Kik sex contact beffende lesbies

kik sex contact beffende lesbies

Terugkerende op de kamer zat ik te wachten. Jolinda kwam even later, ietwat moeilijk lopend binnen. Haar van geil natte schaamlippen waren uiteindelijk gaan wijken en haar ingang van haar kut was uitnodigend open komen te staan. Dit was het signaal geweest om haar voorover op de keukentafel te gooien en in alle gaten te neuken die ze maar konden vinden. Tevens hadden haar strakke billen hierbij rake klappen opgelopen. De handafdrukken waren nog af te lezen!

Met name anaal was ruim aan bod gekomen! Wij hadden zo langzamerhand het idee, dat ze allen hun wildste fantasieën op ons aan het botvieren waren. Wat hadden ze verder nog voor ons in petto. De volgende ochtend zou het ons leren. We werden na een, overigens heerlijk ontbijt, op de kamer weer naar beneden begeleid. De heren hadden het prachtig gevonden toen we ons al dansen en strippend weer hadden moeten uitkleden. Althans dat dachten we. We werden naakt naar buiten gebracht en nu beide met onze handen aan de welbekende boomtak opgehesen.

Maar wat we nu te verwerken kregen tartte elk voorstellingsvermogen. Er kwamen vier sadisten aanlopen met zwepen! In een mum van tijd zagen we bij elkaar striemen en schoten de pijnscheuten door ons lichaam. We gilden het uit van ellende! Plots hielden de sadisten op, kwamen op onze kronkelende weerloze pijnlijke lichamen af en doken al beffende tussen de benen. Langzaam likte men zich een weg naar de clitoris en gaf ook ons lichaam weer toe aan de wellust.

Het duurde dan ook niet lang of we werden beide hangend en schommelend aan de boomtak ongeremd schommelend geneukt. Het warme sperma liep in stralen via de dijbenen en voeten op de grond. Minstens zo pijnlijk als vernederend was, dat de kerels vanaf dag 1 een professionele cameraman bij zich hadden.

Alle mishandelingen werden zeer nauwkeurig tot in detail opgenomen. Staan we straks al neukend ook nog close up in beeld op internet! We maakten ons langzaam maar zeker wel zorgen.

Pijnlijk op onze kont zittend wachten we de middag verder af. Men zag graag de striptease weer en had ons aangemoedigd elkaar daarbij uitvoerig te betasten.

Het had ze geweldig opgewonden. We werden nu beide weer mee naar buiten genomen. Ze hadden een keukentafel in het midden van de veranda neergezet.

Jolinda werd er op haar rug op gelegd met de benen wijd. De handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier tafelpoten. Ze hadden Jolinda vervolgens liefkozend met beffen en likken aan de borsten geil en drijfnat gemaakt. Daarna waren ze in een kring verwachtingsvol om de tafel en mij heen gaan staan. Wat we toen te zien kregen was onze ergste nachtmerrie. Was het maar een merrie geweest! Er kwamen twee kerels aangelopen met een kleine hengst.

De gigantische lul van schat ik een halve meter zwiepte vervaarlijk tussen de benen heen en weer. Het beest werd in het midden van de kring gezet en ik werd onder het paard geduwd en moest de enorme eikel en lul verder op spanning zien te krijgen. Mijn maag keerde om toen ik aan het pijpen begon. Jolinda had gegild van angst, vanwege de wetenschap wat haar te wachten stond! De kerels gaven geen kik. Ik pakte de enorme lul met twee handen vast en begon het beest af te trekken.

Propte de eikel in mijn mond en begon deze te zuigen en te likken. Wat een formaat, ik was kansloos en daarbij het beest was al zo geil als de ziekte. Vervolgens werd hij naast Jolinda gezet en werd de brede lelijke eikel tussen de strakke en van geil witte schaamlippen geduwd. Ik zag de schaamlippen wijken en snaarstrak de paardenlul noodgedwongen omhelzen.

De angst en ontzetting was uit de ogen van Jolinda af te lezen. Langzaam verdween de gehele lengte in de vagina. Op driekwart zag je haar buik omhoogkomen.

De rek van de vagina was geen probleem qua breedte, maar ze werd bijna gespietst door de enorme lengte. Gelukkig verkrampte het beest al snel en joeg het paardensperma met grote kracht en vooral hoeveelheid in de veel te kleine vrouwen kut. Het werd uit de vagina geperst en stroomde in gigantische hoeveelheden langs schaamlippen en dijen op de grond. Maar het belangrijkste was, Jolinda leek de paardenlul verdragen te hebben en was niet uitgescheurd!

De kerels waren enthousiast geweest en hadden gejuicht toen het beest euforisch in haar klaarkwam! De lul werd uit de kut getrokken en weer voor mijn mond gehouden. Ik werd gedwongen de nog steeds zaad producerende lul verder geheel leeg te zuigen en schoon te likken.

Dat leek simpel, maar het bloedgeile beest bleef maar enorme hoeveelheden zaad mijn mond in pompen. Ik slikte mij wezenloos en grote hoeveelheden sperma liep langs mondhoeken, over gezicht, borsten en onderlichaam naar de grond. We hadden ons beide nog nooit zo vernederd en vies gevonden! De zon kwam op en kondigde de derde dag aan. Klokslag 10 uur werden we weer ontboden in de woonkamer. Op de strip waren ze klaarblijkelijk uitgekeken, want we werden in onze lingerie meteen meegenomen naar buiten.

Buiten stond weer de bekende keukentafel, met de 30 kerels er in een cirkel om heen. De opdracht viel duizend maal mee. Ik moest Jolinda tot een orgasme zien te bewegen.

Dat was weliswaar nieuw voor me, maar het voordeel was wel dat je als vrouw de gevoelige plekjes wel bij elkaar weet te vinden. Jolinda ging gedwee op haar rug op de tafel liggen, met mij boven haar.

Tot stilstand gekomen, kneedde ik de borsten en likte behoedzaam tepelhof en tepels. Jolinda tepels verharden zienderogen. Spits priemden ze richting het warme ochtend zonnetje. Ik zoende Jolinda nog een aantal minuten, draaide mij om en ging met mijn tong via borsten op weg naar haar vagina. Jolinda had het heerlijk gevonden en had inmiddels mijn slipje losgeknoopt en likte geestdriftig mijn poes boven haar hoofd.

Ik was aangekomen bij de vagina, duwde de grote schaamlippen iets uit elkaar en begon met mijn tong de roze lipjes te likken. Al snel lag het lichaam onder mij te kronkelen van genot. Langzaam en voorzichtig liet ik mijn tong daarna richting clitoris gaan. Drie vingers liet ik daarop behoedzaam tussen de glibberige schaamlippen door naar binnen glijden.

Al sabbelend op clitoris en pompend met mijn vingers kermde en kreunde ze het uit. Werkelijk een stortvloed van sperma werd over het gezicht van Jolinda en mij uitgestort. Het sperma zat in mond, neusgaten………………….

Opdracht vriendin bevredigen en bukake uitgevoerd. Het werd bijna routine. In de middag werden we weer beneden ontboden en werden we weer meegenomen naar de veranda. Die tafels kenden we inmiddels wel, maar de flessen deels met en zonder inhoud niet. We hadden geen idee, wat die gasten nu weer hadden bedacht. We werden in badpak op de tafels gelegd, geblinddoekt en snel vastgebonden aan handen en voeten.

We konden weer geen kant op. Het werd stil, en ik denk dat die ratten ons wel 15 minuten en niet wetende wat er ging gebeuren alleen lieten.

Heel angstig die rust in combinatie met niets kunnen zien en knagende onwetendheid! Plots hoorden we voetstappen. Ploppende kurken, gevolgd door een vloeistof uitgegoten over borsten buik en vagina. Even een rilling van kou, gevolgd door zachte handen die gezicht en nek weldadig begonnen te masseren. Na enkele minuten was de kou overgegaan in de doordringende warmte van de massagevloeistof. De twee handen waren inmiddels overgegaan in wel acht paar handen, welke de spieren aan het los masseren waren.

Nou ja, dat niet alleen, want zo nu en voelde ik ook handen langdurig rond de edele plaatsen blijven hangen en onder de kleding door glippen! De top en broekje werden losgeknoopt en ook deze edele delen werden aan de weldaad van de handen en vloeistof blootgesteld.

