Opa kleindochter sex tepels bijten

opa kleindochter sex tepels bijten

...

Bi vrouw gezocht klaarkomende vrouwenopa kleindochter sex tepels bijten

...

We keken elkaar aan en besloten dat we een mooi plekje gevonden hadden. We legden onze handdoeken naast elkaar en toen begon ik een beetje te twijfelen. Het betekende nu ik hier was dat ik ook echt helemaal uit de kleren zou moeten. Ik had nog nooit eerder op een naaktstrand gelegen en het was toch best een beetje spannend zo voor de eerste keer. Ik wist dat ik het lekker vond om bekeken te worden, ik moest alleen even door de zure appel heen bijten.

Even het ijs breken. Ik trok mijn jurkje over mijn hoofd uit en stond alleen in mijn bikini. Dat deed me weer een beetje sidderen van opwinding. Ik maakte mijn bovenstukje los en mijn stevige jonge meidenborsten kwamen tevoorschijn. Toen schoof ik mijn broekje over mijn billen naar beneden en liet het op de grond vallen.

Mijn jonge meidenlichaam tentoongesteld aan een ieder die het maar wilde zien. Ik kreeg het er spontaan warm van. Mijn opa had ondertussen ook zijn kleding uitgetrokken.

Nu zag ik weer even het enorme verschil. Zijn oude lichaam, hoewel nog redelijk fit voor zijn leeftijd, tegenover mijn strakke meidenlijf. We gingen liggen en opa vroeg of hij me moest insmeren. Dat wilde ik graag. Net als in de tuin ging opa op mijn billen zitten. Ik voelde zijn ballen op mijn kontje rusten en zijn handen raakten mijn rug. Hij masseerde heerlijk de vloeistof over mijn rug uit en kwam toen wat omhoog om ook mijn billen te doen.

Hij verschoof weer wat en deed ook mijn benen. Ik keek tussen mijn wimpers door naar de andere mensen op het strand, en waren een aantal die hun ogen niet van ons konden afhouden. Het was de eerste keer dat hij me daar aanraakte. Ik zuchtte en spreidde mijn benen iets. En knikte in de richting van een aantal mannen die verlekkerd naar me zaten te kijken.

Ik smeerde de rug van opa in, de rest deed hij zelf, en deed toen mijn voorkant nog even. Ik besteedde extra aandacht aan mijn prille borsten en de binnenkant van mijn bovenbenen. Nadat we een klein half uur gelegen hadden waren er al verschillende mannen even langs gelopen. Ik had afwisselend op mijn buik en rug gelegen waardoor ze telkens een ander beeld hadden. De schaamte was er af en ik vond het nu juist steeds leuker worden. Toen hoorde ik een stem de naam van mijn opa roepen. Beide keken we in de richting van waar de stem vandaan kwam en ik zag een man komen aanlopen.

Mijn opa stelde de man aan mij voor, het was Frans, een man van eind vijftig die mijn opa kende van het strand. Hij kwam hier aanzienlijk vaker bleek wel. Frans was een dikkige man met nogal wat haar op zijn lichaam.

Zijn piemel hing onder zijn buik en was flink behaard. Op de een of andere manier werd ik een beetje opgewonden door het bezoek van Frans. Zo’n echt oude, beetje vieze man kon alles bij mij bekijken. En eigenlijk maakte het mij niets uit. Ik ging rechtop zitten en mijn borsten stonden stevig vooruit. Ik trok mijn knieën op zodat als hij er onder door zou kijken mijn kutje mooi zou zien bollen.

Door het weer en de aanwezigheid van mijn opa en Frans werd ik behoorlijk opgewonden. Frans en mijn opa hadden het er over waarom ik mee was. Hij vond me een mooie meid, ‘dat zie je hier niet heel vaak. Hij moest eens weten, bedacht ik me. Na een praatje gemaakt te hebben en verschillende blikken van Frans die over mijn lichaam gleden ging hij weer verder.

