Man gezocht voor sex meisje vingert haar kutje

man gezocht voor sex meisje vingert haar kutje

Verdachte is derhalve niet degene geweest van wie het initiatief is uitgegaan. De verklaring van [slachtoffer 3] is niet geloofwaardig. Ten aanzien van haar bewering dat verdachte haar zou hebben verkracht heeft zij tegenstrijdige verklaringen afgelegd. Ook [slachtoffer 3] is niet onvrijwillig de prostitutie in gegaan.

Ten aanzien van het onder 4 ten laste gelegde heeft de raadsman vrijspraak bepleit omdat er onvoldoende wettig en overtuigend bewijs is. De raadsman heeft daartoe onder meer aangevoerd dat het bewijs voor het onder 4 ten laste gelegde uitsluitend bestaat uit de verklaring van aangeefster.

De inhoud van de verklaring wordt echter door verdachte en medeverdachte ontkend en er is geen steunbewijs voor de verklaring van aangeefster. Uit de omstandigheid dat de verklaring van aangeefster door de officier van justitie wordt aangemerkt als een gedetailleerde verklaring, vloeit niet voort dat zij de waarheid spreekt.

Ten aanzien van het onder 5 ten laste gelegde heeft de raadsman vrijspraak bepleit omdat er geen wettig en overtuigend bewijs is. De essentie van artikel b van het Wetboek van Strafrecht is dat er sprake moet zijn van iemand die kennelijk de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt.

Na het zien van de foto's kan niet worden geconcludeerd dat evident sprake is van een meisje dat nog geen 18 jaar is. De deskundigen hebben hun mening waarschijnlijk mede gebaseerd op de wetenschap dat het meisje op de afbeeldingen jonger is dan 18 jaar. Ten aanzien van het onder 5 ten laste gelegde.

De rechtbank acht niet wettig en overtuigend bewezen hetgeen aan verdachte onder 5 is ten laste gelegd. Daartoe overweegt de rechtbank als volgt. De rechtbank heeft kennis genomen van de foto's en op grond van deze eigen waarneming is de rechtbank van oordeel dat uit de foto's niet kan worden afgeleid dat evident is dat daarop een persoon staat afgebeeld die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt.

Het enkele feit dat vast is komen te staan dat de afgebeelde meisjes jonger zijn dan 18 jaar, is hiertoe onvoldoende. De rechtbank zal verdachte dan ook vrijspreken van het onder 5 ten laste gelegde. Ten aanzien van het onder 1, 2, 3 en 4 ten laste gelegde. De rechtbank heeft bij de beoordeling van het onder 1, 2, 3 en 4 ten laste gelegde acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen in de wettelijke vorm opgemaakt, zakelijk weergegeven. Daarbij is ieder bewijsmiddel, ook in zijn onderdelen, slechts gebruikt met betrekking tot het feit of de feiten waarop het blijkens zijn inhoud in het bijzonder betrekking heeft.

De verklaring door verdachte op de terechtzitting afgelegd. Ik woon samen met mijn stiefvader [medeverdachte] aan de [adres verdachte]. Ik heb [slachtoffer 1] geholpen om in de prostitutie aan het werk te gaan. Ik wist dat zij 16 jaar oud was. Ik was daarmee bezig totdat ik ben aangehouden. De advertentie van [slachtoffer 1] heb ik geplaatst met de foto's. Zij had als werknaam [werknaam slachtoffer 1].

Zij werd dan gebeld en ze maakte een afspraak met de klant. Als ze klaar was pingde ze mij en dan ging ik haar ophalen en dan verdeelden wij het geld. We hadden afgesproken dat wij elk de helft kregen van de verdiensten van [slachtoffer 1]. In de advertentie had ik gezet dat de meisjes 18 jaar oud waren omdat het regelen van prostitutie ten aanzien van minderjarigen strafbaar is. Als ik zelf vervoer had, was ik chauffeur.

Ik heb de adressen voor de ontvangst van klanten geregeld aan de [adres verdachte] en de[adres 1]. Aan de [adres verdachte] werd het huis waar ik woonde gebruikt en ook het huis van de buurman,[getuige 2], die daar tegenover woonde. Ook [getuige 4] en [betrokkene 1] stelden hun huis beschikbaar voor mij. In dat huis heb ik andere lakens gebracht en de kamer schoon gemaakt voor er een klant kwam. Zij kregen er geld voor van mij en[getuige 2] ook.

Ik heb ook condooms geregeld. De telefoon kreeg ze van mij met een simkaart. Het was een gemakkelijke manier voor mij om geld te verdienen. Bij cardates maakte [slachtoffer 1]een afspraak en als ze klaar was pingde ze mij en gaf zij het geld. Ik heb [slachtoffer 1]naar Hoogezand gebracht. Zij zag toen dat [slachtoffer 1]mij het geld gaf. Ik zei toen dat [slachtoffer 1]werkte als prostituee.

Het klopt dat ik aan [slachtoffer 3] een werktelefoon, een Samsung, en een simkaart heb gegeven. De advertentie en de foto's hebben wij samen gemaakt. Ik wist dat [slachtoffer 3] 16 jaar oud was. Ik heb een paar keer om foto's van haar gevraagd en ik plaatste de advertentie van [slachtoffer 3] op seksmarkt.

Ik heb meerdere keren seks gehad met [slachtoffer 1]. Ik wilde meer geld verdienen. Ik vertelde haar hoe het werkte en hoe ik te werk ging. Ik heb de advertentie van [slachtoffer 2] op internet gezet. Zij heeft 1 keer voor mij gewerkt aan de[adres 1]; zij heeft daar op die dag 2 klanten ontvangen.

Toen zij klaar was hebben we het geld door de helft verdeeld en heb ik haar weggebracht. Ik wist dat zij 17 jaar oud was. U houdt mij de ping berichten tussen [slachtoffer 2] en mij van 9 januari voor. De inhoud daarvan kan kloppen. Voor de inhoud van de advertentie was het van belang te weten of ze ook seks zonder condoom deed.

Dan kon ze meer geld verdienen. Ik had het wachtwoord van het account [werknaam slachtoffer 1] hotmail. Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [verdachte] d.

Ik had nog een oude Samsung. Ze had haar telefoonnummer van die simkaart bij haar advertentie gezet en wilde daarom een telefoon hebben om die simkaart te gebruiken. Volgens mij is [slachtoffer 3]16 jaar. Dat zei ze tegen mij. Ik heb toen ja gezegd. Ik heb haar met mijn auto een Golf 3 VRS weggebracht. Ik heb haar ook weer opgehaald. Toen ik haar ophaalde was [slachtoffer 3]daarbij. De advertentie van [slachtoffer 1]is alleen met mijn computer geplaatst op sexmarkt en speurders.

Ik heb ook wel seks met [slachtoffer 3]gehad in de [adres verdachte]. Ik heb [slachtoffer 1], [slachtoffer 3]en [slachtoffer 2]geholpen in de prostitutie. Ik had gewoon [slachtoffer 2]gevraagd of ze geld wilde verdienen. De meisjes  kregen daar geld voor en daarvan kreeg ik de helft. Ik had toen een auto en ik bracht ze weg, ik regelde een afwerkplek en dan zou ik de helft krijgen. Het klopt dat ik vervoer regelde en de afwerkplek.

Dat was in de [adres verdachte] en de andere bij [getuige 2], een tegenoverbuurman van mij, en[adres 1]. Dat gold zowel voor [slachtoffer 1]en voor [slachtoffer 2], en voor [slachtoffer 3]. Ik heb seks gehad met Grace, [slachtoffer 3]en [slachtoffer 1]op mijn slaapkamer op de [adres verdachte]. Met [slachtoffer 2]en [slachtoffer 1]ben ik naar bed geweest.

Ik heb plekken geregeld aan de [adres verdachte] en de[adres 1]. Eén keer voor [slachtoffer 2], en een aantal keren maximaal zo lang ze werkten, die tijd dat ze werkten. Dan wordt zij gebeld, maakt zij een afspraak. En dan word ik gebeld of geappt van "kan je me komen ophalen?

Dan stapte ik in mijn auto. En dan ging ik haar weg brengen. Daarna ging ik haar weer ophalen en dan kreeg ik de helft van het geld. Zij appte mij dan kan je me komen ophalen. De prijsverdeling gold ook voor de anderen. Ja voor [slachtoffer 2], dat was één keer. Ik heb haar acht keer, negen keer maximaal weg gebracht, of iets geregeld. Daar kreeg ik geld voor. En toen heb ik de helft van het geld gekregen.

Ik zat zelf ook een beetje in geldproblemen, en ik dacht "makkelijk geld verdienen". Er ging voor mij snel een belletje rinkelen in mijn hoofd van: Ik hoef alleen maar weg te brengen of een plek voor haar te regelen. Die advertenties werden op seksmarkt geplaatst op mijn computer in mijn huis. Die stond in mijn slaapkamer. Proces-verbaal van bevindingen d. Uit het digitale onderzoek en het internet onderzoek in de zaak Anviang de rechtbank begrijpt de zaak: Dit waren, volgens de aangeefsters [slachtoffer 1], [slachtoffer 2] en [slachtoffer 3], de door de verdachte [verdachte] geplaatste seksadvertenties.

Ik verbalisant heb op 10 juni een vordering met daarin de advertentienummers naar www. Op 3 juli heb ik digitaal de uitkomsten van de vorderingen ontvangen. Hieruit blijkt het volgende:. Hou je van anaal en wilde seks maak dan een afspraak met mij: Op 14 januari om Op maandag 14 januari Ik verbalisant heb op 18 juli een vordering gedaan bij de provider van het bovengenoemd ip adres te weten Ziggo gedaan.

Op 19 juli heb ik van Ziggo de naw gegevens behorende bij bovengenoemde ip adres en data ontvangen. Uit de gegevens van Ziggo blijkt dat deze advertentie gemaakt dan wel bewerkt is door een computer met een aansluiting welke staat op naam van [medeverdachte], [adres verdachte] [adres verdachte].

Diep in m'n kutje. Bel me voor afspraak [telefoonnummer]: Op zondag 25 november is deze advertentie volgens de gegevens van www. Op zondag 25 november Op de volgende data en tijdstippen blijkt dat er eveneens ingelogd is op deze advertentie. Op maandag 28 januari Op donderdag 31 januari Op de volgende data en tijdstippen blijkt eveneens met dit ip adres te zijn ingelogd op deze advertentie: Proces-verbaal van verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1], geboren op.

Ongeveer in november stuurde [verdachte] mij een ping of ik geld wilde verdienen of dat ik vriendinnen wist die geld wilden verdienen. In het begin had ik er geen belang bij en zei ik steeds nee. Op de een of ander manier heeft hij mij omgepraat. Hij had schulden en boetes die hij moest afbetalen en dat hij anders de cel in zou gaan.

Dat zei hij tegen mij. Het was wel duidelijk voor mij dat ik seks moest hebben met mannen. Hij begon aan te dringen om een advertentie te maken. Hij wilde een advertentie zetten waarin ik mezelf aanbood. Ik moest foto's maken en heb hem toen ook gezegd dat ik dit niet wilde.

Hij drong erg aan op de foto's en ik had al toegezegd. Elke dag vroeg hij via ping wanneer ik de foto's zou maken. Ik pingde hem dat het nog wel kwam maar stelde het zo vaak mogelijk uit. Ik kreeg verschillende berichtjes per dag. Het ging om pikante foto's, naaktfoto's en foto's met weinig kleding aan.

Op een gegeven moment heb ik de foto's gemaakt en al heel snel stond er een advertentie op internet. De advertentie heeft gestaan op sexmarkt. Er werd op de advertentie gereageerd. Ik reageerde alleen op sms'jes. Ik werd gebeld door mannen die mij vroegen of ik [werknaam slachtoffer 1] was en of ik op sexmarkt stond.

Ze wilden een afspraak maken. Omdat ik naar school ga, had ik heel af en toe een afspraak met iemand. Dan belde er een man en die maakt een afspraak en vraagt wat er mogelijk is en de kosten enzo. Ik vertelde wat mogelijk was en wat de kosten waren voor bepaalde dingen. Ik zei altijd dat ik geen anaal deed en ik probeerde zoveel mogelijk afspraken te maken met condoom alleen soms had ik ook afspraken zonder condoom. Voor buiten de stad, hoe verder weg, werd het duurder.

Ik had met de klanten afgesproken dat ze mij van te voren het adres door moesten sms'en. Daarna kon je af en toe wel cardaten. Ik sprak op een plek af en dan reden we naar een plek waar het rustig was. In de advertentie stond dat ik 18 jaar was. Er werd van tevoren afgerekend door de klant.

Ik stopte het geld in mijn tas. De helft van het geld was voor mij. In het begin vroeg [verdachte]ook wel eens meer dan de helft. Ik gaf hem dat dan ook, omdat hij in de schulden zat. Bij het maken van de advertentie had ik afgesproken dat hij de helft zou krijgen.

Nadat ik de telefoon kreeg, kreeg ik klanten. Ik pingde [verdachte]dat ik een klant had. Dan vroeg hij waar en dan gaf ik het adres door.

Hij kwam mij dan ophalen en dan reden wij erheen. Ik schat dat ik 20 klanten heb gehad in januari en februari. Het waren mannen tussen de 35 en Ik ben in de stad Groningen geweest en in Winsum, Hoogezand en Marum. Alleen [verdachte]heeft mij gereden.

Op een gegeven moment heeft hij een ontvangstadres geregeld. Dat was eerst aan de[adres 1], volgens mij [huisnummer]. Ik had daar een afspraak met klanten; [verdachte]was er dan ook. Ik denk dat ik er 5 keer geweest ben. De klanten betaalden mij en ik betaalde [verdachte]in de woning.

Toen zijn stiefvader een week weg was heb ik klanten bij hem thuis ontvangen, zo'n twee of drie. Ook heb ik klanten ontvangen bij [verdachte]in de straat, bij [getuige 2]. Tot een week geleden heb ik voor het laatst gewerkt. Een cardate duurde niet langer dan een half uur tot drie kwartier; dat was gewoon voorspel met seks. Daarmee bedoel ik pijpen en aftrekken en daarna nog gewoon seks, dat is geslachtsgemeenschap. Ik heb ook een aantal malen seks zonder condoom gehad met mannen. Dat was op verzoek van de klanten.

Op de adressen bleef ik maximaal een uur. Als hij niet lekker in zijn vel zat, of geïrriteerd was reageerde hij dat af op mij via de telefoon. Dan zei hij altijd dingen die niet zo aardig waren. Als ik commentaar had op iets dan deed hij vaak loze bedreigingen.

Als ik geen zin had dan zei ik er niets van. Hij zei tegen mij kom je even en dan hadden wij seks. Ik moest dan naar zijn slaapkamer of de slaapkamer waar we waren.

Ik zei niet dat ik dat niet wou, maar mijn gevoel zei van niet. Hij stuurde mij een foto van hoe hij dat deed. Hij stuurde dan een foto van hemzelf gekleed.

Hij maakte dan een foto van onderlangs omdat ik niet precies begreep wat hij bedoelde. De prijzen waren euro in de stad en per 25 kilometer 25 euro erbij. Ik ben nooit langer dan een uur weggeweest exclusief de reistijd. Hij vertelde mij wat ik moest vragen voor een uur en dat hij de helft zou krijgen.

Dat was volgens hem eerlijk. Een aantal klanten wilden seks zonder condoom. Je kreeg dan meer geld. Ik denk dat ik 5 cardates heb gehad en het aantal huisbezoeken weet ik niet. Proces-verbaal van verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1] d. De woning van [getuige 2] ligt schuin tegenover de woning waar [verdachte] woonde. Een huisnummer weet ik niet. Ik had geen sleutel om binnen te komen. Ik belde aan of ik pingde met [verdachte] en dan liet [verdachte] of [getuige 2] mij binnen.

Elke keer als ik daar kwam, was [getuige 2] er ook. Ik liet de klanten binnen en ging dan met de klant naar de slaapkamer. Ik liet de klanten uit en ging ook naar de woonkamer om te wachten op [verdachte].

Als [verdachte]kwam, gaf ik hem het deel van zijn geld waar [getuige 2] bij was. Proces-verbaal v an verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1] d.

Ik mocht alleen de straat noemen. Als de klant in de straat was dan pas het nummer. Dit in verband met de veiligheid zo zei hij. De ontvangstadressen waren[adres 1], volgens mij[huisnummer], [adres verdachte] [huisnummer] en de andere aan de [adres verdachte]. Aan de overkant van [huisnummer]. Welk email adres weet ik niet meer precies. In de advertentie stond [werknaam slachtoffer 1] en er was ook een [werknaam slachtoffer 1] De [adres verdachte], de woning van [verdachte], kwam ik binnen via [verdachte].

Hij was gewoon thuis en deed dan open. Ik heb daar niet meer dan 5 klanten gehad. Al de verklaringen die ik tot nu toe heb afgelegd in deze zaak, daarvan wil ik dat die als aangifte worden beschouwd. Na de intake is [betrokkene 2] als getuige gehoord. Tijdens het opnemen van de intake en de getuige-verklaringen toonde [betrokkene 2] verschillende whatsapp berichten die op haar mobiele telefoon, merk Samsung, type GT, mobiel nummer [telefoonnummer betrokkene 2] , stonden.

Deze whatsapp-berichten gaven onder andere de communicatie weer tussen dit mobiele nummer en het mobiele nummer [telefoonnummer verdachte], zijnde een van de bekende mobiele telefoonnummers van [verdachte] geboren te [geboorteplaats] op [geboortedatum]. Alle whatsapp berichten van deze inbeslaggenomen telefoon met het mobiele nummer [telefoonnummer betrokkene 2]. De berichtgeving vond plaats tussen november en april De exacte data en tijdstippen staan op de bijlagen bij de berichten vermeld.

Hierbij is het volgende bevonden:. Om dat ik hem niet laat neuken en weet dat 5 meisjes voor me werken. Jij kent veel gekke tangas tog OPM verbalisant: Mobiele nummer van [verdachte]: Want ik ga dikke huis in haren maar geld moet wel blijven rollen snap je. Aan 2 meiden die niet elke dag kunnen kan ik niet die huis van betalen. Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3], geboren op [geboortedatum slachtoffer 3], d.

Hij liet advertenties zien van andere meisjes. Een advertentie van [slachtoffer 1], dit meisje ken ik. Want [verdachte] had mij een keer opgehaald, toen woonde ik in [woonplaats slachtoffer 3].

Dit was twee weken voordat ik bij hem thuis kwam. Ik denk dat dit in januari is geweest van dit jaar. Toen hadden we alleen nog gesproken via de app, toen hadden we ook al het werk besproken. We reden naar de [adres 2], daar moesten we even wachten, 10 minuten ofzo en toen kwam ze eraan lopen. Dit was [slachtoffer 1], ik kende haar toen nog niet. Ik ging achter in de auto zitten en [slachtoffer 1]ging voorin de auto naast [verdachte]zitten.

Ik zag dat [slachtoffer 1]hem geld gaf, ik zag een paar papiertjes, bankbiljetten. Het is een blank meisje, met blond haar tot haar schouders. Ik zag dat ze hakken aan had en ik vond dat ze er wel ouder als 16 jaar uitzag.

Ze had ook nog kousen of panty's aan en een kort zwart jurkje. Het waren van die kousen, van die dunne touwtjes over elkaar heen gekruist, daaronder zag je haar blote been.

Het leek bijna naakt. Ik herkende haar gelijk van de foto, dit was een foto waar haar gezicht ook op stond. Je zag op deze foto dat [slachtoffer 1]een bh en string aanhad en met de Ipad een foto in de spiegel maakt. Dit is op de foto te zien. De naam [slachtoffer 1]is niet de naam die bij de advertentie stond, maar wel een andere naam.

Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3] d. In Hoogezand kwam [slachtoffer 1]eraan lopen. Zij ging voorin zitten. Zij zag er uit als een hoer. Ze was echt er op gekleed om naar die klant te gaan. Ze had een panty aan met gaten.

Hakken, een jurkje net over haar kont en veel make up. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [getuige 1] d.

Dit was ongeveer een maand vooraf aan een politiecontrole, waarbij ik in Groningen door de politie bekeurd ben. Dit omdat ik geen geldige APK voor mijn auto had en die bekeuring was begin januari Ik hoorde van [verdachte] dat hij een seksadvertentie op de site seksmarkt had geplaatst toen hij daar eenmaal mee begon.

Ik heb [verdachte] en [slachtoffer 1]een keer naar de[adres 1] te Groningen gereden. Naar de woning van [betrokkene 1] en [getuige 4]. Dit was ongeveer een maand vooraf aan die politie-bekeuring en zal dus omstreeks november zijn geweest.

We zijn daar de woning binnen gegaan en [verdachte]en ik hebben [slachtoffer 1]daar gelaten. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2], geboren op [geboortedatum slachtoffer 2], d.

Ik denk dat [verdachte] 8 maanden geleden voor het eerst contact zocht. Hij stuurde toen die BC bericht. Later zei hij dat het over escort ging en hij zei dat hij nog iemand had die escort voor hem deed. Hij deed er wel heel leuk over. Je gewoon een beetje overhalen. Hij zei ook steeds dat [slachtoffer 1]het ook deed. Hij pingde mij echt wel duizend keer per dag. Dat zei hij de hele tijd. Toen was ik een keer bij hem. Hij maakte toen onverwachts een foto.