En…………eerlijk is eerlijk, het kneden en masseren van de edele delen gebeurde zo intens en voorzichtig, dat ik mij steeds geiler en relaxter begon te voelen. Tijdens het uitvoerig masseren van steeds harder wordende tepels, voelde ik plots een hard en koud voorwerp tussen mijn schaamlippen. Langzaam werd het verder naar binnen geduwd, ik voelde de schaamlippen steeds verder uitrekken. Toen de volle breedte tussen de lippen verdween, stond mijn kut zowat op uitscheuren! Maar dat kon Erika niet weten, en al zeker Jens niet.

Op dat moment werd ze hardhandig over de vloer gesleurd en bleef op haar knieën zitten. Ze voelde een mannenhand tegen haar hoofd duwen, terwijl de prop uit haar mond werd gehaald. Ze wist niet wat er gebeurde en opende ostentatief haar mond. Daphne begreep nog steeds niet wat er gebeurde tot ze het zachte vlees van Erika’s dijen voelde. Ze rook nu Erika’s vrouwelijkheid. Moet ik mijn vriendin haar kutje nu gaan likken, schoot door Daphnes hoofd.

Het koude lemmet van het mes werd al gauw afgewisseld met een hete substantie. Ze voelde heet kaarsvet tussen haar borsten glijden. Als een leeuwin dook ze daarop tussen Erika’s benen. Ze duwde haar neus tegen haar vriendins slipje, waarop ze haar begon te kussen tussen haar benen. De drie mannen genoten van het schouwspel. Eén van de mannen ging op Erika’s buik zitten. Zijn blote kont voelde koud aan op haar strakke buik.

Hij trok haar rokje omhoog en duwde Daphnes hoofd die tussen Erika’s benen. Daphne zag nog steeds niets met de blinddoek om haar hoofd. Ze voelde Erika tegenspartelen en af en toe dacht ze dat ze haar hoorde snikken. Met een ruk werd haar hoofd naar achter geslingerd. De man die op Erika zat, rukte in een keer of drie het slipje van haar lichaam.

Daarop duwde Jens Daphne opnieuw naar beneden. Daphne kuste en likte Erika’s poes dat het een lieve lust was. Erika was gelukkig goed getrimd op een streepje haar boven haar kutje na. Tot nog toe waren de mannen redelijk rustig gebleven. Maar het beffende meisje had één en ander in beweging gebracht. De masten van de twee mannen die Jens hadden vergezeld, stonden al halfstok, terwijl Jens zijn gespannen lid in z’n jeans niet kon verbergen.

Hij besloot het dan ook over een andere boeg te gooien. Hij greep Daphne bij de nek en hief ze net zo hoog dat ze net niet op de grond kon staan. De seconden verstreken en Daphne werd roder om roder omdat ze geen adem kreeg. Toen hij uiteindelijk losliet, schreeuwde hij: Zo ééntje met extra massage voor de clit. Hij zette het op de hardste stand en ramde het pardoes in de kut van Erika.

Daphne, nog wat groggy, hoorde haar krijsen ondanks de prop in haar mond. Haar handen waren nog steeds vastgebonden en hij bond ze vast aan de tafelpoot. Daphne kreeg weer een prop in haar mond terwijl ze naar haar geblinddoekte vriendin keek. Naast haar stond een naakte man. Zijn pik bengelde voor hem uit. Het was alsof hij in jaren geen naakte vrouw had gezien.

Buiten wat half blote tetten van Erika was er niets te zien. Of werd hij gewoon hard van de gedachte wat nog komen ging. Jens scheurde de blouse nu helemaal van haar lijf. De naakte man achter Erika had alle moeite haar in bedwang te houden. Pas toen Jens riep dat ze haar kalm moest houden en ze het mes tegen haar warme huid voelde, stopte Erika met tegenspartelen.

Jens keek verlekkerd naar zijn prooi als een wolf die net dagen niet gegeten had. Daphne kon de bobbel in zijn broek duidelijk zien. Erika was nu helemaal naakt en lag nog steeds vastgebonden op het klein salontafeltje. Het koste moeite om haar hoofd en lichaam er volledig op te houden. De vibrator deed ondertussen haar werk. Erika’s neukgrotje warmde op en begon rood te gloeien. Haar schaamlippen werden dikker en de manier waarop Jens de vibrator hanteerde werd haar clitje ook danig gemasseerd.

De man die nog steeds op de buik van Erika zat, deed teken naar de andere. De prop werd uit haar mond gehaald maar het duurde niet lang voor die weer vol zat. De man die op haar zat greep haar bij de borsten en begon haar mond met lange halen te neuken. Het grote lid ging door haar mond, langs haar tong en duwde haar keel binnen. Daphne was in shock toen ze het schouwspel zag. Jens die haar vriendin met haar vibrator afneukte, terwijl een naakte man haar vriendins mondje neukte.

De derde man stond zichzelf wat hard te maken bij het zien van al dat lekkers. Hij ging op z’n knieën zitten en duwde zijn halfharde lid in de linker hand van Erika. Erika, die nog steeds was geblinddoekt, begreep wel wat de bedoeling was.

Maar ze was zo versuft dat er niet meteen reactie kwam. De andere man kneep daarop haar neus dicht. Haar ranke handen gingen nu zachtjes over de mans dikke lul. Ze liet haar ranke vingers over zijn schacht glijden, naar z’n ballen. Vreemd genoeg bespeurde ze daar geen haar. Zijn balzak was zo glad als een babyvelletje. Sneller en sneller ging ze met haar nagels over de schacht. Ze hoorde hem hijgen terwijl haar kutje werd geneukt door de vibrator en haar mondje werd afgepaald door een dikke harde pik.

Erika begon na verloop van tijd te schokken. Jens zag hoe ze haar kutje harder en harder op de vibrator duwde. Schreeuwen kon ze niet door de pik die in haar bek zat.

De derde man, wiens pik Erika met haar ranke vingers had hard gemaakt, begon ook te schokken. Jens, die dat had gezien wenkte hem te komen. Je wilt toch zo niet klaarkomen zeker? Jens gooide nu zijn schoenen uit en trok z’n shirt over zijn rood aangelopen hoofd. Hij gespte zijn riem los en ontdeed zich van zijn spannende jeans.

Hij droeg een grijze boxer waarin zijn lid al duidelijk afgetekend stond. Toch werd Daphnes aandacht getrokken naar Michiel, wiens grote pik bloedrood hing te bengelen boven haar vriendins hoofd.

Hij keek haar grijnzend aan en duwde opnieuw een prop in Erika’s mond. Paul, de man zonder schaamhaar nam de plaats in van Jens. Hij gooide de vibrator in de zetel, likte aan zijn wijs-, midden- en ringenvingers en duwde ze pardoes bij Erika binnen. Met zijn linker hand kneep hij hard in Erika’s rechterborst. Hij neukte haar grotje zo hard hij kon en dat had al gauw effect.

Erika wist niet meer waar kruipen. Ze kwam zo hard klaar dat ze bijna van het salontafeltje schoof. Haar schaamlippen waren supervochtig en roodgloeiend.

.

Erotische massage leek gratis whatsapp sex

Jolinda had gegild van angst, vanwege de wetenschap wat haar te wachten stond! De kerels gaven geen kik. Ik pakte de enorme lul met twee handen vast en begon het beest af te trekken. Propte de eikel in mijn mond en begon deze te zuigen en te likken. Wat een formaat, ik was kansloos en daarbij het beest was al zo geil als de ziekte.

Vervolgens werd hij naast Jolinda gezet en werd de brede lelijke eikel tussen de strakke en van geil witte schaamlippen geduwd. Ik zag de schaamlippen wijken en snaarstrak de paardenlul noodgedwongen omhelzen. De angst en ontzetting was uit de ogen van Jolinda af te lezen.

Langzaam verdween de gehele lengte in de vagina. Op driekwart zag je haar buik omhoogkomen. De rek van de vagina was geen probleem qua breedte, maar ze werd bijna gespietst door de enorme lengte. Gelukkig verkrampte het beest al snel en joeg het paardensperma met grote kracht en vooral hoeveelheid in de veel te kleine vrouwen kut. Het werd uit de vagina geperst en stroomde in gigantische hoeveelheden langs schaamlippen en dijen op de grond.

