Te klein kutje grote schaamlippen neuken

te klein kutje grote schaamlippen neuken

Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven. Mocht jouw dochter last hebben van irritatie van de schaamlippen dan kan ze de volgende dingen doen: Hierdoor gaan ze zich schamen en willen ze vaak een operatie uit cosmetische overwegingen! In het boek 'Poezenboek' kun je samen met haar zien dat geen een vagina er hetzelfde uitziet.

In het boek staan namelijk foto's van tientallen verschillende vagina's om de verschillen te benadrukken! Je kind slaan Hoe leer ik mijn zoon aardiger te zijn? Wat kan ik vragen tijdens een ouderavond of tienminutengesprek? Vertellen over bestaan halfbroertje Verstopping Vervelen. Tips van de redactie. Mobiele telefoon en internet. De combinatie van dit e-mailadres en wachtwoord is bij ons niet bekend. Met deze gegevens kan je niet inloggen.

Heb je je profiel al geactiveerd, met de ontvangen email? Wachtwoord vergeten Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen of aanmelden. Super vervelend, we know! Gelukkig hebben we goed nieuws: We hopen je dan terug te zien! Liefs, Redactie JM Ouders. Het door jouw ingevoerde email adres kunnen wij niet vinden.

Is dit het juiste e-mail adres? Maar ik heb al van veel dingen die me zijn geleerd, vastgesteld dat ze helemaal niet kloppen. Zo heb ik van mijzelf een wandelend kutjeshygiëne-experiment gemaakt. Ik vind het niet alleen heerlijk om altijd en overal breeduit op smerige toiletbrillen te gaan zitten. Ik veeg ze ook van tevoren schoon door met een sierlijke heupdraai met mijn kutje de toiletbril rond te gaan.

Als ik mijn kutje tegen de toiletbril duw, hoor je een prachtig smakkend geluid en worden alle vreemde schaamharen, druppels, vlekken en plasjes in alle kleuren en smaken opgezogen. Dat doe ik nu al vier jaar op elk toilet.

Het liefst bij tankstations waar voor mannen en vrouwen maar één wc is. En ik heb nog nooit een schimmelinfectie gehad. Als ik met iemand neuk, draag ik zijn sperma met trots mee in al mijn plooien, op mijn dijen, mijn buik of waar hij me ook maar volgespoten heeft.

Waarom toch altijd dat idiote gepoedel erna? Als je pikken, smegma of sperma vies vindt, kun je de seks net zo goed helemaal laten. Ik hou van sperma dat opdroogt op je huid, korstjes vormt en afschilfert. Helen heeft een eigen vocabulaire voor de dingen die ze mooi vindt aan zichzelf.

Klaarkomen in bad gaat zo. Ik wrijf stevig op en neer tussen mijn binnenste schaamlippen, die ik hanenkammen noem, en mijn buitenste schaamlippen, die ik deegflapjes noem, en op een gegeven moment klap ik mijn hanenkammen naar links en naar rechts, om de jeuk precies in het midden weg te krabben.

Ik spreid mijn benen tot mijn heupgewrichten knakken, zodat het warme water naar binnen kan stromen. Als ik bijna klaarkom, knijp ik hard in mijn clitoris, die ik altijd mijn parelknopje noem. Dan stijgt mijn geilheid naar ongekende hoogten. Ja, zo doen we dat. Terwijl ze in haar ziekbed ligt na te denken over deze en andere zaken zoals het uitknijpen en dan opeten van mee-eters, vrijen als je ongesteld bent of gaten knippen in je ondergoed, hoopt ze op de komst van haar gescheiden ouders.

En die moeten dan wel samen komen, natuurlijk. Eigenlijk is haar huidige staat te wijten aan hun scheiding. Ik ben bang om alleen te zijn. Hoort absoluut bij mijn klachten als kind van gescheiden ouders. Ik zou met iedere debiel het bed in duiken om niet alleen in bed te hoeven liggen of zelfs maar een nacht alleen te slapen.

