Neger neukt blanke meesteres aangeboden

neger neukt blanke meesteres aangeboden

Vader neukt vriendin van dochter sex in drenthe
neger neukt blanke meesteres aangeboden
Natte snee erotische massage haarlem


De moeder zat al die tijd op een krukje in de hoek van de kamer en als ik had nagedacht had ik daaruit al af kunnen leiden wat de rol van de vrouw in hun cultuur was. Het geheel begon mij te benauwen en ik maakte aanstalten om te vertrekken.

Nog voor ik op kon staan was de vader van Dennis bij mij en greep mij bij mijn haar. Als een veertje werd ik uit de stoel getild en ik was volkomen machteloos tegen deze spierbundel.

Mijn jurkje verdween over mijn hoofd en met een paar rukken was mijn lingerie verdwenen. Daar stond ik dan opeens spiernaakt in de kamer met duidelijke spierwitte delen van mijn lijf, die bij het zonnen door mijn bikini waren bedekt. Maar ook het al een beetje gebruinde gedeelte stak wit af bij zijn bijna zwarte lijf en de handen die mij stevig vast hielden.

Naakt lag ik voorover over de bankleuning en ik realiseerde mij dat ik verkracht ging worden. Dat zijn vrouw erbij zat maakte duidelijk geen enkel verschil en ik voelde hoe zijn grote zwarte hand mijn benen uit elkaar wrong en er een dikke vinger mijn blanke poesje in gleed. Ruw ging hij met zijn vinger heen en weer en langzaam ontwikkelde er zich wat vocht als een natuurlijke reactie op deze binnen dringen. Met zijn andere hand greep hij mijn blonde haren en trok me met mijn hoofd opzij.

Ik gilde toen ik hem weer zag. Zijn joggingbroek was naar beneden geschoven en er stond een zwart monster op mijn bleke gezicht gericht dat ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik had nooit een andere pik gezien dan die van Pieter en zijn trots van 15 cm leek een lucifertje bij dit monster. Ik had op internet wel eens met Pieter verhaaltjes gelezen over pikken zo groot als kinderarmpjes, maar dat hadden wij altijd als overdreven dikdoenerij gezien.

Ik was zo bleu dat ik niet eens begreep wat hij wilde en pas nadat hij met zijn vingers mijn wangen in kneep en ik mijn mond wel moest openen merkte ik wat de bedoeling was. De gigantische eikel werd in mijn mond geperst. Ik deed het duidelijk niet naar zijn zin en al snel werd mij met een klap duidelijk gemaakt dat ik beter mijn best moest doen.

Uit pure overlevingsdrang deed ik instinctief mijn best en het leek hem beter te bevallen. Aan mijn haren begon hij mij nu steeds dieper over zijn pik te schuiven, maar er was domweg geen ruimte om hem nog verder toe te laten. Pal voor mij zag ik zijn grote zwarte pik heen en weer gaan tussen mijn lippen.

Kokhalzend onderging ik zijn behandeling en na wat een eeuwigheid leek voelde ik hoe hij mijn keel vol spoot. Ik was al blij dat hij gespoten had, want als Pieter gespoten heeft is het feest over. Dan streelden we nog wel wat, maar dan zat er geen actie meer in zijn pik. Tot mijn verbazing verslapte de man helemaal niet en hij smeet mij nu op mijn rug over de armleuning en met mijn kut omhoog lag ik daar. Vol afgrijzen zag ik hoe hij tussen mijn benen ging staan en het zwarte van mijn speeksel en zijn zaad glimmende monster naderde mijn blanke kut.

Mijn benen werden met kracht maximaal uit elkaar getrokken en ik had het gevoel als of mijn benen in mijn liezen zouden afscheuren. Dan was er de eerste aanraking van zijn eikel met mijn tot dan strakke kutje. Ik voelde hoe de druk toe nam en dan werd mijn kut opgerekt tot het uiterste en gleed de eikel naar binnen. Zijn zwarte lijf stak daarbij schril af tussen mijn blanke benen. Alleen de eikel gaf mij al het gevoel dat ik aan alle kanten uitscheurde, maar dan zette hij meer druk en schoof hij verder mijn droge kut in.

Het brandde aan alle kanten en de hele flat moet haast wel mijn gegil gehoord hebben. Inderdaad reageerde er niemand op, want kennelijk was het inderdaad in die buurt de instelling om je niet te bemoeien met andermans zaken. De neger begon nu neukende bewegingen te maken en zijn pik schuurde ook langs mijn klit.

Langzaam begon er zich wat vocht te ontwikkelen in mijn kut en op een gegeven moment werd het wat dragelijker. Dit voelde de man ook en het was voor hem een teken om nog dieper in mij te komen en uiteindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan.

Dat kon toch niet, dat betekende dat dat hele monster in mijn kut zat. Of het kon of niet, hij zat er in en begon mij nu met lange halen te neuken. Steeds harder sloegen zijn ballen tegen mijn kont en mijn lichaam reageerde ook op deze ultieme opvulling van mijn kut.

