Piercing kut kaal nat kutje

piercing kut kaal nat kutje

Hij maakt een prive film van zijn mastuberende vriendin. Stel je gewoon eens voor dat die aubergine jouw grote lul is. Lekkere stoeipoes speelt met haar lekkere lijf. Het jonge meisje geeft zichzelf een dubbel penetratie. Sexy Asian babe speelt met haar geile poesje. Ze laat zich filmen terwijl ze haar tepel likt en de natt Haar vingers rollen over haar kut piercing tot ze een org Eerst knijpt ze in haar tepels om vervolgens te mastubere Het meisje speelt met haar tieten en mastubeerd haar natt Haar kut piercing masserend krijgt ze een orgasme.

Rollend met haar natte vingers over haar kut piercing mas Geile blonde milf met kut piercing mastubeerd tot ze een Ze zet de vibrator op volle toeren en mastubeerd haar kal Moeder stopt een dildo in haar kont en kut. De lekkerste Masturberen sexfilms vind je hier! Ze kwam precies op tijd en lag om Aangezien ik verwachtte dat ze van alles te vertellen had.

Ik vroeg haar wat ze wilde, ze kan tenslotte niet alleen maar in de stoel blijven liggen, en ze antwoordde dat ze verschillende dingen wilde. Ze wilde zowel haar binnenste als buitenste schaamlippen laten piercen en als het tegelijk kon ook haar clitoris. Ik antwoordde dat alles tegelijk misschien een beetje overdreven was. Dan zou ze de komende tijd wel erg op moeten passen, maar zelf vond ze het helemaal geen probleem.

De kans dat ze met haar 75 jaar volgende week werd besprongen door een man was wel erg klein. Gezien haar leeftijd had ze besloten niets meer uit te stellen. Ik vroeg haar zich uit te kleden en wilde weer opstaan uit de stoel.

Gezien haar leeftijd ging dit niet zo makkelijk en ik zei dan ook snel “blijf maar liggen”. Ik duwde haar lange rok omhoog en met enige moeite trok ik een grote witte string naar beneden. Ik kon niet nalaten er iets van te zeggen.

Ze vertelde dat ze die nu zo’n twee jaar droeg en nog steeds een beetje opgewonden werd van het gevoel. Ik keek nu tegen haar oude kut aan. Ondanks haar leeftijd zag alles er nog goed uit.

Het schaamhaar was zorgvuldig verwijderd en de schaamlippen waren nog niet van dat uigezakte oude vrouwen formaat. Terwijl ik mijn handschoenen aantrok begon ze te vertellen over de vakantie met haar kinderen en kleinkinderen.

Zoals gezegd zaten ze verdeeld over drie huisjes en zat ze zelf met haar vrijgezelle dochter in een luxe tweepersoonshuisje. Nadat ze op vrijdag waren aangekomen en alles hadden uitgepakt waren ze ’s avonds gaan eten en daarna ging ze allemaal iets anders doen. De kleinere kinderen van haar jongste zoon wilden even gaan zwemmen en haar zoon en schoondochter gingen dan ook mee.

Haar andere twee kleinkinderen gingen lekker op een terras zitten en haar getrouwde dochter ging met haar man een romantische avondwandeling maken. Zelf wilde ze eigenlijk gewoon terug naar het huisje, want hoewel alles in het lichaam nog goed werkte, was ze toch al 75 en wilde ze een beetje ontspannen. Haar vrijgezelle dochter ging mee naar het huisje. Ze zaten de eerste avond gezellig op de bank en dronken samen koffie.

Na de koffie besloot ze van de luxe van het huisje gebruik te maken en lekker in de privé-sauna te gaan. Ze vroeg aan haar dochter of ze mee ging, maar die twijfelde even. Ze haalde haar over door te zeggen “ik weet heus wel hoe mijn dochter eruit ziet hoor”. Die liet zich dan ook overhalen en probeerde de zaak nog een beetje te redden door te zeggen “misschien wilde je op jou leeftijd alleen”. Ze liepen naar de slaapkamer, waar ze een tweepersoonsbed hadden en kleden zich om. Zonder dat ze haar dochter goed kon zien trok die haar badjas al aan.