Iemand is beter dan niemand. Dat was niet de bedoeling van mijn ouders toen ze gingen scheiden. Zo ver denken volwassenen niet vooruit bij een scheiding. Maar Helen herstelt zo snel van de operatie dat ze alweer naar huis mag zonder dat het haar gelukt is haar ouders samen te brengen. Hoe kan ze ervoor zorgen dat ze langer in het ziekenhuis blijft? Mijn blik gaat langs het bed. De remmen van de bedwielen. Het zijn grote, metalen wielen met een rubberen band eromheen.

Ze hebben een soort van voetrem, een uitspringend pedaal van ijzer. Je bent uitverkoren, pedaal. Zo snel als ik kan loop ik naar het bed. Ga er met mijn rug tegenaan staan, zak door mijn knieën en laat mijn kont op het pedaal knallen. Nu zit ik er op. En wiebel weer van links naar rechts. Ik gil het uit van de pijn en hou mijn mond met beide handen dicht.

Het jankt achter mijn handen. Als het nu niet lukt, weet ik het ook niet meer. Ik voel hoe het pedaal in de wond dringt. Door nog harder te drukken boor ik het er nog dieper in. Dat moet genoeg zijn.

Tv zoekt man kutjeslikken


te klein kutje grote schaamlippen neuken

Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven. Mocht jouw dochter last hebben van irritatie van de schaamlippen dan kan ze de volgende dingen doen: Hierdoor gaan ze zich schamen en willen ze vaak een operatie uit cosmetische overwegingen! In het boek 'Poezenboek' kun je samen met haar zien dat geen een vagina er hetzelfde uitziet. In het boek staan namelijk foto's van tientallen verschillende vagina's om de verschillen te benadrukken!

Je kind slaan Hoe leer ik mijn zoon aardiger te zijn? Wat kan ik vragen tijdens een ouderavond of tienminutengesprek? Vertellen over bestaan halfbroertje Verstopping Vervelen. Tips van de redactie. Mobiele telefoon en internet. De combinatie van dit e-mailadres en wachtwoord is bij ons niet bekend.

Met deze gegevens kan je niet inloggen. Heb je je profiel al geactiveerd, met de ontvangen email? Wachtwoord vergeten Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen of aanmelden. Super vervelend, we know! Gelukkig hebben we goed nieuws: We hopen je dan terug te zien! Liefs, Redactie JM Ouders. Het door jouw ingevoerde email adres kunnen wij niet vinden. Is dit het juiste e-mail adres? Maar ik heb al van veel dingen die me zijn geleerd, vastgesteld dat ze helemaal niet kloppen.

Zo heb ik van mijzelf een wandelend kutjeshygiëne-experiment gemaakt. Ik vind het niet alleen heerlijk om altijd en overal breeduit op smerige toiletbrillen te gaan zitten. Ik veeg ze ook van tevoren schoon door met een sierlijke heupdraai met mijn kutje de toiletbril rond te gaan.

Als ik mijn kutje tegen de toiletbril duw, hoor je een prachtig smakkend geluid en worden alle vreemde schaamharen, druppels, vlekken en plasjes in alle kleuren en smaken opgezogen.

Dat doe ik nu al vier jaar op elk toilet. Het liefst bij tankstations waar voor mannen en vrouwen maar één wc is. En ik heb nog nooit een schimmelinfectie gehad. Als ik met iemand neuk, draag ik zijn sperma met trots mee in al mijn plooien, op mijn dijen, mijn buik of waar hij me ook maar volgespoten heeft. Waarom toch altijd dat idiote gepoedel erna? Als je pikken, smegma of sperma vies vindt, kun je de seks net zo goed helemaal laten.

Ik hou van sperma dat opdroogt op je huid, korstjes vormt en afschilfert. Helen heeft een eigen vocabulaire voor de dingen die ze mooi vindt aan zichzelf.

Klaarkomen in bad gaat zo. Ik wrijf stevig op en neer tussen mijn binnenste schaamlippen, die ik hanenkammen noem, en mijn buitenste schaamlippen, die ik deegflapjes noem, en op een gegeven moment klap ik mijn hanenkammen naar links en naar rechts, om de jeuk precies in het midden weg te krabben.

