Super geile kut opengetrokken kut

super geile kut opengetrokken kut

..

Nuru massage zuid holland sex in leer

Nam mij bij de arm en begeleide mij ergens naar binnen. Jan plantte mij in een stoel trok mijn benen langszij de poten van de stoel en mijn armen naar achter.

Ik hoorde de handboeien weer klikken en zat met mijn polsen aan mijn enkels vast. Ik voelde hoe de ceintuur van mijn jas werd los gemaakt en mijn jas helemaal werd opengeslagen.

Er werd flink over mijn kutlippen en clitoris gewreven en ik voelde hoe mijn grotje en lipjes goed schoon gemaakt werden met een koude vloeistof. Door de muziek heen hoorde ik onophoudelijk gefluister en vroeg mij af wie dat waren. Even later werd er aan mijn kutje gefrommeld en getrokken, maar het voelde heel vreemd aan, net of mijn kutje verdoofd was. Eerst werd er flink aan mijn ene kutlipje getrokken en gerommeld toen aan de andere tenslotte werd mijn klitje bewerkt.

Alles bij elkaar zeker een minuut Nou ik verzeker je dat daar niemand koud onder blijft en ik werd er dan ook flink nat van. Hij beaamde dat en zei: Ik nam de verduisterde bril af en zag mijn eigen in een manshoge spiegel. Ik moet er wel aan wennen " zei ik verschrikt " ofschoon ik het wel een heel geil gezicht vind. Kom we gaan, ik heb al afgerekend "zei jan. Toen ik mij om draaide en mijn jas dicht wilde knopen zag ik dat er nog 4 mensen in de tattoeshop zaten.

Een jong koppel en twee oudere heren waarvan er eentje helemaal onder de tatoeëringen zat. Beschaamd liep ik de winkel uit ondertussen mijn jas dicht knopend. Jan liep achter mij aan en pakte mij bij mijn arm. Ho ho niet zo snel de 24 uur zijn nog niet om en ik denk dat je ondanks alles niet wil stoppen want ik merk dat je steeds geiler wordt of niet soms.

Ik antwoordde dat ik inderdaad steeds heter werd en gek van de spanning voor wat hij nog meer voor mij in petto had. Mijn kale geringde kut vond ik hartstikke sexy staan en het feit dat ik nu alleen met mijn jas aan over straat liep wond mij erg op.

Alleen hoop ik dat we wel wat gaan eten want het is al 7 uur geweest. We gaan een kleine pizzeria in en de eigenaar wilde onze jassen aan pakken. Jan gaf zijn jas af en drong er bij mij op aan om dat ook te doen. Ik wist niet hoe ik het had en ging gauw achter in de zaak zitten. Jan kwam bij mij zitten we bestelden 2 pizza's en een lekker flesje wijn.

Jan zorgde wel dat mijn glas vol bleef ik denk dat ik op een glas na de hele fles heb leeg gedronken. Nou als Jan dat wilde dan zou hij dat weten ook. Ik knoopte mijn jas los gaf honderd gulden en wachtte op wisselgeld met mijn jas open. De pizzabakker kon zijn ogen niet geloven en staarde naar mijn kale geringde kut. Hij pakte het geld aan en telde het wisselgeld heel langzaam voor mij op de toonbank uit.

Steeds gluurde hij naar mijn kut maar ik deed net of ik niets zag. Mij omdraaiend naar Jan stopte ik dat in mijn portemonnee zodat hij goed kon zien dat ik mij naakt aan de eigenaar had laten zien. We gingen naar buiten en liepen langzaam de roze buurt in. Jan stopte bij een seksshop keek in de etalage en ging naar binnen. Jan stond al overal tussen te snuffelen toen ik achter hem aan de winkel in kwam. De aanwezige mannen keken vol verwachting naar mij en probeerde onder mijn jas te gluren.

Langzaam kwam er een man dicht bij mij staan en gluurde naar mij. Ik gluurde terug en zag dat hij er best kon zijn. Goed gebouwd en een lekker kontje. Ik werd er opgewonden van en trok de ceintuur van m'n jas een beetje los zodat m'n tieten van opzij zichtbaar werden. Ik ging iets dichterbij hem staan en zakte door m'n hurken om de slips in de onderste vakken te bekijken. Nu kon hij boven in m'n jas naar m'n tieten kijken en m'n jas stond van onderen ook open zodat m'n blote benen zichtbaar waren.

Door wat slips te pakken en omhoog te houden kon ik m'n benen zo manoeuvreren dat m'n jas ervan af gleed. Nu hoorde ik de man slikken en ik gluurde opzij. Ik zag dat hij door z'n broek heen over z'n stijve lul wreef. Zo jongen ik zal je eens wat opgeilen. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en stak m'n middelvinger in m'n kale geringde kut. Met m'n andere hand pakte ik een grote vibrator uit het rek en bewonderde die van alle kanten.

Ik kantelde m'n heupen en trok aan m'n ringetjes. Nu moest hij wel zien dat ik hier in mijn blote kont zat. Ik was zo geil dat ik ging staan met m'n hand nog tussen m'n benen en keek de man aan. Hij kreunde en werd rood tot achter z'n oren draaide z'n eigen om en ging verder weg staan. Jan gaf wat kleding aan mij en zei dat ik dat aan moest passen. De winkelier zei dat ik dat wel in de film cabine kon doen. Jan duwde mij een deur door en kwam achter mij aan.

Ik trok m'n jas uit en bekeek de kleding. Het mini rokje was opgebouwd uit horizontale banen zwart satijn en doorzichtig kant het bloesje was van doorzichtig kant. Tot slot nog een paar zelf ophoudende kousen. Ik trok het aan. Het rokje zat strak over m'n billen en m'n kutheuvel werd bedekt door een strook satijn die daardoor glanzend afstak. M'n kut was waarschijnlijk goed zichtbaar door het kant heen.

De kousen reikte tot net onder m'n kale kutje. Ik trok het bloesje aan en Jan zei " zo zie je er lekker geil uit, kijk zelf maar in de spiegel in de winkel. Hij nam m'n jas over z'n arm en ging het hokje uit. Aarzelend volgde ik hem en zag dat iedereen naar me keek.

In de spiegel zag ik waarom. Ik zag eruit als een hoer. M'n stevige tieten waren goed zichtbaar m,n billen en m'n kale geringde kut waren ook goed zichtbaar door het kant heen. Ik bewonderde m'n eigen in de spiegel en trok me van niemand meer iets aan, zo heet was ik. Jan zocht nog in de stellingen en pakte twee buttpluggen een van 3 en een van 6 cm dik een tube glijmiddel en een reuze vibrator van 7 cm dik en 28 cm lang.

Hij rekende af bij de kassa en zei tegen mij dat ik gebukt moest gaan staan. Toen ik dat deed trok hij m'n rokje omhoog smeerde wat glijmiddel op m'n kontgaatje en perste de dunste buttplug in m'n reet. Ik kwam overeind en draaide mij om. Jan duwde mij achterover tegen de kassa trok van voren mijn rokje omhoog pakte wat uit z'n jaszak en klikte een klein belletje aan m'n clitorisringetje vast. Hun ogen puilde bijna uit hun kassen, een man stond ongegeneerd met zijn hand in zijn broek z'n pik te strelen.

Ik moet er ook niet aan denken dat ik zonder jas en met deze kleren aan over straat zou moeten lopen. Ik kreeg zo wie zo al een hoop aandacht want bij elke stap die ik doe hoorde je het belletje rinkelen en voelde ik de buttplug tussen m'n billen.

De mensen keken verbaast op, om te zien waar dat rinkelen vandaan kwam en als ze dan naar mij keken dacht ik, je moest een weten wat voor geile geringde hoer hier loopt. Bij de auto gekomen stapte ik in en zag dat de man uit de seksshop ons gevolgd was en een taxi aanhield.

Jan stapte in en reed weg. Toen ik eenmaal zat voelde ik de buttplug dieper in m'n reet gaan en zakte onderuit om de druk te verminderen.

Jan sloeg men jas open en begon met het belletje te spelen. Bij elke tingel schoot er een geile scheut door m'n klit en m'n kutje werd steeds natter. Ik spreidde m'n benen zodat Jan er goed bij kon en werd steeds heter. Ze gleden heel gemakkelijk m'n kut in en Jan stak er nog maar een vinger bij en probeerde er nog een bij te krijgen.

Toen ik met 4 vingers in m'n kut zat hield ik het niet meer. Ik pakte Jan z'n hand en begon die hard in m'n kut op en neer te raggen. Nu hield ik het niet meer en kwam gierend klaar. Ik drukte Jan z'n hand zo ver mogelijk in m'n kut en lag hijgend bij te komen. Je maakt me ook zo geil met al die onverwachtse situaties. Nou wees maar gerust het is nu pas 11 uur en voor dat het morgen 3 uur is maak je nog wel wat mee en parkeerde de auto. Ik maakte m'n kleren in orde en liep achter Jan aan.

Op de hoek van een zijstraatje van de Overtoom gingen we een glazen deur door en kwamen in een klein halletje waar een luik zat voor de garderobe. Er kwam een jonge man en nam Jan z'n jas en z'n tas aan.

Ik keek hem verwonderd aan " ik kan zo toch niet in een café gaan zitten Jan, als ik niet uitkijk word ik terplekke aangerand. Ik gaf m'n jas af en ging met Jan de bar in. Aan de bar zaten 7 mannen en 2 vrouwen die allemaal op keken toen wij binnen kwamen.

Ik zag dat een man mij goed in zich opnam en goedkeurend knikte. Jan ging vlak bij de wc deur aan de bar zitten en zei dat ik moest blijven staan. Iedereen die naar het toilet ging kon mij in mijn blote billen met daar tussen de buttplug bewonderen. We bestelden wat te drinken en terwijl we op onze drankjes wachtte ging de deur bel. Even later kwam de man die ons uit de sekswinkel gevolgd was binnen.

We kregen onze drankjes en terwijl we wat kletsten stak Jan ineens z'n hand tussen m'n benen en begon met het belletje die aan m'n clitoris hangt te spelen. De man naast ons zat me zeer geil aan te kijken. Ik vond dit eigenlijk toch wel te gek worden, om me in een bar met toeschouwers in m'n kaal geschoren en geringde kut klaar gevingerd te worden dus ik probeerde Jan z'n hand voorzichtig weg te duwen.