Zelf kleedde ze zich rustig om. Nadat ze was omgekleed en ook een badjas had aangetrokken pakte ze een handdoek en liep naar de sauna. Haar dochter stond zich al te douchen in de aparte cabine en ze wachtte dus maar even. Na zich snel een beetje te hebben afgedroogd sloeg die een handdoek om, stapte uit de douchecabine en liep door naar de sauna. De oude vrouw spoelde zich snel af en keek even naar de enorme ringen die door haar tepels zaten.

Haar dochter zou wel opkijken! Ze stapte de sauna in, trok de handdoek van haar af en legde die op de houten bank Haar dochter zat al netjes op een handdoek, met haar benen strak tegen elkaar. Ze ging er tegenover zitten en nam niet de moeite haar benen tegen elkaar te zetten.

Dochterlief keek op en keek recht naar de hangtieten van haar moeder, met daarin twee enorme piercings. Iets lager kon ze de kale kut van haar moeder zien. Ze keken elkaar aan en plots zei de dochter “zo ma, twee piercings en een kale kut”. Moeder antwoordde direct “wie heeft er nu geen kale kut. Zelfs op mijn leeftijd weet ik dat. Je wil toch niet zeggen dat jij veel haar hebt? Ik had het alleen bij jou niet verwacht”.

Moeder stond op en liep iets dichter naar haar dochter toe. Haar dochter vertelde nu dat ze dit een half jaar eerder had laten doen en wilde verder gaan met vertellen toe de oude vrouw besloot het verhaal uit te leggen. Ze vertelde dat hoe ze een tijd gevallen was, dat haar andere dochter en kleindochter haar waren komen wassen, ze de kale kut van haar kleindochter had gezien en die later haar klitpiercing had laten zien.

Ze vertelde nu ook dat haar andere dochter ook twee ringen door haar lippen had met een slotje ertussen. Daarom had ze besloten ook twee piercings te nemen en toen ze dit verhaal vertelde aan het meisje in de studio had die het visitekaartje van haar dochter laten zien. Zo wist ze dus al eerder dat ze gepierced was en waarschijnlijk dus ook een geschoren kut had. Haar dochter keek haar een beetje verbaast aan. Van mijn nichtje had ik wel verwacht, maar dat mijn zusje zo geil is had ik niet verwacht.

Ze raken verder in gesprek en moeder vertelde dat ze het van haar eigen piercings en die van haar oudste dochter nog niet aan de andere twee had verteld, maar dit als verrassing wilde laten zien. Ze moesten alleen de komende week even met de meiden in de sauna komen zitten.

Misschien wilde haar schoondochter ook wel, maar dat wist ze niet zeker. Ze vonden dit beiden een goed idee, en de oudste zou het wel regelen.

Ze zou het wel een soort vrouwendagje noemen. Na de sauna waren ze nog even gaan douchen, dronken een lekker glaasje wijn en gingen om een uur of twaalf naar bed. Ze lagen naast elkaar in het tweepersoonsbed en waren allebei naakt. Na nog even te hebben gepraat deden ze het licht uit en probeerden te slapen. Terwijl de oude vrouw nog rustig lag na te denken hoorde ze haar dochter naast haar onrustig woelen en draaien. Na een half uurtje te hebben geluisterd deed de oude vrouw het licht weer aan een keek naar haar dochter.

Die draaide zich om een vroeg “is er iets”. Moeder haalde diep adem en zie tegen haar dochter dat ze een week naast elkaar zouden liggen en dat ze dus niet overal moeilijk over moesten doen. Haar dochter kon de slaap niet vatten en zelf lag ze ook nog steeds wakker. Ze vertelde dat ze thuis minimaal drie of vier keer in de week zichzelf lag te bevredigen en ze vermoedde dat haar dochter ook wel eens haar handen gebruikte om in slaap te komen.

Haar dochter knikte zachtjes en antwoordde dat ze bijna elke avond een dildo gebruikte om lekker te slapen na een orgasme. Moeder keek haar aan en zei alleen “dat houden we dus geen week vol”. Ze stapte daarna met enige moeite uit het lage bed, liep naar de kast en pakte haar koffer.

