Trekken aan je lul sex in makkum

trekken aan je lul sex in makkum

.

Vrouwen zoeken gratis sex erotische massage voor mannen
trekken aan je lul sex in makkum

.

Na enige tijd gevaren te hebben meerden we aan, bij een beschut liggend stuk grasland. We gingen aan dek zitten en onder het genot van en drankje waren we al snel geanimeerd in gesprek. Het werd warm aan dek zodat we besloten ons om te kleden en wat luchtigers aan te trekken. Martin, en ik, hadden afgesproken een string aan te trekken en Silvia zou ook alleen een piepkleine string aantrekken!.

We waren nieuwsgierig naar de reactie van Annemarie als ze zou zien wat we hadden aangetrokken!. Toen we weer aan dek kwamen viel niet alleen Annemarie’s mond open van verbazing maar de onze ook!.

Annemarie bleek een witte bikini aangetrokken te hebben die zo klein was dat het broekje haar forse schaamlippen maar amper bedekte en het bovenstukje alleen haar tepels!. Ze had een klein buikje met een mooie diepliggende navel. Mijn blik werd steeds weer naar Annemarie getrokken, en ik zag, omdat haar string zo klein was, dat zij ook haar schaamhaar schoor!.

Annemarie zag dat Silvia ook alleen een string aan had, en zei dat ze dan haar bovenstukje ook wel af kon doen. Ze bracht haar armen op haar rug en maakte het bovenstukje los. Ze onthulde een paar prachtige spitse borsten, die net zo bruin waren als de rest van haar lichaam, met hele grote tepelhoven waarop vingerdikke tepels prijkten.

Ons plan om Annemarie te verleiden leek een stuk makkelijker te worden als gedacht!. We gingen weer aan dek zitten en dronken wat.

We konden onze ogen niet van Annemarie af houden. De aanblik van haar wulpse lichaam bezorgde Martin en mij een stijve van jewelste!. Annemarie bekeek ons ook van top tot teen waarbij haar blik op onze stijve lullen gericht bleef, die bijna uit onze strings sprongen!.

Ik zag na enige tijd dat het witte niemendalletje dat Annemarie aan had, vochtig werd in haar kruis!. Waardoor haar kut door de natte stof duidelijk zichtbaar werd. Ze was dus ook geil!. Ook in het kruis van Silvia haar string zag ik een natte plek!. Er hing een seksueel geladen spanning tussen ons!.

We zaten af te wachten wie de eerste stap zou doen!. Het duwtje dat we nodig hadden kwam van mij. Ik stond op om wat te drinken te halen waarbij Annemarie geen oog van mijn kruis af liet.

Toen ik in de kajuit was deed ik mijn string zo, dat mijn stijve lul er bij de kleinste beweging uit zou springen!. Bij de gedachte wat ik zou gaan doen werd mijn lul nog harder!.

Toen ik weer aan dek stapte vanuit de kajuit, moest ik over een hoge drempel stappen. Dit was net genoeg om mijn stijve lul uit de string te doen springen!. Annemarie die naar de kajuitdeur gekeerd zat, zag het gebeuren, en keek met grote ogen naar mijn nu staalharde lul die uit de string vooruit stond!.

Ik probeerde hem quasi beschaamd terug te doen, wat door mijn gespeelde onhandigheid niet lukte. Ik maakte een grapje; en zei dat het ook niet meeviel voor een man om in het bijzijn van een paar bloedmooie bijna naakte vrouwen zijn lul in de broek te houden!. Waarop Annemarie lachend antwoorde dat ik mijn lul wel uit de broek mocht laten omdat ze al veel te lang geen stijve lul had gezien.

We schoten allemaal in de lach en de spanning was gebroken!. Annemarie vertelde dat ze al een hele tijd geen sex had gehad en dat ze al heel lang met Martin en Silvia sex wilde hebben maar niet durfde te vragen!. We lachten en vertelden van ons plannetje en dat Martin en Silvia ook al heel lang sex met háár wilden maar ook niet durfden te vragen!.

Waar ik aan toevoegde dat je dus niet te bang moet zijn om met elkaar over sex te praten!. Annemarie had ondertussen mijn lul in haar hand genomen en was mij langzaam aan het aftrekken. Ik stapte uit de string, waarna de anderen mijn voorbeeld volgden en even later waren we alle vier naakt. Annemarie had een glad geschoren kut met grote schaamlippen. Haar schaamlippen waren gezwollen en ik zag haar kut glinsteren zo nat was ze!.

We spreidden handdoeken op het dek uit waarop ik op mijn rug ging liggen. Annemarie ging omgekeerd op mij liggen en nam mijn lul meteen tot aan de wortel in haar mond!. Ook likte ze mijn ballen. Ik duwde mijn tong in haar druipende kut, sabbelde op haar dikke schaamlippen en zoog op haar klit die als een kleine penis tussen haar schaamlippen stond.

