot.

Ik stond op en liep naar de keuken om wat te drinken voor ons beiden in te schenken. Toen ik terug kwam was er een lesbische scene aan de gang op de tv en ze keek er erg geïnteresseerd naar.

Ze zei dat ze nooit verwacht had dat dit haar ook zo op zou winden, ze zei ook dat juist het stuk dat tijdens de trio op tv de vrouwen elkaar daarbij verwenden haar erg geil maakte. Nadat ze een slok had genomen begon ik haar te zoenen, we waren in een heerlijke tongzoen verstrengeld, toen ik me losmaakte en haar tepels begon te likken.

Toen ze was bijgekomen kroop ze lekker tegen me aan op de bank en zei dat ze heerlijk had genoten en bedankte me voor de nieuwe dingen die ze geleerd en ervaren had. Ik vroeg haar of ze het nog steeds een geil idee vond met een vrouw erbij en ze zei dat ze dat best wilde meemaken.

Ze zei zelfs dat ze misschien haar beste vriendin wel zo gek zou kunnen krijgen. Die had ik op haar verjaardag een tijd lang gesproken en had aan mijn buurvrouw toevertrouwd dat ze wel een beschuitje met mij had willen eten.

Ik vind haar vriendin er minstens zo lekker uitzien als haar en zei dat het mij erg leuk leek als zij mee zou doen. Mijn buurvrouw zei dat de volgende keer als ze gingen sporten haar vriendin onder de douche toch wel zou vragen hoe het komt dat ze nu ineens een kaal kutje heeft en dan zal ze vertellen dat haar leuke buurman dat heeft gedaan en dan zou afwachten wat haar reactie zou zijn. Ik kreeg net een telefoontje van mijn buurvrouw dat haar vriendin inderdaad heeft gevraagd hoe ze aan haar kale kutje kwam en dat ze alles in detail heeft moeten vertellen wat we hebben gedaan.

Ze zei dat haar vriendin het kale kutje mooi vond, maar nog niet direct ja had gezegd op het voorstel om de hare ook zo kaal te scheren. Ze zei wel dat de tepels van haar vriendin vanaf dat moment helemaal stijf stonden en niet meer gekrompen waren daarna. Ze zei ook dat haar vriendin morgen bij haar langskomt en haar huisgenootje er dan niet is, ik moet dan maar even aanbellen voor een kop koffie… Ik kan niet wachten tot morgen.Op zijn hondjes neuken geile moslima


kale kutjes nl natte buurvrouw