Sex gelderland diep in haar kut

Get the Flash Player to see this player. Ze speelt met haar tepel piercing en is zo geil, dat haar kale kut sopt als ze hem mastubeerd zonder en met vibrator. Ze is geil heeft tepel piercing en mastubeerd haar kale kut. Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen. Met de vibrator mijn natte kale kut met piercing mastuberen.

Geil blondje mastubeerd met en zonder vibrator. Aziatische in sexy lingerie masturbeert met en zonder vib Geil bij de gedachte dat jij op haar geile filmpje klaark De voorpret begint met een dildo en eindigt met een vibrator.

Hij kijk toe en filmt hoe de Aziatische mastubeerd met en Tijdens het mastuberen krijgt ze een orgasme. Tussen het vingeren door likt ze haar vingers af. Kijken mag, aankomen doet ze zelf wel. Chinees speelt met borsten. Met haar vingers rolt ze over haar kut piercing tot ze ee Na zich snel een beetje te hebben afgedroogd sloeg die een handdoek om, stapte uit de douchecabine en liep door naar de sauna. De oude vrouw spoelde zich snel af en keek even naar de enorme ringen die door haar tepels zaten.

Haar dochter zou wel opkijken! Ze stapte de sauna in, trok de handdoek van haar af en legde die op de houten bank Haar dochter zat al netjes op een handdoek, met haar benen strak tegen elkaar. Ze ging er tegenover zitten en nam niet de moeite haar benen tegen elkaar te zetten. Dochterlief keek op en keek recht naar de hangtieten van haar moeder, met daarin twee enorme piercings. Iets lager kon ze de kale kut van haar moeder zien. Ze keken elkaar aan en plots zei de dochter “zo ma, twee piercings en een kale kut”.

Moeder antwoordde direct “wie heeft er nu geen kale kut. Zelfs op mijn leeftijd weet ik dat. Je wil toch niet zeggen dat jij veel haar hebt?

Ik had het alleen bij jou niet verwacht”. Moeder stond op en liep iets dichter naar haar dochter toe. Haar dochter vertelde nu dat ze dit een half jaar eerder had laten doen en wilde verder gaan met vertellen toe de oude vrouw besloot het verhaal uit te leggen.

Ze vertelde dat hoe ze een tijd gevallen was, dat haar andere dochter en kleindochter haar waren komen wassen, ze de kale kut van haar kleindochter had gezien en die later haar klitpiercing had laten zien. Ze vertelde nu ook dat haar andere dochter ook twee ringen door haar lippen had met een slotje ertussen. Daarom had ze besloten ook twee piercings te nemen en toen ze dit verhaal vertelde aan het meisje in de studio had die het visitekaartje van haar dochter laten zien.

Zo wist ze dus al eerder dat ze gepierced was en waarschijnlijk dus ook een geschoren kut had. Haar dochter keek haar een beetje verbaast aan. Van mijn nichtje had ik wel verwacht, maar dat mijn zusje zo geil is had ik niet verwacht. Ze raken verder in gesprek en moeder vertelde dat ze het van haar eigen piercings en die van haar oudste dochter nog niet aan de andere twee had verteld, maar dit als verrassing wilde laten zien. Ze moesten alleen de komende week even met de meiden in de sauna komen zitten.

Misschien wilde haar schoondochter ook wel, maar dat wist ze niet zeker. Ze vonden dit beiden een goed idee, en de oudste zou het wel regelen. Ze zou het wel een soort vrouwendagje noemen.

Na de sauna waren ze nog even gaan douchen, dronken een lekker glaasje wijn en gingen om een uur of twaalf naar bed. Ze lagen naast elkaar in het tweepersoonsbed en waren allebei naakt. Na nog even te hebben gepraat deden ze het licht uit en probeerden te slapen.

Terwijl de oude vrouw nog rustig lag na te denken hoorde ze haar dochter naast haar onrustig woelen en draaien. Na een half uurtje te hebben geluisterd deed de oude vrouw het licht weer aan een keek naar haar dochter. Die draaide zich om een vroeg “is er iets”. Moeder haalde diep adem en zie tegen haar dochter dat ze een week naast elkaar zouden liggen en dat ze dus niet overal moeilijk over moesten doen. Haar dochter kon de slaap niet vatten en zelf lag ze ook nog steeds wakker.

