Sex kontakt forum lekkere lul

sex kontakt forum lekkere lul

Toen ik het voor het eerst voelde stopte mijn vriendje met zoenen en zij sorry ik zei toen geeft niet het voelde best fijn uit eindelijk zijn we naar zijn huis gegaan en hebben we bijna seks gehad. Mijn vriendje kreeg een stijve bij mij op de bank. Hij vroeg wil je hem niet even vast houden.

Ik schrok zo dat ik wegliep had er later spijt van. Ik was een keer alleen thuis met mijn vriendje ik ging op zijn schoot zitten en toen zat ik niet zo lekker dus ik bewoog ff heen en weer. Ik zat weer lekker en toen voelde ik wat langs en dacht ik hij heeft een stijve dus we begonnen te zoenen en verder. Mijn vriendje en ik lagen in zijn bed te zoenen, en toen kreeg hij een stijve, ik werd fck geil en stak zijn stijve in mijn kut. Ik en mijn vriend stonden te zoenen in een parkje en toen voelde ik zijn stijve Wil je m vasthouden?

Ik werd een beetje opgewonden en zei: Het was wel spannend, want het was best druk in het parkje. Ik was toen al 24 en we deden het voor het eerst zonder condoom toen. Inmiddels ben ik bevallen van mijn dochtertje en ben ik zwanger van nog een meisje.

Nou ehm miss is dit wen beetje een late reactie maar ehm das niet echt normaal ofz dat dat gebeurt. Ik heb ervaren dat een jongen bij mij op schoot ging zitten, dat hij een stijve er van kreeg voelde het toen ik stiekem over zn broek streelde Ik heb nog nooit gezoend maar eigenlijk wil ik dat stiekem wel voelen een stijve voelen en zoenen voelen Hoe voel zoenen eigenlijk?

Het voelt heerlijk aan. Dus je hebt geen vriend neem ik aan? Ik zat laatst op mijn vriend zijn schoot, hij deed mijn BH uit. Toen werd ik een beetje zenuwachtig.. Ik liet hem doorgaan en ploep daar ging ie omhoog! Het voelde erg lekker.

We gingen naar zijn kamer en daar liet hij zijn stijve zien. Ik geef jullie de tip om niet zenuwachtig te worden. We leven als het ware als vrienden Omdat ik eigenlijk niet wilde scheiden. Maar zijn sex is 14 jaar vertrouwd geweest heb weinig contact gehad met andere mannen die waren minder goed dus tja ik zal zijn sex wel missen straks Alhoewel ik er nu wel nog gebruik van maak om mezelf lekker te laten verwennen en ontspannen te zijn.

Ik maak het nog bonter. Ik ben nu bijna 2 jaar gescheiden, mijn ex ging vreemd tijdens ons huwelijk. Hij heeft nu een lat relatie met de vrouw met wie hij mij bedroog en wij hebben nog steeds seks met elkaar. Niet vaak of regelmatig soms tijden niet maar dan weer eens een paar keer per week. Het slaat helemaal nergens op, er is ook maar 1 vriendin die ik het heb durven te vertellen.

Maar toch blijf ik ermee door gaan. Geen advies voor LB dus maar ik snap dus wel goed waarom je het doet. Als ik je posting begrijp doet je man het een beetje overkomen alsof hij het voor jou doet, jij mag sex bij hem komen halen Meid, het is een manier van hem om jou zover te krijgen Zodat je het blijft doen.

Hij roept bij wijze van spreken: Nou wat attent van hem dat dat mag zeg! En jij doet het nog ook. Die vent heeft mazzel hoor Laat die man los, als hij wat kwijt moet dan doet hij het zelf maar, in plaats van jouw 'een dienst te bewijzen'. Hij doet niet meer dan jouw hoop en gevoelens te misbruiken. De bedoelingen van deze man zijn op zichzelf gericht en niet op jou. Je verdient echt beter.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

U bent hier Forum » Thema's » Seksualiteit. Home » Forum » Seksualiteit » Scheiden en toch sex. Scheiden en toch sex Waarom willen jullie eigenlijk scheiden?