Ik voelde hoe ik reageerde en walgde van mijzelf. Ik werd hier meedogenloos verkracht en mijn lijf waardeerde het door opgewonden te raken. De man greep mij nu bij mijn borsten en ik zag hoe mijn blanke borsten tussen zijn zwarte vingers gekneed werden. Zo trok hij mijn kut aan mijn borsten over zijn pik heen. Of ik wilde of niet, ik voelde wat er in mijn lijf reageerde en nadat ik mijn innerlijke verzet moest opgeven kwam ik klaar. Ik kwam niet zomaar klaar, het werd mij zwart voor de ogen zoals ik kwam.

Volledig uitgeteld bleef ik slap liggen en onderging het doorgaan van het neuken in een roes. Net toen ik voelde hoe mijn kut onbeschermd werd volgespoten ging de deurbel. Het vrouwtje haastte zich naar de deur en de man maakte geen enkele aanstalten om te verbergen wat er zich net had afgespeeld. Tot mijn schrik zag ik een evenbeeld van de man binnen komen Het bleek zijn jongere broer te zijn. Alsof hij zijn bezoek een gebakje aanbood werd ik met een van zijn zaad druipende kut aan de broer aangeboden.

Het hele ritueel herhaalde zich. Broek naar beneden en likken aan die pik en vervolgens nam er weer een dikke zwarte pik bezit van mijn witte kut. Binnen een half uur was ik nu al door twee monsterlijke pikken verkracht en het einde leek nog niet in zicht. Ik bereidde mij mentaal al voor op een derde keer een pik in mijn kut, maar zij hadden andere plannen. Ik werd bovenop Jim getrokken en zat nu wijdbeens op zijn pik geregen. Achter mij voelde ik de aanwezigheid van de andere man, maar zien kon ik hem niet omdat Jim mij dwong om hem te tongen.

Met tegenzin moest ik wel de grote tong in mijn mond toelaten. Plotseling voelde ik iets glibberigs over mijn bilnaad lopen en kon dit niet thuis brengen. Dat veranderde snel toen ik opeens een vinger in mijn kont gedrukt kreeg. Ik had al heel wat gegild die middag maar dit keer vond Jim het toch veiliger om mij met mijn mond in het kussen van de bank te drukken om het geluid te dempen.

Een tweede vinger gleed mijn kont in en de twee vingers maakten neukende bewegingen. Het deed al pijn als ik wat stevige ontlasting had, maar dit was veel erger dan dat. Ik had nog steeds niet door wat de uiteindelijke bedoeling was tot ik de vingers er uit voelde gaan en er iets diks voor in de plaats kwam. De druk waarmee er op mijn ster werd gedrukt was zo groot dat Jim mij uit alle kracht moest tegenhouden en dan begaf mijn ster het en schoot het dikke voorwerp naar binnen.

Pas toen ik zijn buik tegen mijn billen voelde realiseerde ik mij dat hij die monsterlijke pik van hem in mijn kont had gewrongen. Ik werd van twee kanten gevuld met hard zwart vlees. Steeds dieper werd hij naar binnen gedrukt en mijn hele onderlijf was nu opgevuld met twee boomstammen.

Jim begon weer neukende bewegingen te maken en in mijn kont werd het tempo nu ook opgevoerd. Wat ik niet voor mogelijk had gehouden gebeurde toch, ik voelde weer een orgasme aankomen en geplet tussen twee verkrachtende negers kwam ik klaar.

Uitgeput bleef ik weerloos door geneukt worden tot ik de beide broers om beurten hun zaad in mijn lijf voelde spuiten. De broers waren nu tevreden en ik werd met mijn spullen naakt de galerij op gegooid. Zo goed en zo kwaad als het ging bedekte ik mijn naaktheid met mijn jurkje en bij de lift gekomen liet ik die zakken om hem halverwege op de noodrem te zetten.

Met de resten van mijn slipje en mijn bh veegde ik de sperma resten van mijn lijf en probeerde er zo normaal mogelijk uit te zien. De besmeurde en gescheurde lingerie wierp ik in de prullenbak in de hal van de flat en met enkel mijn jurkje aan fietste ik snel naar huis om thuis te zijn voor Pieter thuis kwam. Zeker een half uur heb ik thuis onder de douche gestaan om het vieze gevoel van mijn lijf te schrobben, maar al glom mijn huid van het poetsen, het bleef vies aanvoelen.

Thea was verbijsterd door de snelheid en het gemak waarmee het plaatsvond en besefte dat ze nu met een blote kut onder haar miirokje aa het dansen was in de handen van een grote neger die brutaal betastte en ze keek hem aan met een verwijtbare blik in haar ogen en schudde haar hoofd. Van Wim hoefde Thea geen hulp te verwachten, de neger had haar al aan zien komen en zijn twee neger vrienden gevraagd hem te helpen want hij wilde even dansen met dat mooie blondje, zij waren er dan ook de oorzaak van dat Tghea losraakte van haar man en in die tussentijd hadden zij al een geanimeerd gsprek met haar man op gang gebracht bij de bar en hem geinformeerd dat zijn vrouwtje even eendansje maakten met hun vriend.

