Slaaf gezocht eerste keer

slaaf gezocht eerste keer

Haar tepels steken al duidelijk naar voren. We kijken beide naar ons slaafje die met een geile blik in zijn ogen zit toe te kijken. Zijn handen rusten op zijn benen, hij weet dat hij zich verder niet aan mag raken.

Ik kijk recht in zijn ogen als ik de BH van A omhoog trek waardoor haar heerlijke borsten tevoorschijn komen. Zo te zien bevalt het ons slaafje wel want ik zie dat zijn penis begint te groeien in de krappe dames string. Dan gaan A en ik weer met onszelf verder, ik speel met haar borsten, zuig haar tepels. A zuigt op mijn tepels en streelt inmiddels over mijn harde lul die het erg krap krijgt in mijn spijkerbroek.

Na een poosje kan het niet anders dan dat mijn broek open zal moeten, zeker als ik met mijn hand onder het rokje van A bezig ben. We besluiten dan ook, na een poosje heerlijk met elkaar bezig te zijn geweest, om alle kleding maar uit te doen. Naakt op de bank geilen we nog een poosje met elkaar. Mijn stijve lul in de hand van A, mijn hand speelt met haar, al ruim gesmeerd, kutje. We zijn inmiddels lekker op temperatuur en het wordt dus tijd om eens te kijken hoe het met ons slaafje is.

F zit nog steeds stil op zijn stoel maar zijn stijve lul steekt inmiddels ruim boven zijn string uit. A wenkt hem met haar vinger, ze zegt niets maar geeft aan dat hij voor haar moet knielen, F knielt. A spreidt haar benen en laat F recht in haar kutje kijken. Ik kijk mee en zie dat ze al lekker vochtig is en besluit om voor zijn ogen haar eerst even lekker te vingeren. F kijkt strak naar haar geslacht.

Na enkele minuten met mijn vinger in A haar kutje te hebben gezeten zijn ze vreselijk nat. Ik sta op en duw mijn natte vingers in de mond van F “schoon likken” zeg ik. Als hij mij vingers heeft afgelikt duw zijn hoofd naar voren en zeg: F gaat voorzichtig met zijn tong over het kutje van A, als hij haat clit raakt ontsnapt haar een kreun.

Voor F aanleiding om nog beter zijn best te doen. Ik trek A een stukje verder onderuit waardoor F haar nog beter kan likken. Ook geef ik hem de opdracht om haar kontje niet te vergeten. Als hij voorzichtig haar anus likt duw ik hem hard met zijn hoofd naar voren en draag hem op om haar kontje te neuken met zijn tong. Ik beweeg zijn hoofd heen weer. Plotseling trek ik hem terug, een blik van verontwaardiging komt op het gezicht van A, ze wil nog wel even doorgaan, ze zat tegen een hoogte punt aan maar zelf ben ik inmiddels ook vreselijk geil geworden van al dat moois en geils wat ik zie.

F kijkt me aan, “mond open” commandeer ik. F opent zijn mond en ik duw in 1 beweging mijn stijve lul naar binnen. A komt gelijk omhoog en kijkt met een geile blik in haar ogen hoe F me pijpt. Ze gaat achter hem staan en neemt zijn hoofd in haar handen, haar hoofd komt naar mij toe en vlak voordat ze haar lippen op de mijne drukt voor een innige zoen fluistert ze me toe ” neuk hem maar even lekker in zijn mondje”.

Tijdens een diepe lekkere tongzoen duwt ze het hoofd van F steeds verder en sneller over mijn harde lul. Zelf heb ik inmiddels 2 vingers in de kut van A en ben haar lekker aan het vingeren, mijn andere hand speelt met haar lekkere borst. Dit moet echter niet te lang duren want ik begin vreselijk geil te worden door het feit dat ik een man in zijn mond neuk.

Ik trek me dan na een poosje ook terug uit de mond van F. Ook mijn vinger trek ik uit A, het vocht loopt al over haar benen. Ik geef F de opdracht om haar even schoon te likken en daarna wil ik dat hij ons voorgaat naar de slaapkamer. Als we in zijn slaapkamer komen dan heeft hij conform onze opdracht banden aan de hoofd- en voeteneinde gebonden. We geven aan dat hij op zijn rug op het bed moet gaan liggen, A stroopt de string van zijn lichaam af en slaat met haar vlakke hand een paar keer tegen de harde lul van F, hij kreunt zacht van opwinding.

We binden vervolgens ieder een arm vast aan het hoofdeinde en daarna zijn benen aan het voeteneinde. F ligt nu met gespreide benen en armen vast op het bed.

Hij kan bijna niet meer bewegen. A kan het niet laten om nu even met de pik van F te spelen. Ze trekt hem even af en wisselt dit dan weer af met klapjes tegen zijn lul en knijpt in zijn ballen. Ik besluit om met een veter de ballen en lul van F flink strak af te binden zodat hij niet te snel klaar zal komen.

Vooraf hebben we afgesproken dat hij alleen met onze toestemming mag komen en dat we hem anders streng zullen straffen. Het geheel laat F niet onberoerd, zijn eikel glimt van het voorvocht. A pakt een condoom en schuift deze over de lul van F. Dan neemt ze zijn lul in haar mond en begint te pijpen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een heerlijk gevoel is, ze pijpt als de beste. Ik sta inmiddels achter haar en duw mijn lul in 1 x bij haar naar binnen waardoor ze in verder naar voren wordt geduwd met haar mond over de lul van F.

Na een poosje vindt A dat ze F genoeg heeft gepijpt. Ze laat hem los en duwt mij ook achteruit waardoor mijn lul uit haar kut glijdt. Ze gaat nu boven F zitten en laat zich over zijn harde lul zakken. Langzaam begint ze hem te berijden. Ze buigt voorover waardoor haar borsten boven zijn gezicht komen. Ze dwingt F bijna om haar tepels te likken en te zuigen. Ik sta achter hen en zie de harde lul van F in en uit het kutje van A gaan.

Het wordt al een behoorlijk natte bende daar. Ik kniel achter hen, buig voorover en lik het sterretje van A. Zijn hoofd iets naar achteren gebogen, om te ontvangen waar hij al tijden naar smacht. Zijn armen wijd uit elkaar, als een gebaar om iets tot hem te verwelkomen. Ik zie het allemaal…. Ik loop op hem af in Mijn hoge kousen, zwarte satijnen slipje en een met kant afgewerkte bh. Zijn ogen glijden over Mijn lichaam, maar Ik heb er geen moeite mee.

Nu hij nog iets kan zien, mag hij er best van profiteren. Hij is duidelijk zenuwachtig voor wat er komen gaat. Uiterst ontspannen neem Ik het touw vast dat hij klaar heeft gelegd op zijn dressoir. Ik test het op kwaliteit en keur het goed. Ja, hiermee zal Ik hem goed vast kunnen zetten. Eerst zijn polsen, dan zijn enkels. Ik controleer of het touw met Mijn knoopkunsten optimaal is aangebracht door hem te kietelen, iets waar Ik zeer ervaren in ben.