Toen ik een vinger in haar kontgaatje schoof begon ze wild met haar kont te draaien en drukte haar gladde kut nog harder in mijn gezicht!. Ze kreeg het ene na het andere orgasme en schreeuwde het uit van geilheid. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Martin en Silvia in het zelfde standje met elkaar bezig waren. Annemarie zoog op mijn lul alsof haar leven er vanaf hing. Ze was nog veel geiler als we gedacht hadden, ze was een echt sexbeest!. Ik voelde mijn orgasme snel komen, maar op het moment dat ik bijna spoot, stopte ze en gleed van mij af.

Daarna ruilden Annemarie en Silvia van plaats en zoog Silvia fanatiek op mijn lul. Even later stond Silvia op en hurkte boven mij en liet zich, met een uitdrukking van genot op haar gezicht, met haar kut op mijn lul zakken. Ik streelde haar borsten, waarvan de tepels van geilheid stijf vooruit stonden. Ze reed zich op mijn lul naar een daverend orgasme waarbij ze kreunde van genot en kneedde mijn lul zo lekker met haar kutspieren, waardoor ik ook heerlijk klaarkwam en mijn sperma diep in haar kut spoot.

Daarna stapte Silvia van mijn lul waarbij mijn zaad uit haar kut over haar dijen liep. Martin en Annemarie waren ook lekker klaargekomen en gingen in de stoelen aan dek zitten om weer bij te komen. Onze lichamen glommen van het zweet. Ik zag dat Martin’s zaad uit Annemarie’s kut drupte, wat ze genotvol over haar venusheuvel uitsmeerde. Nadat we wat gedronken hadden en onze lullen weer overeind kwamen, ging ik weer op het dek liggen.

Annemarie hurkte boven mij, en nam mijn lul in haar hand ze hield hem voor haar kut en terwijl ze mij geil aankeek liet ze zich met een zucht van genot op mijn lul zakken. Het was een prachtig gezicht, haar grote schaamlippen die over mijn lul gleden. Toen mijn lul naar binnen gleed voelde ik Martin’s zaad nog in Annemarie’s kut, het voelde lekker glibberig!. Annemarie bereed mij als een Amazone, haar magnefieke borsten met van geilheid gezwollen duimdikke tepels, slingerden voor mijn gezicht.

Ik streelde ze en zoog erop waarna ze nog harder werden!. Haar kutvocht vermengd met Martin’s zaad vloeide rijkelijk uit haar kut over mijn ballen.

Ze kreeg een paar heftige orgasme’s waarna ik haar ook kreunend volspoot. Toen ze opstond nadat mijn lul was verslapt smeerde ze het zaad dat uit haar kut liep over haar buik en borsten. Annemarie zag dat Silvia anaal geneukt werd door Martin. Ze zei dat ze dat nog nooit had gedaan maar het graag eens wilde proberen!. We zeiden tegen haar dat zij straks aan de beurt was!. Nadat Martin hijgend Silvia’s kont had volgespoten en Silvia ook heftig was klaargekomen, dronken we een lekker koud drankje waarna we naakt de wal op gingen.

Martin had de boot aangemeerd bij een stuk grasland dat omzoomd werd door een bosrand zodat we mooi beschut lagen. We liepen door het hoge gras toen Martin zei dat hij plassen moest. Silvia hoorde dit en vroeg hem, zijn plas niet te verspillen door in het gras te plassen, maar op haar te plassen!.

Toen Annemarie en ik wat verbaasd keken, vertelden ze dat ze dit veel vaker deden en heel lekker vonden!. Ik had wel eens eerder aan plassex gedaan, maar dit van Martin en Silvia niet verwacht!. Annemarie zei dat ze er wel eens over gelezen had en er behoorlijk geil van was geworden, zodat ze dit ook wel eens wilde proberen!. Silvia ging wijdbeens op haar rug in het gras liggen en Annemarie ging naast haar liggen. Martin ging tussen beide vrouwen staan waarna hij zijn plas liet lopen.

Martin richtte de straal afwisselend op hun kutten en via hun buiken en borsten plaste hij in hun gezichten waarbij hun haar doorweekt raakte. Silvia en Annemarie lagen te kronkelen van genot!. Annemarie vond het prachtig!.

Om dat we veel gedronken hadden, had ik ook een volle blaas. Ik ging naast Martin staan en liet mijn plas lopen. Ik liet mijn straal over hun lichamen heen en weer gaan. Mijn urine stroomde over hun buiken en borsten. Ik vond het ook lekker geil in hun gezichten te plassen, het haar plakte van alle urine op hun hoofden!.

Ze wreven de urine genotvol over hun lichamen uit!. Daarna wilde ik ook wel ondergeplast worden en ging op de grond liggen. Annemarie ging wijdbeens boven mij staan. Haar lichaam glom van de urine en drupte van haar harde tepels op mijn buik!.