Maar het belangrijkste was, Jolinda leek de paardenlul verdragen te hebben en was niet uitgescheurd! De kerels waren enthousiast geweest en hadden gejuicht toen het beest euforisch in haar klaarkwam! De lul werd uit de kut getrokken en weer voor mijn mond gehouden.

Ik werd gedwongen de nog steeds zaad producerende lul verder geheel leeg te zuigen en schoon te likken. Dat leek simpel, maar het bloedgeile beest bleef maar enorme hoeveelheden zaad mijn mond in pompen. Ik slikte mij wezenloos en grote hoeveelheden sperma liep langs mondhoeken, over gezicht, borsten en onderlichaam naar de grond. We hadden ons beide nog nooit zo vernederd en vies gevonden!

De zon kwam op en kondigde de derde dag aan. Klokslag 10 uur werden we weer ontboden in de woonkamer. Op de strip waren ze klaarblijkelijk uitgekeken, want we werden in onze lingerie meteen meegenomen naar buiten.

Buiten stond weer de bekende keukentafel, met de 30 kerels er in een cirkel om heen. De opdracht viel duizend maal mee. Ik moest Jolinda tot een orgasme zien te bewegen. Dat was weliswaar nieuw voor me, maar het voordeel was wel dat je als vrouw de gevoelige plekjes wel bij elkaar weet te vinden. Jolinda ging gedwee op haar rug op de tafel liggen, met mij boven haar. Tot stilstand gekomen, kneedde ik de borsten en likte behoedzaam tepelhof en tepels.

Jolinda tepels verharden zienderogen. Spits priemden ze richting het warme ochtend zonnetje. Ik zoende Jolinda nog een aantal minuten, draaide mij om en ging met mijn tong via borsten op weg naar haar vagina. Jolinda had het heerlijk gevonden en had inmiddels mijn slipje losgeknoopt en likte geestdriftig mijn poes boven haar hoofd.

Ik was aangekomen bij de vagina, duwde de grote schaamlippen iets uit elkaar en begon met mijn tong de roze lipjes te likken. Al snel lag het lichaam onder mij te kronkelen van genot. Langzaam en voorzichtig liet ik mijn tong daarna richting clitoris gaan.

Drie vingers liet ik daarop behoedzaam tussen de glibberige schaamlippen door naar binnen glijden. Al sabbelend op clitoris en pompend met mijn vingers kermde en kreunde ze het uit.

Werkelijk een stortvloed van sperma werd over het gezicht van Jolinda en mij uitgestort. Het sperma zat in mond, neusgaten…………………. Opdracht vriendin bevredigen en bukake uitgevoerd. Het werd bijna routine. In de middag werden we weer beneden ontboden en werden we weer meegenomen naar de veranda.

Die tafels kenden we inmiddels wel, maar de flessen deels met en zonder inhoud niet. We hadden geen idee, wat die gasten nu weer hadden bedacht. We werden in badpak op de tafels gelegd, geblinddoekt en snel vastgebonden aan handen en voeten. We konden weer geen kant op. Het werd stil, en ik denk dat die ratten ons wel 15 minuten en niet wetende wat er ging gebeuren alleen lieten.

Heel angstig die rust in combinatie met niets kunnen zien en knagende onwetendheid! Plots hoorden we voetstappen. Ploppende kurken, gevolgd door een vloeistof uitgegoten over borsten buik en vagina. Even een rilling van kou, gevolgd door zachte handen die gezicht en nek weldadig begonnen te masseren. Na enkele minuten was de kou overgegaan in de doordringende warmte van de massagevloeistof.

De twee handen waren inmiddels overgegaan in wel acht paar handen, welke de spieren aan het los masseren waren. Nou ja, dat niet alleen, want zo nu en voelde ik ook handen langdurig rond de edele plaatsen blijven hangen en onder de kleding door glippen! De top en broekje werden losgeknoopt en ook deze edele delen werden aan de weldaad van de handen en vloeistof blootgesteld.

En…………eerlijk is eerlijk, het kneden en masseren van de edele delen gebeurde zo intens en voorzichtig, dat ik mij steeds geiler en relaxter begon te voelen. Tijdens het uitvoerig masseren van steeds harder wordende tepels, voelde ik plots een hard en koud voorwerp tussen mijn schaamlippen. Langzaam werd het verder naar binnen geduwd, ik voelde de schaamlippen steeds verder uitrekken. Toen de volle breedte tussen de lippen verdween, stond mijn kut zowat op uitscheuren!

Na enkele draaiende pompbewegingen werd deze er weer uitgetrokken. Onmiddellijk gevolgd door eerst drie vingers, gevolgd door vier en……………shit die etterbakken probeerden een hele hand naar binnen te persen. De pijn verdween vrijwel direct toen mijn schaamlippen vervolgens de pols van de dader vastgrepen. Met passie begon de hand pompbewegingen te maken. Alle organen werden ruw opzij geduwd, ik voelde mijn baarmoeder, zowat door mijn keel naar buiten komen. Al met al wond het geram in mijn onderlichaam mij wel op.

Deze kerels dachten daarbij toch ook niet geheel aan zichzelf want er werd gelijktijdig licht aan mijn clitoris geknabbeld en aan mijn tepels gezogen. Wat een genot deze nieuwe ervaring! Plots werd de hand teruggetrokken, onmiddellijk gevolgd door een volgende die dezelfde route wenste af te leggen. Na de pijn weer het genot. Na nog een tweetal vuisten te hebben afgewerkt, werd ik losgemaakt en op mijn buik op de tafel gelegd.

Een koud, nat en glad voorwerp werd tegen de sluitspier van de anus gedrukt. Langzaam werd het voorwerp naar binnen geperst. Ik had het idee, dat men de bekende fles nu hier in aan het drukken was. Net zo snel en gemakkelijk als deze erin ging werd deze er weer uitgetrokken. Ik werd overeind geholpen en moest langzaam door de hurken zakken. Gelijktijdig werden mijn borsten gretig vastgepakt en voelde ik een forse lul mijn kut penetreren.

Weer een nieuwe ervaring kondigde zich aan: Met geestdrift werd ik in beide gaatjes geneukt. Ik genoot nu net als de euforisch neukende kerels. Al gauw voelde ik mijn onderlichaam weer verkrampen. Mijn blinddoek werd nu afgetrokken en de nog niet klaargekomen kerels verschenen recht voor mijn van hijgen openstaande mond. Een voor een legden ze aan en schoten hun lading naar binnen.

Ik roerde nog even plagend met mijn tong door het sperma en slikte het daarna glimlachend door. Druipend van het warme glibberige zaad, kon ik nog net zien dat Jolinda ook op drie plaatsen gelijktijdig geneukt werd. Gillend van genot kwam ook zij klaar op de twee wild rammende kerels.

Glimmend van zweet vermengd met sperma dropen wij af naar onze kamer. Deze dag hadden we beide in ieder geval een stuk minder pijnlijk en vies gevonden en hadden eigenlijk zelf ook volop genoten! Een ding was ons allang duidelijk geworden toen we op de kamer het hele gebeuren bespraken, voor ons leven leken we niet echt te hoeven frezen.

We werden aan alles blootgesteld, maar werden met alle egards behandeld. Onze theorie was, dat wij simpelweg op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats waren! Hadden deze kerels soms escort dames verwacht, waarop ze al hun lusten mochten botvieren? Diezelfde avond kwamen er tot onze verbazing, een zestal locals bij ons langs.

Twee masseerden onze pijnlijke spieren en verzorgden onze striemen op de billen. Aan het eind van de avond waren we prachtig opgemaakt en voelden we ons weer volwaardig vrouw.

We waren met een loom maar voldaan gevoel gaan slapen en toch ook bezorgt geweest voor wat de volgende dag ons zou brengen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Extreem Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Die waren gisteren verstreken. Het appartement had hij van zijn ouders gekregen voor zijn 30ste verjaardag, wist ze nog te vertellen.

Ze vertelde dat hij bij het einde van het gesprek al lachend had gezegd dat ze ook in natura mocht betalen. Erika keek haar vriendin met grote ogen aan. Op een vreemde manier kronkelde de gedachten in Daphne’s hersenen.