Hij zocht een goede vriend van hem die een stukje verderop moest liggen. Hij leed nog een keer met zijn ogen naar mijn borstjes, buik en kutje om mij vervolgens weer blozend aan te kijken. Op mijn beurt keek ik ongegeneerd naar de iets verstijfde pik van Frans, ik bedacht me hoe hard die zou worden als ik hem zou vastpakken.

En ik bedacht me hoe het zou zijn om zijn buik tegen me aan te voelen schuren wanneer hij me zou neuken. Toen was hij dertig meter verder en draaide ik me naar mijn opa terug.

Ik legde mijn hand op zijn geslacht mijn opa lag op zijn rug en ik begon met zijn slappe pik te spelen. Ik word er gewoon enorm geil van. Ik heb zin in je. Mag ik je alsjeblieft even pijpen? De pik van opa werd nu keihard.

Ik was hem nu ongegeneerd aan het aftrekken en er waren een paar mannen die hier naar keken. Toen liet ik zijn pik los en petste hij op zijn onderbuik, ‘als het niet mag, dan maar niet. Ik ga even zwemmen,’ zei ik. Zonder nog iets te zeggen liep ik naar het water en voelde de steelse blikken van mannen en de jaloerse blikken van vrouwen. Mijn kleine kontje werd alom bekeken en ook mijn borsten, die heerlijk op en neer deinden, kregen de aandacht.

Wat ze van mijn kale poesje zouden vinden laat ik maar voor me. Ik kan wel raden wat al die geile kerels met me zouden willen doen. Na even lekker afgekoeld te zijn in de zee liep ik terug. Mijn lichaam parelde van het water en ik liet me lekker opdrogen op de handdoek in de zon. Toen we na een paar uur er genoeg van hadden gingen mijn opa en ik ons weer aankleden.

Ik trok mijn zomerse jurkje aan en trok alleen mijn broekje er onder aan. Mijn borsten schuurden tijdens het lopen heerlijk tegen de stof van het jurkje, wat stijve tepels veroorzaakte. De mensen die ons aankeken hadden natuurlijk allerlei gedachten. Want hoe kon het dat zo’n jonge meid met zo’n oude kerel liep.

Daarbij hadden ze ook nog gezien dat zij zijn pik vasthield en er mee speelde. Als ze al dachten dat het opa en kleindochter waren dan waren ze nu geschokt. Of opgewonden, bedacht ik me.

De gedachte dat er mensen waren die opgewonden raakten van mij en mijn opa deed me nat worden. Ik werd geil en ik wist dat voor ik thuis zou komen ik zou neuken. Helaas werd die gedachte teniet gedaan toen we Frans tegen kwamen.

Hij liep met ons mee naar de parkeerplaats en ik keek naar zijn dikke buik en halfstijve pik. Blijkbaar had hij daar chronisch last van, haha. Ook zag ik dat hij naar mij keek, zijn blik was geregeld op mijn borst gericht.

Hij moest ongetwijfeld zien dat ik geen bh droeg. Ik werd nog geiler en het maakte me eigenlijk niet uit wie me nu nog zou nemen. We kwamen bij de strandopgang aan waar Frans zijn kleren aan trok.

Wij liepen door met een vriendelijk, ‘tot ziens. Ik beaamde dat dat een goed idee was. Ondertussen had ik een hand in mijn slipje gedaan en vingerde ik mezelf zachtjes, het was een genot om eindelijk mezelf te kunnen aanraken. Mijn andere hand kneedde door de korte broek van mijn opa zijn bobbel. Na enkele kilometers nam mijn opa de afslag.

We kwamen bij een pompstation met een grote parkeerplaats. We stopten op een afgelegen stukje, ergens achteraan de parkeerplaats en ik kwam direct op mijn opa zitten. Hij deed de stoel een stuk naar achter en we deden kort aan droogneuken. Zijn hand raakte mijn slipje aan en het kon niet anders dan dat hij voelde dat ik zeiknat was.