Dat had ik beter niet kunnen doen. Jan voer tegen me uit en vroeg of ik nog wist wat ik op het spel zette. Ik knikte en omdat ik bang was m'n huwelijk te verspelen en hartstikke geil was zei ik tegen Jan dat ik er spijt van had en dat hij alles met me mag doen wat hij wilde.

Jan zei dat het beter was om me maar gelijk te straffen voor m'n vrijpostigheid. Hij liep terug naar de garderobe vroeg z'n tas en kwam terug met handboeien en ketende mij met mijn polsen aan een paal van de bar vast. Ik bloosde, draaide me met m'n rug naar de man en probeerde een slok van m'n drankje te nemen, wat me alleen maar lukte door m'n glas vast te pakken en te bukken de handboeien belemmerde mij in m'n bewegingen.

En tegelijkertijd voelde ik een hand tussen m'n benen door naar m'n kale kut glijden. Ondertussen trok Jos zo hard dat ik gedwongen was m'n kont achter uit te steken en Jos zei "benen uit elkaar HOER anders zal je ervan lusten.

Ik keek Jan aan, maar die deed net of hij niets hoorde. Ik keek in de rondte en zag dat ik veel belangstelling trok. De barkeeper stond te glimlachen en vond het blijkbaar allemaal maar heel normaal. Daar voelde ik een venijnige ruk aan m'n klit. Jos speelde met m'n kut ringen ondertussen het belletje strak houdend zodat ik geen kant opkon. Langzaam voelde ik ze m'n kut in glijden ,steeds dieper.

Jos duwde nog een vinger er bij en prees mij met m'n natte geile kut. Hij vingerde mij zalig en ik liet me maar helemaal gaan. Er kwamen steeds meer mensen rond om ons staan en ik voelde ineens meerdere handen aan m'n benen. Jan deed een stapje opzij en iemand anders nam zijn plaats in toen ik keek zag ik dat het een meisje was en “ Oh mijn god” wat was die geil gekleed.

Ze had een rubber corset aan met daar onder een heel hoog opgesneden rubber slipje. Tussen haar benen was het slipje niet breder als 2,5 cm haar kutlippen staken er half uit.

Ze moest wel geschoren zijn want ik zag geen enkel haartje. Aan een leren riem om haar middel had ze een zweepje en een grote zwarte dildo en klemmen hangen. Terwijl ik gevingerd werd door Jos begon zij m'n bloesje los te maken. Ze nam de klemmen en zette die op m'n tepels.

Steeds strakker draaide ze die aan intussen naar m'n gezicht kijkend toen ik dacht dat ik het niet meer uit kon houden van de pijn en haar toe wilde schreeuwen dat ze moest stoppen hield ze al uit haar eigen op. Ik besefte dat dit niet de eerste keer was dat ze dit spelletje speelde en huiverde.

Ze duwde mij nog verder naar achter zodat ik met volledig gestrekte armen stond en kroop onder me. Ze begon me over m'n tieten te likken naar m'n navel en weer terug steeds zachtjes aan m'n tepels trekkend. Ze bleef likken en kussen steeds dichter naar m'n kut. Ineens hield ze jammer genoeg op en pakte het zweepje. Langzaam streek ze over m'n tieten naar m'n navel en door naar m'n kut. Zachtjes streek de zweep over m'n clitoris en speelde met het belletje ik voelde de sappen uit m'n kut lekken.

Niets interesseerde me meer en ik liet me volkomen gaan. Jos likte ondertussen m'n geile kutsappen op en had blijkbaar last van de buttplug die nog steeds in m'n kont stak zachtjes trok hij die er uit. Jan nam hem aan en liep er mee naar het toilet blijkbaar om hem te wassen toen hij terug kwam zette hij de buttplug voor me op de bar en zij dat ik hem in m'n mond moest nemen.

Ik probeerde de buttplug in mijn mond te nemen kokhalzend lukte me dat en ik voelde me toch wel een beetje trots. Wie had dat nu ooit van mij verwacht dat ik me zo kon laten gaan, ikzelf eigenlijk wel het minst. Jos was opgehouden met likken en in eens voelde ik een felle tik van de zweep aan de binnenkant van m'n benen en nog een en nog een de een na de ander volgde dan links dan rechts. Ik probeerde er aan te ontkomen door m'n benen zover mogelijk te spreiden en achter uit te stappen.

Het gevolg was dat ik met wijd gespreide benen en een volledig gestrekt lichaam stond. Ze liep naar Jan en fluisterde wat in z'n oor Jan knikte en keek mij vragend aan. Ik sloeg m'n ogen neer en knikte, ik wist dan wel niet wat mij te wachten stond maar ik wilde onder geen beding dat ze op hielden. Ze begon ritmisch tegen m'n klit en belletje te slaan. Zachtjes maar net genoeg om het heel goed te voelen, langzaam begon m'n klit te gloeien.

Een aantal mensen om ons heen hadden voldoende moed verzameld en nu voelde ik overal handen. In m'n nek aan m'n tieten en benen. Jos duwde nu 4 vingers in m'n kut die er door mijn kutsappen vrij gemakkelijk in gleden. M'n clitoris gloeide onder het onophoudelijk slaan het meisje hield op en kwam onder mij vandaan ze pakte de dildo van haar riem en ze bevestigde die doormiddel van riemen vast voor haar eigen kutje.

Ze ging achter me staan en Jos trok z'n vingers uit m'n kut. Zij wreef langzaam de dikke dildo over m'n gloeiende klit en liet hem toen langzaam m'n geile kut in glijden. Ze haalde hem in en uit m'n natte kut en ik werd nog geiler en probeerde terug te duwen om hem maar zover mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze trok de dildo uit m'n kut en Jos kwam weer achter me zitten. Nu probeerde hij z'n hele hand in m'n poesje te duwen. Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij. Ik dacht dat ik uit zou scheuren maar ineens schoof z'n hand m'n kutje in. Hij hield op met duwen en liet mij langzaam aan m'n volledig opgevuld kutje wennen. Hij draaide z'n hand en bewoog hem op en neer langzaam ontspande ik en nu kon Jos z'n hand in en uit bewegen. Hij zakte door z'n knieën en het meisje ging over z'n arm staan.

Nu voelde ik die gladde dildo tussen m'n billen en zonder pardon ramde ze de dildo in m'n kont. M'n gaatje was gelukkig al opgerekt door de buttplug en zonder veel problemen voelde ik de dildo m'n darmen in glijden. Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend. Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen.

Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels. Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen. Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam. Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke.

Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid. Ik zei dat dit voor mij de eerste keer was en dat ik niet wist dat ik m'n eigen zo kon laten gaan en er nog van kon genieten ook. We raakten in een gesprek over wat wel en niet kon en waar het kon. Ze zei dat ze zo gekleed als nu ook wel bij het nieuwe meer had gezeten en dat ze daar heel geile herinneringen aan had over gehouden.

Anneke pakte onder het gesprek mijn hand en duwde die in haar kruis. Het gesprek ging gewoon door en ik wreef over het rubber slipje.

Nu zat het slipje toch wel in de weg en toen ik naar beneden keek zag ik dat het helemaal tussen haar kale schaamlippen zat. Wel een geil gezicht dacht ik maar ik trok het kruisje tussen haar schaamlippen uit en deed het opzij. Ze werd steeds heter en op een gegeven moment trok ze mij naar de knuffelhoek, trok haar slip uit en ging liggen met haar benen wijd gespreid.

Ze wees op haar kale kut en zei " kom op slaafje ik wil dat je me de hemel in beft". Ik ging gebukt voor haar staan en begon haar op te geilen.

Ik likte haar klit en schaamlippen en stak m'n tong diep in haar kut. Ik proefde haar kutsappen en werd zelf ook weer geil. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon ook met m'n eigen kut te spelen.

Jan die achter me stond sloeg m'n rokje omhoog zodat hij en ieder ander die achter me stond dat goed konden zien. Ik likte Anneke of dat ik nooit anders gedaan had. Ik knabbelde aan haar klit en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze schokte op en neer en trok m'n hoofd tegen haar kut. Ik stikte bijna maar ging door. Ik likte diep in haar kut en begon op haar klit te bijten steeds harder.

Ze kwam gillend klaar en ik bleef op haar klit bijten. Ze zakte achterover en liet me bijten. Toen ze bij gekomen was duwde ze m'n hoofd opzij en ik liet haar klit los. Toen we weer aan de bar zaten zei ze dat het lang geleden was dat ze zo lekker klaar gekomen was.

Anneke had haar slipje niet aangetrokken en stond gewoon in haar blote kont met ons verder te praten. Jan wreef af en toe over haar kale kutje en ze deed of dat de gewoonste zaak van de wereld was. Op het eind van de avond wisselde wij telefoonnummers uit en beloofde dat we zouden bellen als we weer hier heen wilde gaan.

We gingen naar de garderobe en vroegen onze jassen. De jongen in de garderobe vroeg of wij het naar ons zin hadden gehad en ik antwoordde dat we een heel geile avond hadden gehad en dat we zeker terug zouden komen. Jan verdween met onze jassen over zijn arm naar buiten, nu moest ik hem wel volgen in deze doorzichtige kleding.

Ik ging naar buiten en rilde er waaide een fris windje en ik voelde die over m'n hete kutje blazen. Op dit late uur waren er bijna geen mensen meer op straat. Ik liep naar de auto en voelde hoe de wind telkens m'n rokje omhoog blies. Jan stond bij de auto en deed of hij de autosleutels niet kon vinden.

Er kwamen twee jongens aan en Jan bleef net zo lang treuzelen tot ze bij ons waren. Jan deed de auto open en ik stapte vlug in. Ik hoorde de een tegen de ander zeggen "zag je dat, die griet liep in haar blote kont en je kon dwars door dat rokje heen kijken ".

Ze bleven staan kijken. Jan stapte ook in en startte de auto. Ik wipte omhoog en trok m'n rokje tot m'n middel omhoog. De jongens bleven staan kijken. Nu spreidde ik m'n benen en beurde m'n billen zo hoog mogelijk omhoog. Omdat we onder een lantaarnpaal stonden hadden de jongens een goed zicht op m'n kale geringde kut.

Ik stak een vinger in m'n kale kutje en zwaaide naar ze. Jan reed weg en ik zag de jongens ons heel verbaast nastaren. Thuis gekomen moest ik van Jan weer zonder jas de straat over en ik was blij dat ik nergens licht zag branden. Want ik vond dat de buurt toch niet hoefden te weten hoe geil ik er nu bij liep. Binnen gekomen schonk Jan nog een borrel in en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik antwoordde dat ik niet wist dat ik m,n eigen zo ongegeneerd geil kon gedragen en dat ik een hele leuke geile avond had gehad.