Daphne gaf haar vriendin een mep en begon te schaterlachen. Wie zou je niet willen…’ Het gelach was nog niet in de gang gestorven of er werd op de deur gebonkt. Daphne kreeg de kans niet om de deur te openen of er werd alweer geklopt. Toen ze de deur opende zag ze Jens staan. Daphne ging tegen de deur leunen, dacht nog even aan de woorden van Erika, zwierde met haar lange haren en keek hem zwoel aan… ‘Geef me nog even Jens, please’. Op dat moment stoof Jens het appartement binnen, gevolgd door twee andere mannen.

Binnen de twintig seconden hadden de twee Daphne zowel als Erika vastgegrepen. Daphne schopte om zich heen, terwijl Erika het op een kelen zette. Het lemmet van een mes deed de meiden verstommen. Van de shock werden ze uiteindelijk beiden rustig. Met een knikje gaf Jens zijn mannen te kennen wat ze moesten doen. Ze duwden een prop in de mond van de meiden, blinddoekten hen en bonden hun handen met spanriemen op hun rug vast. De mannen duwden ze met hun knieën op de grond.

Daphne wist dat het menens was en begon te snikken. Jens sloeg haar met zijn vlakke hand in het gezicht. Daphne was er zeker van dat zijn vingers op haar kaak afgetekend stonden. Ze wist wat haar te wachten stond, alleen hoopte ze dat ze Erika met rust zouden laten. Maar dat bleek al snel ijdele hoop. Jens ging voor Erika staan. Ze had hoogblond golvend haar, was niet al te groot, had een slank kontje maar wel een stevige boezem. Jens vroeg zich af of ze wel echt waren.

Ze pasten niet in verhouding met de rest van haar lichaam. Ze had ook een witte blouse aan. Hij was er zeker van dat ze een bh in rode kleur droeg. Daarnaast had ze een kort rokje aan en nylons. Haar bruine korte botjes maakten het geheel af. De knopen sprongen in het rond. De twee andere mannen keken Jens geamuseerd aan en begonnen zich uit te kleden. Jens greep naar Erika’s rechterborst. Ze verweerde zich maar kon geen kant op. Al snel had één van de naakte mannen haar vast.

Ze voelde zijn koude, maar half harde lid in haar nek slaan. Ze bestierf het van de angst. Wat ging het met haar gebeuren? Jens schaterlachte luid en gemeen terwijl hij met Erika’s nylons in gevecht ging, een gevecht dat hij won. Hij wist ze in geen tijd van haar benen te rukken. Hij zag dat ze een prachtige bordeaux rode kanten tanga aanhad. Voor een meid van rond de 35 niet meer zo alledaags, maar wel lekker geil.

Jens knikte en de mannen wisten wat hen te doen stond. Ze grepen Erika vast en sleurden ze naar de salontafel. Terwijl haar handen boven haar hoofd werden gehouden, hadden de mannen haar benen wijd gespreid en op één of andere manier vastgebonden aan de tafel. Jens hoorde haar ‘neeeee’ roepen, ondanks de prop in haar mond. Met het mes sneed hij haar blouse aan flarden en floepte hij haar kanten bh doormidden.

Het gaf haar borsten adem. Haar D-cup plofte uit haar bh. Haar grote borsten waren afgewerkt met grote tepelhoven en dito tepels.

Ze priemden in de lucht. Het maakte de mannen in de kamer hitsig. Maar Erika kon natuurlijk niet antwoorden. Daarop keek hij naar Daphne.

Ze was groter dan Erika, allicht even slank, had stijl blond haar maar kleinere borsten. Ze had wel grote ranke handen. Ze wonden Jens op, in a strange way. Daphne droeg een spannende jeans, een sneakers en topje. Jens liet het mes over Daphnes kaak glijden, naar haar navel en de rand van haar broek. Ze rilde, al wist ze niet zo goed of het nu van angst dan van opwinding was. Maar dat kon Erika niet weten, en al zeker Jens niet. Op dat moment werd ze hardhandig over de vloer gesleurd en bleef op haar knieën zitten.

Ze voelde een mannenhand tegen haar hoofd duwen, terwijl de prop uit haar mond werd gehaald. Ze wist niet wat er gebeurde en opende ostentatief haar mond. Daphne begreep nog steeds niet wat er gebeurde tot ze het zachte vlees van Erika’s dijen voelde. Ze rook nu Erika’s vrouwelijkheid. Moet ik mijn vriendin haar kutje nu gaan likken, schoot door Daphnes hoofd. Het koude lemmet van het mes werd al gauw afgewisseld met een hete substantie.

Ze voelde heet kaarsvet tussen haar borsten glijden. Als een leeuwin dook ze daarop tussen Erika’s benen. Ze duwde haar neus tegen haar vriendins slipje, waarop ze haar begon te kussen tussen haar benen.

De drie mannen genoten van het schouwspel. Eén van de mannen ging op Erika’s buik zitten. Zijn blote kont voelde koud aan op haar strakke buik.

Hij trok haar rokje omhoog en duwde Daphnes hoofd die tussen Erika’s benen. Daphne zag nog steeds niets met de blinddoek om haar hoofd. Ze voelde Erika tegenspartelen en af en toe dacht ze dat ze haar hoorde snikken. Met een ruk werd haar hoofd naar achter geslingerd.

De man die op Erika zat, rukte in een keer of drie het slipje van haar lichaam. Daarop duwde Jens Daphne opnieuw naar beneden. Daphne kuste en likte Erika’s poes dat het een lieve lust was. Erika was gelukkig goed getrimd op een streepje haar boven haar kutje na. Tot nog toe waren de mannen redelijk rustig gebleven.


kik sex contact beffende lesbies

Terugkerende op de kamer zat ik te wachten. Jolinda kwam even later, ietwat moeilijk lopend binnen. Haar van geil natte schaamlippen waren uiteindelijk gaan wijken en haar ingang van haar kut was uitnodigend open komen te staan.

Dit was het signaal geweest om haar voorover op de keukentafel te gooien en in alle gaten te neuken die ze maar konden vinden. Tevens hadden haar strakke billen hierbij rake klappen opgelopen. De handafdrukken waren nog af te lezen! Met name anaal was ruim aan bod gekomen! Wij hadden zo langzamerhand het idee, dat ze allen hun wildste fantasieën op ons aan het botvieren waren. Wat hadden ze verder nog voor ons in petto. De volgende ochtend zou het ons leren.

We werden na een, overigens heerlijk ontbijt, op de kamer weer naar beneden begeleid. De heren hadden het prachtig gevonden toen we ons al dansen en strippend weer hadden moeten uitkleden. Althans dat dachten we. We werden naakt naar buiten gebracht en nu beide met onze handen aan de welbekende boomtak opgehesen.

Maar wat we nu te verwerken kregen tartte elk voorstellingsvermogen. Er kwamen vier sadisten aanlopen met zwepen! In een mum van tijd zagen we bij elkaar striemen en schoten de pijnscheuten door ons lichaam. We gilden het uit van ellende! Plots hielden de sadisten op, kwamen op onze kronkelende weerloze pijnlijke lichamen af en doken al beffende tussen de benen.

Langzaam likte men zich een weg naar de clitoris en gaf ook ons lichaam weer toe aan de wellust. Het duurde dan ook niet lang of we werden beide hangend en schommelend aan de boomtak ongeremd schommelend geneukt.

Het warme sperma liep in stralen via de dijbenen en voeten op de grond. Minstens zo pijnlijk als vernederend was, dat de kerels vanaf dag 1 een professionele cameraman bij zich hadden. Alle mishandelingen werden zeer nauwkeurig tot in detail opgenomen. Staan we straks al neukend ook nog close up in beeld op internet! We maakten ons langzaam maar zeker wel zorgen. Pijnlijk op onze kont zittend wachten we de middag verder af. Men zag graag de striptease weer en had ons aangemoedigd elkaar daarbij uitvoerig te betasten.

Het had ze geweldig opgewonden. We werden nu beide weer mee naar buiten genomen. Ze hadden een keukentafel in het midden van de veranda neergezet. Jolinda werd er op haar rug op gelegd met de benen wijd. De handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier tafelpoten.

Ze hadden Jolinda vervolgens liefkozend met beffen en likken aan de borsten geil en drijfnat gemaakt. Daarna waren ze in een kring verwachtingsvol om de tafel en mij heen gaan staan.

Wat we toen te zien kregen was onze ergste nachtmerrie. Was het maar een merrie geweest! Er kwamen twee kerels aangelopen met een kleine hengst. De gigantische lul van schat ik een halve meter zwiepte vervaarlijk tussen de benen heen en weer. Het beest werd in het midden van de kring gezet en ik werd onder het paard geduwd en moest de enorme eikel en lul verder op spanning zien te krijgen.