Ze vertelde dat ze thuis minimaal drie of vier keer in de week zichzelf lag te bevredigen en ze vermoedde dat haar dochter ook wel eens haar handen gebruikte om in slaap te komen.

Haar dochter knikte zachtjes en antwoordde dat ze bijna elke avond een dildo gebruikte om lekker te slapen na een orgasme. Moeder keek haar aan en zei alleen “dat houden we dus geen week vol”. Ze stapte daarna met enige moeite uit het lage bed, liep naar de kast en pakte haar koffer. Hier haalde ze een tasje uit leegde dit op het bed. Er zaten drie dildo’s en twee vibrators in. Als antwoord pakte haar dochter de weekendtas die naast haar bed stond en haalde hier ook nog een paar speeltjes uit.

Zij had een kleine vibrator bij zich, een reusachtige dildo en een butplug. We kunnen dus de hele week vooruit” was het enige wat ze zei. Terwijl ze nu samen op bed zaten bekeken ze elkaars speeltjes met volle aandacht en kozen er eentje uit. Ze lieten het licht aan en even later zaten ze beiden met volle teugen te genieten van een dikke kunstlul in hun kut.

Ze lieten de lullen in een uit de kale en natte gaatjes gaan en wreven terwijl ze naar elkaar zaten te kijken aan hun gezwollen klit. Nadat ze een tijdje alleen zaten te kreunen kwam de dochter met een schreeuw klaar. Hierop verdubbelde haar moeder de snelheid en terwijl haar dochter lag bij te komen van een gigantisch orgasme zag ze haar moeder met een grijns op haar gezicht klaarkomen. Ze viel achterover op bed en de dildo gleed uit haar natte oude kut.

Ze gingen weer liggen en lagen in het donker nog even te praten. Haar dochter vertelde dat ze thuis regelmatig met twee kunstlullen werkte en ze het heerlijk vond om er eentje in haar kut en een andere in haar kont te hebben. Moeder vertelde dat ze heel vroeger, toen ze een jaar om achttien was en net verloofd was met haar vader, wel eens in haar kont was geneukt, maar dat was alleen om niet zwanger te worden.

In haar huwelijk en daarna was het nooit meer gebeurd. Terwijl de oude vrouw mompelde “misschien moet dit van de week maar eens gebeuren” draaide ze zich om een viel als een blok in slaap. De volgende morgen ruimden ze samen snel de speeltjes op en geen twee minuten laten hingen de jongste kleinkinderen aan de bel. Moeder en dochter trokken snel een badjas aan de deden de deur open.

Ze vertelden honderduit over het zwembad en de snelle glijbaan. Oma luisterde aandachtig en lachte me de kinderen mee. Het werd een hele leuke dag met veel eten en drinken. Aan het einde van de middag fluisterde haar oudste dochter in haar oor dat ze morgen het ‘vrouwendagje’ zouden hebben. De mannen, haar zoon, schoonzoon en kleinzoon, zouden met de jongste kinderen iets anders gaan doen en ze zouden de hele dag voor zichzelf hebben. Ze hadden het over haar schoondochter. Ze wist nu dat haar twee dochter en haar kleindochter een kale kut hadden met daarin verschillende piercings, maar van haar schoondochter wist ze niets.

Hierop was een pornofilms bezig en na even naar haar moeder gekeken te hebben liet ze de tv op deze zender staan. Het gesprek viel stil en de beide vrouwen zaten te kijken naar de film. Een jonge meid werd door een grote neger met een nog grotere lul in haar jonge kontje geneukt.

Ze voelden zich allebei weer geil worden en toen haar dochter zei dat ze even haar badjas ging aandoen volgde moeder snel. In de slaapkamer trokken ze de kleren van hun lijf, schoten in de badjas en haar dochter pakte de grote zak met seksspeeltjes. Na de deur op het nachtslot te hebben gedaan gingen ze samen op de bank zitten.

Met een glaasje wijn genoten ze van de film. Er waren verschillende scènes maar in bijna alle fragmenten werd een blanke vrouw door een neger in haar reetje geneukt.


piercing kut kaal nat kutje

Hij maakt een prive film van zijn mastuberende vriendin. Stel je gewoon eens voor dat die aubergine jouw grote lul is. Lekkere stoeipoes speelt met haar lekkere lijf.