Gratis sex groningen vrouwen betalen voor sexsex kontakt forum lekkere lul

Toen ik het voor het eerst voelde stopte mijn vriendje met zoenen en zij sorry ik zei toen geeft niet het voelde best fijn uit eindelijk zijn we naar zijn huis gegaan en hebben we bijna seks gehad. Mijn vriendje kreeg een stijve bij mij op de bank. Hij vroeg wil je hem niet even vast houden. Ik schrok zo dat ik wegliep had er later spijt van.

Ik was een keer alleen thuis met mijn vriendje ik ging op zijn schoot zitten en toen zat ik niet zo lekker dus ik bewoog ff heen en weer. Ik zat weer lekker en toen voelde ik wat langs en dacht ik hij heeft een stijve dus we begonnen te zoenen en verder.

Mijn vriendje en ik lagen in zijn bed te zoenen, en toen kreeg hij een stijve, ik werd fck geil en stak zijn stijve in mijn kut.

Ik en mijn vriend stonden te zoenen in een parkje en toen voelde ik zijn stijve Wil je m vasthouden? Ik werd een beetje opgewonden en zei: Het was wel spannend, want het was best druk in het parkje.

Ik was toen al 24 en we deden het voor het eerst zonder condoom toen. Inmiddels ben ik bevallen van mijn dochtertje en ben ik zwanger van nog een meisje. Nou ehm miss is dit wen beetje een late reactie maar ehm das niet echt normaal ofz dat dat gebeurt.

Ik heb ervaren dat een jongen bij mij op schoot ging zitten, dat hij een stijve er van kreeg voelde het toen ik stiekem over zn broek streelde Ik heb nog nooit gezoend maar eigenlijk wil ik dat stiekem wel voelen een stijve voelen en zoenen voelen Hoe voel zoenen eigenlijk? Het voelt heerlijk aan. Dus je hebt geen vriend neem ik aan? Ik zat laatst op mijn vriend zijn schoot, hij deed mijn BH uit. Toen werd ik een beetje zenuwachtig.. Ik liet hem doorgaan en ploep daar ging ie omhoog!

Het voelde erg lekker. We gingen naar zijn kamer en daar liet hij zijn stijve zien. Ik geef jullie de tip om niet zenuwachtig te worden. We leven als het ware als vrienden Omdat ik eigenlijk niet wilde scheiden. Maar zijn sex is 14 jaar vertrouwd geweest heb weinig contact gehad met andere mannen die waren minder goed dus tja ik zal zijn sex wel missen straks Alhoewel ik er nu wel nog gebruik van maak om mezelf lekker te laten verwennen en ontspannen te zijn.

Ik maak het nog bonter. Ik ben nu bijna 2 jaar gescheiden, mijn ex ging vreemd tijdens ons huwelijk. Hij heeft nu een lat relatie met de vrouw met wie hij mij bedroog en wij hebben nog steeds seks met elkaar. Niet vaak of regelmatig soms tijden niet maar dan weer eens een paar keer per week.

Het slaat helemaal nergens op, er is ook maar 1 vriendin die ik het heb durven te vertellen. Maar toch blijf ik ermee door gaan. Geen advies voor LB dus maar ik snap dus wel goed waarom je het doet. Als ik je posting begrijp doet je man het een beetje overkomen alsof hij het voor jou doet, jij mag sex bij hem komen halen Meid, het is een manier van hem om jou zover te krijgen Zodat je het blijft doen.

Hij roept bij wijze van spreken: Nou wat attent van hem dat dat mag zeg! En jij doet het nog ook. Die vent heeft mazzel hoor Laat die man los, als hij wat kwijt moet dan doet hij het zelf maar, in plaats van jouw 'een dienst te bewijzen'. Hij doet niet meer dan jouw hoop en gevoelens te misbruiken. De bedoelingen van deze man zijn op zichzelf gericht en niet op jou.

Je verdient echt beter. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. U bent hier Forum » Thema's » Seksualiteit.

Home » Forum » Seksualiteit » Scheiden en toch sex. Scheiden en toch sex Waarom willen jullie eigenlijk scheiden?
Dit is toch een soort zelfkwelling? Hij wil scheiden maar houdt toch 'de macht' over jou. Zo kan hij legaal zijn gang gaan, en jij blijft emotioneel zwaar aan hem gebonden want hij komt steeds voor die lekkere sex.