Ik heb zelfs een artikel geschreven met kieteltips , dus ja, Ik ken de juiste plekjes en methodes. In tegenstelling tot kietelen is dit echter wel nieuw voor Me…. Zijn armen en benen spartelen hevig heen en weer, alleen is er weinig ruimte voor het gespartel. Het touw trekt zich stevig aan, waarbij ik zijn gezicht zie verbleken als hij de pijn voelt die hij zichzelf aandoet.

Kennelijk wist hij niet dat touw aardig in je huid kan snijden. Ach, het arme schaap…. Met een duivels lachje loop Ik naar het hoofdeinde van het bed. Vandaag word Ik flink beloond om iemands gezicht als stoel te gebruiken. Een gezicht dat op dit moment voor Me ligt. Een vrij knap gezicht, moet Ik bekennen. Langzaam zet Ik Mijn knieën op bed en beweeg Mezelf naar voren.

Zijn hoofd heeft hij nu zo ver naar achteren gebogen dat Ik Me verbaas over de flexibiliteit van zijn nek. Mijn knieën zitten nu aan weerszijden van zijn hoofd. Nog niet ver genoeg…. Ik kruip nog een stukje naar voren, zodat hij zicht heeft op Mijn billen, gehuld in het zwarte satijnen slipje.

Ik moet toegeven dat dit niet vaak gebeurt, maar voor vandaag heb Ik een uitzondering gemaakt. Ik laat Mijn billen langzaam naar beneden zakken, tot Ik zijn neus in Mijn slipje voel prikken. Mijn handen plaats Ik op zijn borst terwijl Ik meer gewicht op zijn gezicht zet. Mijn billen bedekken nu zijn volledige gezicht. Zijn mond en neus zitten diep in Mijn slipje verwerkt en Ik zie aan zijn buik dat hij zijn adem inhoudt.

Na vijftien seconden kom Ik weer een stukje overeind. Zijn borst deinst hevig heen en weer. Nu al in ademnood? Dat kan nog leuk worden… Ik laat me weer zakken en druk Mijn achterwerk weer stevig tegen zijn gezicht aan. Deze keer laat Ik Mijn volledige gewicht op hem rusten en Ik zie dat er iets tot leven is gekomen.

Zijn erectie staat in volle glorie omhoog, maar daar bekommer Ik me niet om. Plagend streel Ik met een vinger via zijn borst naar zijn buik. Ik zit nog steeds op zijn gezicht. Tien seconden… twintig seconden… dertig seconden… Een glimlach vormt zich op Mijn gezicht als Ik Mezelf afvraag hoe lang hij dit vol kan houden. Het is net een spelletje. Veertig… vijftig… Dan schokt zijn lichaam hevig heen en weer.

Een teken dat Ik nog kort kan blijven zitten, om vervolgens Mijn billen weer omhoog te tillen zodat hij weer wat adem krijgt. Ik weet echter dat Mijn slaafje bedreven is in wurgseks. Hij wordt graag gewurgd tot op het laatste moment, om dan te kunnen genieten van de stof die zijn lichaam aan heeft gemaakt tijdens het gebrek aan zuurstof in zijn brein.

Vrij gevaarlijk , maar Ik ben zo goed om Mijn slaafje dat genot niet te ontzien…. Dan laat Ik mezelf weer vluchtig zakken op zijn gezicht. Zou hij de tijd hebben gekregen om goed in te kunnen ademen?

Ik kan het niet laten om weer te giechelen. Eigenlijk is dit leuker dan Ik dacht. Net zoals voor Mijn slaafje is facesitting ook voor Mij een hele ervaring. Alleen dan net even op een andere manier…. Ik heb nog nooit echt aan facesitting gedaan. Het leek me voor een Meesteres ook vooral erg vervelend en vermoeiend.

..

Erotische massage hotel priveontvangst heerenveen
slaaf gezocht eerste keer

Haar tepels steken al duidelijk naar voren. We kijken beide naar ons slaafje die met een geile blik in zijn ogen zit toe te kijken. Zijn handen rusten op zijn benen, hij weet dat hij zich verder niet aan mag raken. Ik kijk recht in zijn ogen als ik de BH van A omhoog trek waardoor haar heerlijke borsten tevoorschijn komen.

Zo te zien bevalt het ons slaafje wel want ik zie dat zijn penis begint te groeien in de krappe dames string. Dan gaan A en ik weer met onszelf verder, ik speel met haar borsten, zuig haar tepels. A zuigt op mijn tepels en streelt inmiddels over mijn harde lul die het erg krap krijgt in mijn spijkerbroek. Na een poosje kan het niet anders dan dat mijn broek open zal moeten, zeker als ik met mijn hand onder het rokje van A bezig ben. We besluiten dan ook, na een poosje heerlijk met elkaar bezig te zijn geweest, om alle kleding maar uit te doen.

Naakt op de bank geilen we nog een poosje met elkaar. Mijn stijve lul in de hand van A, mijn hand speelt met haar, al ruim gesmeerd, kutje. We zijn inmiddels lekker op temperatuur en het wordt dus tijd om eens te kijken hoe het met ons slaafje is.

F zit nog steeds stil op zijn stoel maar zijn stijve lul steekt inmiddels ruim boven zijn string uit. A wenkt hem met haar vinger, ze zegt niets maar geeft aan dat hij voor haar moet knielen, F knielt. A spreidt haar benen en laat F recht in haar kutje kijken.

Ik kijk mee en zie dat ze al lekker vochtig is en besluit om voor zijn ogen haar eerst even lekker te vingeren. F kijkt strak naar haar geslacht. Na enkele minuten met mijn vinger in A haar kutje te hebben gezeten zijn ze vreselijk nat. Ik sta op en duw mijn natte vingers in de mond van F “schoon likken” zeg ik. Als hij mij vingers heeft afgelikt duw zijn hoofd naar voren en zeg: F gaat voorzichtig met zijn tong over het kutje van A, als hij haat clit raakt ontsnapt haar een kreun.

Voor F aanleiding om nog beter zijn best te doen. Ik trek A een stukje verder onderuit waardoor F haar nog beter kan likken. Ook geef ik hem de opdracht om haar kontje niet te vergeten. Als hij voorzichtig haar anus likt duw ik hem hard met zijn hoofd naar voren en draag hem op om haar kontje te neuken met zijn tong.

Ik beweeg zijn hoofd heen weer. Plotseling trek ik hem terug, een blik van verontwaardiging komt op het gezicht van A, ze wil nog wel even doorgaan, ze zat tegen een hoogte punt aan maar zelf ben ik inmiddels ook vreselijk geil geworden van al dat moois en geils wat ik zie. F kijkt me aan, “mond open” commandeer ik.