Ik vond wel dat hij dat van die piercings had kunnen overleggen en dat ik blij was dat het over was. Ik had wel wat rust verdiend vond ik. Jan lachte en zei" ik ben blij dat je het zogoed naar je zin gehad heb maar denk maar niet dat het nu voorbij is want je bent tot morgen 3 uur tot mijn beschikking en geen minuut eerder ben jij er af. Ik begreep dat Jan nog het een en ander voor mij in petto had en zei dat ik mij helemaal naar zijn wensen zou zetten.

Jan zei dat ik m'n eigen moest gaan wassen en naakt op bed moest gaan liggen. Toen ik klaar was kwam Jan naar boven. Door mij te vingeren kwam ik weer op temperatuur en werd nat tussen m'n benen. Jan pakte de massage olie en begon m'n hele lichaam in te smeren. M'n borsten en billen en kale kutje wat extra aan dacht gevend smeerde hij zoveel olie op me dat ik wel een paling leek. Hij liet z'n vingers in m'n kut en kont glijden en ik kreunde van genot. Nu ging hij op mij liggen en gebruikte zijn lichaam om de olie uit te smeren.

Zijn pik gleed over m'n klit en ik schokte op en neer. Jan duwde z'n pik in m'n kut en begon me te neuken. Ik gilde het uit "Neuk me geile bok neuk me kapot. Jan liet een hand onder m'n billen glijden en stak een vinger diep in m'n kont.

Ik voelde z'n pik over z'n door de dunne wand gescheiden vinger glijden. Hij zei tegen mij dat ik op m'n knieën moest gaan zitten. En begon me toen in m'n kontje te neuken. Ondertussen vingerde hij m'n kale kut en met zijn andere hand trok hij aan m'n tepels.

Jan smeerde zijn zaad uit over m'n kale kut en lag hijgend bij te komen. Toen hij terug kwam zag ik dat hij twee ijzeren stangen met op het einde leren boeien in zijn hand had. Ik begon te vermoeden dat ik niet zo'n gemakkelijke nacht zou hebben als ik wel zou willen en ja hoor Jan maakte de boeien vast aan m'n polsen en enkels.

Zodat ik met wijd opengesperde benen en armen lag. Om m'n middel deed hij een riem waaraan de achter kant nog een dun riempje vast zat. Op m'n buik zat een gesp aan de riem vast. Jan pakte nu de dikste buttplug van 6 cm dik en smeerde die in met glijmiddel. Gehinderd door de stangen deed ik dat en ik lag weer helemaal rond gebogen voor hem klaar. Jan smeerde m'n kontgaatje ook in en begon dat monster in m'n darmen te persen Heel langzaam gleed dat monster in m'n darmen, m'n kontgaatje tot het maximale oprekkend.

Toen de buttplug naar Jan z'n zin zat pakte hij dat monster van een vibrator [ 7 cm dik en 28 cm lang ] en begon die ook in te smeren met glijmiddel. Ik schokte omhoog en de vibrator gleed over m'n schaamlipjes.

Glad van het glijmiddel en jan z'n sperma bood m'n geile kut niet veel weerstand. Ik zag dat deze zware jongen m'n schaamlipjes opzij drukte en langzaam naar binnen glijden.

Steeds dieper en dieper 5 nee 10 cm jan bleef drukken 15 cm en nog bleef Jan drukken 20 cm, m'n kutje verzwolg dat monster. Jan drukte door tot dat er nog maar 3 cm uit m'n kale kutje stak , dat betekend dat er 25 cm heftig trillende vibrator in m'n kale kutje stak.

Het leek wel een bijennest, zo prikten m'n totaal opgerekte schaamlippen en zo klonk m'n kut. Jan trok de riem over de vibrator en maakte hem vast aan de gesp op m'n buik en zei dat ik zo moest blijven liggen. Toen zette hij het raam op het inbrekershaakje open liet de gordijnen open en ging naar de logeerkamer. Welterusten riep hij nog en deed de deur dicht. Daar lag ik dan armen en benen wijd gespreid en nog helemaal rond.

Ik wilde m'n benen omlaag doen maar daardoor spande de riem zich en de vibrator verdween nu helemaal in m'n kut. De vibrator zat nu tot aan m'n baarmoeder en ik voelde m'n hele onderlichaam vibreren. Weer werd ik geil en weer kwam ik klaar. Ik probeerde een zo gemakkelijk mogelijke houding te vinden om te slapen.

De gemakkelijkste houding was nog op m'n zij liggend met m'n benen zo hoog mogelijk opgetrokken en met aan de staven vastgebonden arm en been hoog boven het bed. Toen ik voor de zoveelste keer wegzakte hoorde ik wat op het balkon en ik gluurde door m'n wimpers. Ben stond op het balkon naar mij te kijken. Hij had een pyjama aan.

Ben vond het waarschijnlijk wel een geil gezicht om mij zo te zien liggen want hij stak z'n hand in z'n broek en begon met z'n pik te spelen. Na een tijdje trok hij zijn pyjama broek uit en stond ongeremd met z'n pik te spelen. Nu zag ik zijn mooie jongens pik. Nou ja jongenspik, eigenlijk kon je hem best tot de volwassenen rekenen want hij had een mooie grote pik met een zware zak hangen. Ik deed m'n ogen open en hij schrok toen hij dat zag.

Maar omdat ik niet begon te schreeuwen vond hij zijn moed weer terug en vroeg door het openstaande raam of hij wat voor me moest doen. Hij wilde de politie wel waarschuwen of zo. Ik moest er niet aan denken en toen ik uit allemacht hem verzekerde dat het niet nodig was en dat ik dit uit vrije wil deed glimlachte hij begrijpend en begon zich opgeilend aan mijn naakte lichaam weer af te trekken. Zijn hoofd werd langzaam rood en met een diepe zucht spoot hij zijn sperma door het op een kier staande raam over m'n lichaam heen.

Ben trok z'n pyjama broek weer aan en zei " tot de volgende keer buurvrouw" en verdween weer. De batterijen in de vibrator waren bijna op want hij trilde nog maar amper. Uiteindelijk viel ik in slaap. Jan was binnen gekomen en had mij een venijnige klap op m'n bil gegeven "wakker worden het is half acht " riep jan en "PETS " weer een klap op m'n bil. Nu er zijn leukere manieren om wakker te worden maar weinig effectievere.

Ik draaide mij op m'n rug en strekte m'n benen. De riem tussen mijn benen spande zich weer en duwde de vibrator weer in m'n kale kut. Ik voelde de riem over m'n clitoris schuiven en trok mijn benen gauw weer omhoog zo brandde m'n klitje.

Ik keek naar m'n kale kutje waar nog steeds de vibrator in stak en zag dat m'n klit en m'n schaamlippen op de plaats van de piercings rood en opgezet waren. Jan maakte mij liefdevol los en zei tegen mij dat ik de vibrator en de buttplug er zelf in de badkamer uit moest halen.

In de badkamer trok ik eindelijk de dingen uit m'n kont en kut, ze bleven wijd open staan. Van die dingen verlost moest ik gelijk op het toilet gaan zitten en ik stroomde leeg. Vermoeid nam ik een douche en waste mij. Ik kon geen water op m'n kale kutje verdragen zo brandde de piercings. Toen ik terug kwam in de slaapkamer vertelde ik dat tegen Jan en hij zei dat hij dat wel op kon lossen. Ik moest op bed gaan liggen en op m'n tanden bijten omdat dit pijnlijk maar wel noodzakelijk was.

Na vijf minuten ebde de pijn weg en hield ik een zacht tintelend gevoel over. Jan masseerde m'n pijnlijke lichaam en na een half uur voelde ik mij weer een stuk beter en trok een ochtendjas aan om te ontbijten.

Jan gaf mij aan de ontbijttafel een envelop en zei die pas te openen als hij weg was want hij ging naar kantoor. Toen Jan de deur uit was opende ik de envelop en las het briefje waarop stond. Vanochtend mag je doen wat je wilt. Scheer alleen je kutje weer spiegelglad Om 1 uur precies verwacht ik je bij mij op kantoor. In de logeerkamer liggen de kleren die je aan mag trekken al klaar.

Voor dat je naar mij komt breng je nog de fotorolletjes weg naar de 1 uur service om de hoek bij de zaak. Ik keek op de klok en zag dat het negen uur was en besloot om nog naar bed te gaan.

Het was twintig minuten rijden met m'n auto naar de zaak dus als ik de wekker op half twaalf zette had ik genoeg tijd. Nederlandse blondine geniet keer op keer van zichzelf. Tiener amateur laat haar prima maten zien. Na de auto laat ze ook zichzelf even aftanken. Latina laat zich gaan voor de laptop en showt haar grote tieten. Blonde krullenbol laat jou alles zien.

Volslanke Nederlandse verwent Zeeuwse mossel. Blond buurmeisje laat zich van haar meest geile kant zien. Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen. Buurvrouw laat graag haar grote dildo zien.

Mooie latina verwent haar zieknatte poesje. Sexy Nederlandse Sandra Kalerman solo. Nederlandse ebony aan haar harde tepels gezogen. Heerlijke blondine laat haar nieuwe kamer zien.

Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Blond tienertje filmt haar orgasme. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien.
super geile kut opengetrokken kut

..Tekenfilm orgasme kut


Maar eerst krijg je nog een vibrator in je kont en voegde woord bij daad. Hij zette de vibrator in zijn hoogste stand en duwde hem tussen mijn billen opzoek naar m'n kontgaatje. Brommend en vibrerend voelde ik de vibrator in m'n kontje verdwijnen. Daarna begon hij langzaam de komkommer in mijn kutje naar binnen te werken. Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden gerekt. Ik dacht dat ik scheurde maar langzaam maar zeker schoof het geweldige gevaarte mijn kut in.

IK voelde de top van de komkommer tegen mijn baarmoeder. Jan hield op met duwen en begon weer de ene na de andere foto te maken. Ik voelde de pijn weg zakken en werd steeds geiler. Jan kwam bij mij op bed en begon de komkommer zachtjes in mijn kut op en neer te schuiven. Door de combinatie van die trillende vibrator in mijn kont en die zacht op en neer schuivende komkommer in mijn kut voelde ik mij zo geil worden dat ik ondanks de moeilijke houding heen en weer schokte. Ik voelde een orgasme opkomen en begon te hijgen, Jan merkte dat ik op het punt stond om klaar te komen en trok de komkommer uit mijn kale kutje en de nog trillende vibrator uit mijn kont.

