Klein neukertje je eigen lul aftrekken

klein neukertje je eigen lul aftrekken

Dikketeten gratis sex leiden

Bleek dat hij niet alleen was en nu liggen we hier alle drie met een piemel van meer dan 20 cm die in en uit ons hol wordt gepompt. Kan het nog geiler?!? Even later werd mijn gedachtegang verstoord door Kenny die blijkbaar moeite had om zich te bedwingen in Erics nauwe reetje.

Jan, die mij ondertussen toch al een dikke 5 minuten wild aan het berijden was, kreunde spontaan. Bert grabbelde, al zuchtend, Jimmy zijn korte haar vast en liet zijn stijve leuter in en uit Jimmy zijn hol glijden. Zijn ballen hingen zwaar door en kletsten tegen Jimmy’s zak. Het was duidelijk dat die 3 langlullige gasten alweer op het punt stonden hun kwakje te lozen.

Ik kneep m’n kont stevig rond Jans hete snikkel, waardoor hij hard begon te zuchten. Hij stootte diep en trok z’n pik uit Erics reet. Enkele spetters zaad vlogen op Erics buik, waarna hij zijn pulserende penis opnieuw tussen zijn billen begroef. Ik voelde hem een paar keer snokken, waarna Jan hem er uit trok en een paar spatjes op mijn rug spoot.

Ook hij duwde daarna zijn piemel terug diep naar binnen. Het was inderdaad allemaal heel geil om te zien. Voor mij was het overduidelijk dat deze 3 langlullige neukers zich wel meer samen hadden geamuseerd met één of meerdere hunkerende bottoms.

Wat mij het meest intrigeerde was het feit dat die gasten ondertussen, op minder dan een half uur, al 3x waren klaargekomen en nog altijd een stokstijve penis hadden. Dat Jimmy zoiets kon, dat wist ik al, maar dat ze dat nu allemaal konden?? Terwijl Bert zich, voor de zoveelste keer vandaag, tegoed deed aan mijn kont, duwde Jan zijn stijve gebogen pik bij Eric naar binnen. Eric kreunde het uit van genot nu Jans genotsknobbel bij elke stoot zijn prostaat deed kortsluiten. Ondanks wat gemor, werd Jimmy stevig door Kenny genomen en ook zij genoten nu beiden van een lekker geile beurt.

Al snel was de kamer opnieuw gevuld met zacht en harder gekreun, met aanmoedigingsslogans van de bottoms om harder en dieper geneukt te worden terwijl vnl Kenny zich regelmatig liet ontvallen dat zijn ontvanger zijn grote pik maar helemaal moest nemen en dat hij elke reet ging vullen met zijn geil zaad. Dat had hij in het begin ook al enkele keren gezegd, maar in tegenstelling tot toen, geloofde ik hem nu wel, gezien hij alleen Jimmy’s kontje nog niet had gevuld met zijn sperma, en als het afgelopen half uur een indicator was, zou dat niet lang meer duren, hoewel… “Zullen we deze keer proberen het wat langer vol te houden ipv zo snel mogelijk klaar te komen?

Het was duidelijk dat hij van Erics nauwe reetje genoot. Een kwartier later was iedereen in zo’n neuktrance verzeild geraakt om het toch maar zolang mogelijk te rekken, dat het evident werd dat er dringend moest worden overgegaan tot het lozen van 6 kwakjes glibberig zaad. Ondertussen werd Eric nog steeds geneukt door Jan, Jimmy door zijn ex-vriendje Kenny en ik door Bert. Omdat niemand het initiatief nam om de orgasme-trein te starten, en mijn reet en prostaat steeds harder en harder werd bereden door een jonge gast met een superstijve 23 centimeter, besloot ik de handdoek in de ring te werpen.

Ik wil dat je me klaarneukt”, kreunde ik. Bert reageerde instant door zijn tempo in de hoogste versnelling te zetten en kreunde dat hij me helemaal ging leegneuken. Ook Jimmy kreunde nu om klaargeneukt te worden en hervatte, samen met mij, het afrukken van z’n stijve plasser. Toen ik dit zag, grabbelde ik met mijn rechterhand naar zijn pik hij zat nog op zijn knieën naast mij en begon er met een deftig tempo aan te rukken.

Jimmy deed hetzelfde bij mij. Regelmatig voelde ik Kenny’s ballen tegen mijn hand kletsen. Die was Jimmy duchtig aan het berijden en aan zijn gekreun te horen was hij ook in de laatste rechte lijn naar zijn orgasme.

Plots hoorden we Eric al zuchtend “ik kom, ik kom” kreunen, waardoor Jan zijn neuktempo plots opdreef. Ik neuk je helemaal plat met je nauwe reetje! Jan zei niet dikwijls iets, maar als hij iets zei, had het veel weg van Kenny. Eric kreunde enkele malen luid om daarna al zuchtend en kronkelend in een zaadfontein zijn grote lading zaad te verschieten. Meerdere stralen vlogen over zijn schouders, op z’n borstkas waarna hij ook zijn buik nog van smeermiddel voorzag.

De pulsaties van zijn kringspier zonden ook Jan naar de zevende hemel en terwijl hij “komaan Eric, neem mijn zaad, neem het! Man man, opnieuw was ik verwonderd over de hoeveelheid zaad en het uithoudingsvermogen van deze 3 neukertjes. Zowel Eric als Jan kreunden en zuchtten voor meer dan een minuut.

Gewoonlijk was Eric nogal stil, dit was de eerste keer dat ik hem zoveel kabaal heb weten maken. Dit schouwspel was genoeg om zowel Jimmy als mezelf te doen klaarkomen. Door het forse geneuk van Bert en Kenny was het een superintense bedoening.

Zowel Jimmy als ik kreunden luid. Ik voelde Jimmy’s superstijve plasser in mijn hand pulseren, terwijl ik hem afrukte. Niettegenstaande de intensiteit van ons orgasme, deden zowel Jimmy als ik ons uiterste best om zo stevig mogelijk te blijven rukken aan mekaars pik.

Ik voelde mijn buik schokken en mijn zaad naar buiten spuiten, terwijl ik in mijn rechterhand Jimmy’s zaad voelde passeren. Ook hij schokte hevig. De extra kringspierstimulatie dat dit alles met zich meebracht, was ook voor Bert en Kenny de druppel die de emmer deed overlopen. Bert nam me bij mijn schouders en stootte meerdere keren hard en diep.

Beide kreunden luid dat ze moesten klaarkomen en pompten hun hele lading in onze reet. Terwijl ze stevig stotend hun orgasme doorneukten, nam bij Jimmy en mezelf stilaan de druk af en genoten we nog even na van deze geile vertoning.

Jimmy duwde zijn tong bij mij naar binnen en we likten elkaar voor een tijdje tot Bert en Kenny besloten er een eind aan te maken en hun neukapparaat met een plop uit onze reet trokken.

Ook Jan had ondertussen zijn lul teruggetrokken en was met zijn eikel kringetjes aan het draaien rond Erics aarsopening waarbij hij soms z’n eikel even naar binnen duwde. Zaaaalig lekker, maar ik heb wel veel moeite moeten doen om me in te houden en het zo lang te rekken, net zoals jullie allemaal waarschijnlijk”, zei Jan. Plots werd me duidelijk dat de snoepjes die daarstraks “oraal” werden doorgegeven, geen gewone snoepjes waren geweest… “Kom, we doen voort, nu ze niet uitgewerkt zijn.

Nog één keer een snelle beurt, ok? Woow, dat was wel gevoelig, nu ik zonet was klaargekomen, en ik schoot vooruit. Dat was welgekomen want ik was het stilaan beu om op mijn knieën te zitten. Ik lag nog niet neer op de rand van de zetel of Bert duwde opnieuw zijn stijve leuter naar binnen. Deze keer verliep het wat minder pijnlijk en na een paar zachte stoten, was ik alweer klaar voor het zwaardere werk. Jan zei tegen Eric dat hij graag ’s door hem geneukt wilde worden, maar Erics lul was ondertussen al slap geworden.

Jimmy, die wel nog stijf was, vroeg of hij niet even mocht proberen. Jimmy ging achter Jan zitten, goot wat olie over zijn bilspleet en duwde in 1 trage beweging zijn 19 cm naar binnen. Jan kreunde, al pijpend, van genot. Jimmy dreef zijn neuktempo op en liet zich volop gaan.

Kenny was ondertussen over mij komen staan en had zijn lul in mijn mond geduwd. Ik pijpte hem zo goed mogelijk maar al snel zei hij dat hij mijn mond ging neuken, waarna hij spontaan tekeer ging met zijn snikkel in en uit mijn mond. Zowel Jimmy als Bert waren alweer flink in een reet aan het pompen en ik zag dat Erics lul ook weer op sterkte stond.

Even later kondigde Jimmy aan dat hij moest klaarkomen, duwde zijn pik diep in Jans hol en dumpte zijn warme sperma in Jans darmen, waarna hij even bleef zitten. Jan ging over Eric hangen, welke met zijn tong even over de eikel van Jan likte, waarna Jan zich op Erics stijve piemel liet zakken.

Jimmy kuste Eric even op de mond en zei dat hij ging douchen, waarna hij naar boven verdween, terwijl hij met één hand zijn broek omhoog hield. Mijn eigen kontje was ondertussen heel gevoelig na zoveel stimulatie vandaag en zeker nu ik nog niet zo lang geleden was klaargekomen. Ondanks het feit dat alles goed gleed en Bert bijlange niet zo ruw was als Kenny, begon het steeds meer een branderig gevoel te geven.

Ik wilde het zo snel mogelijk achter de rug hebben en kneep m’n billen als een wilde samen rond Berts harde snikkel. Dit had bijna onmiddellijk effect en Bert begon te kreunen. Met mijn éne hand kneedde ik Kenny’s ballen en met de andere rukte ik aan zijn leuter terwijl mijn tong kringetjes draaide over zijn eikelrand en ik zo hard zoog als ik kon. Ik ging onverstoord door met mijn kringspier dichtknijpen en de actie rond Kenny’s neukmateriaal. Even later voelde ik hoe Bert op mijn rug kwam liggen terwijl hij mijn borstkas omarmde en zich met korte stootjes diep in mij klaar neukte.

Terwijl Berts zoveelste orgasme wegebde, greep Kenny mijn hoofd vast. Hij pompte hard in mijn mond en kreunde dat hij klaarkwam. Enkele spetters zaad vonden hun weg naar buiten en ik wist ze zonder problemen door te slikken. Net zoals voorheen duwde Kenny me van zijn overgevoelige pik en zei dat ik op z’n ballen moest zuigen.

Ondertussen trok Bert zich uit mijn kont terug, gaf me een kus op mijn rug en zei dat hij ging douchen, waarna hij verdween met zijn jeans halverwege zijn dijen.

Even later kwam Jimmy alweer de woonkamer binnen gewandeld in zijn jeans en donkerblauwe Nike’s. Ben zo wat terug samen met Hans eigenlijk” “Ja?!? En wat vindt hij er van dat je zomaar wat rond neukt? Ik zag dat Eric en Jan onverstoord bleven verder neuken. Beiden genoten van hun trage, intense neukbeurt. Terwijl Jimmy en Kenny nog wat keuvelden en de neukbeurt in een andere zetel verder ging, trok ik naar boven richting douche. Terwijl ik de trap ophuppelde, zag ik door het raam de laatste zonnestralen terwijl de zon achter de horizon zakte.

In de badkamer aangekomen, zag ik dat Bert nog onder de douche stond. Ik twijfelde even of ik al dan niet naast hem zou gaan staan, maar besloot te wachten. Niet zo veel later stopte het water met stromen en zwaaide de douchedeur open. Bert stapte uit de douchecabine en greep een handdoek van de verwarming. Hij zag me en lachte zijn tanden bloot.

Bang om samen met me te douchen, na vanmorgen? Bewust beantwoordde ik zijn vraag niet, gewoonweg omdat ik niet wist wat ik er moest op antwoorden… “Nope, dat duurt nog wel een paar uurtjes” Ik douchte uitgebreid, terwijl ik nadacht over wat er zich vandaag allemaal had afgespeeld.

Het was de geilste dag uit mijn leven geweest. Mijn geilste fantasieën waren overtroffen, behalve die neger dan misschien ;- Enerzijds mocht het zich voor mij nog wel ’s herhalen. Anderzijds zou het waarschijnlijk nooit meer zo geil kunnen worden als vandaag en ik was niet van plan om in een wereld terecht te komen waarin alles om zinloze sex draait. Met Eric en Jimmy was ik al meer dan ver genoeg over ‘die lijn’ gegaan… En wat moest ik van die Bert denken?

Ondanks ik nooit van zo’n onenightstand type veel moest hebben, voelde ik me toch tot hem aangetrokken. Zou hij zich ook zo voelen? Losse sex zoals de laatste maanden was leuk geweest om de seksuele leegte te vullen nu ik zonder lief zat. Allerlei gedachten schoten door m’n hoofd en hoewel Eric had gezegd dat ik eventueel kon blijven overnachten, besloot ik om straks maar terug naar huis te rijden. Dan zou ik mezelf nog ’s op wat afhaalchinees kunnen trakteren.

Net zoals ik, zouden Eric en Jimmy wel wat rust kunnen gebruiken en ik wilde niet het derde wiel aan de wagen zijn, hoe graag ik ook bij deze jongens rondhing, met of zonder sex. Een geklop op de douchedeur deed me uit m’n gedachten opschrikken. Ik draaide de kraan dicht, opende de douchedeur en stapte naar buiten, terwijl Jan me een handdoek aan reikte. Ik droogde me af, gooide de handdoek terug op de radiator, trok m’n kleren aan en stapte in m’n Reeboks.

Nadat ik m’n haren wat had gekamd, haalde ik m’n rugzak op Erics kamer en wandelde naar beneden. In de woonkamer zat Jimmy gekleed in de zetel, met Erics hoofd op z’n schoot. Eric had z’n broek hing ergens halverwege zijn kont. Tegenover hen zat Bert, met z’n rugzak op de vloer tussen z’n voeten geparkeerd. Mijn oog viel meteen op de felgekleurde Sony laptop op zijn schoot. Dan hebben jullie rustig de keet voor jullie tweetjes.

We kunnen wel wat rust gebruiken, denk ik. Mijn maag knorde een beetje, maar in pizza had ik geen trek, nu mijn zinnen op chinees stonden.

Auto krijg ik pas na een jaar…” zuchtte Bert. Bert gniffelde en gaf me een duwtje in m’n zij. Jan grabbelde een boekje uit z’n rugzak, bladerde er in, gluurde even naar z’n horloge en keek verschrikt op: Jan liet zich met een zucht naast Bert in de zetel neerploffen. Take-off in three minutes”, zei ik, terwijl ik rechtstond en m’n jas aantrok. Ik kuste Eric en Jimmy op hun wang en bedankte hen met een knipoog voor de leuke dag. Bert zat ijverig op z’n laptop te tokkelen. Jij en je broer daarentegen hebben blijkbaar al heel wat ervaring uh?

Gebeurt wel meer dat we samen een paar knapen versieren op een fuif of een feestje en er dan mee naar bed gaan. Pijpen doen we soms wel al ‘s. Maar neuken… We hebben afgesproken dat we elkaar nooit zullen neuken. Je weet hoe die dingen gaan…” Hoewel ik geen broers of zussen had, wist ik wat hij bedoelde. Als puber heb ik ook een paar keer mijn neefje afgezogen… “Pijpen jullie nu ook nog elkaar?

Wel ja, elke week hebben we wel een ander in ons bed liggen. Meestal blijft het bij een intiem duootje, maar een orgietje samen met m’n broer en 2 of 3 andere knullen doen we zo nu en dan ook wel.

Ik heb de indruk dat Bert er stilaan een beetje op uitgekeken raakt. Sinds hij afgestudeerd is, is hij op dat vlak precies toch een beetje veranderd. Ik heb wel een beetje een boon voor Kenny en Hans, en de laatste maanden gaan we meestal met z’n drieën samen weg, maar we zijn alle drie zo’n beetje van het onenightstand type. Bert gaat de laatste tijd zelden nog mee…” “Is dat de Kenny van daarstraks en Hans, het oud liefje van Eric? Als hij niet met Kenny ligt te smossen, tenminste” “Amai, ik zou nooit met zo iemand een relatie kunnen hebben, denk ik.