Uiteindelijk zei ik dat ik het wel wilde proberen. Dat was niet diezelfde dag. Hij maakte een foto, ik droeg een wit hemdje en een string. Nadat de advertentie op internet stond zei hij tegen mij dat hij heel veel reacties had gekregen op mijn advertenties. Hij gaf mij de werktelefoon. Volgens mij stond er iets in van kinky. Ik was er niet bij. De naam [werknaam slachtoffer 2] werd gebruikt. Bij de eerste klant was [verdachte] ook in huis en een vriend van hem.

Het was een junkiehuis. Er kwam toen een klant met wie ik seks heb gehad. Hij heeft ook betaald van te voren. Ik kreeg het geld en toen gaf ik de helft aan [verdachte]. Toen ik seks had met die klant was [verdachte] in de kamer erachter samen met zijn vriend en die andere man. Dat was voor als er iets zou gebeuren. Dat was als een klant agressief zou zijn. Dat had ik afgesproken met [verdachte]. Ik had daarna nog een klant gehad. Het was ook met deze man aan de[adres 1].

Ik herinner mij nu dat het dezelfde dag was. Ook bij deze klant kreeg [verdachte] de helft. Ik werd helemaal gek van hem.

Volgens [slachtoffer 1]had [verdachte] een andere plek geregeld tegenover de woning van [verdachte]. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2] d. Het nummer [pingnummer slachtoffer 2] ben ik en het nummer [pingnummer verdachte] is het nummer van [verdachte]. Dit weet ik zeker omdat ik de gesprekken herken. Bijlage kopie ping berichten uit de zwarte telefoon Of soms Dan maak ik zelf alles neetjes schoon neem lakens van mij huis mee Die kan je wel bij me huis doen.

Wie is [werknaam slachtoffer 2]. Het hotmail account [email slachtoffer 2] " is van [verdachte]. Het telefoonnummer [nummer nolia] in deze advertentie is het nummer van die Nokia. Wat wordt hier mee bedoeld? Hij praatte de hele tijd op me in en toen dacht ik het is misschien wel wat.

Ik heb 2 klanten gehad. Volgens mij betaalde de ene euro en de ander minder omdat dat korter was. De afspraak met [verdachte] over het verdiende geld was dat hij de helft kreeg. Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3], met bijlage, d. Een paar weken geleden stuurde [verdachte] mij een bericht, hij zei dat ik mooie foto's had. Hij vroeg aan mij mijn telefoonnummer voor de whatsapp. Ik gaf hem mijn nummer, [telefoonnummer slachtoffer 3].

Later stuurde hij ineens het bericht: Via de whatsapp berichtte [verdachte] mij dat hij een huis had in de [adres verdachte] dat je daar dan met klanten mee naar toe kan nemen of in de auto en bij de klant zelf thuis. Als de klant niet wil betalen bijvoorbeeld.

Je kan dan bellen of naar hem app'en, dan komt hij er gelijk aan. Toen ik deze uitleg kreeg snapte ik natuurlijk wel dat het om seks ging. Seks hebben voor geld. Ik weet nog wel dat pijpen zonder condoom en anaal meer geld zou kosten. Een uur was volgens mij euro en een half uur 75 euro. Ik weet eigenlijk niet waar die euro voor was.

Als de klant nog wilde pijpen zonder condoom dat kwam dat geld er nog bij, bovenop die euro. Op het lijstje stond ook vingeren, dat was ook extra geld. Ik kreeg dit lijstje via de whatsapp. Het lijstje kreeg ik later ook echt. Ik liet [verdachte] weten dat ik het zelf wel zou willen doen. In de woning ging ik met [verdachte] naar een kamertje waar een computer staat.

In dit kamertje gingen we gewoon praten. Toen gaf hij mij een rooster. Dit was een papier met daarop lege vakjes en de dagen stonden erboven.

Hij zei tegen mij ik dit moest invullen op welke dagen en tijden ik zou kunnen werken. Dit moest ik thuis invullen. Ik kreeg ook een oude telefoon van [verdachte], een oude Samsung telefoon. Hij had ook een telefoon met Lebara en alle andere meisjes die voor hem werkten hadden ook zo'n telefoon met Lebara provider. Daarna zei hij dat hij ook nog foto's moest maken van mij in mijn bh en string. Hij had mij van te voren al laten weten dat hij foto's wilde maken, hij zei toen dat ik een leuk setje aan moest doen.

Een advertentie van[slachtoffer 1], dit meisje ken ik. Deze sites, seksmarkt en speurders. Hij vroeg mij steeds om die foto's. Toen ging hij mij steeds sms'en op mijn eigen telefoon. Hij ging toen ook bellen en hij zei, "Kankerhoer, ik kom nu mijn telefoon ophalen. Hij ging helemaal schreeuwen. Uiteindelijk heb ik toch die foto's gemaakt.

Een belg leest in een tijdschrift dat je de daad kan verlengen door vooraf te masturberen. Hij besluit dezelfde avond na het werk een proef te doen. Probleem, waar zal ie het doen? In het park verderop? Te veel spelende kinderen. Dus denkt hij, onderweg naar huis, de oplossing gevonden te hebben: Zo gezegd, zo gedaan Broek open, ogen dicht en keihard aan z'n vriendin denken!

Om z'n ritme - zo kort voor de ontlading- niet te verliezen, houdt hij zijn ogen gesloten en gaat gewoon door Maar er wordt opnieuw aan z'n broekspijp getrokken. Nog steeds de ogen gesloten en druk bezig, roept ie: Rudy en Jacqueline willen niet openlijk over seks praten met hun kinderen van vier en zes jaar oud erbij. Daarom spreken ze daarvoor geheimtaal af. Op een dag zegt Rudy tegen dochter Katja: Een paar dagen later herinnert Jacqueline zich Rudy's opmerking.

Ze zegt tegen haar dochter: Ik heb de brief al met de hand geschreven! Vier bisschoppen zitten in een auto en raken betrokken bij een vreselijk verkeersongeluk. Alle vier de bisschoppen komen te overlijden. Even later staan ze bij Petrus voor de hemelpoort. Haal je hand maar een keer door die bak met wijwater, dan mag je de hemel in. Plotseling dringt de vierde bisschip voor en gaat met zijn hoofd in het wijwater.

Na deze aan hem gegeven te hebben gaat de slaapkamerdeur weer dicht en komen er weer van die vreemde geluiden uit. Na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn en vraagt om een hamer.

Hetzelfde ritueel herhaalt zich, alleen wordt het geluid nog harder. Weer na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn. Je raadt het waarschijnlijk al. Hij wil een ijzerzaag hebben. De man begint nu toch bezorgd te worden en vraagt de dokter wat er aan de hand is. Uw vrouw heeft koorts". Wat is vingeren in het Spaans?

Porre va vore Hoe noemen ze in Griekenland incest? Papalamelulos Wat is een vibrator in het Frans? Pippi Vangkous Wat is de Zweedse benaming voor pijpen? Lullesmullen Wat is "beffen" in 't Fins? Clitte Licke Wat betekent groepsseks in hetDeens? Helemeuteneuke Wat is een papieren kut? Een pagina Het is geel en maakt het vrouwelijk geslacht kapot?

Een dildozer Wat is de andere naam voor een crematorium van lesbienes? Een pottenbakkerij Het heeft 50 tanden en houdt een verschrikkelijk monster tegen? Mijn gulp Het is groen en het zit in een man zijn kont? Hoe kun je merken dat je vrouw dood is? De sex is hetzelfde, maar de afwas stapelt zich op Hoe noemt Hillary de penis vanClinton? Een roddel, want hij gaat van mond tot mond Wat is het toppunt van herfst? Als je 's ochtends wakker wordt en je eikel ligt naast je bed Wat heeft 2 ogen en 64 tanden?

Een krokodil En wat heeft 64 ogen en 2 tanden? Een bus met bejaarden Wat is erger dan siliconen-tieten? Een Tupperware-doos Een man komt bij de Chinees. Zegt het meisje dat bedient: Je zet de oven wat hoger Er komt een man bij de drogist voor een pakje condooms. Hij wilbetalenmet een briefje van honderd euro.

Vraagt de vrouw achter toonbank: Zonder pijpen is het goedkoper Wat is een dominee in een rolstoel? Een geestelijke gehandicapte Hoe kun je zien dat een stotteraar spaghetti heeft besteld? Dan staan er 10 glazen 'Spa' voor hem Wat is de overeenkomst tussen een viagra pil en de Efteling? Je moet bij allebei 3 kwartier wachten voor 2minuten. Bijna Goddelijk De regen tikte tegen het raam. Ik zat aan het bureau op mijn zolderkamer en speelde doelloos met een balpen. Neerslachtig keek ik naar het werk van vier weken dat voor me lag.

Het wou niet vlotten, zoals gewoonlijk. Een gevoel dat ik niet beschrijven kon, deed me plotseling beseffen dat ik niet meer alleen op de kamer was. Ik keek op en zag haar staan, naakt!!! Ze stond kaarsrecht en onbeweeglijk, met een houding die enerzijds bedeesd, verlegen was, maar anderzijds brutaal en uitdagend, ja zelfs spottend. Ondeugend zou ik haar houding willen noemen, indien het woord niet zo kinderachting klonk. Het was of ze met haar houding tartte, alsof ze zei: Laat dat werk nou maar met rust.

Ik weet dat je best wilt en de verleiding toch niet kunt weerstaan. Ze stond er op dezelfde wijze als gisteren en eergisteren en als vorige week. Nog nooit, nee nog nooit had ik weerstand kunnen bieden aan deze verleiding. En ze had gelijk. Ik wou best en waarom niet? Met haar was het iedere keer een genot. Maar ik had werk te doen, werk van vier weken zelfs! Natuurlijk kwam het nou ook weer niet op de dag aan, te laat was het toch al. Ik had echter reeds van te voren geweten dat zij vanavond hier zou staan.

Ik had mezelf beloofd, ja zelfs gezworen, dat ik deze keer niet aan de verleiding zou toegeven, hoe moeilijk het ook zou zijn. Ik zou in elk geval een deel van mijn werk vanavond afmaken. Ik wendde mijn blik van haar af en probeerde haar te negeren.

Echter, ik had me de hele tijd al niet op m'n werk kunnen concentreren en dat wilde nou helemaal niet meer. Regelmatig betrapte ik mezelf erop dat ik weer met mijn mond half open naar haar keek. Ik schudde, zodra ik me dat bewust werd, krachtig met mijn hoofd en keek weer naar mijn werk. Even later dwaalden m'n ogen weer in extase over haar gebruinde lichaam. Het zwakke licht in de kamer deed haar vochtige huid glanzen en haar rondingen nog beter uitkomen.

Wat is ze mooi, dacht ik. Wat me ervan weerhield om haar lichaam perfect te noemen, was het feit dat ze een beugel droeg. Toch was ze gek genoeg die beugel die iets volmaakts, iets perfects aan haar lichaam gaf.

Een zwarte stip op een overigens wit vlak deed het wit toch ook witter lijken dan het in werkelijkheid was. Het was ook die beugel die haar zo duidelijk onderscheidde van alle anderen; hij gaf haar iets vertrouwelijks, maar ook tegelijkertijd iets mystieks. Ik weet dat het die beugel is, waardoor ik me zo sterk tot haar aangetrokken voelde, als het geval was!

Ik voelde dat mijn slapen begonnen te kloppen. Twee stemmen suisden door mijn hoofd. De ene zacht en doordringend: Reeds ettelijke malen was deze strijd geleverd. Door mijn haar, dat in slierten voor mijn ogen hing, keek ik naar haar roerloze gestalte. Ik kon de innerlijke weerstand niet meer opbrengen. De verleiding was te groot. Nogmaals keek ik naar haar, zoals ze er stond Ik slikte, haalde de handen uit het haar en stond langzaam op. Het gegons verdween; de strijd was beslecht en de winnaar bekend.

Verder strijden had geen enkel nut. Ik dacht toen nog niet aan het gevoel dat me de volgende morgen zou bekruipen; dat rotte gevoel een belofte moedwillig te hebben verbroken. Langzaam liep ik naar haar toe en keek recht in haar glasharde ogen, ogen die me zeiden dat ze wist wie de winnaar was. Ik legde mijn linkerhand om haar taille. Langzaam trok ik haar naar mij toe. Haar huid voelde koel en vochtig aan. De vingertoppen van mijn rechterhand gleden langzaam over haar lichaam. Toen streelde ik haar teder.

Mijn ademhaling werd sneller. De linkerhand die ik tot nu toe om haar taille had geslagen gleed nu langzaam over haar rug naar haar slanke hals, onderweg iedere oneffenheid langzaam aftastend.

Uit ervaring wist ik dat ik bij haar voorzichtig moest zijn, heel voorzichtig zelfs, een te krachtige stoot kon haar ineens in beroering brengen, zodat ze onmiddellijk tot haar climax kwam en haar energie bruisend zou verspillen.

Mijn beide handen streelden haar hals en gleden daarna langzaam naar haar mond toe. Ik raakte met m'n hand het koude metaal van haar beugel. Met beide duimen duwde ik de beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel.

Met een zucht opende ze haar mond. Nog dichterbij trok ik haar, m'n mond op zoek naar de hare. Een schok ging door me heen toen mijn mond de hare omsloot. Mijn tong streek over haar lippen en drong bij haar naar binnen om zich snel weer terug te trekken. Ik verplaatste mijn hand naar de taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar op. Komt een dronken man bij de muziek handel en zegt: Op het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt een journalist aan minister Van Mierlo: Op een ochtend staat op de supermarkt geadverteerd: Meteen hangt Sam een bord op: De volgende dag hangt er bij de supermarkt een bord: Op de derde dag adverteert de supermarkt met: En Sam hangt een bord op: Dan stapt de directeur van de supermarkt op Sam af: De enige overlevende is John Woodhouse.

Samen met zijn accordeon begeeft hij zich op weg naar de bewoonde wereld. Plots komt er een leeuw aanstormen. John Woodhouse begint op zijn accordeon te spelen, en de leeuw doet hem niks. Even later komt een tweede leeuw aanstormen. John Woodhouse begint nog wat harder te spelen, en ook deze leeuw doet hem niks. Dan komt er een derde leeuw aanstormen.

John Woodhouse gaat nog harder spelen, maar de leeuw blijft doorlopen en vreet hem helemaal op. Zitten er twee apen in de boom. Zegt de ene tegen die andere: Als die dove straks komt: Als de volgende dag het konijn weer langskomt, vraagt 'ie: Als Ruud 's avonds thuis komt, zegt Ria: Ik begin maar met de goede mededeling: Plotseling valt Saar in een sloot.

Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: En hij loopt weer door. Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: Komt 'ie bij een ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: Om te voorkomen dat zijn zojuist getapte pilsje wordt opgedronken, zet hij er een briefje bij.

Op het briefje staat: Het briefje met 'Ik heb erin gespuugd' staat er ook nog. Alleen heeft iemand erbij geschreven: Zegt Sam tegen Moos: Werk in de haven, sjouwen, om vijf uur beginnen, om drie uur weer thuis Opeens ziet hij een man in de gracht spartelen die roept: Hij belt aan, de boerin doet open.

De vertegenwoordiger begint te praten: En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil. Petrus doet open en herkent meneer Jansen meteen. U komt hier niet naar binnen. Maar ik wil u een tweede kans geven.

In die kamer daar staan doosjes. U krijgt de opdracht om die doosjes op aarde uit te gaan delen. Ze zijn bestemd voor alle mannen die zich in hun huwelijk braaf hebben gedragen, nooit zijn vreemd gegaan, nooit teveel hebben gedronken Weet jij wat er in het doosje zat? Ik hoor het al. Jij hebt ook geen doosje gehad. Een dronken man gaat naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij in de roos en krijgt als prijs een waterschildpadje.

De volgende dag gaat de dronken man weer naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij weer in de roos en krijgt weer een waterschildpadje. De derde dag gaat 'ie weer naar de kermis, en schiet bij de schiettent in de roos.

Krijgt hij als prijs een teddybeer. Hij besluit te gaan kijken. De verkoper neemt hem mee naar het hok. De jager kijkt en zegt: We zullen wel eens even een stukje gaan jagen. De verkoper knalt een eend uit de lucht en de eend valt in het water. De hond loopt over het water naar de eend toe, neemt hem in zijn bek, en brengt 'm, over het water lopend mee terug naar de twee mannen.

Wat buiten de cirkel valt, is voor God. Alles wat tussen de streep en de muur blijft liggen, is voor God. En wat God vangt, dat mag 'ie houden. Als het zover is, trekt hij aan zijn parachute. Hij trekt aan zijn reserve-parachute. Met een vaart dondersteent hij naar beneden. Dan komt er van onderaf iemand omhoog schieten met verbrande kleren, helemaal onder het roet Om te bewijzen dat hij Jezus is, wil de pers dat hij over het water loopt. Alle camera's staan opgesteld rond een zwembad.

Jezus stapt het zwembad in en zinkt meteen als een baksteen naar de bodem. Als hij weer bovenkomt, vraagt de verslaggever: Na het weekend, op maandagmorgen vraagt de sergeant aan de soldaat: Hij loopt naar de kassier en zegt: De directeur zegt tegen de kassier: De kapper vraagt wat de man wil.

Hij wil kortgeknipt worden. Na een half uurtje vraagt de kapper: Opeens haalt hij zijn glazen oog uit z'n kas en keilt 'm tegen de ruit. Het glazen oog stuitert terug op de bar en de man doet hem weer in. Saar blijft stilstaan bij een sjieke boetiek waar een mooie jurk in de etalage staat. Een vrouw doet open. Het blijkt een collecte te zijn voor de vrijwillige brandweer.

Links heeft hij een emmertje met wormen staan, rechts ligt een hamer. Er komt een andere man langs die vraagt wat hij aan het doen is. De ander betaalt een tientje. Dus huurt hij een kameel, maar hij weet niet hoe hij het beest moet laten lopen.

En inderdaad, de kameel begint te lopen. Een eindje verder de woestijn in zegt de man: Opeens ziet de man verderop een afgrond opdoemen, maar in zijn paniek is hij vergeten wat het woord was om de kameel te laten stoppen.

De man weet dat hij te pletter zal vallen en heeft nog net tijd voor een schietgebedje. Zodra hij het woord 'amen' uitspreekt, staat de kameel stil. Vlak voor de rand van de afgrond! De man wist het zweet van zijn voorhoofd en zegt: Dat is een weg barstensvol stoplichten. Ik stop achter een auto ideaal voor het rode licht stilstaat.

Stapt die man voor me uit de auto, laat zijn broek zakken en keert zijn kont naar het stoplicht. Het stoplicht springt op groen, de man springt in zijn auto en rijdt door. Het volgende stoplicht staat weer op rood. De man voor me stapt uit zijn auto, trekt zijn broek naar beneden en keert zijn kont naar het stoplicht.

Zodra deze op groen springt, rijdt hij weer verder. Bij het volgende stoplicht besluit ik hem aan te spreken. De man springt weer uit zijn auto, doet zijn broek omlaag en keert zijn kont naar het stoplicht. Nu stap ik ook uit en vraag: Twee gekken lopen door de Kalverstraat. Zegt de ene gek: Alleen m'n nek uitscheren: Er wordt een beloning uitgeloofd voor degene die er nog een druppel uitkrijgt. Allerlei sterke mannen knijpen in de citroen zo hard als zij kunnen, maar er komt geen druppel meer uit.

Dan komt er een miezerig mannetje naar voren. Hij knijpt een hele straal sap uit de citroen. Verbaasd vraagt de krachtpatser of het mannetje aan krachttraining doet.

Die zit aan zijn grote eikenhouten bureau. Je inzet is altijd in orde, je zorgt dat je er altijd goed uitziet. Ik ga je opslag geven: Je ziet altijd platgereden egeltjes op de weg liggen, maar nooit een platgereden konijn. Als wij de weg overstekken en we zien twee grote koplampen aankomen, gaan we precies in het midden zitten.

Als de koplampen dichtbij zijn, dan bukken we, en dan kunnen we daarna gewoon weer doorlopen. Maar ik zal het wel even laten zien. Er komen twee koplampen aan. Het konijn gaat in het midden zitten, bukt, en komt even later weer teruglopen: Het egeltje loopt de weg op. Er komen twee koplampen aan, en het egeltje gaat precies in het midden zitten. Zegt het ene konijn tegen het andere: Een voorbijganger ziet het en zegt: Don Petro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich.

Nu isse traditie in de familie dat jij de pistolen krijgt. Nou moete jij eens goed luisteren,' zegt Don Pedro: Jij hebbe nu verkering met Maria. Over een tijdje ga jij met haar trouwen. Op een dag kom jij thuis. Maria is niet in de woonkamer, Maria is niet in de gang, niet op de trap.

Zij ligt in de slaapkamer, in bed met jouw beste vriend Mario. Wat ga jij dan zeggen: Je tijd is om? Ik heb alles gevonden in de kelder: Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En,' zegt-ie, 'nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken. En ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb.

Hij rijdt zo'n , kilometer per uur. Hij wordt opgemerkt door een politie Porsche die de achtervolging inzet. De man gaat steeds harder rijden: Maar uiteindelijk wordt hij door de politie klem gereden. En nou was ik als de dood dat je haar terug kwam brengen. Meteen gaat een reddingsploeg op pad om hem te redden, maar Moos is moeilijk te vinden. Er wordt een helikopter ingezet, en eindelijk zien ze Moos liggen. De reddingsploeg gaat naar hem toe, maar het laatste stuk is slecht begaanbaar.