Ik spreid mijn benen tot mijn heupgewrichten knakken, zodat het warme water naar binnen kan stromen. Als ik bijna klaarkom, knijp ik hard in mijn clitoris, die ik altijd mijn parelknopje noem. Dan stijgt mijn geilheid naar ongekende hoogten. Ja, zo doen we dat. Terwijl ze in haar ziekbed ligt na te denken over deze en andere zaken zoals het uitknijpen en dan opeten van mee-eters, vrijen als je ongesteld bent of gaten knippen in je ondergoed, hoopt ze op de komst van haar gescheiden ouders.

En die moeten dan wel samen komen, natuurlijk. Eigenlijk is haar huidige staat te wijten aan hun scheiding. Ik ben bang om alleen te zijn. Hoort absoluut bij mijn klachten als kind van gescheiden ouders. Ik zou met iedere debiel het bed in duiken om niet alleen in bed te hoeven liggen of zelfs maar een nacht alleen te slapen. Iemand is beter dan niemand. Dat was niet de bedoeling van mijn ouders toen ze gingen scheiden.

Zo ver denken volwassenen niet vooruit bij een scheiding. Maar Helen herstelt zo snel van de operatie dat ze alweer naar huis mag zonder dat het haar gelukt is haar ouders samen te brengen. Hoe kan ze ervoor zorgen dat ze langer in het ziekenhuis blijft? Mijn blik gaat langs het bed. De remmen van de bedwielen. Het zijn grote, metalen wielen met een rubberen band eromheen. Ze hebben een soort van voetrem, een uitspringend pedaal van ijzer. Je bent uitverkoren, pedaal.

Zo snel als ik kan loop ik naar het bed. Ga er met mijn rug tegenaan staan, zak door mijn knieën en laat mijn kont op het pedaal knallen. Nu zit ik er op. En wiebel weer van links naar rechts. Ik gil het uit van de pijn en hou mijn mond met beide handen dicht. Het jankt achter mijn handen. Als het nu niet lukt, weet ik het ook niet meer. Ik voel hoe het pedaal in de wond dringt.

Door nog harder te drukken boor ik het er nog dieper in. Dat moet genoeg zijn.


Sex massage arnhem kleinetietjes nl


Ze maakte de fout te denken dat ze mij kon veranderen. Dan mijn dochtertje, Ellie… ik hou erg veel van haar. Als ik naar haar kijk besef ik dat ik nog steeds tot liefde in staat ben. Als mijn gedachten naar haar afdwalen, moet ik altijd aan een of andere alledaagse karweitje denken — haar tanden poetsen, haar veters strikken.

Ik laat geen week voorbij gaan zonder haar te zien, te bellen, te laten weten hoeveel ik om haar geef. Vroeger hoopte ik altijd dat mijn liefde voor Ellie op de een of andere manier… uitgerekt kon worden, zodat hij meer mensen zou omvatten.

Maar dat gaat niet en dat is goed zo. Ik was ooit bang dat mijn hart op de een of andere manier was uitgeput maar onderhand heb ik ingezien dat mijn hart niet kleiner of groter is dan dat van ieder ander — mijn hart is gewoonweg anders.

Een hoekige twee-onder-een-kapwoning met een dak dat lichtjes doorbuigt, ramen met spijlen en een smalle oprijlaan. Vroeger woonden we in een groot huis in een van de duurdere wijken van de stad. Ik klop aan en Lisa doet de deur open in haar ochtendjas, haar donkere haar is nog nat van het baden. Op de muren van de verduisterde huiskamer is het flikkerende licht van de tv te zien. Lisa drukt haar lippen op elkaar. Ik probeer te bedenken wat het allerergste is dat ik tijdens ons huwelijk heb uitgespookt.

Waarschijnlijk die keer dat ik terugkwam van een weekend gevuld met hoeren en haar gonorroe bezorgde, wat ik haar vervolgens ook nog halfhartig in de schoenen probeerde te schuiven. Ja, dat moet het wezen. Binnen een half uurtje ben je weer van me af. Ik doe mijn rits open en druk de haardroger in mijn broek tot de hitte niet meer te verdragen is en ik hem uitzet.