Hij snelde naar beneden en kwam snel weer omhoog. Even later voelde ik hoe hij ijsklontjes in mijn kut duwde. Gelijk keek ik naar het balkon maar het enige wat ik zag was dat er grote druppels over het glas naar beneden dropen.

De gordijnen waren gelukkig dicht. Op tafel stonden twee grote glazen cognac. Jan gaf er een aan mij met de woorden "die heb je alvast verdiend".

Genieten van de cognac zakte ik onderuit in een gemakkelijke stoel. Op de klok zag ik dat het pas kwart over vijf was en besefte dat ik nog eenentwintig en driekwart uur voor de boeg had.

Na nog twee grote glazen cognac zei Jan dat het hoogste tijd werd en gaf mij een lange jas met een grote split vanachter. Er zaten geen knopen aan maar werd dicht gehouden door een ceintuur. Ik trok de jas aan over mijn naakte lichaam en voelde hoe [nu ik stond] het smeltwater van de ijsblokjes uit mijn kale kut lekte. Ik volgde Jan naar de auto.

In de hal zag ik in de spiegel dat er wel heel erg veel bloot been door de split te zien was en probeer zo klein mogelijke passen te nemen. In de auto gaf Jan mij een zonnebril {je kent ze wel die spiegelende die helemaal door lopen naar de zijkant van je hoofd].

Toen ik de bril opzette merkte ik dat Jan de binnenzijde zwart had geschilderd. Ik was zo goed als geblinddoekt zonder dat iemand het ook maar zou merken. Nam mij bij de arm en begeleide mij ergens naar binnen. Jan plantte mij in een stoel trok mijn benen langszij de poten van de stoel en mijn armen naar achter. Ik hoorde de handboeien weer klikken en zat met mijn polsen aan mijn enkels vast. Ik voelde hoe de ceintuur van mijn jas werd los gemaakt en mijn jas helemaal werd opengeslagen.

Er werd flink over mijn kutlippen en clitoris gewreven en ik voelde hoe mijn grotje en lipjes goed schoon gemaakt werden met een koude vloeistof. Door de muziek heen hoorde ik onophoudelijk gefluister en vroeg mij af wie dat waren. Even later werd er aan mijn kutje gefrommeld en getrokken, maar het voelde heel vreemd aan, net of mijn kutje verdoofd was. Eerst werd er flink aan mijn ene kutlipje getrokken en gerommeld toen aan de andere tenslotte werd mijn klitje bewerkt. Alles bij elkaar zeker een minuut Nou ik verzeker je dat daar niemand koud onder blijft en ik werd er dan ook flink nat van.

Hij beaamde dat en zei: Ik nam de verduisterde bril af en zag mijn eigen in een manshoge spiegel. Ik moet er wel aan wennen " zei ik verschrikt " ofschoon ik het wel een heel geil gezicht vind. Kom we gaan, ik heb al afgerekend "zei jan. Toen ik mij om draaide en mijn jas dicht wilde knopen zag ik dat er nog 4 mensen in de tattoeshop zaten. Een jong koppel en twee oudere heren waarvan er eentje helemaal onder de tatoeëringen zat.

Beschaamd liep ik de winkel uit ondertussen mijn jas dicht knopend. Jan liep achter mij aan en pakte mij bij mijn arm.

Ho ho niet zo snel de 24 uur zijn nog niet om en ik denk dat je ondanks alles niet wil stoppen want ik merk dat je steeds geiler wordt of niet soms. Ik antwoordde dat ik inderdaad steeds heter werd en gek van de spanning voor wat hij nog meer voor mij in petto had. Mijn kale geringde kut vond ik hartstikke sexy staan en het feit dat ik nu alleen met mijn jas aan over straat liep wond mij erg op.

Alleen hoop ik dat we wel wat gaan eten want het is al 7 uur geweest. We gaan een kleine pizzeria in en de eigenaar wilde onze jassen aan pakken. Jan gaf zijn jas af en drong er bij mij op aan om dat ook te doen. Ik wist niet hoe ik het had en ging gauw achter in de zaak zitten. Jan kwam bij mij zitten we bestelden 2 pizza's en een lekker flesje wijn.

Jan zorgde wel dat mijn glas vol bleef ik denk dat ik op een glas na de hele fles heb leeg gedronken. Nou als Jan dat wilde dan zou hij dat weten ook.

Ik knoopte mijn jas los gaf honderd gulden en wachtte op wisselgeld met mijn jas open. De pizzabakker kon zijn ogen niet geloven en staarde naar mijn kale geringde kut. Hij pakte het geld aan en telde het wisselgeld heel langzaam voor mij op de toonbank uit.

Steeds gluurde hij naar mijn kut maar ik deed net of ik niets zag. Mij omdraaiend naar Jan stopte ik dat in mijn portemonnee zodat hij goed kon zien dat ik mij naakt aan de eigenaar had laten zien. We gingen naar buiten en liepen langzaam de roze buurt in. Jan stopte bij een seksshop keek in de etalage en ging naar binnen. Jan stond al overal tussen te snuffelen toen ik achter hem aan de winkel in kwam.

De aanwezige mannen keken vol verwachting naar mij en probeerde onder mijn jas te gluren. Langzaam kwam er een man dicht bij mij staan en gluurde naar mij. Ik gluurde terug en zag dat hij er best kon zijn. Goed gebouwd en een lekker kontje. Ik werd er opgewonden van en trok de ceintuur van m'n jas een beetje los zodat m'n tieten van opzij zichtbaar werden. Ik ging iets dichterbij hem staan en zakte door m'n hurken om de slips in de onderste vakken te bekijken.

Nu kon hij boven in m'n jas naar m'n tieten kijken en m'n jas stond van onderen ook open zodat m'n blote benen zichtbaar waren. Door wat slips te pakken en omhoog te houden kon ik m'n benen zo manoeuvreren dat m'n jas ervan af gleed.

Nu hoorde ik de man slikken en ik gluurde opzij. Ik zag dat hij door z'n broek heen over z'n stijve lul wreef. Zo jongen ik zal je eens wat opgeilen. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en stak m'n middelvinger in m'n kale geringde kut.

Met m'n andere hand pakte ik een grote vibrator uit het rek en bewonderde die van alle kanten. Ik kantelde m'n heupen en trok aan m'n ringetjes.

Nu moest hij wel zien dat ik hier in mijn blote kont zat. Ik was zo geil dat ik ging staan met m'n hand nog tussen m'n benen en keek de man aan. Hij kreunde en werd rood tot achter z'n oren draaide z'n eigen om en ging verder weg staan. Jan gaf wat kleding aan mij en zei dat ik dat aan moest passen. De winkelier zei dat ik dat wel in de film cabine kon doen.

Jan duwde mij een deur door en kwam achter mij aan. Ik trok m'n jas uit en bekeek de kleding. Het mini rokje was opgebouwd uit horizontale banen zwart satijn en doorzichtig kant het bloesje was van doorzichtig kant. Tot slot nog een paar zelf ophoudende kousen.

Ik trok het aan. Het rokje zat strak over m'n billen en m'n kutheuvel werd bedekt door een strook satijn die daardoor glanzend afstak. M'n kut was waarschijnlijk goed zichtbaar door het kant heen. De kousen reikte tot net onder m'n kale kutje. Ik trok het bloesje aan en Jan zei " zo zie je er lekker geil uit, kijk zelf maar in de spiegel in de winkel. Hij nam m'n jas over z'n arm en ging het hokje uit.

Aarzelend volgde ik hem en zag dat iedereen naar me keek. In de spiegel zag ik waarom. Ik zag eruit als een hoer. M'n stevige tieten waren goed zichtbaar m,n billen en m'n kale geringde kut waren ook goed zichtbaar door het kant heen. Ik bewonderde m'n eigen in de spiegel en trok me van niemand meer iets aan, zo heet was ik. Jan zocht nog in de stellingen en pakte twee buttpluggen een van 3 en een van 6 cm dik een tube glijmiddel en een reuze vibrator van 7 cm dik en 28 cm lang.

Hij rekende af bij de kassa en zei tegen mij dat ik gebukt moest gaan staan. Toen ik dat deed trok hij m'n rokje omhoog smeerde wat glijmiddel op m'n kontgaatje en perste de dunste buttplug in m'n reet. Ik kwam overeind en draaide mij om. Jan duwde mij achterover tegen de kassa trok van voren mijn rokje omhoog pakte wat uit z'n jaszak en klikte een klein belletje aan m'n clitorisringetje vast.

Hun ogen puilde bijna uit hun kassen, een man stond ongegeneerd met zijn hand in zijn broek z'n pik te strelen. Ik moet er ook niet aan denken dat ik zonder jas en met deze kleren aan over straat zou moeten lopen.

Ik kreeg zo wie zo al een hoop aandacht want bij elke stap die ik doe hoorde je het belletje rinkelen en voelde ik de buttplug tussen m'n billen. De mensen keken verbaast op, om te zien waar dat rinkelen vandaan kwam en als ze dan naar mij keken dacht ik, je moest een weten wat voor geile geringde hoer hier loopt. Bij de auto gekomen stapte ik in en zag dat de man uit de seksshop ons gevolgd was en een taxi aanhield.

Jan stapte in en reed weg. Toen ik eenmaal zat voelde ik de buttplug dieper in m'n reet gaan en zakte onderuit om de druk te verminderen. Jan sloeg men jas open en begon met het belletje te spelen.

Bij elke tingel schoot er een geile scheut door m'n klit en m'n kutje werd steeds natter. Ik spreidde m'n benen zodat Jan er goed bij kon en werd steeds heter. Ze gleden heel gemakkelijk m'n kut in en Jan stak er nog maar een vinger bij en probeerde er nog een bij te krijgen. Toen ik met 4 vingers in m'n kut zat hield ik het niet meer. Ik pakte Jan z'n hand en begon die hard in m'n kut op en neer te raggen. Nu hield ik het niet meer en kwam gierend klaar.

Ik drukte Jan z'n hand zo ver mogelijk in m'n kut en lag hijgend bij te komen. Je maakt me ook zo geil met al die onverwachtse situaties. Nou wees maar gerust het is nu pas 11 uur en voor dat het morgen 3 uur is maak je nog wel wat mee en parkeerde de auto. Ik maakte m'n kleren in orde en liep achter Jan aan. Op de hoek van een zijstraatje van de Overtoom gingen we een glazen deur door en kwamen in een klein halletje waar een luik zat voor de garderobe.

