Mooie billen sex kutje proeven

mooie billen sex kutje proeven

Club jacqueline loon op zand neuken in enschede

Ik heb nu een prachtig uitzicht op haar geschoren kutje. Dit wil je wel he, en ze wrijft over haar gleuf. Ik stamel van ja. En ik kijk hoe zij met haar lippen speelt. Dan staat ze op, ze komt vlak voor me staan, ze leunt voorover haar mooie ronde borsten voor mijn gezicht. Dan trekt ze mijn hoofd achterover aan mijn haren, ze likt langzaam over mijn mond.

Zou je dat niet willen doen met mijn kutje? Heel graag, zeg ik. Ik zou dolgraag die natte kut willen likken. Ze gaat weer rechtop staan, misschien straks, zegt ze. Dan draait ze zich om, ze bukt voorover met haar kont vlak voor mijn gezicht.

Kijk er maar eens goed naar, zegt ze. Ik wil naar voren komen om haar kutje te proeven, maar ik te strak vast gebonden op mijn stoel. Lisa gaat weer rechtop staan en loopt lachend de kamer in. Ik zie dat ze een vibrator in haar hand heeft. Ze zet deze aan en ze laat hem tegen haar tepels trillen. Ze laat een klein gilletje uit haar keel komen van opwinding.

Dan laat ze hem langzaam naar beneden glijden. Ik kijk hoe ze dat ding tegen haar kutje houd. Ik word gek van verlangen. Ik zie hoe zij dat ding langzaam tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Ik kijk hoe Lisa zich zelf neukt met die kunst pik. Haar kutje wordt natter en natter.

Ik merk dat mijn pik behoorlijk gegroeid is. Het duurt niet lang, of Lisa komt schokkend klaar. Dit was een waanzinnig schouwspel. Ik voel mijn pik kloppen van geiligheid. Lisa staat op, ze komt voor me staan en vraagt me of ik haar kutje wil proeven. Dan steekt ze twee vingers diep bij haar naar binnen, en stopt dan haar vingers bij mij in mijn mond. Mmm, ze smaakt heerlijk zoet. Dan maakt Lisa mijn handen los.

Ga maar op de grond liggen, beveelt ze me. Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Lisa komt wijdbeens boven me staan, langzaam laat zij zich door haar knieen zakken. Ze zit nu gehurkt boven mijn gezicht. Ik moet mij beheersen om niet meteen op haar kutje te storten.

Lik maar even, zegt Lisa. Meteen duw ik mijn tong zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje. Ik wil dat je lange halen maakt, vanaf mijn kontje tot aan mijn clitje. Ik doe meteen wat ze zegt. Haar kutje was heerlijk.

Mijn tong likt langzaam tussen haar hard geworden lippen, draai een rondje om haar clit en lik langzaam weer terug naar haar kontje. Je doet het heerlijk zo, kreunt Lisa.

Ik zal je straks belonen voor het goede werk. Mijn gezicht is nat van haar geil. Dan gaat Lisa van mijn gezicht af, ze zakt naar beneden richting mijn pik. Ze pakt hem beet en geeft er een klein likje over. Ik voel dat er niet meer veel voor nodig is om mijn pik te laten spuiten. Zo geil ben ik. Lisa neemt mijn pik diep in haar mond, en zuigt er heerlijk aan. Maar al snel merkt zij aan mij dat mijn hoogtepunt niet ver weg zit.

Ik wil nog niet dat jij je pik leeg spuit, zegt ze tegen me. Ze komt omhoog en zoent me heerlijk op mijn mond. Met haar kutje wrijft ze over mijn pik heen, maar zorgt er voor dat hij niet bij haar naar binnen kan glijden. Dan begint ze in mijn oor te fluisteren dat ze straks mijn pik helemaal leeg wil zuigen, en dat ze daarna weer uitgebreid gelikt wil worden door mij. Mijn pik staat nu echt op springen. Lisa komt overeind en draait zich om.

Nu met haar heerlijke billen naar mij gericht. Langzaam schuift ze haar kont naar mij toe. Ze drukt nu hard haar kut in mijn gezicht. Ze pakt mijn pik beet, maar doet daar verder niks mee. Ze roept dat ze mijn tong diep in haar kutje wil voelen.

Ik lik en sabbel wat ik kan. Dan neemt ze mijn pik weer in haar mond. Meteen kwam er bij mij een explosie vrij, ik voelde mijn ballen samenknijpen, ik schreeuwde het uit van genot. Met kracht spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ik hoorde een klein kreetje van haar toen zij mijn lading in haar mond kreeg. Ze duwde meteen weer haar natte kut op mijn mond, terwijl ze mijn pik aan het bewerken was. Wat was dit een ontlading zeg.

Ik genoot nog even na terwijl ik langzaam over haar kutje likte, Lisa rolde van mij af en stond op, nam een paar slokken van haar wijn en ging op bed liggen. Pak een stoel en kom voor het bed zitten, beveelt ze.