Mijn maag keerde om toen ik aan het pijpen begon. Jolinda had gegild van angst, vanwege de wetenschap wat haar te wachten stond! De kerels gaven geen kik.

Ik pakte de enorme lul met twee handen vast en begon het beest af te trekken. Propte de eikel in mijn mond en begon deze te zuigen en te likken. Wat een formaat, ik was kansloos en daarbij het beest was al zo geil als de ziekte. Vervolgens werd hij naast Jolinda gezet en werd de brede lelijke eikel tussen de strakke en van geil witte schaamlippen geduwd.

Ik zag de schaamlippen wijken en snaarstrak de paardenlul noodgedwongen omhelzen. De angst en ontzetting was uit de ogen van Jolinda af te lezen. Langzaam verdween de gehele lengte in de vagina. Op driekwart zag je haar buik omhoogkomen. De rek van de vagina was geen probleem qua breedte, maar ze werd bijna gespietst door de enorme lengte. Gelukkig verkrampte het beest al snel en joeg het paardensperma met grote kracht en vooral hoeveelheid in de veel te kleine vrouwen kut.

Het werd uit de vagina geperst en stroomde in gigantische hoeveelheden langs schaamlippen en dijen op de grond. Maar het belangrijkste was, Jolinda leek de paardenlul verdragen te hebben en was niet uitgescheurd! De kerels waren enthousiast geweest en hadden gejuicht toen het beest euforisch in haar klaarkwam! De lul werd uit de kut getrokken en weer voor mijn mond gehouden.

Ik werd gedwongen de nog steeds zaad producerende lul verder geheel leeg te zuigen en schoon te likken. Dat leek simpel, maar het bloedgeile beest bleef maar enorme hoeveelheden zaad mijn mond in pompen.

Ik slikte mij wezenloos en grote hoeveelheden sperma liep langs mondhoeken, over gezicht, borsten en onderlichaam naar de grond. We hadden ons beide nog nooit zo vernederd en vies gevonden! De zon kwam op en kondigde de derde dag aan. Klokslag 10 uur werden we weer ontboden in de woonkamer. Op de strip waren ze klaarblijkelijk uitgekeken, want we werden in onze lingerie meteen meegenomen naar buiten.

Buiten stond weer de bekende keukentafel, met de 30 kerels er in een cirkel om heen. De opdracht viel duizend maal mee. Ik moest Jolinda tot een orgasme zien te bewegen.

Dat was weliswaar nieuw voor me, maar het voordeel was wel dat je als vrouw de gevoelige plekjes wel bij elkaar weet te vinden. Jolinda ging gedwee op haar rug op de tafel liggen, met mij boven haar.

Tot stilstand gekomen, kneedde ik de borsten en likte behoedzaam tepelhof en tepels. Jolinda tepels verharden zienderogen. Spits priemden ze richting het warme ochtend zonnetje. Ik zoende Jolinda nog een aantal minuten, draaide mij om en ging met mijn tong via borsten op weg naar haar vagina.

Jolinda had het heerlijk gevonden en had inmiddels mijn slipje losgeknoopt en likte geestdriftig mijn poes boven haar hoofd. Ik was aangekomen bij de vagina, duwde de grote schaamlippen iets uit elkaar en begon met mijn tong de roze lipjes te likken.

Al snel lag het lichaam onder mij te kronkelen van genot. Langzaam en voorzichtig liet ik mijn tong daarna richting clitoris gaan. Drie vingers liet ik daarop behoedzaam tussen de glibberige schaamlippen door naar binnen glijden. Al sabbelend op clitoris en pompend met mijn vingers kermde en kreunde ze het uit.

Werkelijk een stortvloed van sperma werd over het gezicht van Jolinda en mij uitgestort. Het sperma zat in mond, neusgaten…………………. Opdracht vriendin bevredigen en bukake uitgevoerd. Het werd bijna routine.

In de middag werden we weer beneden ontboden en werden we weer meegenomen naar de veranda. Die tafels kenden we inmiddels wel, maar de flessen deels met en zonder inhoud niet. We hadden geen idee, wat die gasten nu weer hadden bedacht. We werden in badpak op de tafels gelegd, geblinddoekt en snel vastgebonden aan handen en voeten. We konden weer geen kant op. Het werd stil, en ik denk dat die ratten ons wel 15 minuten en niet wetende wat er ging gebeuren alleen lieten.

Heel angstig die rust in combinatie met niets kunnen zien en knagende onwetendheid! Plots hoorden we voetstappen. Ploppende kurken, gevolgd door een vloeistof uitgegoten over borsten buik en vagina. Even een rilling van kou, gevolgd door zachte handen die gezicht en nek weldadig begonnen te masseren. Na enkele minuten was de kou overgegaan in de doordringende warmte van de massagevloeistof.

De twee handen waren inmiddels overgegaan in wel acht paar handen, welke de spieren aan het los masseren waren. Nou ja, dat niet alleen, want zo nu en voelde ik ook handen langdurig rond de edele plaatsen blijven hangen en onder de kleding door glippen!

De top en broekje werden losgeknoopt en ook deze edele delen werden aan de weldaad van de handen en vloeistof blootgesteld. En…………eerlijk is eerlijk, het kneden en masseren van de edele delen gebeurde zo intens en voorzichtig, dat ik mij steeds geiler en relaxter begon te voelen.

Tijdens het uitvoerig masseren van steeds harder wordende tepels, voelde ik plots een hard en koud voorwerp tussen mijn schaamlippen. Langzaam werd het verder naar binnen geduwd, ik voelde de schaamlippen steeds verder uitrekken. Toen de volle breedte tussen de lippen verdween, stond mijn kut zowat op uitscheuren! Maar dat kon Erika niet weten, en al zeker Jens niet. Op dat moment werd ze hardhandig over de vloer gesleurd en bleef op haar knieën zitten.

Ze voelde een mannenhand tegen haar hoofd duwen, terwijl de prop uit haar mond werd gehaald. Ze wist niet wat er gebeurde en opende ostentatief haar mond. Daphne begreep nog steeds niet wat er gebeurde tot ze het zachte vlees van Erika’s dijen voelde. Ze rook nu Erika’s vrouwelijkheid.

Moet ik mijn vriendin haar kutje nu gaan likken, schoot door Daphnes hoofd. Het koude lemmet van het mes werd al gauw afgewisseld met een hete substantie. Ze voelde heet kaarsvet tussen haar borsten glijden. Als een leeuwin dook ze daarop tussen Erika’s benen. Ze duwde haar neus tegen haar vriendins slipje, waarop ze haar begon te kussen tussen haar benen.

De drie mannen genoten van het schouwspel. Eén van de mannen ging op Erika’s buik zitten. Zijn blote kont voelde koud aan op haar strakke buik. Hij trok haar rokje omhoog en duwde Daphnes hoofd die tussen Erika’s benen. Daphne zag nog steeds niets met de blinddoek om haar hoofd. Ze voelde Erika tegenspartelen en af en toe dacht ze dat ze haar hoorde snikken. Met een ruk werd haar hoofd naar achter geslingerd.

De man die op Erika zat, rukte in een keer of drie het slipje van haar lichaam. Daarop duwde Jens Daphne opnieuw naar beneden. Daphne kuste en likte Erika’s poes dat het een lieve lust was.

Erika was gelukkig goed getrimd op een streepje haar boven haar kutje na. Tot nog toe waren de mannen redelijk rustig gebleven. Maar het beffende meisje had één en ander in beweging gebracht. De masten van de twee mannen die Jens hadden vergezeld, stonden al halfstok, terwijl Jens zijn gespannen lid in z’n jeans niet kon verbergen. Hij besloot het dan ook over een andere boeg te gooien.

Hij greep Daphne bij de nek en hief ze net zo hoog dat ze net niet op de grond kon staan. De seconden verstreken en Daphne werd roder om roder omdat ze geen adem kreeg. Toen hij uiteindelijk losliet, schreeuwde hij: Zo ééntje met extra massage voor de clit. Hij zette het op de hardste stand en ramde het pardoes in de kut van Erika. Daphne, nog wat groggy, hoorde haar krijsen ondanks de prop in haar mond.