Ze spreidde met haar handen haar schaamlippen en liet haar urine lopen. Door met haar onderlichaam te draaien plaste ze mij er helemaal onder. Lachend richtte ze de straal vanaf mijn lul via mijn buik op mijn gezicht waardoor de urine weldra uit mijn haar liep!. De warme urine gaf een heerlijk gevoel op de huid waardoor mijn lul zich weer oprichtte. Toen Annemarie uitgeplast was liet ze zich met een zucht van genot met haar kut op mijn stijve lul zakken.

Naast ons plaste Silvia, Martin onder zodat deze ook helemaal glom van de urine!. Ondertussen reed Annemarie als een wilde op mijn lul en kreeg al snel een orgasme!. Even later stond ze op en ruilde met Silvia. Ze spieste zich op de lul van Martin die naast ons had liggen neuken met Silvia. Silvia ging achter het neukende stel zitten en stak een vinger in Annemarie haar kont. Deze slaakte een kreetje en zei tegen Silvia door te gaan!.

Silvia rekte met haar vinger Annemarie’s kontgaatje op, waarna ze grijnzend tegen mij gebaarde dat ik Annemarie in haar kont moest neuken!. Ik ging op mijn knieën achter Annemarie zitten waarna Silvia mijn lul pakte en hem even in haar mond nam om hem te smeren. Daarna hield ze mijn lul voor Annemarie’s kontgaatje.

Silvia zei tegen Annemarie dat ze haar sluitspier moest ontspannen waarna ik langzaam mijn lul in Annemarie’s kont drukte. Deze kreunde en zuchte toen mijn lul verder naar binnen gleed. Toen ze een beetje aan mijn lul in haar kont gewend was, begon ik langzaam te stoten. Annemarie wende snel aan mijn lul in haar anus en begon steeds meer met haar kont terug te stoten!.

Met haar kringspier kneep ze in mijn lul. Ze bewoog steeds heftiger tussen ons heen en weer. Ons zweet vermengde zich met de urine tot we een glibberende massa lichamen in extase waren!. Annemarie kreeg even later een heftig orgasme!. Toen Silvia eerst een en later twee vingers in mijn kont schoof en mij met haar vingers neukte spoot ik even later mijn zaad diep in Annemarie’s kont. Martin volgde enkele momenten later en spoot haar kut vol!. Annemarie lag uitgeteld tussen ons in en hijgde van inspanning.

Ik ging uitgeput in het gras zitten waarna Annemarie zich van Martin af liet glijden. Martin en ik hadden geen energie meer maar de twee vrouwen hadden nog niet genoeg gehad en gingen met elkaar verder!. Silvia kroop omgekeerd op Annemarie en likte het zaad dat uit haar kut liep op!.

Op haar beurt zoog Annemarie op Silvia’s kut, en stak een vinger in haar kont!. Martin en ik lagen naar de twee vrijende vrouwen te kijken en genoten volop!. Na enige tijd werden Silvia en Annemarie ook moe en kwamen naast ons zitten. We stoeiden nog wat met elkaar en hadden veel lol!.

Daarna gingen we weer aan boord om wat te eten want van alle sex hadden we wel honger gekregen!. We zaten allemaal onder de sperma en roken naar urine maar we wasten ons nog niet omdat we het lekker geil vonden om zo nog even door te lopen!. Toen we gegeten hadden sprongen we in het water en speelden met de luchtbedden die Martin uit het vooronder had gehaald.

Aan het einde van de middag gooiden we de trossen los en voeren we via Stavoren over het IJselmeer weer naar Makkum. Pikje rijden op het strand. In alle rust genieten op het naaktstrand, of toch niet? Moeder verwent zichzelf op het strand. Negerin vraagt gaat op koffie pauze. Amateur koppel gaat los op het nieuwe teunmeubilair.

Blondje op het strand krijgt een vreemd verzoek. Vreemdelingen trekken en zuigen in het openbaar. Twee jonge meiden gaan los op elkaars zoete kutje. Zaad op het sterretje van anale Eva. Neuken op het platdak van je studentenhuis.

Blondje gaat zonder slipje naar het park. Padvinder verkent het poepgaatje van blonde stoot. Gekke slet gaat uit de kleren op het drukke marktplein. Stiekem lekkere chick filmen op het strand. Amateur strand sex op verborgen camera. Tietjes gluren op het strand. Botergeile brunette van het strand gelokt met grote pik.

Blondje vergevingsgezind voor mislukte straatrover. Verlegen Japanse met vingerbroek squirt er vrolijk op los. Amateur koppels ruilen van partner op het strand. Hollandse glorie; neuk een blondje op de dijk. Porno op het strand met Big Ass Cherokee. Twee lesbiennes vermaken zich kostelijk op het strand. Guitig blondje likt en slikt in de buitenlucht. Sandra legt haar mossel te drogen op het strand. Stiekem filmen in het pashokje op het strand.