Ik pak een flesje parfum uit het medicijnkastje en bespuit me er rijkelijk mee. Mijn dochtertje zit op de bank en kijkt naar een kinderprogramma. In het gedempte licht van de kamer ziet ze er op de een of andere manier onwerkelijk uit, een flikkerend hologram van zichzelf. Ze glimlacht en ik zie dat er een melktand uit is, de hoektand rechts bovenaan.

De cavia is erg grappig. Op het tv-scherm springt een groep bedrijvige wezentjes — hamster en muis, schildpad, een eend — in een berg popcorn rond. De stem van de cavia doet me aan Jimmy Cagney denken: Youuu kilt my bruddah! Ik sla mijn arm om haar schouder en knijp er zachtjes in.

Ik voel haar borstkas op en neer gaan en probeer mijn ademhaling op die van haar af te stemmen, zodat we onze longen op precies hetzelfde moment uitzetten en samentrekken tot ik dreig te gaan hyperventileren.

We kijken zwijgend naar de tv. Bij haar zijn is voor mij genoeg, ik laaf me aan haar warmte en kalmte zoals een kameel zich voorafgaand aan een lange tocht door de woestijn laaft aan het water.

Lisa komt binnen met een dienblad met bekers melk en Fig Newtons. Als ze me mijn glas geeft raken onze vingers elkaar even, ze trekt ze terug alsof ze zich gebrand heeft. Als Ellie haar koekje op heeft wil ze er nog een pakken.

Het programma eindigt hartverwarmend, de bewoners van de rivieroever geven een fuif. De hamster zoeft voorbij in een miniatuur speedboot, een panische angst doet zijn glimmende oogjes uitpuilen. Ellie schuift tegen me aan en ik probeer wanhopig aan iets anders te denken, goudsbloemen-zeepaardjes-draaimolens, maar niets werkt, ik zit vast aan het kutjesklif en ik klim als een onverschrokken bergbeklimmer die de levensgevaarlijke noordzijde van de K2 bedwingt, over de glibberige, buitenissige bovenlaag.

In reactie op erotische fantasieën die ze zelf niet in de hand hebben, worden verslaafden vaak geplaagd door gevoelens van zelfhaat. Ik moet naar een bijeenkomst. Ik zie je komend weekend weer, goed? Geef haar een dikke knuffel. Er zitten kruimels op haar bovenlip, haar adem ruikt naar melk.

Lisa loopt mee naar de deur. Ze glimlacht op een manier die me droevig stemt. Alsof ze dit aanvoelt, vraagt ze: Dit zette me aan het denken en eigenlijk is het helemaal zo gek nog niet — met meloenen neuken. Je kunt er een paar in de achtertuin kweken en anders zorg je dat je een paar op voorraad hebt. Als de aandrang te groot wordt, knijp je er even tussenuit en sla je je slag. Ik bedoel maar, op die manier kun je nog best een normaal leven hebben.

Ik wilde dat ik daar genoeg aan had. Als ik door de voortuin loop begint mijn mobieltje te zoemen. Ik heb de trilfunctie ingeschakeld vanwege de aangename siddering die dit door mijn ballen laat gaan; ik sta erom bekend dat ik hem soms in mijn onderbroek stop en dan vanuit een telefooncel mijn eigen nummer bel.

Het is een kleine tegenslag, meer niet. Veel bijzonders is het niet. Mijn pa was een freelancer; mijn ma was lerares. Volgens mij was hun seksleven vrij normaal, een beetje aan de saaie kant misschien. Mijn vader zou niet gaan slaan als hij me op masturberen betrapt had; mijn moeder heeft me ook niet tot mijn vijftiende de borst gegeven.

Ik wil niet lullig doen, maar het idee dat er zoiets is als een Diep Donker Geheim is volgens mij flauwekul. Ik zou niet weten waarom ik zo ben als ik ben, maar er ligt niet een of andere gebeurtenis of diepe emotionele wond aan ten grondslag.

