Kim holland lesbisch opa neukt buurmeisje

kim holland lesbisch opa neukt buurmeisje

..

Neukende homo escort in overijssel

De acteur vertelde donderdag aan de pers dat 'zijn rol als psycholoog in de theatervoorstelling 'Equus' hem geïnspireerd heeft om uit te komen voor zijn seksuele geaardheid'. Novum - Frans Bauer is donderdagavond in bed beland met Kabouter Klus. De Vlaamse kabouter was speciaal uit Plopsaland naar het Luxor Theater in Rotterdam gekomen om twee gouden platen aan Bauer uit te reiken. Dit deed hij vanuit een ledikant. Bauer kreeg een gouden plaat voor meer dan veertigduizend verkochte exemplaren in Nederland van zijn nieuwe cd 'Om van te dromen'.

Hij ontving ook een gouden plaat voor de verkoop van meer dan veertigduizend verkochte albums in België. De jarige zanger heeft inmiddels 43 gouden en platina schijven in ontvangst mogen nemen, maar aan ruimte geen gebrek. Maar het is wel heel bijzonder dat in deze tijd meer dan veertigduizend exemplaren daadwerkelijk over de toonbank zijn gegaan. Ook zijn vorige platenlabel Sony Music slaat een slag door gelijktijdig een dubbel cd 'Tien jaar Frans Bauer' uit te brengen. Blij is Frans niet met deze actie.

Op 22 december verschijnt de nieuwe Kabouter Plop-film 'Plop en het vioolavontuur', waarin Frans de rol vertolkt van de muzikale Kabouter Amadeus. De zanger heeft nog weinig gezien van de film. Maar begin december gaan we met het hele gezin naar de eerste première die in België plaatsvindt en een week later in Nederland.

Novum - Mark Owen is in gesprek met de andere voormalig Take That-leden over een reünie voor een eenmalige show in december in Engeland tijdens zijn tour. De jarige Owen probeert Robbie Williams te overtuigen voor een optreden met de band. Dit meldt de Engelse krant The Sun. Het zou het eerste optreden van de hele groep samen zijn sinds het vertrek van Robbie in Take That was begin jaren negentig een succesvolle jongensgroep uit Engeland.

De band scoorde hits met nummers zoals 'Relight my fire', 'Babe' en 'Back for good'. De bandleden besloten begin uit elkaar te gaan.

Robbie Williams verliet de groep in om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen zijn na de breuk ook een solocarrière begonnen. Williams is het meest succesvol als soloartiest. Hij scoorde hits met onder meer 'Angels' en 'Feel'. De Britse zanger staat momenteel in de hitlijsten met het lied 'Trippin'' van zijn nieuwe album 'Intensive care', dat deze week is uitgekomen.

Johann Sebastian Bach eindigde op de tweede plek. De klassieke radiozender maakt dit zondag bekend en zendt op die dag alleen muziek van Mozart uit.

Beethoven eindigde op de derde plek. De vierde plaats was voor Tsjaikovsky en Mahler moet het doen met een vijfde plek in de lijst van de grootste componisten aller tijden. Luisteraars van het radiostation konden hun stem uitbrengen op hun favoriete componist door een pleidooi in te zenden. Het nummer is een onderdeel van een speciaal drieluik, waarvan het laatste deel op 5 november verschijnt. De Volendamse zanger heeft vrijdag ook bekend gemaakt dat hij met een live-band twee concerten gaat geven.

De jarige artiest is op 21 maart volgend jaar in Arnhem te zien en een dag later maakt hij zijn opwachting in 's-Hertogenbosch. De reallife soap van de zanger, 'Gewoon Jan Smit', won een week geleden de Gouden Televizierring Dit is de prijs voor het beste televisieprogramma van het afgelopen jaar.

Het programma trok dit jaar gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Novum - Een veiling van memorabilia van de Beach Boys is vrijdag geannuleerd nadat vertegenwoordigers van de band hadden ontdekt dat verschillende van de te veilen artikelen eerder waren gestolen uit een opslagplaats van de band in Los Angeles.

De veiling van 28 artikelen waaronder originele handgeschreven composities van Brian Wilson en Mike Love, was georganiseerd door het Britse veilingbedrijf CooperOwen. Een half uur voordat de internetveiling van de spullen zou beginnen, werd de verkoop echter afgeblazen.

Het management van de Beach Boys heeft de politie ingelicht over de diefstal. Looking for Alfred is een van de vijftig genomineerde prenten die kans maken op de internationale mediaprijs ter waarde van De organisator van de award, het Centrum voor Kunst en Media Karslruhe en Südwestrundfunk Baden-Baden, reikt jaarlijks de internationale mediaprijs uit aan een uitzonderlijke film of video op het gebied van kunst of wetenschap.

De documentaire van Grimonprez gaat over de bizarre wereld van Hitchcock look-alikes. De film zoemt in op de talrijke figurantenrollen die Hitchcock zelf speelde en bevat referenties aan vijftig jaar filmgeschiedenis. Ook tast de prent de grens af tussen fictie en documentaire.

De film vormt de proloog op Grimonprez' documentaire over één van de Hitchcock look-alikes Ron Burrage. Johan Grimonprez, die in Brussel en New York werkt, wordt beschouwd als één van de belangrijkste audiovisuele kunstenaars in België. Voormalig federaal en Vlaams minister Wivina Demeester is de nieuwe voorzitster van het Antwerpse kunstencentrum deSingel. Ze volgt daarmee André Leysen op, die zestien jaar voorzitter was en onlangs in deSingel werd gehuldigd. De Vlaamse regering heeft vrijdag de nieuwe samenstelling van de algemene vergadering van deSingel goedgekeurd.

Rani zal "vanaf januari een sleutelrol hebben in een heel belangrijk entertainmentprogramma in prime time", zo luidde het karige commentaar over de toekomstige bezigheden van het kersverse VTM-gezicht. In de jaren nadien volgden allerhande radio- en televisieprogramma's. Ze deed ook regelmatig televisiewerk voor de VRT, tot ze in een exclusiviteitscontract afsloot met VT4. Het voorbije jaar stond Rani De Coninck naast Rob Vanoudenhoven in De Thuisploeg , zat ze als vast panellid in De Tabel van Mendeljev en was ze ook te zien in Dans Mondial , allen op het eerste net van de openbare omroep.

Gedetineerden in 22 Britse gevangenissen hebben de sleutel van hun cel en het gebouw gekregen, zodat ze bij een brand tijdig het pand kunnen verlaten. De ruim duizend gevangenen zitten in tijdelijke detentiecentra, omdat de Britse gevangenissen uitpuilen. Dat meldde de Britse krant The Times donderdag uit een rapport van de overheidscommissie die uitgaven van gevangenissen controleert.

In totaal zitten in Groot-Brittannië bijna Wanneer dat aantal nog iets groeit, moeten gedetineerden worden ondergebracht in cellen in politiebureaus.

De tijdelijke centra zijn zo snel uit de grond gestampt, dat ze niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Ze zijn gemaakt van hout in een stalen frame en gelden daarom als brandgevaarlijk. De daken van een aantal cellen lekken, de gebouwen zijn zeer vochtig en sommige complexen werden opgeleverd voordat de elektriciteit of riolering functioneerde.

Groot-Brittannië heeft het hoogste aantal gedetineerden. In Engeland en Wales zitten mensen per In Duitsland ligt dat cijfer op 98 en Frankrijk telt 93 gedetineerden per Het Duitse tv-programma C'T Magazin, dat uitgezonden wordt via regionale tv-zenders bij onze oosterburen, zal zaterdag het verhaal vertellen over een jarige Duitse scholier die 6.

De scholier, Mario K. Na verloop van tijd ontving de nietsvermoedende scholier een aangetekende brief van een advocatenbureau uit Hamburg over zijn homepage.

Hij moest onmiddellijk de foto's verwijderen in verband met de schending van auteursrechten. De advocaten rekenen Mario voor dat hij Hij mag de zaak schikken voor 6. Een nederlaag voor de vrienden Asterix en Obelix. Het Europees Hof van Justitie heeft donderdagmorgen een beroep verworpen van uitgeverij Editions Albert René tegen de bescherming van het merk Mobilix door telecomgroep Orange. Het Hof stelt dat het Europees merkenbureau die bescherming mocht toekennen in De Franse uitgever van de gekende stripreeks was tegen de toegekende bescherming in beroep gegaan.

De rechtbank van eerste aanleg van het EU-Hof heeft beide merken vergeleken. Uiteraard zijn de meeste letters gelijk, wat een sterk gelijkaardige uitspraak meebrengt.

Visueel is er echter een groot verschil. Ook qua concept zijn er duidelijke verschillen. Mobilix verwijst naar mobiliteit, Obelix is een gekende dikzak, die met kledij met verticale strepen slanker probeert te lijken. Voor de rechtbank is er dan ook geen verwarring mogelijk. De uitgeverij van Uderzo's geesteskind kan bovendien geen claim leggen op de suffix 'ix'. Dat maakte concertorganisator Clear Channel vrijdag bekend.

De voorverkoop van het concert start zaterdag. Santana heeft de voorbije vier decennia zijn stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. De Mexicaan, die in het begin van de jaren zestig naar San Francisco verhuisde, heeft al meer dan negentig miljoen albums verkocht, verzamelde met zijn groep reeds tien Grammy's en is lid van de Rock and Roll Hall of Fame.

Hij brak met zijn groep in door op het Woodstock-festival. Handelsmerk van Santana is vermenging van traditionele Latijns-Amerikaanse elementen met rock, gedragen door een stevige ritmesectie en virtuoos gitaarspel van Carlos zelf. Een Engelsman biedt via de internetveilingssite eBay een kopje thee aan de hoogste bieder. Maar voor de geïnteresseerde bieders maak ik zo een nieuw kopje, dat ik dan in een verzegeld flesje opstuur. Om het contract te vieren is er een groot feest gepland in Londen waar meteen de nieuwe kledinglijn zal worden geshowd.

De jarige dochter van ex-Beatle Paul Mccartney is al jaren een bekend gezicht in de modewereld. Haar ontwerpen staan bekend om vrouwelijkheid en een coole zelfverzekerde uitstraling. Het is dan ook niet gek dat veel beroemdheden in de rij staan om een plaatsje te bemachtigen bij haar modeshow.

En ook dit hippe feestje willen zij voor geen goud missen! Belga Paus Benedictus XVI begroette woensdag op het Sint-Pietersplein in Rome 'Keizer' Franz Beckenbauer, de voorzitter van het organisatiecomité van de Wereldbeker voetbal , die zijn algemene audiëntie kwam bijwonen. Beckenbauer, die vergezeld was van ex-bondscoach en voormalig AS Roma-voetballer Rudi Völler, overhandigde aan Joseph Ratzinger, de eerste Duitse paus sinds de XVIe eeuw, het vlaggetje van de komende Wereldbeker, die van 9 juni tot 9 juli in Duitsland plaatsvindt.

De voormalige Duitse international, die vandaag de sterke man is achter de WK-organisatie, bracht een bezoek aan Rome en het Vatikaan tijdens het tweede deel van zijn wereldtournee die hem van nu tot in februari langs de 32 gekwalificeerde landen moet brengen. Dat maakten haar nabestaanden bekend. Ze kwam op jarige leeftijd naar Parijs.

Haar ouders wilden dat ze economie zou studeren, maar Holt zag eerder iets in een carriere als actrice. Ze debuteerde aanvankelijk in de theaterwereld, maar stapte algauw over naar het grote scherm met films zoals "Le Golem" van Julien Duvivier en "Les bas-fonds" van Jean Renoir. Het oeuvre van Jany Holt omvat meer dan 30 films. De carrière van de actrice strekt zich uit over bijna 60 jaar.

Holt stapte tweemaal in het huwelijksbootje met een acteur. De eerste maal met Dalio, vervolgens met Jacques Porel.

Belga Teksten en aantekeningen uit de laatste levensjaren van Marlene Dietrich zijn nu in boekvorm verschenen. Het werk "In her own hand" van de in gestorven filmactrice wordt door haar dochter Maria Riva op vrijdag 11 november in Berlijn voorgesteld. Het boek bevat heel wat gedichten en karakterschetsen en geeft een "poëtische kijk in de gedachtenwereld van een zeer ongewone vrouw", aldus de uitgeverij Bertelsmann. Marlene Dietrich, "In her own hand", blz.

Belga Miss België Tatiana Silva 20 heeft door de beslommeringen die haar titel met zich meebrengt, geen inkomsten meer. De vijf maanden achterstallige huur voor haar appartementje betaalde ze daarom met de opbrengst van de verkoop van de douchecabine die ze bij haar verkiezing cadeau kreeg. Miss België-bazin Darline Devos kan het leed niet meer aanzien en wil toekomstige missen een maandloon uitbetalen.

Belga De Amerikaanse actrice Brooke Shields 40 is opnieuw zwanger. Shields haalde onlangs nog de kranten door haar openlijk gebekvecht met acteur Tom Cruise. Cruise vindt het onverantwoord dat Shields antidepressiva nam om te genezen van haar postnatale depressie en gaf openlijk kritiek in de media. Het tweede kindje van Shields komt volgend jaar ter wereld, zo staat te lezen op de website van Entertainment Tonight. De actrice stapte in met scenarist Chris Henchy in het huwelijksbootje.

Hun eerste dochter, Rowan Francis, werd begin geboren. Voor haar huwelijk met Henchy was Shields twee jaar lang de echtgenote van tennisster Andre Agassi. Het stel scheidde in Belga Elvis Presley, de King of Rock'n'Roll die in overleed aan een overdosis drugs, verdient nog steeds genoeg geld om aan de top van de lijst met beste overleden verdieners te blijven staan. Voor het vijfde jaar op rij staat de naam van Elvis bovenaan de jaarlijkse lijst die door het magazine Forbes wordt gepubliceerd en waarop de beste overleden verdieners staan.

Dat komt vooral door de 45 miljoen dollar die zijn hij het afgelopen jaar verdiende door de verkoop van cd's en vergunningen. De tweede plaats wordt bezet door Charles Schulz, de bedenker van de cartoon 'Peanuts'. Hij verdiende het afgelopen jaar 35 miljoen dollar. Op nummer drie komt John Lennon. Het vermoorde lid van de 'Beatles' verdiende 22 miljoen dollar. Belga King Kong, de nieuwe film van oscarwinnaar Peter Jackson, zal drie uur duren.

Dat is dubbel zo lang als het origineel uit Ook de draaikosten zijn enorm: De nieuwe film van de Nieuw-Zeelandse regisseur van de Lord of the Rings-trilogie komt midden december uit in de Verenigde Staten en tal van andere landen. Intussen zijn de kosten van King Kong al over de kaap van miljoen dollar gestegen.

Dat komt onder meer door de dure special effects die gebruikt worden. Naast een acht meter hoge computergeanimeerde reuzenaap zullen ook Naomi Watts, Adrien Brody en Jack Black op het witte doek te bewonderen zijn. Belga Een set van wassen koppen van de Beatles heeft tijdens een veiling in Londen om en bij de De wassen beelden zijn afkomstig uit het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud's en werden gebruikt voor de cover van het beroemde album Sgt. Pepper's Lonely Heart's Club Band. Volgens het veilinghuis was er veel belangstelling voor de beelden.

De kop van Paul McCartney is van een andere periode. Ze werden na tientallen jaren in het archief van Madame Tussaud's ontdekt.

Volgens Louise Cooper, creatief directeur van veilinghuis Cooper Owen, vertegenwoordigen de beelden "een stuk muziekgeschiedenis". Dat heeft de Britse politie vrijdag bekendgemaakt. De blauwe wagen, die overigens in slechte staat verkeert, verdween tussen woensdag- en donderdagnamiddag, aldus een woordvoerder van de politie van Cornwall. Daarom gaan we ervan uit dat de dieven hem hebben opgetild en weggevoerd", luidt het. In november verschijnt de vierde film van Harry Potter.

Het werk van een gemaskerde held is nooit gedaan. Dus is Zorro terug om de kwade krachten te bestrijden in een nieuwe speel- film, een musical en een serie stripboeken.

Ab Zagt onderzocht het mysterieuze fenomeen. De vrouw van de Britse premier Blair, Cherie, heeft opnieuw kritiek over zich afgeroepen. Tot nu toe konden wetenschappers niet vaststellen welke kleur wijn er in de houders zat. Spaanse onderzoekers ontwikkelden evenwel een nieuwe methode waarbij de aanwezigheid van een zuur vastgesteld kan worden die door componenten in rode wijn wordt gevormd.

Toetanchamon stierf in voor Christus en werd net als andere Egyptische koningen begraven met spullen waarvan werd aangenomen dat ze in het volgende leven nodig waren. Wijnhouders in het oude Egypte bevatten net als de etiketten op wijnflessen van tegenwoordige allerhande informatie over het jaar en de maker van de wijn.

Op een van de karaffen staat onder meer de tekst: Wijn van het huis van Toetanchamon. Door chef-wijnmaker Vintner Khaa. Novum - Rowwen Hèze-fans hebben het nummer 'De Peel in brand' verkozen tot mooiste lied van de band in de afgelopen twintig jaar. Dat meldt de website van de groep.

Als eerbetoon aan de fans heeft Hèze het nummer opnieuw opgenomen. De band uit het Limburgse America viert dit jaar zijn jarig jubileum.

Voor de samenstelling van het jubileumalbum, dat volgende maand verschijnt, werd de hulp van de fans ingeroepen. Zij mochten bepalen welke nummers op de cd komen door hun twintig favoriete nummers door te geven. Op 11, 12 en 13 november vindt het jubileumconcert van Rowwen Hèze plaats in America. Op 7 november ligt de nieuwe versie van 'De Peel in brand' in de winkels. Novum - Def P. De jarige Amsterdamse rapper maakte het nummer voor een aflevering van 'Het Klokhuis', waarin hij zelf ook is te zien.

De aflevering met de rap wordt maandag uitgezonden. Het NPS-programma 'Het Klokhuis' staat van zondag tot donderdag in het teken van 'De week van de geschiedenis', met 'buren' als thema. In de afleveringen van zondag en maandag staan Anne Frank en haar Amsterdamse buurmeisje Hanneli Goslar centraal.

Aan het hoofdstedelijke Merwedeplein waren Anne en Hanneli buurmeisjes en elkaars beste vriendinnen. De inmiddels jarige Hanneli, die momenteel in Israël woont, is voor 'Het Klokhuis' naar Nederland gekomen om haar verhaal over de Tweede Wereldoorlog te vertellen. Novum - De wereldvoetbalbond Fifa heeft de Engelse muzikant Peter Gabriel gevraagd de openingsceremonie van het WK voetbal in Duitsland volgend jaar te organiseren.

De rockster verzorgt de optredens en festiviteiten tijdens de opening van het voetbalevenement in juni, meldt het Britse persbureau Reuters. De ceremonie vindt begin juni plaats in het Olympisch Stadion in de Duitse hoofdstad Berlijn. De rockster verliet de band in Gabriel heeft tot nu toe tien soloalbums uitgebracht, waaronder 'Long walk home' en 'Up'. De zanger won in zijn eerste Grammy Award met zijn zevende plaat, 'So'.

Behalve zanger is Gabriel liedjesschrijver, producer en politiek activist. De prijs voor Beste Acteur ging naar Joaquin Phoenix. Net als in het voetbal borrelt de vete België-Nederland ook op in Expeditie Robinson. Met dat verschil dat wij, zo schrijft de Vlaamse krant Het Nieuwsblad, de goals maken en onze noorderburen, zonder greintje compassie, telkens met een rode kaart van het eiland sturen.

Nederlanders worden één voor één weggestemd in Expeditie Robinson. Afgezien van Johnny die, verteerd door heimwee, zelf weg wou. Belgen overleven met de vingers in de neus. Als er al een Belg sneuvelt, is dat eerder toevallig.

Elsje moest naar huis met een enkelbreuk. Annita viel rechtstreeks af toen ze het samensmeltingsspel verloor en Wim kreeg een buikvliesontsteking. Op verschillende internetfora verklaren onze noorderburen de ,,makke Belgen'' de oorlog: Schapen die hun kudde niet verlaten.