Het jonge meisje geeft zichzelf een dubbel penetratie. Sexy Asian babe speelt met haar geile poesje. Ze laat zich filmen terwijl ze haar tepel likt en de natt Haar vingers rollen over haar kut piercing tot ze een org Eerst knijpt ze in haar tepels om vervolgens te mastubere Het meisje speelt met haar tieten en mastubeerd haar natt Haar kut piercing masserend krijgt ze een orgasme. Rollend met haar natte vingers over haar kut piercing mas Geile blonde milf met kut piercing mastubeerd tot ze een Ze zet de vibrator op volle toeren en mastubeerd haar kal Moeder stopt een dildo in haar kont en kut.

De lekkerste Masturberen sexfilms vind je hier! Ze kwam precies op tijd en lag om Aangezien ik verwachtte dat ze van alles te vertellen had. Ik vroeg haar wat ze wilde, ze kan tenslotte niet alleen maar in de stoel blijven liggen, en ze antwoordde dat ze verschillende dingen wilde. Ze wilde zowel haar binnenste als buitenste schaamlippen laten piercen en als het tegelijk kon ook haar clitoris.

Ik antwoordde dat alles tegelijk misschien een beetje overdreven was. Dan zou ze de komende tijd wel erg op moeten passen, maar zelf vond ze het helemaal geen probleem. De kans dat ze met haar 75 jaar volgende week werd besprongen door een man was wel erg klein. Gezien haar leeftijd had ze besloten niets meer uit te stellen. Ik vroeg haar zich uit te kleden en wilde weer opstaan uit de stoel.

Gezien haar leeftijd ging dit niet zo makkelijk en ik zei dan ook snel “blijf maar liggen”. Ik duwde haar lange rok omhoog en met enige moeite trok ik een grote witte string naar beneden. Ik kon niet nalaten er iets van te zeggen.

Ze vertelde dat ze die nu zo’n twee jaar droeg en nog steeds een beetje opgewonden werd van het gevoel. Ik keek nu tegen haar oude kut aan. Ondanks haar leeftijd zag alles er nog goed uit. Het schaamhaar was zorgvuldig verwijderd en de schaamlippen waren nog niet van dat uigezakte oude vrouwen formaat. Terwijl ik mijn handschoenen aantrok begon ze te vertellen over de vakantie met haar kinderen en kleinkinderen. Zoals gezegd zaten ze verdeeld over drie huisjes en zat ze zelf met haar vrijgezelle dochter in een luxe tweepersoonshuisje.

Nadat ze op vrijdag waren aangekomen en alles hadden uitgepakt waren ze ’s avonds gaan eten en daarna ging ze allemaal iets anders doen. De kleinere kinderen van haar jongste zoon wilden even gaan zwemmen en haar zoon en schoondochter gingen dan ook mee. Haar andere twee kleinkinderen gingen lekker op een terras zitten en haar getrouwde dochter ging met haar man een romantische avondwandeling maken. Zelf wilde ze eigenlijk gewoon terug naar het huisje, want hoewel alles in het lichaam nog goed werkte, was ze toch al 75 en wilde ze een beetje ontspannen.

Haar vrijgezelle dochter ging mee naar het huisje. Ze zaten de eerste avond gezellig op de bank en dronken samen koffie. Na de koffie besloot ze van de luxe van het huisje gebruik te maken en lekker in de privé-sauna te gaan.

Ze vroeg aan haar dochter of ze mee ging, maar die twijfelde even. Ze haalde haar over door te zeggen “ik weet heus wel hoe mijn dochter eruit ziet hoor”. Die liet zich dan ook overhalen en probeerde de zaak nog een beetje te redden door te zeggen “misschien wilde je op jou leeftijd alleen”. Ze liepen naar de slaapkamer, waar ze een tweepersoonsbed hadden en kleden zich om. Zonder dat ze haar dochter goed kon zien trok die haar badjas al aan.