F opent zijn mond en ik duw in 1 beweging mijn stijve lul naar binnen. A komt gelijk omhoog en kijkt met een geile blik in haar ogen hoe F me pijpt. Ze gaat achter hem staan en neemt zijn hoofd in haar handen, haar hoofd komt naar mij toe en vlak voordat ze haar lippen op de mijne drukt voor een innige zoen fluistert ze me toe ” neuk hem maar even lekker in zijn mondje”.

Tijdens een diepe lekkere tongzoen duwt ze het hoofd van F steeds verder en sneller over mijn harde lul. Zelf heb ik inmiddels 2 vingers in de kut van A en ben haar lekker aan het vingeren, mijn andere hand speelt met haar lekkere borst.

Dit moet echter niet te lang duren want ik begin vreselijk geil te worden door het feit dat ik een man in zijn mond neuk. Ik trek me dan na een poosje ook terug uit de mond van F. Ook mijn vinger trek ik uit A, het vocht loopt al over haar benen. Ik geef F de opdracht om haar even schoon te likken en daarna wil ik dat hij ons voorgaat naar de slaapkamer. Als we in zijn slaapkamer komen dan heeft hij conform onze opdracht banden aan de hoofd- en voeteneinde gebonden. We geven aan dat hij op zijn rug op het bed moet gaan liggen, A stroopt de string van zijn lichaam af en slaat met haar vlakke hand een paar keer tegen de harde lul van F, hij kreunt zacht van opwinding.

We binden vervolgens ieder een arm vast aan het hoofdeinde en daarna zijn benen aan het voeteneinde. F ligt nu met gespreide benen en armen vast op het bed. Hij kan bijna niet meer bewegen.

A kan het niet laten om nu even met de pik van F te spelen. Ze trekt hem even af en wisselt dit dan weer af met klapjes tegen zijn lul en knijpt in zijn ballen.

Ik besluit om met een veter de ballen en lul van F flink strak af te binden zodat hij niet te snel klaar zal komen. Vooraf hebben we afgesproken dat hij alleen met onze toestemming mag komen en dat we hem anders streng zullen straffen.

Het geheel laat F niet onberoerd, zijn eikel glimt van het voorvocht. A pakt een condoom en schuift deze over de lul van F. Dan neemt ze zijn lul in haar mond en begint te pijpen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een heerlijk gevoel is, ze pijpt als de beste. Ik sta inmiddels achter haar en duw mijn lul in 1 x bij haar naar binnen waardoor ze in verder naar voren wordt geduwd met haar mond over de lul van F.

Na een poosje vindt A dat ze F genoeg heeft gepijpt. Ze laat hem los en duwt mij ook achteruit waardoor mijn lul uit haar kut glijdt. Ze gaat nu boven F zitten en laat zich over zijn harde lul zakken. Langzaam begint ze hem te berijden. Ze buigt voorover waardoor haar borsten boven zijn gezicht komen. Ze dwingt F bijna om haar tepels te likken en te zuigen.

Ik sta achter hen en zie de harde lul van F in en uit het kutje van A gaan. Het wordt al een behoorlijk natte bende daar. Ik kniel achter hen, buig voorover en lik het sterretje van A. Zijn hoofd iets naar achteren gebogen, om te ontvangen waar hij al tijden naar smacht. Zijn armen wijd uit elkaar, als een gebaar om iets tot hem te verwelkomen. Ik zie het allemaal…. Ik loop op hem af in Mijn hoge kousen, zwarte satijnen slipje en een met kant afgewerkte bh. Zijn ogen glijden over Mijn lichaam, maar Ik heb er geen moeite mee.

Nu hij nog iets kan zien, mag hij er best van profiteren. Hij is duidelijk zenuwachtig voor wat er komen gaat. Uiterst ontspannen neem Ik het touw vast dat hij klaar heeft gelegd op zijn dressoir. Ik test het op kwaliteit en keur het goed.

Ja, hiermee zal Ik hem goed vast kunnen zetten. Eerst zijn polsen, dan zijn enkels. Ik controleer of het touw met Mijn knoopkunsten optimaal is aangebracht door hem te kietelen, iets waar Ik zeer ervaren in ben.

Ik heb zelfs een artikel geschreven met kieteltips , dus ja, Ik ken de juiste plekjes en methodes. In tegenstelling tot kietelen is dit echter wel nieuw voor Me…. Zijn armen en benen spartelen hevig heen en weer, alleen is er weinig ruimte voor het gespartel. Het touw trekt zich stevig aan, waarbij ik zijn gezicht zie verbleken als hij de pijn voelt die hij zichzelf aandoet. Kennelijk wist hij niet dat touw aardig in je huid kan snijden. Ach, het arme schaap…. Met een duivels lachje loop Ik naar het hoofdeinde van het bed.

Vandaag word Ik flink beloond om iemands gezicht als stoel te gebruiken. Een gezicht dat op dit moment voor Me ligt. Een vrij knap gezicht, moet Ik bekennen. Langzaam zet Ik Mijn knieën op bed en beweeg Mezelf naar voren. Zijn hoofd heeft hij nu zo ver naar achteren gebogen dat Ik Me verbaas over de flexibiliteit van zijn nek. Mijn knieën zitten nu aan weerszijden van zijn hoofd. Nog niet ver genoeg….

Ik kruip nog een stukje naar voren, zodat hij zicht heeft op Mijn billen, gehuld in het zwarte satijnen slipje. Ik moet toegeven dat dit niet vaak gebeurt, maar voor vandaag heb Ik een uitzondering gemaakt. Ik laat Mijn billen langzaam naar beneden zakken, tot Ik zijn neus in Mijn slipje voel prikken.

Mijn handen plaats Ik op zijn borst terwijl Ik meer gewicht op zijn gezicht zet. Mijn billen bedekken nu zijn volledige gezicht. Zijn mond en neus zitten diep in Mijn slipje verwerkt en Ik zie aan zijn buik dat hij zijn adem inhoudt. Na vijftien seconden kom Ik weer een stukje overeind.

Zijn borst deinst hevig heen en weer. Nu al in ademnood? Dat kan nog leuk worden… Ik laat me weer zakken en druk Mijn achterwerk weer stevig tegen zijn gezicht aan. Deze keer laat Ik Mijn volledige gewicht op hem rusten en Ik zie dat er iets tot leven is gekomen. Zijn erectie staat in volle glorie omhoog, maar daar bekommer Ik me niet om.

Plagend streel Ik met een vinger via zijn borst naar zijn buik. Ik zit nog steeds op zijn gezicht. Tien seconden… twintig seconden… dertig seconden… Een glimlach vormt zich op Mijn gezicht als Ik Mezelf afvraag hoe lang hij dit vol kan houden.