Er zijn geen schuldigen. Sommige mensen zitten gewoon anders in elkaar, zo simpel ligt dat. Ik denk dat de problemen pas beginnen als je tegen je eigen natuur in gaat, als je iemand anders probeert te zijn. Ik word ziek van die eeuwige martelaarsmentaliteit — de schoonheid van het lijden, de pijn die liefde heet, dat soort gelul.

Op een gegeven moment is het in de mode geraakt iemand anders te worden dan je bent, jezelf in een hokje te proppen, je leven tot een doffe ellende te maken om maar te verbergen wie je echt bent.

Fantastisch als je van nature zelfzuchtig, vrijgevig, eervol, openhartig, onbeschroomd, oprecht, beschaafd of wat dan ook voor prachtigs bent — applaus! Maar zo zit niet iedereen in elkaar. Dat maakt van ons nog geen onmensen. Ik bezoek verschillende groepen: Sex and Love Addicts Anonymous op woensdag, in de parochiehal van de St. Van tijd tot tijd kom ik op straat of in een restaurant een bekend gezicht tegen en besef ik dat ik onderdeel uitmaak van een geheim complot, een dolende onderklasse van verslaafden die in deze en alle andere steden woont.

Knik naar de bibliothecaresse, kijk verlekkerd naar haar benen, baan me zigzaggend een weg door een hal vol tijdschriftenrekken, boekenuitstallingen en krantentafels en loop naar de vergaderzaal. De zaal is ingericht in Thanksgiving -stijl: Op de tafel liggen krijtjes en kinderboeken die zijn blijven liggen na het Reading Buddies -programma: Baney Jones, Owen en Bette. Ik ga naast de vierde persoon zitten, haar had ik hier niet verwacht en ik ben meer dan blij haar te zien.

Ik ga morgen bij hem kijken. Dat ik op de een of andere manier iets heb uitgehaald met zijn leuter zodat die … uit elkaar zou klappen? Hij is zeventien en zit in zijn laatste jaar. Hij is de pointguard of zo. De wedstrijd is in volle gang en het spant erom, iets van vijf punten verschil, ik zit op de tribune en het is druk, maar niet superdruk — het is geen finale of zo.

Wanneer wordt je ook alweer meerderjarig? Nou goed dan, volgens de wet is hij misschien nog maar een jongen, maar uiteindelijk gaat het toch vooral om volwassenheid en… ontwikkeling, of niet soms?

Bovendien is er natuurlijk niet écht iets gebeurd — fysiek gezien bedoel ik dan. Maar goed deze kerel, jongen, of wat ook, was een lange slungel en… je zou hem lenig kunnen noemen, ik weet dat dit woord meestal voor meisjes of katten gebruikt wordt, maar deze jongen was echt lenig.

Ik zit dus op de tribune en brand van verlangen — kan mijn ogen niet van hem afhouden, zoals hij daar op het veld heen en weer rent. In de gymzaal hangt de geur die je krijgt als jongens, meiden en ouderen, vooral ouderen, samen sporten.

Een soort zweetlucht, maar dan sterker, zoiets. Weten jullie wat ik bedoel? De jas die ik had meegenomen voor als het af zou koelen, legde ik over mijn schoot.

Gek genoeg kwam het in mijn fantasie niet eens tot neuken, zijn handen op mijn tieten, mijn mond om zijn pik en al dat soort dingen — het was genoeg om hem heen en weer te zien rennen. Ik raakte vooral opgewonden van zijn jeugdigheid: Ik had vlak na elkaar vijf orgasmen, net alsof er een serie rotjes werd afgestoken. Baney slaat met een hand vol levervlekken op de tafel. Met die zedenpreken van je. Baney trekt zijn schotsgeruite hoedje over zijn ogen en werpt Joey van onder de rand een vernietigende blik toe.

Joey besluit een ander onderwerp aan te snijden. Owen Taylor is begin twintig, heeft koperkleurig haar en is een tragisch geval: Goddank werkte er bij het ziekenhuis een eersteklas neurochirurg die tijdens een slopende, tien uur durende operatie Owens schedel oplapte. Hij heeft verdomd veel geluk gehad maar er zit iets niet helemaal goed in zijn kop, een paar draadjes zitten nog los, Owen laat de boel namelijk voortdurend lopen, wel vijftien à twintig keer per dag.