Nooit een mening hebben. De presentatrice weet waarover ze spreekt omdat ze ettelijke jaren in Amsterdam heeft gewoond. Belgen gaan meer wikken en wegen. Je zit dichter op mekaars lip, waardoor alles een beetje uitvergroot wordt. Maar de expeditieleden brengen het zelf ook vaak ter sprake omdat het nu eenmaal een eeuwenoude vete is: Van hem weet je ook waar je staat'', vindt Robinson -afvaller Wim Massoels 19 uit het Belgische Kortessem. Hij zat in de groep met de Nederlandse Esther die heel subtiel gepest werd door John en Carl.

Hun teamgenoten zwegen als vermoord. Hoe komt het toch dat je zo je mond hebt kunnen houden op dat eiland? Ik heb nooit het gevoel gehad erbij te horen. Hun kansen tegen de 'brave' Belgen blijven bestaan. Zeker met het nieuwe eilandraadsysteem waarbij de kandidaten meer stemmen kunnen inzetten op één teamgenoot. Kortom, Expeditie Robinson wordt een puur tactisch spel. Een Belg die helemaal niet in de gevarenzone zit, kan er zomaar uitgewipt worden. En ik kan je verklappen dat het niet lang zal duren.

Tijdens een schoonheidsoperatie in de Zuid-Spaanse badstad Marbella is de vrouw van de Nigeriaanse president Olusegun Obasanjo, Stella Obasanjo gestorven. De vrouw zou volgende maand 60 jaar geworden zijn.

De vrouw was in een privé-kliniek aan de Costa del Sol opgenomen voor plastische chirurgie. Tijdens de operatie ging het echter mis, en werd ze overgebracht naar het algemene ziekenhuis van Marbella. Daar kon enkel het overlijden worden vastgesteld. Een autopsie moet nu de juiste doodsoorzaak bepalen. Volgens het magazine AdAge verliezen Amerikaanse bedrijven in zo'n De werktijd gespendeerd aan blogs bedraagt in totaal 2,2 procent van het aantal gewerkte uren.

Puur gekeken naar de tijd die wordt besteed aan niet aan het werk gerelateerde blogs, is de verspilling 1,65 procent. Momenteel bezoekt zo'n kwart van de miljoen werkende Amerikanen weblogs, zo blijkt uit andere statistiek. Dat doen deze 35 miljoen arbeiders gemiddeld negen procent van hun werktijd, zo'n 3,5 uur per week. Het gaat om het bevredigen van persoonlijke nieuwsgierigheid, niet om zakelijk relevante informatie, zegt AdAge. De vraag is of er werkelijk sprake is van een nieuwe en extra vorm van tijdverspilling.

En misschien zijn blogs wel een nieuwe vorm van sociale interactie, die het welzijn van de werkers bevordert. Wellicht is het de moderne variant van een praatje bij de koffieautomaat. Een piccolo uit Los Angeles heeft klacht ingediend tegen de jarige acteur Omar Sharif voor slagen en verwondingen.

Dat heeft de advocaat van de aanklager, John Carpenter, laten weten. De ster uit "Doctor Zhivago" en "Lawrence of Arabia" zou op 11 juni kwaad geworden zijn omdat de piccolo van het restaurant Mastro's in Beverley Hills weigerde te worden betaald in euro's in plaats van in dollars. De jarige piccolo van Guatemalteekse afkomst zegt dat de acteur hem een slag in het gezicht gaf waardoor hij begon te bloeden.

Bovendien zou Sharif hem meerdere keren "onnozele Mexicaan" genoemd hebben. De piccolo, die 5,63 euro per uur verdient, vraagt een schadeloosstelling van Omar Sharif werd in al eens veroordeeld tot een maand voorwaardelijke gevangenisstraf, omdat hij een politieagent een kopstoot gaf. Zijn blote kont hebben we al vaker kunnen bewonderen, maar een volledig naakte Robbie Williams is weer eens wat anders. De zanger ging in uit de kleren tijdens een interview nadat hij blufte dat hij graag naakt zong.

Het interview werd nooit eerder uitgezonden maar is wel goed bewaard gebleven. De ongecensureerde opname van het interview is, ter ere van de release van zijn nieuwe album Intensive Care, samen met vijf andere onuitgegeven clips te downloaden. Novum - Victoria Beckham is geïnteresseerd in de leer van scientology. De jarige Victoria zou een genezingshandboek van de scientologychurch lezen. Volgens de Britse krant The Sun gaat het om het boek 'Assist for illnesses en injuries'.

De door de Amerikaan Ron Hubbard gestichte beweging is gebaseerd op het denkbeeld dat de kwaliteit van het leven kan worden verbeterd met behulp van 'wetenschappelijke' middelen. De belangstelling van Beckham zou zijn gewekt door een 'mysterieuze' ziekte, waarmee het zoontje van het sterrenkoppel deze maand twee keer in drie dagen in een ziekenhuis zou zijn opgenomen. Aanhangers van scientology zouden geloven dat mensen zichzelf kunnen genezen door middel van een in het boek beschreven aanrakingstechniek.

Ook de aanstaande vrouw van Cruise, Katie Holmes, zou een volger van de geloofsleer zijn geworden. Victoria en de jarige Holmes bezochten vorige week samen een modeshow in Los Angeles. Daar zou Holmes van de mysterieuze ziekte van Romeo Beckham hebben gehoord en Victoria het boek hebben aangeraden.

Novum - Gwyneth Paltrow is zwanger, meldt het Amerikaanse magazine Star. Het blad zegt het nieuws te hebben gehoord van de moeder van de jarige actrice. De woordvoerder van Paltrow ontkent het bericht.

Volgens Star antwoordde de moeder van de actrice bevestigend op de vraag of zij weer oma zou worden. Ik heb het recentelijk niet gecheckt. De geruchten gaan dat de baby vernoemd wordt naar de vader van Gwyneth, Bruce Paltrow.

Gwyneth en haar man Chris Martin, de zanger van Coldplay, hebben al een kind. Hun dochter Apple is zestien maanden oud. Het stel leerde elkaar kennen in en trouwde in december Het gezin woont in de Britse hoofdstad Londen. De actrice wil Groot-Brittannië verlaten, omdat ze het mikpunt is geworden van de pers, meldt Contactmusic. Dat gebeurde sinds bekend werd dat ze een affaire zou hebben gehad met de nieuwe James Bond, Daniel Craig, terwijl ze een relatie had met Jude Law.

Volgens de moeder van de actrice, Josephine, wordt Sienna 'ongelukkig van het lastigvallen door de pers'. En daarbij, ze weet dat het ook goed is voor haar carrière, want de filmindustrie is daar het grootst. In september werd hun relatie nieuw leven ingeblazen. Deze maand gingen geruchten dat Miller een affaire zou hebben met Daniel Craig, waarna Law de relatie verbrak. Novum - Madonna brengt haar twee kinderen te veel onder de aandacht van de media.

Dat vindt Jon Bon Jovi. De jarige zanger heeft kritiek op de popdiva, omdat ze haar kinderen zou meenemen naar filmpremières, meldt contactmusic. Volgens Bon Jovi kan de zangeres haar kinderen beter buiten de schijnwerpers houden. Novum - Een 8-jarig Amerikaans meisje heeft de eerste zwarte beer van het jachtseizoen in de staat Maryland gedood. Dat hebben de autoriteiten van Maryland bekendgemaakt.

Met twee geweerschoten velde het meisje, Sierra Stiles, maandag de volwassen mannetjesbeer van 95 kilo. De staat hanteert geen minimumleeftijd voor jagers, wel moeten ze een toelatingstest doen om aan te tonen dat ze met een vuurwapen kunnen omgaan. Stiles had de test glansrijk doorstaan. AgfaPhoto België heeft maandag de boeken neergelegd bij de Antwerpse rechtbank van koophandel.

Dat werd vernomen bij het bedrijf. Bij de verkoopsafdeling in Kontich werken zo'n 20 mensen. Het Duitse AgfaPhoto werd vorig jaar als klassieke fotografie-afdeling van Agfa-Gevaert afgesplitst van de beeldverwerkingsgroep.

Voor het bedrijf, dat in zware moeilijkheden verkeert, werd een concordaat aangevraagd. De meeste werknemers van AgfaPhoto werken in Duitsland. In België is een zelfstandige verkoopsafdeling actief die in Benelux-verband werkt. De onderneming legde maandagmorgen de boeken neer, aldus een woordvoerster, die geen verdere uitleg wil of kon geven.

Managing director Olivier Stradmeijer van AgfaPhoto-Benelux was niet onmiddellijk bereikbaar voor commentaar. In Kallo, een deelgemeente van Beveren, is een lek in een aardolietank ontstaan. Het gaat om een tank van 40 miljoen liter. Hiervan is zeker 33 miljoen liter weggelekt.

Als gevolg van het lek is er een sterke geurhinder in de regio, maar er zou geen gevaar voor de volksgezondheid bestaan. De tank die lek geslagen is, staat op de terreinen van de firma TotalFina, op de Kwarikweg.

Over de oorzaak van het lek is nog niets bekend. De aardolie stroomt op dit moment in een bufferbekken, dat evenwel dreigt te overstromen. De aardolie wordt met een laag schuim bedekt. Dat gebeurt om te vermijden dat de oliedampen zich met zuurstof zouden mengen en er explosiegevaar zou ontstaan, zo meldt Julie Clement, communicatie-ambtenaar van de provincie Oost-Vlaanderen.

Fase 3 van het rampenplan is ondertussen afgekondigd en de provinciegouverneur is ter plaatse. Volgens de gemeente is er geen gevaar voor de volksgezondheid, maar is er wel een risico op bodemverontreiniging.

Een groot deel van de rechter Schelde-oever ondervindt ook ernstige geurhinder. Het gaat voornamelijk om de gemeenten Brasschaat, Schoten en Kapellen. Het is nog niet zeker of Frans Bauer gaat logeren bij zijn fans. Talpa meldde dinsdag dat er een programma komt waarin wordt getest of de aanhangers van de volkszanger net zo gastvrij zijn als de artiest zelf. Het management van Bauer zei echter van niets te weten.

Slapen bij Frans Bauer zou vanaf 8 november zes weken lang te zien zijn dinsdagen Zij verklaarde dat het programma Bauer op tournee volgt door het land, terwijl hij op zoek naar een slaapplaats aanklopt bij fans. De fans zouden kans maken op een nachtje slapen bij Frans en zijn Mariska.

Sterker nog, er zijn nog niet eens gesprekken gevoerd'', aldus de verbaasde manager van de volkszanger. Bauer tekende vorig jaar november een contract met de TROS. In de overeenkomst is vastgelegd dat programma's rond de artiest eerst moeten worden voorgelegd aan deze omroep en pas na weigering van de TROS door een andere omroep mag worden uitgezonden.

Als daar wordt gezegd dat er geen programma is, dan is er wat ons betreft niks aan de hand. Prinses Aimée droeg in Naarden, in de kerk, een sluier van bijna vier meter - een hele lengte, je moet ermee leren lopen en makkelijk is dat niet. Cipiers uit de gevangenis van Wiltshire Engeland zijn maandenlang 'gegijzeld' geweest door De diertjes hadden op eigen kracht een tunnel naar de cellen gegraven en mochten nadien niet meer uit het gebouw gezet worden.

Dassenholen kunnen immers op bescherming van de wet rekenen. De roofdieren konden dus maandenlang onbeperkt hun gangen gaan en schepten er plezier in de bewakers op geregelde tijdstippen op stang te jagen. Een van hen liep bij een beet zelfs een gapende wonde aan de hand op. Na die aanval was de maat vol voor de gevangenisdirectie. Dankzij de tussenkomst van het ministerie voor Voeding, Land- en Bosbouw mochten de dassen eindelijk op legale wijze uit de gevangenis gezet.

Een hongerige beer heeft vanmorgen in de buurt van de stad Vladivostok, in het oosten van Rusland, een jarige man gedood. Beren komen in het oosten van Rusland in hun zoektocht naar voedsel steeds vaker in contact met mensen. De politie van Vladivostok en omgeving meldde dat in oktober al elf mensen door aanvallen van beren gewond zijn geraakt. De beren in de regio zijn voor hun voedselvoorziening voor een groot deel op eikels en dennenappels aangewezen.

Door de houtkap wordt het steeds moeilijker om er daarvan voldoende te vinden. De grote baas van het Amerikaanse topcommunicatiebedrijf Savvis is door American Express voor de rechter gedaagd in een zaak van betwiste kredietkaartuitgaven. Robert McCormick had een rekening van McCormick ontkent niet dat hij de Scores club in Manhattan heeft bezocht maar zegt dat 'slechts' American Express wil nu dat hij het hele bedrag ophoest en sleept hem voor de rechtbank.

Bij Savvis geloven ze sterk "dat meneer McCormick het slachtoffer is geworden van fraude". Het bedrijf en het kredietkaartbedrijf wilden geen verdere informatie kwijt, maar uit gerechtelijke documenten blijkt dat American Express McCormick heeft gevraagd om schriftelijk te bewijzen dat er gefraudeerd was met de bedragen, die op "verschillende momenten" werden aangerekend. McCormick zou die bewijzen nooit geleverd hebben. Het is niet de eerste keer dat Scores ter sprake komt in een zaak van kredietkaartfraude, maar het komt wel vaker voor dat eigenaars van dergelijke clubs hun klanten te veel aanrekenen.

Scores zelf werd al twee keer gedagvaard, voor rekeningen van respectievelijk Een woordvoerder van Scores wou geen commentaar geven over de manier waarop McCormick aan die hoge rekening was gekomen, maar zei dat veel hoge pieten tot Hij zei ook dat, telkens een klant meer dan Een advocaat, die dronken achter het stuur zat,  kon maandag niet op zijn eigen proces pleiten wegens stomdronken.

Het was de tweede keer dat de jarige Jerry Stewart uit Benton in de Amerikaanse staat Arkansas voor de rechter verscheen inzake rijden onder invloed. De rechter kon er niet mee lachen en liet de man in de boeien slaan voor smaad aan het hof. Stewart blijft zeker nog tot donderdag in de cel, dan verschijnt hij in een andere zaak.

Indien hij schuldig wordt bevonden aan rijden onder invloed, hangt er hem een maximale gevangenisstraf van zes jaar boven het hoofd. De plaatselijke advocatenbalie overweegt de dronken chauffeur tijdelijk of permanent te schorsen. Dat zijn de tien mannen die kans maken om uitgeroepen te worden tot Grootste Belg. Uit een lijst van namen van Belgen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de Belgische samenleving kozen Hun namen werden gisteravond op Canvas  bekendgemaakt.

Van 24 oktober tot 1 december De eindstemming loopt van maandag 24 oktober tot en met donderdag 1 december. In die periode kunnen de Vlamingen de Grootste Belg verkiezen.

Canvas zendt over elke finalist een documentaire uit. In de eerste documentaire, die donderdag te zien is, reist  assisenpleiter Jef Vermassen pater Damiaan achterna. Elke finalist voor De Grootste Belg krijgt een peter of meter. Zij zullen hun kandidaat de komende weken verdedigen. Dertien rondes De eindstemming bestaat uit dertien rondes. Tijdens de eerste elf kan het publiek per telefoon, sms of via het internet op hun favoriet stemmen.

Tijdens de twee slotrondes mag alleen per telefoon of sms gestemd worden. Stemmen kan per persoon, per ronde en per kanaal slechts een keer. De finale van De Grootste Belg vindt plaats op 1 december. Canvas  en Radio 1 eren de winnaar met een standbeeld, dat in het VRT-gebouw komt. Supermodel Gisele Bundchen hulde haar borsten in een witgouden harnas met kleine diamantjes, 22 robijnen en één reuzediamant van karaat.

Dat Jennifer Lopez een buitenproportioneel achterwerk heeft is menigeen bekend. Het is tenslotte haar grootste handelsmerk! Hier zie je J.

Lo nietsvermoedend in bikini en…what an ass! Misschien toch meer sporten of een rondje plastische chirurgie Jen? Setje Jennifer Aniston en Vince Vaughn maken er geen geheim meer van dat ze een setje zijn. Deze week vierden ze hun alweer twee maanden durende relatie. Hier werden ze gepot op het balkon van het luxueuze Peninsula Hotel. En dat was kus, kus, kus en de rest…. Een hengst van Paris Dat Paris Hilton geen lieverdje is dat is algemeen bekend. Als het moet bijt onze geliefde Hilton erfgename goed van zich af en indien nodig gebruikt ze zelfs haar vuistjes.

Of haar beschermheren dan, want de bodyguards van Paris schijnen niet bepaald zachthandig om te gaan met lastige fotografen. Alles verkoopt Door dezelfde Paris Hilton gebruikte zaken leveren nog genoeg cash op.

Een kennis die in hetzelfde gebouw woonde als Paris en haar toenmalige vriendje Jason Shaw ontdekte een flesje badolie dat onze Paris in haar appartement had achtergelaten. Ze zette het op Ebay en er werd nog geld op geboden ook. Wat mensen allemaal niet over hebben voor spulletjes van hun idolen…  Bied gezellig mee Hou je koplamp En op datzelfde Ebay kwamen we zelfs de gebroken koplampen tegen van de auto van Lindsay Lohan….

Het bewijs is weer geleverd: Bied gezellig mee 2 Lange tenen En dan nog een opvallend nieuwtje over Halle Barry. Een oplettende fotograaf schoot deze plaatjes van de voeten van de actrice en het lijkt inderdaad of ze zes tenen heeft in plaats van vijf….

Bovendien zijn ten opzichte van dat jaar 50 procent meer bedrijven failliet gegaan. In zijn bijna faillissementen beëindigd.

Bij drie op de tien was sprake van mismanagement. Nederlandse tuinders produceren tien keer meer paprika's dan 25 jaar geleden. Vooral begin jaren negentig is de paprikateelt fors toegenomen, bleek maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS.

De groei komt deels doordat deze groente nu op een groter opppervlak wordt verbouwd. In gebeurde dat op hectare, zes keer meer dan in Daarbij weten de tuinders steeds meer paprika's per plant te oogsten. Per vierkante meter konden zij in gemiddeld 15 kilo paprika's plukken. Anno was dat gestegen naar gemiddeld 26 kilo. Bijna de helft van de tuinders teelt rode paprika's. Sinds begin jaren negentig zijn de gele en andere kleuren paprika's in opmars: Het aandeel groene paprika's daalde iets naar 18 procent van het totaal oppervlak van de Nederlandse paprikateelt.

In de loop der jaren ziet het leven er ook heel wat gepeperder uit dan voorheen. Vijf grote Amerikaanse uitgevers hebben de internetzoekmachine Google voor de rechter gedaagd wegens de plannen van het webbedrijf om gebruikers in staat te stellen stukken tekst in een groot aantal boeken te 'zoeken'.

BZN bestaat precies 40 jaar en scoorde in die periode 54 top hits. Daarmee is de Volendamse groep de succesvolste van Nederland. Daar verraste Koelewijn de band met het eerste exemplaar.

Ruim 35 jaar bestaat de groep al. Toch denken de rockers van Deep purple niet langer aan stoppen, vertelt zanger Ian Gillan. De Italiaanse dramaturg en Nobelprijswinnaar Dario Fo gaat een gooi doen naar de burgemeesterssjerp van Milaan. Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende lente in de hoofdstad van Lombardije komt de verklaarde tegenstander van Silvio Berlusconi's rechtse beleid op voor een linkse partij.

Concreet betekent dit ageren voor schonere lucht en vlotter verkeer. Reeds in hadden velen aan Fo's mouw getrokken om zich toch maar kandidaat te stellen. Onder druk van een linkse partij trok de fervent antiklerikale man van de letteren zich toen te elfder ure terug, hoewel uit opiniepeilingen was gebleken dat hij met 39 procent van de kiesintenties de slag met vlag en wimpel zou gewonnen hebben. De Franse zanger kreeg de onderscheiding op een korte ceremonie voor de start van zijn concert in Vorst Nationaal.

Het is een land waarvoor ik veel genegenheid heb", zei Sardou. De Kroonorde is één van de drie nationale Orden van België en wordt onder meer toegekend voor uitzonderlijke verdiensten op artistiek, literair of wetenschappelijk vlak. Rattenberg, een dorpje in Oostenrijks Tirol, ligt aan de zuidkant afgeschermd door de Stadtberg.