Met een gil wilde Thea ontsnappen maar het was te laat, de neger voelde de hitte van de kleine kut en reageerde op de wetten van de natuur, met een forse vloeiende beweging en op het rytme van de opzwepende muziek bewoog hij zijn heupen voorwaarts en schoot zijn penis tot aan zijn ballen in het lekkere kleine natte lustoord en voelde hij zijn kloppende eikel rusten tegen haar baarmoeder en haar kutvlees gloeien tegen de schacht van zijn lul.

Compleet verlamd van genot voelde Thea hoe haar kleine kut gevuld werd met een inmens grote dikke maar zacht voelende lul, de dikke eikel streelde haar kutvlees wat naar binnen werd gezogen waardoor haar kittelaar strak langs de dikke schacht werd getrokken, ademloos en verbijsterend voelde ze haar buikje en vrouwtjes lichaam reageren, met haar man had ze veel genot gehad maar wat deze lul bij haar wakker maakte had ze nog nooit meegemaakt.

Ze hing in zijn armen en zonder dat de omstanders het merkten stootte de neger zijn lul diep in haar kut op de maat van de muziek totdat ze eensklaps zijn lul voelde exploderen en het geil spuiten in haar openstaande baarmoeder waar zijn knop stevig tegenaan werd geperst de sensatie was zo enorm in haar buikje dat ze voor het eerst in haar leven spontaan klaar kwam. Hun beider lichamen ontspanen zich en Thea stond met trillende knietjes op de grond, het geil liep langs haar beentjes, ik breng je naar je man riep de neger en trok haar door de menigte naar de bar waar Wim in een knusse ithoek zat te praten met zijn twee andere negervrienden.

Wim vondt dat Tha er verhit uitzag maar weet dat aan de de temperatuur in de zwoele bar, het was krap in de kleine zithoek, de grote neger ging naast Wim zitten en een van de andere negers nam Thea bij hem op schoot omdat er geen plaats meer was.

Deze neger was blij verast dat Thea gedwee volgde en niets tegen haar man had gezegd want dan hadden ze veel problemen gekregen, hij zag alleen maar dat het blonde vrouwtje vriendelijk keek en zich wat loom bewoog, maar hij had ook gezien wat zijn andere vriend had gedaan op de dansvloer waardoor hij ook bloedgeil was geworden.

Wim keek met verbazing naar Thea en zag het lichaampje op en neer bewegen en schokken, daarnaast zag hij ook de neger onder haar bewegen en eensklaps keek hij onder tafel wat er gebeurde en zag Thea met wijdopen kut zitten op een dikke negerlul die glom van het vocht en tot zijn ballen erin stak, verbijsterd bleef hij kijken terwijl geile steken door zijn buik schoten, dit was een van zijn fantasieen, hij verliet zijn plaats op de bank en kroop onder het tafelblad en zag van dichtbij hoe de lul opzwol en zijn dikke zaad spoot in de kut van zijn vrouwtje.

Hijgend en verbijsted bleef hij onder tafel zitten en zag tergend langszaam een enorme negerlul slap uit haar kut glijden die wijdopenbleef staan. Trillend naderde zijn ogen de slappe natte lul van de neger die niet wist wat eronder tafel plaatsvondt, Wim opende zijn mond en likte aan de negerlul die eensklaps zijn lul gepijpt voelde worden door de blanke man hetgeen hem zo geil maakte dat hij weer stijf werd en na zwaar zuigen voelde Wim zijn keel volopen met geil negerzaad. Ze vetrokken met zijn vieren naar de hotelkamer waar Thea met wijdgespreidde kut wachtte op de derde neger, in de twee weken vakantie werd ze geneukt door alle drie de neger en af en toe door haar man Wim, die jaloers toekeek als zo,n mooi geschapen negerlul de kut van zijn vrouwtje vulde en ruimneukte, Wim zelf werd ook diverse malen geneukt in zijn anus opdat hij kon ondervnden wat zijn vrouwtje voelde.

De laatste nacht van hun vakantie was aangebroken, het slanke bloende vrouwtje was opgebloeid, het kleine kutje was niet klein meer maar volkomen rijp geneukt, alles awt er maar bestond op sexgebied had ze met liefde ondergaan en ze had nooit geweten dat negergeil zo lekker smaakte en negerlichamen zo een lekkere sex konden leveren. Ze werden naar het vliegveld Beatrix gebracht door de drie negers, tijdens de rit erheen werd Thea nog twee maal gepentreerd en diep volgespoten terwijl Wim het geil opslokte van de derde neger.