In de bus bijvoorbeeld, of in de winkel, als hij vleeswaren aan het kopen is, en wham — Vesuvius spuwt weer vuur. De arme sukkel moet luiers voor volwassenen dragen en door de voortdurende stuiptrekkingen zitten zijn buikspieren zo vast als een huis. Owen is eerder een neurologische anomalie dan een verslaafde maar hij is er altijd en als hij er steun bij vindt, dan is dat prima.

Ze is erg slim en getalenteerd — had ik jullie al verteld dat ze een portret van me heeft geschilderd? Ze heeft een fantastische lach en hoewel ik van nature niet grappig ben, probeer ik haar toch altijd aan het lachen te maken.

Joey zit met zijn balpen op een schrijfblok te tikken. Gisteravond werd het, eh… nogal intiem. Waag het niet om ons de sappige details te onthouden. Maar toen het zover was dat de liefde bedreven moest worden, bleek dat ik niet in staat was… dat het me onmogelijk lukte… te doen wat ik twintig keer per dag doe.

Dat ze dat als bevestiging zien of zo. Het fluff -meisje haalt haar neus op. Joey klapt in zijn handen en laat zijn tanden klapperen. We mogen vanavond een nieuw lid verwelkomen.

Kun je even kort vertellen wie je bent? Het fluff -meisje begint te praten. Ik ben Beatrice en ik ben aan seks verslaafd. Ik ben opgegroeid in het oosten van het land, maar heb eigenlijk overal gewoond. Ik lijd aan sympathische reflexdystrofie; wat zeg maar inhoudt dat ik hypergevoelig ben voor aanrakingen. Ik zoek in een man geen liefde of zelfs maar seks Mannen zijn niet meer dan… vehikels , om het met een medische term te zeggen.

Apparaten die frictie teweeg kunnen brengen. En verslavingen — alle verslavingen — zijn van nature schadelijk.

Zowel voor jezelf als voor anderen. Alcoholisten knopen geen romantische relatie aan met de fles en hoeven geen excuses aan te bieden als ze hem leeg gezopen hebben; drugsverslaafden malen niet om gebroken naalden. Onze verslaving is heel persoonlijk en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee.

We moeten het juiste midden vinden tussen onze eigen behoeften en de levens van anderen. Er ontstaan pas problemen als de adder zich naast een lammetje neervlijt. Beatrice haalt haar schouders op. Een ding zal nooit veranderen: Altijd weer die rotjeugd, hatelijke echtgenotes, kantoorstress, het is altijd hetzelfde gezever. Nooit staat er eens iemand op die zegt: Je zou dus inderdaad kunnen zeggen dat ik mezelf als een adder beschouw. Een gelukkige jeugd, zorgzame ouders, het hielp allemaal niets.

We zijn er niet op uit mensen te kwetsen en toch krijgen onze driften soms de overhand. Daarom zit ik hier: Dat is de enige verantwoorde optie. Owen en ik zitten op onze hurken te roken voor de deuren van de bibliotheek. De wind raast over het plein, de vuilnis stuift weg langs de bakstenen muren.

Bovenop een overvolle vuilnisbak liggen twee lege wodkaflessen die in een stuk plastic zijn gewikkeld. Beatrice stapt naar buiten, ze draagt een leren windjack. Terwijl ik daar zo sta in het doffe gele licht dat over het plein ligt, valt me opnieuw op hoe mooi dit meisje eigenlijk is: Helena van Troje, een plunder-de-stad-leg-de-borstwering-in-as-achtige, het soort dat een spoor van hulpeloze, ontredderde mannen achterlaat, mannen hulzen die zijn leeggegeten en uitgehold en nu zijn achtergelaten om te bepeinzen hoe het zover heeft kunnen komen dat ze in een moment van verdwazing meenden deze schoonheid te kunnen bezitten.