Vanuit de verte roepen ze Moos toe: Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend: Hij komt keihard op het asfalt terecht. Op de rug van het hondje groeit maar steeds een rare pluim. Hoe vaak de vrouw de pluim ook afknipt, hij blijft even hard weer terugkomen. De drogist geeft haar een potje en zegt dat ze na het opsmeren een paar uur haar armen niet omlaag mag doen. De tandarts kijkt in zijn mond en ziet een enorme rotte kies. Dat was de echo. Weet u wel wat het kost om zo'n ding te vervoeren?

Zit er een dinosaurus tegenover hem. De man zit zo lang naar de dinosaurus te staren, dat de dinosaurus vraagt: Hij woont een groot deel van de dienst bij, en gaat weer naar buiten. Buiten aangekomen, hoort Jomanda de man roepen: Kom over een week nog eens terug. Het goede nieuws is: Maar het slechte nieuws is: Dus hij plakt een bord op de etalageruit: Komt er een man binnen, en die zegt: Komt u maandag maar terug om negen uur. Om twaalf uur komt hij terug: Hij vraagt om een nieuw pakket.

Om vier uur komt hij weer terug: En weer vraagt hij om een nieuw pakket. Je hebt zo'n formidabele hoeveelheid Bijbels verkocht! Er ddddoet iemand open. En dddddan vraag ik: Of mmmmmoet ik 'm voorlezen? Als hij dit een paar dagen achter elkaar heeft gedaan, wordt de barman nieuwsgierig. Op een gegeven moment vraagt hij: En we hadden afgesproken om elke dag om vijf uur een borreltje te gaan drinken. Op een dag bestelt de man drie borreltjes.

Geloof je me niet? De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen. Petrus vraagt wat ze vroeger geweest is. De hoer bekent dat ze prostituee is geweest. Komt er een oud baasje bij de hemelpoort met een enorme zak op zijn rug. Hij loopt naar het huilende vrouwtje op het bankje en vraagt wat er aan scheelt. Ik heb een zak met oude kleren op mijn rug. We gooien de kleren eruit, en jij gaat in die zak zitten. Dan smokkel ik jou de hemel binnen.

Zo gezegd, zo gedaan. De kleermaker loopt naar de hemelpoort en Petrus vraagt de man wat hij vroeger geweest is. Als de man voorbij loopt, vraagt Petrus: Bram Cohen gaat op vakantie naar Amerika.

Als hij op het vliegveld van New York aankomt bij de douane wordt hij hartelijk verwelkomd: Als hij een taxi wenkt, springt de taxichauffeur uit de auto om zijn koffers aan te pakken: Bij het hotel aangekomen, begint de receptionist: Sinatra, fijn dat u weer bij ons komt logeren.

Uw gebruikelijke suite is al gereed, alles is op orde Twee graven zwaaien open. En twee skeletten kruipen naar buiten. Ze lopen naar twee zware Harley Davidson. Ze starten de motoren. Stapt het ene skelet weer af, loopt naar zijn graf, trekt zijn grafsteen uit de aarde en legt 'm op zijn benzinetank.

Vraagt het ene skelet: Hij ziet een konijntje lopen en hij schiet: De pastoor zegt tegen de jager: U misbruikt de naam van de Schepper. Pas maar op dat Hij Zich niet op u wreekt. Plots ziet hij op vijf meter afstand een konijntje zitten. Hoort de jager een stem uit de hemel: Waar laat je dat spul toch allemaal? Het zoontje staarde hem aan en zei toen: Natuurlijk moet er ook een schoolagenda komen.

Op een gegeven moment zegt de moeder: Op zijn eerste dag moest hij gelijk met de computer werken. Gelukkig zat er een menubesturing op. Bij het opstarten had hij de keuze uit drie mogelijkheden. Ga naar Microsoft Word', '2. Ga naar Dos' en '3. Ga naar de Bahama's'. Nieuwsgierig koos hij voor de optie 'Bahama's'. Op het scherm verscheen de tekst: Zit de vrouw net in bad, als er wordt aangebeld.

Ze kijkt uit het badkamerraam en ziet beneden de buurman voor de deur staan. Ik heb goed nieuws. Ik kan weer zien. Dat vindt hij reuze gemakkelijk. Iedereen die hij moet betalen geeft hij een cheque. Na een tijdje krijgt hij een briefje van de bank met het verzoek even langs te komen. Bij de directeur op de kamer binnen gelaten zijnde, zegt deze: Maar nu hebt U al vijfduizend gulden uitgegeven. Ik zou graag zien dat U het tekort aan zou vullen. Ik zal wel even een cheque uitschrijven.

Ineens komt er een vrouw naast hem zitten en zegt: Mannetjesdodo tegen zijn vrouw: We zijn een bedreigde diersoort! Laat op een avond lukte het hem een peer aan het gloeien te krijgen. Hij stoof zijn laboratorium uit, het huis door, de trap op en de slaapkamer in. Vader eet ervan, knikt goedkeurend en zegt: Zijn vrouw pakt bijna alle huisraad in, zeer tegen de zin van Bram.

Bij de incheckbalie aangekomen zegt Bram, krom staand onder een loodzware last van volgepakte koffers, tegen zijn vrouw dat ze de piano ook wel mee hadden kunnen nemen. Waarop zij antwoord 'Hoor es Bram, nou moet je niet gelijk op de eerste dag van de vakantie hatelijk gaan doen, hoor! Onze tickets liggen nog op de piano. Hij kijkt en kijkt en kijkt De bedelaar stormt naar binnen, gaat tegenover die man zitten, trekt het bord naar zich toe en begint als een waanzinnige te eten.

Halverwege ziet hij wat in het bord liggen: Onmiddellijk begint hij enorm over te geven in het bord. Laat de man tegenover hem zijn krant zakken en zegt: Zover was ik ook gekomen!

Als ik aan het rechter kettinkje trek, zegt hij 'goedenacht'. Als u een klacht heeft, draai dan Een prettige dag verder. De taxichauffeur geeft een geweldige schreeuw en verliest de macht over het stuur. Het voertuig mist op een haartje na de tram, ramt bijna de voorpui van een monumentaal bordeel, alvorens op het trottoir tussen tientallen driftig fotograferend Japanners tot stilstand te komen.

Het is even stil in de taxi. Dan zegt de chauffeur: Ik ben me dood geschrokken. Waarop de bestuurder zegt: Maar vandaag is mijn eerste dag als taxichauffeur. Hiervoor heb ik 25 jaar lijkwagens gereden. Ze drinkt niet, ze rookt niet, ze vloekt niet, ze flirt niet De eerste gevangene reageerde met een natuurgetrouw 'Miauw'.

De bewaker was gerustgesteld en vervolgde zijn ronde. Maar toen ook de tweede gevangene een dakpan verschoof riep de bewaker opnieuw 'Wie is daar? Muggenmoeder tegen haar muggenkindertjes: Kan iemand nog een voorbeeld noemen? Hij leerde al z'n papegaaien zeggen: De barkeeper geeft hem zijn pilsje en zegt: De barkeeper zegt hiervan niets en pakt ze kalm op. Dit gaat een keer of vier door, totdat de man er weer een besteld en met een rijksdaalder betaald.

Pakt die man een dubbeltje uit zijn zak en gooit die ook op de grond en zegt: Gerrit stapt uit zijn vehikel overhandigt de pontbaas zijn sleutels: Als hij terugkomt met twaalf flessen jenever en een brood vraag zijn compagnon: Ze zei hem ogenblikkelijk naar school te gaan, of anders twee goede redenen te geven om zulks niet te doen.

En ten tweede vinden de leraren me he-le-maal niet aardig. En ten tweede ben je rector. Ober tegen een gast: De littekens zijn aan het genezen Sinterklaas herhaalde de vraag. Tenslotte zei ze verontwaardigd: Sinterklaas fronst zijn wenkbrauwen. Hij sloeg er een spijkertje in. Daarna pakte hij een spijkertje en gooide het weg. Zijn aannemer vroeg waarom hij dat deed en de timmerman antwoordde: Nou zegt die aannemer, dan kan je die toch voor het plafond gebruiken.

Ziet u die spin aan de rand van het bord? Hij baalt er van dat iedere keer als de telefoon gaat, hij naar de garage moet lopen. Een bekend terrorist komt aan de hemelpoort. Petrus herkent de schurk onmiddellijk en zegt op besliste toon: Jullie hebben nog precies een half uur om de zaak te ontruimen. Er werken al man onder me. De Nederlander sprong eerst en wenst een bad vol champagne.

Daar zwom hij in de champagne. Toen was de Belg aan de beurt. Hij wenste een bad vol bier. Toen de Belg uitgezwommen was en de Duitser wilde springen, brak net de duikplank en riep vloekend uit: Vraagt de ene man aan zijn vrouw 'Pass the sugar, sugar. De derde kijkt naar zijn vieze dikke lelijke vrouw en zegt, 'Pass the pork, pig. Verkoopleider tegen de sollicitant: De werknemer van Grolsch bestelt een flesje Grolsch. De werknemer van Amstel bestelt een flesje Amstel bier.

De werknemer van Bavaria bestelt echter een glas cola. De andere twee kijken een beetje vreemd en vragen waarom hij cola drinkt. De volgende dag komt hij weer terug en bestel 5 maanzaad bolletjes.

De dag daarop bestelt hij er , De bakker kijkt hem vreemd aan en vraagt: Er is geen corruptie meer! Hebben ze die corrupte types eruit gegooid? Nee, het geld is op. Komen twee vlooien uit de bioscoop. Die mensen doen toch niets Aan de bar zit een groepje mannen prostaat-problemen te bespreken die enkelen van hen ivm met hun hoge leeftijd hebben opgelopen. Er zitten ook 2 stotteraars bij. De ene stotteraar weet niet wat prostaat-problemen zijn en vraagt het de ander.

Ze spreken af als de Porsche te hard gaat dat er even getoeterd of geknipperd moet worden. Eenmaal onderweg ziet de man in de Porsche zijn vriend in z'n Jaguar. Al gauw word het een wedstrijd en ze vergeten helemaal de Eend. Al snel rijden ze over de km.

Een Belg ziet ze voorbij razen en belt meteen zijn vriend. Je raadt nooit wat ik gezien heb: De onderwijzeres wil de taalfout onmiddellijk rechtzetten en verbetert: Dat gaat al generaties zo.

Wie verliest moet het opeten. Terwijl ze over straat zwalken, roept de ene: Een aardige, oude man vraagt: Nu vier stappen naar links, juist. Tenslotte drie stapjes naar voren. Kijk, dit is nou pret. U staat midden in een paardehoop. In de pauze vraagt het ventje: Ziet u deze TV? Die is van mij en die koelkast is ook van mij. Hij stommelt een trap op, opent een deur en zegt: Dat is van mij.

En weet u wie die man is die op dat bed ligt? Is er dan helemaal niets dat jou vlug afgaat? Ik ben vlug moe. Op een dag komt de pastoor langs om afscheid te nemen, want hij gaat in Lourdes wonen. Hij hoort over hun kinderwens en belooft in Lourdes een kaars voor hen te zullen aansteken. Na enkele jaren keert de pastoor terug en ziet vijf paar klompjes voor de deur staan. Hij gaat naar binnen en feliciteert de vrouw.

Dan kan ik ook hem gelukwensen. De kantinejuffrouw vraagt hem: De familie Berenschot is 3 maanden geleden verhuist! Bellen ze op voor een spoedklus, kom je, blijken ze doodleuk te zijn verhuisd!

Ik durf zelfs te zeggen, dat als je vier tienen krijgt, dan mag jij met mijn vrouw een avondje op stap! Ik bedoel dat mens met dat vettige haar, die wrat op de kin en dat loensende oog.

.

Sperma neuken vrouwen die gratis sex willen

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement. Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation.

You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time. Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven.

Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven.

Ze zijn best lief. Ik dacht toen nog niet aan het gevoel dat me de volgende morgen zou bekruipen; dat rotte gevoel een belofte moedwillig te hebben verbroken. Langzaam liep ik naar haar toe en keek recht in haar glasharde ogen, ogen die me zeiden dat ze wist wie de winnaar was. Ik legde mijn linkerhand om haar taille. Langzaam trok ik haar naar mij toe.

Haar huid voelde koel en vochtig aan. De vingertoppen van mijn rechterhand gleden langzaam over haar lichaam. Toen streelde ik haar teder. Mijn ademhaling werd sneller. De linkerhand die ik tot nu toe om haar taille had geslagen gleed nu langzaam over haar rug naar haar slanke hals, onderweg iedere oneffenheid langzaam aftastend. Uit ervaring wist ik dat ik bij haar voorzichtig moest zijn, heel voorzichtig zelfs, een te krachtige stoot kon haar ineens in beroering brengen, zodat ze onmiddellijk tot haar climax kwam en haar energie bruisend zou verspillen.

Mijn beide handen streelden haar hals en gleden daarna langzaam naar haar mond toe. Ik raakte met m'n hand het koude metaal van haar beugel. Met beide duimen duwde ik de beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel. Met een zucht opende ze haar mond. Nog dichterbij trok ik haar, m'n mond op zoek naar de hare. Een schok ging door me heen toen mijn mond de hare omsloot. Mijn tong streek over haar lippen en drong bij haar naar binnen om zich snel weer terug te trekken.

Ik verplaatste mijn hand naar de taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar op. Komt een dronken man bij de muziek handel en zegt: Op het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt een journalist aan minister Van Mierlo: Op een ochtend staat op de supermarkt geadverteerd: Meteen hangt Sam een bord op: De volgende dag hangt er bij de supermarkt een bord: Op de derde dag adverteert de supermarkt met: En Sam hangt een bord op: Dan stapt de directeur van de supermarkt op Sam af: De enige overlevende is John Woodhouse.

Samen met zijn accordeon begeeft hij zich op weg naar de bewoonde wereld. Plots komt er een leeuw aanstormen. John Woodhouse begint op zijn accordeon te spelen, en de leeuw doet hem niks. Even later komt een tweede leeuw aanstormen. John Woodhouse begint nog wat harder te spelen, en ook deze leeuw doet hem niks.

Dan komt er een derde leeuw aanstormen. John Woodhouse gaat nog harder spelen, maar de leeuw blijft doorlopen en vreet hem helemaal op. Zitten er twee apen in de boom. Zegt de ene tegen die andere: Als die dove straks komt: Als de volgende dag het konijn weer langskomt, vraagt 'ie: Als Ruud 's avonds thuis komt, zegt Ria: Ik begin maar met de goede mededeling: Plotseling valt Saar in een sloot. Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: En hij loopt weer door.

Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: Komt 'ie bij een ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: Om te voorkomen dat zijn zojuist getapte pilsje wordt opgedronken, zet hij er een briefje bij. Op het briefje staat: Het briefje met 'Ik heb erin gespuugd' staat er ook nog.

Alleen heeft iemand erbij geschreven: Zegt Sam tegen Moos: Werk in de haven, sjouwen, om vijf uur beginnen, om drie uur weer thuis Opeens ziet hij een man in de gracht spartelen die roept: Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil.

Petrus doet open en herkent meneer Jansen meteen. U komt hier niet naar binnen. Maar ik wil u een tweede kans geven. In die kamer daar staan doosjes.

U krijgt de opdracht om die doosjes op aarde uit te gaan delen. Ze zijn bestemd voor alle mannen die zich in hun huwelijk braaf hebben gedragen, nooit zijn vreemd gegaan, nooit teveel hebben gedronken Weet jij wat er in het doosje zat? Ik hoor het al. Jij hebt ook geen doosje gehad. Een dronken man gaat naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij in de roos en krijgt als prijs een waterschildpadje. De volgende dag gaat de dronken man weer naar de kermis.

Bij de schiettent schiet hij weer in de roos en krijgt weer een waterschildpadje. De derde dag gaat 'ie weer naar de kermis, en schiet bij de schiettent in de roos. Krijgt hij als prijs een teddybeer. Hij besluit te gaan kijken. De verkoper neemt hem mee naar het hok. De jager kijkt en zegt: We zullen wel eens even een stukje gaan jagen. De verkoper knalt een eend uit de lucht en de eend valt in het water.

De hond loopt over het water naar de eend toe, neemt hem in zijn bek, en brengt 'm, over het water lopend mee terug naar de twee mannen. Wat buiten de cirkel valt, is voor God. Alles wat tussen de streep en de muur blijft liggen, is voor God. En wat God vangt, dat mag 'ie houden. Als het zover is, trekt hij aan zijn parachute. Hij trekt aan zijn reserve-parachute. Met een vaart dondersteent hij naar beneden.

Dan komt er van onderaf iemand omhoog schieten met verbrande kleren, helemaal onder het roet Om te bewijzen dat hij Jezus is, wil de pers dat hij over het water loopt. Alle camera's staan opgesteld rond een zwembad. Jezus stapt het zwembad in en zinkt meteen als een baksteen naar de bodem. Als hij weer bovenkomt, vraagt de verslaggever: Na het weekend, op maandagmorgen vraagt de sergeant aan de soldaat: Hij loopt naar de kassier en zegt: De directeur zegt tegen de kassier: De kapper vraagt wat de man wil.

Hij wil kortgeknipt worden. Na een half uurtje vraagt de kapper: Opeens haalt hij zijn glazen oog uit z'n kas en keilt 'm tegen de ruit. Het glazen oog stuitert terug op de bar en de man doet hem weer in.

Saar blijft stilstaan bij een sjieke boetiek waar een mooie jurk in de etalage staat. Een vrouw doet open. Het blijkt een collecte te zijn voor de vrijwillige brandweer. Links heeft hij een emmertje met wormen staan, rechts ligt een hamer. Er komt een andere man langs die vraagt wat hij aan het doen is. De ander betaalt een tientje.

Dus huurt hij een kameel, maar hij weet niet hoe hij het beest moet laten lopen. En inderdaad, de kameel begint te lopen. Een eindje verder de woestijn in zegt de man: Opeens ziet de man verderop een afgrond opdoemen, maar in zijn paniek is hij vergeten wat het woord was om de kameel te laten stoppen. De man weet dat hij te pletter zal vallen en heeft nog net tijd voor een schietgebedje.

Zodra hij het woord 'amen' uitspreekt, staat de kameel stil. Vlak voor de rand van de afgrond! De man wist het zweet van zijn voorhoofd en zegt: Dat is een weg barstensvol stoplichten.

Ik stop achter een auto ideaal voor het rode licht stilstaat. Stapt die man voor me uit de auto, laat zijn broek zakken en keert zijn kont naar het stoplicht. Het stoplicht springt op groen, de man springt in zijn auto en rijdt door. Het volgende stoplicht staat weer op rood.

De man voor me stapt uit zijn auto, trekt zijn broek naar beneden en keert zijn kont naar het stoplicht.

Zodra deze op groen springt, rijdt hij weer verder. Bij het volgende stoplicht besluit ik hem aan te spreken. De man springt weer uit zijn auto, doet zijn broek omlaag en keert zijn kont naar het stoplicht.

Nu stap ik ook uit en vraag: Twee gekken lopen door de Kalverstraat. Zegt de ene gek: Alleen m'n nek uitscheren: Er wordt een beloning uitgeloofd voor degene die er nog een druppel uitkrijgt. Allerlei sterke mannen knijpen in de citroen zo hard als zij kunnen, maar er komt geen druppel meer uit. Dan komt er een miezerig mannetje naar voren. Hij knijpt een hele straal sap uit de citroen. Verbaasd vraagt de krachtpatser of het mannetje aan krachttraining doet.

Die zit aan zijn grote eikenhouten bureau. Je inzet is altijd in orde, je zorgt dat je er altijd goed uitziet. Ik ga je opslag geven: Je ziet altijd platgereden egeltjes op de weg liggen, maar nooit een platgereden konijn. Als wij de weg overstekken en we zien twee grote koplampen aankomen, gaan we precies in het midden zitten. Als de koplampen dichtbij zijn, dan bukken we, en dan kunnen we daarna gewoon weer doorlopen. Maar ik zal het wel even laten zien. Er komen twee koplampen aan. Het konijn gaat in het midden zitten, bukt, en komt even later weer teruglopen: Het egeltje loopt de weg op.

Er komen twee koplampen aan, en het egeltje gaat precies in het midden zitten. Zegt het ene konijn tegen het andere: Een voorbijganger ziet het en zegt: Don Petro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich. Nu isse traditie in de familie dat jij de pistolen krijgt. Nou moete jij eens goed luisteren,' zegt Don Pedro: Jij hebbe nu verkering met Maria.

Over een tijdje ga jij met haar trouwen. Op een dag kom jij thuis. Maria is niet in de woonkamer, Maria is niet in de gang, niet op de trap. Zij ligt in de slaapkamer, in bed met jouw beste vriend Mario. Wat ga jij dan zeggen: Je tijd is om? Ik heb alles gevonden in de kelder: Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En,' zegt-ie, 'nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken.

En ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb. Hij rijdt zo'n , kilometer per uur. Hij wordt opgemerkt door een politie Porsche die de achtervolging inzet. De man gaat steeds harder rijden: Maar uiteindelijk wordt hij door de politie klem gereden.