Dit kan alleen als jullie echt dikke vrienden zijn en hij in z'n eentje z'n leven verder gaat leiden. Dan houden jullie een soort lat relatie.

Maar dat zal ws de bedoeling niet zijn. Jij moet het stoppen van je relatie verwerken en dan is dit volgens mij de slechtste manier Klamp je niet vast aan iets wat voorbij is. Heb dan sex met een leuke andere man, dat is ook heel lekker. Overigens denk ik dat echt loskomen van elkaar vrijwel onmogelijk is als je sex met elkaar bijft hebben.

Wellicht denkt de scheidende man nu wel dat de aankomende geplande scheiding hetzelfde is als een open relatie?! Ik herkende zoveel in jouw berichtje. Mijn man wilde scheiden om voor mij onduidelijke of onbeduidende redenen. Omdat we geen aparte woonruimte konden vinden zijn we in 1 huis blijven wonen en zijn ook seks blijven hebben, dat was toen het enige dat goed tussen ons ging. Ik redeneerde precies hetzelfde als jij 'pijn heb ik toch al, en nu we nog bij elkaar wonen moeten we er maar het beste van maken'.

Nadien had ik er niet altijd een goed gevoel over, maar ik wilde de seks toch niet missen. Ik denk dat je pas echt los van elkaar komt als je apart gaat wonen en fysieke afstand houdt. Ik kom binnen zit op de bank en hij zegt dus jij was geil Dat voelde ook goed, en die ontspannendheid achteraf en eindelijk weer eens 4 uurtjes kunnen slapen want ik lig maar te piekeren Heb zoiets we zijn nog niet gescheiden.

Hebben geen ruzie of haat voor elkaar. We leven als het ware als vrienden Omdat ik eigenlijk niet wilde scheiden. Maar zijn sex is 14 jaar vertrouwd geweest heb weinig contact gehad met andere mannen die waren minder goed dus tja ik zal zijn sex wel missen straks Alhoewel ik er nu wel nog gebruik van maak om mezelf lekker te laten verwennen en ontspannen te zijn.

Ik maak het nog bonter. Ik ben nu bijna 2 jaar gescheiden, mijn ex ging vreemd tijdens ons huwelijk. Hij heeft nu een lat relatie met de vrouw met wie hij mij bedroog en wij hebben nog steeds seks met elkaar. Niet vaak of regelmatig soms tijden niet maar dan weer eens een paar keer per week. Het slaat helemaal nergens op, er is ook maar 1 vriendin die ik het heb durven te vertellen. Maar toch blijf ik ermee door gaan. Geen advies voor LB dus maar ik snap dus wel goed waarom je het doet.

Als ik je posting begrijp doet je man het een beetje overkomen alsof hij het voor jou doet, jij mag sex bij hem komen halen We hebben echt alle condooms geprobeerd die we zo konden vinden in Nederlandse online shops en uiteraard eerst de drogisten afgegaan en er is maar 1 condoom dat past.

Onze voorraad moet dus ook altijd besteld worden, kunnen niet even naar de drogist in de buurt rennen als we zin hebben en onze voorraad is op.

Zijn er meer mensen hier die een vriend met grote penis hebben dat er geen condooms te vinden zijn ervoor? Maar ik bloed vaak na het vrijen. Het doet geen pijn ofzo, als ik recht op hem zit voel ik wel dat hij behoorlijk diep zit, maar het doet geen pijn. Hoe komt het dat ik telkens bloed?

We vrijen al een maand of 5 met elkaar, in het begin had ik hier geen last van. Sinds een maandje bloed ik na het vrijen. Ik heb een maandje geleden ook een schimmelinfectie gehad, hier heb ik van de huisarts de gebruikelijke spullen voor gehad en in die periode hebben we niet met elkaar gevreeën.

Dus hoe komt het nu dat ik bloed na het vrijen? Ik heb eerdere sexpartners gehad, zonder problemen, echter ook met kleinere formaat penis. Scheurt het bij het vrijen dan een beetje uit ofzo? Of zeg ik nu iets heel stoms Of is het gewoonweg niet normaal dat ik vaak bloed na het vrijen? Het blijft dan soms ook wel een tijdje beetje bloeden mijn afscheiding is dan net een beetje gekleurd.