Er kwam een jonge man en nam Jan z'n jas en z'n tas aan. Ik keek hem verwonderd aan " ik kan zo toch niet in een café gaan zitten Jan, als ik niet uitkijk word ik terplekke aangerand.

Ik gaf m'n jas af en ging met Jan de bar in. Aan de bar zaten 7 mannen en 2 vrouwen die allemaal op keken toen wij binnen kwamen. Ik zag dat een man mij goed in zich opnam en goedkeurend knikte. Jan ging vlak bij de wc deur aan de bar zitten en zei dat ik moest blijven staan. Iedereen die naar het toilet ging kon mij in mijn blote billen met daar tussen de buttplug bewonderen. We bestelden wat te drinken en terwijl we op onze drankjes wachtte ging de deur bel.

Even later kwam de man die ons uit de sekswinkel gevolgd was binnen. We kregen onze drankjes en terwijl we wat kletsten stak Jan ineens z'n hand tussen m'n benen en begon met het belletje die aan m'n clitoris hangt te spelen.

De man naast ons zat me zeer geil aan te kijken. Ik vond dit eigenlijk toch wel te gek worden, om me in een bar met toeschouwers in m'n kaal geschoren en geringde kut klaar gevingerd te worden dus ik probeerde Jan z'n hand voorzichtig weg te duwen. Dat had ik beter niet kunnen doen. Jan voer tegen me uit en vroeg of ik nog wist wat ik op het spel zette. Ik knikte en omdat ik bang was m'n huwelijk te verspelen en hartstikke geil was zei ik tegen Jan dat ik er spijt van had en dat hij alles met me mag doen wat hij wilde.

Jan zei dat het beter was om me maar gelijk te straffen voor m'n vrijpostigheid. Hij liep terug naar de garderobe vroeg z'n tas en kwam terug met handboeien en ketende mij met mijn polsen aan een paal van de bar vast. Ik bloosde, draaide me met m'n rug naar de man en probeerde een slok van m'n drankje te nemen, wat me alleen maar lukte door m'n glas vast te pakken en te bukken de handboeien belemmerde mij in m'n bewegingen.

En tegelijkertijd voelde ik een hand tussen m'n benen door naar m'n kale kut glijden. Ondertussen trok Jos zo hard dat ik gedwongen was m'n kont achter uit te steken en Jos zei "benen uit elkaar HOER anders zal je ervan lusten. Ik keek Jan aan, maar die deed net of hij niets hoorde. Ik keek in de rondte en zag dat ik veel belangstelling trok. De barkeeper stond te glimlachen en vond het blijkbaar allemaal maar heel normaal.

Daar voelde ik een venijnige ruk aan m'n klit. Jos speelde met m'n kut ringen ondertussen het belletje strak houdend zodat ik geen kant opkon. Langzaam voelde ik ze m'n kut in glijden ,steeds dieper.

Jos duwde nog een vinger er bij en prees mij met m'n natte geile kut. Hij vingerde mij zalig en ik liet me maar helemaal gaan. Er kwamen steeds meer mensen rond om ons staan en ik voelde ineens meerdere handen aan m'n benen. Jan deed een stapje opzij en iemand anders nam zijn plaats in toen ik keek zag ik dat het een meisje was en “ Oh mijn god” wat was die geil gekleed. Ze had een rubber corset aan met daar onder een heel hoog opgesneden rubber slipje. Tussen haar benen was het slipje niet breder als 2,5 cm haar kutlippen staken er half uit.

Ze moest wel geschoren zijn want ik zag geen enkel haartje. Aan een leren riem om haar middel had ze een zweepje en een grote zwarte dildo en klemmen hangen. Terwijl ik gevingerd werd door Jos begon zij m'n bloesje los te maken.

Ze nam de klemmen en zette die op m'n tepels. Steeds strakker draaide ze die aan intussen naar m'n gezicht kijkend toen ik dacht dat ik het niet meer uit kon houden van de pijn en haar toe wilde schreeuwen dat ze moest stoppen hield ze al uit haar eigen op.

Ik besefte dat dit niet de eerste keer was dat ze dit spelletje speelde en huiverde. Ze duwde mij nog verder naar achter zodat ik met volledig gestrekte armen stond en kroop onder me. Ze begon me over m'n tieten te likken naar m'n navel en weer terug steeds zachtjes aan m'n tepels trekkend.

Ze bleef likken en kussen steeds dichter naar m'n kut. Ineens hield ze jammer genoeg op en pakte het zweepje. Langzaam streek ze over m'n tieten naar m'n navel en door naar m'n kut. Zachtjes streek de zweep over m'n clitoris en speelde met het belletje ik voelde de sappen uit m'n kut lekken. Niets interesseerde me meer en ik liet me volkomen gaan. Jos likte ondertussen m'n geile kutsappen op en had blijkbaar last van de buttplug die nog steeds in m'n kont stak zachtjes trok hij die er uit.

Jan nam hem aan en liep er mee naar het toilet blijkbaar om hem te wassen toen hij terug kwam zette hij de buttplug voor me op de bar en zij dat ik hem in m'n mond moest nemen. Ik probeerde de buttplug in mijn mond te nemen kokhalzend lukte me dat en ik voelde me toch wel een beetje trots. Wie had dat nu ooit van mij verwacht dat ik me zo kon laten gaan, ikzelf eigenlijk wel het minst. Jos was opgehouden met likken en in eens voelde ik een felle tik van de zweep aan de binnenkant van m'n benen en nog een en nog een de een na de ander volgde dan links dan rechts.

Ik probeerde er aan te ontkomen door m'n benen zover mogelijk te spreiden en achter uit te stappen. Het gevolg was dat ik met wijd gespreide benen en een volledig gestrekt lichaam stond.

Ze liep naar Jan en fluisterde wat in z'n oor Jan knikte en keek mij vragend aan. Ik sloeg m'n ogen neer en knikte, ik wist dan wel niet wat mij te wachten stond maar ik wilde onder geen beding dat ze op hielden. Ze begon ritmisch tegen m'n klit en belletje te slaan. Zachtjes maar net genoeg om het heel goed te voelen, langzaam begon m'n klit te gloeien. Een aantal mensen om ons heen hadden voldoende moed verzameld en nu voelde ik overal handen.

In m'n nek aan m'n tieten en benen. Jos duwde nu 4 vingers in m'n kut die er door mijn kutsappen vrij gemakkelijk in gleden. M'n clitoris gloeide onder het onophoudelijk slaan het meisje hield op en kwam onder mij vandaan ze pakte de dildo van haar riem en ze bevestigde die doormiddel van riemen vast voor haar eigen kutje. Ze ging achter me staan en Jos trok z'n vingers uit m'n kut.

Zij wreef langzaam de dikke dildo over m'n gloeiende klit en liet hem toen langzaam m'n geile kut in glijden. Ze haalde hem in en uit m'n natte kut en ik werd nog geiler en probeerde terug te duwen om hem maar zover mogelijk naar binnen te krijgen. Ze trok de dildo uit m'n kut en Jos kwam weer achter me zitten. Nu probeerde hij z'n hele hand in m'n poesje te duwen. Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij. Ik dacht dat ik uit zou scheuren maar ineens schoof z'n hand m'n kutje in.

Hij hield op met duwen en liet mij langzaam aan m'n volledig opgevuld kutje wennen. Hij draaide z'n hand en bewoog hem op en neer langzaam ontspande ik en nu kon Jos z'n hand in en uit bewegen. Hij zakte door z'n knieën en het meisje ging over z'n arm staan. Nu voelde ik die gladde dildo tussen m'n billen en zonder pardon ramde ze de dildo in m'n kont. M'n gaatje was gelukkig al opgerekt door de buttplug en zonder veel problemen voelde ik de dildo m'n darmen in glijden.

Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend. Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen. Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels. Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen.

Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam.

Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke. Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid. Nederlandse ebony aan haar harde tepels gezogen. Heerlijke blondine laat haar nieuwe kamer zien. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten.

Blond tienertje filmt haar orgasme. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien. Chubby meisje laat zich door haar vriend van achteren neuken. Grote borsten, geile netkousen en een dildo in haar nachtkastje. Sexy Shay laat haar welgevormde lichaam zien.

Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien. Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Na haar een poosje zo bekeken te hebben vroeg ik mijn vrienden of ze ook de billen en anus van mijn vrouw eens wat beter wilden bekijken. Dat leek hen wel wat, dus legden we mijn vrouw op een zij en ik liet haar een been wat optrekken zodat haar billen beter konden bekeken en haar billen gingen ook wat van elkaar en de anus kon nu ook goed bekeken worden. Nu ze toch op een zij lag zei ik een vriend dat hij een been van mijn vrouw zo hoog mogelijk moest optillen zodat ook haar schaamlippen tesamen met haar anus konden worden bekeken, zo werden alle meest intieme plekjes van mijn eigen vrouw aan mijn vrienden getoond en deze zijn nu dus ook op het internet te zien.

Een geweldige vernedering voor mijn vrouw maar ik genoot van elke minuut! Nadat we haar zo hadden bekeken liet ik haar de schaamlippen nog even opentrekken en haar ook op die manier lekker bekijken.

Op de foto is wel te zien dat ze, ondanks dat ze zich nog steeds verzetten en zelfs even had gehuild toen we zo haar kut ten toon stelden, van binnen nat begint te worden, klaarblijkelijk is de vernedering toch wel iets dat haar geil maakte. Aangezien ik haar nog dieper in haar vagina wilde laten bekijken liet ik de andere jongeman de binnenste schaamlippen van mijn vrouw uit elkaar trekken en de anderen verdrongen zich om het bed om haar tot diep IN haar kut te bekijken, dit is wat ze zagen de kut van mijn vrouw tot heel diep IN har lichaam!

Aangezien we wel een poosje van die aanblik wilden genieten hielden we haar benen nog steeds wijd boven haar hoofd en liet ik de klem weer plaatsen waarbij haar de schaamlippen tot het uiterste werden uit elkaar getrokken zodat ze volledig gespreid werd getoond en bekeken! We konden maar niet genoeg krijgen om op deze perverse manier met de kut van mijn vrouw bezig te zijn en we bespraken wat we nog meer met haar zouden uitspoken.

Iemand zei het geweldig geil te vinden om naar de kut en ook IN de kut van een vrouw te kijken terwijl ze haar orgamse heeft en dus zeiden we mijn vrouw dat ze zich moest gaan vingeren. We hielpen haar een beetje door met een dildo in haar kut bezig te gaan en haar borsten te kneden en aan haar tepels te trekken.