En nou was ik als de dood dat je haar terug kwam brengen. Meteen gaat een reddingsploeg op pad om hem te redden, maar Moos is moeilijk te vinden. Er wordt een helikopter ingezet, en eindelijk zien ze Moos liggen. De reddingsploeg gaat naar hem toe, maar het laatste stuk is slecht begaanbaar.

Vanuit de verte roepen ze Moos toe: Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend: Hij komt keihard op het asfalt terecht. Op de rug van het hondje groeit maar steeds een rare pluim. Hoe vaak de vrouw de pluim ook afknipt, hij blijft even hard weer terugkomen.

De drogist geeft haar een potje en zegt dat ze na het opsmeren een paar uur haar armen niet omlaag mag doen. De tandarts kijkt in zijn mond en ziet een enorme rotte kies.

Dat was de echo. Weet u wel wat het kost om zo'n ding te vervoeren? Zit er een dinosaurus tegenover hem. De man zit zo lang naar de dinosaurus te staren, dat de dinosaurus vraagt: Hij woont een groot deel van de dienst bij, en gaat weer naar buiten. Buiten aangekomen, hoort Jomanda de man roepen: Kom over een week nog eens terug. Het goede nieuws is: Maar het slechte nieuws is: Dus hij plakt een bord op de etalageruit: Komt er een man binnen, en die zegt: Komt u maandag maar terug om negen uur.

Om twaalf uur komt hij terug: Hij vraagt om een nieuw pakket. Om vier uur komt hij weer terug: En weer vraagt hij om een nieuw pakket. Je hebt zo'n formidabele hoeveelheid Bijbels verkocht! Er ddddoet iemand open. En dddddan vraag ik: Of mmmmmoet ik 'm voorlezen? Als hij dit een paar dagen achter elkaar heeft gedaan, wordt de barman nieuwsgierig. Op een gegeven moment vraagt hij: En we hadden afgesproken om elke dag om vijf uur een borreltje te gaan drinken. Op een dag bestelt de man drie borreltjes.

Geloof je me niet? De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen. Petrus vraagt wat ze vroeger geweest is. De hoer bekent dat ze prostituee is geweest. Komt er een oud baasje bij de hemelpoort met een enorme zak op zijn rug.

Hij loopt naar het huilende vrouwtje op het bankje en vraagt wat er aan scheelt. Ik heb een zak met oude kleren op mijn rug. We gooien de kleren eruit, en jij gaat in die zak zitten. Dan smokkel ik jou de hemel binnen. Zo gezegd, zo gedaan. De kleermaker loopt naar de hemelpoort en Petrus vraagt de man wat hij vroeger geweest is. Als de man voorbij loopt, vraagt Petrus: Bram Cohen gaat op vakantie naar Amerika.

Als hij op het vliegveld van New York aankomt bij de douane wordt hij hartelijk verwelkomd: Als hij een taxi wenkt, springt de taxichauffeur uit de auto om zijn koffers aan te pakken: Bij het hotel aangekomen, begint de receptionist: Sinatra, fijn dat u weer bij ons komt logeren. Uw gebruikelijke suite is al gereed, alles is op orde Twee graven zwaaien open. En twee skeletten kruipen naar buiten.

Ze lopen naar twee zware Harley Davidson. Ze starten de motoren. Stapt het ene skelet weer af, loopt naar zijn graf, trekt zijn grafsteen uit de aarde en legt 'm op zijn benzinetank. Vraagt het ene skelet: Hij ziet een konijntje lopen en hij schiet: De pastoor zegt tegen de jager: U misbruikt de naam van de Schepper. Pas maar op dat Hij Zich niet op u wreekt. Plots ziet hij op vijf meter afstand een konijntje zitten.

Hoort de jager een stem uit de hemel: Waar laat je dat spul toch allemaal? Het zoontje staarde hem aan en zei toen: Natuurlijk moet er ook een schoolagenda komen. Op een gegeven moment zegt de moeder: Op zijn eerste dag moest hij gelijk met de computer werken.

Gelukkig zat er een menubesturing op. Bij het opstarten had hij de keuze uit drie mogelijkheden. Ga naar Microsoft Word', '2. Ga naar Dos' en '3. Ga naar de Bahama's'. Nieuwsgierig koos hij voor de optie 'Bahama's'. Op het scherm verscheen de tekst: Zit de vrouw net in bad, als er wordt aangebeld. Ze kijkt uit het badkamerraam en ziet beneden de buurman voor de deur staan. Ik heb goed nieuws. Ik kan weer zien.

Dat vindt hij reuze gemakkelijk. Iedereen die hij moet betalen geeft hij een cheque. Na een tijdje krijgt hij een briefje van de bank met het verzoek even langs te komen. Bij de directeur op de kamer binnen gelaten zijnde, zegt deze: Maar nu hebt U al vijfduizend gulden uitgegeven.

Ik zou graag zien dat U het tekort aan zou vullen. Ik zal wel even een cheque uitschrijven. Ineens komt er een vrouw naast hem zitten en zegt: Mannetjesdodo tegen zijn vrouw: We zijn een bedreigde diersoort!

Laat op een avond lukte het hem een peer aan het gloeien te krijgen. Hij stoof zijn laboratorium uit, het huis door, de trap op en de slaapkamer in. Vader eet ervan, knikt goedkeurend en zegt: Zijn vrouw pakt bijna alle huisraad in, zeer tegen de zin van Bram.

Bij de incheckbalie aangekomen zegt Bram, krom staand onder een loodzware last van volgepakte koffers, tegen zijn vrouw dat ze de piano ook wel mee hadden kunnen nemen. Waarop zij antwoord 'Hoor es Bram, nou moet je niet gelijk op de eerste dag van de vakantie hatelijk gaan doen, hoor!

Onze tickets liggen nog op de piano. Hij kijkt en kijkt en kijkt De bedelaar stormt naar binnen, gaat tegenover die man zitten, trekt het bord naar zich toe en begint als een waanzinnige te eten. Halverwege ziet hij wat in het bord liggen: Onmiddellijk begint hij enorm over te geven in het bord. Laat de man tegenover hem zijn krant zakken en zegt: Zover was ik ook gekomen! Als ik aan het rechter kettinkje trek, zegt hij 'goedenacht'. Als u een klacht heeft, draai dan Een prettige dag verder.

De taxichauffeur geeft een geweldige schreeuw en verliest de macht over het stuur. Het voertuig mist op een haartje na de tram, ramt bijna de voorpui van een monumentaal bordeel, alvorens op het trottoir tussen tientallen driftig fotograferend Japanners tot stilstand te komen.

Het is even stil in de taxi. Dan zegt de chauffeur: Ik ben me dood geschrokken. Waarop de bestuurder zegt: Maar vandaag is mijn eerste dag als taxichauffeur. Hiervoor heb ik 25 jaar lijkwagens gereden. Ze drinkt niet, ze rookt niet, ze vloekt niet, ze flirt niet De eerste gevangene reageerde met een natuurgetrouw 'Miauw'.

De bewaker was gerustgesteld en vervolgde zijn ronde. Maar toen ook de tweede gevangene een dakpan verschoof riep de bewaker opnieuw 'Wie is daar? Muggenmoeder tegen haar muggenkindertjes: Kan iemand nog een voorbeeld noemen? Hij leerde al z'n papegaaien zeggen: De barkeeper geeft hem zijn pilsje en zegt: De barkeeper zegt hiervan niets en pakt ze kalm op.

Dit gaat een keer of vier door, totdat de man er weer een besteld en met een rijksdaalder betaald. Pakt die man een dubbeltje uit zijn zak en gooit die ook op de grond en zegt: Gerrit stapt uit zijn vehikel overhandigt de pontbaas zijn sleutels: Als hij terugkomt met twaalf flessen jenever en een brood vraag zijn compagnon: Ze zei hem ogenblikkelijk naar school te gaan, of anders twee goede redenen te geven om zulks niet te doen.

En ten tweede vinden de leraren me he-le-maal niet aardig. En ten tweede ben je rector. Ober tegen een gast: De littekens zijn aan het genezen Sinterklaas herhaalde de vraag. Tenslotte zei ze verontwaardigd: Sinterklaas fronst zijn wenkbrauwen. Hij sloeg er een spijkertje in. Daarna pakte hij een spijkertje en gooide het weg. Zijn aannemer vroeg waarom hij dat deed en de timmerman antwoordde: Nou zegt die aannemer, dan kan je die toch voor het plafond gebruiken.

Ziet u die spin aan de rand van het bord? Hij baalt er van dat iedere keer als de telefoon gaat, hij naar de garage moet lopen. Een bekend terrorist komt aan de hemelpoort. Petrus herkent de schurk onmiddellijk en zegt op besliste toon: Jullie hebben nog precies een half uur om de zaak te ontruimen. Er werken al man onder me. De Nederlander sprong eerst en wenst een bad vol champagne. Daar zwom hij in de champagne. Toen was de Belg aan de beurt. Hij wenste een bad vol bier. Toen de Belg uitgezwommen was en de Duitser wilde springen, brak net de duikplank en riep vloekend uit: Vraagt de ene man aan zijn vrouw 'Pass the sugar, sugar.

De derde kijkt naar zijn vieze dikke lelijke vrouw en zegt, 'Pass the pork, pig. Verkoopleider tegen de sollicitant: De werknemer van Grolsch bestelt een flesje Grolsch.

De werknemer van Amstel bestelt een flesje Amstel bier. De werknemer van Bavaria bestelt echter een glas cola. De andere twee kijken een beetje vreemd en vragen waarom hij cola drinkt. De volgende dag komt hij weer terug en bestel 5 maanzaad bolletjes. De dag daarop bestelt hij er , De bakker kijkt hem vreemd aan en vraagt: Er is geen corruptie meer! Hebben ze die corrupte types eruit gegooid? Nee, het geld is op.

Komen twee vlooien uit de bioscoop. Die mensen doen toch niets Aan de bar zit een groepje mannen prostaat-problemen te bespreken die enkelen van hen ivm met hun hoge leeftijd hebben opgelopen. Er zitten ook 2 stotteraars bij. De ene stotteraar weet niet wat prostaat-problemen zijn en vraagt het de ander. Ze spreken af als de Porsche te hard gaat dat er even getoeterd of geknipperd moet worden. Eenmaal onderweg ziet de man in de Porsche zijn vriend in z'n Jaguar. Al gauw word het een wedstrijd en ze vergeten helemaal de Eend.

Al snel rijden ze over de km. Een Belg ziet ze voorbij razen en belt meteen zijn vriend. Je raadt nooit wat ik gezien heb: De onderwijzeres wil de taalfout onmiddellijk rechtzetten en verbetert: Dat gaat al generaties zo.

Wie verliest moet het opeten. Terwijl ze over straat zwalken, roept de ene: Een aardige, oude man vraagt: Nu vier stappen naar links, juist. Tenslotte drie stapjes naar voren.

Kijk, dit is nou pret. U staat midden in een paardehoop. In de pauze vraagt het ventje: Ziet u deze TV? Die is van mij en die koelkast is ook van mij. Hij stommelt een trap op, opent een deur en zegt: Dat is van mij. En weet u wie die man is die op dat bed ligt? Is er dan helemaal niets dat jou vlug afgaat? Ik ben vlug moe. Op een dag komt de pastoor langs om afscheid te nemen, want hij gaat in Lourdes wonen. Hij hoort over hun kinderwens en belooft in Lourdes een kaars voor hen te zullen aansteken.

Na enkele jaren keert de pastoor terug en ziet vijf paar klompjes voor de deur staan. Hij gaat naar binnen en feliciteert de vrouw. Dan kan ik ook hem gelukwensen. De kantinejuffrouw vraagt hem: De familie Berenschot is 3 maanden geleden verhuist! Bellen ze op voor een spoedklus, kom je, blijken ze doodleuk te zijn verhuisd! Ik durf zelfs te zeggen, dat als je vier tienen krijgt, dan mag jij met mijn vrouw een avondje op stap! Ik bedoel dat mens met dat vettige haar, die wrat op de kin en dat loensende oog.

Fasten your seatbelts, please. Als het toestel zijn omwenteling heeft gemaakt en weer normaal vliegt, steekt een man zijn besmeurde hoofd om de deur van het toilet en roept: Oma steekt hem direct in haar mond en roept: Uitgerekend de domste leerling van de klas levert al na een minuut zijn werkstuk in met een triomfantelijk 'klaar! Even later komt hij opgelucht terug.

De ketting is er afgelopen. Z'n vader komt erbij en legt er de ketting op. Als hij klaar is, zegt hij: Als hij thuis met de poetsdoek het lampekoper weer laat glimmen, klinkt plotseling een daverende knal en verschijnt uit de hals een geest die met donderende stem roept: Vergeef mij en doe alstublieft een andere wens. En kijk nu eens op deze foto, alles is verlept en uitgedijd.

Maak haar weer even mooi als vroeger. Komt 'ie meneer de uil tegen. De uil denkt diep na en zegt dan: We knippen je oren eraf.

Dan word je zeker afgekeurd. En als je dan afgekeurd bent, naaien we ze er weer aan en dan is alles weer normaal'. En ja hoor de haas wordt afgekeurd.

Loopt de haas helemaal blij door het bos, komt hij de huilende meneer beer tegen. Meneer de uil moet er lang over nadenken. Een beer heeft namelijk nauwelijks oren, dus het heeft geen zin om die eraf te halen. Dan heeft de uil een idee: Dan zal hij het verder zonder tanden moeten doen, maar hij eet toch alleen maar honing'.

Later die week lopen de haas en meneer de uil door het bos. Komen ze meneer de beer tegen. Een man brengt zijn auto naar de garage omdat hij onder het rijden een vervelende tik hoort.

Als hij zijn wagen s'avonds wil ophalen, ziet hij dat deze helemaal uit elkaar ligt. De monteur staat ernaast met een knalrode knop: Hij is morgenmiddag pas klaar. Maar we hebben de oorzaak gevonden! Une cigarette ou une pipe? Nadat hij in Parijs zeer uitgebreid heeft gegeten vraagt een Hollander naar de rekening. De kelner presenteert hem het briefje waarop de eindsom van Franse francs genoteerd staat.

De Hollander legt twee briefjes van honderd neer en wacht ostentatief op het wisselgeld. De kelner overhandigd hem die ene franc, tezamen met een pakje condooms.

Hij valt een paar keer flink, maar er is toch niets met hem aan de hand. Aan het eind van de middag komt hij terug in het hotel. Hij verteld tegen de eigenaar van het hotel dat hij een paar keer gevallen is en er toch niets met hem aan de hand is. De hoteleigenaar zegt daarop: Hij vraagt het aan een andere Nederlander en die zegt dat het geluk hebben betekend.

De hotel eigenaar komt naar hem toe en vraagt of hij al met zijn mooie dochter gedanst heeft. De Nederlander zegt daarop: De Duitser heeft het niet goed begrepen en vraagt: Het Microsoft Restaurant Klant: Hallo, mijn naam is Bill Gates en ik ben Uw ober.

Wat is het probleem? Er ligt een vlieg in mijn soep! Probeer het nog eens, misschien is de vlieg er deze keer niet. Nee, hij is er nog steeds. Misschien is het de manier waarop U de soep gebruikt; probeer een met een vork te eten. Zelfs wanneer ik de vork gebruik, is de vlieg er nog. Misschien is de soep incompatibel met de kom. Wat voor soort kom gebruikt U? Hmmm, dat moet toch werken.

Misschien is het een configuratie probleem. Hoe is de kom ingesteld? U bracht me de soep op een schotel; wat heeft dat te maken met die vlieg in mijn soep? Kunt U het zich herinneren wat U deed voordat U de vlieg in Uw soep vond? Ik ging zitten en bestelde de Soep van de Dag! Heeft U overwogen om te upgraden naar de nieuwste Soep van de Dag? Ja, de Soep van de Dag veranderd ieder uur. Goed, wat de Soep van de Dag nu? De huidige Soep van de Dag is tomatensoep. Breng me de tomatensoep en de rekening.

De soep en Uw rekening. Dat klopt, de tomatensoep was nog niet klaar. Goed, ik ben zo nu zo hongerig, ik eet alles. Er ligt een mug in mijn soep!

Soep van de Dag. Gratis bug in de soep. Wordt hersteld in de Soep van de Dag, van morgen Een cowboy wilde een ongevallenverzekering afsluiten.

Hij zag een zeemeermin en nam zijn helm af. Toe de kleine Mathias 's morgens op school kwam, zei hij tegen de onderwijzer: Als hij bijkomt vraagt hij versuft: Wilt u zo dadelijk alstublieft mijn hand vasthouden?

Er stapt een moeder met een kin kind. Galant staat Jantje voor haar op en zij zegt: Uw bloedmonster was al verdampt voordat ik ermee op het lab was! Een verpleger vraagt hem: Ik heb jou helemaal niks verteld! Terwijl hij zijn spierballen spant, mompelt hij tevreden: Waar heeft u, als ik vragen mag, al die dieren voor nodig? Die andere bewaar ik tot volgende week. Krijg ik weer een dagje vrij. De zeer zuinige mevrouw Derksen belt na het overlijden van haar man naar de krany om te informeren wat een rouwadvertentie kost.

Want dan laat ik het bij: U kunt er dus nog drie woorden bijdoen. En dat is me veel te druk. En nu heeft Onze Lieve Heer mijn ongetrouwde dochter een zoon gegeven. Een man gooit een dubbele cognac in zijn aquarium. Maar midden tijdens de wedstrijd begint het kind te jengelen: Ga alle mensen in het stadion alvast een handje geven.

Maar ik heb wel een subliem Spaans wijntje van Fl. Maat hoe stop je een varken in de diepvries? Diepvries open, koe er uit, varken er in, diepvries dicht! Maar ze besluit er niets van te zeggen. Een maand later staat er vijfhonderd gulden te weinig op haar salarisstrook. Boos stapt ze naar haar baas om zich te beklagen. Vreselijk, je stinkt een uur in de wind


man gezocht voor sex meisje vingert haar kutje

Verdachte is derhalve niet degene geweest van wie het initiatief is uitgegaan. De verklaring van [slachtoffer 3] is niet geloofwaardig. Ten aanzien van haar bewering dat verdachte haar zou hebben verkracht heeft zij tegenstrijdige verklaringen afgelegd.

Ook [slachtoffer 3] is niet onvrijwillig de prostitutie in gegaan. Ten aanzien van het onder 4 ten laste gelegde heeft de raadsman vrijspraak bepleit omdat er onvoldoende wettig en overtuigend bewijs is. De raadsman heeft daartoe onder meer aangevoerd dat het bewijs voor het onder 4 ten laste gelegde uitsluitend bestaat uit de verklaring van aangeefster.

De inhoud van de verklaring wordt echter door verdachte en medeverdachte ontkend en er is geen steunbewijs voor de verklaring van aangeefster. Uit de omstandigheid dat de verklaring van aangeefster door de officier van justitie wordt aangemerkt als een gedetailleerde verklaring, vloeit niet voort dat zij de waarheid spreekt.

Ten aanzien van het onder 5 ten laste gelegde heeft de raadsman vrijspraak bepleit omdat er geen wettig en overtuigend bewijs is. De essentie van artikel b van het Wetboek van Strafrecht is dat er sprake moet zijn van iemand die kennelijk de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt.

Na het zien van de foto's kan niet worden geconcludeerd dat evident sprake is van een meisje dat nog geen 18 jaar is. De deskundigen hebben hun mening waarschijnlijk mede gebaseerd op de wetenschap dat het meisje op de afbeeldingen jonger is dan 18 jaar. Ten aanzien van het onder 5 ten laste gelegde.

De rechtbank acht niet wettig en overtuigend bewezen hetgeen aan verdachte onder 5 is ten laste gelegd. Daartoe overweegt de rechtbank als volgt.

De rechtbank heeft kennis genomen van de foto's en op grond van deze eigen waarneming is de rechtbank van oordeel dat uit de foto's niet kan worden afgeleid dat evident is dat daarop een persoon staat afgebeeld die kennelijk de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt.

Het enkele feit dat vast is komen te staan dat de afgebeelde meisjes jonger zijn dan 18 jaar, is hiertoe onvoldoende. De rechtbank zal verdachte dan ook vrijspreken van het onder 5 ten laste gelegde. Ten aanzien van het onder 1, 2, 3 en 4 ten laste gelegde. De rechtbank heeft bij de beoordeling van het onder 1, 2, 3 en 4 ten laste gelegde acht geslagen op de volgende bewijsmiddelen in de wettelijke vorm opgemaakt, zakelijk weergegeven.

Daarbij is ieder bewijsmiddel, ook in zijn onderdelen, slechts gebruikt met betrekking tot het feit of de feiten waarop het blijkens zijn inhoud in het bijzonder betrekking heeft. De verklaring door verdachte op de terechtzitting afgelegd. Ik woon samen met mijn stiefvader [medeverdachte] aan de [adres verdachte].

Ik heb [slachtoffer 1] geholpen om in de prostitutie aan het werk te gaan. Ik wist dat zij 16 jaar oud was. Ik was daarmee bezig totdat ik ben aangehouden. De advertentie van [slachtoffer 1] heb ik geplaatst met de foto's.

Zij had als werknaam [werknaam slachtoffer 1]. Zij werd dan gebeld en ze maakte een afspraak met de klant. Als ze klaar was pingde ze mij en dan ging ik haar ophalen en dan verdeelden wij het geld. We hadden afgesproken dat wij elk de helft kregen van de verdiensten van [slachtoffer 1].