Die berg is maar meter hoog, maar ontneemt Rattenberg wel gedurende vier wintermaanden ieder zonlicht. Het stadje onderzoekt daarom volop een plan van twee miljoen euro, om met een zestig spiegels licht te brengen in de duisternis. Het project is opgestart in , toen bleek dat liefst twintig procent van de inwoners van Rattenberg 's winters aan depressies leed. Tien procent van de bevolking is er al weggetrokken, en de toeristen gaan naar leuker oorden. Daarom het ambitieuze project om het zonlicht te heroriënteren.

Het bedrijf Bartenbach Lichtlabor zou in een aangrenzend dorpje tegen zestig spiegels plaatsen. De oriëntatie van die spiegels zou via computer voortdurend worden afgestemd op de draaiing van de zon. Of het project, dat herinneringen oproept aan dat van professor Barabas in het Sus-en-Wisalbum "De Brullende Berg", zal lukken, is nu nog onzeker. De toeristische sector in het dorp is alvast in blijde verwachting.

Novum - Aretha Franklin heeft vrijdag een feest gegeven voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. Ze had voedsel meegenomen voor vluchtelingen die verbleven in een hotel in Detroit.

Ongeveer veertig mensen wonen nu in het hotel. Franklin, die in de buurt woont, wil een bijdrage leveren om hun leed te verzachten. De 'Queen of Soul' deelde haar herinneringen van New Orleans met de slachtoffers. Haar eerste bezoek aan de stad was in Ze zei met plezier terug te denken aan de 'Mardi Gras'-vieringen, het winkelen en het goede eten. Novum - Het platenlabel van Usher geeft volgende maand met de filmsoundtrack 'In the mix' zijn eerste album uit. Usher, die als schrijver en producent aan de soundtrack heeft meegewerkt, draagt één nummer bij aan het album.

Dat meldt de website Billboard. Volgend jaar is Usher op het witte doek te bewonderen in de dramatische film 'The ballad of Walter Holmes'.

Eerder was hij onder meer te zien in de film 'Texas rangers' uit en 'The faculty' uit Novum - Veel muzikanten zijn fan van Kate Bush. Zo geeft Coldplay toe dat het nummer 'Speed of sound' geïnspireerd is op Bush' hit 'Running op that hill' uit en noemt voormalig Sex Pistol John Lydon haar 'superorigineel'.

Ook rapper Tricky is onder de indruk van de Britse zangeres. Hij vergelijkt haar 'qua genialiteit' met The Beatles. Kate Bush maakte in haar debuut met het nummer 'Wuthering heights' dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Emily Brontë. Het stond vier weken op één in de Britse hitlijsten. Het laatste album van de jarige zangeres kwam uit in , maar eind augustus werd bekend dat er na twaalf jaar weer een cd op komst is, het dubbelalbum 'Aerial'. Maandag wordt de eerste single 'King of the mountain' uitgebracht.

Het album ligt vanaf 7 november in de winkel. De storm heeft zich zaterdag gevormd in het Caribische gebied. Het meest waarschijnlijke scenario is dat de storm de Dominicaanse republiek doorkruist en Haïti alleen getroffen wordt door zware regenval. Het is ook mogelijk dat Alpha afbuigt naar het westen en aankomt in de hoofdstad van Haïti, Port-au-Prince.

Alpha is de 22e storm van dit seizoen. Het vorige record van 21 stormen staat sinds Het is de eerste keer dat het Griekse alfabet wordt gebruikt voor de benaming van een storm. Dit omdat de beschikbare namen voor dit stormseizoen opgebruikt zijn en men dan begint met het Griekse alfabeth.

Raitt vermengt op een eigenzinnige manier rock en blues, maar moest lang wachten op de grote doorbraak. Die kwam er in met "Nick of Time", toen al haar tiende album. Intussen heeft de zangeres negen Grammy's op de schouw staan en behoort ze ook tot de Rock and Roll Hall of Fame.

De tickets voor het concert kosten 45, 40 of 35 euro. Dit setje heeft kleine extraatjes zoals polsbandjes en een choker die de draagster dat speciale gevoel bezorgt dat lingerie kan geven. Rood, de kleur van liefde en passie, blijft een all-time favoriet als het gaat om ondermode. Dit heeft de Britse zondagskrant The Sunday Times zondag onthuld.

Cherie Blair kreeg de auto na de aanslagen van 11 september De maatregel is echter nu pas bekendgeworden, nadat The Sunday Times een beroep had gedaan op de Britse wet op de openbaarheid van bestuur. Cherie Blair wordt rondgereden in een Vauxhall Omega. Zij gebruikt de regeringsauto ook om boodschappen te doen of naar de sportschool te gaan. Een woordvoerder van Downing Street bevestigde dat Cherie Blair inderdaad als eerste premiersvrouw een regeringsauto heeft gekregen, nadat veiligheidsdeskundigen daartoe hadden geadviseerd.

Norma Major kreeg wel bescherming toen haar man John premier was. Maar als zij voor persoonlijk gebruik een beroep deed op een regeringsauto, kreeg zij daarvoor een rekening gestuurd.

Denis Thatcher nam toen in Whitehall vlakbij Downing Street gewoon de bus. Irene Moors samen met grote vriend Elmo. Laten we eerlijk zijn, als je de kans krijgt om de mooiste tijd van je leven nog een keer over te doen, zeg je natuurlijk geen 'nee'.

Ook niet als je het daardoor twee keer zo druk krijgt. Toen Irene Moors gevraagd werd om de hoofdrol te vertolken in de jarige jubileumshow van de beroemdste straat van Nederland, bedacht ze zich dan ook geen seconde: Dat vinden ze in ieder geval bij Joop van den Ende Theaterproducties, die de muzikale en knotsgekke theatershow Sesamstraat voor een aantal weken naar Nederland heeft gehaald.

Voor de rol van de nieuwe muzieklerares van Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover had directeur Erwin van Lambaart eigenlijk maar één persoon in gedachten: Ze voelt zich gevleid. In de nieuwe studio van Govert de Roos in Amsterdam wordt Irene mooi gemaakt voor de foto.

Ik draag hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Er zijn anderen die ervoor moeten zorgen dat het allemaal goed komt. Geniet er maar van, want de komende tijd krijg je die mogelijkheid waarschijnlijk niet zo vaak meer. Ik denk nog vaak met weemoed aan onze Telekids-periode. Zonder twijfel waren dat voor mij, en ik weet bijna wel zeker ook voor Carlo, de mooiste tien jaar uit mijn televisietijd. We hebben er alles mogen doen en leren.

Deden kindershows in het land en gaven pittige popconcerten. Het directe contact met kinderen, dat was misschien nog wel het allerleukst. Een cadeautje waar je met goed fatsoen geen nee tegen mag en wil zeggen. Ik kan echt niet wachten om die glunderende gezichtjes in de zaal te zien.

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat wordt namelijk een interactieve en creatieve voorstelling, waarbij kinderen maar ook hun ouders en oma's en opa's de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een geweldig muzikaal feest van te maken. Vandaag zijn de laaste ongehuwde prins, prins Floris en Aimée Söhngen getrouwd.

Geen koninklijke mannen meer over Een beetje tuttig hoog gesloten, maar van de koninklijke familie hoeven we uiteraard geen mooi decoleté te verwachten.

Dat gaat net iets te ver Donderdag trouwden ze in Naarden voor de wet. De jurk was gemaakt door Lidy de Joode die ook verantwoordelijk was voor de jurk met jasje tijdens het burgerlijk huwelijk.

De dertigjarige prins Floris is door zijn huwelijk afgevallen als lid van het Koninklijk Huis. Hij vond het niet nodig om het parlement toestemming te vragen voor zijn huwelijk, omdat er genoeg troonopvolgers zijn. Hij heeft inmiddels gezoen bij Mabel waar het toe kan leiden. God weet wat er allemaal bij Aimée naar boven komt Van de ondervraagden is 62 procent niet gediend van alle belangstelling die zo'n huwelijk met zich meebrengt.

Het album 'Om van te dromen' is zaterdag in de verkoop gegaan. Bauer heeft meer dan vijftigduizend exemplaren aan de winkels uitgeleverd.

Hiermee verdient de volkszanger op de dag van de release zijn 43ste Gouden Plaat. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 27 oktober in Rotterdam. Bauer noemt zijn nieuwe album 'vernieuwend' in het genre van het Nederlandse levenslied.

Op het album zijn Afrikaanse klanken te horen in 'Landela', een nummer waarvoor Frans inspiratie vond op de reis die hij maakte naar Zuid-Afrika.

In het Afrikaanse land maakte Bauer opnames voor de dvd van het album 'Om van te dromen'. Behalve in de theatertournee die Frans tot en met december maakt, is hij ook te zien op het witte doek. Bauer maakt zijn filmdebuut als een muzikale kabouter in de speelfilm over Kabouter Plop. Haar manie voor Elvis Presley levert een jarige Britse een gevangenisstraf van drie jaar op. Om haar gigantische verzameling memorabilia van The King te financieren, heeft de vrouw gedurende drie decennia geld ontvreemd bij het parkeerbedrijf waarvoor ze kassier was.

In totaal zou het om een half miljoen pond zo'n driekwart miljoen euro gaan. Sommige maanden legde Julie Wall voor Haar hele Elvis-verzameling hield ze verborgen in de kelder van haar ouders. De Amerikaanse pianiste en zangeres Shirley Horn, een van de laatste jazzdiva's, is donderdag op jarige leeftijd overleden in de omgeving van Washington.

Dat meldde vrijdag Warren Shad, een lid van de familie van de zangeres en een oud drummer in haar jazzband. Horn zat al verschillende jaren in een rolstoel na de amputatie van een voet. Ze leed aan suikerziekte en overleefde borstkanker. De in geboren zwarte zangeres werd in de jaren zestig ontdekt door de legendarische trompettist Miles Davis. Ze nam verschillende succesvolle cd's op met Quincy Jones als producer. Gedurende vijftien jaar stond haar carrière op een laag pitje omdat ze haar tijd wilde steken in de opvoeding van haar dochter.

In het begin van de jaren tachtig begon haar tweede carrière met verschillende cd's en talloze concerten in Europa en de VS als gevolg. De hotelzone in de Mexicaanse badplaats Cancun is door zeewater en de zware regenval overstroomd tot een hoogte van vijf tot acht meter. De orkaan Wilma heeft het schiereiland Yukatan bereikt. Volgens hem gaat Wilma de neerslagrecords breken. Op Isla Mujeres, een eiland voor Cancun, viel al bijna miilimeter water.

Wilma heeft een diameter van kilometer. As for systems, we will involve all five systems in the discussion. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination. We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above.

When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus. The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores. SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1.

Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population. The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative.

Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams. All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words. If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays. Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types.

For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme.

The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart. There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5. In scores, too, we see far more variation. Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones. Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females.

We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams. The dashed line represents the separation threshold, i.

The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders. Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types.

Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification. This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree.

In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly. Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions. The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo. However, his Twitter network contains mostly female friends.

This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use. The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses. Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question.

Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work. Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams.

The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red. The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets. However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4.

As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens. On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user.

And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa.

As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission.

And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson. However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication. Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence.

Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke.

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting.

Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar. Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document.

Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8.

Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1. What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan.

Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets. De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text.

Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M.

Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Hij woont helemaal a, zonder familie. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands.

There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English. What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen. Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety.

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit. But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done.

Look at ever thing God has made See the birds above. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect. Alle opgaven hebben gelijk gewicht.

Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P. Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een.

Schrijf op wat je dan gaat doen. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to. Welke Engelse woorden hoor je?

Diagnostiek en behandeling Dutch Edition Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling Dutch. Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider:.

Dit gebeurt bij het lectoraat. Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon. Bezoekers die vaker komen worden. My Way of connecting is just one of many but proved it self over. Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. If a screen is held upside down by coincide, the digits may look like letters from the alphabet.

Mijn Inspiratie Ik kreeg het idee om een variant te maken van een lamp die ik al eerder had gemaakt. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open. Knelpunten in Zelfstandig Leren: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur.

Bifid cipher The bifid cipher is one of the classical cipher techniques that can also easily be executed by hand. The technique was invented around by amateur cryptographer Felix Delastelle. Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought.

Pagina 1 Cygnet Yarns has lovely colours in their range that reminded me of those shells. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Domino tiles Dominoes is a game played with rectangular domino 'tiles'. Today the tiles are often made of plastic or wood, but in the past, they were made of real stone or ivory.

They have a rectangle. Please note that the Dutch version. The objectives of the registry a. Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen. Weergave met pagina beginnen:. Fenna van der Woude 10 maanden geleden Aantal bezoeken: We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting.

Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie. A Yes I do! When my mother lets me buy chocolate. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie.

Als we twee negatieve Nadere informatie. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie. Use Firmware version Nadere informatie.

Quick scan method to evaluate your applied educational game. General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. What is an Nadere informatie. Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

Main language Dit is de basiswoordenschat. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven Nadere informatie. De firewall blijft namelijk op stateful staan Nadere informatie. How would Nadere informatie. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is.

De toets bestaat uit twee Nadere informatie. This is a list of things that you can find in a house. Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The angles in between the sides Nadere informatie. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction.

Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie.

Do you like the dancing performances or would you rather listen Nadere informatie. Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e Nadere informatie. Arjan Bos Tweede begeleider: Ellin Simon Zelfwaardering en Angst bij Kinderen:kim holland lesbisch opa neukt buurmeisje

..

Groot-Brittannië heeft het hoogste aantal gedetineerden. In Engeland en Wales zitten mensen per In Duitsland ligt dat cijfer op 98 en Frankrijk telt 93 gedetineerden per Het Duitse tv-programma C'T Magazin, dat uitgezonden wordt via regionale tv-zenders bij onze oosterburen, zal zaterdag het verhaal vertellen over een jarige Duitse scholier die 6. De scholier, Mario K. Na verloop van tijd ontving de nietsvermoedende scholier een aangetekende brief van een advocatenbureau uit Hamburg over zijn homepage.

Hij moest onmiddellijk de foto's verwijderen in verband met de schending van auteursrechten. De advocaten rekenen Mario voor dat hij Hij mag de zaak schikken voor 6. Een nederlaag voor de vrienden Asterix en Obelix. Het Europees Hof van Justitie heeft donderdagmorgen een beroep verworpen van uitgeverij Editions Albert René tegen de bescherming van het merk Mobilix door telecomgroep Orange.

Het Hof stelt dat het Europees merkenbureau die bescherming mocht toekennen in De Franse uitgever van de gekende stripreeks was tegen de toegekende bescherming in beroep gegaan. De rechtbank van eerste aanleg van het EU-Hof heeft beide merken vergeleken. Uiteraard zijn de meeste letters gelijk, wat een sterk gelijkaardige uitspraak meebrengt. Visueel is er echter een groot verschil. Ook qua concept zijn er duidelijke verschillen.

Mobilix verwijst naar mobiliteit, Obelix is een gekende dikzak, die met kledij met verticale strepen slanker probeert te lijken. Voor de rechtbank is er dan ook geen verwarring mogelijk. De uitgeverij van Uderzo's geesteskind kan bovendien geen claim leggen op de suffix 'ix'.

Dat maakte concertorganisator Clear Channel vrijdag bekend. De voorverkoop van het concert start zaterdag. Santana heeft de voorbije vier decennia zijn stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. De Mexicaan, die in het begin van de jaren zestig naar San Francisco verhuisde, heeft al meer dan negentig miljoen albums verkocht, verzamelde met zijn groep reeds tien Grammy's en is lid van de Rock and Roll Hall of Fame. Hij brak met zijn groep in door op het Woodstock-festival.

Handelsmerk van Santana is vermenging van traditionele Latijns-Amerikaanse elementen met rock, gedragen door een stevige ritmesectie en virtuoos gitaarspel van Carlos zelf. Een Engelsman biedt via de internetveilingssite eBay een kopje thee aan de hoogste bieder. Maar voor de geïnteresseerde bieders maak ik zo een nieuw kopje, dat ik dan in een verzegeld flesje opstuur.

Om het contract te vieren is er een groot feest gepland in Londen waar meteen de nieuwe kledinglijn zal worden geshowd. De jarige dochter van ex-Beatle Paul Mccartney is al jaren een bekend gezicht in de modewereld. Haar ontwerpen staan bekend om vrouwelijkheid en een coole zelfverzekerde uitstraling. Het is dan ook niet gek dat veel beroemdheden in de rij staan om een plaatsje te bemachtigen bij haar modeshow.

En ook dit hippe feestje willen zij voor geen goud missen! Belga Paus Benedictus XVI begroette woensdag op het Sint-Pietersplein in Rome 'Keizer' Franz Beckenbauer, de voorzitter van het organisatiecomité van de Wereldbeker voetbal , die zijn algemene audiëntie kwam bijwonen.

Beckenbauer, die vergezeld was van ex-bondscoach en voormalig AS Roma-voetballer Rudi Völler, overhandigde aan Joseph Ratzinger, de eerste Duitse paus sinds de XVIe eeuw, het vlaggetje van de komende Wereldbeker, die van 9 juni tot 9 juli in Duitsland plaatsvindt. De voormalige Duitse international, die vandaag de sterke man is achter de WK-organisatie, bracht een bezoek aan Rome en het Vatikaan tijdens het tweede deel van zijn wereldtournee die hem van nu tot in februari langs de 32 gekwalificeerde landen moet brengen.

Dat maakten haar nabestaanden bekend. Ze kwam op jarige leeftijd naar Parijs. Haar ouders wilden dat ze economie zou studeren, maar Holt zag eerder iets in een carriere als actrice. Ze debuteerde aanvankelijk in de theaterwereld, maar stapte algauw over naar het grote scherm met films zoals "Le Golem" van Julien Duvivier en "Les bas-fonds" van Jean Renoir. Het oeuvre van Jany Holt omvat meer dan 30 films.

De carrière van de actrice strekt zich uit over bijna 60 jaar. Holt stapte tweemaal in het huwelijksbootje met een acteur. De eerste maal met Dalio, vervolgens met Jacques Porel. Belga Teksten en aantekeningen uit de laatste levensjaren van Marlene Dietrich zijn nu in boekvorm verschenen. Het werk "In her own hand" van de in gestorven filmactrice wordt door haar dochter Maria Riva op vrijdag 11 november in Berlijn voorgesteld.

Het boek bevat heel wat gedichten en karakterschetsen en geeft een "poëtische kijk in de gedachtenwereld van een zeer ongewone vrouw", aldus de uitgeverij Bertelsmann. Marlene Dietrich, "In her own hand", blz. Belga Miss België Tatiana Silva 20 heeft door de beslommeringen die haar titel met zich meebrengt, geen inkomsten meer. De vijf maanden achterstallige huur voor haar appartementje betaalde ze daarom met de opbrengst van de verkoop van de douchecabine die ze bij haar verkiezing cadeau kreeg.

Miss België-bazin Darline Devos kan het leed niet meer aanzien en wil toekomstige missen een maandloon uitbetalen. Belga De Amerikaanse actrice Brooke Shields 40 is opnieuw zwanger. Shields haalde onlangs nog de kranten door haar openlijk gebekvecht met acteur Tom Cruise. Cruise vindt het onverantwoord dat Shields antidepressiva nam om te genezen van haar postnatale depressie en gaf openlijk kritiek in de media.

Het tweede kindje van Shields komt volgend jaar ter wereld, zo staat te lezen op de website van Entertainment Tonight. De actrice stapte in met scenarist Chris Henchy in het huwelijksbootje. Hun eerste dochter, Rowan Francis, werd begin geboren. Voor haar huwelijk met Henchy was Shields twee jaar lang de echtgenote van tennisster Andre Agassi.

Het stel scheidde in Belga Elvis Presley, de King of Rock'n'Roll die in overleed aan een overdosis drugs, verdient nog steeds genoeg geld om aan de top van de lijst met beste overleden verdieners te blijven staan. Voor het vijfde jaar op rij staat de naam van Elvis bovenaan de jaarlijkse lijst die door het magazine Forbes wordt gepubliceerd en waarop de beste overleden verdieners staan.

Dat komt vooral door de 45 miljoen dollar die zijn hij het afgelopen jaar verdiende door de verkoop van cd's en vergunningen. De tweede plaats wordt bezet door Charles Schulz, de bedenker van de cartoon 'Peanuts'. Hij verdiende het afgelopen jaar 35 miljoen dollar.