Ik pakte de stoel en deed wat ze mij vroeg. Lisa ging op haar knieen op het randje van het bed zitten zodat ik een goed uitzicht op haar lekkers had. Kijk jij maar even, zij ze. Ik keek hoe Lisa zich aan het vingeren was. Ik zag hoe haar vingers langs haar clitje gleden en af en toe bij haar naar binnen duwden. Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde billen en haar zeiknatte kut.

Toen pakte Lisa haar vibrator er bij. Ik wil dat jij mijn billen uit elkaar trekt, zegt Lisa. Als ik dat doe, zie ik hoe Lisa haar kunst pik in haar kutje laat glijden. Wow wat is dit een geil gezicht. Ik wil dat je mijn kontje likt terwijl ik mezelf neuk, hijgt ze. Ik doe meteen wat ze me vraagt. Ik laat mijn tong rondjes draaien over haar kontje.

Van dichtbij zie ik hoe haar vibrator in en uit haar natte kutje sopt. Af en toe probeer ik wat van haar kutsap op te likken. Ik merk dat ondertussen mijn pik weer op volle sterkte is gekomen. Lisa haalde de kunst pik uit haar kutje. Zonder twijfelen liet ik mijn tong naar beneden glijden richting haar clitje en deed precies wat ze me vroeg.

Ik merkte aan haar ademhaling dat ze niet veel meer nodig had voor een spetterend orgasme. Ik wil dat je me neukt, kreunde ze naar mij. Ik stond op en liet mijn harde pik moeiteloos in haar drijfnatte kut glijden. Ze slaakte een kreun van genot toen ik haar langzaam begon te neuken. Ze reikte mij haar vibrator aan.

Hou deze tegen mijn kontje aan, zij ze met een hese stem. Met haar vingers over haar clit, mijn pik diep in haar kutje en dat trillende ding tegen haar kontje werd haar te veel. Schuddend en schreeuwend kwam ze heftig klaar. Ik voelde haar kutspieren stak om mijn pik heen klemmen, haar kut werd natter en natter. Ik bleef haar langzaam door neuken, terwijl Lisa alle controle verloor. Uitgeput viel ze voorover op bed, mijn pik nat van haar geil.

Na een paar minuten zo gelegen te hebben, stond ze op. Ze gooide mij het bed op. Ga maar op je rug liggen. Lexi Belle proeft een ouder kutje Het kutje van zijn buurvrouw proeven Twee meiden verkennen en proeven elkaars kutjes Heerlijk lesbisch genot Lesbiennes die elkaars kutje heerlijk vinden De smaak van vriendschap proeven Het koken dat eindigt in seks Heerlijk kutje eten tijdens sex avontuurtje Haar vriendin's sappen proeven Babes graven in een heerlijk lesbisch toneelstuk Haar beste vriendin proeven Je kutsap proeven Het kutje van haar vriendin inspecteren met haar vingers Kristina Rose haar kutje proeven Lesbo's op een heerlijke dag Twee zoete en heerlijke kutjes Wijn proeven wordt heel wild Lesbiennes verlangen naar kutje
mooie billen sex kutje proeven


Sex den bosch thuisontvangst rotterdam


De smaak van vriendschap proeven Het koken dat eindigt in seks Heerlijk kutje eten tijdens sex avontuurtje Haar vriendin's sappen proeven Babes graven in een heerlijk lesbisch toneelstuk Haar beste vriendin proeven Je kutsap proeven Het kutje van haar vriendin inspecteren met haar vingers Kristina Rose haar kutje proeven Lesbo's op een heerlijke dag Twee zoete en heerlijke kutjes Wijn proeven wordt heel wild Dan neemt ze mijn pik weer in haar mond.

Meteen kwam er bij mij een explosie vrij, ik voelde mijn ballen samenknijpen, ik schreeuwde het uit van genot. Met kracht spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ik hoorde een klein kreetje van haar toen zij mijn lading in haar mond kreeg. Ze duwde meteen weer haar natte kut op mijn mond, terwijl ze mijn pik aan het bewerken was.

Wat was dit een ontlading zeg. Ik genoot nog even na terwijl ik langzaam over haar kutje likte, Lisa rolde van mij af en stond op, nam een paar slokken van haar wijn en ging op bed liggen. Pak een stoel en kom voor het bed zitten, beveelt ze.

Ik pakte de stoel en deed wat ze mij vroeg. Lisa ging op haar knieen op het randje van het bed zitten zodat ik een goed uitzicht op haar lekkers had. Kijk jij maar even, zij ze. Ik keek hoe Lisa zich aan het vingeren was. Ik zag hoe haar vingers langs haar clitje gleden en af en toe bij haar naar binnen duwden. Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde billen en haar zeiknatte kut. Toen pakte Lisa haar vibrator er bij.