In de advertentie had ik gezet dat de meisjes 18 jaar oud waren omdat het regelen van prostitutie ten aanzien van minderjarigen strafbaar is.

Als ik zelf vervoer had, was ik chauffeur. Ik heb de adressen voor de ontvangst van klanten geregeld aan de [adres verdachte] en de[adres 1]. Aan de [adres verdachte] werd het huis waar ik woonde gebruikt en ook het huis van de buurman,[getuige 2], die daar tegenover woonde. Ook [getuige 4] en [betrokkene 1] stelden hun huis beschikbaar voor mij. In dat huis heb ik andere lakens gebracht en de kamer schoon gemaakt voor er een klant kwam.

Zij kregen er geld voor van mij en[getuige 2] ook. Ik heb ook condooms geregeld. De telefoon kreeg ze van mij met een simkaart.

Het was een gemakkelijke manier voor mij om geld te verdienen. Bij cardates maakte [slachtoffer 1]een afspraak en als ze klaar was pingde ze mij en gaf zij het geld. Ik heb [slachtoffer 1]naar Hoogezand gebracht. Zij zag toen dat [slachtoffer 1]mij het geld gaf. Ik zei toen dat [slachtoffer 1]werkte als prostituee. Het klopt dat ik aan [slachtoffer 3] een werktelefoon, een Samsung, en een simkaart heb gegeven.

De advertentie en de foto's hebben wij samen gemaakt. Ik wist dat [slachtoffer 3] 16 jaar oud was. Ik heb een paar keer om foto's van haar gevraagd en ik plaatste de advertentie van [slachtoffer 3] op seksmarkt. Ik heb meerdere keren seks gehad met [slachtoffer 1]. Ik wilde meer geld verdienen. Ik vertelde haar hoe het werkte en hoe ik te werk ging. Ik heb de advertentie van [slachtoffer 2] op internet gezet.

Zij heeft 1 keer voor mij gewerkt aan de[adres 1]; zij heeft daar op die dag 2 klanten ontvangen. Toen zij klaar was hebben we het geld door de helft verdeeld en heb ik haar weggebracht.

Ik wist dat zij 17 jaar oud was. U houdt mij de ping berichten tussen [slachtoffer 2] en mij van 9 januari voor. De inhoud daarvan kan kloppen. Voor de inhoud van de advertentie was het van belang te weten of ze ook seks zonder condoom deed. Dan kon ze meer geld verdienen. Ik had het wachtwoord van het account [werknaam slachtoffer 1] hotmail.

Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [verdachte] d. Ik had nog een oude Samsung. Ze had haar telefoonnummer van die simkaart bij haar advertentie gezet en wilde daarom een telefoon hebben om die simkaart te gebruiken. Volgens mij is [slachtoffer 3]16 jaar. Dat zei ze tegen mij. Ik heb toen ja gezegd. Ik heb haar met mijn auto een Golf 3 VRS weggebracht.

Ik heb haar ook weer opgehaald. Toen ik haar ophaalde was [slachtoffer 3]daarbij. De advertentie van [slachtoffer 1]is alleen met mijn computer geplaatst op sexmarkt en speurders. Ik heb ook wel seks met [slachtoffer 3]gehad in de [adres verdachte].

Ik heb [slachtoffer 1], [slachtoffer 3]en [slachtoffer 2]geholpen in de prostitutie. Ik had gewoon [slachtoffer 2]gevraagd of ze geld wilde verdienen. De meisjes  kregen daar geld voor en daarvan kreeg ik de helft. Ik had toen een auto en ik bracht ze weg, ik regelde een afwerkplek en dan zou ik de helft krijgen. Het klopt dat ik vervoer regelde en de afwerkplek. Dat was in de [adres verdachte] en de andere bij [getuige 2], een tegenoverbuurman van mij, en[adres 1].

Dat gold zowel voor [slachtoffer 1]en voor [slachtoffer 2], en voor [slachtoffer 3]. Ik heb seks gehad met Grace, [slachtoffer 3]en [slachtoffer 1]op mijn slaapkamer op de [adres verdachte]. Met [slachtoffer 2]en [slachtoffer 1]ben ik naar bed geweest.

Ik heb plekken geregeld aan de [adres verdachte] en de[adres 1]. Eén keer voor [slachtoffer 2], en een aantal keren maximaal zo lang ze werkten, die tijd dat ze werkten. Dan wordt zij gebeld, maakt zij een afspraak. En dan word ik gebeld of geappt van "kan je me komen ophalen? Dan stapte ik in mijn auto. En dan ging ik haar weg brengen. Daarna ging ik haar weer ophalen en dan kreeg ik de helft van het geld. Zij appte mij dan kan je me komen ophalen.

De prijsverdeling gold ook voor de anderen. Ja voor [slachtoffer 2], dat was één keer. Ik heb haar acht keer, negen keer maximaal weg gebracht, of iets geregeld. Daar kreeg ik geld voor. En toen heb ik de helft van het geld gekregen. Ik zat zelf ook een beetje in geldproblemen, en ik dacht "makkelijk geld verdienen". Er ging voor mij snel een belletje rinkelen in mijn hoofd van: Ik hoef alleen maar weg te brengen of een plek voor haar te regelen.

Die advertenties werden op seksmarkt geplaatst op mijn computer in mijn huis. Die stond in mijn slaapkamer. Proces-verbaal van bevindingen d. Uit het digitale onderzoek en het internet onderzoek in de zaak Anviang de rechtbank begrijpt de zaak: Dit waren, volgens de aangeefsters [slachtoffer 1], [slachtoffer 2] en [slachtoffer 3], de door de verdachte [verdachte] geplaatste seksadvertenties. Ik verbalisant heb op 10 juni een vordering met daarin de advertentienummers naar www.

Op 3 juli heb ik digitaal de uitkomsten van de vorderingen ontvangen. Hieruit blijkt het volgende:. Hou je van anaal en wilde seks maak dan een afspraak met mij: Op 14 januari om Op maandag 14 januari Ik verbalisant heb op 18 juli een vordering gedaan bij de provider van het bovengenoemd ip adres te weten Ziggo gedaan.

Op 19 juli heb ik van Ziggo de naw gegevens behorende bij bovengenoemde ip adres en data ontvangen. Uit de gegevens van Ziggo blijkt dat deze advertentie gemaakt dan wel bewerkt is door een computer met een aansluiting welke staat op naam van [medeverdachte], [adres verdachte] [adres verdachte]. Diep in m'n kutje. Bel me voor afspraak [telefoonnummer]: Op zondag 25 november is deze advertentie volgens de gegevens van www.

Op zondag 25 november Op de volgende data en tijdstippen blijkt dat er eveneens ingelogd is op deze advertentie. Op maandag 28 januari Op donderdag 31 januari Op de volgende data en tijdstippen blijkt eveneens met dit ip adres te zijn ingelogd op deze advertentie: Proces-verbaal van verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1], geboren op.

Ongeveer in november stuurde [verdachte] mij een ping of ik geld wilde verdienen of dat ik vriendinnen wist die geld wilden verdienen. In het begin had ik er geen belang bij en zei ik steeds nee. Op de een of ander manier heeft hij mij omgepraat. Hij had schulden en boetes die hij moest afbetalen en dat hij anders de cel in zou gaan.

Dat zei hij tegen mij. Het was wel duidelijk voor mij dat ik seks moest hebben met mannen. Hij begon aan te dringen om een advertentie te maken. Hij wilde een advertentie zetten waarin ik mezelf aanbood. Ik moest foto's maken en heb hem toen ook gezegd dat ik dit niet wilde. Hij drong erg aan op de foto's en ik had al toegezegd. Elke dag vroeg hij via ping wanneer ik de foto's zou maken. Ik pingde hem dat het nog wel kwam maar stelde het zo vaak mogelijk uit. Ik kreeg verschillende berichtjes per dag.

Het ging om pikante foto's, naaktfoto's en foto's met weinig kleding aan. Op een gegeven moment heb ik de foto's gemaakt en al heel snel stond er een advertentie op internet.

De advertentie heeft gestaan op sexmarkt. Er werd op de advertentie gereageerd. Ik reageerde alleen op sms'jes. Ik werd gebeld door mannen die mij vroegen of ik [werknaam slachtoffer 1] was en of ik op sexmarkt stond. Ze wilden een afspraak maken. Omdat ik naar school ga, had ik heel af en toe een afspraak met iemand. Dan belde er een man en die maakt een afspraak en vraagt wat er mogelijk is en de kosten enzo. Ik vertelde wat mogelijk was en wat de kosten waren voor bepaalde dingen.

Ik zei altijd dat ik geen anaal deed en ik probeerde zoveel mogelijk afspraken te maken met condoom alleen soms had ik ook afspraken zonder condoom. Voor buiten de stad, hoe verder weg, werd het duurder. Ik had met de klanten afgesproken dat ze mij van te voren het adres door moesten sms'en. Daarna kon je af en toe wel cardaten. Ik sprak op een plek af en dan reden we naar een plek waar het rustig was.

In de advertentie stond dat ik 18 jaar was. Er werd van tevoren afgerekend door de klant. Ik stopte het geld in mijn tas. De helft van het geld was voor mij. In het begin vroeg [verdachte]ook wel eens meer dan de helft.

Ik gaf hem dat dan ook, omdat hij in de schulden zat. Bij het maken van de advertentie had ik afgesproken dat hij de helft zou krijgen.

Nadat ik de telefoon kreeg, kreeg ik klanten. Ik pingde [verdachte]dat ik een klant had. Dan vroeg hij waar en dan gaf ik het adres door. Hij kwam mij dan ophalen en dan reden wij erheen. Ik schat dat ik 20 klanten heb gehad in januari en februari.

Het waren mannen tussen de 35 en Ik ben in de stad Groningen geweest en in Winsum, Hoogezand en Marum. Alleen [verdachte]heeft mij gereden. Op een gegeven moment heeft hij een ontvangstadres geregeld. Dat was eerst aan de[adres 1], volgens mij [huisnummer]. Ik had daar een afspraak met klanten; [verdachte]was er dan ook.

Ik denk dat ik er 5 keer geweest ben. De klanten betaalden mij en ik betaalde [verdachte]in de woning. Toen zijn stiefvader een week weg was heb ik klanten bij hem thuis ontvangen, zo'n twee of drie.

Ook heb ik klanten ontvangen bij [verdachte]in de straat, bij [getuige 2]. Tot een week geleden heb ik voor het laatst gewerkt. Een cardate duurde niet langer dan een half uur tot drie kwartier; dat was gewoon voorspel met seks.

Daarmee bedoel ik pijpen en aftrekken en daarna nog gewoon seks, dat is geslachtsgemeenschap. Ik heb ook een aantal malen seks zonder condoom gehad met mannen. Dat was op verzoek van de klanten. Op de adressen bleef ik maximaal een uur. Als hij niet lekker in zijn vel zat, of geïrriteerd was reageerde hij dat af op mij via de telefoon. Dan zei hij altijd dingen die niet zo aardig waren. Als ik commentaar had op iets dan deed hij vaak loze bedreigingen. Als ik geen zin had dan zei ik er niets van.

Hij zei tegen mij kom je even en dan hadden wij seks. Ik moest dan naar zijn slaapkamer of de slaapkamer waar we waren. Ik zei niet dat ik dat niet wou, maar mijn gevoel zei van niet. Hij stuurde mij een foto van hoe hij dat deed. Hij stuurde dan een foto van hemzelf gekleed. Hij maakte dan een foto van onderlangs omdat ik niet precies begreep wat hij bedoelde. De prijzen waren euro in de stad en per 25 kilometer 25 euro erbij.

Ik ben nooit langer dan een uur weggeweest exclusief de reistijd. Hij vertelde mij wat ik moest vragen voor een uur en dat hij de helft zou krijgen. Dat was volgens hem eerlijk. Een aantal klanten wilden seks zonder condoom. Je kreeg dan meer geld. Ik denk dat ik 5 cardates heb gehad en het aantal huisbezoeken weet ik niet. Proces-verbaal van verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1] d. De woning van [getuige 2] ligt schuin tegenover de woning waar [verdachte] woonde.

Een huisnummer weet ik niet. Ik had geen sleutel om binnen te komen. Ik belde aan of ik pingde met [verdachte] en dan liet [verdachte] of [getuige 2] mij binnen. Elke keer als ik daar kwam, was [getuige 2] er ook. Ik liet de klanten binnen en ging dan met de klant naar de slaapkamer. Ik liet de klanten uit en ging ook naar de woonkamer om te wachten op [verdachte].

Als [verdachte]kwam, gaf ik hem het deel van zijn geld waar [getuige 2] bij was. Proces-verbaal v an verhoor inhoudende de verklaring door [slachtoffer 1] d. Ik mocht alleen de straat noemen. Als de klant in de straat was dan pas het nummer.

Dit in verband met de veiligheid zo zei hij. De ontvangstadressen waren[adres 1], volgens mij[huisnummer], [adres verdachte] [huisnummer] en de andere aan de [adres verdachte]. Aan de overkant van [huisnummer]. Welk email adres weet ik niet meer precies. In de advertentie stond [werknaam slachtoffer 1] en er was ook een [werknaam slachtoffer 1] De [adres verdachte], de woning van [verdachte], kwam ik binnen via [verdachte].

Hij was gewoon thuis en deed dan open. Ik heb daar niet meer dan 5 klanten gehad. Al de verklaringen die ik tot nu toe heb afgelegd in deze zaak, daarvan wil ik dat die als aangifte worden beschouwd. Na de intake is [betrokkene 2] als getuige gehoord. Tijdens het opnemen van de intake en de getuige-verklaringen toonde [betrokkene 2] verschillende whatsapp berichten die op haar mobiele telefoon, merk Samsung, type GT, mobiel nummer [telefoonnummer betrokkene 2] , stonden.

Deze whatsapp-berichten gaven onder andere de communicatie weer tussen dit mobiele nummer en het mobiele nummer [telefoonnummer verdachte], zijnde een van de bekende mobiele telefoonnummers van [verdachte] geboren te [geboorteplaats] op [geboortedatum].

Alle whatsapp berichten van deze inbeslaggenomen telefoon met het mobiele nummer [telefoonnummer betrokkene 2]. De berichtgeving vond plaats tussen november en april De exacte data en tijdstippen staan op de bijlagen bij de berichten vermeld. Hierbij is het volgende bevonden:. Om dat ik hem niet laat neuken en weet dat 5 meisjes voor me werken.

Jij kent veel gekke tangas tog OPM verbalisant: Mobiele nummer van [verdachte]: Want ik ga dikke huis in haren maar geld moet wel blijven rollen snap je. Aan 2 meiden die niet elke dag kunnen kan ik niet die huis van betalen.

Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3], geboren op [geboortedatum slachtoffer 3], d. Hij liet advertenties zien van andere meisjes. Een advertentie van [slachtoffer 1], dit meisje ken ik. Want [verdachte] had mij een keer opgehaald, toen woonde ik in [woonplaats slachtoffer 3].

Dit was twee weken voordat ik bij hem thuis kwam. Ik denk dat dit in januari is geweest van dit jaar. Toen hadden we alleen nog gesproken via de app, toen hadden we ook al het werk besproken. We reden naar de [adres 2], daar moesten we even wachten, 10 minuten ofzo en toen kwam ze eraan lopen. Dit was [slachtoffer 1], ik kende haar toen nog niet. Ik ging achter in de auto zitten en [slachtoffer 1]ging voorin de auto naast [verdachte]zitten. Ik zag dat [slachtoffer 1]hem geld gaf, ik zag een paar papiertjes, bankbiljetten.

Het is een blank meisje, met blond haar tot haar schouders. Ik zag dat ze hakken aan had en ik vond dat ze er wel ouder als 16 jaar uitzag. Ze had ook nog kousen of panty's aan en een kort zwart jurkje. Het waren van die kousen, van die dunne touwtjes over elkaar heen gekruist, daaronder zag je haar blote been.

Het leek bijna naakt. Ik herkende haar gelijk van de foto, dit was een foto waar haar gezicht ook op stond. Je zag op deze foto dat [slachtoffer 1]een bh en string aanhad en met de Ipad een foto in de spiegel maakt.

Dit is op de foto te zien. De naam [slachtoffer 1]is niet de naam die bij de advertentie stond, maar wel een andere naam. Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3] d.

In Hoogezand kwam [slachtoffer 1]eraan lopen. Zij ging voorin zitten. Zij zag er uit als een hoer. Ze was echt er op gekleed om naar die klant te gaan. Ze had een panty aan met gaten.

Hakken, een jurkje net over haar kont en veel make up. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [getuige 1] d. Dit was ongeveer een maand vooraf aan een politiecontrole, waarbij ik in Groningen door de politie bekeurd ben. Dit omdat ik geen geldige APK voor mijn auto had en die bekeuring was begin januari Ik hoorde van [verdachte] dat hij een seksadvertentie op de site seksmarkt had geplaatst toen hij daar eenmaal mee begon.

Ik heb [verdachte] en [slachtoffer 1]een keer naar de[adres 1] te Groningen gereden. Naar de woning van [betrokkene 1] en [getuige 4]. Dit was ongeveer een maand vooraf aan die politie-bekeuring en zal dus omstreeks november zijn geweest. We zijn daar de woning binnen gegaan en [verdachte]en ik hebben [slachtoffer 1]daar gelaten. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2], geboren op [geboortedatum slachtoffer 2], d.

Ik denk dat [verdachte] 8 maanden geleden voor het eerst contact zocht. Hij stuurde toen die BC bericht. Later zei hij dat het over escort ging en hij zei dat hij nog iemand had die escort voor hem deed. Hij deed er wel heel leuk over. Je gewoon een beetje overhalen. Hij zei ook steeds dat [slachtoffer 1]het ook deed. Hij pingde mij echt wel duizend keer per dag. Dat zei hij de hele tijd.

Toen was ik een keer bij hem. Hij maakte toen onverwachts een foto. Uiteindelijk zei ik dat ik het wel wilde proberen. Dat was niet diezelfde dag. Hij maakte een foto, ik droeg een wit hemdje en een string. Nadat de advertentie op internet stond zei hij tegen mij dat hij heel veel reacties had gekregen op mijn advertenties.

Hij gaf mij de werktelefoon. Volgens mij stond er iets in van kinky. Ik was er niet bij. De naam [werknaam slachtoffer 2] werd gebruikt. Bij de eerste klant was [verdachte] ook in huis en een vriend van hem.

Het was een junkiehuis. Er kwam toen een klant met wie ik seks heb gehad. Hij heeft ook betaald van te voren. Ik kreeg het geld en toen gaf ik de helft aan [verdachte]. Toen ik seks had met die klant was [verdachte] in de kamer erachter samen met zijn vriend en die andere man.

Dat was voor als er iets zou gebeuren. Dat was als een klant agressief zou zijn. Dat had ik afgesproken met [verdachte].

Ik had daarna nog een klant gehad. Het was ook met deze man aan de[adres 1]. Ik herinner mij nu dat het dezelfde dag was. Ook bij deze klant kreeg [verdachte] de helft. Ik werd helemaal gek van hem. Volgens [slachtoffer 1]had [verdachte] een andere plek geregeld tegenover de woning van [verdachte]. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2] d. Het nummer [pingnummer slachtoffer 2] ben ik en het nummer [pingnummer verdachte] is het nummer van [verdachte].

Dit weet ik zeker omdat ik de gesprekken herken. Bijlage kopie ping berichten uit de zwarte telefoon Of soms Dan maak ik zelf alles neetjes schoon neem lakens van mij huis mee Die kan je wel bij me huis doen. Wie is [werknaam slachtoffer 2]. Het hotmail account [email slachtoffer 2] " is van [verdachte].

Het telefoonnummer [nummer nolia] in deze advertentie is het nummer van die Nokia. Wat wordt hier mee bedoeld? Hij praatte de hele tijd op me in en toen dacht ik het is misschien wel wat. Ik heb 2 klanten gehad.

Volgens mij betaalde de ene euro en de ander minder omdat dat korter was. De afspraak met [verdachte] over het verdiende geld was dat hij de helft kreeg. Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3], met bijlage, d. Een paar weken geleden stuurde [verdachte] mij een bericht, hij zei dat ik mooie foto's had.

Hij vroeg aan mij mijn telefoonnummer voor de whatsapp. Ik gaf hem mijn nummer, [telefoonnummer slachtoffer 3]. Later stuurde hij ineens het bericht: Via de whatsapp berichtte [verdachte] mij dat hij een huis had in de [adres verdachte] dat je daar dan met klanten mee naar toe kan nemen of in de auto en bij de klant zelf thuis.

Als de klant niet wil betalen bijvoorbeeld. Je kan dan bellen of naar hem app'en, dan komt hij er gelijk aan. Toen ik deze uitleg kreeg snapte ik natuurlijk wel dat het om seks ging. Seks hebben voor geld. Ik weet nog wel dat pijpen zonder condoom en anaal meer geld zou kosten. Een uur was volgens mij euro en een half uur 75 euro.

Ik weet eigenlijk niet waar die euro voor was. Als de klant nog wilde pijpen zonder condoom dat kwam dat geld er nog bij, bovenop die euro. Op het lijstje stond ook vingeren, dat was ook extra geld. Ik kreeg dit lijstje via de whatsapp. Het lijstje kreeg ik later ook echt. Ik liet [verdachte] weten dat ik het zelf wel zou willen doen. In de woning ging ik met [verdachte] naar een kamertje waar een computer staat. In dit kamertje gingen we gewoon praten. Toen gaf hij mij een rooster. Dit was een papier met daarop lege vakjes en de dagen stonden erboven.