Op nummer drie komt John Lennon. Het vermoorde lid van de 'Beatles' verdiende 22 miljoen dollar. Belga King Kong, de nieuwe film van oscarwinnaar Peter Jackson, zal drie uur duren. Dat is dubbel zo lang als het origineel uit Ook de draaikosten zijn enorm: De nieuwe film van de Nieuw-Zeelandse regisseur van de Lord of the Rings-trilogie komt midden december uit in de Verenigde Staten en tal van andere landen.

Intussen zijn de kosten van King Kong al over de kaap van miljoen dollar gestegen. Dat komt onder meer door de dure special effects die gebruikt worden. Naast een acht meter hoge computergeanimeerde reuzenaap zullen ook Naomi Watts, Adrien Brody en Jack Black op het witte doek te bewonderen zijn. Belga Een set van wassen koppen van de Beatles heeft tijdens een veiling in Londen om en bij de De wassen beelden zijn afkomstig uit het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud's en werden gebruikt voor de cover van het beroemde album Sgt.

Pepper's Lonely Heart's Club Band. Volgens het veilinghuis was er veel belangstelling voor de beelden. De kop van Paul McCartney is van een andere periode.

Ze werden na tientallen jaren in het archief van Madame Tussaud's ontdekt. Volgens Louise Cooper, creatief directeur van veilinghuis Cooper Owen, vertegenwoordigen de beelden "een stuk muziekgeschiedenis". Dat heeft de Britse politie vrijdag bekendgemaakt. De blauwe wagen, die overigens in slechte staat verkeert, verdween tussen woensdag- en donderdagnamiddag, aldus een woordvoerder van de politie van Cornwall.

Daarom gaan we ervan uit dat de dieven hem hebben opgetild en weggevoerd", luidt het. In november verschijnt de vierde film van Harry Potter. Het werk van een gemaskerde held is nooit gedaan. Dus is Zorro terug om de kwade krachten te bestrijden in een nieuwe speel- film, een musical en een serie stripboeken. Ab Zagt onderzocht het mysterieuze fenomeen. De vrouw van de Britse premier Blair, Cherie, heeft opnieuw kritiek over zich afgeroepen.

Tot nu toe konden wetenschappers niet vaststellen welke kleur wijn er in de houders zat. Spaanse onderzoekers ontwikkelden evenwel een nieuwe methode waarbij de aanwezigheid van een zuur vastgesteld kan worden die door componenten in rode wijn wordt gevormd. Toetanchamon stierf in voor Christus en werd net als andere Egyptische koningen begraven met spullen waarvan werd aangenomen dat ze in het volgende leven nodig waren. Wijnhouders in het oude Egypte bevatten net als de etiketten op wijnflessen van tegenwoordige allerhande informatie over het jaar en de maker van de wijn.

Op een van de karaffen staat onder meer de tekst: Wijn van het huis van Toetanchamon. Door chef-wijnmaker Vintner Khaa. Novum - Rowwen Hèze-fans hebben het nummer 'De Peel in brand' verkozen tot mooiste lied van de band in de afgelopen twintig jaar. Dat meldt de website van de groep. Als eerbetoon aan de fans heeft Hèze het nummer opnieuw opgenomen. De band uit het Limburgse America viert dit jaar zijn jarig jubileum. Voor de samenstelling van het jubileumalbum, dat volgende maand verschijnt, werd de hulp van de fans ingeroepen.

Zij mochten bepalen welke nummers op de cd komen door hun twintig favoriete nummers door te geven. Op 11, 12 en 13 november vindt het jubileumconcert van Rowwen Hèze plaats in America. Op 7 november ligt de nieuwe versie van 'De Peel in brand' in de winkels.

Novum - Def P. De jarige Amsterdamse rapper maakte het nummer voor een aflevering van 'Het Klokhuis', waarin hij zelf ook is te zien. De aflevering met de rap wordt maandag uitgezonden. Het NPS-programma 'Het Klokhuis' staat van zondag tot donderdag in het teken van 'De week van de geschiedenis', met 'buren' als thema. In de afleveringen van zondag en maandag staan Anne Frank en haar Amsterdamse buurmeisje Hanneli Goslar centraal.

Aan het hoofdstedelijke Merwedeplein waren Anne en Hanneli buurmeisjes en elkaars beste vriendinnen. De inmiddels jarige Hanneli, die momenteel in Israël woont, is voor 'Het Klokhuis' naar Nederland gekomen om haar verhaal over de Tweede Wereldoorlog te vertellen.

Novum - De wereldvoetbalbond Fifa heeft de Engelse muzikant Peter Gabriel gevraagd de openingsceremonie van het WK voetbal in Duitsland volgend jaar te organiseren. De rockster verzorgt de optredens en festiviteiten tijdens de opening van het voetbalevenement in juni, meldt het Britse persbureau Reuters. De ceremonie vindt begin juni plaats in het Olympisch Stadion in de Duitse hoofdstad Berlijn.

De rockster verliet de band in Gabriel heeft tot nu toe tien soloalbums uitgebracht, waaronder 'Long walk home' en 'Up'. De zanger won in zijn eerste Grammy Award met zijn zevende plaat, 'So'. Behalve zanger is Gabriel liedjesschrijver, producer en politiek activist.

De prijs voor Beste Acteur ging naar Joaquin Phoenix. Net als in het voetbal borrelt de vete België-Nederland ook op in Expeditie Robinson. Met dat verschil dat wij, zo schrijft de Vlaamse krant Het Nieuwsblad, de goals maken en onze noorderburen, zonder greintje compassie, telkens met een rode kaart van het eiland sturen.

Nederlanders worden één voor één weggestemd in Expeditie Robinson. Afgezien van Johnny die, verteerd door heimwee, zelf weg wou. Belgen overleven met de vingers in de neus.

Als er al een Belg sneuvelt, is dat eerder toevallig. Elsje moest naar huis met een enkelbreuk. Annita viel rechtstreeks af toen ze het samensmeltingsspel verloor en Wim kreeg een buikvliesontsteking.

Op verschillende internetfora verklaren onze noorderburen de ,,makke Belgen'' de oorlog: Schapen die hun kudde niet verlaten. Nooit een mening hebben. De presentatrice weet waarover ze spreekt omdat ze ettelijke jaren in Amsterdam heeft gewoond. Belgen gaan meer wikken en wegen. Je zit dichter op mekaars lip, waardoor alles een beetje uitvergroot wordt. Maar de expeditieleden brengen het zelf ook vaak ter sprake omdat het nu eenmaal een eeuwenoude vete is: Van hem weet je ook waar je staat'', vindt Robinson -afvaller Wim Massoels 19 uit het Belgische Kortessem.

Hij zat in de groep met de Nederlandse Esther die heel subtiel gepest werd door John en Carl. Hun teamgenoten zwegen als vermoord. Hoe komt het toch dat je zo je mond hebt kunnen houden op dat eiland? Ik heb nooit het gevoel gehad erbij te horen. Hun kansen tegen de 'brave' Belgen blijven bestaan. Zeker met het nieuwe eilandraadsysteem waarbij de kandidaten meer stemmen kunnen inzetten op één teamgenoot.

Kortom, Expeditie Robinson wordt een puur tactisch spel. Een Belg die helemaal niet in de gevarenzone zit, kan er zomaar uitgewipt worden. En ik kan je verklappen dat het niet lang zal duren. Tijdens een schoonheidsoperatie in de Zuid-Spaanse badstad Marbella is de vrouw van de Nigeriaanse president Olusegun Obasanjo, Stella Obasanjo gestorven. De vrouw zou volgende maand 60 jaar geworden zijn. De vrouw was in een privé-kliniek aan de Costa del Sol opgenomen voor plastische chirurgie.

Tijdens de operatie ging het echter mis, en werd ze overgebracht naar het algemene ziekenhuis van Marbella. Daar kon enkel het overlijden worden vastgesteld. Een autopsie moet nu de juiste doodsoorzaak bepalen. Volgens het magazine AdAge verliezen Amerikaanse bedrijven in zo'n De werktijd gespendeerd aan blogs bedraagt in totaal 2,2 procent van het aantal gewerkte uren. Puur gekeken naar de tijd die wordt besteed aan niet aan het werk gerelateerde blogs, is de verspilling 1,65 procent.

Momenteel bezoekt zo'n kwart van de miljoen werkende Amerikanen weblogs, zo blijkt uit andere statistiek. Dat doen deze 35 miljoen arbeiders gemiddeld negen procent van hun werktijd, zo'n 3,5 uur per week. Het gaat om het bevredigen van persoonlijke nieuwsgierigheid, niet om zakelijk relevante informatie, zegt AdAge.

De vraag is of er werkelijk sprake is van een nieuwe en extra vorm van tijdverspilling. En misschien zijn blogs wel een nieuwe vorm van sociale interactie, die het welzijn van de werkers bevordert. Wellicht is het de moderne variant van een praatje bij de koffieautomaat. Een piccolo uit Los Angeles heeft klacht ingediend tegen de jarige acteur Omar Sharif voor slagen en verwondingen. Dat heeft de advocaat van de aanklager, John Carpenter, laten weten. De ster uit "Doctor Zhivago" en "Lawrence of Arabia" zou op 11 juni kwaad geworden zijn omdat de piccolo van het restaurant Mastro's in Beverley Hills weigerde te worden betaald in euro's in plaats van in dollars.

De jarige piccolo van Guatemalteekse afkomst zegt dat de acteur hem een slag in het gezicht gaf waardoor hij begon te bloeden. Bovendien zou Sharif hem meerdere keren "onnozele Mexicaan" genoemd hebben. De piccolo, die 5,63 euro per uur verdient, vraagt een schadeloosstelling van Omar Sharif werd in al eens veroordeeld tot een maand voorwaardelijke gevangenisstraf, omdat hij een politieagent een kopstoot gaf.

Zijn blote kont hebben we al vaker kunnen bewonderen, maar een volledig naakte Robbie Williams is weer eens wat anders. De zanger ging in uit de kleren tijdens een interview nadat hij blufte dat hij graag naakt zong.

Het interview werd nooit eerder uitgezonden maar is wel goed bewaard gebleven. De ongecensureerde opname van het interview is, ter ere van de release van zijn nieuwe album Intensive Care, samen met vijf andere onuitgegeven clips te downloaden.

Novum - Victoria Beckham is geïnteresseerd in de leer van scientology. De jarige Victoria zou een genezingshandboek van de scientologychurch lezen. Volgens de Britse krant The Sun gaat het om het boek 'Assist for illnesses en injuries'. De door de Amerikaan Ron Hubbard gestichte beweging is gebaseerd op het denkbeeld dat de kwaliteit van het leven kan worden verbeterd met behulp van 'wetenschappelijke' middelen.

De belangstelling van Beckham zou zijn gewekt door een 'mysterieuze' ziekte, waarmee het zoontje van het sterrenkoppel deze maand twee keer in drie dagen in een ziekenhuis zou zijn opgenomen. Aanhangers van scientology zouden geloven dat mensen zichzelf kunnen genezen door middel van een in het boek beschreven aanrakingstechniek.

Ook de aanstaande vrouw van Cruise, Katie Holmes, zou een volger van de geloofsleer zijn geworden. Victoria en de jarige Holmes bezochten vorige week samen een modeshow in Los Angeles.

Daar zou Holmes van de mysterieuze ziekte van Romeo Beckham hebben gehoord en Victoria het boek hebben aangeraden. Novum - Gwyneth Paltrow is zwanger, meldt het Amerikaanse magazine Star.

Het blad zegt het nieuws te hebben gehoord van de moeder van de jarige actrice. De woordvoerder van Paltrow ontkent het bericht. Volgens Star antwoordde de moeder van de actrice bevestigend op de vraag of zij weer oma zou worden. Ik heb het recentelijk niet gecheckt. De geruchten gaan dat de baby vernoemd wordt naar de vader van Gwyneth, Bruce Paltrow. Gwyneth en haar man Chris Martin, de zanger van Coldplay, hebben al een kind.

Hun dochter Apple is zestien maanden oud. Het stel leerde elkaar kennen in en trouwde in december Het gezin woont in de Britse hoofdstad Londen. De actrice wil Groot-Brittannië verlaten, omdat ze het mikpunt is geworden van de pers, meldt Contactmusic. Dat gebeurde sinds bekend werd dat ze een affaire zou hebben gehad met de nieuwe James Bond, Daniel Craig, terwijl ze een relatie had met Jude Law. Volgens de moeder van de actrice, Josephine, wordt Sienna 'ongelukkig van het lastigvallen door de pers'.

En daarbij, ze weet dat het ook goed is voor haar carrière, want de filmindustrie is daar het grootst. In september werd hun relatie nieuw leven ingeblazen. Deze maand gingen geruchten dat Miller een affaire zou hebben met Daniel Craig, waarna Law de relatie verbrak.

Novum - Madonna brengt haar twee kinderen te veel onder de aandacht van de media. Dat vindt Jon Bon Jovi. De jarige zanger heeft kritiek op de popdiva, omdat ze haar kinderen zou meenemen naar filmpremières, meldt contactmusic. Volgens Bon Jovi kan de zangeres haar kinderen beter buiten de schijnwerpers houden. Novum - Een 8-jarig Amerikaans meisje heeft de eerste zwarte beer van het jachtseizoen in de staat Maryland gedood.

Dat hebben de autoriteiten van Maryland bekendgemaakt. Met twee geweerschoten velde het meisje, Sierra Stiles, maandag de volwassen mannetjesbeer van 95 kilo. De staat hanteert geen minimumleeftijd voor jagers, wel moeten ze een toelatingstest doen om aan te tonen dat ze met een vuurwapen kunnen omgaan.

Stiles had de test glansrijk doorstaan. AgfaPhoto België heeft maandag de boeken neergelegd bij de Antwerpse rechtbank van koophandel. Dat werd vernomen bij het bedrijf. Bij de verkoopsafdeling in Kontich werken zo'n 20 mensen. Het Duitse AgfaPhoto werd vorig jaar als klassieke fotografie-afdeling van Agfa-Gevaert afgesplitst van de beeldverwerkingsgroep. Voor het bedrijf, dat in zware moeilijkheden verkeert, werd een concordaat aangevraagd.

De meeste werknemers van AgfaPhoto werken in Duitsland. In België is een zelfstandige verkoopsafdeling actief die in Benelux-verband werkt. De onderneming legde maandagmorgen de boeken neer, aldus een woordvoerster, die geen verdere uitleg wil of kon geven. Managing director Olivier Stradmeijer van AgfaPhoto-Benelux was niet onmiddellijk bereikbaar voor commentaar.

In Kallo, een deelgemeente van Beveren, is een lek in een aardolietank ontstaan. Het gaat om een tank van 40 miljoen liter. Hiervan is zeker 33 miljoen liter weggelekt. Als gevolg van het lek is er een sterke geurhinder in de regio, maar er zou geen gevaar voor de volksgezondheid bestaan. De tank die lek geslagen is, staat op de terreinen van de firma TotalFina, op de Kwarikweg. Over de oorzaak van het lek is nog niets bekend.

De aardolie stroomt op dit moment in een bufferbekken, dat evenwel dreigt te overstromen. De aardolie wordt met een laag schuim bedekt. Dat gebeurt om te vermijden dat de oliedampen zich met zuurstof zouden mengen en er explosiegevaar zou ontstaan, zo meldt Julie Clement, communicatie-ambtenaar van de provincie Oost-Vlaanderen. Fase 3 van het rampenplan is ondertussen afgekondigd en de provinciegouverneur is ter plaatse.

Volgens de gemeente is er geen gevaar voor de volksgezondheid, maar is er wel een risico op bodemverontreiniging. Een groot deel van de rechter Schelde-oever ondervindt ook ernstige geurhinder. Het gaat voornamelijk om de gemeenten Brasschaat, Schoten en Kapellen. Het is nog niet zeker of Frans Bauer gaat logeren bij zijn fans.

Talpa meldde dinsdag dat er een programma komt waarin wordt getest of de aanhangers van de volkszanger net zo gastvrij zijn als de artiest zelf. Het management van Bauer zei echter van niets te weten. Slapen bij Frans Bauer zou vanaf 8 november zes weken lang te zien zijn dinsdagen Zij verklaarde dat het programma Bauer op tournee volgt door het land, terwijl hij op zoek naar een slaapplaats aanklopt bij fans. De fans zouden kans maken op een nachtje slapen bij Frans en zijn Mariska. Sterker nog, er zijn nog niet eens gesprekken gevoerd'', aldus de verbaasde manager van de volkszanger.

Bauer tekende vorig jaar november een contract met de TROS. In de overeenkomst is vastgelegd dat programma's rond de artiest eerst moeten worden voorgelegd aan deze omroep en pas na weigering van de TROS door een andere omroep mag worden uitgezonden. Als daar wordt gezegd dat er geen programma is, dan is er wat ons betreft niks aan de hand. Prinses Aimée droeg in Naarden, in de kerk, een sluier van bijna vier meter - een hele lengte, je moet ermee leren lopen en makkelijk is dat niet.

Cipiers uit de gevangenis van Wiltshire Engeland zijn maandenlang 'gegijzeld' geweest door De diertjes hadden op eigen kracht een tunnel naar de cellen gegraven en mochten nadien niet meer uit het gebouw gezet worden. Dassenholen kunnen immers op bescherming van de wet rekenen. De roofdieren konden dus maandenlang onbeperkt hun gangen gaan en schepten er plezier in de bewakers op geregelde tijdstippen op stang te jagen.

Een van hen liep bij een beet zelfs een gapende wonde aan de hand op. Na die aanval was de maat vol voor de gevangenisdirectie. Dankzij de tussenkomst van het ministerie voor Voeding, Land- en Bosbouw mochten de dassen eindelijk op legale wijze uit de gevangenis gezet. Een hongerige beer heeft vanmorgen in de buurt van de stad Vladivostok, in het oosten van Rusland, een jarige man gedood.

Beren komen in het oosten van Rusland in hun zoektocht naar voedsel steeds vaker in contact met mensen. De politie van Vladivostok en omgeving meldde dat in oktober al elf mensen door aanvallen van beren gewond zijn geraakt. De beren in de regio zijn voor hun voedselvoorziening voor een groot deel op eikels en dennenappels aangewezen. Door de houtkap wordt het steeds moeilijker om er daarvan voldoende te vinden.

De grote baas van het Amerikaanse topcommunicatiebedrijf Savvis is door American Express voor de rechter gedaagd in een zaak van betwiste kredietkaartuitgaven. Robert McCormick had een rekening van McCormick ontkent niet dat hij de Scores club in Manhattan heeft bezocht maar zegt dat 'slechts' American Express wil nu dat hij het hele bedrag ophoest en sleept hem voor de rechtbank. Bij Savvis geloven ze sterk "dat meneer McCormick het slachtoffer is geworden van fraude".

Het bedrijf en het kredietkaartbedrijf wilden geen verdere informatie kwijt, maar uit gerechtelijke documenten blijkt dat American Express McCormick heeft gevraagd om schriftelijk te bewijzen dat er gefraudeerd was met de bedragen, die op "verschillende momenten" werden aangerekend. McCormick zou die bewijzen nooit geleverd hebben. Het is niet de eerste keer dat Scores ter sprake komt in een zaak van kredietkaartfraude, maar het komt wel vaker voor dat eigenaars van dergelijke clubs hun klanten te veel aanrekenen.

Scores zelf werd al twee keer gedagvaard, voor rekeningen van respectievelijk Een woordvoerder van Scores wou geen commentaar geven over de manier waarop McCormick aan die hoge rekening was gekomen, maar zei dat veel hoge pieten tot Hij zei ook dat, telkens een klant meer dan Een advocaat, die dronken achter het stuur zat,  kon maandag niet op zijn eigen proces pleiten wegens stomdronken.

Het was de tweede keer dat de jarige Jerry Stewart uit Benton in de Amerikaanse staat Arkansas voor de rechter verscheen inzake rijden onder invloed. De rechter kon er niet mee lachen en liet de man in de boeien slaan voor smaad aan het hof. Stewart blijft zeker nog tot donderdag in de cel, dan verschijnt hij in een andere zaak. Indien hij schuldig wordt bevonden aan rijden onder invloed, hangt er hem een maximale gevangenisstraf van zes jaar boven het hoofd.