Haar handen waren nog steeds vastgebonden en hij bond ze vast aan de tafelpoot. Daphne kreeg weer een prop in haar mond terwijl ze naar haar geblinddoekte vriendin keek. Naast haar stond een naakte man. Zijn pik bengelde voor hem uit. Het was alsof hij in jaren geen naakte vrouw had gezien.

Buiten wat half blote tetten van Erika was er niets te zien. Of werd hij gewoon hard van de gedachte wat nog komen ging. Jens scheurde de blouse nu helemaal van haar lijf. De naakte man achter Erika had alle moeite haar in bedwang te houden. Pas toen Jens riep dat ze haar kalm moest houden en ze het mes tegen haar warme huid voelde, stopte Erika met tegenspartelen. Jens keek verlekkerd naar zijn prooi als een wolf die net dagen niet gegeten had. Daphne kon de bobbel in zijn broek duidelijk zien.

Erika was nu helemaal naakt en lag nog steeds vastgebonden op het klein salontafeltje. Het koste moeite om haar hoofd en lichaam er volledig op te houden. De vibrator deed ondertussen haar werk. Erika’s neukgrotje warmde op en begon rood te gloeien.

Haar schaamlippen werden dikker en de manier waarop Jens de vibrator hanteerde werd haar clitje ook danig gemasseerd. De man die nog steeds op de buik van Erika zat, deed teken naar de andere. De prop werd uit haar mond gehaald maar het duurde niet lang voor die weer vol zat. De man die op haar zat greep haar bij de borsten en begon haar mond met lange halen te neuken. Het grote lid ging door haar mond, langs haar tong en duwde haar keel binnen.

Daphne was in shock toen ze het schouwspel zag. Jens die haar vriendin met haar vibrator afneukte, terwijl een naakte man haar vriendins mondje neukte. De derde man stond zichzelf wat hard te maken bij het zien van al dat lekkers.

Hij ging op z’n knieën zitten en duwde zijn halfharde lid in de linker hand van Erika. Erika, die nog steeds was geblinddoekt, begreep wel wat de bedoeling was. Maar ze was zo versuft dat er niet meteen reactie kwam. De andere man kneep daarop haar neus dicht. Haar ranke handen gingen nu zachtjes over de mans dikke lul.

Ze liet haar ranke vingers over zijn schacht glijden, naar z’n ballen. Vreemd genoeg bespeurde ze daar geen haar. Zijn balzak was zo glad als een babyvelletje. Sneller en sneller ging ze met haar nagels over de schacht.

Ze hoorde hem hijgen terwijl haar kutje werd geneukt door de vibrator en haar mondje werd afgepaald door een dikke harde pik. Erika begon na verloop van tijd te schokken. Jens zag hoe ze haar kutje harder en harder op de vibrator duwde.

Schreeuwen kon ze niet door de pik die in haar bek zat. De derde man, wiens pik Erika met haar ranke vingers had hard gemaakt, begon ook te schokken. Jens, die dat had gezien wenkte hem te komen. Je wilt toch zo niet klaarkomen zeker? Jens gooide nu zijn schoenen uit en trok z’n shirt over zijn rood aangelopen hoofd. Hij gespte zijn riem los en ontdeed zich van zijn spannende jeans. Hij droeg een grijze boxer waarin zijn lid al duidelijk afgetekend stond. Toch werd Daphnes aandacht getrokken naar Michiel, wiens grote pik bloedrood hing te bengelen boven haar vriendins hoofd.

Hij keek haar grijnzend aan en duwde opnieuw een prop in Erika’s mond. Paul, de man zonder schaamhaar nam de plaats in van Jens. Hij gooide de vibrator in de zetel, likte aan zijn wijs-, midden- en ringenvingers en duwde ze pardoes bij Erika binnen. Met zijn linker hand kneep hij hard in Erika’s rechterborst. Hij neukte haar grotje zo hard hij kon en dat had al gauw effect. Erika wist niet meer waar kruipen. Ze kwam zo hard klaar dat ze bijna van het salontafeltje schoof.

Haar schaamlippen waren supervochtig en roodgloeiend.

.







Car date escort geile mannen sex


Tweedehands Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren Help Populair Nieuw. Chat-contact Alle Advertenties Particulier? Cammen Jonge vent 31 jaar zoekt vrouw voor spannend avontuurtje ben zelf goed geschapen 19 cmmichie.. Gaan we er voor of ben je moeilijk? Komt s'nachts jou ook beter uit? Huisvrouwtje, maar nog niet uitgeblust Mijn naam is renate, ik ben huisvrouw, getrouwd en heb kinderen. Wil je mij lekker nat maken Wat hou ik van de zomer mis het wel hoor, maar omdat temperatuur toch vrij hoog is.

Hele dag naakt rond lopen Ria is de naam, vrijgezellig en ik woon zelf in makkum, een klein stadje in het noorden van friesland. Kan jij een goede massage gebruiken? Heerlijke massage voor vrouwen Hallo, dames ik ben een goedverzorgde, nette, discrete, hygienische man en zie er goed uit.

Gratis Den Haag ZH. Lekker kort door de bocht! Saai Tryntjse is mijn naam en ik woon in balk, ik loop momenteel stage in het dorp hier, maar het is een echt saai dorp! Een keer sex of meer je zegt.. Erotische massage voor vrouwen Hallo, dames ik ben een goedverzorgde, nette, discrete, hygienische man en zie er goed uit. Wij zoeken een geil cam mannetje Wij zijn een spannend stel uit utrecht dat een spannend contact via internet zoekt om 's avonds na het werk even met..

Vervang jij mijn dildo???? Ik ben op zoek naar een man die mijn dildo wil vervangen, wie durft?.. Wie zegt er nu nee tegen pijpen?

Wil je alle Kamasutra standje met mij uitproberen? Verwenkaar Kom je gratis kijken naar mijn prive show?.. Op zoek naar spanning en sensatie, wie ow wie nog meer??? Toen we weer bij onze positieven waren hadden we elkaar huilend omhelst en elkaar verteld wat ons verder was overkomen. Grotendeels waren we gelijk besprongen. Alleen had Jolinda grotendeels de verkrachtingen staand en voorover leunend op het zwembadhek moeten ondergaan.

Dit omdat haar groep kerels het geweldig hadden gevonden dat bij doggy style de enorme tieten als een gek heen en weer dansten. We hoopten dat we er nu waren, maar aan het gejuich en drinkgelag in de woonkamer te horen waren was dit een utopie. We waren gaan douchen en hadden de sexy kleding, welke op de kamer voor ons klaar had lijken te liggen, maar aangetrokken.

In angst wachten wij af wat de dag verder zou brengen! Plots werd de deur geopend en werden wij naar de woonkamer gebracht. Jolinda en ik werden van elkaar gescheiden. Jolinda bleef achter in de kamer en ik werd naar buiten gebracht door zes uitzinnige mannen. Onder een boom aangekomen, werd ik gesommeerd mij, al sexy strippend ook te masturberen. Mijzelf al vingerende, werd er: Daar hing ik dan op lul hoogte. Maar dat bleek ook precies de bedoeling te zijn.

Ik werd hangend deep throat geneukt. Na enkele minuten liep het sperma over het voorhoofd en haar op de grond. De smaak van het wat bitter smakende sperma had zich weer meester gemaakt van mijn smaakpapillen. Ook had een kerel het opwindend gevonden, al mondneukend, mijn kut te penetreren met drie vingers.

Al pompend met die vingers had hij mij toch uiteindelijk geil weten te krijgen! Terugkerende op de kamer zat ik te wachten. Jolinda kwam even later, ietwat moeilijk lopend binnen. Haar van geil natte schaamlippen waren uiteindelijk gaan wijken en haar ingang van haar kut was uitnodigend open komen te staan. Dit was het signaal geweest om haar voorover op de keukentafel te gooien en in alle gaten te neuken die ze maar konden vinden. Tevens hadden haar strakke billen hierbij rake klappen opgelopen.

De handafdrukken waren nog af te lezen! Met name anaal was ruim aan bod gekomen! Wij hadden zo langzamerhand het idee, dat ze allen hun wildste fantasieën op ons aan het botvieren waren. Wat hadden ze verder nog voor ons in petto. De volgende ochtend zou het ons leren. We werden na een, overigens heerlijk ontbijt, op de kamer weer naar beneden begeleid. De heren hadden het prachtig gevonden toen we ons al dansen en strippend weer hadden moeten uitkleden. Althans dat dachten we.