Het is net een spelletje. Veertig… vijftig… Dan schokt zijn lichaam hevig heen en weer. Een teken dat Ik nog kort kan blijven zitten, om vervolgens Mijn billen weer omhoog te tillen zodat hij weer wat adem krijgt. Ik weet echter dat Mijn slaafje bedreven is in wurgseks. Hij wordt graag gewurgd tot op het laatste moment, om dan te kunnen genieten van de stof die zijn lichaam aan heeft gemaakt tijdens het gebrek aan zuurstof in zijn brein.

Vrij gevaarlijk , maar Ik ben zo goed om Mijn slaafje dat genot niet te ontzien…. Dan laat Ik mezelf weer vluchtig zakken op zijn gezicht. Zou hij de tijd hebben gekregen om goed in te kunnen ademen?

Ik kan het niet laten om weer te giechelen. Eigenlijk is dit leuker dan Ik dacht. Net zoals voor Mijn slaafje is facesitting ook voor Mij een hele ervaring.

Alleen dan net even op een andere manier…. Ik heb nog nooit echt aan facesitting gedaan. Het leek me voor een Meesteres ook vooral erg vervelend en vermoeiend.

..

Sexafspraak utrecht onderdanige slavin

  • Houd je billen uit elkaar".
  • Drenthe sex geile lesbian
  • MEESTERES ARNHEM MRS ZOEKT SLAAF
  • Ze ging ook echt zitten, terwijl ik eigenlijk verwachtte dat ze meer een beetje boven mijn gezicht bleef hangen.
Sex date regio geil meisje wil neuken


Hij werd attenter, bood me bijvoorbeeld eerst een sigaret aan voordat hij er zelf eentje opstak. Ook als we uitgingen zag ik dat zijn focus vergroot was; zo was hij zich in gezelschap — zelfs als we niet naast elkaar stonden — bewust van mijn aanwezigheid en lette hij op mij om te zien of ik iets nodig had. En als ik iets nodig had, dan zorgde hij daarvoor. Zelf ben ik ervan overtuigd dat de reden dat dit zo succesvol was, is, dat hij er volledig achter stond.

Een andere reden is dat we realistisch zijn gebleven, de tijd hebben genomen en onze doel zo concreet mogelijk hebben opgesteld. Daarnaast was duidelijk wat we van elkaar konden verwachten en waaruit zou blijken dat het doel was behaald.

En dat zijn de voorwaarden voor een goed plan. Om het gedrag van René in bovenstaand voorbeeld bij te sturen had ik drie stukken gereedschap tot mijn beschikking, namelijk coachen, belonen en straffen. Met coachen initieer je gedrag, met straffen verzwak of elimineer je ongewenst gedrag en belonen gebruik je om gewenst gedrag te versterken. Het zijn instrumenten die elke Domina bezit om het gedrag van haar slaaf bij te sturen.

Veel dominanten denken dat ze, om het gedrag van hun onderdanige te beïnvloeden, alleen straf kunnen aanwenden. Om met Maslov te spreken, When the only tool you have is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Vertaal ik deze uitspraak naar sm dan krijg je: Belonen en straffen heb je in twee soorten. Het behaviorisme , een psychologische stroming die vooral na de Tweede Wereldoorlog zeer in trek was, heeft daar zelfs een speciale terminologie voor ontwikkeld: Positieve en negatieve straf of beloning.

Negatief en positief hebben in deze context geen enkele moralistische waarde. Het betekent alleen dat er iets wordt toegevoegd positief of weggehaald negatief. Bij een positieve straf geef je je onderdanige iets wat hij liever zou vermijden; pijn is daar een veel voorkomend voorbeeld van.

Een negatieve straf is als je je slaaf iets onthoudt dat hij wel wil hebben, bijvoorbeeld klaarkomen of aandacht. Als je slaaf iets van je krijgt wat hij graag wil hebben, dan geef je hem feitelijk een positieve beloning.

Je hoeft daarbij echt niet aan iets groots te denken. Een complimentje, wat lof, is vaak al voldoende. En als je ophoudt je slaaf te pijnigen omdat hij eindelijk het goede antwoord geeft, beloon je hem op negatieve wijze. Coachen, belonen en straffen volgen alle drie specifieke spelregels die je moet doorgronden om het effectief te kunnen inzetten.

Over het eerste stuk gereedschap dat ik nader onder de loep zal nemen, is niet iedereen even enthousiast. Coachen is een veel gebruikte tool in het bedrijfslven. Met zeer wissselende resultaten. Meestal lijkt het op een gesprek tussen twee ijsbergen: Dit zie je vooral als er gecoacht wordt in een hierarchische structuur, dus door de onervaren directe leidinggevende.

Een situatie die erg lijkt op de positie die de Domina en de slaaf ten opzicht van elkaar innemen. Als men het in het bedrijfsleven heeft over coachen, vliegen er allerlei vage kreten in het rond. Het beste uit je mensen halen is er zo eentje. Om de terminologie uit het bedrijfsleven te gebruiken, je coacht op competenties, dus op kwaliteiten, gedrag waarvan jij vindt dat je slaaf ze moet tonen.

En coachen op competenties is de uitzondering die de regel bevestigt: Het uitgangspunt van coachen op competenties is een principe van Galilei , die zegt dat je een mens niets kunt leren, je kunt hem alleen helpen het zelf te ontdekken.

Dat doe je als Domina in eerste instantie door het gesprek met je slaaf aan te gaan. Vooraf moet de Domina een duidelijk beeld hebben van het gewenste gedrag en de typische kenmerken waaruit blijkt dat dat gedrag aanwezig is. Aan de hand daarvan ga je, samen met je slaaf, kijken of hij dat gedrag bezit en hoe hij ontbrekend gedrag kan ontwikkelen.

Tijdens het gesprek moet je zo open mogelijk blijven en kritiek en beschuldigingen achterwege laten. Aan het eind van het gesprek zijn er concrete afspraken gemaakt gericht op het ontwikkelen van het ontbrekend gedrag. Daarbij is het van belang om de onderdanige zo veel mogelijk met voorstellen te laten komen en niet alle stappen voor hem uit te stippelen: Fiona, die klaagt dat haar slaaf niet genoeg uit zichzelf doet, wil de kwaliteit dienstbaar zijn bij hem ontwikkelen.

Toen ze hierover nadacht, kwamen de volgende kenmerken in haar op: Gewapend met deze omschrijving ging ze een gesprek aan met haar slaaf. Samen analyseerden ze de bestaande situatie: Daarna probeerden ze samen in kaart te brengen of er onuitgesproken opvattingen waren die haar slaaf belemmerden om dienstbaar te zijn. Door middel van open vragen kwamen ze erachter dat haar slaaf vond dat een goede slaaf alleen gehoorzaamt, en dat hij er ook van overtuigd was dat dat was wat zij verwachtte.