Toen trok ik mijn slipje uit en maakte ik zijn broek los. Hij schoof hem naar beneden samen met zijn boxershort. Eindelijk zou ik geneukt gaan worden door mijn opa. Ik liet me zakken en hij zette zijn pik tegen mijn warme vochtige schaamlippen, het glibberde een beetje. Ik liet me langzaam zakken en voelde hoe de pik van mijn opa mijn kutje vulde.

Hij gleed steeds een stukje dieper in me. Dit was een heerlijk gevoel. Het geslacht van een man in je voelen is geweldig, en nu het mijn opa was die in me schoof was dat voor mij nog lekkerder. Toen hij er diep genoeg in zat begon ik hem langzaam te bereiden. Wij wonen in het oosten des land, en Herma wilde naar Amsterdam met haar moeder. En ik mocht dan op de veertienjarige dochter passen.

Nu waren Christa en ik goede vrienden van elkaar, ze vond mij een toffe opa, en ik haar een prachtige kleindochter. Dus ik had er niet echt problemen mee dat ik een dag op deze dame mocht passen, en we zouden elkaar wel vermaken. Maar dat het op de manier zou gebeuren zoals het is gebeurd had ik niet verwacht, en eerlijk gezegd wanneer ik het vooraf had geweten dan had ik denk ik nooit toegestemd om op te passen.

Maar goed, mijn vrouw en dochter gingen weg met de auto, en ik was aan het huis gebonden met Christa, en dat zou uitlopen in iets wat ik mijn leven lang zal blijven heugen.

Ik kon terwijl zij daarmee bezig was even wat kleine dingetjes gaan doen, en het was een klein uur later dat ik opeens eraan dacht om mijn kleine meid wat te drinken te brengen. Ik wist dat ze van cola hield, en schonk een grote glas voor haar in, en bracht die naar haar toe. Ik naderde haar achter haar rug, en toen ik het beeldscherm zag bleef ik verschrikt staan. Want op het scherm zag ik een man die zich zelf aan het aftrekken was, en Christa was er geboeid naar aan het kijken.

Ze was helemaal van de wereld, en ik zag haar handen langzaam haar borstjes bestrijken. Ik hield mijn adem in, en bleef doodstil achter haar staan, met de wetenschap dat ik ook niet eerlijk bezig was. Maar ik wilde onbewust weten wat mijn kleindochter zou gaan doen wanneer ze zich nog steeds alleen in de kamer voelde.

Terwijl de man op het scherm zich steeds harder begon af te rukken, begon Christa zich steeds meer op te winden, en haar hand gleed naar haar rok die ze droeg, en trok de zoom omhoog, zodat ze even later bij haar slipje kon komen.

Ik zag dat ze een string droeg, en kon een kleine fractie van haar billen zien, maar dat wond mij nu ook enorm op, en dat was te merken in mijn broek, waar een enorme paal kwam te staan. Ondertussen was Christa met haar vinger achter het stof van haar slip gekomen, en ik nam aan dat ze nu met haar vinger haar kutje aan het bespelen was. Ik kon me niet aan de indruk ontkomen dat ze al vaker met zich zelf aan het spelen was, want wat ik nu zag was niet een beginneling.

Ze was zo in zich zelf bezig, dat ik het waagde om dichter bij haar te komen, om op die manier wat meer te kunnen ontdekken. In het verleden had ik haar wel naakt gezien, maar dat was toen ze nog een jaar vier was, maar daarna kwam het er niet meer voor dat ik mijn kleindochter naakt zou zien, en eigenlijk had ik het ook nooit voor kunnen stellen dat ik haar zoals nu zou kunnen aantreffen.