De plaatselijke advocatenbalie overweegt de dronken chauffeur tijdelijk of permanent te schorsen. Dat zijn de tien mannen die kans maken om uitgeroepen te worden tot Grootste Belg. Uit een lijst van namen van Belgen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de Belgische samenleving kozen Hun namen werden gisteravond op Canvas  bekendgemaakt. Van 24 oktober tot 1 december De eindstemming loopt van maandag 24 oktober tot en met donderdag 1 december.

In die periode kunnen de Vlamingen de Grootste Belg verkiezen. Canvas zendt over elke finalist een documentaire uit. In de eerste documentaire, die donderdag te zien is, reist  assisenpleiter Jef Vermassen pater Damiaan achterna. Elke finalist voor De Grootste Belg krijgt een peter of meter. Zij zullen hun kandidaat de komende weken verdedigen.

Dertien rondes De eindstemming bestaat uit dertien rondes. Tijdens de eerste elf kan het publiek per telefoon, sms of via het internet op hun favoriet stemmen. Tijdens de twee slotrondes mag alleen per telefoon of sms gestemd worden. Stemmen kan per persoon, per ronde en per kanaal slechts een keer. De finale van De Grootste Belg vindt plaats op 1 december. Canvas  en Radio 1 eren de winnaar met een standbeeld, dat in het VRT-gebouw komt.

Supermodel Gisele Bundchen hulde haar borsten in een witgouden harnas met kleine diamantjes, 22 robijnen en één reuzediamant van karaat. Dat Jennifer Lopez een buitenproportioneel achterwerk heeft is menigeen bekend. Het is tenslotte haar grootste handelsmerk!

Hier zie je J. Lo nietsvermoedend in bikini en…what an ass! Misschien toch meer sporten of een rondje plastische chirurgie Jen? Setje Jennifer Aniston en Vince Vaughn maken er geen geheim meer van dat ze een setje zijn. Deze week vierden ze hun alweer twee maanden durende relatie. Hier werden ze gepot op het balkon van het luxueuze Peninsula Hotel. En dat was kus, kus, kus en de rest…. Een hengst van Paris Dat Paris Hilton geen lieverdje is dat is algemeen bekend.

Als het moet bijt onze geliefde Hilton erfgename goed van zich af en indien nodig gebruikt ze zelfs haar vuistjes. Of haar beschermheren dan, want de bodyguards van Paris schijnen niet bepaald zachthandig om te gaan met lastige fotografen. Alles verkoopt Door dezelfde Paris Hilton gebruikte zaken leveren nog genoeg cash op. Een kennis die in hetzelfde gebouw woonde als Paris en haar toenmalige vriendje Jason Shaw ontdekte een flesje badolie dat onze Paris in haar appartement had achtergelaten.

Ze zette het op Ebay en er werd nog geld op geboden ook. Wat mensen allemaal niet over hebben voor spulletjes van hun idolen…  Bied gezellig mee Hou je koplamp En op datzelfde Ebay kwamen we zelfs de gebroken koplampen tegen van de auto van Lindsay Lohan….

Het bewijs is weer geleverd: Bied gezellig mee 2 Lange tenen En dan nog een opvallend nieuwtje over Halle Barry. Een oplettende fotograaf schoot deze plaatjes van de voeten van de actrice en het lijkt inderdaad of ze zes tenen heeft in plaats van vijf…. Bovendien zijn ten opzichte van dat jaar 50 procent meer bedrijven failliet gegaan.

In zijn bijna faillissementen beëindigd. Bij drie op de tien was sprake van mismanagement. Nederlandse tuinders produceren tien keer meer paprika's dan 25 jaar geleden.

Vooral begin jaren negentig is de paprikateelt fors toegenomen, bleek maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS. De groei komt deels doordat deze groente nu op een groter opppervlak wordt verbouwd. In gebeurde dat op hectare, zes keer meer dan in Daarbij weten de tuinders steeds meer paprika's per plant te oogsten.

Per vierkante meter konden zij in gemiddeld 15 kilo paprika's plukken. Anno was dat gestegen naar gemiddeld 26 kilo. Bijna de helft van de tuinders teelt rode paprika's. Sinds begin jaren negentig zijn de gele en andere kleuren paprika's in opmars: Het aandeel groene paprika's daalde iets naar 18 procent van het totaal oppervlak van de Nederlandse paprikateelt. In de loop der jaren ziet het leven er ook heel wat gepeperder uit dan voorheen. Vijf grote Amerikaanse uitgevers hebben de internetzoekmachine Google voor de rechter gedaagd wegens de plannen van het webbedrijf om gebruikers in staat te stellen stukken tekst in een groot aantal boeken te 'zoeken'.

BZN bestaat precies 40 jaar en scoorde in die periode 54 top hits. Daarmee is de Volendamse groep de succesvolste van Nederland. Daar verraste Koelewijn de band met het eerste exemplaar. Ruim 35 jaar bestaat de groep al.

Toch denken de rockers van Deep purple niet langer aan stoppen, vertelt zanger Ian Gillan. De Italiaanse dramaturg en Nobelprijswinnaar Dario Fo gaat een gooi doen naar de burgemeesterssjerp van Milaan. Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende lente in de hoofdstad van Lombardije komt de verklaarde tegenstander van Silvio Berlusconi's rechtse beleid op voor een linkse partij.

Concreet betekent dit ageren voor schonere lucht en vlotter verkeer. Reeds in hadden velen aan Fo's mouw getrokken om zich toch maar kandidaat te stellen. Onder druk van een linkse partij trok de fervent antiklerikale man van de letteren zich toen te elfder ure terug, hoewel uit opiniepeilingen was gebleken dat hij met 39 procent van de kiesintenties de slag met vlag en wimpel zou gewonnen hebben. De Franse zanger kreeg de onderscheiding op een korte ceremonie voor de start van zijn concert in Vorst Nationaal.

Het is een land waarvoor ik veel genegenheid heb", zei Sardou. De Kroonorde is één van de drie nationale Orden van België en wordt onder meer toegekend voor uitzonderlijke verdiensten op artistiek, literair of wetenschappelijk vlak. Rattenberg, een dorpje in Oostenrijks Tirol, ligt aan de zuidkant afgeschermd door de Stadtberg. Die berg is maar meter hoog, maar ontneemt Rattenberg wel gedurende vier wintermaanden ieder zonlicht. Het stadje onderzoekt daarom volop een plan van twee miljoen euro, om met een zestig spiegels licht te brengen in de duisternis.

Het project is opgestart in , toen bleek dat liefst twintig procent van de inwoners van Rattenberg 's winters aan depressies leed. Tien procent van de bevolking is er al weggetrokken, en de toeristen gaan naar leuker oorden. Daarom het ambitieuze project om het zonlicht te heroriënteren. Het bedrijf Bartenbach Lichtlabor zou in een aangrenzend dorpje tegen zestig spiegels plaatsen.

De oriëntatie van die spiegels zou via computer voortdurend worden afgestemd op de draaiing van de zon. Of het project, dat herinneringen oproept aan dat van professor Barabas in het Sus-en-Wisalbum "De Brullende Berg", zal lukken, is nu nog onzeker. De toeristische sector in het dorp is alvast in blijde verwachting. Novum - Aretha Franklin heeft vrijdag een feest gegeven voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. Ze had voedsel meegenomen voor vluchtelingen die verbleven in een hotel in Detroit.

Ongeveer veertig mensen wonen nu in het hotel. Franklin, die in de buurt woont, wil een bijdrage leveren om hun leed te verzachten. De 'Queen of Soul' deelde haar herinneringen van New Orleans met de slachtoffers. Haar eerste bezoek aan de stad was in Ze zei met plezier terug te denken aan de 'Mardi Gras'-vieringen, het winkelen en het goede eten. Novum - Het platenlabel van Usher geeft volgende maand met de filmsoundtrack 'In the mix' zijn eerste album uit.

Usher, die als schrijver en producent aan de soundtrack heeft meegewerkt, draagt één nummer bij aan het album. Dat meldt de website Billboard. Volgend jaar is Usher op het witte doek te bewonderen in de dramatische film 'The ballad of Walter Holmes'. Eerder was hij onder meer te zien in de film 'Texas rangers' uit en 'The faculty' uit Novum - Veel muzikanten zijn fan van Kate Bush. Zo geeft Coldplay toe dat het nummer 'Speed of sound' geïnspireerd is op Bush' hit 'Running op that hill' uit en noemt voormalig Sex Pistol John Lydon haar 'superorigineel'.

Ook rapper Tricky is onder de indruk van de Britse zangeres. Hij vergelijkt haar 'qua genialiteit' met The Beatles. Kate Bush maakte in haar debuut met het nummer 'Wuthering heights' dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Emily Brontë. Het stond vier weken op één in de Britse hitlijsten. Het laatste album van de jarige zangeres kwam uit in , maar eind augustus werd bekend dat er na twaalf jaar weer een cd op komst is, het dubbelalbum 'Aerial'. Maandag wordt de eerste single 'King of the mountain' uitgebracht.

Het album ligt vanaf 7 november in de winkel. De storm heeft zich zaterdag gevormd in het Caribische gebied. Het meest waarschijnlijke scenario is dat de storm de Dominicaanse republiek doorkruist en Haïti alleen getroffen wordt door zware regenval. Het is ook mogelijk dat Alpha afbuigt naar het westen en aankomt in de hoofdstad van Haïti, Port-au-Prince. Alpha is de 22e storm van dit seizoen.

Het vorige record van 21 stormen staat sinds Het is de eerste keer dat het Griekse alfabet wordt gebruikt voor de benaming van een storm. Dit omdat de beschikbare namen voor dit stormseizoen opgebruikt zijn en men dan begint met het Griekse alfabeth. Raitt vermengt op een eigenzinnige manier rock en blues, maar moest lang wachten op de grote doorbraak.

Die kwam er in met "Nick of Time", toen al haar tiende album. Intussen heeft de zangeres negen Grammy's op de schouw staan en behoort ze ook tot de Rock and Roll Hall of Fame. De tickets voor het concert kosten 45, 40 of 35 euro. Dit setje heeft kleine extraatjes zoals polsbandjes en een choker die de draagster dat speciale gevoel bezorgt dat lingerie kan geven.

Rood, de kleur van liefde en passie, blijft een all-time favoriet als het gaat om ondermode. Dit heeft de Britse zondagskrant The Sunday Times zondag onthuld.

Cherie Blair kreeg de auto na de aanslagen van 11 september De maatregel is echter nu pas bekendgeworden, nadat The Sunday Times een beroep had gedaan op de Britse wet op de openbaarheid van bestuur.

Cherie Blair wordt rondgereden in een Vauxhall Omega. Zij gebruikt de regeringsauto ook om boodschappen te doen of naar de sportschool te gaan. Een woordvoerder van Downing Street bevestigde dat Cherie Blair inderdaad als eerste premiersvrouw een regeringsauto heeft gekregen, nadat veiligheidsdeskundigen daartoe hadden geadviseerd. Norma Major kreeg wel bescherming toen haar man John premier was. Maar als zij voor persoonlijk gebruik een beroep deed op een regeringsauto, kreeg zij daarvoor een rekening gestuurd.

Denis Thatcher nam toen in Whitehall vlakbij Downing Street gewoon de bus. Irene Moors samen met grote vriend Elmo. Laten we eerlijk zijn, als je de kans krijgt om de mooiste tijd van je leven nog een keer over te doen, zeg je natuurlijk geen 'nee'. Ook niet als je het daardoor twee keer zo druk krijgt. Toen Irene Moors gevraagd werd om de hoofdrol te vertolken in de jarige jubileumshow van de beroemdste straat van Nederland, bedacht ze zich dan ook geen seconde: Dat vinden ze in ieder geval bij Joop van den Ende Theaterproducties, die de muzikale en knotsgekke theatershow Sesamstraat voor een aantal weken naar Nederland heeft gehaald.

Voor de rol van de nieuwe muzieklerares van Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover had directeur Erwin van Lambaart eigenlijk maar één persoon in gedachten: Ze voelt zich gevleid. In de nieuwe studio van Govert de Roos in Amsterdam wordt Irene mooi gemaakt voor de foto. Ik draag hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Er zijn anderen die ervoor moeten zorgen dat het allemaal goed komt. Geniet er maar van, want de komende tijd krijg je die mogelijkheid waarschijnlijk niet zo vaak meer.

Ik denk nog vaak met weemoed aan onze Telekids-periode. Zonder twijfel waren dat voor mij, en ik weet bijna wel zeker ook voor Carlo, de mooiste tien jaar uit mijn televisietijd. We hebben er alles mogen doen en leren. Deden kindershows in het land en gaven pittige popconcerten.

Het directe contact met kinderen, dat was misschien nog wel het allerleukst. Een cadeautje waar je met goed fatsoen geen nee tegen mag en wil zeggen. Ik kan echt niet wachten om die glunderende gezichtjes in de zaal te zien. Iedereen maakt muziek in Sesamstraat wordt namelijk een interactieve en creatieve voorstelling, waarbij kinderen maar ook hun ouders en oma's en opa's de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een geweldig muzikaal feest van te maken.

Vandaag zijn de laaste ongehuwde prins, prins Floris en Aimée Söhngen getrouwd. Geen koninklijke mannen meer over Een beetje tuttig hoog gesloten, maar van de koninklijke familie hoeven we uiteraard geen mooi decoleté te verwachten. Dat gaat net iets te ver Donderdag trouwden ze in Naarden voor de wet. De jurk was gemaakt door Lidy de Joode die ook verantwoordelijk was voor de jurk met jasje tijdens het burgerlijk huwelijk.

De dertigjarige prins Floris is door zijn huwelijk afgevallen als lid van het Koninklijk Huis. Hij vond het niet nodig om het parlement toestemming te vragen voor zijn huwelijk, omdat er genoeg troonopvolgers zijn.

Hij heeft inmiddels gezoen bij Mabel waar het toe kan leiden. God weet wat er allemaal bij Aimée naar boven komt Van de ondervraagden is 62 procent niet gediend van alle belangstelling die zo'n huwelijk met zich meebrengt.

Het album 'Om van te dromen' is zaterdag in de verkoop gegaan. Bauer heeft meer dan vijftigduizend exemplaren aan de winkels uitgeleverd. Hiermee verdient de volkszanger op de dag van de release zijn 43ste Gouden Plaat. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 27 oktober in Rotterdam. Bauer noemt zijn nieuwe album 'vernieuwend' in het genre van het Nederlandse levenslied.

Op het album zijn Afrikaanse klanken te horen in 'Landela', een nummer waarvoor Frans inspiratie vond op de reis die hij maakte naar Zuid-Afrika. In het Afrikaanse land maakte Bauer opnames voor de dvd van het album 'Om van te dromen'.

Behalve in de theatertournee die Frans tot en met december maakt, is hij ook te zien op het witte doek. Bauer maakt zijn filmdebuut als een muzikale kabouter in de speelfilm over Kabouter Plop. Haar manie voor Elvis Presley levert een jarige Britse een gevangenisstraf van drie jaar op. Om haar gigantische verzameling memorabilia van The King te financieren, heeft de vrouw gedurende drie decennia geld ontvreemd bij het parkeerbedrijf waarvoor ze kassier was.

In totaal zou het om een half miljoen pond zo'n driekwart miljoen euro gaan. Sommige maanden legde Julie Wall voor Haar hele Elvis-verzameling hield ze verborgen in de kelder van haar ouders. De Amerikaanse pianiste en zangeres Shirley Horn, een van de laatste jazzdiva's, is donderdag op jarige leeftijd overleden in de omgeving van Washington. Dat meldde vrijdag Warren Shad, een lid van de familie van de zangeres en een oud drummer in haar jazzband. Horn zat al verschillende jaren in een rolstoel na de amputatie van een voet.

Ze leed aan suikerziekte en overleefde borstkanker. De in geboren zwarte zangeres werd in de jaren zestig ontdekt door de legendarische trompettist Miles Davis. Ze nam verschillende succesvolle cd's op met Quincy Jones als producer. Gedurende vijftien jaar stond haar carrière op een laag pitje omdat ze haar tijd wilde steken in de opvoeding van haar dochter.

In het begin van de jaren tachtig begon haar tweede carrière met verschillende cd's en talloze concerten in Europa en de VS als gevolg. De hotelzone in de Mexicaanse badplaats Cancun is door zeewater en de zware regenval overstroomd tot een hoogte van vijf tot acht meter. De orkaan Wilma heeft het schiereiland Yukatan bereikt.

Volgens hem gaat Wilma de neerslagrecords breken. Op Isla Mujeres, een eiland voor Cancun, viel al bijna miilimeter water. Wilma heeft een diameter van kilometer.

In 55 gemeenten op Yukatan werd door de zware regenval de noodtoestand afgekondigd. Ziekenhuizen in Nederland maken hun cijfers niet openbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Britse ziekenhuizen.

De ziekenhuizen stellen dat openbaarheid van sterftecijfers weinig zegt over de kwaliteit van het ziekenhuis. Jarman heeft de sterftecijfers alleen in mogen zien als hij zou beloven ze niet openbaar te maken. In Nederland staat alleen het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft ervoor open om de methode toe te passen.

Minister van Volksgezondheid Hans zegt niet in staat te zijn te oordelen over de 'Jarman-methode'. Volgens hem moet een deskundige daar maar eens goed naar kijken. Volgens de premier raakte het slachtoffer besmet door het eten van een zieke kip. Hij zou het dier ook zelf hebben geslacht. De zoon van de dode, die regelmatig in aanraking komt met kippen, lijkt volgens de eerste testen niet besmet te zijn.

Ook in Kroatië is vogelgriep vastgesteld. Dat is gebleken uit monsters met materiaal van zes dode zwanen die zijn gevonden in een meer in het oosten van het land, meldde een woordvoerder van het ministerie van Landbouw vrijdagavond.

De monsters zijn opgestuurd naar Groot-Brittannië voor verder onderzoek. Daar moet worden nagegaan of het om de gevaarlijk vogelgriepvariant H5N1 gaat. De drie hackers die op 7 oktober zijn opgepakt door de nationale recherche, hebben 1,5 miljoen computers gekraakt. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Eerder was nog sprake van De gekraakte pc's vormden samen een groot netwerk dat gebruikt werd voor talloze computeraanvallen, installatie van spionagesoftware en diefstal van internetbankgegevens.

De hackers van 19, 22 en 27 jaar voerden aanvallen uit met een 'Paard van Troje', een computervirus dat zich vermomt als onschuldig programmaatje. Daarmee kregen ze controle over pc's. Het gebruikte computervirus Toxbot legde toetsaanslagen vast en gaf de gegevens zoals creditcardinformatie en wachtwoorden door aan de verdachten.

Het virus werd steeds aangepast om antivirusprogramma's te omzeilen. De jarige Tilburger is vermoedelijk ook verantwoordelijk voor een massale computeraanval op een Amerikaans bedrijf na afspersing. Van de verdachten was al bekend dat ze een andere onderneming in de Verenigde Staten op vergelijkbare wijze hadden bedreigd. Zo is het helemaal trendy om je hond nagellak op te doen.

Je kunt zelfs kiezen uit een breed kleurenpalet. Van kleurloze glans tot een dieprode lak! Een nieuw haarkleurtje voor je favoriete huisdier behoort ook tot de mogelijkheden. Echt alle kleuren zijn denkbaar van goud tot roze. Ook zijn sommige baasjes niet al te blij met de geur van hun favoriete accessoire. En speciaal voor hen is er een eau de toilette onder de naam Fruits and Passions verkrijgbaar. Om de dieren niet te zenuwachtig te maken zijn er ook speciale kalmeringspillen op de markt die het beestje moeten ontspannen tijdens de schoonheidsbehandeling.

Volgens het onderzoek is het een hele nieuwe trend om je huisdier als leuke modeaccessoire te behandelen. Volgens de trendwatchers komt dit door sterren als Gerri Halliwell en Paris Hilton die de gekste dingen doen met hun hondjes. Om een halt toe te roepen aan pogingen om ,,oosterse tradities en culturen te beschadigen en te vernederen", heeft de Iraanse Opperste Culturele Revolutionaire Raad de criteria aangescherpt waaraan westerse films moeten voldoen om in Iran vertoond te mogen worden.