Ik wil dat jij mijn billen uit elkaar trekt, zegt Lisa. Als ik dat doe, zie ik hoe Lisa haar kunst pik in haar kutje laat glijden. Wow wat is dit een geil gezicht. Ik wil dat je mijn kontje likt terwijl ik mezelf neuk, hijgt ze. Ik doe meteen wat ze me vraagt. Ik laat mijn tong rondjes draaien over haar kontje. Van dichtbij zie ik hoe haar vibrator in en uit haar natte kutje sopt.

Af en toe probeer ik wat van haar kutsap op te likken. Ik merk dat ondertussen mijn pik weer op volle sterkte is gekomen. Lisa haalde de kunst pik uit haar kutje. Zonder twijfelen liet ik mijn tong naar beneden glijden richting haar clitje en deed precies wat ze me vroeg. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze niet veel meer nodig had voor een spetterend orgasme.

Ik wil dat je me neukt, kreunde ze naar mij. Ik stond op en liet mijn harde pik moeiteloos in haar drijfnatte kut glijden. Ze slaakte een kreun van genot toen ik haar langzaam begon te neuken. Ze reikte mij haar vibrator aan. Hou deze tegen mijn kontje aan, zij ze met een hese stem. Met haar vingers over haar clit, mijn pik diep in haar kutje en dat trillende ding tegen haar kontje werd haar te veel. Schuddend en schreeuwend kwam ze heftig klaar. Ik voelde haar kutspieren stak om mijn pik heen klemmen, haar kut werd natter en natter.

Ik bleef haar langzaam door neuken, terwijl Lisa alle controle verloor. Uitgeput viel ze voorover op bed, mijn pik nat van haar geil. Na een paar minuten zo gelegen te hebben, stond ze op.

Ze gooide mij het bed op. Ga maar op je rug liggen. Ze liep de kamer weer in om een stuk touw te pakken. Ze bond mijn polsen vast aan de spijlen van het bed. Ze pakte haar glas wijn en kwam naast me op bed zitten. Ze zette haar glas neer en begon mij langzaam schoon te likken. Ze zoog heerlijk aan mijn tepels en likte langzaam naar beneden richting mijn pik. Ze nam hem in haar mond en zoog er heerlijk aan. Toen kwam ze op me zitten, ze zoende mij teder op mijn mond en likte over mijn gezicht.

Ze kwam iets naar voren zodat haar heerlijke borsten in mijn gezicht kwamen. Ik probeerde een tepel in mijn mond te nemen, en zoog daar kort aan. Lisa bewoog haar heupen zodanig dat haar kutje over mijn lichaam wreef. Ze kwam weer rechtop zitten, en ze begon met haar borsten te spelen, terwijl ze met haar kutje via mijn borstkas naar boven bewoog. Ze positioneerde haar kutje vlak voor mijn gezicht, zodat ik er net niet bij kon met mijn tong.

Ze stopte even een vinger in haar kutje, en liet mij deze aflikken. Mmm, wat was ik dol op de smaak van haar gleuf. Lisa draaide zich om, nu haar billen naar mij gericht.

Ze leunde een klein beetje naar voren, en duwde haar kontje weer vlak voor mijn gezicht. Ik kon nog net mijn tong tussen haar billen duwen toen ze dat lekkers weer bij me vandaan haalde. Ze pakte mijn pik beet, nam hem heel even in haar mond, en kroop toen richting mijn pik. Zonder moeite liet ze hem bij haar naar binnen glijden.

Lisa begon mij langzaam te neuken. Ik had een mooi uitzicht op haar billen, die langzaam heen en weer wiegden. Ik voelde dat zij haarzelf begon te vingeren, ze liet mijn pik zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje verdwijnen.

Dit voelde zo goed, dat ik mijn hoogtepunt langzaam aan voelde komen. Mag ik je vol spuiten? Je spuit pas wanneer ik dat wil, begrijp je, snauwde Lisa. Ze trok meteen mijn pik uit haar kutje. En duwde haar kutje tegen mijn mond. Ik likte wat ik kon, haar kutje was zo nat.

Op haar rug ligt Irma nu, haar titjes priemen nog fier omhoog. Zacht trekt Irma eraan. Als ze voelt dat ik ga komen, stopt Irma en komt in de 69 houding op me liggen. Ik lik haar clit en haar lippen en ga verder naar haar plassertje om gelijk haar spotje je wrijven. Dan gaat zij weer op haar rug en brengt mijn pik weer in haar vagina. Dan hoef ik niks meer te doen, want Irma, gaat onder me zo tekeer, dat ik haar smachtend grotje vul met met sperma.

Want dit is ook werk, vind je niet? En zo neuk ik haar al jaren en als Corrie voor haar werk er een paar dagen niet is, blijft Irma, heerlijk slapen. Reactie van Peter Pan op 31 oktober om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op vrijdag 27 oktober door Geile Gea. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

mooie billen sex kutje proeven