Nadat Fiona dat had rechtgezet, zijn ze gaan kijken welke oplossingen er waren om het gedrag van haar slaaf te veranderen. Fiona, die normaal altijd het voortouw neemt in dit soort situaties, probeerde zich wat meer op de achtergrond te houden zodat haar slaaf de kans kreeg om zelf met verbetervoorstellen te komen. Na verschillende gesprekken hadden Fiona en haar slaaf een paar concrete, resultaatgerichte afspraken, waar beiden achter stonden.

Haar slaaf zou voortaan zelf hulp aanbieden als Fiona bezig is met huishoudelijke taken, tijdens de weekboodschappen een product meenemen dat niet op de boodschappenlijst stond en dat Fiona lekker vindt later is hier nog aan toegevoegd dat het elke keer een ander product moest zijn , één keer per maand een verrassingsuitje voorbereiden om Fiona mee te plezieren, en tenslotte, als Fiona er moe uitziet, voorstellen om iets te drinken in te schenken of een voetmassage te geven of belangstelling tonen voor haar dag.

Het was behoorlijk moeilijk om het zakelijk te houden en hem niet de hele tijd te beschuldigen," vertelde Fiona. Maar na een tijdje deed hij de afwas uit zichzelf. Voorheen zag hij niet eens dat die vaat maar stond te wachten in de grootsteen. Toen was ik om. Hij is nou een stuk dienstbaarder en ik ben een stuk tevredener. Het tweede stuk gereedschap dat we nader gaan bekijken is straffen. Straf kan een zeer effectief instrument zijn om het gedrag van de slaaf mee te beïnvloeden.

Tenminste, als straf een onaangename maatregel is die direct gelinkt is aan een overtreding. Een straf moet onaangenaam zijn omdat, als hij neutraal is, het geen enkel effect heeft op het gedrag, en als het tegenovergesteld daaraan is dus plezierig , de slaaf juist alles zal doen om straf te krijgen. Je beïnvloedt dan weliswaar het gedrag van de onderdanige, maar niet in de richting die je hebben wilt.

Dat was eigenlijk het probleem waar Kathy, die vertelde dat ze maar bleef straffen, tegenaan liep. Na overtreding van een regel gaf ze haar slaaf elke keer een lichte spanking. Aangezien hij een masochist is, werd hij elke keer beloond voor het breken van een regel. Pas nadat ze had achterhaald wat voor hem onaangenaam was, en dat als straf gebruikte, veranderde zijn gedrag.

Opeens wist hij zich wel elke regel te herinneren. Door het verkeerde gebruik van straf was Kathy bezig een relsub te creëren. Dit probleem is zo veelvoorkomend dat Amerikanen zelfs een woord hebben voor dit type slaven: Onaangenaam betekent dus niet dat een straf pijnlijk moet zijn, wel dat het iets moet zijn dat de slaaf het liefst wil vermijden.

En de mogelijkheden zijn legio: Voor het bewerkstelligen van gedragverandering moet straf volgen op een overtreding. Daarmee schep je duidelijkheid. De onderdanige zal toekomstig ongewenst gedrag pas laten varen als hij weet wat hij verkeerd heeft gedaan.

Straf die lukraak wordt gegeven, als een soort excuus voor de Domina om te kunnen slaan, of straf die de ene keer wel op een overtreding volgt en de andere keer niet, zal geen enkel positieve verandering in gedrag bewerkstelligen. Daarentegen zorgt het er wel voor dat de slaaf onzeker wordt of zijn Domina als wispelturig ervaart en haar niet meer vertrouwt. Dit was de situatie waarin Ron zich bevond. Straf moet dus consequent worden gegeven.

Om dezelfde reden moet straf ook in verhouding staan tot de overtreding. Een te lichte of een te zware straf schiet zijn doel voorbij. Het beste straf je het ongewenste gedrag direct af; dat geeft een duidelijk signaal aan je slaaf. Een uitzondering hierop is als de Domina zeer boos is. Dan is het verstandiger — hoe moeilijk het ook is — om de straf uit te stellen. Hierdoor weet de slaaf dat hij zijn straf te danken heeft aan zijn gedrag en niet aan de woede van zijn Domina.

Om duidelijkheid te behouden, is het ook van belang dat straf op geen enkele manier wordt gelieerd aan een spel.

Sommige Domina's reserveren bepaalde spelletjes uitsluitend voor straf, om die afbaking te benadrukken. Gemixte straffen, bijvoorbeeld de slaaf strelen of masturberen om zijn straf dragelijker te maken, scheppen verwarring: Ook door after care te bieden na een straf, wordt de scheiding tussen spel en straf diffuus. Het moet voor de slaaf ondubbelzinnig duidelijk zijn dat een straf, straf is.

Even belangrijk is dat het ook duidelijk moet zijn dat een straf niet het einde van wereld betekent. Na de straf moet er ruimte zijn tot verzoening. Op de één of andere manier zal de Domina het signaal het is weer goed tussen ons moeten afgeven. Persoonlijk vind ik dat straf een instrument is dat de Domina maar spaarzaam moet inzetten.

De keren dat het wel gebeurde hebben een zeer grote indruk op hem gemaakt. Natuurlijk heb je van die slaven, om met de schrijver Georges van Acker te spreken, waarvan het geweten niet verder reikt "dan de angst voor bestraffing". Hoewel dit type slaven niet mijn voorkeur heeft, zijn er genoeg Domina's die er zich volledig op kunnen uitleven.

Straf die regelmatig wordt ingezet om gedragsverandering te bewerkstelligen, verliest in zijn algemeenheid zijn effectiviteit. Want als straf onvermijdelijk lijkt, doordat elke foutje bestraft wordt, zal de slaaf zijn motivatie om zijn gedrag aan te passen verliezen.

Waarom zou hij zijn best doen als straf toch niet te voorkomen is? Straf moet dus iets zijn dat je als slaaf kunt ontlopen, of verlichten, door de juiste inzet te tonen. Het laatste instrument, en tegelijk het meest miskend, is de beloning. Een tijdje terug, in de wachtkamer van de huisarts, kreeg ik een oud nummer van Quest onder ogen. Daarin liet psychotherapeut Jeffrey Wijnberg zich uit over relaties. Voor zover mij bekend heeft Wijnberg niks met sm, al weet je het natuurlijk nooit zeker.

Een beloning is alles dat — als het gebeurt in het kader van gedragsverandering — bijdraagt of bij kan dragen aan de waarschijnlijkheid dat het gewenste gedrag zal worden herhaald. Dit betekent dat je iets moet vinden dat de slaaf op prijs stelt, iets waarvoor hij moeite zal doen om het te krijgen.