Dat heeft de Iraanse staatstelevisie donderdag bekendgemaakt. Alle buitenlandse films waarin volgens de raad het bestaan van God wordt ontkend of zedeloosheid, geweld, drugsgebruik, alcoholconsumptie, secularisme, liberalisme, anarchie of feminisme wordt gepromoot, zullen niet langer in Iran te zien zijn. Iraanse films waren al aan strenge censuur onderworpen. De conservatieve Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, die aan het hoofd van de bewuste raad staat, heeft tijdens zijn verkiezingscampagne beloofd de veronderstelde westerse culturele invasie in Iran een halt toe te roepen.

Tijdens het bewind van Ahmadinejads voorganger, de hervormingsgezinde president Mohammed Khatami, waren films als The Passion of the Christ en The Aviator nog in Iraanse bioscopen te zien. Door het nieuwe culturele decreet zal het toch al geringe aantal Amerikaanse films dat in Iran wordt vertoond naar alle waarschijnlijkheid nog verder afnemen. Theo van Gogh werd op 2 november in Amsterdam op gruwelijke wijze vermoord.

Een jaar later is in het televisieprogramma Zembla een reconstructie te zien op maandag 24 oktober om Verder wordt voor het eerst op verzoek van Zembla het pistool getoond waarmee Mohammed B.

Ook de dreigbrief en de twee messen die in het lichaam van de filmmaker gestoken waren, zijn gedetailleerd te zien. De uitzending op Nederland 3 begint met het originele mobilofoonverkeer van de politie op de ochtend van de moord. Op 31 oktober is in Zembla het tweede deel te zien over 1 jaar na de moord op Theo van Gogh. De sexy acteur heeft een bewogen jaar achter de rug. Sienna op haar beurt bedroog haar ex-vriend met Daniel Craig, de vertolker van de nieuwe James Bond-rol en in het verleden een goede vriend van Jude.

De rit werd verfilmd voor de documentaireserie Long Way Round. Jude wil nu het pad volgen dat Che Guevarra bereed, dat te zien is in de hitfilm Motorcycle Diaries. Ewan stuurde hem de band van Long Way Round en Jude was meteen om. Het kostte Jude op zijn beurt weinig moeite om Ewan over te halen om mee te gaan.

Jen vloog onlangs direct na een fotoshoot naar Chicago om het weekend door te brengen met Vince en zijn familie. En vlak voordat het stel zou dineren met de ouders van Vince, wandelden ze romantisch door Lake Forest. Jen hoefde overigens niet zenuwachtig te zijn voor de eerste ontmoeting met haar schoonfamilie. De kans dat Jennifer niet in de smaak valt bij haar schoonmoeder en —vader is erg klein. Volgens de oma van Brad Pitt is de familie van Brad nog erg gehecht aan hun ex-schoondochter.

De jarige prins moest zich in een toelatingstest de afgelopen vier dagen bewijzen op uithoudingsvermogen, moed en intelligentie. Maar hij begrijpt ook goed dat dit slechts het begin was. De prins kijkt uit naar de opleiding en verwacht geen speciale behandeling te krijgen.

Andrews afrondde, in januari naar het prestigieuze Sandhurst. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination.

We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above. When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus. The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores.

SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1.

Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population. The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams. All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words.

If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays. Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types. For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme.

The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart. There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5. In scores, too, we see far more variation. Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones.

Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females. We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams. The dashed line represents the separation threshold, i. The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders. Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types. Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification.

This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly.

Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions. The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo. However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use. The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do.

When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses.

Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus. In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i.

In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question. Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red.

The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets. However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4. As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens.

On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls.

Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really.

The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission. And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson. However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication.

Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of.

See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1.

What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan.

Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets.

De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text. Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

Hij woont helemaal a, zonder familie. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands.

There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English. What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen. Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety.

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit. But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done.

Look at ever thing God has made See the birds above. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect. Alle opgaven hebben gelijk gewicht. Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P. Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D.

Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een.

Schrijf op wat je dan gaat doen. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to. Welke Engelse woorden hoor je? Diagnostiek en behandeling Dutch Edition Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling Dutch. Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider:.

Dit gebeurt bij het lectoraat. Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon. Bezoekers die vaker komen worden. My Way of connecting is just one of many but proved it self over. Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters.

If a screen is held upside down by coincide, the digits may look like letters from the alphabet. Mijn Inspiratie Ik kreeg het idee om een variant te maken van een lamp die ik al eerder had gemaakt. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open. Knelpunten in Zelfstandig Leren: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes.

Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur. Bifid cipher The bifid cipher is one of the classical cipher techniques that can also easily be executed by hand.

The technique was invented around by amateur cryptographer Felix Delastelle. Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. Pagina 1 Cygnet Yarns has lovely colours in their range that reminded me of those shells.

Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Domino tiles Dominoes is a game played with rectangular domino 'tiles'.

Today the tiles are often made of plastic or wood, but in the past, they were made of real stone or ivory. They have a rectangle. Please note that the Dutch version. The objectives of the registry a. Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen.

Weergave met pagina beginnen:. Fenna van der Woude 10 maanden geleden Aantal bezoeken: We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie.

Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie. A Yes I do! When my mother lets me buy chocolate. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie.

Als we twee negatieve Nadere informatie. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie. Use Firmware version Nadere informatie.

Quick scan method to evaluate your applied educational game. General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. What is an Nadere informatie. Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

Main language Dit is de basiswoordenschat. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven Nadere informatie. De firewall blijft namelijk op stateful staan Nadere informatie.

How would Nadere informatie. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is. De toets bestaat uit twee Nadere informatie.

This is a list of things that you can find in a house. Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The angles in between the sides Nadere informatie. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction.

Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie.

Do you like the dancing performances or would you rather listen Nadere informatie. Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e Nadere informatie. Arjan Bos Tweede begeleider: Ellin Simon Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety Nadere informatie.


Lekkend kutje shemale sex contact

  • The first set is derived from the tokenizer output, and can be viewed as a kind of normalized character n-grams. Als je een onderdeel.
  • Kim holland lesbisch opa neukt buurmeisje
  • PLASSEX ESCORT AARSNEUKEN
  • Daar kon enkel het overlijden worden vastgesteld.
  • Nueken nl nuru massage gelderland

Druipende kutjes lesbische


De plaatselijke advocatenbalie overweegt de dronken chauffeur tijdelijk of permanent te schorsen. Dat zijn de tien mannen die kans maken om uitgeroepen te worden tot Grootste Belg. Uit een lijst van namen van Belgen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de Belgische samenleving kozen Hun namen werden gisteravond op Canvas  bekendgemaakt.

Van 24 oktober tot 1 december De eindstemming loopt van maandag 24 oktober tot en met donderdag 1 december. In die periode kunnen de Vlamingen de Grootste Belg verkiezen. Canvas zendt over elke finalist een documentaire uit. In de eerste documentaire, die donderdag te zien is, reist  assisenpleiter Jef Vermassen pater Damiaan achterna.

Elke finalist voor De Grootste Belg krijgt een peter of meter. Zij zullen hun kandidaat de komende weken verdedigen. Dertien rondes De eindstemming bestaat uit dertien rondes. Tijdens de eerste elf kan het publiek per telefoon, sms of via het internet op hun favoriet stemmen. Tijdens de twee slotrondes mag alleen per telefoon of sms gestemd worden. Stemmen kan per persoon, per ronde en per kanaal slechts een keer. De finale van De Grootste Belg vindt plaats op 1 december.

Canvas  en Radio 1 eren de winnaar met een standbeeld, dat in het VRT-gebouw komt. Supermodel Gisele Bundchen hulde haar borsten in een witgouden harnas met kleine diamantjes, 22 robijnen en één reuzediamant van karaat.

Dat Jennifer Lopez een buitenproportioneel achterwerk heeft is menigeen bekend. Het is tenslotte haar grootste handelsmerk! Hier zie je J. Lo nietsvermoedend in bikini en…what an ass! Misschien toch meer sporten of een rondje plastische chirurgie Jen? Setje Jennifer Aniston en Vince Vaughn maken er geen geheim meer van dat ze een setje zijn.

Deze week vierden ze hun alweer twee maanden durende relatie. Hier werden ze gepot op het balkon van het luxueuze Peninsula Hotel. En dat was kus, kus, kus en de rest…. Een hengst van Paris Dat Paris Hilton geen lieverdje is dat is algemeen bekend. Als het moet bijt onze geliefde Hilton erfgename goed van zich af en indien nodig gebruikt ze zelfs haar vuistjes.

Of haar beschermheren dan, want de bodyguards van Paris schijnen niet bepaald zachthandig om te gaan met lastige fotografen. Alles verkoopt Door dezelfde Paris Hilton gebruikte zaken leveren nog genoeg cash op. Een kennis die in hetzelfde gebouw woonde als Paris en haar toenmalige vriendje Jason Shaw ontdekte een flesje badolie dat onze Paris in haar appartement had achtergelaten.

Ze zette het op Ebay en er werd nog geld op geboden ook. Wat mensen allemaal niet over hebben voor spulletjes van hun idolen…  Bied gezellig mee Hou je koplamp En op datzelfde Ebay kwamen we zelfs de gebroken koplampen tegen van de auto van Lindsay Lohan…. Het bewijs is weer geleverd: Bied gezellig mee 2 Lange tenen En dan nog een opvallend nieuwtje over Halle Barry. Een oplettende fotograaf schoot deze plaatjes van de voeten van de actrice en het lijkt inderdaad of ze zes tenen heeft in plaats van vijf….

Bovendien zijn ten opzichte van dat jaar 50 procent meer bedrijven failliet gegaan. In zijn bijna faillissementen beëindigd. Bij drie op de tien was sprake van mismanagement. Nederlandse tuinders produceren tien keer meer paprika's dan 25 jaar geleden. Vooral begin jaren negentig is de paprikateelt fors toegenomen, bleek maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS.

De groei komt deels doordat deze groente nu op een groter opppervlak wordt verbouwd. In gebeurde dat op hectare, zes keer meer dan in Daarbij weten de tuinders steeds meer paprika's per plant te oogsten. Per vierkante meter konden zij in gemiddeld 15 kilo paprika's plukken.

Anno was dat gestegen naar gemiddeld 26 kilo. Bijna de helft van de tuinders teelt rode paprika's. Sinds begin jaren negentig zijn de gele en andere kleuren paprika's in opmars: Het aandeel groene paprika's daalde iets naar 18 procent van het totaal oppervlak van de Nederlandse paprikateelt. In de loop der jaren ziet het leven er ook heel wat gepeperder uit dan voorheen. Vijf grote Amerikaanse uitgevers hebben de internetzoekmachine Google voor de rechter gedaagd wegens de plannen van het webbedrijf om gebruikers in staat te stellen stukken tekst in een groot aantal boeken te 'zoeken'.

BZN bestaat precies 40 jaar en scoorde in die periode 54 top hits. Daarmee is de Volendamse groep de succesvolste van Nederland. Daar verraste Koelewijn de band met het eerste exemplaar. Ruim 35 jaar bestaat de groep al. Toch denken de rockers van Deep purple niet langer aan stoppen, vertelt zanger Ian Gillan. De Italiaanse dramaturg en Nobelprijswinnaar Dario Fo gaat een gooi doen naar de burgemeesterssjerp van Milaan. Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende lente in de hoofdstad van Lombardije komt de verklaarde tegenstander van Silvio Berlusconi's rechtse beleid op voor een linkse partij.

Concreet betekent dit ageren voor schonere lucht en vlotter verkeer. Reeds in hadden velen aan Fo's mouw getrokken om zich toch maar kandidaat te stellen. Onder druk van een linkse partij trok de fervent antiklerikale man van de letteren zich toen te elfder ure terug, hoewel uit opiniepeilingen was gebleken dat hij met 39 procent van de kiesintenties de slag met vlag en wimpel zou gewonnen hebben.

De Franse zanger kreeg de onderscheiding op een korte ceremonie voor de start van zijn concert in Vorst Nationaal. Het is een land waarvoor ik veel genegenheid heb", zei Sardou. De Kroonorde is één van de drie nationale Orden van België en wordt onder meer toegekend voor uitzonderlijke verdiensten op artistiek, literair of wetenschappelijk vlak.

Rattenberg, een dorpje in Oostenrijks Tirol, ligt aan de zuidkant afgeschermd door de Stadtberg. Die berg is maar meter hoog, maar ontneemt Rattenberg wel gedurende vier wintermaanden ieder zonlicht. Het stadje onderzoekt daarom volop een plan van twee miljoen euro, om met een zestig spiegels licht te brengen in de duisternis.

Het project is opgestart in , toen bleek dat liefst twintig procent van de inwoners van Rattenberg 's winters aan depressies leed. Tien procent van de bevolking is er al weggetrokken, en de toeristen gaan naar leuker oorden. Daarom het ambitieuze project om het zonlicht te heroriënteren. Het bedrijf Bartenbach Lichtlabor zou in een aangrenzend dorpje tegen zestig spiegels plaatsen.

De oriëntatie van die spiegels zou via computer voortdurend worden afgestemd op de draaiing van de zon. Of het project, dat herinneringen oproept aan dat van professor Barabas in het Sus-en-Wisalbum "De Brullende Berg", zal lukken, is nu nog onzeker. De toeristische sector in het dorp is alvast in blijde verwachting.

Novum - Aretha Franklin heeft vrijdag een feest gegeven voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. Ze had voedsel meegenomen voor vluchtelingen die verbleven in een hotel in Detroit. Ongeveer veertig mensen wonen nu in het hotel. Franklin, die in de buurt woont, wil een bijdrage leveren om hun leed te verzachten.

De 'Queen of Soul' deelde haar herinneringen van New Orleans met de slachtoffers. Haar eerste bezoek aan de stad was in Ze zei met plezier terug te denken aan de 'Mardi Gras'-vieringen, het winkelen en het goede eten.

Novum - Het platenlabel van Usher geeft volgende maand met de filmsoundtrack 'In the mix' zijn eerste album uit. Usher, die als schrijver en producent aan de soundtrack heeft meegewerkt, draagt één nummer bij aan het album. Dat meldt de website Billboard. Volgend jaar is Usher op het witte doek te bewonderen in de dramatische film 'The ballad of Walter Holmes'. Eerder was hij onder meer te zien in de film 'Texas rangers' uit en 'The faculty' uit Novum - Veel muzikanten zijn fan van Kate Bush.

Zo geeft Coldplay toe dat het nummer 'Speed of sound' geïnspireerd is op Bush' hit 'Running op that hill' uit en noemt voormalig Sex Pistol John Lydon haar 'superorigineel'. Ook rapper Tricky is onder de indruk van de Britse zangeres. Hij vergelijkt haar 'qua genialiteit' met The Beatles. Kate Bush maakte in haar debuut met het nummer 'Wuthering heights' dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Emily Brontë.

Het stond vier weken op één in de Britse hitlijsten. Het laatste album van de jarige zangeres kwam uit in , maar eind augustus werd bekend dat er na twaalf jaar weer een cd op komst is, het dubbelalbum 'Aerial'. Maandag wordt de eerste single 'King of the mountain' uitgebracht.

Het album ligt vanaf 7 november in de winkel. De storm heeft zich zaterdag gevormd in het Caribische gebied. Het meest waarschijnlijke scenario is dat de storm de Dominicaanse republiek doorkruist en Haïti alleen getroffen wordt door zware regenval. Het is ook mogelijk dat Alpha afbuigt naar het westen en aankomt in de hoofdstad van Haïti, Port-au-Prince. Alpha is de 22e storm van dit seizoen. Het vorige record van 21 stormen staat sinds Het is de eerste keer dat het Griekse alfabet wordt gebruikt voor de benaming van een storm.

Dit omdat de beschikbare namen voor dit stormseizoen opgebruikt zijn en men dan begint met het Griekse alfabeth. Raitt vermengt op een eigenzinnige manier rock en blues, maar moest lang wachten op de grote doorbraak. Die kwam er in met "Nick of Time", toen al haar tiende album. Intussen heeft de zangeres negen Grammy's op de schouw staan en behoort ze ook tot de Rock and Roll Hall of Fame.

De tickets voor het concert kosten 45, 40 of 35 euro. Dit setje heeft kleine extraatjes zoals polsbandjes en een choker die de draagster dat speciale gevoel bezorgt dat lingerie kan geven. Rood, de kleur van liefde en passie, blijft een all-time favoriet als het gaat om ondermode. Dit heeft de Britse zondagskrant The Sunday Times zondag onthuld.

Cherie Blair kreeg de auto na de aanslagen van 11 september De maatregel is echter nu pas bekendgeworden, nadat The Sunday Times een beroep had gedaan op de Britse wet op de openbaarheid van bestuur.

Cherie Blair wordt rondgereden in een Vauxhall Omega. Zij gebruikt de regeringsauto ook om boodschappen te doen of naar de sportschool te gaan.

Een woordvoerder van Downing Street bevestigde dat Cherie Blair inderdaad als eerste premiersvrouw een regeringsauto heeft gekregen, nadat veiligheidsdeskundigen daartoe hadden geadviseerd. Norma Major kreeg wel bescherming toen haar man John premier was. Maar als zij voor persoonlijk gebruik een beroep deed op een regeringsauto, kreeg zij daarvoor een rekening gestuurd. Denis Thatcher nam toen in Whitehall vlakbij Downing Street gewoon de bus.

Irene Moors samen met grote vriend Elmo. Laten we eerlijk zijn, als je de kans krijgt om de mooiste tijd van je leven nog een keer over te doen, zeg je natuurlijk geen 'nee'. Ook niet als je het daardoor twee keer zo druk krijgt. Toen Irene Moors gevraagd werd om de hoofdrol te vertolken in de jarige jubileumshow van de beroemdste straat van Nederland, bedacht ze zich dan ook geen seconde: Dat vinden ze in ieder geval bij Joop van den Ende Theaterproducties, die de muzikale en knotsgekke theatershow Sesamstraat voor een aantal weken naar Nederland heeft gehaald.

Voor de rol van de nieuwe muzieklerares van Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover had directeur Erwin van Lambaart eigenlijk maar één persoon in gedachten: Ze voelt zich gevleid.

In de nieuwe studio van Govert de Roos in Amsterdam wordt Irene mooi gemaakt voor de foto. Ik draag hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Er zijn anderen die ervoor moeten zorgen dat het allemaal goed komt. Geniet er maar van, want de komende tijd krijg je die mogelijkheid waarschijnlijk niet zo vaak meer. Ik denk nog vaak met weemoed aan onze Telekids-periode. Zonder twijfel waren dat voor mij, en ik weet bijna wel zeker ook voor Carlo, de mooiste tien jaar uit mijn televisietijd.

We hebben er alles mogen doen en leren. Deden kindershows in het land en gaven pittige popconcerten. Het directe contact met kinderen, dat was misschien nog wel het allerleukst. Een cadeautje waar je met goed fatsoen geen nee tegen mag en wil zeggen. Ik kan echt niet wachten om die glunderende gezichtjes in de zaal te zien.

Iedereen maakt muziek in Sesamstraat wordt namelijk een interactieve en creatieve voorstelling, waarbij kinderen maar ook hun ouders en oma's en opa's de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een geweldig muzikaal feest van te maken. Vandaag zijn de laaste ongehuwde prins, prins Floris en Aimée Söhngen getrouwd.

Geen koninklijke mannen meer over Een beetje tuttig hoog gesloten, maar van de koninklijke familie hoeven we uiteraard geen mooi decoleté te verwachten. Dat gaat net iets te ver Donderdag trouwden ze in Naarden voor de wet. De jurk was gemaakt door Lidy de Joode die ook verantwoordelijk was voor de jurk met jasje tijdens het burgerlijk huwelijk. De dertigjarige prins Floris is door zijn huwelijk afgevallen als lid van het Koninklijk Huis. Hij vond het niet nodig om het parlement toestemming te vragen voor zijn huwelijk, omdat er genoeg troonopvolgers zijn.

Hij heeft inmiddels gezoen bij Mabel waar het toe kan leiden. God weet wat er allemaal bij Aimée naar boven komt Van de ondervraagden is 62 procent niet gediend van alle belangstelling die zo'n huwelijk met zich meebrengt.

Het album 'Om van te dromen' is zaterdag in de verkoop gegaan. Bauer heeft meer dan vijftigduizend exemplaren aan de winkels uitgeleverd. Hiermee verdient de volkszanger op de dag van de release zijn 43ste Gouden Plaat. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 27 oktober in Rotterdam.