Hebben meer mensen dit? Bloeden doe ik na vijf jaar nog steeds weleens, zoals jij beschrijft, zonder pijn. Ben weleens naar de gynaecoloog geweest, niks aan 't handje. De vaginawand is dun denk ik, en misschien ook de ingang van je vulva. Ikzelf heb weleens na laten kijken of ik onrustige cellen in de baarmoedermond had, want contactbloedingen kunnen daar op wijzen. Dan zou ik gewoon even langs de huisarts gaan, baadt 't niet dan schaadt 't niet. Man klaagde altijd dat ze knelden toen we het nog met condoom deden en ik dacht dat ie gewoon dr vanaf wilde, tot ik een keer zag dat ie echt afgekneld werd.

Nooit een passende gevonden. Welk merk is t? Localhero zaterdag 29 december Had ook altijd last van afknellen met die normale dingen. Ikzelf gebruik altijd Magnum XL van het merk Trojan,zijn idd niet te verkrijgen bij drogist. Is wat moelijker om aan te komen maar beter dat dan dat geknel en gepiel om om te doen want dat is niet echt bevorderlijk voor de lust. Ook ik heb wel eens een beetje bloedverlies na het neuken, Groentheetje.

Mijn vriend heeft ook een vrij forse lul. Toen ben ik naar de dokter gegaan, omdat ik het toch niet helemaal vertrouwde. Gelukkig was er niks aan de hand.. Moet ie eens wat minder bierzuipen, dan slinkt die pens vanzelf weer. Localhero schreef op 29 december Silvernemesis zaterdag 29 december Whahaha, lees ik onder elkaar in het overzicht: GroenTheetje zondag 30 december Dankjewel voor jullie reacties.

Tot zover is het niet 'altijd' dat ik last heb van bloeden. Ik denk ook dat het komt door het formaat, laat ik me dan vooralsnog maar geen zorgen maken. Als het nou echt iedere keer is straks, dan ga ik wel even langs.

Wij gebruiken ook de Magnum XL, de enige condoom die past. Ik heb dat probleem ook, ik koop altijd condooms bij de body shop. Ik vraag gewoon degeen voor de grotere penissen. Meisje vrijdag 25 juli Hai, De body shop heeft inmiddels geen condooms meer voor zover ik gezien heb. De magnum xl kun je in Amsterdam bij de condomerie kopen of online bestellen. Verder kun je online bv de condoomkoerier van het merk Sure goedkopere vinden. Deze zijn 56 mm breed die anderePrive ontvang gratis tiener seksfilms

  • Boerin zoekt sex klaarkomen met vingeren
  • Sex kontakt forum lekkere lul
  • Sexbioscoop gelderland gratis sex ontmoeting
  • Sadistischer sex sexkontakt shemale
  • Lekkere lesbo cardate friesland
Sexdate zoeken hete poezen


Dat is nu eenmaal zo. En misschien heeft hij niet eens echt een kleintje maar is hij gewoon niet groot genoeg voor mij. Maar aangezien ik seks m. Het feit dat het in bed dus niet echt klikt zou mijn verliefdheid danig temperen. Misschien niet eens in het begin maar op de lange termijn toch zeker wel.

De vergelijking met borsten vind ik ook niet opgaan. What you see is what you get. Alhoewel, tegenwoordig met die push up dingen weet je het maar nooit;. En of ik mijn grote liefde al gevonden heb?

Er zijn al een paar grote liefdes voorbij gekomen in mijn leven en met mijn huidige grote grootste; liefde ben ik nu 8 jaar samen. Met hem heb ik 2 kinderen. En ik heb stiekem een voorkeur voor een bloedpenis. Je hebt zoveel meer eer van je werk als hij van klein naar kingsize gaat! Liever dik en iets korter dan lang en dun. Er zijn zoveel vrouwen die complete vullingen dragen, what you see is heel vaak niet what you get!

En wat te denken van bh's die de boel opliften, of juist kleiner doen lijken? Nee, als je het zeker wil weten, moet je naar de sauna ofzo Volgens mij kun je dieper gepenetreerd worden als het vanaf de achterkant gebeurt, dus doggy style of op je buik liggen en je vriend erboven op. Mijn vriend heeft een gemiddeld grote en als we dat zo doen moet het heel voorzichtig omdat hij anders tegen mijn baarmoedermond aan stoot.