Hij zei tegen mij ik dit moest invullen op welke dagen en tijden ik zou kunnen werken. Dit moest ik thuis invullen. Ik kreeg ook een oude telefoon van [verdachte], een oude Samsung telefoon. Hij had ook een telefoon met Lebara en alle andere meisjes die voor hem werkten hadden ook zo'n telefoon met Lebara provider.

Daarna zei hij dat hij ook nog foto's moest maken van mij in mijn bh en string. Hij had mij van te voren al laten weten dat hij foto's wilde maken, hij zei toen dat ik een leuk setje aan moest doen. Een advertentie van[slachtoffer 1], dit meisje ken ik.

Deze sites, seksmarkt en speurders. Hij vroeg mij steeds om die foto's. Toen ging hij mij steeds sms'en op mijn eigen telefoon. Hij ging toen ook bellen en hij zei, "Kankerhoer, ik kom nu mijn telefoon ophalen. Hij ging helemaal schreeuwen. Uiteindelijk heb ik toch die foto's gemaakt. Een belg leest in een tijdschrift dat je de daad kan verlengen door vooraf te masturberen. Hij besluit dezelfde avond na het werk een proef te doen. Probleem, waar zal ie het doen?

In het park verderop? Te veel spelende kinderen. Dus denkt hij, onderweg naar huis, de oplossing gevonden te hebben: Zo gezegd, zo gedaan Broek open, ogen dicht en keihard aan z'n vriendin denken! Om z'n ritme - zo kort voor de ontlading- niet te verliezen, houdt hij zijn ogen gesloten en gaat gewoon door Maar er wordt opnieuw aan z'n broekspijp getrokken.

Nog steeds de ogen gesloten en druk bezig, roept ie: Rudy en Jacqueline willen niet openlijk over seks praten met hun kinderen van vier en zes jaar oud erbij. Daarom spreken ze daarvoor geheimtaal af. Op een dag zegt Rudy tegen dochter Katja: Een paar dagen later herinnert Jacqueline zich Rudy's opmerking. Ze zegt tegen haar dochter: Ik heb de brief al met de hand geschreven!

Vier bisschoppen zitten in een auto en raken betrokken bij een vreselijk verkeersongeluk. Alle vier de bisschoppen komen te overlijden. Even later staan ze bij Petrus voor de hemelpoort. Haal je hand maar een keer door die bak met wijwater, dan mag je de hemel in.

Plotseling dringt de vierde bisschip voor en gaat met zijn hoofd in het wijwater. Na deze aan hem gegeven te hebben gaat de slaapkamerdeur weer dicht en komen er weer van die vreemde geluiden uit. Na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn en vraagt om een hamer. Hetzelfde ritueel herhaalt zich, alleen wordt het geluid nog harder. Weer na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn. Je raadt het waarschijnlijk al. Hij wil een ijzerzaag hebben. De man begint nu toch bezorgd te worden en vraagt de dokter wat er aan de hand is.

Uw vrouw heeft koorts". Wat is vingeren in het Spaans? Porre va vore Hoe noemen ze in Griekenland incest? Papalamelulos Wat is een vibrator in het Frans? Pippi Vangkous Wat is de Zweedse benaming voor pijpen? Lullesmullen Wat is "beffen" in 't Fins? Clitte Licke Wat betekent groepsseks in hetDeens? Helemeuteneuke Wat is een papieren kut? Een pagina Het is geel en maakt het vrouwelijk geslacht kapot?

Een dildozer Wat is de andere naam voor een crematorium van lesbienes? Een pottenbakkerij Het heeft 50 tanden en houdt een verschrikkelijk monster tegen? Mijn gulp Het is groen en het zit in een man zijn kont? Hoe kun je merken dat je vrouw dood is? De sex is hetzelfde, maar de afwas stapelt zich op Hoe noemt Hillary de penis vanClinton?

Een roddel, want hij gaat van mond tot mond Wat is het toppunt van herfst? Als je 's ochtends wakker wordt en je eikel ligt naast je bed Wat heeft 2 ogen en 64 tanden? Een krokodil En wat heeft 64 ogen en 2 tanden? Een bus met bejaarden Wat is erger dan siliconen-tieten? Een Tupperware-doos Een man komt bij de Chinees. Zegt het meisje dat bedient: Je zet de oven wat hoger Er komt een man bij de drogist voor een pakje condooms. Hij wilbetalenmet een briefje van honderd euro. Vraagt de vrouw achter toonbank: Zonder pijpen is het goedkoper Wat is een dominee in een rolstoel?

Een geestelijke gehandicapte Hoe kun je zien dat een stotteraar spaghetti heeft besteld? Dan staan er 10 glazen 'Spa' voor hem Wat is de overeenkomst tussen een viagra pil en de Efteling? Je moet bij allebei 3 kwartier wachten voor 2minuten. Bijna Goddelijk De regen tikte tegen het raam.

Ik zat aan het bureau op mijn zolderkamer en speelde doelloos met een balpen. Neerslachtig keek ik naar het werk van vier weken dat voor me lag.

Het wou niet vlotten, zoals gewoonlijk. Een gevoel dat ik niet beschrijven kon, deed me plotseling beseffen dat ik niet meer alleen op de kamer was. Ik keek op en zag haar staan, naakt!!!

Ze stond kaarsrecht en onbeweeglijk, met een houding die enerzijds bedeesd, verlegen was, maar anderzijds brutaal en uitdagend, ja zelfs spottend.

Ondeugend zou ik haar houding willen noemen, indien het woord niet zo kinderachting klonk. Het was of ze met haar houding tartte, alsof ze zei: Laat dat werk nou maar met rust. Ik weet dat je best wilt en de verleiding toch niet kunt weerstaan.

Ze stond er op dezelfde wijze als gisteren en eergisteren en als vorige week. Nog nooit, nee nog nooit had ik weerstand kunnen bieden aan deze verleiding.

En ze had gelijk. Ik wou best en waarom niet? Met haar was het iedere keer een genot. Maar ik had werk te doen, werk van vier weken zelfs! Natuurlijk kwam het nou ook weer niet op de dag aan, te laat was het toch al. Ik had echter reeds van te voren geweten dat zij vanavond hier zou staan. Ik had mezelf beloofd, ja zelfs gezworen, dat ik deze keer niet aan de verleiding zou toegeven, hoe moeilijk het ook zou zijn.

Ik zou in elk geval een deel van mijn werk vanavond afmaken. Ik wendde mijn blik van haar af en probeerde haar te negeren. Echter, ik had me de hele tijd al niet op m'n werk kunnen concentreren en dat wilde nou helemaal niet meer. Regelmatig betrapte ik mezelf erop dat ik weer met mijn mond half open naar haar keek. Ik schudde, zodra ik me dat bewust werd, krachtig met mijn hoofd en keek weer naar mijn werk. Even later dwaalden m'n ogen weer in extase over haar gebruinde lichaam.

Het zwakke licht in de kamer deed haar vochtige huid glanzen en haar rondingen nog beter uitkomen. Wat is ze mooi, dacht ik. Wat me ervan weerhield om haar lichaam perfect te noemen, was het feit dat ze een beugel droeg. Toch was ze gek genoeg die beugel die iets volmaakts, iets perfects aan haar lichaam gaf.

Een zwarte stip op een overigens wit vlak deed het wit toch ook witter lijken dan het in werkelijkheid was. Het was ook die beugel die haar zo duidelijk onderscheidde van alle anderen; hij gaf haar iets vertrouwelijks, maar ook tegelijkertijd iets mystieks.

Ik weet dat het die beugel is, waardoor ik me zo sterk tot haar aangetrokken voelde, als het geval was! Ik voelde dat mijn slapen begonnen te kloppen. Twee stemmen suisden door mijn hoofd. De ene zacht en doordringend: Reeds ettelijke malen was deze strijd geleverd.

Door mijn haar, dat in slierten voor mijn ogen hing, keek ik naar haar roerloze gestalte. Ik kon de innerlijke weerstand niet meer opbrengen. De verleiding was te groot. Nogmaals keek ik naar haar, zoals ze er stond Ik slikte, haalde de handen uit het haar en stond langzaam op. Het gegons verdween; de strijd was beslecht en de winnaar bekend.

Verder strijden had geen enkel nut. Ik dacht toen nog niet aan het gevoel dat me de volgende morgen zou bekruipen; dat rotte gevoel een belofte moedwillig te hebben verbroken. Langzaam liep ik naar haar toe en keek recht in haar glasharde ogen, ogen die me zeiden dat ze wist wie de winnaar was. Ik legde mijn linkerhand om haar taille. Langzaam trok ik haar naar mij toe. Haar huid voelde koel en vochtig aan. De vingertoppen van mijn rechterhand gleden langzaam over haar lichaam.

Toen streelde ik haar teder. Mijn ademhaling werd sneller. De linkerhand die ik tot nu toe om haar taille had geslagen gleed nu langzaam over haar rug naar haar slanke hals, onderweg iedere oneffenheid langzaam aftastend. Uit ervaring wist ik dat ik bij haar voorzichtig moest zijn, heel voorzichtig zelfs, een te krachtige stoot kon haar ineens in beroering brengen, zodat ze onmiddellijk tot haar climax kwam en haar energie bruisend zou verspillen.

Mijn beide handen streelden haar hals en gleden daarna langzaam naar haar mond toe. Ik raakte met m'n hand het koude metaal van haar beugel. Met beide duimen duwde ik de beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel. Met een zucht opende ze haar mond. Nog dichterbij trok ik haar, m'n mond op zoek naar de hare. Een schok ging door me heen toen mijn mond de hare omsloot. Mijn tong streek over haar lippen en drong bij haar naar binnen om zich snel weer terug te trekken.

Ik verplaatste mijn hand naar de taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar op. Komt een dronken man bij de muziek handel en zegt: Op het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt een journalist aan minister Van Mierlo: Op een ochtend staat op de supermarkt geadverteerd: Meteen hangt Sam een bord op: De volgende dag hangt er bij de supermarkt een bord: Op de derde dag adverteert de supermarkt met: En Sam hangt een bord op: Dan stapt de directeur van de supermarkt op Sam af: De enige overlevende is John Woodhouse.

Samen met zijn accordeon begeeft hij zich op weg naar de bewoonde wereld. Plots komt er een leeuw aanstormen. John Woodhouse begint op zijn accordeon te spelen, en de leeuw doet hem niks. Even later komt een tweede leeuw aanstormen. John Woodhouse begint nog wat harder te spelen, en ook deze leeuw doet hem niks. Dan komt er een derde leeuw aanstormen. John Woodhouse gaat nog harder spelen, maar de leeuw blijft doorlopen en vreet hem helemaal op.

Zitten er twee apen in de boom. Zegt de ene tegen die andere: Als die dove straks komt: Als de volgende dag het konijn weer langskomt, vraagt 'ie: Als Ruud 's avonds thuis komt, zegt Ria: Ik begin maar met de goede mededeling: Plotseling valt Saar in een sloot. Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: En hij loopt weer door. Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: Komt 'ie bij een ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: Om te voorkomen dat zijn zojuist getapte pilsje wordt opgedronken, zet hij er een briefje bij.

Op het briefje staat: Het briefje met 'Ik heb erin gespuugd' staat er ook nog. Alleen heeft iemand erbij geschreven: Zegt Sam tegen Moos: Werk in de haven, sjouwen, om vijf uur beginnen, om drie uur weer thuis Opeens ziet hij een man in de gracht spartelen die roept: Hij belt aan, de boerin doet open.

De vertegenwoordiger begint te praten: En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil. Petrus doet open en herkent meneer Jansen meteen.

U komt hier niet naar binnen. Maar ik wil u een tweede kans geven. In die kamer daar staan doosjes. U krijgt de opdracht om die doosjes op aarde uit te gaan delen. Ze zijn bestemd voor alle mannen die zich in hun huwelijk braaf hebben gedragen, nooit zijn vreemd gegaan, nooit teveel hebben gedronken Weet jij wat er in het doosje zat?

Ik hoor het al. Jij hebt ook geen doosje gehad. Een dronken man gaat naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij in de roos en krijgt als prijs een waterschildpadje.

De volgende dag gaat de dronken man weer naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij weer in de roos en krijgt weer een waterschildpadje. De derde dag gaat 'ie weer naar de kermis, en schiet bij de schiettent in de roos. Krijgt hij als prijs een teddybeer. Hij besluit te gaan kijken. De verkoper neemt hem mee naar het hok. De jager kijkt en zegt: We zullen wel eens even een stukje gaan jagen. De verkoper knalt een eend uit de lucht en de eend valt in het water.

De hond loopt over het water naar de eend toe, neemt hem in zijn bek, en brengt 'm, over het water lopend mee terug naar de twee mannen. Wat buiten de cirkel valt, is voor God. Alles wat tussen de streep en de muur blijft liggen, is voor God. En wat God vangt, dat mag 'ie houden. Als het zover is, trekt hij aan zijn parachute. Hij trekt aan zijn reserve-parachute.

Met een vaart dondersteent hij naar beneden. Dan komt er van onderaf iemand omhoog schieten met verbrande kleren, helemaal onder het roet Om te bewijzen dat hij Jezus is, wil de pers dat hij over het water loopt. Alle camera's staan opgesteld rond een zwembad. Jezus stapt het zwembad in en zinkt meteen als een baksteen naar de bodem. Als hij weer bovenkomt, vraagt de verslaggever: Na het weekend, op maandagmorgen vraagt de sergeant aan de soldaat: Hij loopt naar de kassier en zegt: De directeur zegt tegen de kassier: De kapper vraagt wat de man wil.

Hij wil kortgeknipt worden. Na een half uurtje vraagt de kapper: Opeens haalt hij zijn glazen oog uit z'n kas en keilt 'm tegen de ruit.

Het glazen oog stuitert terug op de bar en de man doet hem weer in. Saar blijft stilstaan bij een sjieke boetiek waar een mooie jurk in de etalage staat. Een vrouw doet open. Het blijkt een collecte te zijn voor de vrijwillige brandweer. Links heeft hij een emmertje met wormen staan, rechts ligt een hamer. Er komt een andere man langs die vraagt wat hij aan het doen is. De ander betaalt een tientje. Dus huurt hij een kameel, maar hij weet niet hoe hij het beest moet laten lopen.

En inderdaad, de kameel begint te lopen. Een eindje verder de woestijn in zegt de man: Opeens ziet de man verderop een afgrond opdoemen, maar in zijn paniek is hij vergeten wat het woord was om de kameel te laten stoppen. De man weet dat hij te pletter zal vallen en heeft nog net tijd voor een schietgebedje. Zodra hij het woord 'amen' uitspreekt, staat de kameel stil. Vlak voor de rand van de afgrond! De man wist het zweet van zijn voorhoofd en zegt: Dat is een weg barstensvol stoplichten.

Ik stop achter een auto ideaal voor het rode licht stilstaat. Stapt die man voor me uit de auto, laat zijn broek zakken en keert zijn kont naar het stoplicht. Het stoplicht springt op groen, de man springt in zijn auto en rijdt door. Het volgende stoplicht staat weer op rood.

De man voor me stapt uit zijn auto, trekt zijn broek naar beneden en keert zijn kont naar het stoplicht. Zodra deze op groen springt, rijdt hij weer verder. Bij het volgende stoplicht besluit ik hem aan te spreken. De man springt weer uit zijn auto, doet zijn broek omlaag en keert zijn kont naar het stoplicht. Nu stap ik ook uit en vraag: Twee gekken lopen door de Kalverstraat. Zegt de ene gek: Alleen m'n nek uitscheren: Er wordt een beloning uitgeloofd voor degene die er nog een druppel uitkrijgt.

Allerlei sterke mannen knijpen in de citroen zo hard als zij kunnen, maar er komt geen druppel meer uit. Dan komt er een miezerig mannetje naar voren. Hij knijpt een hele straal sap uit de citroen.

Verbaasd vraagt de krachtpatser of het mannetje aan krachttraining doet. Die zit aan zijn grote eikenhouten bureau. Je inzet is altijd in orde, je zorgt dat je er altijd goed uitziet.

Ik ga je opslag geven: Je ziet altijd platgereden egeltjes op de weg liggen, maar nooit een platgereden konijn. Als wij de weg overstekken en we zien twee grote koplampen aankomen, gaan we precies in het midden zitten. Als de koplampen dichtbij zijn, dan bukken we, en dan kunnen we daarna gewoon weer doorlopen.

Maar ik zal het wel even laten zien. Er komen twee koplampen aan. Het konijn gaat in het midden zitten, bukt, en komt even later weer teruglopen: Het egeltje loopt de weg op. Er komen twee koplampen aan, en het egeltje gaat precies in het midden zitten. Zegt het ene konijn tegen het andere: Een voorbijganger ziet het en zegt: Don Petro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich.

Nu isse traditie in de familie dat jij de pistolen krijgt. Nou moete jij eens goed luisteren,' zegt Don Pedro: Jij hebbe nu verkering met Maria.

Over een tijdje ga jij met haar trouwen. Op een dag kom jij thuis. Maria is niet in de woonkamer, Maria is niet in de gang, niet op de trap. Zij ligt in de slaapkamer, in bed met jouw beste vriend Mario.

Wat ga jij dan zeggen: Je tijd is om? Ik heb alles gevonden in de kelder: Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En,' zegt-ie, 'nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken.

En ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb. Hij rijdt zo'n , kilometer per uur. Hij wordt opgemerkt door een politie Porsche die de achtervolging inzet.

De man gaat steeds harder rijden: Maar uiteindelijk wordt hij door de politie klem gereden. En nou was ik als de dood dat je haar terug kwam brengen. Meteen gaat een reddingsploeg op pad om hem te redden, maar Moos is moeilijk te vinden. Er wordt een helikopter ingezet, en eindelijk zien ze Moos liggen. De reddingsploeg gaat naar hem toe, maar het laatste stuk is slecht begaanbaar.

Vanuit de verte roepen ze Moos toe: Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend: Hij komt keihard op het asfalt terecht. Op de rug van het hondje groeit maar steeds een rare pluim. Hoe vaak de vrouw de pluim ook afknipt, hij blijft even hard weer terugkomen.

De drogist geeft haar een potje en zegt dat ze na het opsmeren een paar uur haar armen niet omlaag mag doen. De tandarts kijkt in zijn mond en ziet een enorme rotte kies. Dat was de echo. Weet u wel wat het kost om zo'n ding te vervoeren? Zit er een dinosaurus tegenover hem. De man zit zo lang naar de dinosaurus te staren, dat de dinosaurus vraagt: Hij woont een groot deel van de dienst bij, en gaat weer naar buiten.

Buiten aangekomen, hoort Jomanda de man roepen: Kom over een week nog eens terug. Het goede nieuws is: Maar het slechte nieuws is: Dus hij plakt een bord op de etalageruit: Komt er een man binnen, en die zegt: Komt u maandag maar terug om negen uur. Om twaalf uur komt hij terug: Hij vraagt om een nieuw pakket. Om vier uur komt hij weer terug: En weer vraagt hij om een nieuw pakket.

Je hebt zo'n formidabele hoeveelheid Bijbels verkocht! Er ddddoet iemand open. En dddddan vraag ik: Of mmmmmoet ik 'm voorlezen?

Als hij dit een paar dagen achter elkaar heeft gedaan, wordt de barman nieuwsgierig. Op een gegeven moment vraagt hij: En we hadden afgesproken om elke dag om vijf uur een borreltje te gaan drinken. Op een dag bestelt de man drie borreltjes. Geloof je me niet? De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen.

Petrus vraagt wat ze vroeger geweest is. De hoer bekent dat ze prostituee is geweest. Komt er een oud baasje bij de hemelpoort met een enorme zak op zijn rug. Hij loopt naar het huilende vrouwtje op het bankje en vraagt wat er aan scheelt. Ik heb een zak met oude kleren op mijn rug. We gooien de kleren eruit, en jij gaat in die zak zitten. Dan smokkel ik jou de hemel binnen. Zo gezegd, zo gedaan. De kleermaker loopt naar de hemelpoort en Petrus vraagt de man wat hij vroeger geweest is.

Als de man voorbij loopt, vraagt Petrus: Bram Cohen gaat op vakantie naar Amerika. Als hij op het vliegveld van New York aankomt bij de douane wordt hij hartelijk verwelkomd: Als hij een taxi wenkt, springt de taxichauffeur uit de auto om zijn koffers aan te pakken: Bij het hotel aangekomen, begint de receptionist: Sinatra, fijn dat u weer bij ons komt logeren. Uw gebruikelijke suite is al gereed, alles is op orde Twee graven zwaaien open. En twee skeletten kruipen naar buiten.

Ze lopen naar twee zware Harley Davidson. Ze starten de motoren. Stapt het ene skelet weer af, loopt naar zijn graf, trekt zijn grafsteen uit de aarde en legt 'm op zijn benzinetank. Vraagt het ene skelet: Hij ziet een konijntje lopen en hij schiet: De pastoor zegt tegen de jager: U misbruikt de naam van de Schepper.