Bauer noemt zijn nieuwe album 'vernieuwend' in het genre van het Nederlandse levenslied. Op het album zijn Afrikaanse klanken te horen in 'Landela', een nummer waarvoor Frans inspiratie vond op de reis die hij maakte naar Zuid-Afrika. In het Afrikaanse land maakte Bauer opnames voor de dvd van het album 'Om van te dromen'. Behalve in de theatertournee die Frans tot en met december maakt, is hij ook te zien op het witte doek.

Bauer maakt zijn filmdebuut als een muzikale kabouter in de speelfilm over Kabouter Plop. Haar manie voor Elvis Presley levert een jarige Britse een gevangenisstraf van drie jaar op.

Om haar gigantische verzameling memorabilia van The King te financieren, heeft de vrouw gedurende drie decennia geld ontvreemd bij het parkeerbedrijf waarvoor ze kassier was. In totaal zou het om een half miljoen pond zo'n driekwart miljoen euro gaan.

Sommige maanden legde Julie Wall voor Haar hele Elvis-verzameling hield ze verborgen in de kelder van haar ouders.

De Amerikaanse pianiste en zangeres Shirley Horn, een van de laatste jazzdiva's, is donderdag op jarige leeftijd overleden in de omgeving van Washington. Dat meldde vrijdag Warren Shad, een lid van de familie van de zangeres en een oud drummer in haar jazzband. Horn zat al verschillende jaren in een rolstoel na de amputatie van een voet.

Ze leed aan suikerziekte en overleefde borstkanker. De in geboren zwarte zangeres werd in de jaren zestig ontdekt door de legendarische trompettist Miles Davis. Ze nam verschillende succesvolle cd's op met Quincy Jones als producer. Gedurende vijftien jaar stond haar carrière op een laag pitje omdat ze haar tijd wilde steken in de opvoeding van haar dochter. In het begin van de jaren tachtig begon haar tweede carrière met verschillende cd's en talloze concerten in Europa en de VS als gevolg.

De hotelzone in de Mexicaanse badplaats Cancun is door zeewater en de zware regenval overstroomd tot een hoogte van vijf tot acht meter. De orkaan Wilma heeft het schiereiland Yukatan bereikt. Volgens hem gaat Wilma de neerslagrecords breken. Op Isla Mujeres, een eiland voor Cancun, viel al bijna miilimeter water. Wilma heeft een diameter van kilometer. In 55 gemeenten op Yukatan werd door de zware regenval de noodtoestand afgekondigd.

Ziekenhuizen in Nederland maken hun cijfers niet openbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Britse ziekenhuizen. De ziekenhuizen stellen dat openbaarheid van sterftecijfers weinig zegt over de kwaliteit van het ziekenhuis.

Jarman heeft de sterftecijfers alleen in mogen zien als hij zou beloven ze niet openbaar te maken. In Nederland staat alleen het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft ervoor open om de methode toe te passen. Minister van Volksgezondheid Hans zegt niet in staat te zijn te oordelen over de 'Jarman-methode'. Volgens hem moet een deskundige daar maar eens goed naar kijken. Volgens de premier raakte het slachtoffer besmet door het eten van een zieke kip.

Hij zou het dier ook zelf hebben geslacht. De zoon van de dode, die regelmatig in aanraking komt met kippen, lijkt volgens de eerste testen niet besmet te zijn. Ook in Kroatië is vogelgriep vastgesteld. Dat is gebleken uit monsters met materiaal van zes dode zwanen die zijn gevonden in een meer in het oosten van het land, meldde een woordvoerder van het ministerie van Landbouw vrijdagavond.

De monsters zijn opgestuurd naar Groot-Brittannië voor verder onderzoek. Daar moet worden nagegaan of het om de gevaarlijk vogelgriepvariant H5N1 gaat. De drie hackers die op 7 oktober zijn opgepakt door de nationale recherche, hebben 1,5 miljoen computers gekraakt. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Eerder was nog sprake van De gekraakte pc's vormden samen een groot netwerk dat gebruikt werd voor talloze computeraanvallen, installatie van spionagesoftware en diefstal van internetbankgegevens. De hackers van 19, 22 en 27 jaar voerden aanvallen uit met een 'Paard van Troje', een computervirus dat zich vermomt als onschuldig programmaatje. Daarmee kregen ze controle over pc's. Het gebruikte computervirus Toxbot legde toetsaanslagen vast en gaf de gegevens zoals creditcardinformatie en wachtwoorden door aan de verdachten.

Het virus werd steeds aangepast om antivirusprogramma's te omzeilen. De jarige Tilburger is vermoedelijk ook verantwoordelijk voor een massale computeraanval op een Amerikaans bedrijf na afspersing. Van de verdachten was al bekend dat ze een andere onderneming in de Verenigde Staten op vergelijkbare wijze hadden bedreigd. Zo is het helemaal trendy om je hond nagellak op te doen.

Je kunt zelfs kiezen uit een breed kleurenpalet. Van kleurloze glans tot een dieprode lak! Een nieuw haarkleurtje voor je favoriete huisdier behoort ook tot de mogelijkheden. Echt alle kleuren zijn denkbaar van goud tot roze. Ook zijn sommige baasjes niet al te blij met de geur van hun favoriete accessoire. En speciaal voor hen is er een eau de toilette onder de naam Fruits and Passions verkrijgbaar. Om de dieren niet te zenuwachtig te maken zijn er ook speciale kalmeringspillen op de markt die het beestje moeten ontspannen tijdens de schoonheidsbehandeling.

Volgens het onderzoek is het een hele nieuwe trend om je huisdier als leuke modeaccessoire te behandelen. Volgens de trendwatchers komt dit door sterren als Gerri Halliwell en Paris Hilton die de gekste dingen doen met hun hondjes. Om een halt toe te roepen aan pogingen om ,,oosterse tradities en culturen te beschadigen en te vernederen", heeft de Iraanse Opperste Culturele Revolutionaire Raad de criteria aangescherpt waaraan westerse films moeten voldoen om in Iran vertoond te mogen worden.

Dat heeft de Iraanse staatstelevisie donderdag bekendgemaakt. Alle buitenlandse films waarin volgens de raad het bestaan van God wordt ontkend of zedeloosheid, geweld, drugsgebruik, alcoholconsumptie, secularisme, liberalisme, anarchie of feminisme wordt gepromoot, zullen niet langer in Iran te zien zijn. Iraanse films waren al aan strenge censuur onderworpen. De conservatieve Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, die aan het hoofd van de bewuste raad staat, heeft tijdens zijn verkiezingscampagne beloofd de veronderstelde westerse culturele invasie in Iran een halt toe te roepen.

Tijdens het bewind van Ahmadinejads voorganger, de hervormingsgezinde president Mohammed Khatami, waren films als The Passion of the Christ en The Aviator nog in Iraanse bioscopen te zien. Door het nieuwe culturele decreet zal het toch al geringe aantal Amerikaanse films dat in Iran wordt vertoond naar alle waarschijnlijkheid nog verder afnemen. Theo van Gogh werd op 2 november in Amsterdam op gruwelijke wijze vermoord.

Een jaar later is in het televisieprogramma Zembla een reconstructie te zien op maandag 24 oktober om Verder wordt voor het eerst op verzoek van Zembla het pistool getoond waarmee Mohammed B. Ook de dreigbrief en de twee messen die in het lichaam van de filmmaker gestoken waren, zijn gedetailleerd te zien.

De uitzending op Nederland 3 begint met het originele mobilofoonverkeer van de politie op de ochtend van de moord. Op 31 oktober is in Zembla het tweede deel te zien over 1 jaar na de moord op Theo van Gogh. De sexy acteur heeft een bewogen jaar achter de rug. Sienna op haar beurt bedroog haar ex-vriend met Daniel Craig, de vertolker van de nieuwe James Bond-rol en in het verleden een goede vriend van Jude.

De rit werd verfilmd voor de documentaireserie Long Way Round. Jude wil nu het pad volgen dat Che Guevarra bereed, dat te zien is in de hitfilm Motorcycle Diaries. Ewan stuurde hem de band van Long Way Round en Jude was meteen om. Het kostte Jude op zijn beurt weinig moeite om Ewan over te halen om mee te gaan. Jen vloog onlangs direct na een fotoshoot naar Chicago om het weekend door te brengen met Vince en zijn familie. En vlak voordat het stel zou dineren met de ouders van Vince, wandelden ze romantisch door Lake Forest.

Jen hoefde overigens niet zenuwachtig te zijn voor de eerste ontmoeting met haar schoonfamilie. De kans dat Jennifer niet in de smaak valt bij haar schoonmoeder en —vader is erg klein. Volgens de oma van Brad Pitt is de familie van Brad nog erg gehecht aan hun ex-schoondochter. De jarige prins moest zich in een toelatingstest de afgelopen vier dagen bewijzen op uithoudingsvermogen, moed en intelligentie.

Maar hij begrijpt ook goed dat dit slechts het begin was. De prins kijkt uit naar de opleiding en verwacht geen speciale behandeling te krijgen. Andrews afrondde, in januari naar het prestigieuze Sandhurst.

Omdat hij de tweede in de lijn van troonopvolging is, kan hij uiteindelijk opperbevelhebber van het Britse leger worden. Maar tot die tijd moet hij zijn jongere broer Harry salueren. Die begon namelijk in mei al met de eenjarige opleiding. De slonzige familie The Simpsons De Arabische versie van de spraakmakende Amerikaanse tekenfilmserie The Simpsons leidt tot verdeelde reacties.

Veel fans vinden de bewerkte reeks niet grappig, meldden Amerikaanse media. Een Arabische hoogleraar aan een universiteit in Californië velde een vernietigend oordeel: De Arabische Homer is een van de meest lusteloze types die hij ooit zag.

De Arabische omroep MBC zendt al-Shamshoons sinds het begin van de islamitische vastenmaand ramadan uit. Omdat de onflexibele cliché-Amerikaan Homer zich vaak als een varken gedraagt, is de serie aangepast aan islamitische opvattingen. Mocht de eerste reeks in de Arabische wereld een succes blijken, wil MBC ook de zestien andere series uitzenden.

Het was de eerste keer dat Madonna in het zadel zat sinds haar val op 16 augustus op haar landgoed in de buurt van Londen. Uitgerekend op haar 47e verjaardag brak ze een hand, een sleutelbeen en meerdere ribben. Het paard was een cadeau van haar man Guy Ritchie. De ster is geen ervaren amazone. Ze had nog maar enkele lessen achter de rug.

Haar platenfirma is niet zo verrukt van het idee dat ze weer van een paard kan vallen, vertelde Madonna in het programma van Letterman. En dat terwijl ze zich tijdens de zwangerschap helemaal heeft vol gegeten met koek, ijs en chips. Op de vraag hoe ze in hemelsnaam haar tengere figuurtje weer terug heeft, antwoordt het jarige model: Ik wil graag op een gezonde manier mijn eigen gewicht terug krijgen en niets forceren door uit mijn dak te gaan in de sportschool.

Ik eet heel normaal. Eigenlijk gewoon alles waar ik trek in heb, zelfs koekjes, ijs en patat. Sinds we het zeven jaar geleden importeerden uit België zijn we Man bijt hond gaan 'vernederlandsen': Nederlanders zijn nu eenmaal anders dan Vlamingen. Eigenlijk is alleen de Babbelbox nog over uit de beginperiode.

Dan besef je ook dat elk huisje wel een kruisje heeft. Man bijt hond is pretentieloze televisie met een knipoog, een beetje vergelijkbaar met Haanstra's klassieker 'Alleman' en dat moet vooral zo blijven. En onze sterren zijn natuurlijk anoniem, al is dat met De Veerkampjes natuurlijk wel gierend uit de hand gelopen", grijnst hij. Goed nieuws voor de trouwe fans: Volgens eindredacteur Ans Jepkes is de grote betrokkenheid van alle 37 medewerkers de sleutel van het succes.

De kracht van het programma is de herkenbaarheid: Onze fans zitten in alle lagen van de bevolking en we scoren prima in de NCRV-doelgroep. Man bijt hond is best prijzig, maar het wordt wel zeer efficiënt gemaakt. Het is een programma zonder opsmuk.

Om het feest der herkenning compleet te maken, zijn er compilaties te zien van de mooiste, leukste en ontroerendste momenten. Hoewel haar broer menig fout heeft begaan, zal Joss hem altijd steunen. Ze schreef zelfs een nummer over hem voor het album Mind, Body and Soul.

Daarin staat ondere andere de tekst: Er is veel gebeurd in zijn leven en hij heeft veel meegemaakt. Hij wist te vluchten in , twee maanden voordat zijn gevangenisstraf afliep. Maar hij werd gepakt en moest opnieuw de cel in. Joss en Daniel hebben dezelfde moeder.

Volgens verschillende bronnen heeft Daniel zijn jongere zusje erg gestimuleerd toen zij nog hard moest werken om een carrière op te bouwen. Ze heeft dus veel aan hem te danken.

En terwijl Joss nu furore maakt als soulzangeres, woont Daniel weer bij de familie in Ashill, Devon. Het advies houdt volgens directeur W. Wolfers van distributeur Warner Bros. Wij maken films die zo getrouw mogelijk de boeken volgen, en dus zijn ook spannende taferelen te zien. Maar de kinderen hebben vaak ook de boeken gelezen, dus ze weten wat ze ongeveer kunnen verwachten. In de praktijk komen kinderen ook meestal met hun ouders naar de bioscoop. In Groot-Brittannië heeft de plaatselijke Kijkwijzer wel bepaald dat kinderen alleen met een volwassene naar binnen mogen.

Dit wegens geweld- en horror-scènes, inclusief een strijd op een begraafplaats. Topmodel Naomi Campbell lanceert samen met ontwerper Amir Slama een bikinilijn. Op een van de bikini's is een karikatuur van het Britse model afgebeeld, schrijft contactmusic. Campbell werd op jarige leeftijd op straat in Londen ontdekt als model. Sindsdien sierde de inmiddels jarige Naomi een groot aantal covers van tijdschriften. Ze was het eerste zwarte model op de voorkant van Time magazine.

Campbell speelde ook in verschillende films, heeft haar eigen cosmeticalijn en spant zich in voor verschillende fondsen, waaronder het Nelson Mandela Kinderfonds. De ezel van de Nederlandse Belinda Meuldijk is gisteren overleden aan de gevolgen van zware mishandeling.

Het beestje waarmee ze in mei, als lijstduwer van de Partij voor de Dieren, nog samen haar stem uitbracht tegen de Europese grondwet, is niet meer.

Zwaar aangeslagen vertelt de levenspartner van zanger Rob de Nij aan De Telegraaf: De volgende ochtend kwam ze er hevig bloedend weer uit. Ze bleek van binnen zwaar beschadigd.

Twee dierenartsen hebben haar onderzocht en vermoedden sodomie, maar de patholoog-anatoom vond daar niet genoeg bewijs voor. Daarom heeft de politie, die wel constateerde dat de deur gemolesteerd was, de zaak alweer gesloten. Vijf jaar geleden heb ik Yesse uit Argentinië van de mishandelingsdood gered.

Ze had hier veilig moeten zijn. De beeldschone en altijd fitte zangeres Beyoncé Knowles volgt geen vast dieet. Door zes minimaaltijden per dag, bestaande uit ondermeer fruit, vis en groenten, blijft ze strak in haar vel.

Plus drie keer per week krachttraining van 45 minuten en een paar keer per week pilates. Dat doet de beeldschone zangeres natuurlijk niet alleen, maar onder leiding van personal trainer AJ Johnson. Na een dieet van veel vis, groenten en proteïne laat ze nu weer alles zien. Gwen neemt op tournee zelfs haar voedingsdeskundige mee. Maar alleen met op haar eten letten houdt ze haar figuur niet in vorm.

Vier dagen per week traint de popdiva met personal trainer Gunnar Peterson. Hij noemt Gwen ook als ze niet op het podium tekeergaat "onvermoeibaar". Volgens haar personal trainer Tony D. Katie en Tom hebben een huis gekocht. Het optrekje is in ieder geval groot genoeg voor 3 personen. Het huis telt namelijk alleen al negen slaapkamers. Buurtbewoners beweren het stel samen met de makelaar te hebben gezien tijdens de bezichtiging.

Het moeten Tom en Katie wel zijn geweest, haar moeder woont hier immers vlakbij. Het is echter de vraag of de onlangs van seksueel misbruik van een jongetje vrijgesproken King of Pop gehoor geeft aan de oproep. Jacksons advocaten hebben uitstel gevraagd, omdat Jackson tegenwoordig in Bahrein woont. Als Jackson kan aantonen dat hij buiten Santa Barbara een officieel adres heeft, hoeft hij volgens de autoriteiten niet in de rechtszaal te verschijnen.

Toen Ronald Reagan president was werd hij opgeroepen om in Santa Barbara, waar hij een huis bezat, als jurylid te dienen, maar hij kreeg uitstel. Madonna heeft dinsdag een gastles gegeven op een middelbare school in New York.

De jarige wereldster verraste scholieren van het Hunter College, nadat zij haar nieuwe documentaire I'm going to tell you a secret hadden gezien. Madonna vertelde de leerlingen over haar weg naar succes. De 'material girl' gaf aan niet te kunnen uitleggen waar ze haar succes aan heeft te danken. I'm gonna tell you a secret is een documentaire over de Re-Invention Tour die Madonna deed in en komt eind dit jaar uit op dvd.

De tour-dvd zelf wordt in verwacht. Robert Schoemacher, de basisarts die zichzelf ten onrechte chirurg noemt en die zo onder vuur ligt vanwege het programma 'Perfect', wil Nederlandse vrouwen de omstreden en in ons land verboden stamceltherapie laten ondergaan in een kliniek over de grens!

De affaire tussen tandartsvrouw Jeannette en cabaretier Youp van 'Hek nadert haar climax! Blonde Jeannette, moeder van vijf kinderen waaronder een baby van nauwelijks twee jaar, lijkt uiteindelijk toch te gaan kiezen voor haar Youp, waarmee ze al een jaar lang een geheime, buitenechtelijke relatie, heeft.

Prins Floris, de vierde zoon van prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven, is vanmorgen in het huwelijk getreden met Aimée Söhngen. De jarige prins en zijn jarige bruid trouwden om Op een kolossale schijf zong het Vlaamse trio hits als Kuma he en Borst vooruit.

Georgina Verbaan wil naar bed met Angelina Jolie En vriendje Jort Kelder vindt het best op voorwaarde dat hij een videootje mag maken van het liefdesspel van Georgina en Angelina Dope of geen dope: Kate Moss is een van de twaalf vrouwen die op de Pirelli-kalender van te zien zullen zijn.

De vader van Geri Halliwells ongeboren kind heeft beloofd om de ex-Spice Girl te helpen na de geboorte, ondanks geruchten als zouden de twee al uit mekaar zijn.

Youp van 't Hek kan Breda de komende tijd maar beter mijden. De man van de vrouw waarmee Youp een jaar lang een buitenechtelijke relatie had is namelijk woest over de leugens die Youp verspreidt. Bovendien meent de tandarts, die naar de naam Michiel luistert, meent ook dat Youp zijn echtgenote nog altijd onder druk zet. Dat is dan met succes, want de overspelige Jeannette, lijdt nu ook aan de leugenziekte van Youp De twee maanden zwangere Glennis Grace heeft gebroken met haar manager John van Katwijk!

De samenwerking die begon in heeft voor beide partijen niet het gewenste resultaat opgeleverd en alle investeringen hebben een sterk negatief saldo gecreëerd vanwege het uitblijven van succes.

Een verder investeren op dit moment lijkt geen van de partijen verstandig. Brigitte Kaandorp heeft even tijd om tot zichzelf te komen. Haar optredens Carré zitten erop. Voorstellingen waarbij kaandorp het publiek vermaakte, maar in haar eigen hart huilde ze.

Het is de fantasie van menig vrouw zich te laten beminnen door twee mannen, maar twee mannen was voor Goedele Liekens niet genoeg Zij huurde drie mannen in om al haar seksfantasieen te vervullen. Meer dan tachtig procent van de personen van 12 jaar of ouder drinkt alcohol.