Beatrice streelt de sigaret met haar lange, bleke vingers. Je hoeft er geen genie voor te zijn. Hoe lang zit jij al in de business? Iedereen weet wat er op het spel staat. Er zijn geen grijze gebieden. Ze kijkt me indringend aan, zonder dat ik kan achterhalen wat dit te betekenen heeft. Ik denk het toch wel. Baney en Bette keren terug van de koffietent verderop in de straat.

Bette geeft een piepschuimbekertje aan Owen. Owen blaast in zijn kopje, neemt een slok. Zo heb ik hem graag. Met lekker veel suiker.

We staan schouder aan schouder op het beijzelde plein en vormen een front tegen de wind. Door de open- en dichtslaande deuren lopen moeders en kinderen, studenten en oude vrouwen met tassen vol stuiversromannetjes, in en uit het welkome licht van de bibliotheek.

Ik vraag me af of iemand van hen de moeite neemt zich te bekreunen om ons ineengedoken groepje — zo ja, wat zou die dan denken? Beatrices hand strijkt langs Owens zij, een gebaar dat aan het klauwen van een kat doet denken, Owen glimlacht zwakjes en wendt zijn blik af.

Je huis gezonder maken? Zo doe je dat. Is al dat menstrueren wel gezond? Je billen trainen doe je met deze 6 oefeningen. Wat is naakt lopen? Hoe herken je Borderline? Op die manier scheer ik ook mijn achterwerk. Natuurlijk moet ik dan wel één bil loslaten. Het scheermesje wordt op de bloemkool geplaatst en dan wordt er onverschrokken en stevig van binnen naar buiten geschoren. Ik ga rustig door tot midden op de bil, want daar zit ook nog wel eens een verdwaalde haar.

Omdat ik mij innerlijk fel verzet tegen het scheren, doe ik het altijd veel te snel en te wild. Zo heb ik ook mijn anale fissuur opgelopen, waarmee ik nu in het ziekenhuis lig. Komt allemaal door dat ladyshaven. Vooral niet te veel wassen. Alleen al vanwege de belangrijke kutjesflora. En ook vanwege de voor seks zo belangrijke kutjesgeur en -smaak. Die mogen niet weg. Ik experimenteer al heel lang met het ongewassen kutje.

Mijn streven is dat je het licht en verleidelijk door de broek heen ruikt, ook door zware jeans of skibroeken heen. Mannen nemen dat dan niet bewust waar, maar onbewust wel, omdat we nu eenmaal allemaal beesten zijn die willen paren.

Het liefst met mensen die naar kutje ruiken. Over hygiëne is Helen het al zo lang ze zich herinnert oneens met haar moeder. Zoals over wel meer dingen. Heeft haar moeder na de scheiding trouwens niet geprobeerd zichzelf en Helens kleine broertje te vergassen in de keuken? Helen weet het niet zeker, want drugsgebruik heeft haar geheugen aangetast.

Maar ze denkt zich te herinneren dat ze haar broertje en moeder toen op het nippertje heeft kunnen redden. Een andere kutjesregel van mijn moeder was, dat kutjes veel sneller ziek worden dan penissen.

Veel bevattelijker zijn voor zwammen en schimmels en zo. Daarom mogen meisjes nooit op vreemde of openbare toiletten gaan zitten. Ik heb geleerd om half hurkend te plassen, met de billen los, zonder het gadsie-bah-plasmeubilair zelfs maar aan te raken.

Maar ik heb al van veel dingen die me zijn geleerd, vastgesteld dat ze helemaal niet kloppen. Zo heb ik van mijzelf een wandelend kutjeshygiëne-experiment gemaakt. Ik vind het niet alleen heerlijk om altijd en overal breeduit op smerige toiletbrillen te gaan zitten. Ik veeg ze ook van tevoren schoon door met een sierlijke heupdraai met mijn kutje de toiletbril rond te gaan.

Als ik mijn kutje tegen de toiletbril duw, hoor je een prachtig smakkend geluid en worden alle vreemde schaamharen, druppels, vlekken en plasjes in alle kleuren en smaken opgezogen. Dat doe ik nu al vier jaar op elk toilet.

te klein kutje grote schaamlippen neuken