Pas maar op dat Hij Zich niet op u wreekt. Plots ziet hij op vijf meter afstand een konijntje zitten. Hoort de jager een stem uit de hemel: Waar laat je dat spul toch allemaal?

Het zoontje staarde hem aan en zei toen: Natuurlijk moet er ook een schoolagenda komen. Op een gegeven moment zegt de moeder: Op zijn eerste dag moest hij gelijk met de computer werken. Gelukkig zat er een menubesturing op. Bij het opstarten had hij de keuze uit drie mogelijkheden. Ga naar Microsoft Word', '2. Ga naar Dos' en '3.

Ga naar de Bahama's'. Nieuwsgierig koos hij voor de optie 'Bahama's'. Op het scherm verscheen de tekst: Zit de vrouw net in bad, als er wordt aangebeld. Ze kijkt uit het badkamerraam en ziet beneden de buurman voor de deur staan. Ik heb goed nieuws. Ik kan weer zien. Dat vindt hij reuze gemakkelijk. Iedereen die hij moet betalen geeft hij een cheque. Na een tijdje krijgt hij een briefje van de bank met het verzoek even langs te komen. Bij de directeur op de kamer binnen gelaten zijnde, zegt deze: Maar nu hebt U al vijfduizend gulden uitgegeven.

Ik zou graag zien dat U het tekort aan zou vullen. Ik zal wel even een cheque uitschrijven. Ineens komt er een vrouw naast hem zitten en zegt: Mannetjesdodo tegen zijn vrouw: We zijn een bedreigde diersoort! Laat op een avond lukte het hem een peer aan het gloeien te krijgen. Hij stoof zijn laboratorium uit, het huis door, de trap op en de slaapkamer in.

Vader eet ervan, knikt goedkeurend en zegt: Zijn vrouw pakt bijna alle huisraad in, zeer tegen de zin van Bram. Bij de incheckbalie aangekomen zegt Bram, krom staand onder een loodzware last van volgepakte koffers, tegen zijn vrouw dat ze de piano ook wel mee hadden kunnen nemen.

Waarop zij antwoord 'Hoor es Bram, nou moet je niet gelijk op de eerste dag van de vakantie hatelijk gaan doen, hoor! Onze tickets liggen nog op de piano. Hij kijkt en kijkt en kijkt De bedelaar stormt naar binnen, gaat tegenover die man zitten, trekt het bord naar zich toe en begint als een waanzinnige te eten.

Halverwege ziet hij wat in het bord liggen: Onmiddellijk begint hij enorm over te geven in het bord. Laat de man tegenover hem zijn krant zakken en zegt: Zover was ik ook gekomen! Als ik aan het rechter kettinkje trek, zegt hij 'goedenacht'. Als u een klacht heeft, draai dan Een prettige dag verder.

De taxichauffeur geeft een geweldige schreeuw en verliest de macht over het stuur. Het voertuig mist op een haartje na de tram, ramt bijna de voorpui van een monumentaal bordeel, alvorens op het trottoir tussen tientallen driftig fotograferend Japanners tot stilstand te komen. Het is even stil in de taxi. Dan zegt de chauffeur: Ik ben me dood geschrokken. Waarop de bestuurder zegt: Maar vandaag is mijn eerste dag als taxichauffeur.

Hiervoor heb ik 25 jaar lijkwagens gereden. Ze drinkt niet, ze rookt niet, ze vloekt niet, ze flirt niet De eerste gevangene reageerde met een natuurgetrouw 'Miauw'. De bewaker was gerustgesteld en vervolgde zijn ronde. Maar toen ook de tweede gevangene een dakpan verschoof riep de bewaker opnieuw 'Wie is daar?

Muggenmoeder tegen haar muggenkindertjes: Kan iemand nog een voorbeeld noemen? Hij leerde al z'n papegaaien zeggen: De barkeeper geeft hem zijn pilsje en zegt: De barkeeper zegt hiervan niets en pakt ze kalm op.

Dit gaat een keer of vier door, totdat de man er weer een besteld en met een rijksdaalder betaald. Pakt die man een dubbeltje uit zijn zak en gooit die ook op de grond en zegt: Gerrit stapt uit zijn vehikel overhandigt de pontbaas zijn sleutels: Als hij terugkomt met twaalf flessen jenever en een brood vraag zijn compagnon: Ze zei hem ogenblikkelijk naar school te gaan, of anders twee goede redenen te geven om zulks niet te doen.

En ten tweede vinden de leraren me he-le-maal niet aardig. En ten tweede ben je rector. Ober tegen een gast: De littekens zijn aan het genezen Sinterklaas herhaalde de vraag. Tenslotte zei ze verontwaardigd: Sinterklaas fronst zijn wenkbrauwen.

Hij sloeg er een spijkertje in. Daarna pakte hij een spijkertje en gooide het weg. Zijn aannemer vroeg waarom hij dat deed en de timmerman antwoordde: Nou zegt die aannemer, dan kan je die toch voor het plafond gebruiken.

Ziet u die spin aan de rand van het bord? Hij baalt er van dat iedere keer als de telefoon gaat, hij naar de garage moet lopen. Een bekend terrorist komt aan de hemelpoort.

Petrus herkent de schurk onmiddellijk en zegt op besliste toon: Jullie hebben nog precies een half uur om de zaak te ontruimen. Er werken al man onder me. De Nederlander sprong eerst en wenst een bad vol champagne. Daar zwom hij in de champagne. Toen was de Belg aan de beurt. Hij wenste een bad vol bier. Toen de Belg uitgezwommen was en de Duitser wilde springen, brak net de duikplank en riep vloekend uit: Vraagt de ene man aan zijn vrouw 'Pass the sugar, sugar.

De derde kijkt naar zijn vieze dikke lelijke vrouw en zegt, 'Pass the pork, pig. Verkoopleider tegen de sollicitant: De werknemer van Grolsch bestelt een flesje Grolsch. De werknemer van Amstel bestelt een flesje Amstel bier. De werknemer van Bavaria bestelt echter een glas cola.

De andere twee kijken een beetje vreemd en vragen waarom hij cola drinkt. De volgende dag komt hij weer terug en bestel 5 maanzaad bolletjes. De dag daarop bestelt hij er , De bakker kijkt hem vreemd aan en vraagt: Er is geen corruptie meer! Hebben ze die corrupte types eruit gegooid? Nee, het geld is op. Komen twee vlooien uit de bioscoop. Die mensen doen toch niets Aan de bar zit een groepje mannen prostaat-problemen te bespreken die enkelen van hen ivm met hun hoge leeftijd hebben opgelopen.

Er zitten ook 2 stotteraars bij. De ene stotteraar weet niet wat prostaat-problemen zijn en vraagt het de ander. Ze spreken af als de Porsche te hard gaat dat er even getoeterd of geknipperd moet worden. Eenmaal onderweg ziet de man in de Porsche zijn vriend in z'n Jaguar. Al gauw word het een wedstrijd en ze vergeten helemaal de Eend. Al snel rijden ze over de km. Een Belg ziet ze voorbij razen en belt meteen zijn vriend. Je raadt nooit wat ik gezien heb: De onderwijzeres wil de taalfout onmiddellijk rechtzetten en verbetert: Dat gaat al generaties zo.

Wie verliest moet het opeten. Terwijl ze over straat zwalken, roept de ene: Een aardige, oude man vraagt: Nu vier stappen naar links, juist.

Tenslotte drie stapjes naar voren. Kijk, dit is nou pret. U staat midden in een paardehoop. In de pauze vraagt het ventje: Ziet u deze TV? Die is van mij en die koelkast is ook van mij.

Hij stommelt een trap op, opent een deur en zegt: Dat is van mij. En weet u wie die man is die op dat bed ligt? Is er dan helemaal niets dat jou vlug afgaat?

Ik ben vlug moe. Op een dag komt de pastoor langs om afscheid te nemen, want hij gaat in Lourdes wonen. Hij hoort over hun kinderwens en belooft in Lourdes een kaars voor hen te zullen aansteken. Na enkele jaren keert de pastoor terug en ziet vijf paar klompjes voor de deur staan. Hij gaat naar binnen en feliciteert de vrouw. Dan kan ik ook hem gelukwensen. De kantinejuffrouw vraagt hem: De familie Berenschot is 3 maanden geleden verhuist!

Bellen ze op voor een spoedklus, kom je, blijken ze doodleuk te zijn verhuisd! Ik durf zelfs te zeggen, dat als je vier tienen krijgt, dan mag jij met mijn vrouw een avondje op stap! Ik bedoel dat mens met dat vettige haar, die wrat op de kin en dat loensende oog.

.

Dikke tieten tiener gay seks contact


For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Dit was [slachtoffer 1], ik kende haar toen nog niet. Ik ging achter in de auto zitten en [slachtoffer 1]ging voorin de auto naast [verdachte]zitten. Ik zag dat [slachtoffer 1]hem geld gaf, ik zag een paar papiertjes, bankbiljetten. Het is een blank meisje, met blond haar tot haar schouders. Ik zag dat ze hakken aan had en ik vond dat ze er wel ouder als 16 jaar uitzag.

Ze had ook nog kousen of panty's aan en een kort zwart jurkje. Het waren van die kousen, van die dunne touwtjes over elkaar heen gekruist, daaronder zag je haar blote been. Het leek bijna naakt. Ik herkende haar gelijk van de foto, dit was een foto waar haar gezicht ook op stond. Je zag op deze foto dat [slachtoffer 1]een bh en string aanhad en met de Ipad een foto in de spiegel maakt. Dit is op de foto te zien. De naam [slachtoffer 1]is niet de naam die bij de advertentie stond, maar wel een andere naam.

Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3] d. In Hoogezand kwam [slachtoffer 1]eraan lopen. Zij ging voorin zitten. Zij zag er uit als een hoer. Ze was echt er op gekleed om naar die klant te gaan. Ze had een panty aan met gaten. Hakken, een jurkje net over haar kont en veel make up. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [getuige 1] d.

Dit was ongeveer een maand vooraf aan een politiecontrole, waarbij ik in Groningen door de politie bekeurd ben. Dit omdat ik geen geldige APK voor mijn auto had en die bekeuring was begin januari Ik hoorde van [verdachte] dat hij een seksadvertentie op de site seksmarkt had geplaatst toen hij daar eenmaal mee begon. Ik heb [verdachte] en [slachtoffer 1]een keer naar de[adres 1] te Groningen gereden. Naar de woning van [betrokkene 1] en [getuige 4].

Dit was ongeveer een maand vooraf aan die politie-bekeuring en zal dus omstreeks november zijn geweest. We zijn daar de woning binnen gegaan en [verdachte]en ik hebben [slachtoffer 1]daar gelaten. Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2], geboren op [geboortedatum slachtoffer 2], d.

Ik denk dat [verdachte] 8 maanden geleden voor het eerst contact zocht. Hij stuurde toen die BC bericht. Later zei hij dat het over escort ging en hij zei dat hij nog iemand had die escort voor hem deed. Hij deed er wel heel leuk over. Je gewoon een beetje overhalen. Hij zei ook steeds dat [slachtoffer 1]het ook deed.

Hij pingde mij echt wel duizend keer per dag. Dat zei hij de hele tijd. Toen was ik een keer bij hem. Hij maakte toen onverwachts een foto. Uiteindelijk zei ik dat ik het wel wilde proberen.

Dat was niet diezelfde dag. Hij maakte een foto, ik droeg een wit hemdje en een string. Nadat de advertentie op internet stond zei hij tegen mij dat hij heel veel reacties had gekregen op mijn advertenties.

Hij gaf mij de werktelefoon. Volgens mij stond er iets in van kinky. Ik was er niet bij. De naam [werknaam slachtoffer 2] werd gebruikt. Bij de eerste klant was [verdachte] ook in huis en een vriend van hem. Het was een junkiehuis. Er kwam toen een klant met wie ik seks heb gehad. Hij heeft ook betaald van te voren. Ik kreeg het geld en toen gaf ik de helft aan [verdachte].

Toen ik seks had met die klant was [verdachte] in de kamer erachter samen met zijn vriend en die andere man. Dat was voor als er iets zou gebeuren. Dat was als een klant agressief zou zijn. Dat had ik afgesproken met [verdachte]. Ik had daarna nog een klant gehad. Het was ook met deze man aan de[adres 1]. Ik herinner mij nu dat het dezelfde dag was. Ook bij deze klant kreeg [verdachte] de helft. Ik werd helemaal gek van hem. Volgens [slachtoffer 1]had [verdachte] een andere plek geregeld tegenover de woning van [verdachte].

Proces-verbaal van verhoor getuige inhoudende de verklaring van [slachtoffer 2] d. Het nummer [pingnummer slachtoffer 2] ben ik en het nummer [pingnummer verdachte] is het nummer van [verdachte].

Dit weet ik zeker omdat ik de gesprekken herken. Bijlage kopie ping berichten uit de zwarte telefoon Of soms Dan maak ik zelf alles neetjes schoon neem lakens van mij huis mee Die kan je wel bij me huis doen. Wie is [werknaam slachtoffer 2]. Het hotmail account [email slachtoffer 2] " is van [verdachte]. Het telefoonnummer [nummer nolia] in deze advertentie is het nummer van die Nokia.

Wat wordt hier mee bedoeld? Hij praatte de hele tijd op me in en toen dacht ik het is misschien wel wat. Ik heb 2 klanten gehad. Volgens mij betaalde de ene euro en de ander minder omdat dat korter was. De afspraak met [verdachte] over het verdiende geld was dat hij de helft kreeg. Proces-verbaal van aangifte door [slachtoffer 3], met bijlage, d. Een paar weken geleden stuurde [verdachte] mij een bericht, hij zei dat ik mooie foto's had. Hij vroeg aan mij mijn telefoonnummer voor de whatsapp.

Ik gaf hem mijn nummer, [telefoonnummer slachtoffer 3]. Later stuurde hij ineens het bericht: Via de whatsapp berichtte [verdachte] mij dat hij een huis had in de [adres verdachte] dat je daar dan met klanten mee naar toe kan nemen of in de auto en bij de klant zelf thuis. Als de klant niet wil betalen bijvoorbeeld.

Je kan dan bellen of naar hem app'en, dan komt hij er gelijk aan. Toen ik deze uitleg kreeg snapte ik natuurlijk wel dat het om seks ging. Seks hebben voor geld. Ik weet nog wel dat pijpen zonder condoom en anaal meer geld zou kosten. Een uur was volgens mij euro en een half uur 75 euro. Ik weet eigenlijk niet waar die euro voor was. Als de klant nog wilde pijpen zonder condoom dat kwam dat geld er nog bij, bovenop die euro.

Op het lijstje stond ook vingeren, dat was ook extra geld. Ik kreeg dit lijstje via de whatsapp. Het lijstje kreeg ik later ook echt. Ik liet [verdachte] weten dat ik het zelf wel zou willen doen. In de woning ging ik met [verdachte] naar een kamertje waar een computer staat. In dit kamertje gingen we gewoon praten.

Toen gaf hij mij een rooster. Dit was een papier met daarop lege vakjes en de dagen stonden erboven. Hij zei tegen mij ik dit moest invullen op welke dagen en tijden ik zou kunnen werken. Dit moest ik thuis invullen. Ik kreeg ook een oude telefoon van [verdachte], een oude Samsung telefoon.

Hij had ook een telefoon met Lebara en alle andere meisjes die voor hem werkten hadden ook zo'n telefoon met Lebara provider.

Daarna zei hij dat hij ook nog foto's moest maken van mij in mijn bh en string. Hij had mij van te voren al laten weten dat hij foto's wilde maken, hij zei toen dat ik een leuk setje aan moest doen. Een advertentie van[slachtoffer 1], dit meisje ken ik.

Deze sites, seksmarkt en speurders. Hij vroeg mij steeds om die foto's. Toen ging hij mij steeds sms'en op mijn eigen telefoon. Hij ging toen ook bellen en hij zei, "Kankerhoer, ik kom nu mijn telefoon ophalen. Hij ging helemaal schreeuwen.

Uiteindelijk heb ik toch die foto's gemaakt. Ik maakte toen foto's met mijn telefoon thuis in de douche in de spiegel. Ik droeg een bh en string. Ik maakte een foto van mezelf terwijl ik voor de spiegel sta. Ik heb expres foto's gemaakt zonder mijn gezicht erop. Ik wilde niet dat niemand mij zou herkennen. Daarna heb ik deze foto's via de whatsapp naar [verdachte]gestuurd.

Toen heeft hij die advertenties gemaakt. Een op elke site. Ik weet van de advertentie dat er [werknaam slachtoffer 3] op stond. Dat is een voornaam, een naam die [verdachte]heeft bedacht. Ik moest de naam [werknaam slachtoffer 3] gebruiken als er klanten zouden bellen. Als er klanten zouden bellen moest ik doorgeven dat ze naar de [adres verdachte] in [wijk] moesten komen.

Als ze daar dan waren, dan zouden ze nog een keer moeten bellen en dan pas zouden ze het huis nummer krijgen. Nadat [verdachte]mij liet weten dat de advertenties geplaatst waren werd ik gelijk na 10 minuten al gebeld. Als ik even 5 minuten mijn telefoon boven had, had ik gelijk 14 gemiste oproepen bijvoorbeeld. Ik werd de hele tijd gebeld op de telefoon die ik van [verdachte]had gekregen, de werk telefoon. Ik nam op met de naam [werknaam slachtoffer 3].

Hij ging me gewoon uitschelden. Ik hoorde hem zeggen, "Kankerhoer, je liegt tegen mij, vieze slet, ik kom mijn telefoon ophalen. Je moeder heeft een afdruk van de advertentie gemaakt en aan de politie gegeven. We tonen je nu de advertentie.

Is dit de advertentie waar jij hebt over hebt? Ja dat is de advertentie. Wie staat er op de foto? Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [getuige 2] d. Het is vier of vijf keer gebeurd. Hij zei dan tegen mij: U zegt mij dat een man heeft verklaard dat hij seks heeft gehad in een hemelding aan de [adres verdachte].

Hij herkende het bed in mijn slaapkamer. Dat zou best kunnen. Het klopt dat een meisje seks had met een klant in mijn woning aan de [adres verdachte]. U houdt mij de verklaring voor van [slachtoffer 1] d. Het meisje zat in de woonkamer en [verdachte] kwam er dan na een paar minuten aan en dan leverde zij het geld aan [verdachte] af. Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [getuige 3] d.

Mijn telefoonnummer is [telefoonnummer getuige 3] sinds in ieder geval twee jaar. In februari en maart heb ik contact gezocht met een prostituee op de site sexmarkt. Zij heette [werknaam slachtoffer 1]. Ik heb hetzelfde meisje drie keer gehad. Dat was in [wijk].

U laat mij een foto zien; dat is het meisje. Ik moest naar de [adres verdachte]. Het was een slaapkamer met een hemelding. Via sms was afgesproken pijpen en neuken. Ik heb volgens mij euro betaald voor een uur. Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [getuige 5] d. Ik heb maar lx een meisje gehad. Het contact kwam tot stand via speurders. U toont mij een foto, bijlage 3. Dat is de foto. Qua tijd en kosten werd van tevoren besproken wat er mogelijk was.

Het was voor een uur geloof ik. Het bedrag was of eenhonderd vijfentwintig euro. De seks vond plaats gewoon bij mij thuis.

Op het adres [adres 2]. Ze werd met een auto gebracht. De chauffeur reed door. Ze is twee keer geweest. De eerste keer is ze volgens mij een uur geweest. Die tweede keer drie kwartier voor eenhonderd euro volgens mij. De eerste keer was rond de winter De twee keer was 1 of twee weken daarna. Over de afspraak moest ze overleggen met de chauffeur, omdat ze gebracht moest worden. Die tweede keer werd ze gebracht op dezelfde manier.

Proces-verbaal van verhoor inhoudende de verklaring door [getuige 4] d. Ik heb mijn kamer aan de[adres 1] 49 te Groningen beschikbaar gesteld aan [verdachte] zodat hij daar iets deed met meisjes.

Het is vier keer gebeurd. Het gaat om twee verschillende meisjes. Ik had toen nog honderd euro schuld bij hem voor drugs en zo kon ik het afbetalen.

Omdat ik ook maar een kamer had moest ik iedere keer naar buiten als hij daar was met een meisje. Bij de derde keer zag ik dat een man aan kwam rijden en naar boven ging. Dat was zo'n zes maanden geleden. Ik zag toen een man omhoog gaan. Ik wist dat er verder niemand in het pand aanwezig was dus toen moest het wel voor hun zijn.

Ik heb een keer in een tas gekeken van een meisje en toen zag ik dat er op een papier stond dat ze 16 jaar oud was. Ik heb het toen nog een keer toegestaan omdat [verdachte] tegen me zei dat mijn schuld weg was als het nog een keer kon. Ik heb een keer gezien, de eerste keer in mijn huis aan de[adres 1], dat het meisje vijftig euro aan [verdachte] gaf. Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [getuige 6] d. Dit zou het blondje meisje kunnen zijn waar ik net wat over heb gezegd.

Volgens mij had ik voor haar een escortbureau gebeld want een man nam op. Haar werknaam is [werknaam slachtoffer 1]. De seks vond thuis plaats aan de [adres getuige 6]. Het was het standaardwerk neuken en pijpen. Ik denk dat ik euro heb betaald. Dat was inclusief vervoer. Ik heb haar gevraagd hoe oud ze was, zij zei toen 18 jaar. Ik heb het gevraagd aan de man die ik aan de telefoon had. Dat was allemaal begin dit jaar.