Ik wist nog niet wat ik moest doen, maar wel dat het te laat was om haar op welke wijze dan ook een standje te geven. Daarvoor had ik al te veel gezien, en was ik er naar mijn mening al te veel bij betrokken. Toen ik dus dichterbij kwam, kon ik zien dat ze haar hand in achter het mini stukje stof van de string had, en dat ze zich zelf aan het vingeren was, ondertussen haar ogen strak op het scherm gericht. Nog dichter sloop ik naar haar toe, en ik stond nu naast de tafel, en keek naar beneden, en zag Christa "s vinger in haar kutje verdwijnen.

Ik zette de glas cola op tafel neer, en het was dit moment dat ze besefte dat ik naast haar stond. Gek genoeg schrok ze niet eens, maar keek me aan. Toen had jij de sites waar je het laats op had gesurft niet goed afgesloten, en ontdekte ik deze site, een lekker geile site, met lekkere geile binken.

Moet je die vent eens zien, wat een paal heeft die in zijn hand. En er is helemaal geen vrouw die hem wil helpen, triest voor hem h"? Ik wist eerst niet te reageren, maar hield haar toen tegen. Wanneer je met je zelf bezig bent moet je zelf maar weten, maar je mag mij er niet in betrekken" "Nee opa? Ondertussen voelde ik weer haar vingers aan mijn broek, en na enige handelingen viel deze op mijn knie"n, en al snel voelde ik een hand op mijn nu wel heel erg harde lul.

Er was een blik in haar ogen die me liet weten dat ze me wilde, en dat ik beter niet kon tegenstribbelen. Haar hand bewoog nu langzaam maar zeker naar de zoom van mijn onderbroek, en toen raakte ze mijn blote huid van de onderbuik aan, vlak onder de navel. Haar vinger drukte ze in mijn navel, en terwijl ze me aankeek, stroopte ze met haar andere hand de onderbroek van mijn kont af.

Mijn paal was nu in alle glorie te zien, en die mocht er best wezen. Marijke had hem een keer gemeten, en kwam op twintig centimeter lengte, en op vier centimeter dik. Een paal die in de ranke hand nauwelijks te omvatten was. Maar ze trok haar handen van me af, en kwam van de stoel af, om zich door haar knie"n te laten zakken, en mijn schoenveters te openen.

Toen ze de schoenen en sokken van mijn voeten deed, tilde ik al onbewust mijn benen op om haar te helpen. En na de schoeisel ging mijn broek en slip er meteen achteraan. Alleen nog in een overhemd stond ik tegenover mijn veertienjarige kleindochter, die weer overeind kwam, en vlak voor me kwam staan, en haar handen om me heen sloeg.

Ze trok me naar zich toe, en bracht haar hoofd naar de mijne, en legde haar lippen op die van mij. Een hartstochtelijke kus brak al mijn tegenwerpingen, en ik beantwoorde haar kus.

Ik ging zelfs verder nu ik de gewaagde stap had gezet, en bracht mijn tong in haar mond, en ze reageerde direct met het tongen alsof ze nooit anders had gedaan. Terwijl we met elkaar aan het tongen waren bracht ik mijn handen naar haar rok, en zocht naar de sluiting, om deze te openen. En die sluiting vond ik snel, en even later lag het kledingstuk op de grond. Haar string trok ik met een ruk van haar lichaam, en nu stond ze ook met haar onderlichaam bloot. Ze had nog wel haar schoenen aan, maar dat was maar voor even.

Ik trok eerst haar bloes die ze droeg over haar ranke schouders, en opende haar bh. Even later lagen beide kledingstukken bij de andere op de grond, en stond Christa naakt voor me. Ik tilde haar op, en zette haar naast de laptop op tafel, om haar schoenen en sokken uit te doen en keek daarna naar het mooie ranke lichaam.

Man zoekt geile vrouw priveontvangst sex

  • Vrouwen met een grote kut meesteres online
  • Whatsapp meesteres je lul aftrekken
  • 278
  • GRATIS SEX COM POEPERTJE NEUKEN
Particulier sex neuken in zeeland


opa kleindochter sex tepels bijten