Zelf kleedde ze zich rustig om. Nadat ze was omgekleed en ook een badjas had aangetrokken pakte ze een handdoek en liep naar de sauna. Haar dochter stond zich al te douchen in de aparte cabine en ze wachtte dus maar even. Na zich snel een beetje te hebben afgedroogd sloeg die een handdoek om, stapte uit de douchecabine en liep door naar de sauna.

De oude vrouw spoelde zich snel af en keek even naar de enorme ringen die door haar tepels zaten. Haar dochter zou wel opkijken! Ze stapte de sauna in, trok de handdoek van haar af en legde die op de houten bank Haar dochter zat al netjes op een handdoek, met haar benen strak tegen elkaar.

Ze ging er tegenover zitten en nam niet de moeite haar benen tegen elkaar te zetten. Dochterlief keek op en keek recht naar de hangtieten van haar moeder, met daarin twee enorme piercings. Iets lager kon ze de kale kut van haar moeder zien. Ze keken elkaar aan en plots zei de dochter “zo ma, twee piercings en een kale kut”.

Moeder antwoordde direct “wie heeft er nu geen kale kut. Zelfs op mijn leeftijd weet ik dat. Je wil toch niet zeggen dat jij veel haar hebt? Ik had het alleen bij jou niet verwacht”. Moeder stond op en liep iets dichter naar haar dochter toe. Haar dochter vertelde nu dat ze dit een half jaar eerder had laten doen en wilde verder gaan met vertellen toe de oude vrouw besloot het verhaal uit te leggen.

Ze vertelde dat hoe ze een tijd gevallen was, dat haar andere dochter en kleindochter haar waren komen wassen, ze de kale kut van haar kleindochter had gezien en die later haar klitpiercing had laten zien.

Ze vertelde nu ook dat haar andere dochter ook twee ringen door haar lippen had met een slotje ertussen. Daarom had ze besloten ook twee piercings te nemen en toen ze dit verhaal vertelde aan het meisje in de studio had die het visitekaartje van haar dochter laten zien.

Zo wist ze dus al eerder dat ze gepierced was en waarschijnlijk dus ook een geschoren kut had. Haar dochter keek haar een beetje verbaast aan. Van mijn nichtje had ik wel verwacht, maar dat mijn zusje zo geil is had ik niet verwacht. Ze raken verder in gesprek en moeder vertelde dat ze het van haar eigen piercings en die van haar oudste dochter nog niet aan de andere twee had verteld, maar dit als verrassing wilde laten zien.

Ze moesten alleen de komende week even met de meiden in de sauna komen zitten. Misschien wilde haar schoondochter ook wel, maar dat wist ze niet zeker. Ze vonden dit beiden een goed idee, en de oudste zou het wel regelen. Ze zou het wel een soort vrouwendagje noemen. Na de sauna waren ze nog even gaan douchen, dronken een lekker glaasje wijn en gingen om een uur of twaalf naar bed. Ze lagen naast elkaar in het tweepersoonsbed en waren allebei naakt.

Na nog even te hebben gepraat deden ze het licht uit en probeerden te slapen. Terwijl de oude vrouw nog rustig lag na te denken hoorde ze haar dochter naast haar onrustig woelen en draaien.

Na een half uurtje te hebben geluisterd deed de oude vrouw het licht weer aan een keek naar haar dochter. Die draaide zich om een vroeg “is er iets”.

Moeder haalde diep adem en zie tegen haar dochter dat ze een week naast elkaar zouden liggen en dat ze dus niet overal moeilijk over moesten doen. Haar dochter kon de slaap niet vatten en zelf lag ze ook nog steeds wakker.

Ze vertelde dat ze thuis minimaal drie of vier keer in de week zichzelf lag te bevredigen en ze vermoedde dat haar dochter ook wel eens haar handen gebruikte om in slaap te komen.

Haar dochter knikte zachtjes en antwoordde dat ze bijna elke avond een dildo gebruikte om lekker te slapen na een orgasme. Moeder keek haar aan en zei alleen “dat houden we dus geen week vol”. Ze stapte daarna met enige moeite uit het lage bed, liep naar de kast en pakte haar koffer.