Rotzooide hij ook terwijl hij nog met Eric was? Ik vraag me eigenlijk al lang af wat sommige mensen bezield om zo elke keer met een ander naar bed te gaan.

Is dat nu puur voor de sex, zonder gebonden te zijn aan iemand? Houden jullie samen de stand bij? Geven jullie punten aan jullie dates of hoe gaat dat? Punten geven… we houden geen scorebord bij maar soms bespreek ik met Bert en Kenny onderling wel ’s over wie we goed of slecht vonden.

Er waaide een ijzige wind. Even later waren we op de terugweg naar Erics huis. Hebben allebei een grote kamer op zolder. Neuken en buiten” riep Jan stoer terwijl hij zwaaiend z’n arm in de lucht stak. Ik kon een luide lach niet onderdrukken en zag dat Jan met een serieuze bobbel in z’n broek zat.

Kenny zijn pa is dokter en hij heeft altijd wel wat Viagra of Cialis staaltjes liggen, die Kenny dan meebrengt” “Ah, ’t is alleen als Kenny er bij is dan? Bert heeft er ook al een paar keer gebruikt, maar niet zo dikwijls. Hoewel, jij kan anders ook wel een pik in je kont verdragen…” grinnikte ik. Moet m’n imago als topper hoog houden hé” grapte Jan “Ja, en met zo’n megalul als jullie zal dat wel geen probleem zijn” “Nee, inderdaad.

Vele bottoms geilen op grote pikken en we hebben natuurlijk al wel wat ervaring opgedaan hé. Een paar honderd kontjes, niet te nauw geteld”, zei hij met de nadruk op ‘nauw’ Ik lachte met z’n woordspeling. Je broer is anders ook wel een reuzegoeie kusser” “Reuzegoeie kusser?

We hebben daarstraks onder douche elkaar een kwartier staan zoenen terwijl hij me neukte. En hij was GOED! We hebben zo’n afspraak dat we nooit kussen, en ik heb hem dat ook nog nooit zien doen, toch niet meer dan een snelle smak of zo.

Tja, je kan er maar plezier aan gehad hebben” Ik vergiste me toch niet? Bert had mij daarstraks heel de tijd innig gezoend tijdens het douchen. En ik vond hem goed, heel goed trouwens. Ik hou helemaal niet van dat diepe tongen en daar heeft hij zich ook niet aan gewaagd.

Hij gaf alleszins niet de indruk dat hij er weinig ervaring mee had. Veel tijd om er verder over na te denken had ik niet, want we waren alweer bij Eric aan gekomen. Ik toeterde en even later verscheen Bert en werden we uitgewuifd door Eric en Jimmy.

Eigenlijk kende ik de weg wel, want ik moest m’n eigen gemeente doorkruisen om zo in het dorp van Bert en Jan terecht te komen. Ik hou wel van een spannende actiefilm of thriller op TV.

Voor de rest amuseren we ons de laatste tijd vooral met onze PS3” antwoordde Bert. Spelen vooral Call of Duty 3” “Ah, dat ken ik. Ik heb het ook op mijn oude PS2, maar ik ben de laatste tijd weer aan Counterstrike verknocht geraakt”. Bert is de computer-nerd bij ons thuis” grinnikte Jan. Tevreden over de PS3? Waren in begin ook niet zoveel spellen beschikbaar. Buiten die Call of Duty hebben we alleen maar zo’n onnozel Tennisspel”, protesteerde Jan. Dan kan je ’m ineens uitproberen”, suggereerde Bert “OK, als het niet stoort”, probeerde ik voorzichtig “Nee hoor, hebben geen plannen meer voor vanavond” zei Jan enthousiast.

Geen zin in chinees? Dat zagen ze wel zitten en even later belde ik m’n favoriete afhaalchinees. Ik ben zowat verknocht aan Aziatisch voer en had ‘m in de speeddial van m’n GSM staan. Woon je niet meer bij je ouders? Mijn ouders zijn een paar maanden nadat ik ben afgestudeerd naar Nieuw-Zeeland verhuisd, samen mijn tante en oom. Het huis van vroeger is nu van mij. Ik ben enig kind. Wat voor een vraag is dat nu? Tuurlijk is hij soms eenzaam. Wie niet als je alleen woont? En nu, nu heb ik Counterstrike en m’n job hé.

Hou toch je bek. Bij jou draait alles maar om sex, sex, sex” Terwijl de tweeling wat met elkaar zat te kibbelen, parkeerde ik me voor de afhaalchinees, zei dat ik direct terug was en stapte uit. Toen ik een paar minuten later terug instapte, heerste er een doodse stilte. Ik wist niet wat er zich had afgespeeld terwijl ik bij de chinees binnen was, maar ik was blij dat het kibbelen was gestopt.

Buiten de GPS werd er niet veel gezegd. Ik schakelde m’n autoradio aan en één van m’n Jazz-cd’s in de wisselaar begon te spelen. Trouwens, dat is stukken beter dan dat techno-gedoe van jou” morde Bert Ik vond het wel grappig dat deze tweelingbroers die, buiten de kromming van hun lul, amper te onderscheiden waren, toch zo verschillend bleken te zijn op sommige andere vlakken.

Het was duidelijk dat ze geen echte ruzie met elkaar hadden maar eerder elkaar zaten te plagen. Een kwartiertje later klonk er “bestemming bereikt” uit m’n speakers en na een korte aanwijzing van Jan, parkeerde ik m’n auto naast hun ouderlijk huis.

Een beetje na 19u opende Bert de voordeur, schakelde het alarm uit en stapten we naar binnen. Terwijl we de chinees verorberden, keuvelden we wat over mekaars job en het gamen. Jan vond het ook wel leuk, maar was er niet zo bedreven en verslaafd aan als zijn broer en ik. Een half uur later waren onze magen gevuld en trokken we naar boven. Ieder hadden ze een vrij ruime zolderkamer, aangrenzend aan elkaar.

Jan opende de deur voor ons, waarop een groot ‘non-smoking’ logo prijkte. Het was duidelijk dat we in de kamer van Bert terecht waren gekomen. Niet alleen hing zijn kamer vol met posters van computerfabrikanten, maar er stonden ook enkele PC’s met grote TFT-monitoren op een tafel. Onder een grote plasma-tv tegenover zijn tweepersoonsbed stond een PS3 te blinken. Ikzelf slaap ook al jaren met mijn kop onder zo’n geval en het is ideaal om in het donker naar de sterren te kijken en erbij ‘weg te dromen’.

Ik stapte uit m’n Reeboks en ging naast Bert liggen. Even later zaten we op Berts bed met z’n drieën stevig te gamen met onze rug tegen de muur, gesteund door een berg kussens. Uit het surround systeem bulderde luid geweerschoten en gevechten. Ik lag in het midden met aan elke zijde één van de tweelingbroers.

Er werd regelmatig wat over en weer geduwd en getrokken en het was lang geleden dat ik me nog zo had geamuseerd met een game. Ik kon me echter niet van de mening ontdoen dat beide broers met een harde knook in hun broek zaten.

Toen ik even uit de game lag, legde ik de controller neer en greep langs elke kant in het kruis naast me. Verlegen zoals ik vroeger was op dit vlak, was ik de afgelopen maanden, en zeker na vandaag, heel wat minder onzeker geworden op dit vlak… Vroeger had ik nooit gedurfd om zomaar iemand in zijn kruis te grijpen.

Zoals ik had verwacht zaten beide broers met een harde paal in hun broek. Zal nog wel eventjes duren. Gelukkig is het geen Cialis” zei Bert terwijl hij de game pauzeerde. De naam klonk bekend, maar ik kende het eigenlijk niet. Was wel vervelend, elke keer je aan sex dacht, zat je met een stijve in je broek…” verklaarde Jan.

Heb je zin in wat tweeling? Ik draaide m’n kop en keek naar Bert, die naar me knipoogde. Ontkennen had niet langer zin want ondertussen was ook mijn lul hard geworden in m’n jeans en duwde m’n lippen op die van Bert.

Onze lippen raakten opnieuw verstrengeld en ik draaide me om zodat ik boven op Bert kwam te liggen. Way to go, dude!

Ik kwam los van Berts lippen en we trokken alle drie onze kleren uit. Hoewel ik ze daarstraks al ’s had gezien, was ik toch opnieuw vol bewondering voor de lekker grote piemels die me omringden.

Ik kon dan ook niet anders dan in elke hand een pik te nemen en ze af te rukken. Even later gingen we terug liggen en nam ik Jans harde snikkel tussen mijn lippen. Opwaartse kromming of niet, ik deed mijn best om zoveel mogelijk jongensvlees naar binnen te werken zonder veel zuigkracht te verliezen.

Ik voelde m’n eigen lul in een warme mond verdwijnen en ik zag dat Bert me aan het pijpen was. Jan draaide zich wat onder mij en de banaanlul van Bert verdween tussen zijn lippen. Het idee dat Jan zijn tweelingbroer aan het pijpen was, maakte me supergeil. Bert zoog wat op mijn ballen en ik volgde zijn voorbeeld bij zijn broer… Even later porde er een natte vinger tegen mijn sterretje en ik besloot hetzelfde te doen bij Jan.

Hoewel hij, in tegenstelling tot Bert, amper van zich had laten horen tijdens dit orale verwenfestijn, begon hij zowaar te kreunen zodra het topje van mijn middelvinger bij hem naar binnen gleed. Ook Bert had nu een vinger mijn kontje binnengewerkt en begon met een tweede vinger, terwijl hij opnieuw mijn lul in zijn mond nam. Even later duwde ik ook bij Jan een tweede vinger naar binnen. Bert zat ondertussen met 2 vingers in en uit mijn kontje te pompen maar ik wilde meer.

Ik wilde zijn lul opnieuw diep in mij voelen. Ik liet Jans lul uit m’n mond glijden en draaide m’n hoofd naar Bert. Hij nam een busje olie uit zijn nachtkastje, goot er wat van over zijn stijve leuter en tussen mijn billen. Terwijl ik zijn broer verder pijpte, trok Bert me bij mijn benen tot ik met mijn kont omhoog over de rand van z’n bed lag.

Even voelde ik zijn eikel op en neer door mijn bilspleet glijden, waarna hij mijn gaatje binnendrong. Heel traag duwde hij zijn stijve leuter bij me naar binnen.

Luid kreunend met dit grote geval in m’n kontje pijpte en vingerde ik Jan. Kort daarna voelde ik Berts ballen tegen de mijne en wist ik dat hij helemaal in mij zat. Hij kwam even op mij liggen en fluisterde dat hij nog ’s ging genieten van mijn lekkere kontje. Hij kuste mijn nek en schouders, waarna hij terug recht kwam en met trage halen mijn reet begon te neuken. Na een tijdje dreef hij zijn tempo wat op en begon hij steeds wilder op me in te beuken.

Ik genoot met volle teugen. Terwijl ik op Jans ballen sabbelde, had ik opnieuw een tweede vinger naar binnen weten te werken en lag Jan opnieuw te kreunen. Na een vijftal minuten neuken, trok Bert zijn lul uit m’n reet en vroeg me om op mijn rug te gaan liggen.

Ik trok m’n vingers uit Jans kont en liet zijn lul uit mijn mond glijden. Eens ik op m’n rug lag, verdween Berts leuter opnieuw in mijn gaatje, met mijn benen over zijn schouders.

Jan was naast me komen zitten en duwde zijn pook opnieuw tussen mijn lippen. Bert duwde mijn knieën tot tegen m’n schouders en boog voorover. Terwijl Jan zijn lul in mijn mond pompte, plantte Bert zijn lippen tegen de mijne en zoog mijn onderlip naar binnen. Een kleine minuut later trok Jan zijn leuter uit mijn mond en grabbelde naar de olie. Bert kuste me nu vol op de mond en we sabbelden gretig op mekaars lippen terwijl hij zijn lul in me heen en weer bewoog.

Ik verwachtte dat Jan ook z’n lul ging invetten om Berts plaats in te nemen, maar ik vergiste me. Hij deed wat olie op zijn hand en smeerde dat tussen zijn billen. Dat moet toch lukken? Hij nam me bij mijn knieën en duwde ze tegen mijn schouders. Ik voelde een hand mijn lul vast nemen en omhoog richten. Even later verdween mijn eikel tussen Jans billen. Niet lang daarna zat mijn hele pik begraven in Jan. Heel deze situatie deed me een terugdenken aan deze middag, toen mijn benen omhoog in de halterhouders van Erics fitnessbank lagen, terwijl ik geneukt werd door Bert en Jimmy op mijn pik was komen zitten.

De sfeer was nu echter helemaal anders. Vanmiddag was het pure sex, nu had ik toch het gevoel dat er ‘iets meer’ was, hoewel ik het niet helemaal kon thuisbrengen. Een leuk potje gamen was uitgemond in een leuk potje neuken… Het idee dat ik momenteel een tweeling neukte en geneukt werd, maakte me helemaal gek.

Bert had ondertussen zijn neuktempo weer opgedreven en ook Jan was gewend geraakt aan mijn staaf in zijn reet en bewoog vlot op en neer terwijl ik met mijn handen zijn harde leuter en ballen plezierde. Het uitzicht dat ik had was fantastisch. Quasi twee identieke lichamen die voor me hun best deden om elkaar zoveel mogelijk genot te bezorgen. Hoe geweldig ik het ook vond, echt comfortabel was dit standje niet en vroeg na een paar minuten of het niet anders kon.

We besloten om met z’n drieën op onze knieën achter elkaar op bed te gaan zitten en mekaar op z’n hondjes te neuken. Ik ging in het midden zitten en duwde m’n harde snikkel opnieuw Jans gapende holletje binnen. Terwijl ik even bleef zitten, duwde Bert zijn stijve leuter mijn kontje tot aan zijn ballen naar binnen en greep me bij m’n dijen en bewoog me heen en weer. Al snel kreeg ik het ritme te pakken en pompte ik in en uit Jans reet, terwijl ik Berts lul in mijn eigen kont heen en weer voelde bewegen, ook al zaten beide broers quasi roerloos.

Bert greep me bij mijn kin, draaide mijn hoofd naar zich toe en plantte een zoen op mijn mond, waarna ik me terug omdraaide om me op mijn ‘werk’ te concentreren.

Steeds sneller ging ik tekeer en na een tijdje voelde ik dat het niet lang meer ging duren vooraleer ik zou klaarkomen. Ook Jan was steeds luider beginnen kreunen. Plots voelde ik zijn lichaam voor mij schokken en zijn kringspier trok zich ritmisch samen rond mijn pook. Ook mijn orgasme holde nu door m’n lichaam. Ik duwde m’n lul helemaal naar binnen en bleef zo zitten. Bert begreep de hint en begon me nu als een wilde in m’n kont te neuken.

Een geweldig orgasme overviel me en ik loosde m’n warme zaad ik Jans darmen. Niet veel later greep Bert me stevig vast, duwde zijn leuter tot aan zijn ballen naar binnen en kreunde luid.

Zijn lichaam trilde… Het was allemaal zo overweldigend dat ik er duizelig van werd. Ik trok me los van deze 2 knullen en liet me op het bed neervallen. Even later kwamen ze naast me liggen en genoten we nog even na. Ik had eigenlijk wel zin om verder te spelen, grabbelde de controllers van achter de kussens en deelde ze uit.

Het duurde niet lang vooraleer allerlei oorlogsgeluiden opnieuw door de kamer bulderden. Spiernaakt met een halfslappe lul vochten we ijverig onze weg door de vijandige linies. Hoewel ik hem nog maar een halve dag kende, begon ik steeds meer gevoelens te krijgen voor Bert. Gevoelens waarvan ik niet goed wist wat er mee aan te vangen, want zo’n kerel die van onenightstands leeft is helemaal niemand voor mij.

Dat is mijn wereld niet. Hoewel hij al had laten verstaan dat hij dat wereldje stilaan beu werd, zag ik Bert niet van het éne moment op het andere afscheid nemen van zijn levensstijl.

Anderzijds was ik ook niet helemaal zeker of hij ook wel iets voor mij zou voelen. Hij had me wel gekust. Iets waarvan zijn broer had gezegd dat hij dat nooit doet, maar misschien heeft hij dat gewoon verborgen gehouden voor zijn broer? Ik besloot om te proberen me niet te veel aan Bert te gaan hechten, hoewel hij qua interesses enzo perfect bij me zou passen. Zou ik het aankunnen om met hem gewoon vrienden te zijn en niet meer dan alleen vrienden?

Misschien was het beter dat ik straks afscheid van hen nam en voorlopig geen contact meer zou zoeken, al was het maar om mezelf wat af te schermen tot ik die gevoelens een plaats had kunnen geven. Ik word niet snel verliefd, maar ik wist wat ik voelde. Normaal sex je niet eerst voordat je verliefd wordt, maar gevoelens kan je niet sturen. Was ik verliefd aan het worden op hem? Het idee alleen al dat ik er zo over dacht, deed allerlei alarmbellen in m’n hoofd afgaan dat ik hier weg moest.

Oops, m’n time-out was voorbij en ik gooide me opnieuw in het spel. Een paar uur later lagen we naakt onder Berts donsdeken nog steeds te gamen, maar onze performantie was al een stuk gedaald. Jan zat al een tijd te geeuwen en kondigde aan dat hij zijn tanden ging poetsen en ging slapen, waarna hij uit bed stapte. Ik speelde nog een paar minuten verder met Bert tot de missie voltooid was en we de PS3 uitschakelden.

Ik grabbelde m’n kleren van de vloer en begon me aan te kleden, terwijl mijn hoofd zich opnieuw vulde met allerlei verwarde gevoelens. Je mag blijven slapen, als je wil. Enerzijds wilde ik wel bij hem blijven slapen, anderzijds was ik er zo goed als zeker van dat ik helemaal stapel op hem zou worden, moest ik dat doen. Als dan de ochtend erop zou blijken dat ik de zoveelste onenightstand was, zou ik me weken slecht voelen.

In een split-second-decision besloot ik om afstand te nemen en naar huis te gaan. Maar bedankt voor je aanbod”, wimpelde ik hem vriendelijk af. Zou ik hem zeggen hoe ik me voelde? Misschien beter wel, en zien hoe hij reageert En hier blijven slapen zouden die gevoelens alleen maar erger maken, en aangezien je alleen van one-nighters houdt…” zei ik terwijl ik hem recht in de ogen keek.

Nog voordat Bert kon antwoorden kwam Jan in een boxer en een T-shirt de kamer binnengewandeld. Ik trok snel m’n sneakers aan en nam afscheid van het tweetal, waarna Jan me buiten liet. Het was al na middernacht en het sneeuwen was gestopt. Voorzichtig reed ik naar huis. Het had toch een hele tijd gesneeuwd en hier op de buiten wordt er bijna nooit gestrooid. M’n Beamer heeft achterwielaandrijving en dat is toch weer even wennen op die gladde wegen.

Een tal minuten later reed ik de oprijlaan op van m’n huis. Wonend op de buiten, hadden m’n ouders een jaar of 10 geleden de oude boerderij van m’n overleden grootouders afgebroken en er een volledige nieuwbouw gezet.

Landbouw hebben ze daarna nooit meer gedaan, maar wel een mooie grote tuin met veel fruitbomen aangelegd. Sinds ze vorig jaar naar Nieuw-Zeeland waren verhuisd, was het allemaal het mijne geworden.

Ik was in deze omgeving opgegroeid en voelde me er goed thuis. De half-uur-durende autorit naar m’n werk in de stad had ik er best voor over. Na m’n tanden te poetsen en m’n email te checken, sprong ik voor de zoveelste keer onder de douche, trok m’n favoriete Spiderman boxershort aan en kroop in bed. Door de Velux boven m’n hoofd, tuurde ik naar buiten.

Doordat ik de verwarming op m’n zolderkamer had aan staan, was de sneeuw op het glas al grotendeels weggesmolten. Veel sterren waren er niet te zien, maar soms kwam de maan even piepen door het wolkendek. Het duurde niet lang of m’n gedachten en gevoelens gingen weer over Bert. Ik moest en zou die kerel uit m’n hoofd zetten. Hij mocht dan misschien bijna perfect bij me passen qua interesses en qua looks. Ik zou hem nooit kunnen of willen delen met een ander.

Een hele tijd heb ik nog liggen tobben, tot de vermoeidheid me even na half 4 te veel werd en ik indommelde. Een luid gedreun, of nee, een luid aanhoudend gering wekte me uit mijn slaap.

Boven me zag ik dat m’n Velux terug ondergesneeuwd zat. Ik keek naar m’n wekkerradio en zag dat het bijna 13u was. Blijkbaar had ik in één trek doorgeslapen, maar echt uitgeslapen voelde ik me niet. Enkele seconden later opnieuw dat gering en plots werd het me duidelijk dat het de deurbel was. Wie zou me hier op een zondagmiddag nu komen storen? Het is bijna 70 meter van de straat tot aan het huis, dus de meeste kaarten- of taartenverkopers wandelen voorbij zonder de moeite te doen.

Ik besloot te blijven liggen, maar een tal seconden later opnieuw gering. Snel grabbelde ik m’n kamerjas en terwijl ik die aantrok, strompelde ik de trap af richting voordeur. Toen ik de deur open maakte, stond er een ondergesneeuwde kerel voor me met zijn fiets in z’n hand. Het duurde even vooraleer ik doorhad wie het was, maar van zodra hij “Dag Steve” zei, wist ik dat het Bert was. Het was hard aan het sneeuwen en zonder verder nadenken vroeg ik hem binnen te komen, terwijl de wind de sneeuw de hal in blies.

Hij zette zijn fiets tegen de muur, stampte zijn schoenen wat af tegen de drempel en kwam binnen. Je auto stond er, dus ik dacht dat je wel thuis zou zijn” zei Bert terwijl hij z’n doorweekte basketters, jas en muts uitdeed.

Kom, neem alles maar mee naar de woonkamer. Dan kan je het bij de verwarming leggen” Ik werd nu toch wel een beetje nieuwsgierig waarom hij door weer en wind naar hier was gereden op zijn fiets.

Hoe komt hij aan mijn nummer? Je woorden waren blijven hangen en spookten door m’n hoofd” zei Bert terwijl we tegenover elkaar in de zetel gingen zitten. Nu had hij helemaal mijn interesse gewonnen.

Geile tiener neukt schoonvader Moeder en zoon in bed Ik ben net binnen gekomen, maar heb genoeg gezien. Zijn favoriete rondborstige meisje neuken Hete moeder zuigt aan pik Rijpe moeder wil en krijgt een trio met dochter en vriend. En wat dan nog? Ze pist eerst in ba.. Contact Webmasters Advertisers Account: Ben je aan het gluren naar mama? Nedporno NL   Aanmelden Login. We dansten achter elkaar. Sletterige moeder neukt in de keuken Hij formatteert de harde schijf van z'n schoonmoeder.

Update it for a better user experience. Nu wist ik zeker dat ze wat meer van plan was. Taylor Wane en Julia Ann wil de buurman neuken. Thaise massage oosterhout Mijn vader is vrachtwagen chauffeur en dit weekend niet thuis, ik woon in dezelfde stad, wel in een eigen appartement. Hete orgie Ze pist eerst in ba..


klein neukertje je eigen lul aftrekken


Blonde skatester doet hem pijn en dat is fijn. Casanova verovert jonge tiener. Het hotelmeisje betrapt een rukkende klant. Blonde schone neukt voor geld. Jong hoertje bied zich aan. Beetje mollige tiener is wel goed geil. Genomen op de bank. Rode roos voor Jana. Michelle stript voor de camera. Blonde rondborstige tiener met opa. Oerwoud op haar kut. Tienermeid wil een goede dekking. Sperma uit de aars drinken. Sexy tiener doet het voor de poen.

Extra zakcentje voor Alyssa. Bloedmooie tiener zamelt geld in. Potloodventer in het bos ontmoet jonge tiener. Sletje in de spa gebatst. Hete beurt voor Mia. Pornoacteur mag het met 2 meiden doen.

Opwindende tiener heeft andere plannen. Vriendinnetje van mijn zusje is jarig. Sex op de tennisbaan. Blond ding neukt haar buurjongen. Blondje verwent haar poesje in alle standen. Tienerslet speelt met harde lolly. Rijp mokkel zuigt pik door glory hole. Negentien jarige dief neukt na stelen.

Blonde mokkel heeft buitensex. Tienermeisje vist dildo op. Neuk mij middenin het bos. Tiener Lieke neukt voor geld. Het schuurfeest van Hanneke. Blonde vlam doet auditie. Jonge goeduitziende tiener doet alles. Ebony chick op neukapparaat. Gezette tiener gaat mee naar studio. Lekkere slanke babe doet oudere man. Zakkenrolster neukt tegen aangifte. Kathy s harige sneetje. Neukbeurt in de morgen. Twee hete meiden in triootje. Lekkere meid wordt gespot op het strand.

Thaise masseuse heeft sex. Liever neuken dan leren. De Heer stuurt een pik. Dankbare slet pijpt barman. Buurman naait zijn eigen buurmeisje. Don en Ad hebben een neukertje gevonden. Super lekkere sex slet. Live sex en gratis porno. Sletje neukt met vieze bouwvakker. Meisje van de scouting doet het met de begeleider. Zwanger en geil als een konijn. Dronken geile snol wil porno. Opwindend tienermeisje spreekt jongeman aan. Tiener zoekt een stageplek.

Seks in het openbaar. Testrit op een sexmachine. Lekker neuken in de keuken. Porno in het bos. Geil filmpje van de stoute oppas.

Porno voor 50 euro. Valsspeler door tweetal genomen. Tiener met pech uit de brand geholopen. Maaike heeft sex in de badkamer. Tienermeisje met kapotte fiets geneukt. Kerstboomverkoper naait jong sletje. Tienermeid denkt leuke spelletjes te kennen. Oppas betrapt met kunstpik. Groepsex met Pearly in de hoofdrol. Dom blondje betrapt door haar vader.

Vrouwelijke fotograaf doet het met twee modellen. Porno update van 09 08 Veronica is het feestvarkentje. Kom je me opwarmen. Babysitter betrapt op stelen.

Geneukt op de trap. Tiener voor het eerst anaal. Samen op neuk vakantie. Geneukt door de oppas. In de keuken word ze hard genomen. Sperma uit haar reet drinken. Lekker squirten op de neukmachine.

Ze is extreem behaard. Heidi likt een stijve lolly. Julie 19 zwanger in homevideo. Vlaamse tiener Bianca voor geld.

Afgeneukt op haar 18e verjaardag. Getint sletje zit zonder geld. Keiharde sex met 2 vrouwen. Wulpse blonde tiener afgepaald. Laura haar eerste bukake. Tienersex op de bank. Kaarsen in haar kutje. In haar dromen gaat het er wild aan toe. Opwindend tienermeisje kan niet wachten. TV ster BO neukt in het magazijn. Geblindoekt moet ze zuigen. Ontmoeting in de speeltuin.

Meisje begint lekker aan een zuurstok te zuigen. Zwangere Julie Prive Porno. Timmerman met een tiener. Vrolijk meisje in sexfilm. Tijdens het masturberen betrapt. Hitsige tiener tijdens vingeren betrapt. Knappe tiener met rood haar in zwembadje. Who s your daddy. Tienermeisje neukt in achterafsteegje. Mooi rood is niet lelijk. Rare kwibus pakt een sloerie.

Tiener wordt anaal genomen. Betrapt met een joint. Opwindend tienertje met geil lijf. Lekkere tiener heeft keiharde sex. Porno uit de ghetto. Mandy afgeneukt in de bar.

Blonde tiener met dikke tieten. Geile buurmeisjes gaan de porno in. Dronken meisje laat zich nemen door Ad.

Sex met de priester. Komt een man bij de dokter. Tiener krijgt pech met de fiets. Tienertje houdt van sabbelen aan palen. Opwindend tienermeisje op het strand. Ballen in het park. Jonge tiener voor de camera ontmaagd. De bink van hiernaast. Kortharige blonde tiener bruut afgeneukt. Zaad over haar gezicht. Tiener met kleine tietjes. Stoute tienermeisje wil sex. Tiener met 2 ervaren kerels. Koppeltjes gaan geil tekeer.

Kenny plantte zijn lul opnieuw tegen Erics gaatje en gebood hem zich te ontspannen. Net zoals daarnet duwde hij in één zucht zijn ganse 24 cm naar binnen, maar deze keer kon Eric ‘m wel nemen. Eric kreunde luid, maar protesteerde niet. Je kreunt van genot, ik zie het. Ik zal je ’s lekker neuken se”, geilde Kenny luidop. Na een paar seconden helemaal in Eric te hebben gezeten, trok Kenny zijn pik terug tot aan z’n eikel om dan met trage bewegingen zijn reet te neuken.

Op zo’n reetje heb ik al lang gewacht. Wie wil er nu niet een lekker grote Kenny-lul in zijn hol? Even later was hij stevig zuchtend in en uit Erics reet aan het pompen, zonder evenwel hard door te stoten.

Ik werd ondertussen hoe langer hoe harder geneukt door Jan en deze stimulatie zette mij er toe aan om mezelf af te rukken om het te kunnen volhouden. Even later voelde ik m’n orgasme in de verte afkomen en liet ik mijn lul voor wat ie was en nam ik Jans bungelende hangzak in mijn hand en kneedde deze stevig.

Dat vond hij blijkbaar wel lekker en begon spontaan te kreunen. Ik genoot van het schouwspel dat zich afspeelde. Vanmorgen was ik niets vermoedend naar hier gekomen om door Eric geneukt te worden. Bleek dat hij niet alleen was en nu liggen we hier alle drie met een piemel van meer dan 20 cm die in en uit ons hol wordt gepompt. Kan het nog geiler?!?

Even later werd mijn gedachtegang verstoord door Kenny die blijkbaar moeite had om zich te bedwingen in Erics nauwe reetje.

Jan, die mij ondertussen toch al een dikke 5 minuten wild aan het berijden was, kreunde spontaan. Bert grabbelde, al zuchtend, Jimmy zijn korte haar vast en liet zijn stijve leuter in en uit Jimmy zijn hol glijden. Zijn ballen hingen zwaar door en kletsten tegen Jimmy’s zak.

Het was duidelijk dat die 3 langlullige gasten alweer op het punt stonden hun kwakje te lozen. Ik kneep m’n kont stevig rond Jans hete snikkel, waardoor hij hard begon te zuchten. Hij stootte diep en trok z’n pik uit Erics reet. Enkele spetters zaad vlogen op Erics buik, waarna hij zijn pulserende penis opnieuw tussen zijn billen begroef. Ik voelde hem een paar keer snokken, waarna Jan hem er uit trok en een paar spatjes op mijn rug spoot.

Ook hij duwde daarna zijn piemel terug diep naar binnen. Het was inderdaad allemaal heel geil om te zien. Voor mij was het overduidelijk dat deze 3 langlullige neukers zich wel meer samen hadden geamuseerd met één of meerdere hunkerende bottoms. Wat mij het meest intrigeerde was het feit dat die gasten ondertussen, op minder dan een half uur, al 3x waren klaargekomen en nog altijd een stokstijve penis hadden. Dat Jimmy zoiets kon, dat wist ik al, maar dat ze dat nu allemaal konden?? Terwijl Bert zich, voor de zoveelste keer vandaag, tegoed deed aan mijn kont, duwde Jan zijn stijve gebogen pik bij Eric naar binnen.

Eric kreunde het uit van genot nu Jans genotsknobbel bij elke stoot zijn prostaat deed kortsluiten. Ondanks wat gemor, werd Jimmy stevig door Kenny genomen en ook zij genoten nu beiden van een lekker geile beurt. Al snel was de kamer opnieuw gevuld met zacht en harder gekreun, met aanmoedigingsslogans van de bottoms om harder en dieper geneukt te worden terwijl vnl Kenny zich regelmatig liet ontvallen dat zijn ontvanger zijn grote pik maar helemaal moest nemen en dat hij elke reet ging vullen met zijn geil zaad.

Dat had hij in het begin ook al enkele keren gezegd, maar in tegenstelling tot toen, geloofde ik hem nu wel, gezien hij alleen Jimmy’s kontje nog niet had gevuld met zijn sperma, en als het afgelopen half uur een indicator was, zou dat niet lang meer duren, hoewel… “Zullen we deze keer proberen het wat langer vol te houden ipv zo snel mogelijk klaar te komen? Het was duidelijk dat hij van Erics nauwe reetje genoot.

Een kwartier later was iedereen in zo’n neuktrance verzeild geraakt om het toch maar zolang mogelijk te rekken, dat het evident werd dat er dringend moest worden overgegaan tot het lozen van 6 kwakjes glibberig zaad. Ondertussen werd Eric nog steeds geneukt door Jan, Jimmy door zijn ex-vriendje Kenny en ik door Bert.

Omdat niemand het initiatief nam om de orgasme-trein te starten, en mijn reet en prostaat steeds harder en harder werd bereden door een jonge gast met een superstijve 23 centimeter, besloot ik de handdoek in de ring te werpen. Ik wil dat je me klaarneukt”, kreunde ik. Bert reageerde instant door zijn tempo in de hoogste versnelling te zetten en kreunde dat hij me helemaal ging leegneuken. Ook Jimmy kreunde nu om klaargeneukt te worden en hervatte, samen met mij, het afrukken van z’n stijve plasser.

Toen ik dit zag, grabbelde ik met mijn rechterhand naar zijn pik hij zat nog op zijn knieën naast mij en begon er met een deftig tempo aan te rukken. Jimmy deed hetzelfde bij mij. Regelmatig voelde ik Kenny’s ballen tegen mijn hand kletsen.

Die was Jimmy duchtig aan het berijden en aan zijn gekreun te horen was hij ook in de laatste rechte lijn naar zijn orgasme. Plots hoorden we Eric al zuchtend “ik kom, ik kom” kreunen, waardoor Jan zijn neuktempo plots opdreef.

Ik neuk je helemaal plat met je nauwe reetje! Jan zei niet dikwijls iets, maar als hij iets zei, had het veel weg van Kenny. Eric kreunde enkele malen luid om daarna al zuchtend en kronkelend in een zaadfontein zijn grote lading zaad te verschieten. Meerdere stralen vlogen over zijn schouders, op z’n borstkas waarna hij ook zijn buik nog van smeermiddel voorzag. De pulsaties van zijn kringspier zonden ook Jan naar de zevende hemel en terwijl hij “komaan Eric, neem mijn zaad, neem het!

Man man, opnieuw was ik verwonderd over de hoeveelheid zaad en het uithoudingsvermogen van deze 3 neukertjes. Zowel Eric als Jan kreunden en zuchtten voor meer dan een minuut. Gewoonlijk was Eric nogal stil, dit was de eerste keer dat ik hem zoveel kabaal heb weten maken. Dit schouwspel was genoeg om zowel Jimmy als mezelf te doen klaarkomen. Door het forse geneuk van Bert en Kenny was het een superintense bedoening.

Zowel Jimmy als ik kreunden luid. Ik voelde Jimmy’s superstijve plasser in mijn hand pulseren, terwijl ik hem afrukte. Niettegenstaande de intensiteit van ons orgasme, deden zowel Jimmy als ik ons uiterste best om zo stevig mogelijk te blijven rukken aan mekaars pik. Ik voelde mijn buik schokken en mijn zaad naar buiten spuiten, terwijl ik in mijn rechterhand Jimmy’s zaad voelde passeren. Ook hij schokte hevig. De extra kringspierstimulatie dat dit alles met zich meebracht, was ook voor Bert en Kenny de druppel die de emmer deed overlopen.

Bert nam me bij mijn schouders en stootte meerdere keren hard en diep. Beide kreunden luid dat ze moesten klaarkomen en pompten hun hele lading in onze reet.

Terwijl ze stevig stotend hun orgasme doorneukten, nam bij Jimmy en mezelf stilaan de druk af en genoten we nog even na van deze geile vertoning. Jimmy duwde zijn tong bij mij naar binnen en we likten elkaar voor een tijdje tot Bert en Kenny besloten er een eind aan te maken en hun neukapparaat met een plop uit onze reet trokken.

Ook Jan had ondertussen zijn lul teruggetrokken en was met zijn eikel kringetjes aan het draaien rond Erics aarsopening waarbij hij soms z’n eikel even naar binnen duwde. Zaaaalig lekker, maar ik heb wel veel moeite moeten doen om me in te houden en het zo lang te rekken, net zoals jullie allemaal waarschijnlijk”, zei Jan. Plots werd me duidelijk dat de snoepjes die daarstraks “oraal” werden doorgegeven, geen gewone snoepjes waren geweest… “Kom, we doen voort, nu ze niet uitgewerkt zijn.

Nog één keer een snelle beurt, ok? Woow, dat was wel gevoelig, nu ik zonet was klaargekomen, en ik schoot vooruit. Dat was welgekomen want ik was het stilaan beu om op mijn knieën te zitten. Ik lag nog niet neer op de rand van de zetel of Bert duwde opnieuw zijn stijve leuter naar binnen. Deze keer verliep het wat minder pijnlijk en na een paar zachte stoten, was ik alweer klaar voor het zwaardere werk.

Jan zei tegen Eric dat hij graag ’s door hem geneukt wilde worden, maar Erics lul was ondertussen al slap geworden. Jimmy, die wel nog stijf was, vroeg of hij niet even mocht proberen. Jimmy ging achter Jan zitten, goot wat olie over zijn bilspleet en duwde in 1 trage beweging zijn 19 cm naar binnen. Jan kreunde, al pijpend, van genot. Jimmy dreef zijn neuktempo op en liet zich volop gaan.

Kenny was ondertussen over mij komen staan en had zijn lul in mijn mond geduwd. Ik pijpte hem zo goed mogelijk maar al snel zei hij dat hij mijn mond ging neuken, waarna hij spontaan tekeer ging met zijn snikkel in en uit mijn mond.

Zowel Jimmy als Bert waren alweer flink in een reet aan het pompen en ik zag dat Erics lul ook weer op sterkte stond.

Even later kondigde Jimmy aan dat hij moest klaarkomen, duwde zijn pik diep in Jans hol en dumpte zijn warme sperma in Jans darmen, waarna hij even bleef zitten. Jan ging over Eric hangen, welke met zijn tong even over de eikel van Jan likte, waarna Jan zich op Erics stijve piemel liet zakken. Jimmy kuste Eric even op de mond en zei dat hij ging douchen, waarna hij naar boven verdween, terwijl hij met één hand zijn broek omhoog hield.

Mijn eigen kontje was ondertussen heel gevoelig na zoveel stimulatie vandaag en zeker nu ik nog niet zo lang geleden was klaargekomen. Ondanks het feit dat alles goed gleed en Bert bijlange niet zo ruw was als Kenny, begon het steeds meer een branderig gevoel te geven.

Ik wilde het zo snel mogelijk achter de rug hebben en kneep m’n billen als een wilde samen rond Berts harde snikkel. Dit had bijna onmiddellijk effect en Bert begon te kreunen. Met mijn éne hand kneedde ik Kenny’s ballen en met de andere rukte ik aan zijn leuter terwijl mijn tong kringetjes draaide over zijn eikelrand en ik zo hard zoog als ik kon.

Ik ging onverstoord door met mijn kringspier dichtknijpen en de actie rond Kenny’s neukmateriaal. Even later voelde ik hoe Bert op mijn rug kwam liggen terwijl hij mijn borstkas omarmde en zich met korte stootjes diep in mij klaar neukte. Terwijl Berts zoveelste orgasme wegebde, greep Kenny mijn hoofd vast.

Hij pompte hard in mijn mond en kreunde dat hij klaarkwam. Enkele spetters zaad vonden hun weg naar buiten en ik wist ze zonder problemen door te slikken.

Net zoals voorheen duwde Kenny me van zijn overgevoelige pik en zei dat ik op z’n ballen moest zuigen. Ondertussen trok Bert zich uit mijn kont terug, gaf me een kus op mijn rug en zei dat hij ging douchen, waarna hij verdween met zijn jeans halverwege zijn dijen.

Even later kwam Jimmy alweer de woonkamer binnen gewandeld in zijn jeans en donkerblauwe Nike’s. Ben zo wat terug samen met Hans eigenlijk” “Ja?!? En wat vindt hij er van dat je zomaar wat rond neukt? Ik zag dat Eric en Jan onverstoord bleven verder neuken. Beiden genoten van hun trage, intense neukbeurt. Terwijl Jimmy en Kenny nog wat keuvelden en de neukbeurt in een andere zetel verder ging, trok ik naar boven richting douche. Terwijl ik de trap ophuppelde, zag ik door het raam de laatste zonnestralen terwijl de zon achter de horizon zakte.

In de badkamer aangekomen, zag ik dat Bert nog onder de douche stond. Ik twijfelde even of ik al dan niet naast hem zou gaan staan, maar besloot te wachten. Niet zo veel later stopte het water met stromen en zwaaide de douchedeur open. Bert stapte uit de douchecabine en greep een handdoek van de verwarming. Hij zag me en lachte zijn tanden bloot. Bang om samen met me te douchen, na vanmorgen?

Bewust beantwoordde ik zijn vraag niet, gewoonweg omdat ik niet wist wat ik er moest op antwoorden… “Nope, dat duurt nog wel een paar uurtjes” Ik douchte uitgebreid, terwijl ik nadacht over wat er zich vandaag allemaal had afgespeeld.

Het was de geilste dag uit mijn leven geweest. Mijn geilste fantasieën waren overtroffen, behalve die neger dan misschien ;- Enerzijds mocht het zich voor mij nog wel ’s herhalen. Anderzijds zou het waarschijnlijk nooit meer zo geil kunnen worden als vandaag en ik was niet van plan om in een wereld terecht te komen waarin alles om zinloze sex draait. Met Eric en Jimmy was ik al meer dan ver genoeg over ‘die lijn’ gegaan… En wat moest ik van die Bert denken? Ondanks ik nooit van zo’n onenightstand type veel moest hebben, voelde ik me toch tot hem aangetrokken.

Zou hij zich ook zo voelen? Losse sex zoals de laatste maanden was leuk geweest om de seksuele leegte te vullen nu ik zonder lief zat. Allerlei gedachten schoten door m’n hoofd en hoewel Eric had gezegd dat ik eventueel kon blijven overnachten, besloot ik om straks maar terug naar huis te rijden. Dan zou ik mezelf nog ’s op wat afhaalchinees kunnen trakteren. Net zoals ik, zouden Eric en Jimmy wel wat rust kunnen gebruiken en ik wilde niet het derde wiel aan de wagen zijn, hoe graag ik ook bij deze jongens rondhing, met of zonder sex.

Een geklop op de douchedeur deed me uit m’n gedachten opschrikken. Ik draaide de kraan dicht, opende de douchedeur en stapte naar buiten, terwijl Jan me een handdoek aan reikte. Ik droogde me af, gooide de handdoek terug op de radiator, trok m’n kleren aan en stapte in m’n Reeboks. Nadat ik m’n haren wat had gekamd, haalde ik m’n rugzak op Erics kamer en wandelde naar beneden. In de woonkamer zat Jimmy gekleed in de zetel, met Erics hoofd op z’n schoot.

Eric had z’n broek hing ergens halverwege zijn kont. Tegenover hen zat Bert, met z’n rugzak op de vloer tussen z’n voeten geparkeerd. Mijn oog viel meteen op de felgekleurde Sony laptop op zijn schoot. Dan hebben jullie rustig de keet voor jullie tweetjes. We kunnen wel wat rust gebruiken, denk ik. Mijn maag knorde een beetje, maar in pizza had ik geen trek, nu mijn zinnen op chinees stonden. Auto krijg ik pas na een jaar…” zuchtte Bert. Bert gniffelde en gaf me een duwtje in m’n zij.

Jan grabbelde een boekje uit z’n rugzak, bladerde er in, gluurde even naar z’n horloge en keek verschrikt op: Jan liet zich met een zucht naast Bert in de zetel neerploffen. Take-off in three minutes”, zei ik, terwijl ik rechtstond en m’n jas aantrok. Ik kuste Eric en Jimmy op hun wang en bedankte hen met een knipoog voor de leuke dag.

Bert zat ijverig op z’n laptop te tokkelen. Jij en je broer daarentegen hebben blijkbaar al heel wat ervaring uh? Gebeurt wel meer dat we samen een paar knapen versieren op een fuif of een feestje en er dan mee naar bed gaan. Pijpen doen we soms wel al ‘s. Maar neuken… We hebben afgesproken dat we elkaar nooit zullen neuken. Je weet hoe die dingen gaan…” Hoewel ik geen broers of zussen had, wist ik wat hij bedoelde. Als puber heb ik ook een paar keer mijn neefje afgezogen… “Pijpen jullie nu ook nog elkaar?

Wel ja, elke week hebben we wel een ander in ons bed liggen. Meestal blijft het bij een intiem duootje, maar een orgietje samen met m’n broer en 2 of 3 andere knullen doen we zo nu en dan ook wel. Ik heb de indruk dat Bert er stilaan een beetje op uitgekeken raakt.

Sinds hij afgestudeerd is, is hij op dat vlak precies toch een beetje veranderd. Ik heb wel een beetje een boon voor Kenny en Hans, en de laatste maanden gaan we meestal met z’n drieën samen weg, maar we zijn alle drie zo’n beetje van het onenightstand type.

Bert gaat de laatste tijd zelden nog mee…” “Is dat de Kenny van daarstraks en Hans, het oud liefje van Eric? Als hij niet met Kenny ligt te smossen, tenminste” “Amai, ik zou nooit met zo iemand een relatie kunnen hebben, denk ik.

Rotzooide hij ook terwijl hij nog met Eric was? Ik vraag me eigenlijk al lang af wat sommige mensen bezield om zo elke keer met een ander naar bed te gaan. Is dat nu puur voor de sex, zonder gebonden te zijn aan iemand? Houden jullie samen de stand bij? Geven jullie punten aan jullie dates of hoe gaat dat? Punten geven… we houden geen scorebord bij maar soms bespreek ik met Bert en Kenny onderling wel ’s over wie we goed of slecht vonden.

Er waaide een ijzige wind. Even later waren we op de terugweg naar Erics huis. Hebben allebei een grote kamer op zolder. Neuken en buiten” riep Jan stoer terwijl hij zwaaiend z’n arm in de lucht stak.

Ik kon een luide lach niet onderdrukken en zag dat Jan met een serieuze bobbel in z’n broek zat. Kenny zijn pa is dokter en hij heeft altijd wel wat Viagra of Cialis staaltjes liggen, die Kenny dan meebrengt” “Ah, ’t is alleen als Kenny er bij is dan? Bert heeft er ook al een paar keer gebruikt, maar niet zo dikwijls. Hoewel, jij kan anders ook wel een pik in je kont verdragen…” grinnikte ik.

Moet m’n imago als topper hoog houden hé” grapte Jan “Ja, en met zo’n megalul als jullie zal dat wel geen probleem zijn” “Nee, inderdaad. Vele bottoms geilen op grote pikken en we hebben natuurlijk al wel wat ervaring opgedaan hé.

Een paar honderd kontjes, niet te nauw geteld”, zei hij met de nadruk op ‘nauw’ Ik lachte met z’n woordspeling. Je broer is anders ook wel een reuzegoeie kusser” “Reuzegoeie kusser? We hebben daarstraks onder douche elkaar een kwartier staan zoenen terwijl hij me neukte.

En hij was GOED! We hebben zo’n afspraak dat we nooit kussen, en ik heb hem dat ook nog nooit zien doen, toch niet meer dan een snelle smak of zo. Tja, je kan er maar plezier aan gehad hebben” Ik vergiste me toch niet? Bert had mij daarstraks heel de tijd innig gezoend tijdens het douchen. En ik vond hem goed, heel goed trouwens. Ik hou helemaal niet van dat diepe tongen en daar heeft hij zich ook niet aan gewaagd. Hij gaf alleszins niet de indruk dat hij er weinig ervaring mee had.

Veel tijd om er verder over na te denken had ik niet, want we waren alweer bij Eric aan gekomen. Ik toeterde en even later verscheen Bert en werden we uitgewuifd door Eric en Jimmy. Eigenlijk kende ik de weg wel, want ik moest m’n eigen gemeente doorkruisen om zo in het dorp van Bert en Jan terecht te komen.

Ik hou wel van een spannende actiefilm of thriller op TV. Voor de rest amuseren we ons de laatste tijd vooral met onze PS3” antwoordde Bert. Spelen vooral Call of Duty 3” “Ah, dat ken ik. Ik heb het ook op mijn oude PS2, maar ik ben de laatste tijd weer aan Counterstrike verknocht geraakt”.

Bert is de computer-nerd bij ons thuis” grinnikte Jan. Tevreden over de PS3? Waren in begin ook niet zoveel spellen beschikbaar. Buiten die Call of Duty hebben we alleen maar zo’n onnozel Tennisspel”, protesteerde Jan. Dan kan je ’m ineens uitproberen”, suggereerde Bert “OK, als het niet stoort”, probeerde ik voorzichtig “Nee hoor, hebben geen plannen meer voor vanavond” zei Jan enthousiast. Geen zin in chinees? Dat zagen ze wel zitten en even later belde ik m’n favoriete afhaalchinees.

Ik ben zowat verknocht aan Aziatisch voer en had ‘m in de speeddial van m’n GSM staan. Woon je niet meer bij je ouders? Mijn ouders zijn een paar maanden nadat ik ben afgestudeerd naar Nieuw-Zeeland verhuisd, samen mijn tante en oom. Het huis van vroeger is nu van mij. Ik ben enig kind. Wat voor een vraag is dat nu? Tuurlijk is hij soms eenzaam.

Wie niet als je alleen woont? En nu, nu heb ik Counterstrike en m’n job hé. Hou toch je bek. Bij jou draait alles maar om sex, sex, sex” Terwijl de tweeling wat met elkaar zat te kibbelen, parkeerde ik me voor de afhaalchinees, zei dat ik direct terug was en stapte uit. Toen ik een paar minuten later terug instapte, heerste er een doodse stilte. Ik wist niet wat er zich had afgespeeld terwijl ik bij de chinees binnen was, maar ik was blij dat het kibbelen was gestopt.

Buiten de GPS werd er niet veel gezegd. Ik schakelde m’n autoradio aan en één van m’n Jazz-cd’s in de wisselaar begon te spelen. Trouwens, dat is stukken beter dan dat techno-gedoe van jou” morde Bert Ik vond het wel grappig dat deze tweelingbroers die, buiten de kromming van hun lul, amper te onderscheiden waren, toch zo verschillend bleken te zijn op sommige andere vlakken.

Het was duidelijk dat ze geen echte ruzie met elkaar hadden maar eerder elkaar zaten te plagen. Een kwartiertje later klonk er “bestemming bereikt” uit m’n speakers en na een korte aanwijzing van Jan, parkeerde ik m’n auto naast hun ouderlijk huis.

Een beetje na 19u opende Bert de voordeur, schakelde het alarm uit en stapten we naar binnen. Terwijl we de chinees verorberden, keuvelden we wat over mekaars job en het gamen. Jan vond het ook wel leuk, maar was er niet zo bedreven en verslaafd aan als zijn broer en ik.

Een half uur later waren onze magen gevuld en trokken we naar boven. Ieder hadden ze een vrij ruime zolderkamer, aangrenzend aan elkaar. Jan opende de deur voor ons, waarop een groot ‘non-smoking’ logo prijkte.

Het was duidelijk dat we in de kamer van Bert terecht waren gekomen. Niet alleen hing zijn kamer vol met posters van computerfabrikanten, maar er stonden ook enkele PC’s met grote TFT-monitoren op een tafel.

Onder een grote plasma-tv tegenover zijn tweepersoonsbed stond een PS3 te blinken. Ikzelf slaap ook al jaren met mijn kop onder zo’n geval en het is ideaal om in het donker naar de sterren te kijken en erbij ‘weg te dromen’.

Ik stapte uit m’n Reeboks en ging naast Bert liggen. Even later zaten we op Berts bed met z’n drieën stevig te gamen met onze rug tegen de muur, gesteund door een berg kussens. Uit het surround systeem bulderde luid geweerschoten en gevechten. Ik lag in het midden met aan elke zijde één van de tweelingbroers. Er werd regelmatig wat over en weer geduwd en getrokken en het was lang geleden dat ik me nog zo had geamuseerd met een game. Ik kon me echter niet van de mening ontdoen dat beide broers met een harde knook in hun broek zaten.

Toen ik even uit de game lag, legde ik de controller neer en greep langs elke kant in het kruis naast me. Verlegen zoals ik vroeger was op dit vlak, was ik de afgelopen maanden, en zeker na vandaag, heel wat minder onzeker geworden op dit vlak… Vroeger had ik nooit gedurfd om zomaar iemand in zijn kruis te grijpen. Zoals ik had verwacht zaten beide broers met een harde paal in hun broek. Zal nog wel eventjes duren. Gelukkig is het geen Cialis” zei Bert terwijl hij de game pauzeerde. De naam klonk bekend, maar ik kende het eigenlijk niet.

Was wel vervelend, elke keer je aan sex dacht, zat je met een stijve in je broek…” verklaarde Jan. Heb je zin in wat tweeling? Ik draaide m’n kop en keek naar Bert, die naar me knipoogde.

Ontkennen had niet langer zin want ondertussen was ook mijn lul hard geworden in m’n jeans en duwde m’n lippen op die van Bert. Onze lippen raakten opnieuw verstrengeld en ik draaide me om zodat ik boven op Bert kwam te liggen. Way to go, dude! Ik kwam los van Berts lippen en we trokken alle drie onze kleren uit. Hoewel ik ze daarstraks al ’s had gezien, was ik toch opnieuw vol bewondering voor de lekker grote piemels die me omringden. Ik kon dan ook niet anders dan in elke hand een pik te nemen en ze af te rukken.

Even later gingen we terug liggen en nam ik Jans harde snikkel tussen mijn lippen. Opwaartse kromming of niet, ik deed mijn best om zoveel mogelijk jongensvlees naar binnen te werken zonder veel zuigkracht te verliezen. Ik voelde m’n eigen lul in een warme mond verdwijnen en ik zag dat Bert me aan het pijpen was.

Jan draaide zich wat onder mij en de banaanlul van Bert verdween tussen zijn lippen. Het idee dat Jan zijn tweelingbroer aan het pijpen was, maakte me supergeil. Bert zoog wat op mijn ballen en ik volgde zijn voorbeeld bij zijn broer… Even later porde er een natte vinger tegen mijn sterretje en ik besloot hetzelfde te doen bij Jan. Hoewel hij, in tegenstelling tot Bert, amper van zich had laten horen tijdens dit orale verwenfestijn, begon hij zowaar te kreunen zodra het topje van mijn middelvinger bij hem naar binnen gleed.

Ook Bert had nu een vinger mijn kontje binnengewerkt en begon met een tweede vinger, terwijl hij opnieuw mijn lul in zijn mond nam. Even later duwde ik ook bij Jan een tweede vinger naar binnen. Bert zat ondertussen met 2 vingers in en uit mijn kontje te pompen maar ik wilde meer. Ik wilde zijn lul opnieuw diep in mij voelen. Ik liet Jans lul uit m’n mond glijden en draaide m’n hoofd naar Bert.

Hij nam een busje olie uit zijn nachtkastje, goot er wat van over zijn stijve leuter en tussen mijn billen. Terwijl ik zijn broer verder pijpte, trok Bert me bij mijn benen tot ik met mijn kont omhoog over de rand van z’n bed lag. Even voelde ik zijn eikel op en neer door mijn bilspleet glijden, waarna hij mijn gaatje binnendrong. Heel traag duwde hij zijn stijve leuter bij me naar binnen.

Luid kreunend met dit grote geval in m’n kontje pijpte en vingerde ik Jan. Kort daarna voelde ik Berts ballen tegen de mijne en wist ik dat hij helemaal in mij zat. Hij kwam even op mij liggen en fluisterde dat hij nog ’s ging genieten van mijn lekkere kontje.

Hij kuste mijn nek en schouders, waarna hij terug recht kwam en met trage halen mijn reet begon te neuken. Na een tijdje dreef hij zijn tempo wat op en begon hij steeds wilder op me in te beuken. Ik genoot met volle teugen.

Terwijl ik op Jans ballen sabbelde, had ik opnieuw een tweede vinger naar binnen weten te werken en lag Jan opnieuw te kreunen. Na een vijftal minuten neuken, trok Bert zijn lul uit m’n reet en vroeg me om op mijn rug te gaan liggen. Ik trok m’n vingers uit Jans kont en liet zijn lul uit mijn mond glijden. Eens ik op m’n rug lag, verdween Berts leuter opnieuw in mijn gaatje, met mijn benen over zijn schouders. Jan was naast me komen zitten en duwde zijn pook opnieuw tussen mijn lippen.

Bert duwde mijn knieën tot tegen m’n schouders en boog voorover. Terwijl Jan zijn lul in mijn mond pompte, plantte Bert zijn lippen tegen de mijne en zoog mijn onderlip naar binnen. Een kleine minuut later trok Jan zijn leuter uit mijn mond en grabbelde naar de olie. Bert kuste me nu vol op de mond en we sabbelden gretig op mekaars lippen terwijl hij zijn lul in me heen en weer bewoog. Ik verwachtte dat Jan ook z’n lul ging invetten om Berts plaats in te nemen, maar ik vergiste me.

Hij deed wat olie op zijn hand en smeerde dat tussen zijn billen. Dat moet toch lukken? Hij nam me bij mijn knieën en duwde ze tegen mijn schouders. Ik voelde een hand mijn lul vast nemen en omhoog richten.

Even later verdween mijn eikel tussen Jans billen. Niet lang daarna zat mijn hele pik begraven in Jan. Heel deze situatie deed me een terugdenken aan deze middag, toen mijn benen omhoog in de halterhouders van Erics fitnessbank lagen, terwijl ik geneukt werd door Bert en Jimmy op mijn pik was komen zitten.

De sfeer was nu echter helemaal anders. Vanmiddag was het pure sex, nu had ik toch het gevoel dat er ‘iets meer’ was, hoewel ik het niet helemaal kon thuisbrengen. Een leuk potje gamen was uitgemond in een leuk potje neuken… Het idee dat ik momenteel een tweeling neukte en geneukt werd, maakte me helemaal gek.

Bert had ondertussen zijn neuktempo weer opgedreven en ook Jan was gewend geraakt aan mijn staaf in zijn reet en bewoog vlot op en neer terwijl ik met mijn handen zijn harde leuter en ballen plezierde. Het uitzicht dat ik had was fantastisch. Quasi twee identieke lichamen die voor me hun best deden om elkaar zoveel mogelijk genot te bezorgen.

Hoe geweldig ik het ook vond, echt comfortabel was dit standje niet en vroeg na een paar minuten of het niet anders kon. We besloten om met z’n drieën op onze knieën achter elkaar op bed te gaan zitten en mekaar op z’n hondjes te neuken.

Ik ging in het midden zitten en duwde m’n harde snikkel opnieuw Jans gapende holletje binnen. Terwijl ik even bleef zitten, duwde Bert zijn stijve leuter mijn kontje tot aan zijn ballen naar binnen en greep me bij m’n dijen en bewoog me heen en weer. Al snel kreeg ik het ritme te pakken en pompte ik in en uit Jans reet, terwijl ik Berts lul in mijn eigen kont heen en weer voelde bewegen, ook al zaten beide broers quasi roerloos. Bert greep me bij mijn kin, draaide mijn hoofd naar zich toe en plantte een zoen op mijn mond, waarna ik me terug omdraaide om me op mijn ‘werk’ te concentreren.

Steeds sneller ging ik tekeer en na een tijdje voelde ik dat het niet lang meer ging duren vooraleer ik zou klaarkomen. Ook Jan was steeds luider beginnen kreunen. Plots voelde ik zijn lichaam voor mij schokken en zijn kringspier trok zich ritmisch samen rond mijn pook. Ook mijn orgasme holde nu door m’n lichaam. Ik duwde m’n lul helemaal naar binnen en bleef zo zitten. Bert begreep de hint en begon me nu als een wilde in m’n kont te neuken. Een geweldig orgasme overviel me en ik loosde m’n warme zaad ik Jans darmen.

Niet veel later greep Bert me stevig vast, duwde zijn leuter tot aan zijn ballen naar binnen en kreunde luid. Zijn lichaam trilde… Het was allemaal zo overweldigend dat ik er duizelig van werd. Ik trok me los van deze 2 knullen en liet me op het bed neervallen. Even later kwamen ze naast me liggen en genoten we nog even na.

Ik had eigenlijk wel zin om verder te spelen, grabbelde de controllers van achter de kussens en deelde ze uit. Het duurde niet lang vooraleer allerlei oorlogsgeluiden opnieuw door de kamer bulderden.

Spiernaakt met een halfslappe lul vochten we ijverig onze weg door de vijandige linies. Hoewel ik hem nog maar een halve dag kende, begon ik steeds meer gevoelens te krijgen voor Bert. Gevoelens waarvan ik niet goed wist wat er mee aan te vangen, want zo’n kerel die van onenightstands leeft is helemaal niemand voor mij. Dat is mijn wereld niet. Hoewel hij al had laten verstaan dat hij dat wereldje stilaan beu werd, zag ik Bert niet van het éne moment op het andere afscheid nemen van zijn levensstijl.

Anderzijds was ik ook niet helemaal zeker of hij ook wel iets voor mij zou voelen. Hij had me wel gekust. Iets waarvan zijn broer had gezegd dat hij dat nooit doet, maar misschien heeft hij dat gewoon verborgen gehouden voor zijn broer? Ik besloot om te proberen me niet te veel aan Bert te gaan hechten, hoewel hij qua interesses enzo perfect bij me zou passen.

Zou ik het aankunnen om met hem gewoon vrienden te zijn en niet meer dan alleen vrienden? Misschien was het beter dat ik straks afscheid van hen nam en voorlopig geen contact meer zou zoeken, al was het maar om mezelf wat af te schermen tot ik die gevoelens een plaats had kunnen geven.

Ik word niet snel verliefd, maar ik wist wat ik voelde. Normaal sex je niet eerst voordat je verliefd wordt, maar gevoelens kan je niet sturen. Was ik verliefd aan het worden op hem? Het idee alleen al dat ik er zo over dacht, deed allerlei alarmbellen in m’n hoofd afgaan dat ik hier weg moest. Oops, m’n time-out was voorbij en ik gooide me opnieuw in het spel.

Een paar uur later lagen we naakt onder Berts donsdeken nog steeds te gamen, maar onze performantie was al een stuk gedaald. Jan zat al een tijd te geeuwen en kondigde aan dat hij zijn tanden ging poetsen en ging slapen, waarna hij uit bed stapte. Ik speelde nog een paar minuten verder met Bert tot de missie voltooid was en we de PS3 uitschakelden.

Ik grabbelde m’n kleren van de vloer en begon me aan te kleden, terwijl mijn hoofd zich opnieuw vulde met allerlei verwarde gevoelens. Je mag blijven slapen, als je wil. Enerzijds wilde ik wel bij hem blijven slapen, anderzijds was ik er zo goed als zeker van dat ik helemaal stapel op hem zou worden, moest ik dat doen.

Als dan de ochtend erop zou blijken dat ik de zoveelste onenightstand was, zou ik me weken slecht voelen.

In een split-second-decision besloot ik om afstand te nemen en naar huis te gaan. Maar bedankt voor je aanbod”, wimpelde ik hem vriendelijk af. Zou ik hem zeggen hoe ik me voelde? Misschien beter wel, en zien hoe hij reageert En hier blijven slapen zouden die gevoelens alleen maar erger maken, en aangezien je alleen van one-nighters houdt…” zei ik terwijl ik hem recht in de ogen keek.

Nog voordat Bert kon antwoorden kwam Jan in een boxer en een T-shirt de kamer binnengewandeld. Ik trok snel m’n sneakers aan en nam afscheid van het tweetal, waarna Jan me buiten liet. Het was al na middernacht en het sneeuwen was gestopt. Voorzichtig reed ik naar huis. Het had toch een hele tijd gesneeuwd en hier op de buiten wordt er bijna nooit gestrooid. M’n Beamer heeft achterwielaandrijving en dat is toch weer even wennen op die gladde wegen.

Een tal minuten later reed ik de oprijlaan op van m’n huis. Wonend op de buiten, hadden m’n ouders een jaar of 10 geleden de oude boerderij van m’n overleden grootouders afgebroken en er een volledige nieuwbouw gezet. Landbouw hebben ze daarna nooit meer gedaan, maar wel een mooie grote tuin met veel fruitbomen aangelegd. Sinds ze vorig jaar naar Nieuw-Zeeland waren verhuisd, was het allemaal het mijne geworden.

Ik was in deze omgeving opgegroeid en voelde me er goed thuis. De half-uur-durende autorit naar m’n werk in de stad had ik er best voor over. Na m’n tanden te poetsen en m’n email te checken, sprong ik voor de zoveelste keer onder de douche, trok m’n favoriete Spiderman boxershort aan en kroop in bed. Door de Velux boven m’n hoofd, tuurde ik naar buiten. Doordat ik de verwarming op m’n zolderkamer had aan staan, was de sneeuw op het glas al grotendeels weggesmolten.

Veel sterren waren er niet te zien, maar soms kwam de maan even piepen door het wolkendek. Het duurde niet lang of m’n gedachten en gevoelens gingen weer over Bert. Ik moest en zou die kerel uit m’n hoofd zetten. Hij mocht dan misschien bijna perfect bij me passen qua interesses en qua looks. Ik zou hem nooit kunnen of willen delen met een ander. Een hele tijd heb ik nog liggen tobben, tot de vermoeidheid me even na half 4 te veel werd en ik indommelde.

Een luid gedreun, of nee, een luid aanhoudend gering wekte me uit mijn slaap. Boven me zag ik dat m’n Velux terug ondergesneeuwd zat. Ik keek naar m’n wekkerradio en zag dat het bijna 13u was. Blijkbaar had ik in één trek doorgeslapen, maar echt uitgeslapen voelde ik me niet. Enkele seconden later opnieuw dat gering en plots werd het me duidelijk dat het de deurbel was.
Drenthe sex lesbische striptease


Om ergere problemen te voorkomen pijpt ze Roel regelmatig voor geld. Vaak blijft het niet alleen met pijpen, ze neuken elkaar ook zowel anaal dan op zijn hondjes. In deze geile pornofilm doet deze slet alles voor geld! Bekijk de volledige film. Klik nu hier en profiteer! Geile aftrek porno Geplaatst door: Tieners Toen Roel een goede vriend van Lisanne op bezoek kwam gebeurde er een aantal geile dingen. Betrapt bij het vreemdgaan. Gokverslaafde jongen verleid door een jong hoertje.

Zeer lekkere blonde tiener doet het met haar baas. Zaad op die hoer haar bril. Jonge meid heeft sex met 2 mannen in bad. Geluk bij een ongeluk. Weg met de competitie. Knappe meid verleid door 2 mannen. Tienersletje op weg naar de top.

Geile meid zonder slip meegenomen naar studio. Blonde tiener verliesd een potje kaarten. Lekkere meid lekker geneukt in het bos.

Geile Bunny gaat los. Don en Ad scoren studente. Gratis porno film tieners. Blonde tiener van straat geplukt. Twee geile sletjes zijn echt dronken. Blanke tiener van de straat geplukt.

Diktietige tiener doet het met een oude man. Rood slank sletje gaat anaal. Betrapt in de Jacuzzi. Jonge tiener gaat wandelen. Jongen verwend in sexbioscoop. Tienermeisje gaat los met stok. Latina geeft een heerlijke blowjob. Opwindend blondje met geil poesje. Jonge studente kapot geneukt.

Buitenlands chickie met natte toverdoos. Jonge lekkere tiener in gangbang. Brigitte is pik verslaafd. Monica wil een spermadouche. Anne krijgt geen genoeg van porno. Geil sletje wil sigaretje. Drink je zaad uit mijn naad. Hoerige tiener doet alles voor de poen.

Verveeld sletje bevredigt zichzelf. Geile slanke Silvana verdient bij. Oude bekende Sonja geeft seksles. Porno met jouw vriendin. Snolletje geilt op zeebonk. Verlegen oppas afgeneukt na stelen van geld. Slanke slet gaat mee naar studio. Studente psychologie is geil. Blonde speelt met zichzelf voor de camera. Jonge blondine meegenomen naar zijn sexstudio. Roodharige studente gaat keihard te keer. Jonge blondine in geile groepsex. Op straat kwamen we haar tegen. Achttienjarige tiener neukt voor auto.

Heet sletje neukt na overwinning. Genomen op de racebaan. Wat een sappig grotje. Opgepikt van het station. Tienermeisje pijpt er na aanrijding hevig op los. Naakt op de foto. Twee lekkere tieners doen het met 2 mannen. Blonde tiener in eerste pornofilm. Geil koppel verdient extra geld met pijpbeurt. Smerig geile roodharige slettebak. Tiener wil een bikkelharde pook.

Lekkere blondje met mooie tietjes. Hotelsex met z n vieren. Dronken tiener gaat out. In het bos word deze blonde tiener ontmaagd.

Ben Dover porno films. Van de straat geplukt. Slet pijpt voor rijles. Geile sex op het boerenland. Aziatisch geil tienermeisje geniet volop. Benauwd in haar oerwoud. Heet getint sletje opgepikt na aangifte. Jonge meid met een klein kutje. Lekker kamermeisje speelt met zichzelf. Op haar eigen bed lekker geneukt.

Welkom in de sexboot. Manon betrapt door gluurder. Kathleen zat te vissen. Geil sletje wil sex voor geld. Stelende babysitter moet neuken. Een lekker anaal sperma toetje. Asian babes willen neuken. Slet Lisa geniet met volle teugen. Deze meid wil zijn motor. Van de straat geplukt voor geld.

Slanke tiener doet het met haar vriendje. Lekker strak mokkel voor de camera. Sletjes hebben sex in de hangmat. Geneukt in de hotelkamer. Chickie in de rouw. Twee geile tieners verwennen hun baas. Jong meisje pijpt in de hooiberg. Man geniet van twee hitsige vrouwen. Sproeistaaf van de hovenier. Meid verdiend euro in een wip.

Jonge Denise neukt koppel op hun 50e trouwdag. Babysitter betrapt op mastuberen. Haar vriendje heeft een grote dildo gekocht. Jonge meisje is gevallen tijdens het skateboarden. Anita krijgt geen genoeg van seks. Slet met pech genaaid. Mokkel huilt mokkel lacht. Lekkere tiener van twintig jaar oud. Hongerig sletje krijgt zaad. Gekleurd tienermeisje gevonden in supermarkt.

Porno 18 12 Ze vraagt er gewoon om. Slanke slet weggenomen tijdens het vissen. Masturberen in de zon. Blonde militair van Schiphol geplukt. Blondje trekt pik voor geld. Gezette vrouw neukt zich suf na vergoeding. Drank drugs en veel pikken.

Drank en drugs een foute combi. Geil tienermeisje met opwindende borsten in park. Op de boot hebben ze sex. Geile slet geniet met volle teugen. Het nichtje van Fleur. Zwangere snol neukt vreemde vent. Lul leegrukken voor geld. Blonde skatester doet hem pijn en dat is fijn. Casanova verovert jonge tiener.

Het hotelmeisje betrapt een rukkende klant. Blonde schone neukt voor geld. Jong hoertje bied zich aan. Beetje mollige tiener is wel goed geil.

Genomen op de bank. Rode roos voor Jana. Hij verstrengde zijn greep op mijn schouders om mij lekker diep te palen. Vooruit, zuigen, slet, zuigen! Ik pijpte voor wat ik waard was en zoog stevig op zijn zwellende eikel. Niet veel later kreunde Bert hard terwijl hij mijn reet een paar keer diep torpedeerde, trok zijn lul er even uit, schoot een straal zaad tussen m’n billen en duwde dan z’n pik terug naar binnen. Ik moet Ik kom, Ja!!! Ik voelde hoe meerdere stralen zaad zich achter in mijn keel een weg zochten.

Een deel van zijn zaad liep langs zijn piemel over zijn ballen. Ik wilde zijn eikel nog wat likken maar die was blijkbaar wat te gevoelig want hij duwde me telkens weer weg, terwijl hij nog wat lag na te hijgen. Bert was ondertussen mijn reet met wat trage bewegingen aan het berijden.

Ook bij Eric was er wat actie. Jan begon zachtjes te kreunen en begeleide Erics hoofd met beide handen op en neer over zijn lange stijve piemel. Niet lang daarna duwde hij Erics hoofd naar beneden, hield het daar en pompte met schokjes zijn pik in Erics mond.

Jans zaad gutste in Erics keel. Ik zag dat hij moeite had om alles verwerkt te krijgen en een deel liep langs zijn mondhoeken naar beneden. Eens klaargekomen werd Jan terug wat rustiger en bleef Eric zuigend op en neer zijn lul gaan. Jan genoot zichtbaar terwijl Eric het weggelopen zaad lustig naar binnen werkte. Jan had, buiten zijn zachte gekreun, tijdens zijn hele zuigbeurt amper een woord gezegd.

Ondertussen had Bert zijn pik uit mijn reet getrokken en gebood Kenny me om op zijn lul te komen zitten. Ik duwde m’n Reeboks van m’n voeten en trok m’n broek uit. Ik wilde m’n schoenen terug aantrekken, maar Kenny was wat ongeduldig en trok me aan m’n arm richting zijn nog steeds beenharde leuter. Ik gehoorzaamde en kroop gehurkt over hem in de zetel en liet zijn hete snikkel in mijn glibberige reet verdwijnen. Laat je maar lekker diep nemen door mij”, moedigde hij me aan, terwijl hij onderuitgezakt in de zetel zat met zijn zwarte jeans op zijn knieën.

Ik gleed vlot over zijn stokstijve pik tot beneden en begon onmiddellijk op en neer te gaan, terwijl ik regelmatig mijn billen dichtkneep.

Kenny leek dit te plezierig te vinden en kreunde zacht. Lekker warm en vochtig daarbinnen. En lekker nauw ook met momenten” Hoewel quasi even groot, voelde Kenny’s lul wat steviger aan dan die van Jan. Kenny voegde daad bij zijn woorden en begon zelf te stoten. Even later gebood hij mij om op m’n knieën voor de zetel te gaan zitten, net zoals ik daarnet zat toen Jimmy en Bert me hadden geneukt.

Na Bert zal je wel klaar zijn voor stevige beurt met mijn staaf ” Hij positioneerde zijn lekker lange neukstaaf voor mijn holletje en duwde hem ineens helemaal naar binnen.

Ik had niet anders verwacht van hem en moedigde hem aan door “oh ja, neuk me stevig” te kreunen. Kenny begon onmiddellijk hard te neuken, waarbij hij telkens traag zijn lul tot aan z’n eikel uit mijn reet trok om hem er dan in één harde stoot in te duwen.

Een stevig geklets vulde de kamer, telkens hij zijn heupen tegen mijn billen bonkten. Ik kreunde bij elke stoot en kronkelde van genot. Ik speelde het spel mee en riep “yeah, fuck me”, terwijl ik m’n kont rond z’n piemel dichtkneep. Ondertussen was Jimmy naast mij ook gehurkt komen zitten en werd hij stevig door Eric bereden. Ik keek even op en zag dat Eric continu naar Kenny en mij zat te kijken, terwijl ik hem bij elke stoot tegen Jimmy’s billen hoorde kletsen.

Ook geen zin om mijn piemel tussen je billen te voelen”, vroeg Kenny aan Eric terwijl hij met zijn rechterhand in Erics billen kneep. Ik zag Jimmy, die vlak naast mij gehurkt zat, zwijgend met zijn hoofd schudden. Ik herinnerde me dat Kenny, toen hij nog het vriendje van Jimmy was, altijd had volgehouden dat hij nooit in zijn kont geneukt wilde worden.

Jimmy had hem altijd geloofd, tot hij Kenny had betrapt met Hans, toen de relatie tussen Hans en Eric was stukgelopen. Hans was vroeger nog het vriendje van Kenny geweest, dus de 2 kenden elkaar goed. In tegenstelling tot wat Kenny altijd beweerde, en wat er op zijn onderrug stond geschreven, had Jimmy hem betrapt terwijl Hans het kontje van Kenny aan het berijden was.

Even later maakte hij een vinger nat en wist deze bij Eric naar binnen te werken. Eric vertraagde zijn tempo om zo in te spelen op het kontgelik en gevinger van Jan. Even later was Bert wat bekomen van zijn intense neukbeurt en nam hij over van zijn broer en werkte hij twee vingers in Erics reet naar binnen. Bert zag zo’n lekker nauw reetje als dat van Eric wel zitten en moedigde hem nog wat verder aan: Volgens mij kan je me wel hebben” Ik keek even op en zag dat Bert zijn lul toch niet veel stijfheid had verloren… “Allee, Eric, probeer die zalig lange lat van den Bert ne keer”, moedigde Kenny hem aan.

Ongetwijfeld dacht Kenny bij zichzelf: Eric trok z’n pik uit Jimmy zijn reet en zette zich op zijn knieën naast Jimmy. Jan zag zijn kans en nam plaats achter Jimmy, duwde z’n eikel naar binnen terwijl hij zei “Goed dat ik u neuk, Jimmy” en, zonder op antwoord te wachten, z’n harde dikke 23cm helemaal naar binnen duwde bij de luid kreunende Jimmy.

Ondertussen spreidde Bert de billen van Eric en plaatste de top van zijn lul tegen het natte gaatje en duwde even krachtig naar voor. Zijn eikel floepte Erics sterretje binnen. Eric kreunde een paar keer, waarna Bert zijn piemel cm voor cm verder naar binnen duwde. Toen hij, enkele seconden later, ongeveer ¾ van zijn neukstaaf naar binnen had gewerkt, protesteerde Eric en begon Bert met trage halen te neuken.

Met z’n drieën zaten we op onze knieën naast elkaar. Mijn sexbuddies Eric en Jimmy en ik werden hier als een gewillige hond in onze kont genomen door deze 3 bronstige stieren.

Hoewel de pikken van de 3 langlullige gozers zowat dezelfde grootte hadden, was die van Jan de meest dikke en harde. Zeker die opwaartse kromming in combinatie met zijn harde stijfheid, maakte de “eerste kennismaking” met zijn gevaarte waarschijnlijk het moeilijkst, en dat was duidelijk te horen aan het luide gekreun van Jimmy.

Spontaan grabbelde ik naast me naar Jimmy’s slijmerige pik en begon hem af te rukken. Hoewel, Kenny was anders ook goed bezig mijn reetje alle genot te geven en ook hijzelf genoot al kreunend van zijn neukprestatie. Geen van deze 3 langlullige knullen kende ik en ik besefte ik dat ik een lijn had overschreden, die voor mij altijd ‘heilig’ was geweest. Het beleven van deze orgie, die mijn wildste fantasie bleek te overtreffen, had me echter zo geil gemaakt dat het me niet kon schelen.

Ik begreep Jimmy’s frustratie en gaf ‘m een korte zoen op zijn mond. Jan liet zich niet kennen en begon steeds steviger in en uit Jimmy’s kont te pompen, wat Jimmy, kreunend van genot, zonder protest onderging. Jimmy tongde regelmatig wat met mij, terwijl ik verder zijn pik met mijn rechterhand stimuleerde.

Een kleine minuut later zuchtte Eric “hmmm, lekker” en begon Bert steeds meer tempo in zijn neuken te steken zodat hij het tempo van Jan en Kenny benaderde. Geef die topper zijn kont maar een lekkere beurt”, kreunde Kenny geil. Berts pik was ondertussen terug op volle stijfheid en gleed vlot in en uit Erics reet. Komaan Bert, neuken die reet”, riep Kenny. Dat gaat hier niet lang duren voordat ik klaarkom”, reageerde Bert. Eric, Jimmy en mezelf zaten op onze knieën op het tapijt voor de zetel, met respectievelijk Bert, Jan en Kenny op hun knieën achter ons.

Ikzelf had geen kleren meer aan, maar de anderen hadden allemaal hun schoenen nog aan en hun broeken naar beneden gestroopt. Ondertussen was Kenny zo’n 8-tal minuten in mijn hol aan het rammen en begon hij stilaan zijn orgasme te naderen, zeker wanneer ik m’n kringspier stevig rond z’n piemel kneep.

Hij wisselde nog even van tempo en kondigde aan dat hij ging klaarkomen. Al hijgend stootte hij zachtjes terwijl z’n lul op diepte bleef. Jimmy begon ook steeds luider te kreunen en riep “ja, daar, daar, daar”.

Jan was duidelijk Jimmy’s gevoelige plekje aan het stimuleren. Ik voelde Jimmy’s piemel in mijn hand pulseren, gevolgd door enkele spetters zaad. Voor Jan werd het ook te veel en hij greep zich vast aan Jimmy’s schouders, terwijl hij kreunend zijn lading warm zaad in Jimmy’s hete grot schoot. Kenny trok z’n druipende lul uit mijn kontje en wreef de laatste druppels zaad over mijn billen uit.

Bert lag nog altijd verstrengeld op Erics rug en bleef zijn lul met zachte bewegingen in zijn kontje pompen. Zijn omgekeerde banaan deinde wat op en neer, waarna hij zacht met zijn eikel Jimmy’s gaatje neukte. Het viel me op dat al die jonge pikken vlot op sterkte bleven, ondanks het tweede orgasme op een dik kwartier tijd. Opeens vroeg Kenny aan de andere 2 neukers: Ik zag Jimmy naast me ‘nee’ schudden, maar hij zweeg.

Ook Bert trok zich terug en verving zijn broer bij Jimmy. Dit was ongetwijfeld waarop Kenny had ingespeeld. Een kans om Eric te neuken. Kenny kwam achter Eric op zijn knieën zitten, trok zijn billen open en richtte zijn pik op Erics gaatje. Eric kreunde luid en zei dat hij het niet kon hebben. Ook Jimmy protesteerde tegen Kenny’s volharding.

Het feit dat Jimmy’s ex-vriendje nu zijn nieuwe lief ging neuken, zal er ook wel mee te maken hebben gehad. Kenny werd wat ongeduldig en duwde nog een keer, maar Eric schoot naar voor. Kenny trok zijn pik terug en zei dat Eric op zijn rug op de zetel moest gaan liggen, dat zou beter gaan. Ondertussen was Bert reeds in Jimmy’s reet aan het ploegen, net zoals Jan dat bij mij aan het doen was.

Die Jan zijn pik was inderdaad een stevige knots om naar binnen te krijgen. Niettegenstaande was m’n kontje nog lekker glibberig van Kenny’s zaad en verliep alles vlot. Ik genoot volop, net zoals Jan, die een “stille genieter” bleek. Jimmy onderging kreunend zijn lot. Die grote pikken van cm ontvangen is toch niet zo eenvoudig als iets van cm, ook al was hij een tijd geleden gewend om door Kenny’s superpik geneukt te worden.

Net als Jimmy kreunde ik met momenten stevig door, gezien Jan krachtig was beginnen pompen in mijn reet.

Met zijn stijve pik nog steeds op volle sterkte, voelde ik door die opwaartse kromming van zijn neukorgaan mijn prostaat bij elke stoot een stevige massagebeurt krijgen. Eric lag ondertussen op zijn rug op de bank. Kenny trok Erics benen de lucht in, stak z’n hoofd ertussen waardoor hij en Eric een beetje aan elkaar vastgeketend zaten, gezien Erics broek bijeen gefrommeld op zijn enkels zat en nu dus achter het hoofd van Kenny.

Kenny plantte zijn lul opnieuw tegen Erics gaatje en gebood hem zich te ontspannen. Net zoals daarnet duwde hij in één zucht zijn ganse 24 cm naar binnen, maar deze keer kon Eric ‘m wel nemen.

Eric kreunde luid, maar protesteerde niet. Je kreunt van genot, ik zie het. Ik zal je ’s lekker neuken se”, geilde Kenny luidop. Na een paar seconden helemaal in Eric te hebben gezeten, trok Kenny zijn pik terug tot aan z’n eikel om dan met trage bewegingen zijn reet te neuken. Op zo’n reetje heb ik al lang gewacht. Wie wil er nu niet een lekker grote Kenny-lul in zijn hol? Even later was hij stevig zuchtend in en uit Erics reet aan het pompen, zonder evenwel hard door te stoten. Ik werd ondertussen hoe langer hoe harder geneukt door Jan en deze stimulatie zette mij er toe aan om mezelf af te rukken om het te kunnen volhouden.

Even later voelde ik m’n orgasme in de verte afkomen en liet ik mijn lul voor wat ie was en nam ik Jans bungelende hangzak in mijn hand en kneedde deze stevig.

Dat vond hij blijkbaar wel lekker en begon spontaan te kreunen. Ik genoot van het schouwspel dat zich afspeelde. Vanmorgen was ik niets vermoedend naar hier gekomen om door Eric geneukt te worden. Bleek dat hij niet alleen was en nu liggen we hier alle drie met een piemel van meer dan 20 cm die in en uit ons hol wordt gepompt.

Kan het nog geiler?!? Even later werd mijn gedachtegang verstoord door Kenny die blijkbaar moeite had om zich te bedwingen in Erics nauwe reetje. Jan, die mij ondertussen toch al een dikke 5 minuten wild aan het berijden was, kreunde spontaan. Bert grabbelde, al zuchtend, Jimmy zijn korte haar vast en liet zijn stijve leuter in en uit Jimmy zijn hol glijden. Zijn ballen hingen zwaar door en kletsten tegen Jimmy’s zak.

Het was duidelijk dat die 3 langlullige gasten alweer op het punt stonden hun kwakje te lozen. Ik kneep m’n kont stevig rond Jans hete snikkel, waardoor hij hard begon te zuchten. Hij stootte diep en trok z’n pik uit Erics reet. Enkele spetters zaad vlogen op Erics buik, waarna hij zijn pulserende penis opnieuw tussen zijn billen begroef. Ik voelde hem een paar keer snokken, waarna Jan hem er uit trok en een paar spatjes op mijn rug spoot.

Ook hij duwde daarna zijn piemel terug diep naar binnen. Het was inderdaad allemaal heel geil om te zien. Voor mij was het overduidelijk dat deze 3 langlullige neukers zich wel meer samen hadden geamuseerd met één of meerdere hunkerende bottoms. Wat mij het meest intrigeerde was het feit dat die gasten ondertussen, op minder dan een half uur, al 3x waren klaargekomen en nog altijd een stokstijve penis hadden.

Dat Jimmy zoiets kon, dat wist ik al, maar dat ze dat nu allemaal konden?? Terwijl Bert zich, voor de zoveelste keer vandaag, tegoed deed aan mijn kont, duwde Jan zijn stijve gebogen pik bij Eric naar binnen. Eric kreunde het uit van genot nu Jans genotsknobbel bij elke stoot zijn prostaat deed kortsluiten. Ondanks wat gemor, werd Jimmy stevig door Kenny genomen en ook zij genoten nu beiden van een lekker geile beurt.

Al snel was de kamer opnieuw gevuld met zacht en harder gekreun, met aanmoedigingsslogans van de bottoms om harder en dieper geneukt te worden terwijl vnl Kenny zich regelmatig liet ontvallen dat zijn ontvanger zijn grote pik maar helemaal moest nemen en dat hij elke reet ging vullen met zijn geil zaad. Dat had hij in het begin ook al enkele keren gezegd, maar in tegenstelling tot toen, geloofde ik hem nu wel, gezien hij alleen Jimmy’s kontje nog niet had gevuld met zijn sperma, en als het afgelopen half uur een indicator was, zou dat niet lang meer duren, hoewel… “Zullen we deze keer proberen het wat langer vol te houden ipv zo snel mogelijk klaar te komen?

Het was duidelijk dat hij van Erics nauwe reetje genoot. Een kwartier later was iedereen in zo’n neuktrance verzeild geraakt om het toch maar zolang mogelijk te rekken, dat het evident werd dat er dringend moest worden overgegaan tot het lozen van 6 kwakjes glibberig zaad. Ondertussen werd Eric nog steeds geneukt door Jan, Jimmy door zijn ex-vriendje Kenny en ik door Bert.

Omdat niemand het initiatief nam om de orgasme-trein te starten, en mijn reet en prostaat steeds harder en harder werd bereden door een jonge gast met een superstijve 23 centimeter, besloot ik de handdoek in de ring te werpen. Ik wil dat je me klaarneukt”, kreunde ik. Bert reageerde instant door zijn tempo in de hoogste versnelling te zetten en kreunde dat hij me helemaal ging leegneuken. Ook Jimmy kreunde nu om klaargeneukt te worden en hervatte, samen met mij, het afrukken van z’n stijve plasser.

Toen ik dit zag, grabbelde ik met mijn rechterhand naar zijn pik hij zat nog op zijn knieën naast mij en begon er met een deftig tempo aan te rukken. Jimmy deed hetzelfde bij mij. Regelmatig voelde ik Kenny’s ballen tegen mijn hand kletsen. Die was Jimmy duchtig aan het berijden en aan zijn gekreun te horen was hij ook in de laatste rechte lijn naar zijn orgasme. Plots hoorden we Eric al zuchtend “ik kom, ik kom” kreunen, waardoor Jan zijn neuktempo plots opdreef.

Ik neuk je helemaal plat met je nauwe reetje! Jan zei niet dikwijls iets, maar als hij iets zei, had het veel weg van Kenny. Eric kreunde enkele malen luid om daarna al zuchtend en kronkelend in een zaadfontein zijn grote lading zaad te verschieten. Meerdere stralen vlogen over zijn schouders, op z’n borstkas waarna hij ook zijn buik nog van smeermiddel voorzag. De pulsaties van zijn kringspier zonden ook Jan naar de zevende hemel en terwijl hij “komaan Eric, neem mijn zaad, neem het! Man man, opnieuw was ik verwonderd over de hoeveelheid zaad en het uithoudingsvermogen van deze 3 neukertjes.

Zowel Eric als Jan kreunden en zuchtten voor meer dan een minuut. Gewoonlijk was Eric nogal stil, dit was de eerste keer dat ik hem zoveel kabaal heb weten maken. Dit schouwspel was genoeg om zowel Jimmy als mezelf te doen klaarkomen. Door het forse geneuk van Bert en Kenny was het een superintense bedoening. Zowel Jimmy als ik kreunden luid. Ik voelde Jimmy’s superstijve plasser in mijn hand pulseren, terwijl ik hem afrukte. Niettegenstaande de intensiteit van ons orgasme, deden zowel Jimmy als ik ons uiterste best om zo stevig mogelijk te blijven rukken aan mekaars pik.

Ik voelde mijn buik schokken en mijn zaad naar buiten spuiten, terwijl ik in mijn rechterhand Jimmy’s zaad voelde passeren. Ook hij schokte hevig. De extra kringspierstimulatie dat dit alles met zich meebracht, was ook voor Bert en Kenny de druppel die de emmer deed overlopen. Bert nam me bij mijn schouders en stootte meerdere keren hard en diep. Beide kreunden luid dat ze moesten klaarkomen en pompten hun hele lading in onze reet.

Terwijl ze stevig stotend hun orgasme doorneukten, nam bij Jimmy en mezelf stilaan de druk af en genoten we nog even na van deze geile vertoning. Jimmy duwde zijn tong bij mij naar binnen en we likten elkaar voor een tijdje tot Bert en Kenny besloten er een eind aan te maken en hun neukapparaat met een plop uit onze reet trokken. Ook Jan had ondertussen zijn lul teruggetrokken en was met zijn eikel kringetjes aan het draaien rond Erics aarsopening waarbij hij soms z’n eikel even naar binnen duwde.

Zaaaalig lekker, maar ik heb wel veel moeite moeten doen om me in te houden en het zo lang te rekken, net zoals jullie allemaal waarschijnlijk”, zei Jan. Plots werd me duidelijk dat de snoepjes die daarstraks “oraal” werden doorgegeven, geen gewone snoepjes waren geweest… “Kom, we doen voort, nu ze niet uitgewerkt zijn.

Nog één keer een snelle beurt, ok? Woow, dat was wel gevoelig, nu ik zonet was klaargekomen, en ik schoot vooruit. Dat was welgekomen want ik was het stilaan beu om op mijn knieën te zitten. Ik lag nog niet neer op de rand van de zetel of Bert duwde opnieuw zijn stijve leuter naar binnen. Deze keer verliep het wat minder pijnlijk en na een paar zachte stoten, was ik alweer klaar voor het zwaardere werk.

Jan zei tegen Eric dat hij graag ’s door hem geneukt wilde worden, maar Erics lul was ondertussen al slap geworden. Jimmy, die wel nog stijf was, vroeg of hij niet even mocht proberen. Jimmy ging achter Jan zitten, goot wat olie over zijn bilspleet en duwde in 1 trage beweging zijn 19 cm naar binnen. Jan kreunde, al pijpend, van genot.

Jimmy dreef zijn neuktempo op en liet zich volop gaan. Kenny was ondertussen over mij komen staan en had zijn lul in mijn mond geduwd. Ik pijpte hem zo goed mogelijk maar al snel zei hij dat hij mijn mond ging neuken, waarna hij spontaan tekeer ging met zijn snikkel in en uit mijn mond. Zowel Jimmy als Bert waren alweer flink in een reet aan het pompen en ik zag dat Erics lul ook weer op sterkte stond. Even later kondigde Jimmy aan dat hij moest klaarkomen, duwde zijn pik diep in Jans hol en dumpte zijn warme sperma in Jans darmen, waarna hij even bleef zitten.

Jan ging over Eric hangen, welke met zijn tong even over de eikel van Jan likte, waarna Jan zich op Erics stijve piemel liet zakken. Jimmy kuste Eric even op de mond en zei dat hij ging douchen, waarna hij naar boven verdween, terwijl hij met één hand zijn broek omhoog hield.

Mijn eigen kontje was ondertussen heel gevoelig na zoveel stimulatie vandaag en zeker nu ik nog niet zo lang geleden was klaargekomen. Ondanks het feit dat alles goed gleed en Bert bijlange niet zo ruw was als Kenny, begon het steeds meer een branderig gevoel te geven. Ik wilde het zo snel mogelijk achter de rug hebben en kneep m’n billen als een wilde samen rond Berts harde snikkel.

Dit had bijna onmiddellijk effect en Bert begon te kreunen. Met mijn éne hand kneedde ik Kenny’s ballen en met de andere rukte ik aan zijn leuter terwijl mijn tong kringetjes draaide over zijn eikelrand en ik zo hard zoog als ik kon. Ik ging onverstoord door met mijn kringspier dichtknijpen en de actie rond Kenny’s neukmateriaal. Even later voelde ik hoe Bert op mijn rug kwam liggen terwijl hij mijn borstkas omarmde en zich met korte stootjes diep in mij klaar neukte.

Terwijl Berts zoveelste orgasme wegebde, greep Kenny mijn hoofd vast. Hij pompte hard in mijn mond en kreunde dat hij klaarkwam.

Enkele spetters zaad vonden hun weg naar buiten en ik wist ze zonder problemen door te slikken. Net zoals voorheen duwde Kenny me van zijn overgevoelige pik en zei dat ik op z’n ballen moest zuigen. Ondertussen trok Bert zich uit mijn kont terug, gaf me een kus op mijn rug en zei dat hij ging douchen, waarna hij verdween met zijn jeans halverwege zijn dijen.

Even later kwam Jimmy alweer de woonkamer binnen gewandeld in zijn jeans en donkerblauwe Nike’s. Ben zo wat terug samen met Hans eigenlijk” “Ja?!? En wat vindt hij er van dat je zomaar wat rond neukt? Ik zag dat Eric en Jan onverstoord bleven verder neuken. Beiden genoten van hun trage, intense neukbeurt. Terwijl Jimmy en Kenny nog wat keuvelden en de neukbeurt in een andere zetel verder ging, trok ik naar boven richting douche.

Terwijl ik de trap ophuppelde, zag ik door het raam de laatste zonnestralen terwijl de zon achter de horizon zakte. In de badkamer aangekomen, zag ik dat Bert nog onder de douche stond. Ik twijfelde even of ik al dan niet naast hem zou gaan staan, maar besloot te wachten. Niet zo veel later stopte het water met stromen en zwaaide de douchedeur open. Bert stapte uit de douchecabine en greep een handdoek van de verwarming. Hij zag me en lachte zijn tanden bloot.

Bang om samen met me te douchen, na vanmorgen? Bewust beantwoordde ik zijn vraag niet, gewoonweg omdat ik niet wist wat ik er moest op antwoorden… “Nope, dat duurt nog wel een paar uurtjes” Ik douchte uitgebreid, terwijl ik nadacht over wat er zich vandaag allemaal had afgespeeld. Het was de geilste dag uit mijn leven geweest. Mijn geilste fantasieën waren overtroffen, behalve die neger dan misschien ;- Enerzijds mocht het zich voor mij nog wel ’s herhalen.

Anderzijds zou het waarschijnlijk nooit meer zo geil kunnen worden als vandaag en ik was niet van plan om in een wereld terecht te komen waarin alles om zinloze sex draait. Met Eric en Jimmy was ik al meer dan ver genoeg over ‘die lijn’ gegaan… En wat moest ik van die Bert denken? Ondanks ik nooit van zo’n onenightstand type veel moest hebben, voelde ik me toch tot hem aangetrokken.

Zou hij zich ook zo voelen? Losse sex zoals de laatste maanden was leuk geweest om de seksuele leegte te vullen nu ik zonder lief zat. Allerlei gedachten schoten door m’n hoofd en hoewel Eric had gezegd dat ik eventueel kon blijven overnachten, besloot ik om straks maar terug naar huis te rijden.

Dan zou ik mezelf nog ’s op wat afhaalchinees kunnen trakteren. Net zoals ik, zouden Eric en Jimmy wel wat rust kunnen gebruiken en ik wilde niet het derde wiel aan de wagen zijn, hoe graag ik ook bij deze jongens rondhing, met of zonder sex. Een geklop op de douchedeur deed me uit m’n gedachten opschrikken.

Ik draaide de kraan dicht, opende de douchedeur en stapte naar buiten, terwijl Jan me een handdoek aan reikte. Ik droogde me af, gooide de handdoek terug op de radiator, trok m’n kleren aan en stapte in m’n Reeboks.

Nadat ik m’n haren wat had gekamd, haalde ik m’n rugzak op Erics kamer en wandelde naar beneden. In de woonkamer zat Jimmy gekleed in de zetel, met Erics hoofd op z’n schoot. Eric had z’n broek hing ergens halverwege zijn kont. Tegenover hen zat Bert, met z’n rugzak op de vloer tussen z’n voeten geparkeerd.

Mijn oog viel meteen op de felgekleurde Sony laptop op zijn schoot. Dan hebben jullie rustig de keet voor jullie tweetjes. We kunnen wel wat rust gebruiken, denk ik. Mijn maag knorde een beetje, maar in pizza had ik geen trek, nu mijn zinnen op chinees stonden.

Auto krijg ik pas na een jaar…” zuchtte Bert. Bert gniffelde en gaf me een duwtje in m’n zij. Jan grabbelde een boekje uit z’n rugzak, bladerde er in, gluurde even naar z’n horloge en keek verschrikt op: Jan liet zich met een zucht naast Bert in de zetel neerploffen.

Take-off in three minutes”, zei ik, terwijl ik rechtstond en m’n jas aantrok. Ik kuste Eric en Jimmy op hun wang en bedankte hen met een knipoog voor de leuke dag. Bert zat ijverig op z’n laptop te tokkelen. Jij en je broer daarentegen hebben blijkbaar al heel wat ervaring uh? Gebeurt wel meer dat we samen een paar knapen versieren op een fuif of een feestje en er dan mee naar bed gaan. Pijpen doen we soms wel al ‘s. Maar neuken… We hebben afgesproken dat we elkaar nooit zullen neuken.

Je weet hoe die dingen gaan…” Hoewel ik geen broers of zussen had, wist ik wat hij bedoelde. Als puber heb ik ook een paar keer mijn neefje afgezogen… “Pijpen jullie nu ook nog elkaar? Wel ja, elke week hebben we wel een ander in ons bed liggen. Meestal blijft het bij een intiem duootje, maar een orgietje samen met m’n broer en 2 of 3 andere knullen doen we zo nu en dan ook wel.

Ik heb de indruk dat Bert er stilaan een beetje op uitgekeken raakt. Sinds hij afgestudeerd is, is hij op dat vlak precies toch een beetje veranderd.

Ik heb wel een beetje een boon voor Kenny en Hans, en de laatste maanden gaan we meestal met z’n drieën samen weg, maar we zijn alle drie zo’n beetje van het onenightstand type. Bert gaat de laatste tijd zelden nog mee…” “Is dat de Kenny van daarstraks en Hans, het oud liefje van Eric?

Als hij niet met Kenny ligt te smossen, tenminste” “Amai, ik zou nooit met zo iemand een relatie kunnen hebben, denk ik. Rotzooide hij ook terwijl hij nog met Eric was? Ik vraag me eigenlijk al lang af wat sommige mensen bezield om zo elke keer met een ander naar bed te gaan. Is dat nu puur voor de sex, zonder gebonden te zijn aan iemand? Houden jullie samen de stand bij? Geven jullie punten aan jullie dates of hoe gaat dat?

Punten geven… we houden geen scorebord bij maar soms bespreek ik met Bert en Kenny onderling wel ’s over wie we goed of slecht vonden.

Er waaide een ijzige wind. Even later waren we op de terugweg naar Erics huis. Hebben allebei een grote kamer op zolder. Neuken en buiten” riep Jan stoer terwijl hij zwaaiend z’n arm in de lucht stak. Ik kon een luide lach niet onderdrukken en zag dat Jan met een serieuze bobbel in z’n broek zat. Kenny zijn pa is dokter en hij heeft altijd wel wat Viagra of Cialis staaltjes liggen, die Kenny dan meebrengt” “Ah, ’t is alleen als Kenny er bij is dan?

Bert heeft er ook al een paar keer gebruikt, maar niet zo dikwijls. Hoewel, jij kan anders ook wel een pik in je kont verdragen…” grinnikte ik. Moet m’n imago als topper hoog houden hé” grapte Jan “Ja, en met zo’n megalul als jullie zal dat wel geen probleem zijn” “Nee, inderdaad.

Vele bottoms geilen op grote pikken en we hebben natuurlijk al wel wat ervaring opgedaan hé. Een paar honderd kontjes, niet te nauw geteld”, zei hij met de nadruk op ‘nauw’ Ik lachte met z’n woordspeling.

Je broer is anders ook wel een reuzegoeie kusser” “Reuzegoeie kusser? We hebben daarstraks onder douche elkaar een kwartier staan zoenen terwijl hij me neukte. En hij was GOED! We hebben zo’n afspraak dat we nooit kussen, en ik heb hem dat ook nog nooit zien doen, toch niet meer dan een snelle smak of zo.

Tja, je kan er maar plezier aan gehad hebben” Ik vergiste me toch niet? Bert had mij daarstraks heel de tijd innig gezoend tijdens het douchen. En ik vond hem goed, heel goed trouwens.

Ik hou helemaal niet van dat diepe tongen en daar heeft hij zich ook niet aan gewaagd. Hij gaf alleszins niet de indruk dat hij er weinig ervaring mee had. Veel tijd om er verder over na te denken had ik niet, want we waren alweer bij Eric aan gekomen.

Ik toeterde en even later verscheen Bert en werden we uitgewuifd door Eric en Jimmy. Eigenlijk kende ik de weg wel, want ik moest m’n eigen gemeente doorkruisen om zo in het dorp van Bert en Jan terecht te komen.

Ik hou wel van een spannende actiefilm of thriller op TV. Voor de rest amuseren we ons de laatste tijd vooral met onze PS3” antwoordde Bert. Spelen vooral Call of Duty 3” “Ah, dat ken ik. Ik heb het ook op mijn oude PS2, maar ik ben de laatste tijd weer aan Counterstrike verknocht geraakt”. Bert is de computer-nerd bij ons thuis” grinnikte Jan. Tevreden over de PS3? Waren in begin ook niet zoveel spellen beschikbaar. Buiten die Call of Duty hebben we alleen maar zo’n onnozel Tennisspel”, protesteerde Jan.

Dan kan je ’m ineens uitproberen”, suggereerde Bert “OK, als het niet stoort”, probeerde ik voorzichtig “Nee hoor, hebben geen plannen meer voor vanavond” zei Jan enthousiast. Geen zin in chinees? Dat zagen ze wel zitten en even later belde ik m’n favoriete afhaalchinees. Ik ben zowat verknocht aan Aziatisch voer en had ‘m in de speeddial van m’n GSM staan. Woon je niet meer bij je ouders?

Mijn ouders zijn een paar maanden nadat ik ben afgestudeerd naar Nieuw-Zeeland verhuisd, samen mijn tante en oom. Het huis van vroeger is nu van mij. Ik ben enig kind. Wat voor een vraag is dat nu?

Tuurlijk is hij soms eenzaam. Wie niet als je alleen woont? En nu, nu heb ik Counterstrike en m’n job hé. Hou toch je bek. Bij jou draait alles maar om sex, sex, sex” Terwijl de tweeling wat met elkaar zat te kibbelen, parkeerde ik me voor de afhaalchinees, zei dat ik direct terug was en stapte uit. Toen ik een paar minuten later terug instapte, heerste er een doodse stilte. Ik wist niet wat er zich had afgespeeld terwijl ik bij de chinees binnen was, maar ik was blij dat het kibbelen was gestopt.

Buiten de GPS werd er niet veel gezegd. Ik schakelde m’n autoradio aan en één van m’n Jazz-cd’s in de wisselaar begon te spelen. Trouwens, dat is stukken beter dan dat techno-gedoe van jou” morde Bert Ik vond het wel grappig dat deze tweelingbroers die, buiten de kromming van hun lul, amper te onderscheiden waren, toch zo verschillend bleken te zijn op sommige andere vlakken.

Het was duidelijk dat ze geen echte ruzie met elkaar hadden maar eerder elkaar zaten te plagen. Een kwartiertje later klonk er “bestemming bereikt” uit m’n speakers en na een korte aanwijzing van Jan, parkeerde ik m’n auto naast hun ouderlijk huis.

Een beetje na 19u opende Bert de voordeur, schakelde het alarm uit en stapten we naar binnen. Terwijl we de chinees verorberden, keuvelden we wat over mekaars job en het gamen. Jan vond het ook wel leuk, maar was er niet zo bedreven en verslaafd aan als zijn broer en ik.

Een half uur later waren onze magen gevuld en trokken we naar boven. Ieder hadden ze een vrij ruime zolderkamer, aangrenzend aan elkaar. Jan opende de deur voor ons, waarop een groot ‘non-smoking’ logo prijkte. Het was duidelijk dat we in de kamer van Bert terecht waren gekomen. Niet alleen hing zijn kamer vol met posters van computerfabrikanten, maar er stonden ook enkele PC’s met grote TFT-monitoren op een tafel.

Onder een grote plasma-tv tegenover zijn tweepersoonsbed stond een PS3 te blinken. Ikzelf slaap ook al jaren met mijn kop onder zo’n geval en het is ideaal om in het donker naar de sterren te kijken en erbij ‘weg te dromen’.

Ik stapte uit m’n Reeboks en ging naast Bert liggen. Even later zaten we op Berts bed met z’n drieën stevig te gamen met onze rug tegen de muur, gesteund door een berg kussens. Uit het surround systeem bulderde luid geweerschoten en gevechten. Ik lag in het midden met aan elke zijde één van de tweelingbroers. Er werd regelmatig wat over en weer geduwd en getrokken en het was lang geleden dat ik me nog zo had geamuseerd met een game. Ik kon me echter niet van de mening ontdoen dat beide broers met een harde knook in hun broek zaten.

Toen ik even uit de game lag, legde ik de controller neer en greep langs elke kant in het kruis naast me. Verlegen zoals ik vroeger was op dit vlak, was ik de afgelopen maanden, en zeker na vandaag, heel wat minder onzeker geworden op dit vlak… Vroeger had ik nooit gedurfd om zomaar iemand in zijn kruis te grijpen.

Zoals ik had verwacht zaten beide broers met een harde paal in hun broek. Zal nog wel eventjes duren. Gelukkig is het geen Cialis” zei Bert terwijl hij de game pauzeerde. De naam klonk bekend, maar ik kende het eigenlijk niet. Was wel vervelend, elke keer je aan sex dacht, zat je met een stijve in je broek…” verklaarde Jan. Heb je zin in wat tweeling? Ik draaide m’n kop en keek naar Bert, die naar me knipoogde. Ontkennen had niet langer zin want ondertussen was ook mijn lul hard geworden in m’n jeans en duwde m’n lippen op die van Bert.

Onze lippen raakten opnieuw verstrengeld en ik draaide me om zodat ik boven op Bert kwam te liggen. Way to go, dude! Ik kwam los van Berts lippen en we trokken alle drie onze kleren uit. Hoewel ik ze daarstraks al ’s had gezien, was ik toch opnieuw vol bewondering voor de lekker grote piemels die me omringden. Ik kon dan ook niet anders dan in elke hand een pik te nemen en ze af te rukken. Even later gingen we terug liggen en nam ik Jans harde snikkel tussen mijn lippen. Opwaartse kromming of niet, ik deed mijn best om zoveel mogelijk jongensvlees naar binnen te werken zonder veel zuigkracht te verliezen.

Ik voelde m’n eigen lul in een warme mond verdwijnen en ik zag dat Bert me aan het pijpen was. Jan draaide zich wat onder mij en de banaanlul van Bert verdween tussen zijn lippen. Het idee dat Jan zijn tweelingbroer aan het pijpen was, maakte me supergeil. Bert zoog wat op mijn ballen en ik volgde zijn voorbeeld bij zijn broer… Even later porde er een natte vinger tegen mijn sterretje en ik besloot hetzelfde te doen bij Jan.

Hoewel hij, in tegenstelling tot Bert, amper van zich had laten horen tijdens dit orale verwenfestijn, begon hij zowaar te kreunen zodra het topje van mijn middelvinger bij hem naar binnen gleed. Ook Bert had nu een vinger mijn kontje binnengewerkt en begon met een tweede vinger, terwijl hij opnieuw mijn lul in zijn mond nam. Even later duwde ik ook bij Jan een tweede vinger naar binnen. Bert zat ondertussen met 2 vingers in en uit mijn kontje te pompen maar ik wilde meer.

Ik wilde zijn lul opnieuw diep in mij voelen. Ik liet Jans lul uit m’n mond glijden en draaide m’n hoofd naar Bert. Hij nam een busje olie uit zijn nachtkastje, goot er wat van over zijn stijve leuter en tussen mijn billen. Terwijl ik zijn broer verder pijpte, trok Bert me bij mijn benen tot ik met mijn kont omhoog over de rand van z’n bed lag.