We zagen dat mijn vrouw erg geil begon te worden en de dildo sopte in haar kut, maar we zeiden haar dat ze zich nu verder moest klaar vingeren en als ze zou gaan klaarkomen dat ze haar schaamlippen zo wijd opengesperd moest houden dat ook de binnenste schaamlippen wijd open zouden staan en we haar tot diep IN haar vagina konden bekijken terwijl ze haar orgamse zou beleven.

Mijn vrouw bewerkte nu haar kut en vooral haar clitoris, ik zag dat enkele van de aanwezigen zich zelf ook stonden te bewerken en ik zag bij de 21 jarige een natte plek op zijn gulp, klaarblijkelijk was hij al klaar gekomen maar hij stond nog steeds gefascineerd toe te kijken, had zoiets nog nooit meegemaakt! Toen mijn vrouw begon te zuchten en te kreunen trokken we de dildo uit haar kut en zeiden nogmaals dat ze haar kut wijd open moest houden en we keken toe hoe haar orgamse kwam, haar kut trok samen, ging open, verkrampte helemaal en ging weer openstaan, het leek niet op te houden terwijl ze schudde met haar onderlichaam en kreunde en zuchtte.

De foto hieronder maakte ik toen ze begon klaar te komen, het geil liep uit haar kut en alles is wijd opengesperd te bekijken!

Haar kut is vet en helemaal nat! Toen ze was klaargekomen wilde mijn vrouw zich meteen weer aankleden maar ik vond het leuk haar nog een poosje naakt op bed te laten liggen en haar verder over te laten aan de lusten van mijn vrienden die haar konden bevoelen en bekijken terwijl ze zich lieten pijpen en klaarkwamen over haar borsten!

super geile kut opengetrokken kut

Trio prive ontvangst prijs neuken


Ging op bed liggen en sloot de boeien om de spijlen van het bed. De laatste handboei kon ik niet meer vast doen want daar kwam ik niet meer bij. Even later kwam Jan naar boven en sloot de laatste handboei aan het bed vast en zei" jij preutse trut nu ben je in mijn macht. Ik geef je de keuze, je doe wat ik zeg of wij gaan uit elkaar want ik ben dat preutse gedoe van jouw meer als zat. Als je er niet meer tegen kan mag je dat zeggen en dan stop ik. Alleen verwacht ik dat niet van je want er zit meer geiligheid in jouw hoerige lichaam dan je zelf verwacht begrijp je dat".

Ik schrok van zijn uitval maar ik begreep het wel [wij deden namelijk niet zo veel aan sex en dan vaak alleen nog standje recht op en neer].

Ik knikte deels uit angst deels uit geiligheid. Laat hij me maar gauw neuken dacht ik geil want daar ben ik wel aan toe en dan is dit zo gauw mogelijk voorbij. Daar had ik toch een beetje buiten de waard ge rekent.

Ik hoorde dat jan wat uit het nachtkastje pakte voelde hoe hij mijn benen uit elkaar trok en langzaam iets in mijn kut duwde. Jan duwde mijn benen bij elkaar en bond ze ergens mee bij elkaar. Eerst was het wel uit te houden maar na verloop van tijd leek het wel of de trillingen in mijn kutje steeds erger werden.

Ik voelde dat mijn kut steeds natter werd en ik steeds geiler. Na ongeveer een half uur hoorde ik Jan de trap op komen. Ik voelde hoe mijn kutje open bleef staan Jan duwde 2 of 3 vingers naar binnen en zei" Zie je wel dat je een geile hoer ben, je ben zo nat en heet als het maar zijn kan".

Hij trok zijn vingers uit mijn hete flamoes en maakte mijn beenboeien los. Jan liep naar de badkamer en toen hij terug kwam zei hij "nu ga ik iets doen wat jij niet zo leuk zal vinden. Ik hoorde een gezoem en schrok "hij zal mijn kut toch niet willen kaal scheren" dacht ik" mijn mooie vachtje".

Maar Jan ging op mijn benen zitten en trok mijn kuthaar strak en knipte er plukken vanaf "ik kon wel janken". Snel en secuur schoor Jan de haartjes eraf , voor de laatste stoppeltjes gebruikte hij een scheermesje. Ik schokte geil omhoog toen zijn vingers diep in mijn kut verdwenen. Jan zei "je bent al flink heet, maar ik zal je zo opgeilen dat je op je knieën vraag of ik je a. Mijn andere been volgde de zelfde weg alleen naar de andere kant.

Daar lag ik dan "rond gebogen als een hoepel met als hoogste punt mijn wijd uit elkaar getrokken billen en mijn geile kale lekkende kut. Ik voelde mij net zo'n hoertje. Jan speelde wat met mijn kutje en begon er wat in te duwen. Wat het was kon ik niet begrijpen. Het was rond en glad en zo te voelen wel 5 of 6 cm in doorsnee.

Ik voelde hoe mijn kutje tot het maximale werd opgerekt en het begon zeer te doen. Ineens schoot het in mijn kut en ik voelde iets tegen mijn schaamlippen duwen. Jan werkte nog zo'n zelfde ding half tussen mijn gemartelde schaamlipjes. Nu was mijn kontje aan de beurt en daar werd iets glads ingeduwd van ongeveer 2 cm dik.

Hij liep naar de gordijnen en trok ze open. Ik voelde de warme zon op mijn kutje schijnen. Hij schoof iets hards tegen mijn billen en zei "zo kan je hete kut tenminste geen kwaad". Ik hoorde hoe hij een lucifer aanstak en op bed kwam zitten. Hij zal mij toch niet met vuur gaan martelen dacht ik verschrikt.

Maar twee tellen later was hij weer van het bed af en liep naar de deur. Bij de deur riep hij "ik kom straks wel weer terug als je kut te heet wordt roep je maar" Ik lag na te denken wat hij had gedaan. Als ik goed luisterde hoorde ik iets spetteren. Ineens voelde ik iets warm door mijn bilnaad glijden en gelijk realiseerde ik wat Jan had gedaan. In de woonkamer hebben wij een kaarsenstandaard met van die kaarsbollen aan een touwtje daar zat er nu een van in mijn kut en de andere brandend en wel half tussen mijn kale schaamlipjes.

In mijn kont stak waarschijnlijk nog een kaars die ook wel zou branden. Ik hoorde iemand de trap op komen. Ineens hoorde ik heel harde muziek en ik dacht aan buurjongen die nu naast mij naar de muziek lag te luisteren. Ik hoopte maar dat hij niet op het balkon kwam en lag te luisteren of ik iets hoorde. De buurvrouw schreeuwde dat de muziek zachter moest en tegen de gewoonte in werd die gelijk zachter gezet, normaal duurde dat wel even of werd dat niet gedaan voordat ze naar boven kwam.

Nu hoorde ik zacht geschuifel op het balkon. Ben { 17 jaar oud ] zat zich nu vast op te geilen aan iets wat zijn voorstellingsvermogen te boven ging.

Een geile vrouw vast gebonden op bed in een houding dat hij alles op zijn gemak kon bekijken en tot slot nog twee brandende kaarsen in haar kale geile kut en kont. Ik voelde nu constant warme kaarsvetdruppels door mijn bilnaad en over mijn kut glijden. Dan moet Ben maar goed genieten. Ik dacht aan die gladde jongenspik waar hij vanavond of misschien nu wel mee aan het spelen was. Nu voelde ik hoe de kaars in mijn kut steeds dieper inbrandde en de hitte op mijn schaamlippen was bijna niet uit te houden.

Mijn kut brandde nu zo dat ik blij was dat Jan de kaarsen uitblies. Met een ruk trok hij de kaarsen uit mijn hete kut en kont. Ik voelde dat mijn kutje en kontje open bleven staan. Diverse maten kaarsen ,bananen,een dikke wortel en als klapstuk wat denk je van een dikke komkommer van 5 cm in doorsnede. Ik rilde maar was zo heet en geil dat ik alleen maar kon knikken. Jan werkte het een na het andere in mijn gemartelde flamoesje, tussen door steeds foto's makend.

Toen hij bij de komkommer aangekomen was zei hij" we zullen eens zien hoe geil je bent en hoever je deze reus naar binnen gewerkt krijg. Maar eerst krijg je nog een vibrator in je kont en voegde woord bij daad. Hij zette de vibrator in zijn hoogste stand en duwde hem tussen mijn billen opzoek naar m'n kontgaatje.

Brommend en vibrerend voelde ik de vibrator in m'n kontje verdwijnen. Daarna begon hij langzaam de komkommer in mijn kutje naar binnen te werken. Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden gerekt. Ik dacht dat ik scheurde maar langzaam maar zeker schoof het geweldige gevaarte mijn kut in. IK voelde de top van de komkommer tegen mijn baarmoeder.

Jan hield op met duwen en begon weer de ene na de andere foto te maken. Ik voelde de pijn weg zakken en werd steeds geiler. Jan kwam bij mij op bed en begon de komkommer zachtjes in mijn kut op en neer te schuiven. Door de combinatie van die trillende vibrator in mijn kont en die zacht op en neer schuivende komkommer in mijn kut voelde ik mij zo geil worden dat ik ondanks de moeilijke houding heen en weer schokte. Ik voelde een orgasme opkomen en begon te hijgen, Jan merkte dat ik op het punt stond om klaar te komen en trok de komkommer uit mijn kale kutje en de nog trillende vibrator uit mijn kont.

Hij snelde naar beneden en kwam snel weer omhoog. Even later voelde ik hoe hij ijsklontjes in mijn kut duwde. Gelijk keek ik naar het balkon maar het enige wat ik zag was dat er grote druppels over het glas naar beneden dropen. De gordijnen waren gelukkig dicht. Op tafel stonden twee grote glazen cognac. Jan gaf er een aan mij met de woorden "die heb je alvast verdiend". Genieten van de cognac zakte ik onderuit in een gemakkelijke stoel.

Op de klok zag ik dat het pas kwart over vijf was en besefte dat ik nog eenentwintig en driekwart uur voor de boeg had. Na nog twee grote glazen cognac zei Jan dat het hoogste tijd werd en gaf mij een lange jas met een grote split vanachter.

Er zaten geen knopen aan maar werd dicht gehouden door een ceintuur. Ik trok de jas aan over mijn naakte lichaam en voelde hoe [nu ik stond] het smeltwater van de ijsblokjes uit mijn kale kut lekte. Ik volgde Jan naar de auto. In de hal zag ik in de spiegel dat er wel heel erg veel bloot been door de split te zien was en probeer zo klein mogelijke passen te nemen. In de auto gaf Jan mij een zonnebril {je kent ze wel die spiegelende die helemaal door lopen naar de zijkant van je hoofd].