Utrecht prive ontvangst bobbi eden sex

  • Piercing kut kaal nat kutje
  • EROTISCHE MASSAGE AMSTERDAM GEILEN MEISJES
  • Misschien wilde haar schoondochter ook wel, maar dat wist ze niet zeker.
  • 905

Massage zwolle erotisch vrouw wil gratis neuken


Tussen het vingeren door likt ze haar vingers af. Kijken mag, aankomen doet ze zelf wel. Chinees speelt met borsten. Met haar vingers rolt ze over haar kut piercing tot ze ee Rondborstige redhead speelt met haar glinsterende kutje. Hij maakt een prive film van zijn mastuberende vriendin.

Stel je gewoon eens voor dat die aubergine jouw grote lul is. Lekkere stoeipoes speelt met haar lekkere lijf. Het jonge meisje geeft zichzelf een dubbel penetratie.

Sexy Asian babe speelt met haar geile poesje. Ze laat zich filmen terwijl ze haar tepel likt en de natt Haar vingers rollen over haar kut piercing tot ze een org Eerst knijpt ze in haar tepels om vervolgens te mastubere Het meisje speelt met haar tieten en mastubeerd haar natt Haar kut piercing masserend krijgt ze een orgasme. Ze ging er tegenover zitten en nam niet de moeite haar benen tegen elkaar te zetten.

Dochterlief keek op en keek recht naar de hangtieten van haar moeder, met daarin twee enorme piercings. Iets lager kon ze de kale kut van haar moeder zien. Ze keken elkaar aan en plots zei de dochter “zo ma, twee piercings en een kale kut”.

Moeder antwoordde direct “wie heeft er nu geen kale kut. Zelfs op mijn leeftijd weet ik dat. Je wil toch niet zeggen dat jij veel haar hebt? Ik had het alleen bij jou niet verwacht”. Moeder stond op en liep iets dichter naar haar dochter toe.

Haar dochter vertelde nu dat ze dit een half jaar eerder had laten doen en wilde verder gaan met vertellen toe de oude vrouw besloot het verhaal uit te leggen. Ze vertelde dat hoe ze een tijd gevallen was, dat haar andere dochter en kleindochter haar waren komen wassen, ze de kale kut van haar kleindochter had gezien en die later haar klitpiercing had laten zien. Ze vertelde nu ook dat haar andere dochter ook twee ringen door haar lippen had met een slotje ertussen.

Daarom had ze besloten ook twee piercings te nemen en toen ze dit verhaal vertelde aan het meisje in de studio had die het visitekaartje van haar dochter laten zien. Zo wist ze dus al eerder dat ze gepierced was en waarschijnlijk dus ook een geschoren kut had. Haar dochter keek haar een beetje verbaast aan. Van mijn nichtje had ik wel verwacht, maar dat mijn zusje zo geil is had ik niet verwacht.

Ze raken verder in gesprek en moeder vertelde dat ze het van haar eigen piercings en die van haar oudste dochter nog niet aan de andere twee had verteld, maar dit als verrassing wilde laten zien. Ze moesten alleen de komende week even met de meiden in de sauna komen zitten. Misschien wilde haar schoondochter ook wel, maar dat wist ze niet zeker. Ze vonden dit beiden een goed idee, en de oudste zou het wel regelen.

Ze zou het wel een soort vrouwendagje noemen. Na de sauna waren ze nog even gaan douchen, dronken een lekker glaasje wijn en gingen om een uur of twaalf naar bed.

Ze lagen naast elkaar in het tweepersoonsbed en waren allebei naakt. Na nog even te hebben gepraat deden ze het licht uit en probeerden te slapen. Terwijl de oude vrouw nog rustig lag na te denken hoorde ze haar dochter naast haar onrustig woelen en draaien. Na een half uurtje te hebben geluisterd deed de oude vrouw het licht weer aan een keek naar haar dochter.

Die draaide zich om een vroeg “is er iets”. Moeder haalde diep adem en zie tegen haar dochter dat ze een week naast elkaar zouden liggen en dat ze dus niet overal moeilijk over moesten doen.

Haar dochter kon de slaap niet vatten en zelf lag ze ook nog steeds wakker. Ze vertelde dat ze thuis minimaal drie of vier keer in de week zichzelf lag te bevredigen en ze vermoedde dat haar dochter ook wel eens haar handen gebruikte om in slaap te komen. Haar dochter knikte zachtjes en antwoordde dat ze bijna elke avond een dildo gebruikte om lekker te slapen na een orgasme.