We werden naakt naar buiten gebracht en nu beide met onze handen aan de welbekende boomtak opgehesen. Maar wat we nu te verwerken kregen tartte elk voorstellingsvermogen. Er kwamen vier sadisten aanlopen met zwepen! In een mum van tijd zagen we bij elkaar striemen en schoten de pijnscheuten door ons lichaam. We gilden het uit van ellende! Plots hielden de sadisten op, kwamen op onze kronkelende weerloze pijnlijke lichamen af en doken al beffende tussen de benen. Langzaam likte men zich een weg naar de clitoris en gaf ook ons lichaam weer toe aan de wellust.

Het duurde dan ook niet lang of we werden beide hangend en schommelend aan de boomtak ongeremd schommelend geneukt. Het warme sperma liep in stralen via de dijbenen en voeten op de grond. Minstens zo pijnlijk als vernederend was, dat de kerels vanaf dag 1 een professionele cameraman bij zich hadden.

Alle mishandelingen werden zeer nauwkeurig tot in detail opgenomen. Staan we straks al neukend ook nog close up in beeld op internet! We maakten ons langzaam maar zeker wel zorgen. Pijnlijk op onze kont zittend wachten we de middag verder af.

Men zag graag de striptease weer en had ons aangemoedigd elkaar daarbij uitvoerig te betasten. Het had ze geweldig opgewonden. We werden nu beide weer mee naar buiten genomen. Ze hadden een keukentafel in het midden van de veranda neergezet.

Jolinda werd er op haar rug op gelegd met de benen wijd. De handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier tafelpoten.

Ze hadden Jolinda vervolgens liefkozend met beffen en likken aan de borsten geil en drijfnat gemaakt. Daarna waren ze in een kring verwachtingsvol om de tafel en mij heen gaan staan.

Wat we toen te zien kregen was onze ergste nachtmerrie. Was het maar een merrie geweest! Er kwamen twee kerels aangelopen met een kleine hengst. De gigantische lul van schat ik een halve meter zwiepte vervaarlijk tussen de benen heen en weer. Het beest werd in het midden van de kring gezet en ik werd onder het paard geduwd en moest de enorme eikel en lul verder op spanning zien te krijgen.

Mijn maag keerde om toen ik aan het pijpen begon. Jolinda had gegild van angst, vanwege de wetenschap wat haar te wachten stond! De kerels gaven geen kik. Ik pakte de enorme lul met twee handen vast en begon het beest af te trekken. Propte de eikel in mijn mond en begon deze te zuigen en te likken. Wat een formaat, ik was kansloos en daarbij het beest was al zo geil als de ziekte.

Vervolgens werd hij naast Jolinda gezet en werd de brede lelijke eikel tussen de strakke en van geil witte schaamlippen geduwd. Ik zag de schaamlippen wijken en snaarstrak de paardenlul noodgedwongen omhelzen. De angst en ontzetting was uit de ogen van Jolinda af te lezen. Langzaam verdween de gehele lengte in de vagina. Op driekwart zag je haar buik omhoogkomen. De rek van de vagina was geen probleem qua breedte, maar ze werd bijna gespietst door de enorme lengte.

Gelukkig verkrampte het beest al snel en joeg het paardensperma met grote kracht en vooral hoeveelheid in de veel te kleine vrouwen kut. Het werd uit de vagina geperst en stroomde in gigantische hoeveelheden langs schaamlippen en dijen op de grond. Maar het belangrijkste was, Jolinda leek de paardenlul verdragen te hebben en was niet uitgescheurd!

De kerels waren enthousiast geweest en hadden gejuicht toen het beest euforisch in haar klaarkwam! De lul werd uit de kut getrokken en weer voor mijn mond gehouden. Ik werd gedwongen de nog steeds zaad producerende lul verder geheel leeg te zuigen en schoon te likken.

Dat leek simpel, maar het bloedgeile beest bleef maar enorme hoeveelheden zaad mijn mond in pompen. Ik slikte mij wezenloos en grote hoeveelheden sperma liep langs mondhoeken, over gezicht, borsten en onderlichaam naar de grond. We hadden ons beide nog nooit zo vernederd en vies gevonden!

De zon kwam op en kondigde de derde dag aan. Klokslag 10 uur werden we weer ontboden in de woonkamer. Op de strip waren ze klaarblijkelijk uitgekeken, want we werden in onze lingerie meteen meegenomen naar buiten. Buiten stond weer de bekende keukentafel, met de 30 kerels er in een cirkel om heen. De opdracht viel duizend maal mee. Ik moest Jolinda tot een orgasme zien te bewegen. Dat was weliswaar nieuw voor me, maar het voordeel was wel dat je als vrouw de gevoelige plekjes wel bij elkaar weet te vinden.

Jolinda ging gedwee op haar rug op de tafel liggen, met mij boven haar. Tot stilstand gekomen, kneedde ik de borsten en likte behoedzaam tepelhof en tepels. Jolinda tepels verharden zienderogen. Spits priemden ze richting het warme ochtend zonnetje.

Ik zoende Jolinda nog een aantal minuten, draaide mij om en ging met mijn tong via borsten op weg naar haar vagina. Jolinda had het heerlijk gevonden en had inmiddels mijn slipje losgeknoopt en likte geestdriftig mijn poes boven haar hoofd. Ik was aangekomen bij de vagina, duwde de grote schaamlippen iets uit elkaar en begon met mijn tong de roze lipjes te likken.

Al snel lag het lichaam onder mij te kronkelen van genot. Langzaam en voorzichtig liet ik mijn tong daarna richting clitoris gaan. Drie vingers liet ik daarop behoedzaam tussen de glibberige schaamlippen door naar binnen glijden. Al sabbelend op clitoris en pompend met mijn vingers kermde en kreunde ze het uit. Werkelijk een stortvloed van sperma werd over het gezicht van Jolinda en mij uitgestort. Het sperma zat in mond, neusgaten…………………. Opdracht vriendin bevredigen en bukake uitgevoerd.

Borsten likken mooie naakte lesbische vrouwen


Gratis Den Haag ZH. Lekker kort door de bocht! Saai Tryntjse is mijn naam en ik woon in balk, ik loop momenteel stage in het dorp hier, maar het is een echt saai dorp! Een keer sex of meer je zegt.. Erotische massage voor vrouwen Hallo, dames ik ben een goedverzorgde, nette, discrete, hygienische man en zie er goed uit. Wij zoeken een geil cam mannetje Wij zijn een spannend stel uit utrecht dat een spannend contact via internet zoekt om 's avonds na het werk even met..

Vervang jij mijn dildo???? Ik ben op zoek naar een man die mijn dildo wil vervangen, wie durft?.. Wie zegt er nu nee tegen pijpen? Wil je alle Kamasutra standje met mij uitproberen? Verwenkaar Kom je gratis kijken naar mijn prive show?.. Op zoek naar spanning en sensatie, wie ow wie nog meer??? Beetje vreemd maar wel lekker! Geef jij mij invulling??? Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. Dit omdat haar groep kerels het geweldig hadden gevonden dat bij doggy style de enorme tieten als een gek heen en weer dansten.

We hoopten dat we er nu waren, maar aan het gejuich en drinkgelag in de woonkamer te horen waren was dit een utopie. We waren gaan douchen en hadden de sexy kleding, welke op de kamer voor ons klaar had lijken te liggen, maar aangetrokken. In angst wachten wij af wat de dag verder zou brengen! Plots werd de deur geopend en werden wij naar de woonkamer gebracht. Jolinda en ik werden van elkaar gescheiden.

Jolinda bleef achter in de kamer en ik werd naar buiten gebracht door zes uitzinnige mannen. Onder een boom aangekomen, werd ik gesommeerd mij, al sexy strippend ook te masturberen. Mijzelf al vingerende, werd er: Daar hing ik dan op lul hoogte.

Maar dat bleek ook precies de bedoeling te zijn. Ik werd hangend deep throat geneukt. Na enkele minuten liep het sperma over het voorhoofd en haar op de grond. De smaak van het wat bitter smakende sperma had zich weer meester gemaakt van mijn smaakpapillen. Ook had een kerel het opwindend gevonden, al mondneukend, mijn kut te penetreren met drie vingers. Al pompend met die vingers had hij mij toch uiteindelijk geil weten te krijgen! Terugkerende op de kamer zat ik te wachten.