Toen ik de bril opzette merkte ik dat Jan de binnenzijde zwart had geschilderd. Ik was zo goed als geblinddoekt zonder dat iemand het ook maar zou merken. Nam mij bij de arm en begeleide mij ergens naar binnen. Jan plantte mij in een stoel trok mijn benen langszij de poten van de stoel en mijn armen naar achter.

Ik hoorde de handboeien weer klikken en zat met mijn polsen aan mijn enkels vast. Ik voelde hoe de ceintuur van mijn jas werd los gemaakt en mijn jas helemaal werd opengeslagen. Er werd flink over mijn kutlippen en clitoris gewreven en ik voelde hoe mijn grotje en lipjes goed schoon gemaakt werden met een koude vloeistof. Door de muziek heen hoorde ik onophoudelijk gefluister en vroeg mij af wie dat waren.

Even later werd er aan mijn kutje gefrommeld en getrokken, maar het voelde heel vreemd aan, net of mijn kutje verdoofd was. Eerst werd er flink aan mijn ene kutlipje getrokken en gerommeld toen aan de andere tenslotte werd mijn klitje bewerkt.

Alles bij elkaar zeker een minuut Nou ik verzeker je dat daar niemand koud onder blijft en ik werd er dan ook flink nat van. Hij beaamde dat en zei: Ik nam de verduisterde bril af en zag mijn eigen in een manshoge spiegel. Ik moet er wel aan wennen " zei ik verschrikt " ofschoon ik het wel een heel geil gezicht vind. Kom we gaan, ik heb al afgerekend "zei jan. Toen ik mij om draaide en mijn jas dicht wilde knopen zag ik dat er nog 4 mensen in de tattoeshop zaten.

Een jong koppel en twee oudere heren waarvan er eentje helemaal onder de tatoeëringen zat. Beschaamd liep ik de winkel uit ondertussen mijn jas dicht knopend. Jan liep achter mij aan en pakte mij bij mijn arm. Ho ho niet zo snel de 24 uur zijn nog niet om en ik denk dat je ondanks alles niet wil stoppen want ik merk dat je steeds geiler wordt of niet soms. Ik antwoordde dat ik inderdaad steeds heter werd en gek van de spanning voor wat hij nog meer voor mij in petto had.

Mijn kale geringde kut vond ik hartstikke sexy staan en het feit dat ik nu alleen met mijn jas aan over straat liep wond mij erg op.

Alleen hoop ik dat we wel wat gaan eten want het is al 7 uur geweest. We gaan een kleine pizzeria in en de eigenaar wilde onze jassen aan pakken. Jan gaf zijn jas af en drong er bij mij op aan om dat ook te doen. Ik wist niet hoe ik het had en ging gauw achter in de zaak zitten. Jan kwam bij mij zitten we bestelden 2 pizza's en een lekker flesje wijn. Jan zorgde wel dat mijn glas vol bleef ik denk dat ik op een glas na de hele fles heb leeg gedronken.

Nou als Jan dat wilde dan zou hij dat weten ook. Ik knoopte mijn jas los gaf honderd gulden en wachtte op wisselgeld met mijn jas open. De pizzabakker kon zijn ogen niet geloven en staarde naar mijn kale geringde kut. Hij pakte het geld aan en telde het wisselgeld heel langzaam voor mij op de toonbank uit. Steeds gluurde hij naar mijn kut maar ik deed net of ik niets zag. Mij omdraaiend naar Jan stopte ik dat in mijn portemonnee zodat hij goed kon zien dat ik mij naakt aan de eigenaar had laten zien.

We gingen naar buiten en liepen langzaam de roze buurt in. Jan stopte bij een seksshop keek in de etalage en ging naar binnen. Jan stond al overal tussen te snuffelen toen ik achter hem aan de winkel in kwam. De aanwezige mannen keken vol verwachting naar mij en probeerde onder mijn jas te gluren. Langzaam kwam er een man dicht bij mij staan en gluurde naar mij.

Ik gluurde terug en zag dat hij er best kon zijn. Goed gebouwd en een lekker kontje. Ik werd er opgewonden van en trok de ceintuur van m'n jas een beetje los zodat m'n tieten van opzij zichtbaar werden. Ik ging iets dichterbij hem staan en zakte door m'n hurken om de slips in de onderste vakken te bekijken. Nu kon hij boven in m'n jas naar m'n tieten kijken en m'n jas stond van onderen ook open zodat m'n blote benen zichtbaar waren.

Door wat slips te pakken en omhoog te houden kon ik m'n benen zo manoeuvreren dat m'n jas ervan af gleed. Nu hoorde ik de man slikken en ik gluurde opzij. Ik zag dat hij door z'n broek heen over z'n stijve lul wreef.

Zo jongen ik zal je eens wat opgeilen. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en stak m'n middelvinger in m'n kale geringde kut. Met m'n andere hand pakte ik een grote vibrator uit het rek en bewonderde die van alle kanten.

Ik kantelde m'n heupen en trok aan m'n ringetjes. Nu moest hij wel zien dat ik hier in mijn blote kont zat. Ik was zo geil dat ik ging staan met m'n hand nog tussen m'n benen en keek de man aan.

Hij kreunde en werd rood tot achter z'n oren draaide z'n eigen om en ging verder weg staan. Jan gaf wat kleding aan mij en zei dat ik dat aan moest passen. De winkelier zei dat ik dat wel in de film cabine kon doen.

Jan duwde mij een deur door en kwam achter mij aan. Ik trok m'n jas uit en bekeek de kleding. Het mini rokje was opgebouwd uit horizontale banen zwart satijn en doorzichtig kant het bloesje was van doorzichtig kant. Tot slot nog een paar zelf ophoudende kousen. Ik trok het aan. Het rokje zat strak over m'n billen en m'n kutheuvel werd bedekt door een strook satijn die daardoor glanzend afstak.

M'n kut was waarschijnlijk goed zichtbaar door het kant heen. De kousen reikte tot net onder m'n kale kutje. Ik trok het bloesje aan en Jan zei " zo zie je er lekker geil uit, kijk zelf maar in de spiegel in de winkel. Hij nam m'n jas over z'n arm en ging het hokje uit. Aarzelend volgde ik hem en zag dat iedereen naar me keek. In de spiegel zag ik waarom.

Ik zag eruit als een hoer. M'n stevige tieten waren goed zichtbaar m,n billen en m'n kale geringde kut waren ook goed zichtbaar door het kant heen. Ik bewonderde m'n eigen in de spiegel en trok me van niemand meer iets aan, zo heet was ik. Jan zocht nog in de stellingen en pakte twee buttpluggen een van 3 en een van 6 cm dik een tube glijmiddel en een reuze vibrator van 7 cm dik en 28 cm lang.

Hij rekende af bij de kassa en zei tegen mij dat ik gebukt moest gaan staan. Toen ik dat deed trok hij m'n rokje omhoog smeerde wat glijmiddel op m'n kontgaatje en perste de dunste buttplug in m'n reet. Ik kwam overeind en draaide mij om.

Jan duwde mij achterover tegen de kassa trok van voren mijn rokje omhoog pakte wat uit z'n jaszak en klikte een klein belletje aan m'n clitorisringetje vast. Hun ogen puilde bijna uit hun kassen, een man stond ongegeneerd met zijn hand in zijn broek z'n pik te strelen.

Ik moet er ook niet aan denken dat ik zonder jas en met deze kleren aan over straat zou moeten lopen. Ik kreeg zo wie zo al een hoop aandacht want bij elke stap die ik doe hoorde je het belletje rinkelen en voelde ik de buttplug tussen m'n billen.

De mensen keken verbaast op, om te zien waar dat rinkelen vandaan kwam en als ze dan naar mij keken dacht ik, je moest een weten wat voor geile geringde hoer hier loopt. Bij de auto gekomen stapte ik in en zag dat de man uit de seksshop ons gevolgd was en een taxi aanhield.

Jan stapte in en reed weg. Toen ik eenmaal zat voelde ik de buttplug dieper in m'n reet gaan en zakte onderuit om de druk te verminderen. Jan sloeg men jas open en begon met het belletje te spelen. Bij elke tingel schoot er een geile scheut door m'n klit en m'n kutje werd steeds natter.

Ik spreidde m'n benen zodat Jan er goed bij kon en werd steeds heter. Ze gleden heel gemakkelijk m'n kut in en Jan stak er nog maar een vinger bij en probeerde er nog een bij te krijgen. Toen ik met 4 vingers in m'n kut zat hield ik het niet meer. Ik pakte Jan z'n hand en begon die hard in m'n kut op en neer te raggen.

Nu hield ik het niet meer en kwam gierend klaar. Ik drukte Jan z'n hand zo ver mogelijk in m'n kut en lag hijgend bij te komen. Je maakt me ook zo geil met al die onverwachtse situaties. Nou wees maar gerust het is nu pas 11 uur en voor dat het morgen 3 uur is maak je nog wel wat mee en parkeerde de auto. Ik maakte m'n kleren in orde en liep achter Jan aan.

Op de hoek van een zijstraatje van de Overtoom gingen we een glazen deur door en kwamen in een klein halletje waar een luik zat voor de garderobe. Er kwam een jonge man en nam Jan z'n jas en z'n tas aan. Ik keek hem verwonderd aan " ik kan zo toch niet in een café gaan zitten Jan, als ik niet uitkijk word ik terplekke aangerand. Ik gaf m'n jas af en ging met Jan de bar in.

Aan de bar zaten 7 mannen en 2 vrouwen die allemaal op keken toen wij binnen kwamen. Ik zag dat een man mij goed in zich opnam en goedkeurend knikte. Jan ging vlak bij de wc deur aan de bar zitten en zei dat ik moest blijven staan. Iedereen die naar het toilet ging kon mij in mijn blote billen met daar tussen de buttplug bewonderen. We bestelden wat te drinken en terwijl we op onze drankjes wachtte ging de deur bel. Even later kwam de man die ons uit de sekswinkel gevolgd was binnen.

We kregen onze drankjes en terwijl we wat kletsten stak Jan ineens z'n hand tussen m'n benen en begon met het belletje die aan m'n clitoris hangt te spelen. De man naast ons zat me zeer geil aan te kijken.

Ik vond dit eigenlijk toch wel te gek worden, om me in een bar met toeschouwers in m'n kaal geschoren en geringde kut klaar gevingerd te worden dus ik probeerde Jan z'n hand voorzichtig weg te duwen.