Moeder keek haar aan en zei alleen “dat houden we dus geen week vol”. Ze stapte daarna met enige moeite uit het lage bed, liep naar de kast en pakte haar koffer. Hier haalde ze een tasje uit leegde dit op het bed. Er zaten drie dildo’s en twee vibrators in. Als antwoord pakte haar dochter de weekendtas die naast haar bed stond en haalde hier ook nog een paar speeltjes uit.

Zij had een kleine vibrator bij zich, een reusachtige dildo en een butplug. We kunnen dus de hele week vooruit” was het enige wat ze zei. Terwijl ze nu samen op bed zaten bekeken ze elkaars speeltjes met volle aandacht en kozen er eentje uit.

Ze lieten het licht aan en even later zaten ze beiden met volle teugen te genieten van een dikke kunstlul in hun kut. Ze lieten de lullen in een uit de kale en natte gaatjes gaan en wreven terwijl ze naar elkaar zaten te kijken aan hun gezwollen klit. Nadat ze een tijdje alleen zaten te kreunen kwam de dochter met een schreeuw klaar.

Hierop verdubbelde haar moeder de snelheid en terwijl haar dochter lag bij te komen van een gigantisch orgasme zag ze haar moeder met een grijns op haar gezicht klaarkomen. Ze viel achterover op bed en de dildo gleed uit haar natte oude kut.

Ze gingen weer liggen en lagen in het donker nog even te praten. Haar dochter vertelde dat ze thuis regelmatig met twee kunstlullen werkte en ze het heerlijk vond om er eentje in haar kut en een andere in haar kont te hebben. Moeder vertelde dat ze heel vroeger, toen ze een jaar om achttien was en net verloofd was met haar vader, wel eens in haar kont was geneukt, maar dat was alleen om niet zwanger te worden.

In haar huwelijk en daarna was het nooit meer gebeurd. Terwijl de oude vrouw mompelde “misschien moet dit van de week maar eens gebeuren” draaide ze zich om een viel als een blok in slaap. De volgende morgen ruimden ze samen snel de speeltjes op en geen twee minuten laten hingen de jongste kleinkinderen aan de bel.

Moeder en dochter trokken snel een badjas aan de deden de deur open. Ze vertelden honderduit over het zwembad en de snelle glijbaan. Oma luisterde aandachtig en lachte me de kinderen mee. Het werd een hele leuke dag met veel eten en drinken. Aan het einde van de middag fluisterde haar oudste dochter in haar oor dat ze morgen het ‘vrouwendagje’ zouden hebben. De mannen, haar zoon, schoonzoon en kleinzoon, zouden met de jongste kinderen iets anders gaan doen en ze zouden de hele dag voor zichzelf hebben.

Ze hadden het over haar schoondochter. Ze wist nu dat haar twee dochter en haar kleindochter een kale kut hadden met daarin verschillende piercings, maar van haar schoondochter wist ze niets. Hierop was een pornofilms bezig en na even naar haar moeder gekeken te hebben liet ze de tv op deze zender staan. Het gesprek viel stil en de beide vrouwen zaten te kijken naar de film. Een jonge meid werd door een grote neger met een nog grotere lul in haar jonge kontje geneukt.

Ze voelden zich allebei weer geil worden en toen haar dochter zei dat ze even haar badjas ging aandoen volgde moeder snel. In de slaapkamer trokken ze de kleren van hun lijf, schoten in de badjas en haar dochter pakte de grote zak met seksspeeltjes. Na de deur op het nachtslot te hebben gedaan gingen ze samen op de bank zitten.

Met een glaasje wijn genoten ze van de film. Er waren verschillende scènes maar in bijna alle fragmenten werd een blanke vrouw door een neger in haar reetje geneukt. Opeens stond haar dochter op met de mededeling dat ze het niet meer hield en pakte de butplug uit het zakje. Ze liet haar badjas open vallen en zakte onderuit op de bank. Ze likte even aan de plug en maakte die goed nat met spuug. Een minuut nadat ze de plug had gepakt zat die in haar aars en ze ging nu weer iets rechter zitten.

piercing kut kaal nat kutje