Nu maar hopen dat mijn gelegenheidsnick blijft staan. Gewoon plat op je buik dus niet op je knieën geeft een vergelijkbaar effect trouwens. Het gaat om de invalshoek zeg maar;. Ben ik nou de enige die het formaat wel degelijk van belang vindt? Size doesn't matter hoor ik alom maar it does matter to me;. Nu heb ik een tijdje iets met iemand gehad die zijn kleine formaat zo goed compenseerde met andere vaardigheden dat het niet uitmaakte en ik kan me ook niet voorstellen dat ik een fijne relatie die denk ik alleen fijn kan zijn als ook het sexuele gedeelte goed is er om zal beeindigen.

Ik vind een goed seksleven heel erg belangrijk, maar het formaat maakt me daarbij niet uit. Ik kan me ook slecht voorstellen dat iemand daarom een fijne relatie zou beëindigen. Wat je samen doet, creativiteit, allemaal veel belangrijker.

Maar eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat ik nog nooit iemand heb gehad met een hele kleine. De partner met de kleinste die ik heb 'gehad' bakte er verder ook vrij weinig van in bed en ik voelde me niet genoeg op mijn gemak bij hem om er iets van te willen maken, dus ik weet niet of het formaat heel belangrijk is. Het moet natuurlijk ook weer geen micropenis zijn, maar alles in de range van wat normaal is lijkt me geen probleem.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. U bent hier Forum » Thema's » Seksualiteit. Home » Forum » Seksualiteit » Standjes klein geschapen man. Standjes klein geschapen man? Zal wel kortzichtig zijn hoor maar seks is voor mij belangrijk en zeker het penetreren dus we waren uiteindelijk niet zo'n goede match; Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Deels eens met loes. En als jij nou uitlubbert na de bevalling als dat het probleem al niet was bij Loes Snuggle's. Ik kan niet gelukkig worden als ik niet echt lekker genomen word door mijn partner; Verstuurd met de Ouders Online iPhone app. Maar dat was dan toch niet je grote liefde neem ik aan? Een man moet dus een grote hebben wil hij in aanmerking komen voor mijn grote liefde; Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ja, daar ging dat "slappe toestand zegt ook niet alles, maar je komt een end" over. Alhoewel, tegenwoordig met die push up dingen weet je het maar nooit; En of ik mijn grote liefde al gevonden heb?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app. Ik en mijn vriend stonden te zoenen in een parkje en toen voelde ik zijn stijve Wil je m vasthouden? Ik werd een beetje opgewonden en zei: Het was wel spannend, want het was best druk in het parkje. Ik was toen al 24 en we deden het voor het eerst zonder condoom toen. Inmiddels ben ik bevallen van mijn dochtertje en ben ik zwanger van nog een meisje.

Nou ehm miss is dit wen beetje een late reactie maar ehm das niet echt normaal ofz dat dat gebeurt. Ik heb ervaren dat een jongen bij mij op schoot ging zitten, dat hij een stijve er van kreeg voelde het toen ik stiekem over zn broek streelde Ik heb nog nooit gezoend maar eigenlijk wil ik dat stiekem wel voelen een stijve voelen en zoenen voelen Hoe voel zoenen eigenlijk? Het voelt heerlijk aan. Dus je hebt geen vriend neem ik aan? Ik zat laatst op mijn vriend zijn schoot, hij deed mijn BH uit.

Toen werd ik een beetje zenuwachtig.. Ik liet hem doorgaan en ploep daar ging ie omhoog! Het voelde erg lekker. We gingen naar zijn kamer en daar liet hij zijn stijve zien. Ik geef jullie de tip om niet zenuwachtig te worden. Het gevoel van zijn stijve die omhoog gaat is zó lekker. Gebruik wel een condoom om het veilig te doen! Verder heb ik heerlijke seks met hem gehad diezelfde dag. Nu zijn we een jaar verder, en we hebben plannen om binnenkort te trouwen.

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is? Home Forum Lichaam Stijve van een Stijve van een jongen voelen Hoi meiden, Waar ik nieuwsgierig naar ben, hebben jullie weleens gevoeld dat de jongen waarmee je stond te zoenen een stijve kreeg of als je bv op zijn schoot ging zitten?

sex kontakt forum lekkere lul