Dat kan van alles zijn: Maar je kunt er ook aan denken om bepaalde privileges — een uurtje achter de pc, een avondje zappen — als beloning te geven. De aard van de beloning maakt niet uit, zolang het maar toegespitst is op de slaaf. Als Domina moet je je slaaf echt kennen en weten waarvoor hij net dat beetje extra zal doen. In tegenstelling tot de meeste vormen van straf kun je vele beloningen in verschillende omstandigheden toepassen. Waar je ook bent, niemand zal vreemd opkijken als je je slaaf een complimentje geeft.

Het leuke van belonen is dat het een soort positieve vicieuze cirkel is: Hoe meer de slaaf zijn best doet, des te meer is de Domina genegen haar tevredenheid te uiten. Hierin verschilt belonen van straffen. Net als straf heeft belonen een zeer krachtige signaalfunctie: Je vertelt hem impliciet precies wat je aanstaat. Daarom is het van belang dat de beloning plaatsvindt tijdens het gedrag dat moet worden versterkt. Een te vroege beloning beloont de poging, waardoor je het signaal afgeeft dat proberen belangrijker is dan het daadwerkelijk doen.

Ben je daarentegen te laat met je beloning, dan weet je onderdanige niet precies wat je beloont. Dus als je slaaf door zijn gedrag een avond zappen verdient, vertel je het hem op dát moment — en niet pas 's avonds. Belonen maakt een slaaf ook een stuk zekerder omdat hij weet wat jou aanstaat. Jan zou er erg veel baat bij hebben als zijn Domina hem regelmatig beloonde. Hij zou er een stuk minder onzeker door worden. Het geluk van de Domina is: Maar daarvoor moet hij wel weten wat hij goed doet en wat haar gelukkig maakt.

Complimenten en lof hebben nog een ander voordeel. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich gaan gedragen naar de eigenschappen die hun partner hen toedicht zelfs als ze die eigenschappen niet bezitten in het begin van de relatie.

Wer sie aber behandelt wie sie sein könnten, macht sie besser," wist Goethe al in de 18 e eeuw. Zoiets noem je een self fulfilling prophecy en die kracht kun je in je voordeel gebruiken: Een Domina kiest haar slaaf voornamelijk op basis van het gedrag dat haar aanspreekt.

Als je hem enkel straft voor ongewenst gedrag, versterk je het gedrag waar je in het begin op bent gevallen niet. Met versterken bedoel ik dat het gedrag nadrukkelijker naar voren komt. Het kan zelfs gebeuren dat dat gedrag verdwijnt, omdat de slaaf daar geen enkele informatie over krijgt: Door een bepaald gedrag te belonen, versterk je niet alleen dat gedrag, maar je zorgt er ook voor dat het vaker voorkomt. De beloning moet in verhouding staan tot het gewenste gedrag.

Als je elke keer een te grote beloning geeft, zorg je ervoor dat je slaaf minder zijn best gaat doen. Waarom zou hij ook? Een te kleine beloning is ook niet goed, het motiveert je slaaf onvoldoende. Toch kun je, om de spanning erin te houden, af en toe — zonder enige aanwijsbare reden — een heel grote, onverwachte beloning uitkeren: Dit houdt de slaaf alert. Bij René leent de toestemming om klaar te mogen komen zich daar uitstekend voor. Zolang de slaaf het gewenste gedrag niet beheerst, dus continu en onder alle omstandigheden vertoont, beloon je hem consequent.

Maar om het geleerde in stand te houden doe je dat juist niet. Je zorgt voor een incidenteel en onvoorspelbaar beloningssysteem. Hierdoor blijft de slaaf hunkeren naar een beloning, wat hem gemotiveerd houdt om het gedrag te blijven vertonen.

Ook hierin verschilt belonen van straffen. Hoewel niemand vreemd zal opkijken als je je slaaf een compliment geeft, ligt dat toch net iets anders voor een streling over de geslachtsdelen. En seks is voor veel slaven juist een heel sterke motivator.

Zoals René me ooit vertelde: Er is een manier om seks te gebruiken als beloning terwijl je je tegelijk houdt aan de sociale conventies: Geconditioneerd belonen is als je een beloning — dus iets wat je slaaf graag wil — koppelt aan iets wat voor hem neutraal is. Na een tijdje heeft de neutrale prikkel hetzelfde effect als de beloning. Pavlov's hond is hiervan het beroemdste voorbeeld.

Pavlov liet elke keer dat hij zijn hond voerde een bel afgaan. Na dit vele malen te hebben herhaald, bleek dat zijn hond alleen al bij het horen van de bel speeksel begon aan te maken.

Hoewel slaven geen honden zijn, blijft het principe hetzelfde. Zo heb ik René ooit zo geconditioneerd dat hij het doen van de vaat ging zien als een beloning. Elke keer als hij de bezig was met de vaat streelde ik zijn geslachtsdelen.

Na een paar weken was de afwas doen voor hem voldoende om een erectie te krijgen. Ik kan jullie verzekeren dat hij opeens veel gretiger was om zijn deel in het huishouden te doen. Op dezelfde manier heb ik beestjebeestje , een koosnaam, gekoppeld aan seksuele opwinding.

Zo kon ik hem en publique seksueel belonen zonder de mensen te shockeren. Toen die link er eenmaal was, hield ik hem in stand door hem thuis incidenteel en onvoorspelbaar te strelen terwijl ik dat koosnaampje uitsprak. Conditioneren werkt niet alleen als beloning.

Het is ook prima te gebruiken om je slaaf zodanig mee te trainen dat hij pijn opwindend gaat vinden. Als een pijnprikkel elke keer gekoppeld wordt aan seksuele opwinding, is na verloop van tijd de pijnprikkel voldoende om seksuele opwinding tot stand te brengen.

Het truukje is de pijnprikkel langzaam op te voeren en consequent tegelijk de slaaf seksueel te stimuleren. De geconditioneerde beloning blijft in het algemeen zeer lang bestaan, zelfs als die niet meer in stand wordt gehouden. En daar hebben we direct het nadeel voor de slaaf te pakken. We hebben het uivoerig gehad over verschillende instrumenten.

Hoe je coachen kunt gebruiken om afwezig gedrag te initieren, straffen om ongewenst gedrag te elimineren en belonen om gewenst gedrag te versterken. Maar hoe krijg je, met behulp van die gereedschappenset, je slaaf nou zover dat hij doet wat jij wilt? Je wilt bijvoorbeeld dat hij een bepaalde houding aanneemt als hij aan je voeten zit. Aan coachen heb je niks want dat gaat over gedrag, als je hem elke keer straft wanneer hij die houding niet aanneemt, weet hij nog steeds niet welke houding hij wel moet aannemen, en er valt niks te belonen want de kans dat hij die houding spontaan aanneemt is nihil.