Wat kunt u hierover vertellen. Deze worden als bijlage drie en vier bij deze verklaring gevoegd. Uit historische printgegevens periode: Proces-verbaal van verhoor verdachte inhoudende de verklaring door [getuige 7] d. Begin dit jaar heb ik via seksmarkt contact gezocht met ene prostituee.

Zo heb ik ook een reactie gehad van een "[werknaam slachtoffer 1]" We zouden afspreken om Het contact via de advertentie ging via seksmarkt. Dan zie je fotootjes en gegevens van de provincie van de leeftijd. Van alles waar je op kan selecteren Het was op 27 december De dag na Kerst. We laten je nu een foto zien welke als bijlage 1 bij dit proces-verbaal van verhoor wordt gevoegd.

Ik heb haar betaald. Het was best veel tweehonderd en vijftig heb ik haar contant betaald. In november heeft verdachte aan [slachtoffer 1] gevraagd of zij geld wilde verdienen in de prostitutie. Verdachte heeft [slachtoffer 1] overgehaald door tegen haar te zeggen dat hij geld nodig had om schulden en boetes te betalen.

Verdachte heeft er bij [slachtoffer 1] op aangedrongen een advertentie te maken waarin zij zichzelf aanbood en die op het internet te zetten. In de advertentie moesten pikante foto's en naaktfoto's worden opgenomen.

Verdachte heeft er bij [slachtoffer 1] op aangedrongen om foto's voor de advertentie te maken. Verdachte heeft daartoe dagelijks pingberichten gestuurd aan [slachtoffer 1]. Nadat de foto's waren gemaakt heeft verdachte een advertentie op internet gezet. Zo stond de advertentie op sexmarkt. In de advertentie werd [slachtoffer 1] aangeboden als prostituee onder de naam [werknaam slachtoffer 1]. Verdachte heeft [slachtoffer 1] instructies en aanwijzingen gegeven over de te volgen werkwijze.

Verdachte heeft de prijzen bepaald van de seksuele diensten die door [slachtoffer 1] moesten worden verricht. Voor adressen buiten de stad moest ook extra geld worden betaald door de klanten. Verdachte heeft daarbij afgesproken met [slachtoffer 1] dat het geld zou worden verdeeld, te weten ieder de helft.

Verdachte regelde voorts de adressen waar [slachtoffer 1] klanten kon ontvangen. Zo had verdachte een adres geregeld aan de [adres verdachte], tegenover de woning waar hij zelf verbleef, en een adres aan de[adres 1]. De bewoners van deze adressen, respectievelijk[getuige 2] en [getuige 4] en [betrokkene 1], ontvingen voor het beschikbaar stellen van hun woning een beloning in de vorm van geld dan wel drugs. Verdachte droeg er zorg voor dat er in het huis aan de[adres 1] schone lakens werden gebruikt en maakte de kamer schoon.

Verdachte heeft ook condooms geregeld. Verdachte heeft voorts zorg gedragen voor het vervoer van [slachtoffer 1] van en naar klanten. De agent denkt van laat ik het spelletje maar mee spelen en zegt ja. Jantje zegt dan tegen de agent: Wat zijn de drie voordelen van Alzheimer?

Je kunt je eigen paaseieren verstoppen. Je hebt elke dag nieuwe vrienden. Bier is beter dan vrouwen omdat Uw bugfix geschiede, in Windows als ook in Office. Geef ons heden ons dagelijks reboot. De rijkste man ter wereld, Bill Gates van Microsoft liet zich onlangs ontvallen dat: Dat had hij beter niet kunnen zeggen want GM antwoordde met het volgende persbericht: U zou dit gewoon accepteren, de auto herstarten en verder rijden; - zou u elke keer als verkeerstekens vernieuwd werden, een nieuwe auto moeten kopen; - zouden alle meters vervangen kunnen worden door 1 displaytje waarop maar twee woorden stonden: En dan nog moet hij de extra stoelen apart kopen; - zou je bij elke nieuwe auto opnieuw moeten leren autorijden, omdat niets meer op de vertrouwde manier functioneert; - zou je op de Start-knop moeten drukken om de motor af te zetten.

Laat het kopieerapparaat achter ingesteld op: Schrijf in het 'opmerkingen' - sectie van al je cheques: Sta erop dat de ruitenwissers van de auto gedurende alle weersomstandigheden aan staan om ze 'in shape' te houden.

Beantwoord alles wat iemand zegt met: Oefen in het maken van fax- en modemgeluiden. Beeindig al je zinnen met de woorden "zoals is voorspeld".

Geef an dat een gesprek is beeindig door je handen over je oren te vouwen of diep te zuchten. Stel de kleuren van je televisie zo in dat personen er groen uitzien en zeg tegen anderen dat je het zo het prettigst vindt. Herhaal het volgende gesprek een keer of tien: Vraag mensen wat hun geslacht eigenlijk is. Schud tijdens het geven van presentaties af en toe flink je hoofd van voor naar achteren alsof je een achterlijke duif bent. Ga in je voortuintje zitten en richt een haardroger op voorbij rijdende auto's om te kijken of ze afremmen.

Zing mee als je naar een opera kijkt. Stel je collega's mysterieuze vragen en krabbel hun antwoorden in een notitieboekje. Mompel iets over psychologische profielschetsen.

Er komt een blinde in de supermarkt. Hij loopt door naar de conservenafdeling, pakt daar zijn geleidehond op bij zijn staart en begint het dier vervolgens in de rondte te slingeren. De chef komt erbij: De man zit op het dak in zijn duiventil. Zijn vrouw heeft een loodgieter besteld. Die loodgieter staat beneden aan de trap in de Paulus Potterstraat en roept: U zult de hond dus moeten meenemen De volgende dag is 'ie weer terug, loopt naar de afdeling 'dierenvoeding', pakt twee blikken kattenvoer en gaat naar de kassa.

U was hier gisteren ook, dus had u kunnen weten dat ik u geen dierenvoed De blikken bij de kassiere achterlatend. De dag daarop komt de man met een bruine papieren zak in z'n hand de winkel binnen loopt direct door naar de kassa en zegt tegen de kassiere: Heeft ze zoveel nieuws te vertellen dan? Nee, ze komt haast iedere dag. Er zit een jongetje in de klas.

Er wordt er 1 neergeschoten, hoeveel blijven er zitten? Ze eten een ijsje. De eerste likt aan het ijsje, de tweede zuigt eraan en de derde bijt erop. Paulus de Boskabouter Het is 20 cm groot, woont in het bos en heeft erg schone tanden? Het is 20 cm groot, woont in het bos en weigert over te stappen op Windows?

Het zijn dingen die mensen tijdens rechtszaken in de Verenigde Staten vertelden. Te mooi om onbesproken te laten. Wat is uw geboortedag? Tast deze aandoening uw geheugen helemaal aan? Op welke manier tast het uw geheugen aan? Dat ben ik vergeten.

Kunt u een voorbeeld geven van iets dat u bent vergeten? Hoe oud is de zoon die nog bij u woont? Hoe lang woont hij al bij u? Wat was het eerste wat uw echtgenoot die ochtend zei toen u wakker werd? En waarom raakte u daarvan overstuur?

Waar vond het ongeluk plaats? In de buurt van kilometerpaal En waar is kilometerpaal 49? Waarschijnlijk tussen paal 48 en U zegt dat de trap naar de kelder beneden ging. Ging die ook omhoog? Dokter, weet u nog hoe laat u het lichaam onderzocht? De autopsie begon om half negen 's avonds. Dennington was op dat moment al dood? Nee, hij zat aan tafel en vroeg zich af waarom ik autopsie op hem pleegde.

U moet overal mondeling op antwoorden, OK? Naar welke school bent u gegaan? Dokter, voor u autopsie uitvoerde, heeft u de pols gevoeld? Heeft u de bloeddruk gecontroleerd? Heeft u de ademhaling gecontroleerd? Dus, dan is het mogelijk dat de patient nog in leven was toen u met de autopsie begon. Hoe weet u dat nu zo zeker, dokter? Omdat zijn hersens in een potje op mijn bureau stonden.

Maar kon de patient desondanks nog in leven zijn? Het zou kunnen dat hij in leven was en Rechten aan het studeren was. Een blinde man komt een kroeg binnegelopen met een slim blondje zijn labrador , bestelt een biertje en zegt: Waarop de blinde man reageert "Goed dat je me dat vertelt, ik heb geen zin om 'm 5 keer uit te leggen!

Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7. Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw 1.

Bovendien installeert Vrouw 1. Sommige programma's, zoals AvondjeKroegMetVrienden Daar komt nog bij dat een bepaald achtergrondprogramma virus? Het lukt niet om dit programma te des-installeren, en dat is bijzonder ergerlijk, vooral als ik het programma ZondagochtendVrijen 3.

Het lijkt er zelfs op dat sommige onderdelen hiervan permanente bugs vertonen. Ik overweeg weer gebruik te gaan maken van Verloofde 7. Kunt u mij helpen? Geachte gebruiker, Uw klacht komt regelmatig voor bij onze gebruikers en heeft regelmatig en perceptiefout als grondslag.

Veel gebruikers gaan over van Verloofde X. Het is vrijwel onmogelijk om Vrouw 1. Hetzelfde doet zich voor bij Schoonmoeder X. Deze programma's, vaak van een oudere generatie, zijn afgeleid van Vrouw 1. Deze toepassingen zijn slecht bestand tegen moderne virussen, zullen snel worden aangetast en vervolgens vanzelf verdwijnen. Sommige gebruikers proberen de hele harde schijf opnieuw te formatteren om vervolgens VerloofdePlus of Vrouw 2.

De versies Vrouw 3. Mocht het u met geen enkel van deze systemen willen lukken, dan raden wij u aan om Vrijgezel 1. Ik persoonlijk maak al jaren succesvol gebruik van Vrouw 1.

Dat houdt in dat u zeer behoedzaam met het programma dient te werken, gegeven het feit dat voor Vrouw 1. De oplossing ligt meestal in het gebruik van het commando C: EXE zodra zich een onregelmatigheid voordoet. Tracht het gebruik van Escape en Backspace te vermijden, want hierna zult u het paardenmiddel C: Ik raad u dan ook aan om de uitbreidingsets Bloemen 5.

Tevens kunt u gebruik maken van JaSchat Deze programma's kunt u gratis downloaden van Internet, en ze leiden meestal tot redelijk goede resultaten. Installeer nooit SecretaresseInMinirokje 3. Deze programma's werken niet in de Vrouw 1. Hier weer een aantal uit het warme zonnige Ghana: Er zitten een duif en een koe bij elkaar. De knecht werkt al 20 jaar bij dezelfde boer. Iedere ochtend is het: Op een ochtend komt de knecht met een nieuwe fiets op zijn werk. Mogge boer zegt de knecht. Mogge knecht zegt de boer.

Neie fiets zegt de boer. Ja zegt de knecht. Navond boer en navond knecht. De volgende ochtend, geen knecht. Weken later loopt de boer op de veemarkt en komt zijn knecht tegen. Mogge boer is het antwoord. De knecht, dat wel boer, maar al dat gezanik over die nije fiets werd ik zat! Hoe kun je aan een man zien of hij een kleintje heeft? Dan heeft hij een kinderzitje achter op zijn fiets! Sam loopt op de linker kant van de keizersgracht, aan de rechterkant ziet hij Moos lopen, Moos kijkt naar links en ziet Sam lopen.

Steken ze gezamelijk het bruggetje over, blijken ze het beide niet te zijn. Sam komt in een antiekzaak, vraagt hij aan de eigenaar, heb je nog iets nieuws. Twee oude mannetjes zitten op een bankje in de zon. Er komt een mooie blondine voorbij lopen. Ze kijken haar na. Zegt de ene oude man tegen de andere, waar denk jij nu aan? Zegt hij aan SEX. Zegt de andere ik aan kerst. Vraagt de eerste, waarom kerst en niet SEX? De tweede, kerst is vaker.

Zeg ik tegen Polleke: Heb jij wel eens een lul gezien met twee nietjes door zijn kop? Kijk maar eens in je paspoort. Polleke kon hem wel waarderen. Polleke thuis in Belgie bij zijn buurman, heb jij wel eens een lul met twee nietjes in zijn kop gezien? Moet je eens in mijn paspoort kijken. Het verschil tussen een Belg en een Chinees? Een Belg kijkt niet zo nauw. Een pastoor en een Rabijn zitten samen in het vliegtuig. Ze drinken wat en worden vrienden. Vraagt de pastoor aan de rabijn, Mosje, zeg eens eerlijk, heb jij wel eens varkensvlees gegeten?

De rabijn krijgt een rood hoofd en zegt, ok, ik zal eerlijk zijn. Ik heb wel eens varkensvlees op! Maar, zegt Mosje tegen de pastoor, Hans, ben jij wel eens met een vrouw naar bed geweest? Nu krijgt de pastoor een rood hoofd.

Goed zegt de pastoor, ik zal ook eerlijk zijn. Ja, ik ben wel eens met een vrouw naar bed geweest! Waarom steekt een hond schuin de straat over? Dan kijk je hem niet recht in zijn hol! Een stotteraar en een hinkepoot lopen samen door de stad. Zegt de stotteraar tegen de hinkepoot: Ik wwwweet hhhoe jjjjjjij vvvvan hettt hinnnnnnken aaaaf kkkkkunt kommmennnn. Zegt de hinkepoot, hoe dan? Zo gezegd zo gedaan en het werkt. Zegt de hinkepoot tegen de stotteraar: Hhhhhhhoe ddddan vraagt de stotteraar?

Gewoon je bek houden zegt de hinkepoot! Waarom hebben die Duitsers zo een grote kop? Anders past die grote bek er niet in! Hoe gaat de bel bij een blondje? Er lopen twee ijsberen in de Sahara. Zegt de een tegen de ander, geen vlokje sneeuw te zien hier. Zegt de ander, klopt, maar wel goed gestrooid he! Hoe is het koperdraad uitgevonden? Twee hollanders trokken aan een stuiver. De Belgen zijn het gezeur en de moppen die wij maken helemaal zat.

Ze hebben Holland de oorlog verklaard en zijn al opgerukt tot Parijs! Een Belg stapt in een Duitse trein. Hij stelt zich beleefd voor aan de Duitse passagier die in de coupe zit. Ik ben Polleke uit den Antwerp en ik ben timmerman. De Duitser snapt er geen bal van en vraagt: Jantje speelt in de tuin.

Jantje ziet een pier kruipen. Opa zegt, als jij die pier weer in de grond kunt krijgen geef ik je een tientje. Jantje haalt een bus haarlijk, spuit die pier helemaal vol en stopt het stijve geval weer in de grond. Mooi een tientje verdient. Een uur later komt Jantje Opa weer in de tuin tegen. Die geeft hem nog een tientje. Waar heb ik dat aan te danken vraagt Jantje? Moest ik je van Oma geven zegt Opa! Vraagt de Boxer hond op straat aan de Duitse herder op de tweede etage van een flat: Zullen wij samen spelen?

Zegt de herder, je ziet toch dat ik opgesloten ben op het balkon! Zegt de Boxer, spring dan gewoon naar beneden!

Ik kijk wel uit, moet ik met net zo een bek als jij hebt door het leven! Je weet dat een Chinees de R niet kan uitspreken. Ze maken er een L van. Er komt een Chinees een bar binnen. De barkeeper is een neger. He Nikkel, geef mij eens snel een biel. Ho ho ho, zo gaat dat niet! Zo praat je niet met mensen. Oh, zegt de Chinees, hoe dan wel? Ik zal het je voordoen zegt de neger. Jij bent nu de barkeeper en ik speel de klant. De Chinees doet mee en gaat achter de bar staan.

De Neger komt als klant binnen en zegt heel beleefd: Goede middag meneer, mag ik a. De Chinees heel beleefd: Solly meneel, wij selvelen geen biel aan nikkels! Er staat een Chinees voor een sexshop op de walletjes te kijken. Komt er een Amsterdammer voorbij fietsen.

He makker, kun je je ogen nu wel open krijgen? Ik ga weer eens lekker Chinees eten. Pilsje, haaivinnensoep, nassi speciaal en koffie toe. Wil ik afrekenen, nog maar een tientje in mijn knip. Angstig voor een verkeerde cursus karate vraag ik aan de Chinees: Meneer, kan ik afrekenen? Geen plobleem zegt de Chinees. Pilsje 25 cent, haaivinnensoep 25 cent, nassi speciaal 25 cent, kopje koffie 25 cent. Dat is samen een gulden. Ik geef het tientje en zeg, de rest is fooi.

Maar meneer, mag ik u eens vragen waarom is het eten hier zo goedkoop. Mijn baas boven naaien mijn vlouw, ik beneden naaien mijn baas! Twee lassers werken in de sahara aan een pijpleiding voor olie. Het is pauze en bloedheet. Ze kleden zich uit en gaan lekker in de zon liggen. Een wordt door een groene slang in zijn edele delen gebeten. Hij vraagt in paniek aan zijn collega om wat te doen.

De ander weet niet wat hij moet doen en belt het hoofdkantoor. Daar werkt ook een arts, die vraagt aan de lasser, wat voor kleur slang was het? De lasser een kleine groene. De arts, die zijn zeer giftig, je moet de wond meteen uitzuigen.

Anders gaat je collega binnen een uur dood. Bedankt zegt de man en gaat terug naar zijn collega. Die vraagt, wat zei de arts. De eerste, je gaat binnen een uur dood! Mijn auto is zeer menselijk: In Belgie hebben ze ontdekt dat je in een stacaravan ook kunt zitten! Twee Chinezen bellen elkaar op. Ha wie, met lo!

De ziekte van Prins Claus is nu bekend! Prins Claus staat met Wim Kok op het toilet. Claus kijkt naar Kok Junior en zegt: Dat is een flinke Willempie wat jij daar hebt. Hoe kom jij in godsnaam aan zo een mooi groot apparaat.

Heel eenvoudig Hoogheid zegt Wim Kok. Ik zal het u laten zien. Hij is klaar en loopt naar de wastafel. Hij slaat drie keer met zijn apparaat op de rand van de wastafel. Dit iedere keer na het plassen en hij blijft groeien.

Claus zag dat ook wel zitten. Thuis, met Beatrix in bed: Claus, ik moet nog even plassen. Claus is klaar en denkt aan de goeie tip. Hij slaat drie keer met zijn snikkel op de rand van de wastafel. Roept Beatrix uit de slaapkamer: Ben jij dat WIM! Een stotteraar belt de politie. A a agent,der i i is is i i iets v v v verschrikkelijks gebeurt, er er l l l ligt ee e een d d d dood ppp paard i i i in de k k k k k, zegt de agent, in de kerkstraat.

Stotteraar, n n n nee, i i i in d d de k k k k , zegt de agent weer, in de kerkstraat? Stotteraar zeer boos, n n n n n nee. Agent, koel even af en bel zo meteen nog maar eens terug! De stotteraar belt naar een kwartiertje terug: N n n nee, i i i in d d d de k k k k, Kerkstraat vraagt de agent weer?

N n n n n nee zegt de stotteraar weer agressiever. Bel straks nog een keer terug zegt de agent kwaad. De stotteraar belt voor de zesde keer! Waarom mogen abtenaren niet achter een houten buro zitten? Twee ambtenaren lopen in de gang van hun kantoor. Zegt de een tegen de ander: Pas op, je trapt bijna op die slak. Dat beest loopt mij al de halve dag voor de voeten! Een ambtenaar staat voor het raam van zijn kantoor. Een collega komt binnen.

Ze kijken samen naar de plantsoenwerkers. Zegt de eerste ambtenaar, die lui doen al zeker drie uur helemaal niets! Een jonge man uit de stad krijgt verkering met een meisje van het platteland. Ze gaan wandelen en samen lekker op de dijk liggen. Hij gaat met zijn hand op haar buik richting navel.

Zij roept, hoger hoger. Hij trekt haar een stuk de dijk op. Ze snapt er niets van. Dan gaat zijn hand langzaam omlaag. Zij roept, lager lager. Hij trekt haar een stuk de dijk omlaag. Ze snapt er nog minder van. Ze haalt zijn jongeheer uit zijn broek.

Ze kijkt hem aan en vraagt: Moet ik hem er ook nog in doen? Natuurlijk zegt de jongeman, zo kan ik toch niet naar huis! Een knul krijgt verkering met een meisje met een hazelip. Ze nodigt hem uit voor het eten. Ze doet haar best en de tafel is gedekt met zilver, porselein en damast. Hij kijkt met open mond naar de feestelijk gedekte tafel. Het meisje, Neuk he! Hij, nee, eerst eten! Een jongeman met een hazelip zoekt verkering.

Hij gaat naar de feesttent in het dorp. Hij neemt een paar pilsjes om moed in te drinken. Dan gaat hij naar een tafeltje en vraagt een meisje: Die ziet zijn hazelip en zegt: Ik wacht op mijn vriendje. Zo gaat het de hele avond. Hij drinkt maar door en gelooft het wel. Hij ziet nog een meisje alleen aan een tafel zitten en vraagt weer: Het meisje kijkt hem aan. De twee dansen uren. Dan vraagt het meisje: Breng je mij naar huis.

Dat wil hij wel. Ze gaan meteen door naar haar slaapkamer.

man gezocht voor sex meisje vingert haar kutje