Jolinda kwam even later, ietwat moeilijk lopend binnen. Haar van geil natte schaamlippen waren uiteindelijk gaan wijken en haar ingang van haar kut was uitnodigend open komen te staan. Dit was het signaal geweest om haar voorover op de keukentafel te gooien en in alle gaten te neuken die ze maar konden vinden.

Tevens hadden haar strakke billen hierbij rake klappen opgelopen. De handafdrukken waren nog af te lezen! Met name anaal was ruim aan bod gekomen! Wij hadden zo langzamerhand het idee, dat ze allen hun wildste fantasieën op ons aan het botvieren waren. Wat hadden ze verder nog voor ons in petto.

De volgende ochtend zou het ons leren. We werden na een, overigens heerlijk ontbijt, op de kamer weer naar beneden begeleid. De heren hadden het prachtig gevonden toen we ons al dansen en strippend weer hadden moeten uitkleden. Althans dat dachten we.

We werden naakt naar buiten gebracht en nu beide met onze handen aan de welbekende boomtak opgehesen. Maar wat we nu te verwerken kregen tartte elk voorstellingsvermogen. Er kwamen vier sadisten aanlopen met zwepen! In een mum van tijd zagen we bij elkaar striemen en schoten de pijnscheuten door ons lichaam. We gilden het uit van ellende! Plots hielden de sadisten op, kwamen op onze kronkelende weerloze pijnlijke lichamen af en doken al beffende tussen de benen.

Langzaam likte men zich een weg naar de clitoris en gaf ook ons lichaam weer toe aan de wellust. Het duurde dan ook niet lang of we werden beide hangend en schommelend aan de boomtak ongeremd schommelend geneukt. Het warme sperma liep in stralen via de dijbenen en voeten op de grond. Minstens zo pijnlijk als vernederend was, dat de kerels vanaf dag 1 een professionele cameraman bij zich hadden. Alle mishandelingen werden zeer nauwkeurig tot in detail opgenomen.

Staan we straks al neukend ook nog close up in beeld op internet! We maakten ons langzaam maar zeker wel zorgen. Pijnlijk op onze kont zittend wachten we de middag verder af. Men zag graag de striptease weer en had ons aangemoedigd elkaar daarbij uitvoerig te betasten. Het had ze geweldig opgewonden. We werden nu beide weer mee naar buiten genomen.

Ze hadden een keukentafel in het midden van de veranda neergezet. Jolinda werd er op haar rug op gelegd met de benen wijd. De handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier tafelpoten. Ze hadden Jolinda vervolgens liefkozend met beffen en likken aan de borsten geil en drijfnat gemaakt. Daarna waren ze in een kring verwachtingsvol om de tafel en mij heen gaan staan. Wat we toen te zien kregen was onze ergste nachtmerrie.

Was het maar een merrie geweest! Er kwamen twee kerels aangelopen met een kleine hengst. De gigantische lul van schat ik een halve meter zwiepte vervaarlijk tussen de benen heen en weer. Het beest werd in het midden van de kring gezet en ik werd onder het paard geduwd en moest de enorme eikel en lul verder op spanning zien te krijgen. Mijn maag keerde om toen ik aan het pijpen begon.

Jolinda had gegild van angst, vanwege de wetenschap wat haar te wachten stond! De kerels gaven geen kik. Ik pakte de enorme lul met twee handen vast en begon het beest af te trekken.

Propte de eikel in mijn mond en begon deze te zuigen en te likken. Wat een formaat, ik was kansloos en daarbij het beest was al zo geil als de ziekte. Vervolgens werd hij naast Jolinda gezet en werd de brede lelijke eikel tussen de strakke en van geil witte schaamlippen geduwd. Ik zag de schaamlippen wijken en snaarstrak de paardenlul noodgedwongen omhelzen. De angst en ontzetting was uit de ogen van Jolinda af te lezen.

Langzaam verdween de gehele lengte in de vagina. Op driekwart zag je haar buik omhoogkomen. Ze rook nu Erika’s vrouwelijkheid. Moet ik mijn vriendin haar kutje nu gaan likken, schoot door Daphnes hoofd. Het koude lemmet van het mes werd al gauw afgewisseld met een hete substantie. Ze voelde heet kaarsvet tussen haar borsten glijden. Als een leeuwin dook ze daarop tussen Erika’s benen. Ze duwde haar neus tegen haar vriendins slipje, waarop ze haar begon te kussen tussen haar benen.

De drie mannen genoten van het schouwspel. Eén van de mannen ging op Erika’s buik zitten. Zijn blote kont voelde koud aan op haar strakke buik. Hij trok haar rokje omhoog en duwde Daphnes hoofd die tussen Erika’s benen. Daphne zag nog steeds niets met de blinddoek om haar hoofd. Ze voelde Erika tegenspartelen en af en toe dacht ze dat ze haar hoorde snikken. Met een ruk werd haar hoofd naar achter geslingerd. De man die op Erika zat, rukte in een keer of drie het slipje van haar lichaam.

Daarop duwde Jens Daphne opnieuw naar beneden. Daphne kuste en likte Erika’s poes dat het een lieve lust was. Erika was gelukkig goed getrimd op een streepje haar boven haar kutje na. Tot nog toe waren de mannen redelijk rustig gebleven. Maar het beffende meisje had één en ander in beweging gebracht. De masten van de twee mannen die Jens hadden vergezeld, stonden al halfstok, terwijl Jens zijn gespannen lid in z’n jeans niet kon verbergen.

Hij besloot het dan ook over een andere boeg te gooien. Hij greep Daphne bij de nek en hief ze net zo hoog dat ze net niet op de grond kon staan. De seconden verstreken en Daphne werd roder om roder omdat ze geen adem kreeg. Toen hij uiteindelijk losliet, schreeuwde hij: Zo ééntje met extra massage voor de clit.

Hij zette het op de hardste stand en ramde het pardoes in de kut van Erika. Daphne, nog wat groggy, hoorde haar krijsen ondanks de prop in haar mond. Haar handen waren nog steeds vastgebonden en hij bond ze vast aan de tafelpoot. Daphne kreeg weer een prop in haar mond terwijl ze naar haar geblinddoekte vriendin keek. Naast haar stond een naakte man.

Zijn pik bengelde voor hem uit. Het was alsof hij in jaren geen naakte vrouw had gezien. Buiten wat half blote tetten van Erika was er niets te zien.

Of werd hij gewoon hard van de gedachte wat nog komen ging. Jens scheurde de blouse nu helemaal van haar lijf. De naakte man achter Erika had alle moeite haar in bedwang te houden. Pas toen Jens riep dat ze haar kalm moest houden en ze het mes tegen haar warme huid voelde, stopte Erika met tegenspartelen.

Jens keek verlekkerd naar zijn prooi als een wolf die net dagen niet gegeten had. Daphne kon de bobbel in zijn broek duidelijk zien. Erika was nu helemaal naakt en lag nog steeds vastgebonden op het klein salontafeltje.

Het koste moeite om haar hoofd en lichaam er volledig op te houden. De vibrator deed ondertussen haar werk. Erika’s neukgrotje warmde op en begon rood te gloeien. Haar schaamlippen werden dikker en de manier waarop Jens de vibrator hanteerde werd haar clitje ook danig gemasseerd.

De man die nog steeds op de buik van Erika zat, deed teken naar de andere. De prop werd uit haar mond gehaald maar het duurde niet lang voor die weer vol zat. De man die op haar zat greep haar bij de borsten en begon haar mond met lange halen te neuken. Het grote lid ging door haar mond, langs haar tong en duwde haar keel binnen. Daphne was in shock toen ze het schouwspel zag. Jens die haar vriendin met haar vibrator afneukte, terwijl een naakte man haar vriendins mondje neukte.

De derde man stond zichzelf wat hard te maken bij het zien van al dat lekkers. Hij ging op z’n knieën zitten en duwde zijn halfharde lid in de linker hand van Erika. Erika, die nog steeds was geblinddoekt, begreep wel wat de bedoeling was. Maar ze was zo versuft dat er niet meteen reactie kwam. De andere man kneep daarop haar neus dicht. Haar ranke handen gingen nu zachtjes over de mans dikke lul.