De simpelste methode is het hem gewoon te vertellen. Zodra hij daarna zit zoals jij dat wenst, beloon je hem. Als een mondelinge toelichting niet voldoet, kun je de gewenste houding bereiken door nabootsing of modelleren.

In het eerste geval doe je de houding voor, of laat je hem een plaatje van internet zien dat hij na moet doen. In het tweede geval begeleid je zijn bewegingen met de hand. En weer, zodra hij zit zoals je dat wenst, beloon je hem. Of je straft hem als hij niet genoeg zijn best doet. Als wat je hem wilt leren moeilijker is, dan verdeel je het in kleine stapjes. Als je hem anaal wilt oprekken begin je niet met de grootste plug, maar bouw je het langzaam doch gestaag op.

Maar wat nu als hij een grote weerstand heeft tegen wat je hem wilt laten doen; als hij het gewoon vertikt? Aan je voeten zitten oké, maar zeker niet zo stijfjes. Praten, dreigen, vleien; het helpt allemaal niet. Toch wil je dat bereiken. Je analyseert het gedrag dat er al is en maak een plan richting het gedrag dat je wilt bereiken. Je weet dus waar je bent en waar je naartoe wilt gaan.

Je vertelt je slaaf niks, maar gaat wel stapsgewijs aan de slag. Je knipt het gewenste gedrag in onderdelen, dus knieën, rug, armen, ogen en handen. Elke keer als hij met een van die onderdelen meer in de richting gaat dat jij voor ogen hebt, beloon je hem. Je werkt met dusdanig kleine stapjes dat je slaaf altijd een realistische kans heeft op beloning. En als hij het stapje in de goede riching beheerst, neem je een volgende stap.

Zo begin je hem te belonen, elke keer als hij je niet rechtstreeks aankijkt. Dat hij daarbij niet tegelijk naar beneden kijkt, zoals het uitendelijke resultaat voorschrijft, maakt niks uit. Eenmaal als hij door heeft dat hij je niet mag aankijken als hij aan je voeten zit, en dat ook niet meer doet, beloon je hem steeds als hij tegelijk naar beneden kijkt. Je kunt verschillende onderdelen tegelijk trainen, maar houdt het wel overzichtelijk voor jezelf.

Probeer vooral niet te vlug te gaan; je kunt beter in een gestaag tempo vorderingen maken, dan het helemaal verpesten. En neem per onderdeel één stapje tegelijk. Je neemt pas een volgende stap wanneer hij een eerdere stap volledig beheerst. Het voorafgaande gaat ervan uit dat er al iets bestaat waarmee je kunt gaan werken. Maar wat nou als je je slaaf iets wilt laten doen dat hem tegenstaat, en er niks is wat er al een beetje op lijkt?

Wees in dat geval dankbaar voor een mankement in het mannelijk ontwerp en gebruik het. Het schoonmaken van mijn laarzen met zijn tong, iets wat hij altijd beneden zijn waardigheid had gevonden, was opeens geen enkel probleem meer nadat hij een paar dagen — met mijn vriendelijke hulp — in opperste geilheid had verkeerd. Wat hij voorheen altijd weigerde, was toen een kleine prijs om te mogen klaarkomen. En eenmaal over die eerste weerstand heen valt het een slaaf makkelijker om het nogmaals te doen.

Het doel van trainen hoeft niet enkel verandering van gedrag te zijn. Het doel kan ook zijn dat de slaaf op voorgeschreven wijze op een prikkel reageert. De prikkel kan van alles zijn: Fiona kon haar slaaf met gebaren allerlei verschillende houdingen laten aannemen; op commando presenteerde hij zich netjes met zijn armen op de rug of ging hij op zijn knieën zitten. Voor veel slaven en Domina's is prikkelbeheersing het ultime doel van een training. En eerlijk is eerlijk, het ziet er ook vaak prachtig uit.

Om van prikkelbeheersing te kunnen spreken, moet er aan de volgende vier voorwaarden worden voldaan: Een prikkel train je precies op dezelfde manier als ander gedrag. Dus daar hoef ik niet verder over uit te weiden. Er zijn echter wel twee veelvoorkomende problemen.

De eerste is de valse start. Nog voordat de Domina het commando heeft gegeven, neemt de slaaf de houding al aan. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat dit een toegewijde slaaf is. Het probleem is echter dat hij niet gehoorzaamt, maar zich op een irritante manier uitslooft. Je laat hem weer de beginpositie aannemen en wacht een volle minuut. Dan geef je hem weer het commando. Hierdoor maak je hem duidelijk dat jij degene bent die bepaalt. Het tweede probleem is hieraan tegenovergesteld.

Je geeft je slaaf een commando en hij doet er veel langer over dan je wenselijk acht. Ook dit is zeer irritant. Je kunt in voorkomend geval de wachttijdlimiet gebruiken: Ook hier zet je hem weer in de beginpositie voordat je je commando opnieuw geeft.

Vertel hem dat je niet tevreden bent over zijn prestatie en wat je van hem verwacht. Sommige gedragingen zul je kunnen trainen in het dagelijks leven.

Bijvoorbeeld met twee woorden spreken. Zoals mooi zitten, of elke vorm van reactie op een prikkel. Of je nou voornamelijk coacht, straft of beloont, of ze door elkaar gebruikt, hier nog wat laatste tips ter afsluiting:. Ondanks mijn ervaring heb ik natuurlijk niet alles zelf bedacht.

Voor degenen die door bovenstaande nieuwsgierig zijn naar meer, of meer over specifieke onderwerpen willen lezen, hier wat leestips: Op het internet Behaviorisme: De grondlegger van het radicaal behaviorisme Burrhus Skinner. Artikelen over coachen Wayback machine op ManagerNet Wayback machine. Een overzicht van de gedragscriteria Wayback machine op Managementconsult. De behoeftepiramide van Maslov op Leren. Straf Wayback machine op SamariuM aanbevolen. Straffen Wayback machine op SamariuM aanbevolen.

Principles of punishment Wayback machine op Domsub. Connections between Reward and Learning op brainConnection. Fysioloog en Nobelprijswinnaar Pavlov. Boeken Stop met blaffen , een boek over positieve gedragstraining van Karen Pryor. Meer over behaviorisme is te vinden in de boeken van Burrhus Skinner. Boeken over NLP geven ook wat meer inzicht in gedragsverandering. Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd.

Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen. Tijd dus voor een nieuwe versie! Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken.

De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne re technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon.

Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten. Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6. Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren. Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken. We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd.

Ik heb nog nooit echt aan facesitting gedaan. Het leek me voor een Meesteres ook vooral erg vervelend en vermoeiend. Een slavengezicht als stoel heeft immers de beperking dat het adem moet halen.

Als je er meer dan een keer gebruik van wil maken dan. De Meesteres moet steeds omhoog om de stoel te laten ademen. Is het dus niet vooral bedoeld als een beloning voor de slaaf? Bedankt voor de complimenten! Het is niet vermoeiend en zeker niet vervelend. De controle over je sub is juist opwindend. Ik bepaal wanneer Mijn sub ademt, niet andersom. Iets wat ieder koppel in de slaapkamer kan doen zonder bijbedoelingen.

Toch kan je er best ver in gaan door je sub echt in ademnood te laten komen. Een verkapte variant van wurgseks!

Kort geleden heb ik wel mogen ervaren hoe facesitting aanvoelt. Een goede vriendin van me heeft mijn gezicht als haar stoel gebruikt. Ze ging ook echt zitten, terwijl ik eigenlijk verwachtte dat ze meer een beetje boven mijn gezicht bleef hangen. Dat was dan ook een erg plezierige verrassing.

Nu is ze niet echt dominant, dus van iets wat op wurgseks lijkt was niet echt sprake. Hoeft ook niet, want ik vond het zelf al vervelend genoeg dat ik toch af en toe moest aangeven dat ik weer wat adem moest halen. Maar de ervaring was echt geweldig! Communicatie is en blijft belangrijk. Voor een volgende keer kan je aangeven dat Zij bepaalt wanneer je adem mag halen. Uiteraard moet Ze wel een beetje feeling krijgen hoe ver Ze hierin kan gaan. Je wil er lijkt me wel nog levend onderuit komen!

Ze is niet dominant, maar vind dit wel erg leuk om te doen. Of ze het dan prettig vind om te kunnen bepalen wanneer ik adem mag halen, dat betwijfel ik. En het was erg leuk zoals het ging, dus dat hoeft voor mij dan ook niet persé. En ja, natuurlijk wil ik er graag nog levend onderuit komen. Facesitting heeft meesteres Esther wek eens bij mij gedaan. Ik kwam al gauw in ademnood, maar mocht haar een kneepje geven om dit aan te tonen. Ja, mijn handen waren gelukkig nog vrij.

Dat vrouwelijke achterste op mijn gezicht… Het heerlijke gevoel van haar eigendom te zijn overmande mij geweldig. De opwindende benauwdheid zorgde ervoor dat ik een duister heelal zag met twinkelend sterren. Toen ik er onderuit kwam, draaide de wereld als dronken voor mijn ogen. Mesters Esther voelde mijn lichaam en gevoel prima aan.

Weet iemand mss nog mensen in amersfoort die dat doen? F mag alleen toekijken. Na een poosje begin in A een beetje te strelen. Dan gaan we lekker zoenen waarbij we elkaar een beetje aan het opgeilen zijn.

Ik streel haar grote borsten door haar blouse heen, streel haar benen die onder haar rokje uit komen. A streelt mij, ze knoopt mijn overhemd langzaam los, ik doe bij haar hetzelfde.

Na een poosje ligt mijn overhemd over de leuning van de bank, A haar blouse hangt helemaal open en ik speel met haar borsten die nog in haar BH zitten. Haar tepels steken al duidelijk naar voren.

We kijken beide naar ons slaafje die met een geile blik in zijn ogen zit toe te kijken. Zijn handen rusten op zijn benen, hij weet dat hij zich verder niet aan mag raken.

Ik kijk recht in zijn ogen als ik de BH van A omhoog trek waardoor haar heerlijke borsten tevoorschijn komen. Zo te zien bevalt het ons slaafje wel want ik zie dat zijn penis begint te groeien in de krappe dames string. Dan gaan A en ik weer met onszelf verder, ik speel met haar borsten, zuig haar tepels. A zuigt op mijn tepels en streelt inmiddels over mijn harde lul die het erg krap krijgt in mijn spijkerbroek.

Na een poosje kan het niet anders dan dat mijn broek open zal moeten, zeker als ik met mijn hand onder het rokje van A bezig ben. We besluiten dan ook, na een poosje heerlijk met elkaar bezig te zijn geweest, om alle kleding maar uit te doen. Naakt op de bank geilen we nog een poosje met elkaar.

Mijn stijve lul in de hand van A, mijn hand speelt met haar, al ruim gesmeerd, kutje. We zijn inmiddels lekker op temperatuur en het wordt dus tijd om eens te kijken hoe het met ons slaafje is. F zit nog steeds stil op zijn stoel maar zijn stijve lul steekt inmiddels ruim boven zijn string uit. A wenkt hem met haar vinger, ze zegt niets maar geeft aan dat hij voor haar moet knielen, F knielt. A spreidt haar benen en laat F recht in haar kutje kijken.

Ik kijk mee en zie dat ze al lekker vochtig is en besluit om voor zijn ogen haar eerst even lekker te vingeren. F kijkt strak naar haar geslacht. Na enkele minuten met mijn vinger in A haar kutje te hebben gezeten zijn ze vreselijk nat. Ik sta op en duw mijn natte vingers in de mond van F “schoon likken” zeg ik. Als hij mij vingers heeft afgelikt duw zijn hoofd naar voren en zeg: F gaat voorzichtig met zijn tong over het kutje van A, als hij haat clit raakt ontsnapt haar een kreun. Voor F aanleiding om nog beter zijn best te doen.

Ik trek A een stukje verder onderuit waardoor F haar nog beter kan likken. Ook geef ik hem de opdracht om haar kontje niet te vergeten. Als hij voorzichtig haar anus likt duw ik hem hard met zijn hoofd naar voren en draag hem op om haar kontje te neuken met zijn tong. Ik beweeg zijn hoofd heen weer. Plotseling trek ik hem terug, een blik van verontwaardiging komt op het gezicht van A, ze wil nog wel even doorgaan, ze zat tegen een hoogte punt aan maar zelf ben ik inmiddels ook vreselijk geil geworden van al dat moois en geils wat ik zie.

F kijkt me aan, “mond open” commandeer ik. F opent zijn mond en ik duw in 1 beweging mijn stijve lul naar binnen. A komt gelijk omhoog en kijkt met een geile blik in haar ogen hoe F me pijpt. Ze gaat achter hem staan en neemt zijn hoofd in haar handen, haar hoofd komt naar mij toe en vlak voordat ze haar lippen op de mijne drukt voor een innige zoen fluistert ze me toe ” neuk hem maar even lekker in zijn mondje”.

Tijdens een diepe lekkere tongzoen duwt ze het hoofd van F steeds verder en sneller over mijn harde lul. Zelf heb ik inmiddels 2 vingers in de kut van A en ben haar lekker aan het vingeren, mijn andere hand speelt met haar lekkere borst. Dit moet echter niet te lang duren want ik begin vreselijk geil te worden door het feit dat ik een man in zijn mond neuk.

slaaf gezocht eerste keer