Dat had ik beter niet kunnen doen. Jan voer tegen me uit en vroeg of ik nog wist wat ik op het spel zette. Ik knikte en omdat ik bang was m'n huwelijk te verspelen en hartstikke geil was zei ik tegen Jan dat ik er spijt van had en dat hij alles met me mag doen wat hij wilde.

Jan zei dat het beter was om me maar gelijk te straffen voor m'n vrijpostigheid. Hij liep terug naar de garderobe vroeg z'n tas en kwam terug met handboeien en ketende mij met mijn polsen aan een paal van de bar vast. Ik bloosde, draaide me met m'n rug naar de man en probeerde een slok van m'n drankje te nemen, wat me alleen maar lukte door m'n glas vast te pakken en te bukken de handboeien belemmerde mij in m'n bewegingen.

En tegelijkertijd voelde ik een hand tussen m'n benen door naar m'n kale kut glijden. Ondertussen trok Jos zo hard dat ik gedwongen was m'n kont achter uit te steken en Jos zei "benen uit elkaar HOER anders zal je ervan lusten. Ik keek Jan aan, maar die deed net of hij niets hoorde. Ik keek in de rondte en zag dat ik veel belangstelling trok.

De barkeeper stond te glimlachen en vond het blijkbaar allemaal maar heel normaal. Daar voelde ik een venijnige ruk aan m'n klit. Jos speelde met m'n kut ringen ondertussen het belletje strak houdend zodat ik geen kant opkon. Langzaam voelde ik ze m'n kut in glijden ,steeds dieper. Jos duwde nog een vinger er bij en prees mij met m'n natte geile kut. Hij vingerde mij zalig en ik liet me maar helemaal gaan. Er kwamen steeds meer mensen rond om ons staan en ik voelde ineens meerdere handen aan m'n benen.

Jan deed een stapje opzij en iemand anders nam zijn plaats in toen ik keek zag ik dat het een meisje was en “ Oh mijn god” wat was die geil gekleed. Ze had een rubber corset aan met daar onder een heel hoog opgesneden rubber slipje. Tussen haar benen was het slipje niet breder als 2,5 cm haar kutlippen staken er half uit. Ze moest wel geschoren zijn want ik zag geen enkel haartje. Aan een leren riem om haar middel had ze een zweepje en een grote zwarte dildo en klemmen hangen.

Terwijl ik gevingerd werd door Jos begon zij m'n bloesje los te maken. Ze nam de klemmen en zette die op m'n tepels.

Steeds strakker draaide ze die aan intussen naar m'n gezicht kijkend toen ik dacht dat ik het niet meer uit kon houden van de pijn en haar toe wilde schreeuwen dat ze moest stoppen hield ze al uit haar eigen op. Ik besefte dat dit niet de eerste keer was dat ze dit spelletje speelde en huiverde. Ze duwde mij nog verder naar achter zodat ik met volledig gestrekte armen stond en kroop onder me.

Ze begon me over m'n tieten te likken naar m'n navel en weer terug steeds zachtjes aan m'n tepels trekkend. Ze bleef likken en kussen steeds dichter naar m'n kut. Ineens hield ze jammer genoeg op en pakte het zweepje. Langzaam streek ze over m'n tieten naar m'n navel en door naar m'n kut.

Zachtjes streek de zweep over m'n clitoris en speelde met het belletje ik voelde de sappen uit m'n kut lekken. Niets interesseerde me meer en ik liet me volkomen gaan. Jos likte ondertussen m'n geile kutsappen op en had blijkbaar last van de buttplug die nog steeds in m'n kont stak zachtjes trok hij die er uit. Jan nam hem aan en liep er mee naar het toilet blijkbaar om hem te wassen toen hij terug kwam zette hij de buttplug voor me op de bar en zij dat ik hem in m'n mond moest nemen.

Ik probeerde de buttplug in mijn mond te nemen kokhalzend lukte me dat en ik voelde me toch wel een beetje trots. Wie had dat nu ooit van mij verwacht dat ik me zo kon laten gaan, ikzelf eigenlijk wel het minst. Jos was opgehouden met likken en in eens voelde ik een felle tik van de zweep aan de binnenkant van m'n benen en nog een en nog een de een na de ander volgde dan links dan rechts. Ik probeerde er aan te ontkomen door m'n benen zover mogelijk te spreiden en achter uit te stappen.

Het gevolg was dat ik met wijd gespreide benen en een volledig gestrekt lichaam stond. Ze liep naar Jan en fluisterde wat in z'n oor Jan knikte en keek mij vragend aan. Ik sloeg m'n ogen neer en knikte, ik wist dan wel niet wat mij te wachten stond maar ik wilde onder geen beding dat ze op hielden. Ze begon ritmisch tegen m'n klit en belletje te slaan.

Zachtjes maar net genoeg om het heel goed te voelen, langzaam begon m'n klit te gloeien. Een aantal mensen om ons heen hadden voldoende moed verzameld en nu voelde ik overal handen. In m'n nek aan m'n tieten en benen. Jos duwde nu 4 vingers in m'n kut die er door mijn kutsappen vrij gemakkelijk in gleden.

M'n clitoris gloeide onder het onophoudelijk slaan het meisje hield op en kwam onder mij vandaan ze pakte de dildo van haar riem en ze bevestigde die doormiddel van riemen vast voor haar eigen kutje.

Ze ging achter me staan en Jos trok z'n vingers uit m'n kut. Zij wreef langzaam de dikke dildo over m'n gloeiende klit en liet hem toen langzaam m'n geile kut in glijden. Ze haalde hem in en uit m'n natte kut en ik werd nog geiler en probeerde terug te duwen om hem maar zover mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze trok de dildo uit m'n kut en Jos kwam weer achter me zitten. Nu probeerde hij z'n hele hand in m'n poesje te duwen. Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij. Ik dacht dat ik uit zou scheuren maar ineens schoof z'n hand m'n kutje in. Hij hield op met duwen en liet mij langzaam aan m'n volledig opgevuld kutje wennen. Hij draaide z'n hand en bewoog hem op en neer langzaam ontspande ik en nu kon Jos z'n hand in en uit bewegen. Hij zakte door z'n knieën en het meisje ging over z'n arm staan.

Nu voelde ik die gladde dildo tussen m'n billen en zonder pardon ramde ze de dildo in m'n kont. M'n gaatje was gelukkig al opgerekt door de buttplug en zonder veel problemen voelde ik de dildo m'n darmen in glijden. Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend. Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen.

Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels. Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen. Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam.

Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke. Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid. Ik zei dat dit voor mij de eerste keer was en dat ik niet wist dat ik m'n eigen zo kon laten gaan en er nog van kon genieten ook. We raakten in een gesprek over wat wel en niet kon en waar het kon. Ze zei dat ze zo gekleed als nu ook wel bij het nieuwe meer had gezeten en dat ze daar heel geile herinneringen aan had over gehouden.

Anneke pakte onder het gesprek mijn hand en duwde die in haar kruis. Het gesprek ging gewoon door en ik wreef over het rubber slipje. Nu zat het slipje toch wel in de weg en toen ik naar beneden keek zag ik dat het helemaal tussen haar kale schaamlippen zat. Wel een geil gezicht dacht ik maar ik trok het kruisje tussen haar schaamlippen uit en deed het opzij. Ze werd steeds heter en op een gegeven moment trok ze mij naar de knuffelhoek, trok haar slip uit en ging liggen met haar benen wijd gespreid.

Ze wees op haar kale kut en zei " kom op slaafje ik wil dat je me de hemel in beft". Ik ging gebukt voor haar staan en begon haar op te geilen. Ik likte haar klit en schaamlippen en stak m'n tong diep in haar kut. Ik proefde haar kutsappen en werd zelf ook weer geil. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon ook met m'n eigen kut te spelen. Jan die achter me stond sloeg m'n rokje omhoog zodat hij en ieder ander die achter me stond dat goed konden zien.

Ik likte Anneke of dat ik nooit anders gedaan had. Ik knabbelde aan haar klit en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze schokte op en neer en trok m'n hoofd tegen haar kut. Ik stikte bijna maar ging door.

Ik likte diep in haar kut en begon op haar klit te bijten steeds harder. Ze kwam gillend klaar en ik bleef op haar klit bijten. Ze zakte achterover en liet me bijten. Toen ze bij gekomen was duwde ze m'n hoofd opzij en ik liet haar klit los. Toen we weer aan de bar zaten zei ze dat het lang geleden was dat ze zo lekker klaar gekomen was. Anneke had haar slipje niet aangetrokken en stond gewoon in haar blote kont met ons verder te praten.

Jan wreef af en toe over haar kale kutje en ze deed of dat de gewoonste zaak van de wereld was. Op het eind van de avond wisselde wij telefoonnummers uit en beloofde dat we zouden bellen als we weer hier heen wilde gaan. We gingen naar de garderobe en vroegen onze jassen. De jongen in de garderobe vroeg of wij het naar ons zin hadden gehad en ik antwoordde dat we een heel geile avond hadden gehad en dat we zeker terug zouden komen. Jan verdween met onze jassen over zijn arm naar buiten, nu moest ik hem wel volgen in deze doorzichtige kleding.

Ik ging naar buiten en rilde er waaide een fris windje en ik voelde die over m'n hete kutje blazen. Op dit late uur waren er bijna geen mensen meer op straat. Ik liep naar de auto en voelde hoe de wind telkens m'n rokje omhoog blies. Jan stond bij de auto en deed of hij de autosleutels niet kon vinden. Er kwamen twee jongens aan en Jan bleef net zo lang treuzelen tot ze bij ons waren.

Jan deed de auto open en ik stapte vlug in. Ik hoorde de een tegen de ander zeggen "zag je dat, die griet liep in haar blote kont en je kon dwars door dat rokje heen kijken ". Ze bleven staan kijken. Jan stapte ook in en startte de auto. Ik wipte omhoog en trok m'n rokje tot m'n middel omhoog. De jongens bleven staan kijken. Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen.

Buurvrouw laat graag haar grote dildo zien. Mooie latina verwent haar zieknatte poesje. Sexy Nederlandse Sandra Kalerman solo. Nederlandse ebony aan haar harde tepels gezogen. Heerlijke blondine laat haar nieuwe kamer zien.

Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Blond tienertje filmt haar orgasme. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien. Chubby meisje laat zich door haar vriend van achteren neuken. Grote borsten, geile netkousen en een dildo in haar nachtkastje. Sexy Shay laat haar welgevormde lichaam zien. Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien.

Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

super geile kut opengetrokken kut