Ruim één op de tien drinkt minstens zes glazen alcohol op één dag in de week. Dit aantal is iets gedaald ten opzichte van het einde van de jaren negentig. De gemiddelde Nederlander dronk 7,7 glazen alcohol per week in Drie jaar eerder lag het gemiddelde nog op 8,3 glazen. Vrouwen zijn vaker geheel onthouder dan mannen. Veelvuldig alcoholgebruik komt bij mannen vier keer zo vaak voor als bij vrouwen.

Het magazine Rolling Stone plaatste de foto in op de omslag, na de moord op John Lennon. Naast de ex-Beatle in foetushouding is op de foto zijn aangeklede vrouw Yoko Ono te zien. De tweede prijs is gewonnen door een cover van Vanity Fair, die in de zwangere actrice Demi Moore liet zien.

De derde prijs ging naar het blad Esquire dat de bokser Mohammed Ali liet zien als de heilige Sebastiaan, het lichaam met pijlen doorboord. Het beeldmerk van Linux, de pinguïn. Tom Boonen in zijn kampioenssshirt. De A veilig geland in Frankfurt. Politiemannen proberen anarchisten in bedwang te houden in het Duitse Göttingen. Demonstranten in Brussel uitgedost als zeer oude verpleegsters.

Xavier Verboven, voorman van de socialistische vakbond van België, weet hoe hij moet scoren. Vanaf de barricades bij het Brusselse Zuidstation galmt zijn stem over de tienduizenden betogers.

Het vuurwerk knettert, boven de massa hangt een rode walm. Maar vooral het optrekken van de leeftijd voor het 'brugpensioen' van 58 naar 60 jaar, doet pijn bij de Belgen. De staking van gisteren was de grootste in België van de afgelopen twaalf jaar. Mars tegen verhoging leeftijd prepensioen. Foto EPA Met een opkomst van Dat lijkt echter uitgesloten te zijn.

Guy Verhofstadt is op vakantie. De komende week zit hij in Toscane, daarna gaat hij een week naar China. De premier lijkt allerminst van plan om zijn reis te onderbreken. Volgende week zaterdag komt de Belgische regering over de vakbondseisen bijeen, zij het zonder Verhofstadt. Tienduizenden demonstranten in de straten van Brusel. Foto EPA Drie weken geleden gooide de socialistische bond in haar eentje het land plat. Gisteren staakten, onder druk van de achterban, ook de christelijke en liberale vakbonden mee.

Naar schatting de helft van de Belgen kwam niet op het werk. Toch toonden ook de Belgische werkgevers zich tevreden over de acties. Bij de vorige staking blokkeerden de vakbond complete industrieterreinen en enkele afritten van snelwegen. Nu kon iedere werkwillige in elk geval op zijn werk komen. Gewapend met een Kalasjnikov roept een radicale moslim in Teheran leuzen tegen Israël. Zeker vijftig mensen zijn om het leven gekomen toen acht wagons van een passagierstrein zaterdagochtend in India ontspoorden en in het water terecht kwamen.

Jongetjes drinken rivierwater via hun Lifestraw-rietje. Connie geneest nu kanker met Chinese sojabonnen Zondag 6 november om 18 uur. Kwaadmechelen via E uitrit 25 Ham 1 Km richting Leopoldsburg. Info 93 91 Zie ook   www. Jessica Simpson is volgens het tijdschrift de verdiende winnares.

Keira Knightley niet zo lenig. Traditionele opwarming van de All Blacks. De leider van de Russische boeddhistische regio Kalmukkië biedt één miljoen dollar Dit meldt het Russische persbureau Interfax. Het regiohoofd, Kirsan Iljoemzjinov, wil de in overleden leider een nieuwe rustplaats geven in Elista, de hoofdstad van Kalmukkië.

Reden hiervan zou kunnen zijn dat Lenin volgens sommige historici van Kalmukkische afkomst was. Op dit moment is het gebalsemde lichaam een toeristische trekpleister in het mausoleum op het Rode Plein in Moskou. Al sinds zijn dood ligt hij daar opgebaard. Op zijn eventuele nieuwe bestemming zal Lenin eveneens zichtbaar blijven voor publiek.

Begin deze maand stelde een hoge adviseur van de Russische president Poetin voor het lichaam te begraven. De parlementsvoorzitter zag echter weinig prioriteit in de verhuizing van de oud-leider.

Het jaarlijks terugkerend ritueel: Deze klok in Medfield in de VS krijgt meteen een onderhoudsbeurt. Hij protesteert tegen uitlatingen van de Iranese president Ahmadinejad over Israël.

Het grootste vrachtvliegtuig ter wereld, de Antonov , is vrijdagmorgen vanaf de militaire vliegbasis Eindhoven naar Pakistan vertrokken. Colin Farell is de nieuwe Sonny Crocket. Zo ziet Maxima's halfzus Dolores Claudia Schiffer. Op deze tentoonstelling wordt een serie recente werken van de New Yorkse kunstenares getoond die geconcentreerd is op liefde en intimiteit. Een aantal werken is door Zorreguieta speciaal voor de tentoonstelling ontwikkeld.

Dolores Zorreguieta werkt sinds met een grote verscheidenheid aan technieken en media. Op de tentoonstelling zijn onder meer videokunst, monumentale installaties en tekeningen te zien. Ondanks de veelheid aan expressiemiddelen rijgt zich door haar oeuvre een verbindende draad: De tentoonstelling in het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen is voor publiek geopend van 26 november tot en met 26 februari In de catalogus van de tentoonstelling is een dvd opgenomen met een introductie op Zorreguieta's werk.

De prins pruttelde nog wat tegen, maar liet uiteindelijk toch zijn broek tot op de knieën zakken. En dan haalt zo'n sergeant het in zijn hoofd om voor de ogen van een heel peloton de spot met hem te drijven. Je had op dat moment Harry's gezicht moeten zien. Eerst bloosde hij, maar uiteindelijk kon hij er wel mee lachen. Paleis Hampton Court bij Londen krijgt nog een schoonmaakbeurt voordat de Europese leiders donderdag binnenstappen. Jamie Oliver, met boek en blauw oog.

De twee tortelduifjes in betere tijden. De borstvergroting van Jordan heeft haar geen windeieren gelegd. Tweeduizend kaarsjes ymboliseren in Oakland tweeduizend Amerikaanse soldaten die in Irak zijn gesneuveld. Tiësto is door lezers van het dancetijdschrift Release Magazine opnieuw tot beste dj gekozen.

Een meisje tuurt in haar kamer naar haar computerscherm. Pesterijen via chatsessies op internet kunnen kinderen flink in de problemen brengen. Belangstellenden worden door Amma geknuffeld in de Maaspoort in Den Bosch. Stella Obasanjo overleeft cosmetische operatie niet Walker fier op zijn verleden. De man in Hongkong dweept met de 'Nazi chic'.

Hein tooide zijn geslachtsdelen met een kerstmuts. Een kunsthandelaar uit Hongkong heeft op een veiling 12,5 miljoen euro betaald voor een vaasje uit de Qing-dynastie, dat speciaal was gemaakt voor keizer Qinglong. De South China Morning Post meldde dat maandag. De slechts 16,5 centimeter hoge vaas kwam zondag onder de hamer bij het veilinghuis Sotheby's in Hongkong.

De opbrengst is de hoogste ooit voor porselein uit de Qing-dynastie, vertelde de Azië-directeur van Sotheby's tegen de krant.

Qinglong regeerde China van tot Een bedrijf uit het Chileense Santiago verkoopt airbags voor motorrijders. De airbag zit in een jas. Die kussentjes kunnen worden opgeblazen zodat ze heel het bovenlichaam beschermen," zegt Luis Valenzuela, product manager van United Motors aan Las Ultimas Noticias.

De priester met zijn ezel Holly Berry. De limousineversie van een Hummer. De Braziliaanse bevolking heeft in een referendum over het verbieden van vuurwapenverkoop aan particulieren met 64 procent tegen gestemd.

Dit is het resultaat van een telling van negentig procent van de stemmen. Het grootste percentage tegenstemmers is woonachtig in de getto's, waar veel geweld voorkomt. De stemmers zijn vooral bang dat ze zich zonder wapen niet meer kunnen verdedigen. Ze nemen graag het heft in eigen handen, omdat er geen vertrouwen is in de Braziliaanse regering om iets aan het geweld te doen. Iedereen boven de 25 jaar mag in Brazilië een wapen kopen, mits ze gescreend zijn op verdachte zaken.

Naar schatting zijn er in het land zeventien miljoen vuurwapens aanwezig, waarvan slechts acht miljoen officieel geregistreerd. Brazilië is na Venezuela het land met het hoogste percentage doden door schietincidenten. In stierven hierdoor al De regering hoopte dit aantal door middel van het referendum naar beneden te brengen.

Janet trouwde op jarige leeftijd met James DeBarge. Hun huwelijk duurde slechts een jaar, maar Janet zou dus in die periode een dochter hebben gekregen. Janet voormalige zwager, Young DeBarge, heeft dit afgelopen vrijdag aan de pers bekend gemaakt en vertelde daarbij dat Janet's dochter bij haar oudste zus Reggie Jackson opgroeit.

Janet's woordvoerster Patti Webster ontkende het verhaal niet, maar verklaarde alleen dat de zangeres niet wilde reageren. Simple Life-ster Nicole Richie houdt vol dat haar dramatische gewichtsverlies niets met haar aankomende bruiloft met DJ AM te maken heeft. Haar vader Lionel Richie maakte laatst openbaar dat zijn dochter géén anorexia heeft, maar dat het stress was vanwege haar aankomende bruiloft.

In Jane Magazine vertelde Nicole dat haar bruiloft er niets mee te maken heeft. Ik denk dat hij bedoelde dat als je met veel dingen bezig ben, dat je dan minder eet. David Beckham heeft speculaties over de zwangerschap van zijn vrouw aangewakkerd. Overal duiken de roddels weer op.

David zou namelijk door Real Madrid teamleden de "bumps" hebben gekregen. Twee dagen later maakte Victoria bekend opnieuw zwanger te zijn. Ian Gillan, zanger van de legendarische groep Deep Purple. Foto Chris de Bode. Zangeres Kylie Minoque ontkent de geruchten dat het slecht met haar zou gaan en ze heeft haar fans laten weten dat ze in goede conditie is.

De Britse pers liet afgelopen week weten dat Minogue hard vecht tegen borstkanker, dat ze enorm veel gewicht heeft verloren en dat ze op zoek is naar een alternatieve geneesheer om haar te helpen met haar behandelingen. Maar de jarige zangeres heeft haar fans laten weten dat alle verhalen onzin zijn. Zo laten bronnen weten: Ze heeft haar fans gevraagd om niets te geloven van de geruchten die de ronde doen over haar dramatische gewichtsverlies en wanhopige zoektocht naar alternatieve therapie.

Kylie heeft duidelijk gemaakt dat ze niet wil dat mensen verkeerd voorgelicht worden over haar conditie en haar keuze voor behandeling. Ondanks dat Kylie haar fans gerust stelt, liet TMF onlangs weten dat Kylie's ouders er bezorgd zijn om hun dochter, mede om het feit dat ze zoveel gewicht zou zijn verloren.

Ook zijn haar ouders bang dat de alternatieve dokter waar Kylie onder behandeling is hun dochter niet goed zou kunnen helpen. De prins bezocht vandaag de Hasseltse kringloopwinkel in het gezelschap van Steve Stevaert. Betrapt op stelen van gsm. Julie Wall spaarde een mooie Elviscollectie bijeen. In de Duitse hoofdstad Berlijn heeft een man geprobeerd om een groene mamba per post op te sturen.

Het dier zat in een pakket met het opschrift 'Voorzichtig: De postbeambten namen het zekere voor het onzekere en brachten het pakket naar een afgelegen kamer. Toen de politie en medewerkers van een dierenasiel de doos openden, bleek er inderdaad een giftige slang in te zitten. De mamba was naar een tentoonstelling in Berlijn geweest en de verzender wilde het beest terugsturen naar zijn eigenaar in het zuid-westen van Duitsland.

Groene en zwarte mamba's behoren tot de gevaarlijkste slangen ter wereld. Het gif dat zij afscheiden leidt bij mensen na enkele minuten tot de dood.

Naast de zomerse doortochten op Marktrock en in het Rivierenhof plant Vaya Con Dios in december drie concerten in ons land.

Op 8 december vormt het Casino van Oostende het decor voor de Belgische groep en op 9 december is de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen aan de beurt. Voor de release van het album 'The Promise' eerder dit jaar was het bijna tien jaar stil rond Vaya Con Dios. Maar met de nieuwe plaat is de groep weer helemaal terug. Op The Promise staan covers en eigen werk in het Engels, Frans, Duits en Spaans, met extra aandacht voor chanson en roots.

Tickets voor de concerten van Vaya Con Dios in december kunnen vanaf dinsdag 9 augustus gereserveerd worden bij Goformusic. De prijzen variëren tussen 25 en 30 euro, exclusief reserveringskosten.

De legendarische zanger Charles Aznavour geeft in november enkele concerten in België. Op 18 oktober geeft de zanger, die ook succes kende als acteur en auteur, nog een concert in het Franse Dijon. De jarige Aznavour geeft op 22 november de aftrap voor zijn Belgische concertreeks in het Sportpaleis in Antwerpen.

Op 24 en 25 november steekt hij de taalgrens over voor twee concerten in de Spiroudrome in Charleroi. Op 26 november gaat het richting Le Forum in Luik. Normalized 3-gram About 36K features. Normalized 4-gram About K features. Normalized 5-gram About K features. The second set of character n-grams is derived from the original tweets. This type of character n-gram has the clear advantage of not needing any preprocessing in the form of tokenization.

Original 1-gram About features. Be Original 3-gram About 77K features. Original 4-gram About K features. Original 5-gram About K features.

Again, we decided to explore more than one option, but here we preferred more focus and restricted ourselves to three systems. Our primary choice for classification was the use of Support Vector Machines, viz. We chose Support Vector Regression ν-svr to be exact with an RBF kernel, as it had shown the best results in several research projects e.

With these main choices, we performed a grid search for well-performing hyperparameters, with the following investigated values: The second classification system was Linguistic Profiling LP; van Halteren , which was specifically designed for authorship recognition and profiling. Roughly speaking, it classifies on the basis of noticeable over- and underuse of specific features.

Before being used in comparisons, all feature counts were normalized to counts per words, and then transformed to Z-scores with regard to the average and standard deviation within each feature.

Here the grid search investigated: As the input features are numerical, we used IB1 with k equal to 5 so that we can derive a confidence value. The only hyperparameters we varied in the grid search are the metric Numerical and Cosine distance and the weighting no weighting, information gain, gain ratio, chi-square, shared variance, and standard deviation.

However, the high dimensionality of our vectors presented us with a problem. For such high numbers of features, it is known that k-nn learning is unlikely to yield useful results Beyer et al. This meant that, if we still wanted to use k-nn, we would have to reduce the dimensionality of our feature vectors.

For each system, we provided the first N principal components for various N. In effect, this N is a further hyperparameter, which we varied from 1 to the total number of components usually , as there are authors , using a stepsize of 1 from 1 to 10, and then slowly increasing the stepsize to a maximum of 20 when over Rather than using fixed hyperparameters, we let the control shell choose them automatically in a grid search procedure, based on development data.

When running the underlying systems 7. As scaling is not possible when there are columns with constant values, such columns were removed first. For each setting and author, the systems report both a selected class and a floating point score, which can be used as a confidence score.

In order to improve the robustness of the hyperparameter selection, the best three settings were chosen and used for classifying the current author in question. For LP, this is by design. A model, called profile, is constructed for each individual class, and the system determines for each author to which degree they are similar to the class profile. For SVR, one would expect symmetry, as both classes are modeled simultaneously, and differ merely in the sign of the numeric class identifier.

However, we do observe different behaviour when reversing the signs. For this reason, we did all classification with SVR and LP twice, once building a male model and once a female model. For both models the control shell calculated a final score, starting with the three outputs for the best hyperparameter settings.

It normalized these by expressing them as the number of non-model class standard deviations over the threshold, which was set at the class separation value. The control shell then weighted each score by multiplying it by the class separation value on the development data for the settings in question, and derived the final score by averaging.

It then chose the class for which the final score is highest. In this way, we also get two confidence values, viz. Results In this section, we will present the overall results of the gender recognition. We start with the accuracy of the various features and systems Section 5.

Then we will focus on the effect of preprocessing the input vectors with PCA Section 5. After this, we examine the classification of individual authors Section 5. For the measurements with PCA, the number of principal components provided to the classification system is learned from the development data. Below, in Section 5. Starting with the systems, we see that SVR using original vectors consistently outperforms the other two.

For only one feature type, character trigrams, LP with PCA manages to reach a higher accuracy than SVR, but the difference is not statistically significant. For SVR and LP, these are rather varied, but TiMBL s confidence value consists of the proportion of selected class cases among the nearest neighbours, which with k at 5 is practically always 0.

The class separation value is a variant of Cohen s d Cohen Where Cohen assumes the two distributions have the same standard deviation, we use the sum of the two, practically always different, standard deviations.

Accuracy Percentages for various Feature Types and Techniques. In fact, for all the tokens n-grams, it would seem that the further one goes away from the unigrams, the worse the accuracy gets.

An explanation for this might be that recognition is mostly on the basis of the content of the tweet, and unigrams represent the content most clearly. Possibly, the other n-grams are just mirroring this quality of the unigrams, with the effectiveness of the mirror depending on how well unigrams are represented in the n-grams. For the character n-grams, our first observation is that the normalized versions are always better than the original versions.

This means that the content of the n-grams is more important than their form. This is in accordance with the hypothesis just suggested for the token n-grams, as normalization too brings the character n-grams closer to token unigrams.

The best performing character n-grams normalized 5-grams , will be most closely linked to the token unigrams, with some token bigrams thrown in, as well as a smidgen of the use of morphological processes. However, we cannot conclude that what is wiped away by the normalization, use of diacritics, capitals and spacing, holds no information for the gender recognition. To test that, we would have to experiment with a new feature types, modeling exactly the difference between the normalized and the original form.

This number was treated as just another hyperparameter to be selected. As a result, the systems accuracy was partly dependent on the quality of the hyperparameter selection mechanism. In this section, we want to investigate how strong this dependency may have been. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token unigrams. Figures 1, 2, and 3 show accuracy measurements for the token unigrams, token bigrams, and normalized character 5-grams, for all three systems at various numbers of principal components.

For the unigrams, SVR reaches its peak Interestingly, it is SVR that degrades at higher numbers of principal components, while TiMBL, said to need fewer dimensions, manages to hold on to the recognition quality.

LP peaks much earlier However, it does not manage to achieve good results with the principal components that were best for the other two systems. Furthermore, LP appears to suffer some kind of mathematical breakdown for higher numbers of components. Although LP performs worse than it could on fixed numbers of principal components, its more detailed confidence score allows a better hyperparameter selection, on average selecting around 9 principal components, where TiMBL chooses a wide range of numbers, and generally far lower than is optimal.

We expect that the performance with TiMBL can be improved greatly with the development of a better hyperparameter selection mechanism.

For the bigrams Figure 2 , we see much the same picture, although there are differences in the details. SVR now already reaches its peak TiMBL peaks a bit later at with And LP just mirrors its behaviour with unigrams. LP keeps its peak at 10, but now even lower than for the token n-grams However, all systems are in principle able to reach the same quality i.

Even with an automatically selected number, LP already profits clearly Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token bigrams.

And TiMBL is currently underperforming, but might be a challenger to SVR when provided with a better hyperparameter selection mechanism. We will focus on the token n-grams and the normalized character 5-grams.

As for systems, we will involve all five systems in the discussion. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination. We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above. When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus.

The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores. SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1.

Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population. The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams. All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words.

If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays.

Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types. For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme. The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart. There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5.

In scores, too, we see far more variation. Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones. Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females. We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams.

The dashed line represents the separation threshold, i. The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders. Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types. Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification.

This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly. Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions.

The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo. However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use.

The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses. Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question.

Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red. The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets.

However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4. As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens.

On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls.

Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission. And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson.

However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication.

Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed.

C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1.

What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen.

Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven.

Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan. Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets.

De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text. Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle.

The angles in between the sides. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English.

What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen. Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety.

Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit. But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig.

Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done.

Look at ever thing God has made See the birds above. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect.