Lesbi lesbo

lesbi lesbo

Mijn vader heeft zich niet veel later bekeerd tot het christendom. Wekelijks gingen mijn broertje en ik, aan de hand van vader, mee naar de kerk.

Als kind vorm je een bepaalde basis, deze werd bij mij gevormd in de kerk. Alle normen en waarden die in de kerk golden, ging ik zien als vanzelfsprekend. Ik wist niet beter en zag dat wat in de kerk verkondigd werd, als de enige en echte waarheid. Jaren gingen voorbij en ik raakte steeds meer gebrainwasht zo kan ik het achteraf gezien noemen.

Op mijn vijfde ging ik elke zondag naar de kerk. Even later was ik bijna vier keer per week in de kerk te vinden. Ik ging naar de jeugdavonden, naar gebedsdiensten, zat in een dansgroep van de kerk en ging naar de zondagdiensten.

Op de zondagen had ik veel taken, ik deed de zondagschool en was erg actief in de kerk over het algemeen. Alles leek mooi en leuk. Ik had veel vriendinnen in de kerk en stond volledig achter alles wat mij was aangeleerd: Seks voor het huwelijk is verkeerd. Dénken aan seks is verkeerd. Zo zijn er nog tientallen voorbeelden op te noemen van dingen die mij waren wijsgemaakt in de kerk.

Lesbisch en christen Ik ging vanaf mijn elfde al naar de jeugddiensten. Tijdens deze jeugddiensten werd er gezongen, je deed spelletjes en je kreeg wekelijks een preek over allerlei onderwerpen. Ik weet het nog als de dag van gisteren, er was weer een zangdienst. Ik stond met twee vriendinnen vooraan en de kinderen van de voorganger leidden de zangdienst.

Ik wist dat mijn vriendinnen een oogje hadden op de zoon van de voorganger. Hij was 5 jaar ouder, kon zingen én was gelovig. Picture perfect… Ik sprak er vaak over en vertelde aan mijn vriendinnen dat ik hem ook wel zag zitten. Iedereen vond hem leuk, dus ik moest dat dan ook maar proberen, of op zijn minst zeggen. Echter, gebeurde er in deze periode iets waardoor ik in een cirkel van zelfhaat belandde.

Tijdens deze zangdiensten, doen mensen altijd hun ogen dicht om te bidden. Ik keek rond en zag de dochter van de voorganger, met haar ogen dicht, druk bezig met bidden. Mijn aandacht was niet gevestigd op de zoon van de voorganger, maar op de dochter van de voorganger. Ik vond haar adembenemend mooi. Ik vroeg mij af waarom ik de zoon van de voorganger niet interessant vond. Iedere meid in de kerk vond hem interessant. Waarom ik toch niet? Wat is er mis met mij? Het hield mij erg bezig.

Ik kon mijn ogen niet van haar af houden en betrapte mijzelf op de gedachte dat ik haar wilde zoenen. Eén week later kwam er een preek over homoseksualiteit, het was verkeerd, MAAR er was hoop, God kon je genezen. Tijdens deze preek kon ik mijn interesse voor de dochter van de voorganger plaatsen. Ik had gevoelens voor haar. Ik merkte in de periode erna dat het niet alleen bij de dochter van de voorganger bleef.

Ik begon vrouwen steeds interessanter te vinden en vocht tegelijkertijd tegen deze gevoelens alsof mijn leven er vanaf hing.

Ze mochten er niet zijn. Ik vroeg mij af hoe lang het nog zou duren, voordat God de juiste man op mij af zou sturen en mij zou genezen. In deze periode begon ik mijn gevoelens sterk te onderdrukken.

Ik werd een gesloten boek. Ik ben naar voren gegaan tijdens een zondagdienst. De voorganger vroeg namelijk of de mensen die een wonder nodig hadden,  naar voren wilden komen. Ik zat daar vooraan, op mijn knieën, tussen mensen in rolstoelen en mensen met een lichamelijk beperkingen.

Ik smeekte tot God met tranen die vloeiden. Sorry dat ik dingen heb gedacht die niet rein en heilig zijn. Alstublieft geneest u mij en genees mij van deze ziekte. De kerk waar ik naartoe ging was een onderdeel van een grote kerkgemeenschap in Nederland. De doopdienst was in Groningen, in een gigantische kerk. Er was een doop bad op het podium en er was man aan publiek. Door je te laten dopen, kies je ervoor om te leven met God.

Je doet hem hiermee een belofte om hem voor altijd te volgen en volgens zijn plan te leven. Het was de bedoeling dat je in de microfoon je getuigenis deed. Je moest uitspreken waarom je je liet dopen. Dit terwijl er gelovige mensen in de kerk naar je kijken en dol enthousiast zijn. Ik liep naar voren en weet nog precies wat ik zei door die microfoon: Ik wil zijn plan voor mijn leven volgen en een nieuw leven beginnen samen met Hem.

Oké God, als u bestaat, dan is dit een kans voor u om dat te bewijzen. Het kan niet dat u mij zo wilt laten lijden. Waarom geneest u mij toch niet? Ik liet mij dopen, met de hoop om genezen te worden. Het was een daad uit wanhoop. Ik merkte natuurlijk al snel dat de genezing niet kwam.

Ik werd verliefd op een goede vriendin en werd weer opnieuw met mijn gevoelens voor vrouwen geconfronteerd.

Ik had wel door dat het niet genezen kon worden. Ik wilde de kerk verlaten en wist dat ik hiermee mijn vader en stiefmoeder vreselijk veel pijn zou doen.

Het heeft dan ook lang geduurd voordat ik uiteindelijk weg ben gegaan. Toen ik eenmaal de kerk uit was, na veel gedoe met mijn vader en stiefmoeder, ben ik bij mijn moeder ingetrokken. Zij is niet gelovig en ik voelde mij afgewezen en niet geaccepteerd bij mijn vader, vandaar dat ik er weg wilde.

Alleen al om het feit dat ik niet meer naar de kerk ging. Van mijn gevoelens voor vrouwen wisten zij nog niets. Ik was hier 15 jaar. Ik was uit de kerk gestapt en had door dat ik gebrainwasht was. Maar wat doe je dan? Mijn basis was gevormd in de kerk.

Nu valt je basis opeens weg en je hebt gevoelens die recht tegenover die basis komen te staan. Ik lag nachten huilend in bed, vol zelfhaat en belandde in een depressie.

Ik had door dat ik lesbisch was en kon dit niet accepteren. Wat zouden mijn ouders zeggen? Hoe zullen mensen mij gaan zien? En de gelovige familieleden dan? Mijn moeder was gefrustreerd. Ik liet niets los maar ze zag wel dat er echt iets speelde. Ze kon mij maar niet laten praten over wat me dwars zat. Op een keer ging het zo ver dat ik het leven niet meer zag zitten, ik had suïcidale gedachten. Mijn moeder heeft mij toen meegesleurd naar een psycholoog omdat ze bang was dat ik er anders snel een punt achter zou zetten.

Birds born in a cage think flying is an illness. Bij de psycholoog heb ik gepraat, gepraat en gepraat. Ik  heb  een hele lange tijd niet gesproken over de dingen die er voor mij toe deden. Toen ik een andere psycholoog kreeg en hoorde dat zij lesbisch was, durfde ik steeds meer dingen los te laten. Ik had heel erg veel steun aan deze gesprekken. We hadden het over mijn opvoeding en al het bovenstaande. Ik werd begrepen en ik had een plekje om over mijn gevoelens te praten.

Toch wist ik wel dat praten heel fijn was en een psycholoog handig was, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Je moet zelf uit die put klimmen. Ik moest in mijn situatie eerlijk naar mijzelf gaan kijken. Ik wist dat ik lesbisch was. Nu moest ik dit niet meer verstoppen of negeren. Ik moest gaan beginnen met het accepteren van mijzelf.

Ik moest de gebeurtenissen uit het verleden een plekje geven. Mijzelf gaan opbouwen en vormen. Ik was de kerk uit en was het niet meer eens met alle normen en waarden die mij daar waren aangeleerd. Mijn basis en fundering waren in één klap foetsie, weg. Ik moest opnieuw de zin van het leven vinden. Waar sta IK voor als persoon? Dit is stapje voor stapje gegaan.

Ik heb eerst tegen een paar vriendinnen verteld dat ik lesbisch ben. Zij reageerden ontzettend verbaasd, maar ook heel goed en zijn een gigantische steun geweest. Ik heb het aan familieleden verteld waarvan ik wist dat de reacties goed zouden zijn. Ik heb een schrift gekocht en het vol geschreven met quotes.

Ik heb zowat een boek geschreven over MIJN levensfilosofie. Waar sta ik voor? Ik heb heel veel gereflecteerd en gekeken naar mijzelf als persoon.

Stapje voor stapje ben ik mijzelf in de ogen gaan kijken. Ik heb veel tijd alleen genomen om weer in mijn kracht te gaan staan. Vandaag de dag studeer ik Maatschappelijk werk en Dienstverlening. In deze studie kom ik mijzelf tegen en ik merk dat ik daar vrede mee heb. Ik kan mijzelf aankijken in de spiegel. Ik vecht niet meer tegen mijn gevoelens voor vrouwen en ben open geworden. Open over mijn geaardheid, open over wie ik ben als persoon.

Nog niet iedereen weet dat ik op vrouwen val, ik heb nog wel angst maar ik ben op weg. Ik ben bijna sterk genoeg om eventuele negatieve reacties ook aan te kunnen. Die vogel ben ik, de kooi mijn opvoeding en het geloof. Dat is natuurlijk en aangeboren, het is normaal. Ik ben uit de kooi gebroken. Heb aardig wat wankele stappen moeten zetten buiten de kooi, maar ben nu aan het opstijgen en zal mijn vleugels wijd openslaan.

Met mijn ervaringen wil ik mensen kunnen helpen en ik hoop deze mogelijkheden te krijgen in het latere werkveld. Zou jij ook een gastblog voor ikVrouwvanJou willen schrijven? Dit mag gaan over alles rondom lesbisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan jouw coming out, jouw geloof of kinderwens.

Mail ons gerust even op ikvrouwvanjou gmail. Verder praten over dit onderwerp of gewoon zin om een potje te kletsen? Meld je dan aan op ons forum. Je reactie doet me goed! Hey, wat een prachtig geschreven verhaal door een prachtig mens! Niet elke kerk is zo. Bij mij in de kerk zitten een aantal homosexuele en lesbische stellen, en niemand kijkt daat raar van op. Ik geloof juist dat God je zo gemaakt heeft.

En dat het juist gaat om de liefde, man vrouw, vrouw vrouw, man man, het maakt niets uit. Ik herken heel veel in dit verhaal. Ik kom uit een gereformeerde familie en mij werden ook allemaal regels opgelegd en ook ik dacht dat alles wat mij werd verteld de waarheid was.

Ik was altijd bang om iets verkeerd te doen waardoor ik als ik zou sterven in de hel zou komen. Ik ben een maand voor mijn 18e het huis uit gegaan en heb de gemeenschap verlaten. Mijn basis viel ook weg. Ik dacht vaak dat ik misschien de verkeerde keus had gemaakt omdat alles nóg moeilijker geworden was voor mij.

Het leven was in die tijd óverleven. Inmiddels ben ik in therapie en leer ook ik mijzelf te accepteren zoals ik ben. Mijn ouders zullen mij nooit accepteren maar ik moet leren dat ik leef voor mijn eigen geluk en niet voor dat van hen. Jij komt er wel Danique! Je bent goed op weg! Ik herken mijzelf ook precies in jouw verhaal. Het gaat inderdaad soms zo ver dat je schuldgevoelens krijgt en denkt naar de hel te gaan wanneer je te overlijden komt.

Fijn om te lezen dat je nu therapie krijgt en op weg bent, echt ontzettend knap.. Altijd jammer hoe dit kan lopen en zoveel met zich mee kan brengen. Dat laatste merk ik inderdaad de laatste tijd. Toen ik nog maar pas het huis uit was voelde ik me vreselijk ongelukkig en alleen. Nu na 3,5 jaar begin in steeds meer nieuwe mensen te leren kennen die mij waarderen om wie ik echt ben ik dat is heel erg fijn.

Iemand gaat niet naar de hel als je moeite Hebt met je vrouw of man zijn toch??? Dit raakt me echt heel erg! Ik weet precies hoe dat gaat in de meeste kerken. Gelukkig gaat het in mijn kerk niet zo en wordt homoseksualiteit geen ziekte genoemd. Super tof dat je er nu gewoon open over durft te zijn! Dank je wel Ella! Gelukkig zijn er inderdaad ook kerken waarin mensen er anders naar kijken. Danique ik heb n aantal vragen naar aanleiding van je indrukwekkende artikel.

Zou je mij een email kunnen sturen? Ik zat toen zelfs in CenterParcs! Heb toen een mountainbike gehuurd en heb het gebied verkend, was een heerlijke en rustgevende trip in een prachtig gebied! Homo zijn werd als zondig bestempelt. Terwijl ik zeker wist dat het geen keuze of fase was.

Ik voelde me totaal niet meer op mijn gemak met alle regels die de kerk oplegde. Ik ben uit de kerk gestapt. Nu zit ik bij een andere kerk. Waar homo zijn voledig geaccepteerd word. Er zitten ook veel homoseksueele mensen in de gemeente.

Dat maakt me zo blij. Wauw, die quote is echt fantastisch. Vaak gaan ze een beetje langs me heen omdat je er zo mee wordt doodgegooid, maar deze is geweldig mooi! Een indrukwekkend verhaal en wat moedig van je dat je de kerk uit bent gestapt. Ik vind het nummer Take me to Church van Hozier hier prachtig bij passen.

Ik vat dat nummer niet per se op als een fuck you naar de hele kerk, maar wel als een fuck you naar mensen en de kerk die je willen straffen voor wie je bent. Ja Take me to church is echt een prachtig nummer.

De eerste keer dat ik het hoorde kreeg ik kippenvel. Is inderdaad heel toepasselijk. Lesbiennes likken elkaar zeiknat. Lesbi pret met Linda en Kelsey. Tessa en Manon kennen elkaar van binnen en buiten. Twee sappige kutjes in het VanderValk hotel. Twee mature bi meiden blijven op hun hotelkamer. Nederlandse meisjes hebben gewoon zin in seks.

Nederlandse bi meisjes genieten van de natuur. Huppelen door de duinen met twee Hollandse lesbiennes. Hollandse Sofia Valentine is ook dol op de vrouwtjes. Fotograaf Sjors cast twee botergeile meisjes.

Alle speeltjes en voorbinddildo's komen uit de kast voor pornodiva Laura. Nederlandse vriendin biecht lesbische verlangens op. Nederlandse glorie uit de oude doos: Blonde milf heeft lesbienne Sintia op de koffie. Sofia Valentine laat de wens van Hollandse Marileine in vervulling gaan. Pornodiva Marianne rookt rustig een sigaar in haar blote kutje.

Blonde pornodivva Melizza More beft een Nederlandse lesbienne klaar. Hollandse lesbiennes hebben geld nodig en maken een porno met Don en Ad. Handyman laat twee vrouwtjes op zijn snikkel rijden. Ben ik bi, of ben ik t nie? Ze wil een bloedgeil trio met haar hartsvriendin. Geneukt met een voorbindlul tijdens Sneekweek. Dames likken elkaar naar climax.

Strakke vrouwenkontjes in de dancing. Lekker glibberen met lesbische vriendinnen. De calipso haalt het geilste in deze lesbiennes naar boven.

.

Sex afspraak amsterdam kutje zuigen


lesbi lesbo

Mijn vader heeft zich niet veel later bekeerd tot het christendom. Wekelijks gingen mijn broertje en ik, aan de hand van vader, mee naar de kerk. Als kind vorm je een bepaalde basis, deze werd bij mij gevormd in de kerk. Alle normen en waarden die in de kerk golden, ging ik zien als vanzelfsprekend.

Ik wist niet beter en zag dat wat in de kerk verkondigd werd, als de enige en echte waarheid. Jaren gingen voorbij en ik raakte steeds meer gebrainwasht zo kan ik het achteraf gezien noemen. Op mijn vijfde ging ik elke zondag naar de kerk. Even later was ik bijna vier keer per week in de kerk te vinden. Ik ging naar de jeugdavonden, naar gebedsdiensten, zat in een dansgroep van de kerk en ging naar de zondagdiensten.

Op de zondagen had ik veel taken, ik deed de zondagschool en was erg actief in de kerk over het algemeen. Alles leek mooi en leuk. Ik had veel vriendinnen in de kerk en stond volledig achter alles wat mij was aangeleerd: Seks voor het huwelijk is verkeerd.

Dénken aan seks is verkeerd. Zo zijn er nog tientallen voorbeelden op te noemen van dingen die mij waren wijsgemaakt in de kerk. Lesbisch en christen Ik ging vanaf mijn elfde al naar de jeugddiensten. Tijdens deze jeugddiensten werd er gezongen, je deed spelletjes en je kreeg wekelijks een preek over allerlei onderwerpen.

Ik weet het nog als de dag van gisteren, er was weer een zangdienst. Ik stond met twee vriendinnen vooraan en de kinderen van de voorganger leidden de zangdienst.

Ik wist dat mijn vriendinnen een oogje hadden op de zoon van de voorganger. Hij was 5 jaar ouder, kon zingen én was gelovig. Picture perfect… Ik sprak er vaak over en vertelde aan mijn vriendinnen dat ik hem ook wel zag zitten. Iedereen vond hem leuk, dus ik moest dat dan ook maar proberen, of op zijn minst zeggen. Echter, gebeurde er in deze periode iets waardoor ik in een cirkel van zelfhaat belandde.

Tijdens deze zangdiensten, doen mensen altijd hun ogen dicht om te bidden. Ik keek rond en zag de dochter van de voorganger, met haar ogen dicht, druk bezig met bidden. Mijn aandacht was niet gevestigd op de zoon van de voorganger, maar op de dochter van de voorganger. Ik vond haar adembenemend mooi. Ik vroeg mij af waarom ik de zoon van de voorganger niet interessant vond.

Iedere meid in de kerk vond hem interessant. Waarom ik toch niet? Wat is er mis met mij? Het hield mij erg bezig. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden en betrapte mijzelf op de gedachte dat ik haar wilde zoenen. Eén week later kwam er een preek over homoseksualiteit, het was verkeerd, MAAR er was hoop, God kon je genezen. Tijdens deze preek kon ik mijn interesse voor de dochter van de voorganger plaatsen.

Ik had gevoelens voor haar. Ik merkte in de periode erna dat het niet alleen bij de dochter van de voorganger bleef. Ik begon vrouwen steeds interessanter te vinden en vocht tegelijkertijd tegen deze gevoelens alsof mijn leven er vanaf hing.

Ze mochten er niet zijn. Ik vroeg mij af hoe lang het nog zou duren, voordat God de juiste man op mij af zou sturen en mij zou genezen.

In deze periode begon ik mijn gevoelens sterk te onderdrukken. Ik werd een gesloten boek. Ik ben naar voren gegaan tijdens een zondagdienst. De voorganger vroeg namelijk of de mensen die een wonder nodig hadden,  naar voren wilden komen.

Ik zat daar vooraan, op mijn knieën, tussen mensen in rolstoelen en mensen met een lichamelijk beperkingen. Ik smeekte tot God met tranen die vloeiden. Sorry dat ik dingen heb gedacht die niet rein en heilig zijn. Alstublieft geneest u mij en genees mij van deze ziekte. De kerk waar ik naartoe ging was een onderdeel van een grote kerkgemeenschap in Nederland.

De doopdienst was in Groningen, in een gigantische kerk. Er was een doop bad op het podium en er was man aan publiek. Door je te laten dopen, kies je ervoor om te leven met God. Je doet hem hiermee een belofte om hem voor altijd te volgen en volgens zijn plan te leven. Het was de bedoeling dat je in de microfoon je getuigenis deed.

Je moest uitspreken waarom je je liet dopen. Dit terwijl er gelovige mensen in de kerk naar je kijken en dol enthousiast zijn.

Ik liep naar voren en weet nog precies wat ik zei door die microfoon: Ik wil zijn plan voor mijn leven volgen en een nieuw leven beginnen samen met Hem. Oké God, als u bestaat, dan is dit een kans voor u om dat te bewijzen. Het kan niet dat u mij zo wilt laten lijden. Waarom geneest u mij toch niet? Ik liet mij dopen, met de hoop om genezen te worden.

Het was een daad uit wanhoop. Ik merkte natuurlijk al snel dat de genezing niet kwam. Ik werd verliefd op een goede vriendin en werd weer opnieuw met mijn gevoelens voor vrouwen geconfronteerd. Ik had wel door dat het niet genezen kon worden. Ik wilde de kerk verlaten en wist dat ik hiermee mijn vader en stiefmoeder vreselijk veel pijn zou doen.

Het heeft dan ook lang geduurd voordat ik uiteindelijk weg ben gegaan. Toen ik eenmaal de kerk uit was, na veel gedoe met mijn vader en stiefmoeder, ben ik bij mijn moeder ingetrokken. Zij is niet gelovig en ik voelde mij afgewezen en niet geaccepteerd bij mijn vader, vandaar dat ik er weg wilde. Alleen al om het feit dat ik niet meer naar de kerk ging.

Van mijn gevoelens voor vrouwen wisten zij nog niets. Ik was hier 15 jaar. Ik was uit de kerk gestapt en had door dat ik gebrainwasht was. Maar wat doe je dan? Mijn basis was gevormd in de kerk. Nu valt je basis opeens weg en je hebt gevoelens die recht tegenover die basis komen te staan. Ik lag nachten huilend in bed, vol zelfhaat en belandde in een depressie. Ik had door dat ik lesbisch was en kon dit niet accepteren. Wat zouden mijn ouders zeggen?

Hoe zullen mensen mij gaan zien? En de gelovige familieleden dan? Mijn moeder was gefrustreerd. Ik liet niets los maar ze zag wel dat er echt iets speelde. Ze kon mij maar niet laten praten over wat me dwars zat. Op een keer ging het zo ver dat ik het leven niet meer zag zitten, ik had suïcidale gedachten. Mijn moeder heeft mij toen meegesleurd naar een psycholoog omdat ze bang was dat ik er anders snel een punt achter zou zetten.

Birds born in a cage think flying is an illness. Bij de psycholoog heb ik gepraat, gepraat en gepraat. Ik  heb  een hele lange tijd niet gesproken over de dingen die er voor mij toe deden.

Toen ik een andere psycholoog kreeg en hoorde dat zij lesbisch was, durfde ik steeds meer dingen los te laten. Ik had heel erg veel steun aan deze gesprekken. We hadden het over mijn opvoeding en al het bovenstaande. Ik werd begrepen en ik had een plekje om over mijn gevoelens te praten. Toch wist ik wel dat praten heel fijn was en een psycholoog handig was, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Je moet zelf uit die put klimmen.

Ik moest in mijn situatie eerlijk naar mijzelf gaan kijken. Ik wist dat ik lesbisch was. Nu moest ik dit niet meer verstoppen of negeren. Ik moest gaan beginnen met het accepteren van mijzelf. Ik moest de gebeurtenissen uit het verleden een plekje geven. Mijzelf gaan opbouwen en vormen. Ik was de kerk uit en was het niet meer eens met alle normen en waarden die mij daar waren aangeleerd.

Mijn basis en fundering waren in één klap foetsie, weg. Ik moest opnieuw de zin van het leven vinden. Waar sta IK voor als persoon? Dit is stapje voor stapje gegaan. Ik heb eerst tegen een paar vriendinnen verteld dat ik lesbisch ben. Zij reageerden ontzettend verbaasd, maar ook heel goed en zijn een gigantische steun geweest. Ik heb het aan familieleden verteld waarvan ik wist dat de reacties goed zouden zijn.

Ik heb een schrift gekocht en het vol geschreven met quotes. Ik heb zowat een boek geschreven over MIJN levensfilosofie. Waar sta ik voor? Ik heb heel veel gereflecteerd en gekeken naar mijzelf als persoon.

Stapje voor stapje ben ik mijzelf in de ogen gaan kijken. Ik heb veel tijd alleen genomen om weer in mijn kracht te gaan staan. Vandaag de dag studeer ik Maatschappelijk werk en Dienstverlening. In deze studie kom ik mijzelf tegen en ik merk dat ik daar vrede mee heb. Ik kan mijzelf aankijken in de spiegel. Ik vecht niet meer tegen mijn gevoelens voor vrouwen en ben open geworden. Open over mijn geaardheid, open over wie ik ben als persoon.

Nog niet iedereen weet dat ik op vrouwen val, ik heb nog wel angst maar ik ben op weg. Ik ben bijna sterk genoeg om eventuele negatieve reacties ook aan te kunnen. Die vogel ben ik, de kooi mijn opvoeding en het geloof. Dat is natuurlijk en aangeboren, het is normaal. Ik ben uit de kooi gebroken. Heb aardig wat wankele stappen moeten zetten buiten de kooi, maar ben nu aan het opstijgen en zal mijn vleugels wijd openslaan. Met mijn ervaringen wil ik mensen kunnen helpen en ik hoop deze mogelijkheden te krijgen in het latere werkveld.

Zou jij ook een gastblog voor ikVrouwvanJou willen schrijven? Dit mag gaan over alles rondom lesbisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan jouw coming out, jouw geloof of kinderwens. Mail ons gerust even op ikvrouwvanjou gmail. Verder praten over dit onderwerp of gewoon zin om een potje te kletsen? Meld je dan aan op ons forum. Je reactie doet me goed! Hey, wat een prachtig geschreven verhaal door een prachtig mens!

Niet elke kerk is zo. Bij mij in de kerk zitten een aantal homosexuele en lesbische stellen, en niemand kijkt daat raar van op. Ik geloof juist dat God je zo gemaakt heeft. En dat het juist gaat om de liefde, man vrouw, vrouw vrouw, man man, het maakt niets uit. Ik herken heel veel in dit verhaal. Ik kom uit een gereformeerde familie en mij werden ook allemaal regels opgelegd en ook ik dacht dat alles wat mij werd verteld de waarheid was.

Ik was altijd bang om iets verkeerd te doen waardoor ik als ik zou sterven in de hel zou komen. Ik ben een maand voor mijn 18e het huis uit gegaan en heb de gemeenschap verlaten.

Mijn basis viel ook weg. Ik dacht vaak dat ik misschien de verkeerde keus had gemaakt omdat alles nóg moeilijker geworden was voor mij. Het leven was in die tijd óverleven. Inmiddels ben ik in therapie en leer ook ik mijzelf te accepteren zoals ik ben. Mijn ouders zullen mij nooit accepteren maar ik moet leren dat ik leef voor mijn eigen geluk en niet voor dat van hen. Jij komt er wel Danique! Je bent goed op weg!

Ik herken mijzelf ook precies in jouw verhaal. Het gaat inderdaad soms zo ver dat je schuldgevoelens krijgt en denkt naar de hel te gaan wanneer je te overlijden komt. Fijn om te lezen dat je nu therapie krijgt en op weg bent, echt ontzettend knap.. Altijd jammer hoe dit kan lopen en zoveel met zich mee kan brengen. Dat laatste merk ik inderdaad de laatste tijd. Toen ik nog maar pas het huis uit was voelde ik me vreselijk ongelukkig en alleen.

Nu na 3,5 jaar begin in steeds meer nieuwe mensen te leren kennen die mij waarderen om wie ik echt ben ik dat is heel erg fijn. Iemand gaat niet naar de hel als je moeite Hebt met je vrouw of man zijn toch??? Dit raakt me echt heel erg! Ik weet precies hoe dat gaat in de meeste kerken.

Gelukkig gaat het in mijn kerk niet zo en wordt homoseksualiteit geen ziekte genoemd. Super tof dat je er nu gewoon open over durft te zijn! Dank je wel Ella! Gelukkig zijn er inderdaad ook kerken waarin mensen er anders naar kijken.

Danique ik heb n aantal vragen naar aanleiding van je indrukwekkende artikel. Zou je mij een email kunnen sturen? Ik zat toen zelfs in CenterParcs! Heb toen een mountainbike gehuurd en heb het gebied verkend, was een heerlijke en rustgevende trip in een prachtig gebied! Homo zijn werd als zondig bestempelt. Terwijl ik zeker wist dat het geen keuze of fase was. Ik voelde me totaal niet meer op mijn gemak met alle regels die de kerk oplegde. Ik ben uit de kerk gestapt. Nu zit ik bij een andere kerk.

Waar homo zijn voledig geaccepteerd word. Er zitten ook veel homoseksueele mensen in de gemeente. Dat maakt me zo blij. Wauw, die quote is echt fantastisch.

Vaak gaan ze een beetje langs me heen omdat je er zo mee wordt doodgegooid, maar deze is geweldig mooi! Een indrukwekkend verhaal en wat moedig van je dat je de kerk uit bent gestapt. Ik vind het nummer Take me to Church van Hozier hier prachtig bij passen. Ik vat dat nummer niet per se op als een fuck you naar de hele kerk, maar wel als een fuck you naar mensen en de kerk die je willen straffen voor wie je bent.

Ja Take me to church is echt een prachtig nummer. De eerste keer dat ik het hoorde kreeg ik kippenvel. Is inderdaad heel toepasselijk. Lesbiennes likken elkaar zeiknat. Lesbi pret met Linda en Kelsey. Tessa en Manon kennen elkaar van binnen en buiten. Twee sappige kutjes in het VanderValk hotel. Twee mature bi meiden blijven op hun hotelkamer. Nederlandse meisjes hebben gewoon zin in seks. Nederlandse bi meisjes genieten van de natuur. Huppelen door de duinen met twee Hollandse lesbiennes.

Hollandse Sofia Valentine is ook dol op de vrouwtjes. Fotograaf Sjors cast twee botergeile meisjes. Alle speeltjes en voorbinddildo's komen uit de kast voor pornodiva Laura. Nederlandse vriendin biecht lesbische verlangens op. Nederlandse glorie uit de oude doos: Blonde milf heeft lesbienne Sintia op de koffie. Sofia Valentine laat de wens van Hollandse Marileine in vervulling gaan.

Pornodiva Marianne rookt rustig een sigaar in haar blote kutje. Blonde pornodivva Melizza More beft een Nederlandse lesbienne klaar. Hollandse lesbiennes hebben geld nodig en maken een porno met Don en Ad. Handyman laat twee vrouwtjes op zijn snikkel rijden. Ben ik bi, of ben ik t nie? Ze wil een bloedgeil trio met haar hartsvriendin. Geneukt met een voorbindlul tijdens Sneekweek.

Dames likken elkaar naar climax. Strakke vrouwenkontjes in de dancing. Lekker glibberen met lesbische vriendinnen. De calipso haalt het geilste in deze lesbiennes naar boven.

.
Bi vrouw nl lekker afzuigen


Alle speeltjes en voorbinddildo's komen uit de kast voor pornodiva Laura. Nederlandse vriendin biecht lesbische verlangens op.

Nederlandse glorie uit de oude doos: Blonde milf heeft lesbienne Sintia op de koffie. Sofia Valentine laat de wens van Hollandse Marileine in vervulling gaan. Pornodiva Marianne rookt rustig een sigaar in haar blote kutje. Blonde pornodivva Melizza More beft een Nederlandse lesbienne klaar. Hollandse lesbiennes hebben geld nodig en maken een porno met Don en Ad.

Handyman laat twee vrouwtjes op zijn snikkel rijden. Ben ik bi, of ben ik t nie? Ze wil een bloedgeil trio met haar hartsvriendin. Geneukt met een voorbindlul tijdens Sneekweek. Dames likken elkaar naar climax. Strakke vrouwenkontjes in de dancing. Lekker glibberen met lesbische vriendinnen.

De calipso haalt het geilste in deze lesbiennes naar boven. Handyman lult twee middelbare vrouwen naar knetterend orgasme. Zigeuner vrouw laat zich likken door een Hollands tienertje. Een dagje aan het strand in Egmond aan Zee. Lisa en Stacey gaan als een malle los voor handyman. Heerlijke lesbiennes komen spuitend klaar door dildo. Hartsvriendinnen likken elkaar naar hoogtepunt.

Hitsige popo trekt zijn knuppel uit de broek voor trio. Hete tieners kwartetten op de hotelkamer. Twee kapsters geknipt en geschoren door kale tarzan. Twee gewillige pijpsletjes voor handyman. Op de website van de Zij aan Zij is er daarnaast ook genoeg te vinden voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Nieuwtjes, uitgaanstips en ook weer een forum en dating gedeelte. Wat wel een beetje jammer is, is dat je voor beiden abonnee moet zijn. Je kan voor 25 euro een half jaar lid worden. Je krijgt dan een half jaar lang het blad toegestuurd en krijgt ook toegang tot het forum en date gedeelte.

Beiden lijken overigens niet heel erg actief te zijn. Je kunt hier chatten en elkaar ontmoeten. Niet echt een datingsite dus, maar meer een ontmoetingsplek. Naast deze sites die speciaal gemaakt lijken te zijn voor de lesbische, homoseksuele en biseksuele mensen, zijn er natuurlijk ook nog de gewone datingsites. Ook op deze sites kan je gewoon aangeven of je opzoek bent naar iemand van het andere of van hetzelfde geslacht. Het nadeel vind ik dat je als lesbische vrouw alsnog ontzettend veel berichtjes van mannen krijgt, die je proberen te bekeren.

Scarlet en ik hebben elkaar tenslotte ook gewoon ontmoet via Relatieplanet. Besluit je online op onderzoek uit te gaan, wees dan altijd voorzichtig. Al wordt er aangegeven dat de profielen worden gecheckt, er kunnen altijd mensen bij zitten die niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Pas ook een beetje op met de webcam. Hoe vaak Scarlet en ik wel niet mannen aan de haak hadden terwijl we dachten dat het vrouwen waren…  Het kan heel leuk en spannend zijn, maar vertrouw niet iedereen blindelings. Gelukkig werd ik verliefd op iemand die ook verliefd op mij was. Sindsdien zijn we al anderhalf jaar verder daarvoor had ik geen weet dat ik ook op vrouwen zou kunnen vallen. Ik heb mijn vriendin leren kennen op Expreszo. Liefde moet je in mijn ogen gewoon tegenkomen.

Ik heb mijn vriendin ontmoet via Wapa, soort tinder voor lesbiennes. Na die maand afgesproken en het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht hihi. Al 3 maanden heel gelukkig! Ik heb mijn vriendin ook online leren kennen! Een echte Expreszo succes story. We zijn inmiddels al weer meer dan drie jaar samen! Vond het in het echt altijd maar moeilijk om op iemand af te stappen, omdat je toch niet altijd zeker weet of diegene ook op meisjes valt.

Datingsites zijn daarom echt een uitkomst! Ook al is dit niet echt voor mij, toch vind ik het een goed artikel. Ik hoop dat meiden ook mannen die erachter komen dat ze op hetzelfde geslacht vallen hier niet bang voor zijn en niet zich schamen hiervoor…! Dat vind ik echt zonde. Okcupid is gratis en met de mogelijkheid vrouw -vrouw te kiezen zonder dat mannen je profiel dan kunnen zien en reageren. Want ik ben namelijk bang dat er vooral oudere mensen zijn.

Ik ben zelf namelijk 14 en ik weet niet of er ook mensen van zo oud op die site zitten? Ik ben 71 en sinds een aantal jaren uit de kast als Transvrouw en Lesbienne. Ben ik te laat? Nee natuurlijk niet, hoor ik dan.

Is er voor mij een passende site? Ik heb enorm gelachen om dat filmpje van jullie. Bij deze plaatsvervangende excuses voor mijn vervelende mannenbroeders die geen respect hebben voor meisjes die echt alleen meisjes willen ontmoeten. Hallo ik ben een jonge vrouw. Volledig afgeschermd ook voor niet leden. Hoi ik ben Samantha ik ben 17 jaar en ik vraag me af of er ook mensen zijn vanaf 17 of 18 en ik hoop dat deze site goed is en vertrouwelijk alvast bedankt. Ik merk dat het ontmoeten van een leuke vrouw voor een relatie erg moeilijk wordt naarmate je ouder wordt.

Zelf zie ik er totaal niet standaard gay uit en heb best een knap uiterlijk. Wat is een handige site?? Sorry ik ben hier niet bekent mee maar dat maatje Wat ik zoek is de bedoeling dat t een vrouw is ik ben zelf 49 hoop snel wat te vernemen van jouxxxx. Dag Wil, …ik ben Fan … ook 49 … totaal geen ervaring met datingsites … zullen we wat e-mailen met elkaar.

Algemene Datingsites Naast deze sites die speciaal gemaakt lijken te zijn voor de lesbische, homoseksuele en biseksuele mensen, zijn er natuurlijk ook nog de gewone datingsites. Op welke datingsite heb jij wel eens gezeten? Lilian ikwordvrolijkvan 28 januari at Tirza 28 januari at VeerlePlume 28 januari at Sanne 28 januari at Marit 28 januari at Esmée 29 januari at Megan 29 januari at Frédérique 29 januari at Hanne 13 februari at Lincy 22 augustus at Maud 21 augustus at Rene 12 januari at Carolien 6 maart at Samantha 10 september at Kiek 14 december at Char 15 december at Nirac 19 december at Wil 8 januari at Fan 3 februari at Hanna 28 april at Leave a Comment Cancel Comment Comment.

About us Wij, Joyce en Scarlet , zijn de twee vrouwen die deze blog bijhouden. We hebben sinds een relatie.

lesbi lesbo

Sex kontakt forum emmen sex


De term lesbisch is afgeleid van de naam van het Griekse eiland Lesbos , waar de dichteres Sappho leefde, die over de vrouwenliefde dichtte. In Vlaanderen wordt vooral de term holebi gebruikt, waarmee homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen worden bedoeld.

Onderzoek door de Universiteit van Indiana uit onder personen wees uit dat lesbische vrouwen tijdens seks met hun partner vaker een orgasme bereiken dan heteroseksuele vrouwen: Homofobie gericht tegen vrouwen wordt ook wel lesbofobie genoemd. De term lesbofobie ontstond om lesbiennes en de vijandigheid tegen hen zichtbaarder te maken. Voorts heeft lesbofobie enkele specifieke kenmerken en oorzaken. Vaak gaat het bijvoorbeeld gepaard met seksisme en machismo. Homoseksualiteit onder vrouwen was heel lang verborgen en stilzwijgend.

Lesbische vrouwen waren maatschappelijk doorgaans onzichtbaar, onder meer doordat seksuele contacten tussen vrouwen als minder problematisch werden gezien dan bij mannen onderling. De tijdens de middeleeuwen strafbaar geworden zonde van de sodomie had namelijk vooral betrekking op anale penetratie.

Seksuele handelingen tussen vrouwen kregen daarom nauwelijks aandacht van theologen en juristen. Zo kwam in de Engelse Buggery Act uit vrouwelijke sodomie niet voor en hoewel de bepaling over sodomie in het strafwetboek van keizer Karel V uit , de Concessio Criminalis Carolina , wel op vrouwen van toepassing was, zijn er in Europa nauwelijks strafprocessen wegens homoseksuele handelingen tussen vrouwen bekend.

Een uitzondering daarop vormde het gebied wat later de Zuidelijke Nederlanden werden, waar tussen en het relatief hoge aantal van 1 op de 10 van sodomie beschuldigden vrouw was. Een mogelijke reden hiervoor is dat in deze periode, vrouwen in dit gebied vaker economisch zelfstandig en maatschappelijk actief waren en zich daardoor makkelijker seksuele omgang met andere vrouwen konden veroorloven, maar tegelijk een grotere kans hadden om betrapt te worden.

In de Zuidelijke Nederlanden werden wegens sodomie veroordeelde vrouwen net als mannelijke sodomieten middels de brandstapel ter dood gebracht - een zwaardere straf dan elders in Europa gangbaar was, waar zulke vrouwen doorgaans op een "vrouwelijke" wijze terechtgesteld werden door ze te verdrinken of levend te begraven.

Door deze terughoudendheid van de overheid ontstonden in de 18e eeuw voor homoseksuele mannen al enkele cafe's en netwerken, maar voor vrouwen, destijds ook wel tribades genoemd, zijn hier zo goed als geen sporen van. Wel konden welgestelde dames als Betje Wolff en Aagje Deken samenwonen en in romantische geschriften hun platonische liefde uiten. Tezelfdertijd waren er in Parijs hardnekkige roddels over een "sekte van Anandrynes" bestaande uit vrouwen die seks met elkaar hadden en mannen haatten en waarvan zelfs koningin Marie Antoinette lid van zou zijn geweest.

Als gevolg van de Verlichting werd de strafbaarheid van homoseksuele handelingen na de Franse Revolutie afgeschaft en dit werd bevestigd in het nieuwe Franse wetboek van strafrecht, de Code Pénal van In Pruisen en Engeland, bleef de strafbaarheid bestaan, al werd wel de doodstraf vervangen door een gevangenisstraf.

Vóór het begin van de twintigste eeuw bestonden lesbiennes nog niet als voor de buitenwereld herkenbare sociale categorie. Het waren seksuologen als Havelock Ellis en Richard von Krafft-Ebing die rond homoseksualiteit onder vrouwen typeerden als een 'omkering' van gendereigenschappen seksuele inversie.

Eerder, in de jaren veertig van de 19e eeuw werden in progressieve kringen in Berlijn overigens reeds vrouwen gesignaleerd die graag in mannenkleding uitgingen travestie , onder wie ook Marie Dähnhardt , de ex- echtgenote van de links-Hegeliaanse filosoof Max Stirner ; een notie daarbij van al dan niet vermeende homoseksualiteit leek destijds echter te ontbreken. Deze wetenschappers beschreven lesbiennes als vrouwen met mannelijke trekken, die relaties aangaan met feminiene vrouwen, wat bekend kwam te staan als een butch en femme -relatie.

In de jaren twintig wordt dit ook in het publieke leven zichtbaar en duiken deze types bijvoorbeeld steeds regelmatiger in de literatuur op, zij het meestal in negatieve zin bijvoorbeeld in The Fox uit van D. Veel explicieter — en positiever - is het boek The Well of Loneliness uit van Radclyffe Hall waarin de heldin Stephen Gordon en de schrijfster overigens zelf ook internationaal hét rolmodel voor lesbische vrouwen werd die zichzelf als butch identificeerden.

In deze periode gold Berlijn als het centrum bij uitstek voor lesbische vrouwen. Er waren voor hen clubs, bars en cafés in een aantal dat nadien niet meer overtroffen werd. Daarnaast waren er meerdere op lesbiennes gerichte tijdschriften, zoals Die Freundin , dat van verscheen, en kwam in de eerste film met openlijk lesbische personages uit: We zijn inmiddels al weer meer dan drie jaar samen!

Vond het in het echt altijd maar moeilijk om op iemand af te stappen, omdat je toch niet altijd zeker weet of diegene ook op meisjes valt. Datingsites zijn daarom echt een uitkomst! Ook al is dit niet echt voor mij, toch vind ik het een goed artikel. Ik hoop dat meiden ook mannen die erachter komen dat ze op hetzelfde geslacht vallen hier niet bang voor zijn en niet zich schamen hiervoor…! Dat vind ik echt zonde. Okcupid is gratis en met de mogelijkheid vrouw -vrouw te kiezen zonder dat mannen je profiel dan kunnen zien en reageren.

Want ik ben namelijk bang dat er vooral oudere mensen zijn. Ik ben zelf namelijk 14 en ik weet niet of er ook mensen van zo oud op die site zitten? Ik ben 71 en sinds een aantal jaren uit de kast als Transvrouw en Lesbienne. Ben ik te laat? Nee natuurlijk niet, hoor ik dan. Is er voor mij een passende site? Ik heb enorm gelachen om dat filmpje van jullie. Bij deze plaatsvervangende excuses voor mijn vervelende mannenbroeders die geen respect hebben voor meisjes die echt alleen meisjes willen ontmoeten.

Hallo ik ben een jonge vrouw. Volledig afgeschermd ook voor niet leden. Hoi ik ben Samantha ik ben 17 jaar en ik vraag me af of er ook mensen zijn vanaf 17 of 18 en ik hoop dat deze site goed is en vertrouwelijk alvast bedankt. Ik merk dat het ontmoeten van een leuke vrouw voor een relatie erg moeilijk wordt naarmate je ouder wordt.

Zelf zie ik er totaal niet standaard gay uit en heb best een knap uiterlijk. Wat is een handige site?? Sorry ik ben hier niet bekent mee maar dat maatje Wat ik zoek is de bedoeling dat t een vrouw is ik ben zelf 49 hoop snel wat te vernemen van jouxxxx.

Dag Wil, …ik ben Fan … ook 49 … totaal geen ervaring met datingsites … zullen we wat e-mailen met elkaar. Algemene Datingsites Naast deze sites die speciaal gemaakt lijken te zijn voor de lesbische, homoseksuele en biseksuele mensen, zijn er natuurlijk ook nog de gewone datingsites.

Op welke datingsite heb jij wel eens gezeten? Lilian ikwordvrolijkvan 28 januari at Tirza 28 januari at VeerlePlume 28 januari at Sanne 28 januari at Marit 28 januari at Esmée 29 januari at Megan 29 januari at Frédérique 29 januari at Hanne 13 februari at Lincy 22 augustus at Maud 21 augustus at Rene 12 januari at Carolien 6 maart at Samantha 10 september at Kiek 14 december at Char 15 december at Nirac 19 december at Wil 8 januari at Fan 3 februari at Hanna 28 april at Leave a Comment Cancel Comment Comment.

About us Wij, Joyce en Scarlet , zijn de twee vrouwen die deze blog bijhouden. We hebben sinds een relatie. Voorbeelden zien voor de vertaling lesbisch Bijvoeglijk naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling een lesbienne voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling een lesbische 78 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling een lesbo 23 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling een lesbie 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling n lesbienne 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling n lesbo 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling n lesbische 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling lesbi 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die geen lesbienne bevatten 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Daddy issues, self-loathing, possibly a lesbian. Problemen met haar vader, laag zelfbeeld, mogelijk lesbisch. A woman in my office is a lesbian. Een vrouw bij mij op kantoor is lesbisch. A lesbian is willing to pay a shit load to find out where she is.

Een lesbienne heeft veel geld voor haar betaald. A lesbian is looking for her, she pays much! A lesbian activist chronicling the protests in Syria. Een lesbische activiste die over de protesten in Syrië bericht.

lesbi lesbo